1 Юли, 2013 13:19 1 460 0

Пентагонът дава $23 млрд. за собствена 4G мрежа

  • пентагон-
  • 4g

Министерството на отбраната на САЩ повишава степента на безопасност на мобилните устройства и предаваната информация заради безпокойство от нарастващите мащаби на кибертероризма.

Неотдавна Пентагонът одобри използването на системата Knox за Samsung Galaxy, апарати с iOS и новия смартфон Blackberry 10. Сега американските военни ще получат $23 млрд. за създаването на правителствена 4G мрежа с високо равнище на защита на информацията, която трябва да заработи още догодина. Военното министерство на Щатите планира и магазин за приложения за вътрешно използване от правителствените структури.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА