15 Април, 2013 11:22 2 185 0

NVIDIA Kepler за смартфони и таблети

  • nvidia-
  • kepler-
  • battlefield-
  • смартфони-
  • таблети

Шефът на компанията NVIDIA Джен Сан Хуанг лично показа производителността на нов графичен чип на архитектурата Kepler. Устройството е предназначено за използване в смартфони и таблети, базирани на операционна система Android. За демонстрацията беше избрана култовата игра Battlefield 3.

От нея стана ясно, че инженерите на компанията са успели да се сдобият с високо качество на графиката, като за целта не е необходима много енергия. По този начин таблети и смартфони ще могат да ползват безпроблемно игри с поддръжка на DirectX 11 и различни по-сложни визуални ефекти. Повече за представянето можете да видите във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА