8 736 4

Стефан Командарев: Плащаме от най-високите такси на кината (ВИДЕО)

"Посоки" е втори в бокс офис класацията за уикенда

Стефан Командарев: Плащаме от най-високите такси на кината (ВИДЕО)
Стефан Командарев
Светослава Ингилизова

Ние трябва да си платим, за да ни пуснат филмите по големите кина. Таксата "Екран", която плащаш еднократно само, за да ти се покаже филма, е една от най-високите в Европа. Тя е между 550 и 650 евро, при положение, че в Белгия подобните такси са около 300 евро, но очевидно ние сме доста по-заможни хора. Нещата са сложни, абсурдни и много трудни и правенето на кино в тази ситуация е доста екстремно занимание. Това каза в студиото на ФАКТИ режисьорът Стефан Командарев.

Филмът му "Посоки", който е само от 3-4 дни по кината е бил втори по гледаемост през уикенда.

Всичко за успеха на филма, за изключителния начин, по който е писан сценария, за избора на актьори и какви са стъпките, за да има шанс български филм за "Оскар", гледайте разговора със Стефан Командарев:

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 14:35  30.01.18
  Бате,и без такса да ви пуснат да си прожектирате боклуците,пак няма кой да ви гледа. Всичко ви е гола-вода. Ама да де,кината са виновни сега. До вчера беше държавата,днес са кината а утре? Кой ще е виновен утре?
 • Емил
  Отговор
  2 19:03  30.01.18
  Командарев - популярно име! Не съм гледал негов филм, но като му гледам муцката и педерасткото шалче - няма и да гледам!
 • тука е така
  Отговор
  3 00:03  31.01.18
  Нз някой объркал ли е от журналистите,ама 600евро да ти дават филма еднократно хич не е много,ако не можеш да си платиш тия пари за къде изобщо си тръгнал.
 • уййй
  Отговор
  4 02:21  20.02.18
  браво щефо гейнин си!най-добрия си! Уйспех ти желая!

Напиши коментар:


Публикувай