7 002 7

Монти: Италианският посланик искаше да му стана гадже преди 15 г.

Изпълнителят е категоричен, че не е причина за разпада на Ice Cream

Монти: Италианският посланик искаше да му стана гадже преди 15 г.

Да гледаме в очите на хората, защото очите не лъжат. Заливани сме от думи, но да обърнем малко повече внимание на очите на хората. Това е посланието на песента "Не слушай", разкриха Петя Алекса и Монти в студиото на ФАКТИ.

"Ние като творци сме модели на подражание. Гледат те деца, искат да бъдат като теб. Изпълнителите не трябват да имат граница, ограничението трябва да идват от цензурата и от часовите пояси. Колкото по-провокативен, разголен, пошъл е един изпълнител, толкова по-късно да се излъчва. Не може песен, в която някаква 15-годишна се гъзурчи, да се излъчва в 10 сутринта. Това е несериозно", коментира Монти.

"Групата (Ice Cream) приключи, не по желание на някои от членовете, между нас тримата бяха разрушени всички мостове - не от мен, от всички останали. Затова ги призовах да излезем пред хората, да обясним какво става и те до ден днешен се крият като мишлета и не искат никъде да застанем заедно и да кажем каква е истината", разкри рапърът по повод разтурилата се група.

Той направи голямо разкритие, като сподели, че преди 15 години е получил предложение от тогавашния италиански посланик да живее с него и да му стана гадже.

"Що се правят всички, че това го няма, има го. Всички говорят за Харви Уайнстийн, тук никой не говори за никого", заяви Монти.

За това как гледат на музиката, защо Петя затвори буквално устата на Монти, когато той намекна, че е получавала неприлични предложения от български режисьор, защо тя се е върнала от Холивуд, където е била избрана за главна роля в сериал, вижте във видеото:

София / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • пфууу
  Отговор
  1 19:45  11.05.18
  Аве стига с тия швестери ве ни ви ли писна !!!
 • Българският посланик
  Отговор
  2 20:28  11.05.18
  Аз разбрах че Монти е този- мургавото кубенце, което означава че италианският посланик е гей ?
 • Melnik
  Отговор
  3 20:39  11.05.18
  Русичката, много красива

 • 4 23:29  11.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Красито
  Отговор
  5 23:34  11.05.18
  Сладури!
 • Ефтини сензации
  Отговор
  6 08:06  12.05.18
  И кво ме интересува тоз циганин?
 • Реститутка
  Отговор
  7 10:55  14.05.18
  На този мургав господин явно не му се е случило нищо по- интересно и съществено за 15 год., от това да бъде кандидат любовница на някакъв посланник. Посланникът едва ли го помни, а и едва ли би искал да се асоциира с този дебелак, но за наш Монтю тази покана си остава най- съществената в живота му, след като я споменава на интервю след цели 15 год.

Напиши коментар:


Публикувай