5 Септември, 2017 16:09 12 245 7

Победителят в "Big Brother" е предварително нагласен (ВИДЕО)

  • победител-
  • биг брадър-
  • даниела костова
Победителят в "Big Brother" е предварително нагласен (ВИДЕО) - 1

Победителят в "Big Brother" е предварително нагласен, това каза бившата риалити участничка в четвъртия сезон на предаването - Даниела Костова.

Първоначално нищо не подозирали относно победителя, но след излизането им от къщата разбрали, че Георги Алурков е син на учителя на тогавашния продуцент Димитър Митовски.

"Изходът на самото предаване е нагласен. Мислехме, че Георги е влязъл случайно, но после разбрахме, че нещата не са точно така. На него са му казали да излиза в ситуации. Те го викаха постоянно в изповедалнята", признава Даниела.

Победителят в "Big Brother" е предварително нагласен (ВИДЕО)
Снимка: Георги Алурков

Относно мисиите в къщата Костова споделя, че не са били нагласени.

"Те ти дават мисия и те поставят в екстремна ситуация. Не са ни карали да правим неща, които после да не са се излъчили, но победата на Жоро беше нагласена", допълни тя.

На въпрос дали са им били обещани участия в други формати, Даниела отговори, че в договора им е пишело, че продуцентът е този който трябва да ангажира участниците след предаването, но нищо от това не било сторено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Брадър

    34 0 Отговор
    То трябва да си голям балък да вярваш, че нещо по телевизивта не е нагласено ! Корпоративни, финансови, политически, шуробаджанашки и т.н. интереси винаги са по важни от истината и реалноста, така работи машината ! Смешно и иронично е че такива продукции се наричат "риалити" !
  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    23 0 Отговор
    Спрете да зяпате идиотщините и не пращайте смс защото така ги финансирате да правят още по големи идиотщини продуцентите
  • 3 реалист

    15 1 Отговор
    Че кой ви кара да гледате малоумници и малоумщтини в още по-малоумно предаване , те от това се хранят .
  • 4 Кака Гинка

    13 0 Отговор
    Наистиа ли има хора,които гледат това?!

    Коментиран от #6

  • 5 Стопа

    9 0 Отговор
    Що е "лента" все е мента !
  • 6 JEEP

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кака Гинка":

    За съжаление ДА. И те не са малко. Около 20 мин ми издържаха нервите да глдам, а в работата го коментират и чакат следващата порция... Нямам думи...
  • 7 1234

    0 0 Отговор
    Чудя ви се на акъла,защо изобщо участвате в такива глупави предавания?Пълна простотия.Какво умно можеш да научиш от там?Само простотии и интриги.Тава ли са нашите ,,ВИП"персони??Това ли е ценностната система на демокрацията...простотията.На какво учите новото поколение?КАКВО ,,ДОБРО"ВИЖДАТ ОТ ХОРАТА ЗАТВОРЕНИ В ЕДНА,,ЛУКСОЗНА БАРАКА"?