2 704 15

Геноцидът срещу кокошките и прасетата (ВИДЕО)

Според Никола Донев убийството на животни е ненужно

Геноцидът срещу кокошките и прасетата (ВИДЕО)

„Всяка една секунда в кланиците се избиват милиони животни. Хората правят това нещо точно като геноцид. Това е един съвременен холокост“, това заяви в интервю за Факти.бг Ниола Донев – председател на Българския вегански съюз.

„Няма смисъл да прибягваме до експлоатация на животни, след като всеки животински материал има алтернатива, която дори е по-качествена. Това е едно ненужно убийство.

Когато не ядем месо, ние реално се лишаваме от отрови. Човешкото тяло е с устройство, предполагащо консумация на растителна храна. Веган е бъдещето на човека“, заяви Донев.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  1 18:38  04.08.17
  Гледал съм интервю с въпросния, според него доенето на мляко е сексуално посегателство върху добитъка, яйцата са кокоши цикъл и прочее кретении. Той е живо доказателство, че веганизма уврежда човешката психика.

  Коментиран от #2, #6, #8

 • ЕБС
  Отговор
  2 18:57  04.08.17

  До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

  Всъщност от икономическа гледна точка е абсолютно прав , зърнените продукти които се използват за храна на животни са над три пъти повече от тези за храна на хора , така че ако се използват директно за храна на хора , могат да изхранят три пъти повече "човеци" и то доста по-евтино , та ако вземеш в предвид как върви пренаселването на света , може и скоро да минем на "безмесна" диета , поне повечето хора

  Коментиран от #12

 • 3 19:53  04.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор

 • Нова религия
  Отговор
  4 20:05  04.08.17
  Това кръстоносец ли е или се иска да се храни правилно? Ако е второто, нека си се храни, както намери за добре. Няма реални данни, че този начин на хранене е по-добър от другите. Така че да ни оставят намира. Аз не му предлагам да ми изяде пържолата за вечеря.
 • Дебил
  Отговор
  5 21:25  04.08.17
  Като не искаш да ядеш месо, не яж. Но не пробутвай тъпите си крайни възгледи на останалите. Аз не карам никой въздържател да се храни с месо.
 • Камагра
  Отговор
  6 23:57  04.08.17

  До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

  Защо се обаждаш бе момченце, има много-много-много работи които не разбираш
 • 1234
  Отговор
  7 00:10  05.08.17
  Тия като не ядат месо да не вземат отношения за живота на животните.Да си пасат тревите и да не се месят на другите отрови ядат или лопуш. Ако искат само вода да пият да не си натрапват измислиците на другите както гейовете прекаляват с тяхната показност. Ний като сме е..чи да не ходим с разкопчани дюкяни.Тъй де да си хрупат лопуша и да гледат някой да не им го припикай.
 • Густав
  Отговор
  8 07:53  05.08.17

  До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

  Ами че като няма от каде да си набавя мозъка протеини,какво очаквате.
 • 9 11:34  05.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Джон Смит
  Отговор
  10 08:19  07.08.17
  Защо винаги някакви идиоти, ни се показват! Като иска да пасе, никой го не спира. Веганите, са като гейовете! Все акъл раздават, а пък никой им го не иска!

 • Pesho
  Отговор
  11 18:46  07.08.17
  Доста ограничени индивиди коментират тук...С тези пържоли се ненаядохте, мазни тумбаци трябва да поддържате, знам...не е лесно. Протеин за мозъка каза някой - уникална глупост - мозъкът се храни с въглехидрати, не с протеин, но кой да знае :)
 • Шляхтиц
  Отговор
  12 19:30  26.08.17

  До коментар #2 от "ЕБС":

  Колкото и да е мъчно на някои, човешкият организъм много сходен с организмите на овцете и прасетата. Дължината на храносмилателния тракт на човека е точно такава, каквато е и на овцата, седем, осем метра. Това ще рече, че човешкият организъм е предназначен за преработка и усвояване на ПРЕДИМНО РАСТИТЕЛНА храна. Храносмилателният тракт на хищниците е много къс, тъй като задържането на месо в него има не само вредни, но и опасни за здравето последствия. В световен мащаб е доказано, че вегетарианците живеят седем, осем години по-дълго от месоядните, боледуват много по-малко и болестите им са по-незначителни. В природата дивите прасета се хранят предимно с растителна храна. Медицината е установила, че органите на прасето са най-подходящи за трансплантации. За съжаление, човекът винаги гледа на света от своята гледна точка на експлоататор, завоевател и т.н. Цивилизация, писменост, наука са се появили там, където човекът се е научил да обрабатва земята, да сее и да събира растителна храна. Племената, които и до ден днешен ходят след стадата животни, убиват и се хранят и съществуват, нямат нито писменост, нито наука, нито култура. Наскоро прочетох информация за северните райони на Щатите и южните райони на Канада, където има много животни и мечки. За последните две години е имало три инцидента с нападение на мечки към хора. За същото време ловци и бракониери са убили повече от 40 000 мечки. Тези държави са едни от най-напредналите и цивилизовани. Какво остава за

  Коментиран от #14

 • МАК
  Отговор
  13 01:55  11.10.17
  Аман от тия психично болни малоумници!!!няма вредни неща на този Божи свят, има вредни дози!!! Аз ще си ям месото и хич не ми дреме за кретенийте им!!!
 • Цеко
  Отговор
  14 14:18  11.10.17

  До коментар #12 от "Шляхтиц":

  Точно понеже ни сравняваш с прасетата трябва да знаеш че те ядат месо което значи, че и ние можем да ядем месо и значи ние несме растителноядни а всеядни. Благодаря ти вече се успокоих и довечера ще го отпразнувам с една пържола и няколко бири😁😁😁😁😂😂😂
 • JEEP
  Отговор
  15 17:05  11.10.17
  1.Липсата на протеини води до увреждане на мозъчната кора - този е живото доказателство. 2.Ако бяхме проектирани да пасем, щяхме да имаме зъби като на другите преживни животни, а не като на хищници. 3. Преди около месец имаше статия за починало дете, защото родителите му били вегани и му давали само такава храна.

Напиши коментар:


Публикувай