Last news in Fakti

1 Декември, 2021 13:55 3 131 1

Lamborghini показа гейминг столове с карбон и алкантара

  • стол-
  • гейминг-
  • lamborghini

Креслата са направени по подобие на тези в новия Countach

Lamborghini показа гейминг столове с карбон и алкантара - 1

След като преди няколко седмици ви показахме безжични слушалки с брандинга на Lamborghini, сега италианската компания представи гейминг столове в партньорство със Secret Lab.

Креслата приличат изключително много на тези, които от Lamborghini използват в новия Countach. Те комбинират алкантара и карбон в по-голямата си част с контрастиращи шевове и логотата на двете компании.

Lamborghini показа гейминг столове с карбон и алкантара

Secret Lab е лидер в света на столовете за гейминг, след като бе основана през 2014 година и може да се похвали с над милион клиенти, част от които са най-добрите геймъри в света.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    1 0 Отговор
    Чудих се дали да тегля кредит или да си продам бъбрека за два стола за лапетата - да геймат яко , ама реших - бъбрека ще е , нали имам още един.... Може да си го ползвам някой ден за новия Ифон, сетих се !