18 408 11

Доц. Бостанджиев: В секса има само можещи и неможещи (ВИДЕО)

Доц. Бостанджиев: В секса има само можещи и неможещи (ВИДЕО)
Снимки: М. Богданова ©

Под чаршафите няма стари и млади, а можещи и неможещи, това каза в студиото на Факти.бг известният сексолог доцент д-р Румен Бостанджиев.

Доц. Бостанджиев: В секса има само можещи и неможещи (ВИДЕО)

Няма ясен критерий, по-който да се измери дали през лятото имаме повече желание за секс, смята сексологът. „Вероятно подобна тенденция включва хората, които са във ваканция на екзотично място, например на море. Дори и там обаче не всичко е толкова розово, особено ако към комбинацията се прибави и алкохол. Едно питие може да свърши много полезна работа, но всеки трябва да не забравя колко носи на пиене“, заяви доц. Бостанджиев.

Размерът на мъжкото достойнство определено е най-често задаван, когато стане дума за секс, каза сексологът. „Всичко е въпрос на гледна точка, а и едва ли има мъж, който да е доволен от реалността. Изследване показа, че 80% от представителите на силния пол искат повече сантиметри. Всичко обаче е твърде условно и има много фактори, които влияят много повече на хубавия секс от числата“, смята доц. Бостанджиев.

"От нас зависи къде, как и колко добре ще си изкараме и, ако нещата не се получат по очаквания начин, вината си е само наша, каза още Румен Бостанджиев.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шляхтиц
  Отговор
  1 16:47  22.08.17
  Моите скромни, почти седемдесет годишни наблюдения показват, че когато един човек, било то мъж или жена е добър в професията си, справя се добре в живота, добър е с хората, вършил е добрини, има добро чувство за хумор и т.н. и т.н., той е добър и в секса. Некадърникът, мързеливецът, хитрецът, мръсникът и т.н. и т.н. не става за нищо, включително и за секс.
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  2 17:00  22.08.17
  този не става Бог да го прости но доктор ИЛИЯ ВРАБЧЕВ беше истинския сексолог на България
 • Будалата
  Отговор
  3 17:19  22.08.17
  С две приказки който може го може. И мерака и глупака не остаряват.

 • FUCK OF
  Отговор
  4 18:22  22.08.17
  ДВЕ НЕЩА УМИРАТ ТРУДНО..... БРУС УИЛИС И МЕРАКА..!!!! ВЯРНО Е ЗА МОЖЕНЕТО И НЕМОЖЕНЕТО...... НО И ЗА НЕМОЖЕНЕТО ИМА ЛЕСНО.....ВИАГРА.....
 • onq s konq
  Отговор
  5 01:39  23.08.17
  Тия приказки за можене и неможене са си пълна глупост.Има нещо много по-важно и решаващо и това е НЕИСКАНЕНА СЕКС от мъжката страна.И докато за мъжа е нормално да му се откаже,жена на която е отказано го изживява много по-болезнено и разстройващо.
 • lol
  Отговор
  6 01:59  23.08.17
  Аз съм тоя дето още никоя не е правил секс :D Без майтап!
 • МОЖЕЩ И НЕОЖЕЩ
  Отговор
  7 03:09  23.08.17
  ЗАВИСИ С КАКВА С ДЕБЕЛИ СТЕРВИ КУКИЛИ ПАЧИ ЧУВАЛИ ТУРБИ УВИСЛЯЦИ И ДР. И АЗ НЕМОГА НЕМОГА.
 • ААА
  Отговор
  8 07:26  23.08.17
  До мен достигат зловредни слухове,че сегашните младежи, не само са спрели да си искат , а са започнали и да не дават на жените.
 • 9 09:11  23.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Нервака
  Отговор
  10 13:29  23.08.17
  Ако кахърите ,са бели,и са по малки,може,и да стане,-уморен може но кахърен....
 • Ванчо Кисето
  Отговор
  11 18:16  23.08.17
  Лека му пръст на дядо, казваше така ''Чедо, ако имаш жена, гледай да ти вдига дедовия, че нервите и сам можеш да си ги вдигаш''

Напиши коментар:


Публикувай