22 Март, 2018 14:51 13 630 41

Предлагат на Захариева да приемем белите фермери от ЮАР

  • южна африка-
  • одписка-
  • фермери-
  • геноцид

Страната ни и преди е помагала на чужди народи

Предлагат на Захариева да приемем белите фермери от ЮАР - 1

Дясната платформа "Мисълъ", която организира миналата седмица подписка в подкрепа на това България да даде убежище на бели фермери, които стават жертва на геноцид в Южна Африка, ще отправи официално това предложение към министъра на външните работи Екатерина Захариева. Това съобщи в студиото на ФАКТИ създателят на "Мисълъ" Николай Облаков.

"До една-две седмици се надявам да организираме пресконференция, да внесем предложение в Министерството на външните работи, а скоро ще имаме и репортаж от мястото на събитието за това какво се случва действително в ЮАР.

Ако реално тези хора се заселят в България, ние предлагаме известни данъчни облекчения за първите пет години, ако те започнат работа в пустеещите региони в България, които не са малко", каза той.

"Това е една реклама, която можем да си направим като държава пред света и тя ще има много повече тежест сега, когато сме председател на Съвета на ЕС. Ние имаме история и опит в това да помагаме на чужди народи", отбеляза Облаков.

Разговорът с Николай Облаков гледайте тук:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хохи

    85 13 Отговор
    АААААА ЧЕСТИТОООООО

    БЪЛГАРИНА ПРОДЪЛЖАВА ДА СПИ И ДА НЕ СЕ СЪБУЖДААААА
  • 2 гост

    64 31 Отговор
    Абе "облаков", що не се качиш на облака за Африка?
  • 3 JPower

    134 5 Отговор
    Мухаха...ще гледаме битки между бели фермери от ЮАР и черни фермери- местните цигани....
  • 4 Българин

    90 25 Отговор
    Ей кратуно облаков,а на нас койда помага бе ?И като дойде тоя фермер от ЮАР със земя ли ще дойде или от моята ще му дадете? И къде има пустеещи обработваеми земи бре ид..от?Какви ли не гимнастики не правите за да си продадете дупето,джендари с джендари.

    Коментиран от #15, #18, #20

  • 5 Гост

    80 12 Отговор
    Той ги кани, те пък бяха се засилили да дойдат тук. Никой не иска в България. Ни бежанци ни цигани, никой.
  • 6 Изчезващ вид

    78 6 Отговор
    А не е ли по-лесно и по-честно да върнат българите в България ?!?! Защо искат да ни изгонят от тук ?!?! Политиката ни трябва да се обърне на 180° веднага, иначе ще стане лошо!
  • 7 АПАРТЕЙД

    63 5 Отговор
    Бурите какво още умуват? всички фермери в РЮА са милионери да вкарват руските СПЕЦНАЗ и платени командоси и нещата ще си дойдат на мястото! Африка останели на тъмно черните забравете за животинския свят ще изядът и маймуните даже! Ангола и Зимбаве са пример!
    Не съм расист обаче се усещам че почвам да ставам.
  • 8 Бай Шиле

    29 9 Отговор
    Този се прави на интересен но на никой не му е интересно.
  • 9 куку руку ку

    63 6 Отговор
    Към чуждите с умиление, а към своите с пренебрежение...
    Тая тъпня се конкурира с казуса на социалните и отнемането на трите дечица от майка им, защото няма средства да ги гледа, даването на децата на 3 приемни семейства и плащането по 500 лв на всяко от приемните семейства, вместо да помогнат на родната им майка.
    А бре джендъри недок****ни, дайте помощ на местните хора. Достатъчно мераклии има за работа, но как да се пребори човек със субсидираните полски ябълки, гръцки домати и т.н.

    Коментиран от #21

  • 10 jambazina

    39 4 Отговор
    Не е политически коректно да се предлага убежище на бели хора бачкатори.
  • 11 народъ

    42 8 Отговор
    Хвани Облаков па го удари у Захариева!Те ни имат за идиоти,бе хора,не виждате ли ,че си правят каквото искат и не носят никаква отговорност за нищо,само крадат и крадат-няма наяждане!
    Господи,слез си прибери вересиите?!
  • 12 питбул

    25 8 Отговор
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ще пребия някой!!!!!!!!!!!!!
  • 13 Бриго Бичкията

    39 17 Отговор
    Пичове, бъдете малко по толерантни /снизходителни/.
    Едно време нашите съграждани като бягаха в ЮАР, онези ги приемаха и работа им даваха а сега те имат нужда а ние свириме отбой.
    Уникално и неблагодарно племе сме.
  • 14 Бог

    33 9 Отговор
    Това е една от последните капки в чашата. Идва времето на саморасправа и самозащита. И малкото хора които останахме в България - време е да се събудим. Започват да продават земята ни тия к..лета нагли.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 бедняка милионер

    32 12 Отговор
    Колко от вас пишещите тук в темата ще се върнат на село или са на село и си обработват сами земите? сигурен съм че точно нито един, умници! никой няма да ви заграби земята, не вашата а на дядовците и прадядовците които наистина са я обработвали, дори не и бащите ви. Ай сега помислете малко дали не е по-добре като си давате замята бод аренда дали не е по-добре да да я дадете на някой коректен производител или ще е добре да я оставите в ръцете на измекярите измислени български фермери които дават нищожна част като рента! вероятно много от вас са от селата, ми поразходете се и поразпитайте какви мижави ренти дават тези крупни български земеделци.

    Коментиран от #38

  • 17 999

    20 5 Отговор
    хубава оферта, но точно на тая очилатата ли я възлагате?
    няма да си мръдне пръста, единствено защото не е инициатива на ГРОБ. Така е при тях - долни, отмъстителни..
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Господин

    22 5 Отговор

    До коментар #18 от "Хой Бай":

    Тука въобще не става въпрос за русофили-фоби. Престанете с тези ботски пропаганди. Става въпрос да запазим българите в България и България за българите. Тр да мислим за нашия народ не за другите. Вс знае тази държава на кой е била колония ... еми те да си се оправят. Да не говорим, че има млн. кв.м пустеещи земи в Канада, Русия и т.н. В Бг вс се обработва. Пра дядовците ни са се били за това парче земя, а те ще го подаряват на някакви си. Свърши се. Твърдо против съм геноцида над българите днес !!!!!

    Коментиран от #29

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 stukar

    4 15 Отговор

    До коментар #9 от "куку руку ку":

    Ми тогава да даваме на всяка нуждаеща се българка в нужда по 500 лв. на калпак бре умнико!!! Да ти припомня ли на празноглавите кратуни, дето само си мислите, че ги пълните с информация от спонсорираните Москалски сайтове, с кое малцинство да почнем даваме. Като създаваш дете, ще му мислиш- а като не можеш да се справиш- държавата ще ти го вземе! Като не можеш ти да го храниш и възпитаваш, ще го храни тя, както сметне за добре- е всеки случай е по- добре от дом за изоставени!
  • 22 ТОЙ

    17 7 Отговор
    В Зимбабве фермерите бяха предимно евреи по душа, и най вероятно и тия не са по различни.
  • 23 Гост

    15 6 Отговор
    Тия би трябвало да се обърнат към Израел а не към нас. Всички знаем че едрите земеделци в Африка имат изрелски корени.
  • 24 фермер бг

    5 9 Отговор
    Здравейте.Когато завършвах ВТУ Ангел Кънчев-Русе през 1991г ми предлагаха да замина в ЮАР и да работя като фермер(завършил съм МСС) .Предлагаха земя и първоначален капитал.Не ми се мисли сега къде щях да съм.
  • 25 Русчуклия

    14 6 Отговор
    Само няколко човека се досетиха за това, какво е станало реално, като резултат от срещата на Радев в Ерусалим!
    И преди малцина се замисляха, защо целенасочено се прави така, че са налице всички предпоставки за намаляне на населението, принизяване на общата култура до низините на подметка, и всичко това на фона на обществената тайна, че мнозинството от хората, дърпащи конците в България са масони и то от високи степени.. сега лека полека започва да се изяснява целта.. май "нашите" са Обещали Земята.. ха да ни е честито..
  • 26 да де

    19 5 Отговор
    Вместо да внасяме бели африканци в бедните ни райони и да ги субсидираме, ето ви една по-лесна идея, да субсидираме местните българи по пустеещите ни села, които да ги възродят... :) Всичко е шменти и капели в тая "държава"
  • 27 Spec b

    8 10 Отговор
    Да идват ората, тъкмо Ганя да види как се работи на къро а не у кръчмата и в биад с евро парици... ;D
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Българин

    19 1 Отговор

    До коментар #19 от "Господин":

    Тези идиоти под всяка статия ако ще и акушерогенекологична да е почват да се делят на русофили и русофоби.Не разбирам плащат ли им за написаните идиотщини , или си изливат злобата тук?
  • 30 Вей Хайвей

    13 4 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Само да ти припомня че САЩ са виновни за тая работа в РЮА когато 1993 докараха Мандела на власт и кръвожадните зулси се настаниха във власта! Тогава ООН пиштеше че черните били подтискани а сега мълчът като .......и !

    Коментиран от #31

  • 31 Българин

    9 3 Отговор

    До коментар #30 от "Вей Хайвей":

    А да ли си мисли че много ме интересува Мандела зулусите и какво са направили американците?Еми те американците запалиха Либия Ирак Сирия Авганистан и много други еми да дойдат и те в България.Мислите ли че някой се интересува как и по какъв начин живея аз?А стига сме гасили чергите на другите докато наща изгаря.

    Коментиран от #32

  • 32 Вей Хайвей

    12 0 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    На мен ми пука за теб и за всички бели хора по света! Нищо не мога да направя обаче ми пука

    Коментиран от #33

  • 33 Българин

    5 2 Отговор

    До коментар #32 от "Вей Хайвей":

    Вие неможете да ми помогнете ,но ако довлечат тези за които става дума и аз няма дамога да си помогна.

    Коментиран от #35

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Вей Хайвей

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Що си ги дрънкаш и пишеш ей така това нали се сещаш че няма как да се случи! Тая снайперката Захариева се подмазва вече и тя не знае на ной важно е да се подмазва точно като Борисов последния свива уши и върти опашка като види Меркел и компания от З.Европа така че всичко е балон след балон

    Коментиран от #37

  • 36 Българин

    8 0 Отговор
    До модераторите. Как и по какъв (угодно за вас )начин да отговоря на бай хой без да истриете коментара ?
  • 37 Българин

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "Вей Хайвей":

    А дано си прав ,че от тия идиоти всичко може да се очаква.
  • 38 JPower

    14 0 Отговор

    До коментар #16 от "бедняка милионер":

    Явно не си от България, знаеш ли колко хора искат да се върнат на село??? Знаеш ли колко млади искат да се занимават със земеделие???? Ноооо,къде ще се върнеш?? При циганите,да те крадат,и най-много да утрепеш някой от тях и да те превърнат в престъпник.... много българи се отказах да работят земеделие именно заради НАЙ-БЕЗПОЩАДНИЯ ПАРАЗИТ----циганина. И охрана да намериш, ще плащаш само, щото на крадливите цигани хич не им пука,имат си НПОта да ги пазят. За това и писах,че белите от ЮАР ще водят битки с циганите"""фермери"'".Ние тая битка я загубихме,дано не изгубим войната...
  • 39 Гого

    12 0 Отговор
    Кой луд ще бяга от една Африканска държава в друга демек във България даже и бежанците не искат да останат тук.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Иванов

    7 1 Отговор
    Тази Захариева е толкова компетентна, че вместо бури ще внесе зулуси и тук ще стане бетер зоологическа градина. А и бурите, ако дойдат и видят тукашните диви племена- сиукси, команчи, копанари, апачи и вождът им Винету, хептен ще се отчаят от живота.