2 258 2

Христо Стоичков представи новата си книга (ВИДЕО)

Той събра футболни легенди

Христо Стоичков представи новата си книга (ВИДЕО)
Снимка: Факти.бг

При изключително голям интерес легендарният Христо Стоичков представи новата си книга

„Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8“.Специални гости на премиерата бяха Димитър Пенев, Борислав Кьосев и Георги Миланов, както и бъдещето на българския футбол - децата от школите на ЦСКА и Етрополе. Стотици почитатели дойдоха, за да се докоснат до легендата на българския футбол и да получат автографи върху книгата, побрала целия му опит.

Стоичков показа на практика как се вкарват голове и поигра с младите футболисти на специално изграден терен. В играта се включи и футболистът Георги Миланов.

„За младото поколение е важно да знае малко повече история - откъде сме минали, какво сме направили, защо сме играли толкова много години. Мисля, че тези 88 съвета ще им бъдат отполза. Имах възможност да ги изпитам за по-важните тънкости във футбола. Децата се справиха отлично. Да се надяваме, че един ден българин ще е пак на най-високото стъпало всветовния футбол“, заяви Стоичков.

Правило номер 59 от книгата с безценни съвети гласи „футболът не може без страст“. Тази максима, която Стоичков спазва през цялата си кариера, предаде и на децата, тръгнали по неговите стъпки.

Последния от безценните си съвети феноменалният нападател споделя в ексклузивно видео, което може да бъде гледано чрез QR кода на последната корица.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ироничен
  Отговор
  1 22:15  14.06.17
  Скоро Стоичков ще е написал повече книги, отколкото е чел.
 • Мигел
  Отговор
  2 18:36  16.06.17
  Каква книга е написал ,та той е неграмотен,говори като абсолютен селяндур,какъвто му българския език,такъв му е и английския!Господ го е надарил с талант да рита и гони топка ,но като личност е пълна нула,даже под-нулата!Всички пари които имаше са изядени и изпити,рекламите от бира не му покриват разходите и за това са наели някой да го напише този пасквил да направи Ицата някой лев.Какви съвети ще ми дава ,той за 10 години извън футбола е изял и изпил всичко и се е докарал до там на дърти години да се излага по телевизиите като циркаджийска маймуна!

Напиши коментар:


Публикувай