24 Юли, 2018 14:21 6 127 10

Паргов за "Топлофикация": Трябва ни ноу-хау

  • топлофикация-
  • калоян паргов-
  • енергийна ефективност

Лидерът на БСП-София се опасява, че скоро ще има дефицит на компетентност

Паргов за "Топлофикация": Трябва ни ноу-хау - 1

По отношение на "Топлофикация" искаме да се помисли за привличане на ноу-хау и чужд опит. Очевидно е, че ние не можем да се справим с нашия. Това, което наблюдаваме е отърваване от опитни кадри с оглед съкращаване на разходите, но в скоро време ще изпаднем в дефицит на компетентност, не само във финансов. Това заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов относно финансово положение, в което се намира "Топлофикация - София", което според него е допълнително усложнено от 1 юли.

Какви мерки предлага левицата за справяне с проблемите на "Топлофикация", готви ли се за властта, какво ѝ пречи да спечели доверието на избирателите, гледайте разговора с Калоян Паргов:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 7

    23 0 Отговор
    Моето ноу-хау е смяна на всички маймуни в БГ!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 345

    20 0 Отговор
    Краде се, политизира се, опрощават се дългове на богати хора и т.н., ако всичко това се поправи, топлофикация може да бъде много печелвшо дружество с най конкурентната и привлекателна услуга. Целта е да го приватизират за жълти стотинки както всичко останало.
  • 4 Пънчо Върбов

    5 0 Отговор
    Абе давайте с тва, което имаме в изобилие - донт ноу.
  • 5 Вили

    5 0 Отговор
    Преди 2-3 години клиентите на Топлофикация София дължаха над двеста милиона лева. За да не фалира топлофикацията цената на парното се определя така, че да покрива сметките на неплащащите. Иначе ще фалира.
  • 6 БАХ

    4 0 Отговор
    От ноу-хау стана нау-хау
  • 7 Александър

    0 0 Отговор
    Най-оптималното решение е едно - автоматизация :)
  • 8 барбалан

    5 0 Отговор
    Прангов не увъртай - това недоразумение Топлофикация трябва час по-скоро да се затвори !!! Стига точиларка и кражби на гърба на столичани - ноу-хау-то е пределно ясно - правете проекти за хоризонтални разводки с индивидуални договори, пък на който ще му е по-изгодно да се включва... Всичко друго е бля-бля и прах в очите...
  • 9 Глупости на търкалета

    5 0 Отговор
    Паргов, всички от администрацията в топлофикация са от БСП, цялата простотия с вертикални щрангове са дело на ваши "специалисти" от бившето БКП. Знаеш ли колко струва линеен метър модерен топлопровод заедно с труд и ДДС, при завишени цени излиза максимум около 12 дванадесет лева СЕГА? Огромния апарат от администратори, адвокати, вещи лица, мерачи на енергия и други дрънкалки, дерат по пет кожи на човек. За колко време ще се изплати хоризонтална инсталация? И смятаме на апартамент средно завишени, 100 метра х 12лв.+ топломер ... дори и 2000 лв на апартамент , домоуправителя за два-три часа записва данните от топломерите и си плащаш по интергнет, тогава всички ще се включат и ще си плащат колкото са потребили. Разбира се с договори. А сега дрънкате и мътите водата ! НО !
  • 10 Грую

    3 0 Отговор
    Всички , които досега са ми отваряли приказка за "ноу - хау" крадоха без мярка и сътвориха грандиозни батаци. Може би трябва да се уточни значението на тази чуждица в българския тълковен речник: кодова дума за понятието кражба.