28 Юни, 2018 17:45 5 109 27

Опитва ли някой да легализира педофилията? (ВИДЕО)

  • александър сиди-
  • педофилия-
  • сзо

Крайната либерализация на обществото не е нещо, което ние от ВМРО ще позволим с лека ръка да се случи, заяви Сиди

Опитва ли някой да легализира педофилията? (ВИДЕО) - 1
Александър Сиди

Разбира се, никой няма да направи юридически документ, в който да каже "от утре педофилията е разрешена, инцестът е разрешен". Няма нормален човек в света, който да го направи. Тези кръгове обаче, които активно натискат да променим начина, по който мислим, да променим начина си на общество, да вкараме трети, пети, двадесети пол само и само да вземат още някой лев от някой грант. Те по всякакъв начин се опитват да прокарат идеи, които нямат нищо общо със смисъла на това, за което говорим. Такъв е примерът с Истанбулската конвенция. Това каза в студиото на ФАКТИ депутатът от ВМРО Александър Сиди във връзка с позицията на партията по евентуални прекласификации на диагнозите на СЗО, касаещи педофилията.

"С понижаването на класификацията на това психическо разтройство се отваря вратата към дебат за това, че щом това не е толкова лошо, в един момент то може да бъде и добро. Исканията за гей бракове, парадите, по някакъв начин се намалява "тежестта" на това да си педофил. Всички тези неща водят до едно и също - либерализация в мисленето на хората и да бъде унищожено традиционното християнско семейство. Крайната либерализация на обществото не е нещо, което ние от ВМРО ще позволим с лека ръка да се случи", коментира Сиди.

По каква алтернатива на Истанбулската конвенция работи парламентът, какви са прогнозите за вота на недоверие, какво мисли депутатът за предложението на БСП парламентът да не излиза във ваканция и още за проблемите в сигурността, гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриот

    14 12 Отговор
    Какъв патриот с това име е Сиди? По-добре MP3.
  • 2 някойси

    7 21 Отговор
    ПЕДОФИЛИЯТА МОЖЕ НО НЕ И ДЖЕНДЪРИТЕ!
  • 3 Факт

    28 1 Отговор
    Да опитват се---НПО-тата и разни фондацийки и сдружения--платените соросоиди-факт!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Ковача

    35 4 Отговор
    Продавам чукове без рецепта от 5 кг.лекуват с лекота педофилия
  • 5 среднощен

    23 0 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    Преди НПО-тата, обаче, върви "развращаването" на обществото! "Кино индустрия", "Външни тв. формати", "профанизиране на образованието", "компромитиране на институциите" в държавата! Крайното "либерализиране" не може да се случи без нашата "свободна воля"!? "Активната" промяна на моралните ценности винаги върви преди НПО-тата!

    Коментиран от #8

  • 6 толерантен

    16 1 Отговор
    "Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а всичко
    нормално – за патология". - Херберт Маркузе, идеологът на изродията.

    Коментиран от #7

  • 7 кучето шаро

    1 6 Отговор

    До коментар #6 от "толерантен":

    Какво ти бърка в г... Херберт Маркузе !?

    Коментиран от #9

  • 8 очевидно

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "среднощен":

    Имаш право, за пропагандата, която се движи и от феклами, фишми, НПОта, проповедници и др. Методи. Но относно компрометорането на инстотуциите тях ги компрометираха лигави продажници, които заемат постовете от години. Щеше ли монархията на Сакена от повечето хора, ако бе справедлива и човечна? Не. Щешеошозите и диктаторите му бяха морално чисти? Не. Щеше ли някой тукнда сатанизира политици и и имстигуции, ако лицата заемащи постовете не ограбваха, предаваха и вредяха на беге фолка повечето и досега? Не. Щеше ли някой да иронизира Винету, ако тпой сам не бе показал, че е лакей на външни за да е на пост и пари? Не. Щеше ли някой да мрази НПотата, ако БХК, Отворено общество и др. сами не показаха, че защитават рецидиви и в Страстбирг и навред? Не. Всички те с делата си се компрометираха, никой не ги е компрометирал друг.

    Коментиран от #20

  • 9 толерантен

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "кучето шаро":

    Да те питам, нормален ли си?

    Коментиран от #16

  • 10 Валя

    1 5 Отговор
    Само искам да питам аз като атеистка съм изключена автоматично от българското общество така ли?-Напоследък все се говори за християнско общество,значи ли това че всеки който не е християнин не е българин?

    Коментиран от #15

  • 11 цоле

    4 2 Отговор
    коалицията на герб на първо място джендъросва народа
  • 12 соросоидни кърлежи

    8 1 Отговор
    това че вече обсъждаме тази тема за педофилия е начало на признаване и легализация , след 10 години ще има парад на педофили и на никой няма да прави впечатление, така правят нпо лизачи. Всеки ден по капка отрова в съзнанието на хора и готово.
  • 13 соросоидни кърлежи

    5 1 Отговор
    това че вече обсъждаме тази тема за педофилия е начало на признаване и легализация , след 10 години ще има парад на педофили и на никой няма да прави впечатление, така правят нпо лизачи. Всеки ден по капка отрова в съзнанието на хора и готово.
  • 14 соросоидни кърлежи

    5 1 Отговор
    това че вече обсъждаме тази тема за педофилия е начало на признаване и легализация , след 10 години ще има парад на педофили и на никой няма да прави впечатление, така правят нпо лизачи. Всеки ден по капка отрова в съзнанието на хора и готово.
  • 15 соросоидни кърлежи

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Валя":

    слагаш себе си -атеистка и на друга страна педофили, нещо много тъпо и няма връзка с национална принадлежност.
  • 16 кучето шаро

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "толерантен":

    Човекът е бил хегелианец и марксист , какво лошо ? Световно известен философ .
  • 17 пак ли

    8 0 Отговор
    утре ще искаме да легализираме и канибализм, нали и те са психично болни..ще дойде и този момент..Болни са тези които предлагат да обсъждаме тази тема и мисля че трябва да има закони срещу тези изроди и медии които дори подлагат на обсъждане такива теми.
  • 18 пак ли

    3 0 Отговор
    утре ще искаме да легализираме и канибализм, нали и те са психично болни..ще дойде и този момент..Болни са тези които предлагат да обсъждаме тази тема и мисля че трябва да има закони срещу тези изроди и медии които дори подлагат на обсъждане такива теми, накъде отива света..
  • 19 Киров

    3 0 Отговор
    Четете Джон Овертон

    Коментиран от #21

  • 20 среднощен

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "очевидно":

    "Компрометирането": 1. Цели; 2. Механизмът за постигане.
    1. Власт.
    а. Власт контролирана от "задкулисието".
    2. "Отглеждане" на "политически лидери" с "морални слабости" известни на "задкулисието".
    "Проблемът": "Куха / с ограничен
    властови ресурс/официална власт". "Истинска власт" на "задкулисието", което не носи отговорност.
  • 21 среднощен

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Киров":

    В "ДЕСЯТКАТА"!!! Адмирации!
  • 22 Минчо мангала

    5 0 Отговор
    90% от политиците в България са Педофили ,алчни злобни ,крадци

    Коментиран от #24

  • 23 Бах

    5 1 Отговор
    Съжителството между меже /интимно/вече е легално и ненаказумо в цяла Европа,а в някои държави дори узаконено.Само не мога да разбера как им разрешават и защо да осиновяват деца.Потресен съм.Това е 100% узаконяване на ПЕДОФИЛИЯТА.Нали разбирате че тези адови изчадия,правят каквото си искат и то групово с осиновените деца.Това и малоумен го разбира.Ами тези деца като израснат се замислят защо не са като нормално семейство,но вече е късно и неминуемо стават като осиновителите си.А иначе полицията и правосъдието се борят против педофилията сериозно.Къде е логиката.Пример Сър Елтън Джон и други безброй подобни изроди.Мисля че решение на подобни и други ненормалности ще има в близко бъдеще.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ето ви факти

    2 0 Отговор
    Мексико е намалило законовата възраст за сексуално съгласие само на 12-годишна възраст, като се превърща в най-новата нация, която се поддава на натиск от международна либерална мрежа от активисти, решени да нормализират педофилията и да легализират секса с деца по целия свят.

    https://yournewswire.com/mexico-legal-age-sexual-consent/

    Европейският парламент в Брюксел също обмисля предложение, което би могло да намали законовата възраст за съгласие за секс от 16 до 13-годишна възраст в целия Европейски съюз.

    Коментиран от #27

  • 26 впечатлен

    1 2 Отговор
    НЯМА ДА ГЛЕДАМ ГЛУПОСТИ! Истанбулската конвенция е против насилието под всякаква форма, особено насилието над жени, което е масово явление, особено в арабския, мюсюлманския свят. Спекулациите с текстовете на тази конвенция са много удобни за някои партии, които се мъчат да направят нелепо тълуване на текста. От друга страна, защо не се даде възможност всеки гражданин на тази държава да я прочете внимателно и да си направи съответните изводи. Нещо се говори, влага се някакъв смисъл, който се отрича, но явно става въпрос за човешки права и защита от насилие. Колкото до педофилията, това е сериозно престъпление и никой никъде не би направил опит да го узакони. Всяко посегателство спрямо деца, каквото и да е то - побой, психически тормоз, да не говорим за сексуално насилие, се счита за голямо престъпление и е строго наказуемо. Никога никой не би дръзнал да защити педофилията, защо се пънете да търсите под воловете телета? Вярно е, че има доста западноевропейски държави, които разрешават еднополови бракове, но тук става въпрос за пълнолетни хора, не за деца.
  • 27 Българофил

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "ето ви факти":

    Не знаем какво става в Мексико, но в САЩ например пълнолетието е на 21 години.
    А либералите са левите сили спонсорирани от Русия.Десните консерватори, както и църквата винаги са били против всякакви подобни.
    Това е поредната червена хибридна измишльотина на русофилите, путиноиди.