Last news in Fakti

11 Април, 2013 15:07 2 690 3

Първата севернокорейска онлайн видеоигра

  • северна корея-
  • видеоигра

Запознайте се с Pyongyang Racer ("Пхенянски състезател"), първата онлайн игра от Северна Корея. Геймплеят не може да се нарече особено динамичен, тъй като трафикът по широките булеварди на Пхенян, където се развива действието, не е никак натоварен. Графиката в стил 90-те също търпи критики, но за сметка на това саундтракът "кърти, чисти и извозва".

Pyongyang Racer е поръчана от туристическата агенция Koryo Tours, която организира екскурзии в Северна Корея. Рекламират я като игра, предназначена специално за западната публика.

Според описанието е разработена през 2012 г. "без каквито и да било претенции да бъде едно от високотехнологичните чудеса на 21 век". Целта била по-скоро да запознае чужденците със забележителностите на Пхенян.

Играчът се състезава с автомобил от непозната марка. За управление се използват стрелките на клавиатурата, а с шпацията се натиска клаксонът. От време на време от платното трябва да се прибират варели, за да не свърши горивото, а безразсъдното шофиране води до неприятности с регулировчик в лицето на симпатична девойка.

Pyongyang Racer може да се играе тук.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vodkoubiec

    0 0 Отговор
    wow
  • 2 NKazakov

    0 0 Отговор
    Тази игра беше анонсирана в интернет пространството преди 5-6 месеца а вие сега се сетихте да пишете. Нямам думи да ви изям и новините.
  • 3 Bobi

    0 0 Отговор
    Малее ..... колко са назад тия
    Сигурно е нормално сградите да са наклонени Пхенянски забележителности