8 149 8

Яки коли и готини жени заредени с "Бензин" (ВИДЕО)

Интервю на Асен Блатечки пред Факти.бг

Яки коли и готини жени заредени с "Бензин" (ВИДЕО)
Снимки: Факти.бг

„В българското кино трябва да се научим да разказваме добре истории. Хората, които се занимават с кино са съвременните разказвачи на приказки. Ние трябва да разказваме добре тези приказки. Много трудно се пише за кино и много трудно се намират добри сценарии. Ал Пачино е казал, че за добър филм са нужни три неща: Сценарий, сценарий и сценарий.“ Това заяви Асен Блатечки пред Факти.бг по време на премиерата на новия му филм „Бензин“.

По време на премиерата на специален червен килим, разположен на 17-метрова платформа, оформена като състезателна писта, преминаха всички актьори и гости.

Яки коли и готини жени заредени с "Бензин" (ВИДЕО)

Калин Врачански, Башар Рахал, Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова пристигнаха на шоуто с едни от най-екстравагантните спортни и класически коли. Зрителите имаха възможност да видят Ferrari 458 Italia, Lamborghini Gallardo и Porsche Panamera. Самият Асен Блатечки пристигна с черна Mazda Luce, която е и главен герой във филма.

Яки коли и готини жени заредени с "Бензин" (ВИДЕО)

Естествено бързите коли, бяха придружени и от красиви жени, които направиха шоуто още по-зрелищно. Филмът е по кината от днес. Във видеото може да видите цялото интервю с Асен Блатечки.

Яки коли и готини жени заредени с "Бензин" (ВИДЕО)

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анфетамин
  Отговор
  1 18:06  19.05.17
  Българския филм на Бързи и Яростни - Бензин - /Анфетамин/
 • jambazina
  Отговор
  2 18:21  19.05.17
  Ако е за българските джигити, трябвало да го нарекат "Дизел" или "Газ".
 • Benzin
  Отговор
  3 19:10  19.05.17
  То е ясно, че не може да се мери с холивудските продукции, но на когото не му харесва да не плюе, а да си гледа турските и индийски сериали, заляли ефира в България.

 • Кака Гинка
  Отговор
  4 19:42  19.05.17
  Ал Пачино съди от височината на собствения си пиедестал. Освен сценарий трябва режисьор,добри актьори и още куп "подробности",които той приема за даденост,но у нас всичко това (поне в момента) е кът.Наш'те тъй наречени кинотворци ще трябва доста да чиракуват при големите от световното кино докато се научат как се правят тези неща...
 • Ироничен
  Отговор
  5 20:59  19.05.17
  "Башар Рахахал"? Наистина ли така се казва, или двойното ХАХА, показва каква знаменитост е? То и другите са такива.
 • Варна
  Отговор
  6 22:37  19.05.17
  Не съм фен на китайската тактика Copy - Paste. - Да се опитват да имитират "Бързи и Ярости" не е особено добра идея! - Просто изглежда като претопена, банална манджа още преди да е започнала продажбата. Въпреки всичко, е някаква крачка напред само дето му липсва оригиналност.
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  7 01:11  20.05.17
  НА БЛАТЕЧКИ МУ СЕ КАРА МУСТАНГ ЕЛИНОР АМА НЯМА И КВО ДА ПРАВИ АЙДЕ НА БАБА МАЗДА ПРИСЪСТВАХ НА СНИМКИТЕ НЕ Е НЕЩО КОЙ ЗНАЕ КВО СНИМАХА ГО НА МОРСКА ГАРА ВАРНА НО МУ ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА АСЕН И ФАКТА ЧЕ ПРАВИ НЕЩО
 • Гост
  Отговор
  8 07:08  20.05.17
  А къде е голфа на метан?

Напиши коментар:


Публикувай