Last news in Fakti

23 Март, 2014 12:07 23 081 6

Компютърен Пол Уокър в "Бързи и яростни" 7

  • пол уокър-
  • бързи и яростни-
  • cgi

Полицаят Браян О'Конър ще участва в седмата серия на "Бързи и яростни" въпреки смъртта на актьора Пол Уокър миналия ноември, твърди Daily News. Според американското издание от Universal Pictures вече са наели няколко дубльори със сходно телосложение, върху чиито лица по компютърен път ще бъде наложена физиономията на покойния Уокър.

"Бързи и яростни" 7 излиза на екран на 10 април 2015 г. До смъртта на Пол Уокър са били заснети около 50% от сцените. Останалите щели да бъдат довършени с помощта на специални ефекти, за да се запази централната роля на Браян О'Конър в сюжета. В лентата вече били вложени $150 млн. и от студиото били готови да рискуват.

Скоро след смъртта на Пол Уокър се появиха слухове, че мястото му в лентата ще бъде заето от брат му Коуди. Наложи се сценаристите да преработят сюжета така, че на Браян О'Конър да се пада възможно най-кратко екранно време. Продуцентите обаче явно не са останали доволни и сега са решили да прибегнат до технологиите, за да си гарантират печалба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ ХОРАТА ЗА ПАРИ
  • 2 Симеон Тасев

    6 1 Отговор
    така си е вусиче кой знае и ти какви ги вършиш за пари
  • 3 Maksito Mystafov

    2 1 Отговор
    Първия приоритет са парите!
  • 4 Braqn Barzaka

    1 1 Отговор
    парата прай борбата ;)
  • 5 Николай Стоянов

    2 0 Отговор
    Да бе Тасев, кой знае и ти какви ги вършиш за пари.
  • 6 Zsivko Zsivkov

    1 0 Отговор
    Цялата статия е написана прекалено популистично. Това последното изречение е на пълно измислено или поне трябва да посочи източник. Не е нормално писателят(copy-paste) на статията да изказва мнение!!!!