5 922 3

Невъзпитаните карикатуристи: КЗК е измислена (ВИДЕО)

Невъзпитаните карикатуристи: КЗК е измислена (ВИДЕО)
Една от последните карикатури на "Прас-Прес"

Ние писахме писмо до Президентството, до премиера, до Министерски съвет, до Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), чийто отговор беше абсурден - казаха, че са говорили с нарушителя, той е казал, че всичко е ок, че няма нарушение. Това не е комисия за защита на конкуренция, а за защита на монополите. Това заявиха двама от издателите на сатиричния вестни "Прас-Прес", чието разпространение бива възпрепятствано от първия ден, Христо Комарницки и Чавдар Георгиев.

"Ние сме на 109-о място по свобода на печата, постоянно се говори за този проблем, има и други независими медии, на които не им се дава по-голяма гласност и въпреки, че всичко това се показва, в страната нищо не се случва. Тоест никой не иска нищо да направи. КЗК е просто измислена, никой не иска да се заеме с тези хора или да ги смени, по някакъв начин да започнат промени. Аз не знам ние докога ще обикаляме, ще говорим, цялата световна преса взе интервюта, но нищо не става, в блато ли сме, не мога да разбера, един камък да падне - никакви вълни няма", каза Чавдар Георгиев.

Целия разговор с карикатуристите гледайте във видеото:

София / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • барбалан
  Отговор
  1 18:08  19.01.18
  КЗК = Комисия Защитаваща Корупцията
 • mediator37
  Отговор
  2 16:17  20.01.18
  Редовно купувам "ПРАС ПРЕС", невероятни са тези карикатуристи. Боко, Цацаратурата, съдебната ни система и Пеевски са главните герои. Карикатуристите са истинските, смели опозиционери. Наистина много смели. Дори се чудя, как не са ги пребили още. Да са живи и здрави и благодаря, че ги има!
 • Шаран БГ
  Отговор
  3 08:31  10.02.18
  Щастливци сте, mediator 37 ! За това си заслужава да гълтате софийския пушек. Ние ,шараните", от дълбоката провинция само сме чували, че има такъв вестник !?!? "Стършел" започна да се появява редовно по черноморското крайбрежие, въпреки, че лятото е далеч !

Напиши коментар:


Публикувай