Last news in Fakti

3 Декември, 2021 09:33 6 026 9

Tesla извади детско ATV за 1900 долара (ВИДЕО)

  • atv-
  • tesla-
  • cyberquad

Производителят на електрически автомобили пусна Tesla Cyberquad

Tesla извади детско ATV за 1900 долара (ВИДЕО) - 1

Cyberquad e миниатюрна версия на ATV, която се появи като фон при представянето на пикапа Tesla Cybertruck през 2019 г. Любопитното е, че това е вторият неочакван и необичаен проект, показан от Tesla през последните няколко дни.

Ще припомним, че Tesla показа киберсвирката Cyberwhistle, чийто тираж беше разпродаден за броени часове след представянето ѝ от Илон Мъск. Що се отнася до детското ATV, разбира се, то е електрическо. Размерите му са: 1193 x 660 x 685 мм.

Tesla извади детско ATV за 1900 долара (ВИДЕО)

Според американската компания Tesla Cyberquad може да ускори до 16 км в час и да измине до 25 километра с едно зареждане. Както се казва в описанието, "Cyberquad for Kids ATV има изцяло стоманена рамка, подплатена седалка и регулируемо окачване със задни дискови спирачки и диодна оптика."

Tesla извади детско ATV за 1900 долара (ВИДЕО)

Цената на тази играчка започва от $ 1 900. Отбелязва се, че купувачите ще получат ATV-то разглобено и то трябва да бъде сглобено в домашни условия с помощта на наличните в комплекта инструкции и набор от инструменти (също включени в комплекта).


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дизайнер

    13 4 Отговор
    Това нещо ми прилича на седмоъгълен петох/у/й/ник.

    Коментиран от #2

  • 2 Независимо на какво прилича

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "дизайнер":

    Със сигурност ще има по-добър пазарен успех отколкото водородното бъги на Toyota. Ако искаш може да се обзаложим!
  • 3 Гост

    6 6 Отговор
    Пълен боклук. Изглежда на серийните китайски боклуци. боже колко заблудени хора има на света. То май други не останаха.
  • 4 Кое е по-добре

    7 1 Отговор
    Да си купиш бебешка количка на Mercedes за повече от тези пари или да купиш на детето си ATV Тесла за по-малко пари като порасне? Като гледам нямаш проблеми с първото но смяташ второто за глупаво. Хайде питай някой малчуган дали иска такова ATV, да видим кой ще откаже?
  • 5 А скоро

    2 5 Отговор
    и дамски превръзки от Тесла.И може да си включиш вибратора от смартфона. Тоя смотаняк се чуди как да докара някой лев за сметка на балъците по света. А като гледам и тука ги има.
  • 6 незнайко

    8 0 Отговор
    Боже Господи това съм го правил преди 25 години на сина ми !!! Разбира се тогава ги нямаше литиевойонните акумулатори и беше с тягови оловни . Двигателя беше 400 ватово динамо от Варшава .
  • 7 незнайко

    5 1 Отговор
    Това май няма и диференциал за задвижване, какъвто имат даже инвалидните колички ! Може би затова е и толкова евтино .
  • 8 асдас

    4 2 Отговор
    вече е разпродадено така че хейтърчета съжалявам :Д
  • 9 пфф

    4 3 Отговор
    2000 долара, бегай бе на Илиенци са по 500лв