6 424 11

Специалист: Криптовалутите нямат алтернатива (ВИДЕО)

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Светослава Ингилизова

Криптовалутите нямат алтернатива нито в България, нито по света. Всичко отива към негативни лихви. Политиката на държавите е да изкарат парите на хората от банките. Криптовалутата е инструмент, чрез който вие можете да вземете парите, да ги инвестирате, те да ви носят доходност, има риск, разбира се, но няма инвестиция без риск. Това каза в студиото на ФАКТИ Стефан Георгиев, риск мениджър в Admiral Markets.

Според него несигурността в банките и условията, които предлагат, тласкат хората към виртуалните валути.

Как да се предпазим от измами в една сфера, която не е законово регулирана от държавата, какви са прогнозите за бъдещето на биткойна и останалите криптовалути, как банките се опитват да намерят мястото си сред виртуалните валути, гледайте цялото интервю със Стефан Георгиев:

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 18:07  07.09.17
  Само как звучи виртуално а така да ви източат банковата сметка в евро виртуално дали ще ви бъде забавно. Черпя ви по една Лимонада всички виртуално наздраве
 • Радо
  Отговор
  2 18:09  07.09.17
  Кеш ис кинг.
 • гост
  Отговор
  3 19:38  07.09.17
  и аз бих ви почерпил по една виртуална бира, наздраве балъци :)
 • king
  Отговор
  4 21:00  07.09.17
  С инвестиция в криптовалута не придобивате капитал.Вярно е,че в трезорите има планини с пари,които трябва да се вкарат в икономиките,но в криптовалута едва ли е най разумният ви избор.Инвестирайте на борсата...дали тук,дали на световните е въпрос на преценка.Исторически последните 50 години инвестицията в капиталовия пазар е донесла средно годишно 11% доходност,независимо от катастрофалните години които светът е преживял.След всеки спад обаче има чувствителен растеж и търпението е най добрия финансов инструмент.Така на запад милионерите станаха милиардери,а не от спестявания в банката.Просто хората трябва малко по малко да проумеят,че парите им не трябва да спят и вече дори и си плащат за това.Намерете си инвестиционен посредник и играйте сам на борсата.Всяка акция е капитал ,който можеш да пипнеш,но всеки биткойн,лайткойн,рипъл и прочие криптовалути са само цифра в монитора ви!

 • 5 21:07  07.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 6 21:09  07.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 7 21:47  07.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 22:06  07.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • jp power
  Отговор
  9 00:40  08.09.17
  Дано разберете това, което ще Ви напиша. НИКОГА АМА НИКОГА, НЕ ИНВИСТИРАЙТЕ В НЕЩО, КОЕТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПИПНЕТЕ. Честно казано не ми се обяснява на дълго. При Форекс пазара, 5% печелят ,а останалите 95%ги захранват. При фондовата борса, печелят само тия с информация. Индикаторите са за наивници. Крипто валутите са тотална измама, балон, надценени са. Без да влизам в подробности, ИНВИСТИРАЙТЕ в земята.

  Коментиран от #10

 • жидомасонска ШИТ машина
  Отговор
  10 03:25  08.09.17

  До коментар #9 от "jp power":

  Всяка инвестиция има риск, ти си наливай в земята )))) - в момента криптовалутите се РАЗМНОЖАВАТ под различни названия и получават длъжности, но идеята е една и съща - ПОМОГНЕТЕ НА ЕВРЕЙСКАТА БАНКА В САЩ ДА ЗАЛИЧИ ДЪЛГА СИ! В следващите 2 години е НАПЪЛНО БЕЗОПАСНО ДА ИНВЕСТИРАШ В КРИПТОВАЛУТА - СПОМНЕТЕ СИ СЦЕНАРИЯ С ПИРАМИДИТЕ!!! ЩЕ ИЗГОРЯТ ОНЕЗИ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ, КОГА ДА СПРАТ!!! Криптовалутата е ПИРАМИДА И ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ОТРИЧА!!! Не е зле да погледнете как се движи пазара - 10000$ е психологическа стойност и ще бъде достигната, защото е удобна алтернатива за всяка икономика, после.... вече писах , че е пирамида ))))
 • ГОСТ
  Отговор
  11 10:17  08.09.17
  АМАН от "СПЕЦИАЛИСТИ" !!!!! ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА !!!!!

Напиши коментар:


Публикувай