29 Март, 2018 18:56 15 529 32

Осман Октай: Анкара ни държи с контрабандните канали (ВИДЕО)

  • осман октай-
  • дпс-
  • реджеп ердоган-
  • бежанци-
  • мюсюлмани-
  • зависимост-
  • ахмед доган

ДПС била резервният отбор на това управление

Осман Октай: Анкара ни държи с контрабандните канали (ВИДЕО) - 1
Осман Октай

Ердоган употреби слабостта на Брюксел с рекета с т. нар. сирийски бежанци. Турският президент е тръгнал на предизборна кампания и е готов да употреби всичко с агресивното си поведение. Изкарват като успех продължаването на финансирането, а то никога не е прекъсвало. Ердоган досега говореше, че е получил 700 млн. евро, сега във Варна за пръв път каза, че е получил 1,8 млрд. Той иска да получи останалите обещани 1,2 млрд. Това заяви в студиото на ФАКТИ бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай по повод срещата на турския президент Ердоган с европейските лидери във Варна.

"Ердоган, виждайки страха на Брюксел от пускането на бежанците, той провокативно в края на срещата едва ли не заяви да не го учат на права и свободи, а да му помогнат да се справи с терористите. Той нарича терористи цял етнос (кюрдите).

Снощи 15 изстребителя, 9 от тях с пълно бойно снаряжение прелитат над Атина. Днес има пълно мълчание от Брюксел и от председателстващата Съвета на ЕС България. Брюксел се постави в услуга на реализацията на диктатурата на Ердоган и не оправда очакванията на хората по затворите с нарушени човешки права.

Винаги съм се опасявал, че Ердоган се готви да използва българските и балканските мюсюлмани за вътрешна употреба. Крим на Балканите няма да се случи, но провокациите са достатъчни.

През медиите и лично на Бойко Борисов казах да не прави кабинет с патриотите, защото това ще е лошо за страната. Той извика посланик Бойко Коцев, а днес отложил срещата, това е слабост. Слабост утре да не рухне управлението. Волен Сидеровци го рекетират в момента чрез Москва. Неслучайно прокурор Чайка дойде у нас, дойде за да представи зависимостите на политическите лидери от всички кръгове от Русия.

В момента всички са в шах и в патова ситуация дали и доколко да са солидарни. От президента, министър-председателя, Народното събрание - без изключение. Едно говори Цветан Цветанов сутринта и вчера, Борисов друго. Привикаха Коцев и не дават никаква информация - това показва, че сме между чука и наковалнята и до каква степен сме зависими от външни явления. Първи път от Анкара и Ердоган с контрабандните канали, неслучайно Борисов и Цацаров бяха привикани в Анкара преди години, когато гръмнаха контрабандните канали за "Булгартабак". Заради всичко това не може да има лидер", коментира бившият зам.-председател на ДПС.

На въпрос от зрител дали се страхува от Ахмед Доган Октай отговори така: 2001 г. аз не допуснах групировките да си имат парламентарна група. Впоследствие като обвиних Доган, че с Царя правят управление на мафията и тя вече си има държава и тогава като зам.-председател си хвърлих оставката. После той ме обвини, че съм взел едни средства и ме изключи от партията. Аз по-късно го осъдих за клевета за 1 лев. Неговият модел не ме интересува, да се интересуват тези, които го поддържат и му плащат разходите в Сараите. Никой от журналистите и държавните мъже не задават въпроса кой му плаща всички разходи там, това е цял хотелски комплекс, защо му плащат всяка година 2,5 млн. лева от бюджета за охрана от НСО. Всичко това го превръща в тежка зависимост, злоупотреба на етнорелигиозна политическа формация в полза на задкулисието.

Не е случайно, че Бойко направи управление с т. нар. патриоти, но определено резервният отбор на това управление при разногласия, е ДПС, които го подкрепят само и само да не падне правителството. Така, че мен не ме е страх, движа се като свободен човек, ето на живо съм, а Доган никой не го вижда.

Защо Осман Октай смята, че ще има сблъсък на тези избори в Турция, кюрдите започват партизанска война, Ердоган разчита на простолюдието, защото кемалистките настроения са много силни, ако фалшифицира изборите, Турция ще бъде изправена пред гражданска война, какви са неспазените клаузи от договора за тракийците от страна на Турция, Путин ще промени позициите си спрямо ЕС, ЕС и НАТО ще излязат по-силни след случващото се в момента в Европа, Балканите не мога да имат лидер и още много интересни акценти гледайте в разговора с Осман Октай:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ванката

    81 5 Отговор
    така е тиквата бехе охрана по онова време на царчето и изведнъж стана главен секретар на МВР само се замислете няква мутра оглавява МВР и целия български народ го прие без да се запита тоя къв е от каде дойде и какво разбира от полиция че и става шеф ...???

    Коментиран от #32

  • 3 Иванов

    43 8 Отговор
    Тези 15 изстребителя май са навлезли в Гърция от наша територия, но това разбира се е държавна тайна и не трябва да се коментира. Шшшт!
  • 4 гост

    46 13 Отговор
    аз ако съм на мястото на Турция тия бежанци ще ги подаря на Европа после ако искат туршия да направят от бежанците
  • 5 Хайдтин

    52 18 Отговор

    До коментар #1 от "Али":

    Я виж ти на нашия нему харесва истината и почва да псува.типично за пуйчето.браво на Октай както винаги точен и изчерпателен!!
  • 6 Как

    19 1 Отговор
    Кого и как и най вече от кого пази Европа и НАТО, но нещо не ми е ясно????
  • 7 Смях

    49 4 Отговор
    Снощи 15 изтребителя, 9 от тях с пълно бойно снаряжение прелитат над Атина. Днес има пълно мълчание от Брюксел и от председателстващата Съвета на ЕС България.
    ------------------------------------
    Щом турски изтребители прелитат над Атина значи гърците са глътнали въздух и пак ядат пердах от турците.
  • 8 ПЕЮ

    28 0 Отговор
    е прокуратурата защо не се сезира?
  • 9 Салам Алеко

    26 11 Отговор
    Ердогане, освен анадолските турци, има и такива с мозък!
  • 10 Национални Предатели

    45 2 Отговор
    Прав е в повечето случаи. Един сикаджия и един физкултурник не могат да се мерят с Путин или ЕрГолям. И в ЕС са гола вода, нищо не постигна с прегръдки, целувки и танци. Дупе трябва, кураж липсват. За дипломация изобщо не говорим от години .
  • 11 патриотъ

    44 5 Отговор
    Ето ви още една тема за развиване-кой,защо и как плаща разходите на Ахмед Доган в "Сараите"?Ако ги плаща държавата,това е престъпление и трябва да се намерят виновниците и да бъдат разследвани и наказани!Кой е тоя,че да му плащаме за охолния живот с държавни пари!?Ако му плащат разни мюсулмански фондации ,трябва да се разбере какви са им целите и дали работят против България!И най сетне по конституция ,партиите на етническа основа са забранени и трябва да се закрият!!!

    Коментиран от #13, #31

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Вулканизатор

    14 10 Отговор

    До коментар #11 от "патриотъ":

    Изкарва си ги от рекет и "проекти" като камъните на бай Цанко.
    Него комшиите не го бръснат за слива и затова тая Осма(н) дупка на кавала ги оплюва! Преди си беше играч в проекта "дпс", но комшиите като видяха същността им, си оттеглиха подкрепата.
    То от изреченията му се вижда на кого слугува, като му чух "позицията" за шитият с бели конци "проект" скрипал, където общественото мнение се фокусира в това кой е извършителят на престъпление, а не че този е бил двоен агент, т.е. предател и в Русия и в Англия, което е по-важно от това, кой е поръчителят! Но проекта е насочен напълно против дадена държава, с предположения, а не с доказателства! Та "позицията" на дупката на кавала под Номер Осма Н, е ясно доказателство за капацитета му! Това е бита карта, който се опитва да извлече дивиденти пред обществото и го прави по много долен начин, съответстващ на капацитета и интелекта му..
  • 14 Хасан

    16 15 Отговор
    Тоя взе да се повтаря...Ердоган обвинявал кюрдите в тероризъм?!!!хахаха...половината му миниатерски кабинет са кюрди...

    Коментиран от #26

  • 15 Край

    35 8 Отговор
    Кой е Осман Октай??? Този човек смее да казва неща които никой друг не си позволява??!!!
  • 16 светнат

    26 7 Отговор
    винаги се изказва точно и смело ,както доста други даже и на власт не смеят...
  • 17 Иван

    35 2 Отговор
    "Анкара ни държи с контрабандните канали"....
    Само от това изречение може да се направи извод какви изроди стават политици и управляват.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ФЕРДИКОМ

    20 8 Отговор
    Според мен той много добре познава механизма на управление в БГ. Знае как бизнесът е обвързан с държавното управление, но за турция сбърка . Турската държава не войува срещу кюрдите , а кюртските сепаратисти от пкк, Йе ПГ ,даеш и още подобни платени и поддържани и финансирани от чужди сили. В турция живеят над 20 нилиона кюрди , и са в парламента, в управлението на държават с управляващата партия. Имат стотици канали радия и тв. предавания на кюрдски език. Та турция не войува с кюрдите ОСМАН АГА, съзнателно или не съзнателно сбърка или излъга. ДЪРЖА ДА ОДБЕЛЕЖА ЧЕ ЕРДОГАН Е ДОСТА ПО УМЕН. Великите сили не искат една силна турция, а биха искали да е един голям пазар без развита индустрия. Но виждат че е късно вече, не успяха и с преврата . Но в египет успяха.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 JPower

    11 7 Отговор
    Турчееещ се, говори за България, ееее , благодаря, не му вЕрвам...нещо шмекерува. Всяко чуждо управление в България е пагубно.
  • 23 Паща

    10 2 Отговор

    До коментар #19 от "7up7down":

    Няма какво да боли, подкрепям външната политика на едро напълно. Като му дойде времето трябва да си отиде аз съм за светска Турция. Но психологията казва 1. Сигурност - премахване на всички заплахи 2. Декорацията - светска и демократична република.

    Коментиран от #25

  • 24 лоялен гражданин

    16 0 Отговор
    Всички бежанци на автобуса и пред г-жа Меркел с посланието-Гостите,които поканихте ДОЙДОХА!
  • 25 cactus

    12 4 Отговор

    До коментар #23 от "Паща":

    Реалността е, че външната политика на Ердоган води Турция до пълно бедствие като Германия на Хитлер. В началото германците се радвали, но накрая съжалиха.
  • 26 12356789

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    Прав си хасан ама някои хора не гледат обективно те вярват на всичко което им се поднася на тепсия
  • 27 Осман

    3 10 Отговор
    Този пенсионер май последните 6 месеца не е бил на тази планета. Толкова глупости дори цвъки не ръси
  • 28 The TRAPPER

    8 3 Отговор
    Първо- България - президентска република. Второ-издигате мен за президент. Първо- връщам военната служба , и веднага започвам да прилагам закона- тоест- всеки чужденец влезнал незаконно в БГ е враг. Тоест-на всеки 20м. по цялата граница ще има войници с калашников които ще стрелят на месо. И не слушам никого. Не съм привърженик на Ердоган, но браво на него-той е истински патриот, и България има нужда от такъв като него.А не като нашите мишкари,- по цял ден висят в парламента , самообвиняват се и се чудят каква далавера да направят, и как да вземат пари от народа си.Докато Ердоган ги взема от другите държави.И те с всичкия си акъл му ги дават.
  • 29 The TRAPPER

    4 4 Отговор
    Продължение- и за всеки убит нелегален, - 100лв. награда!
  • 30 Хасан

    0 0 Отговор
    Октай е един продажник ...за хонорар плюе срещу Доган,Бойко,Ердоган....тъп че не може да прави разлика между ПКК и кюрдите..ПКК са марксистко ленинска терористична организация и е редно да се изтрепат
  • 31 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "патриотъ":

    Скоито се целуваха тои плаща забравих те ли с кои мандат управляваше бсп сега вие чудно
  • 32 Ванко 2

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ванката":

    А запита ли шофьора на самолет от къде идва какво разбира от политика