2 165 3

Ризински: Няма пречки пред ратифицирането на договора в Македония (ВИДЕО)

80% подкрепят подписването на договора, гласи проучване на "Телма"

Ризински: Няма пречки пред ратифицирането на договора в Македония (ВИДЕО)
Днес премиерите Борисов и Заев поднесоха венци пред гроба на Гоце Делчев в Скопие

Отразяват се крайни позиции по медиите и после се правят обобщения. Беше проведено едно изследване от македонската телевизия "Телма", според което 80% от гражданите подкрепят подписването на Договора за добросъседство и сътрудничество между България и Македония. Това заяви в студиото на ФАКТИ политическият анализатор Мирослав Ризински по повод съмненията, че договорът за добросъседство, който се подписа вчера може да не бъде ратифициран от македонския парламент.

"На протест на крайни националисти на 31 юли присъстваха едва около 100 човека. Отделно всички политически партии, които произлизат от ВМРО-ДПМНЕ, смятат, че такъв договор трябва да се подпише. Управляващите имат мнозинство в парламента, има 1-2 партии от македонските албанци във властта, които също ще подкрепят ратифицирането на договора. Така, че няма технически или други пречки пред неговото ратифициране", каза още Ризински.

Целия разговор гледайте във видеото:


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Г.З.
  Отговор
  1 15:56  02.08.17
  Да се обединят ВМРО и ВМРО-ДПМНЕ и край на всички проблеми.
 • МИРО
  Отговор
  2 17:36  02.08.17
  МНОГО ПРИКАЗКИ ЗА ТОЗИ ДОГОВОР ГАЗ ЛИ ЩЕ ДОСТАВЯМЕ ОТ МАКЕДОНИЯ ИЛИ ДРУГО НЕ ПРЕГОВАРЯМЕ С КОГОТО ТРЯБВА ЗА ДА ТРЪГНЯТ НЕЩАТА !
 • Смях
  Отговор
  3 20:46  02.08.17
  Този договор има стойност на една тоалетна хартия... Даже се съмнявам да е токова полезен, колкото тоалетната хартия. :D Голяма борба за тази пуста Македония, а междувременно всички забравихте за северна Добруджа, която е 100 пъти по-доходоносна и там няма такъв спор за принадлежността на населението!

Напиши коментар:


Публикувай