Last news in Fakti

24 Октомври, 2018 11:48 7 229 33

Проф: Христова: Правителството няма да падне в близките 4-5 месеца (ВИДЕО)

  • проф. антоанета христова-
  • валери симеонов-
  • коалиция-
  • оставка

Разпадът на "Обединени патриоти" е в главата на Волен Сидеров много отдавна

Проф: Христова: Правителството няма да падне в близките 4-5 месеца (ВИДЕО) - 1

Валери Симеонов създава проблеми на управляващата коалиция. Въпросът е има ли среда тази коалиция да се преформатира или да отиде на предсрочни избори. Ситуацията не предполага разместване. Това заяви в студиото на ФАКТИ политическият психолог проф. Антоанета Христова по повод протестите и исканата оставка на вицепремиера заради думите "група кресливи жени и техните уж болни деца".

"Разпадът на "Обединени патриоти" е в главата на Волен Сидеров много отдавна. Той не се чувства комфортно с проевропейски ориентирания Валери Симеонов. Когато дойде моментът за кампания, а тази кампания се нуждае от пари, Сидеров трябва да бъде много по-коректен към идеологията, която лежи в основата на "Атака"", каза проф. Христова.

Относно БСП тя коментира, че партията не може да повдигне рейтинга си, а очаква да падне този на ГЕРБ.

Проф. Христова направи прогноза, че правителството няма да падне в близките 4 до 5 месеца.

Целия разговор гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мдааа

    68 12 Отговор
    Нормален диалог с институции не може да се води!!! ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ГО КАЗВАМ!!! Ако не се стигне до протест или бой няма да ти обърнат никакво внимание. Дори и тогава е много съмнително, че ще ти обърнат внимание. Политиците и чиновниците си мислят, че те са ДЪРЖАВАТА, НАЦИЯТА И НАРОДА, а ние сме ТЕХЕН СЛУГИНАЖ!!! Трябва да има не повече от 60-120 депутати, съкращение на 50% от агенции и чиновници, както 100% спиране на финансиране за НПО-та!!! Само така може да се изравнят силите граждани - държавни служители (пиявици). В момента държавните служители са около 500 000, плюс още 2 милиона са техните деца и роднини. Това е достатъчно да се самоизбират при избори и да нямат никаква никаква нужда от гласовете на народа, защото тяхния глас е решаващия и те винаги ще подържат статуквото Герб, НФСБ, Воля, СДС и прочие. Затова на тях не им пука дали ние протестираме, боледуваме, измираме, гладуваме. Те вече са си уредили изборното спечелване и ние за тях сме непотребни. Само с намаляне броя на държавните чиновници ще имаме влияние над политиката. Бат Гойко го знае и затова прави всичко възможно да увеличава броя на държавните служители, за да може народа да е АУТ от изборите и така Герб да е вечния владетел с неговите сателити НФСБ, СДС, ДПС, Воля, Атака, ВМРО. Затова Далавери се държи арогантно и не му пука за гражданското мнение, а в бъдеще ще бъдат още по-арогантни към гражданите!!! БОРЕТЕ СЕ ЗА НАМАЛЯНЕ БРОЯ НА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ!!! САМО ТАКА ЩЕ ИМАТЕ НЯКАКВА СИ

    Коментиран от #4, #20

  • 3 НЕ СТАВАШ

    28 13 Отговор
    Правителството ще изкара 4-5 месеца, ако някой от това също правителство застане пред В Симеонов и в прав текст му каже: "НЕ СТАВАШ - ВЪРВИ СИ" и Симеонов го послуша !!!
  • 4 И всичките що

    29 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мдааа":

    Са на бюджетна издръжка също, защото като им дават ежегодно увеличения на заплатите, те ще подържат порочната система! Важното е да са добре!
  • 5 Вуте

    32 16 Отговор
    С така мислещ народ правителството ще мори нацията поне още 4-5 години докато не остане жив българин!След тези 4-5 години ще продължи да "управлява" само не знам тогава гласоподавателите от какво ще живеят като няма да има жив българин ...
  • 6 Много глупаво

    18 8 Отговор
    Е заради бълхата, Симеонов, някои да искат да изгорят балтона? Дори да напусне, може да бъде назначен друг, на негово място и правителството остава, нали?
  • 7 Някой си

    23 28 Отговор
    Дори и да има предсрочни избори резултатът ще е приблизително същият, ако бсп и дпс сформират кабинет отново ще има афери като фалиране на банки, спиране на газопроводи и престъпни олигарси ще си възтановят бизнеса, затова опичайте си мозъците когато гласувате на избори!!!
  • 8 SAAB

    20 8 Отговор
    Тоз спря суджука ...... да не го потърси инфаркта !
    Не му са слиза от ....файтона ! :)
  • 9 месара

    20 33 Отговор
    правителство въобще няма да падне, ше си изкара целия мандат,а после най вероятно и още един или два, въпреки усилията на една другарка провокаторка!
  • 10 И дай Боже

    20 28 Отговор
    да не падне - чакаме си увеличението на заплатите, което ако мафията - олигархия БСП ДПС,ще видим както и преди през крив макарон
  • 11 Ужас

    28 13 Отговор
    Вече все едно живеем в Северна Корея!
  • 12 Чичо

    14 50 Отговор
    Сега е момента да помогнем на господин Борисов да спечели 4-ти мандат. По-добро от неговото управление няма (и не може и да има).

    Коментиран от #17

  • 13 Корни е малко

    12 13 Отговор
    Умна. На кое прослойка, на кои гилдии разчита, че ще я поткепят? Дори не всички родители, на деца в неравностойно положение ще я подкрепят, защото сега получават повече, отколкото БСП им даваше. Вътрешни проблеми си има Корни. Неразрешими противоречия, между тежките капиталисти, като нея, в партията и справедливите социялисти. Има и такива и са много.
  • 14 фактите

    30 12 Отговор
    тъпото и другите тъпири ще паднат от власт при един хубав протест от 200 000 човека пред парламента.След това няма да има помен от герб като партия.
  • 15 Баш Гост

    24 3 Отговор
    Няма причини правителството да пада - в рая на Балканите всичко тече по мед и масло.
  • 16 Вова

    14 3 Отговор
    Политическите проститутки започнаха организирано да надават лицемерен вой.
  • 17 бау

    32 9 Отговор

    До коментар #12 от "Чичо":

    Тоя лумпен е безмозачно същество и трябва да бъде НАРИТАН ЧАС ПО СКОРО ЗАЩОТО ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО БАНКРУТ !!!!!!!!!
  • 18 Браво

    8 2 Отговор
    Нещо наистина вярно си написал! Съгласен съм на 100%.
  • 19 А БЕ

    11 25 Отговор
    НЕ 4-5 месеца, А И СЛЕД 4-5ГОДИНИ НЯМА ДА ПАДНЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДРУГИ СА ПО ЗЛЕ ОТ ТЕЗИ !

    Коментиран от #22, #28

  • 20 Грую

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мдааа":

    Такава е политиката на Пожарникаря, но на хората им харесва, макар това да води по последствие да не може да се води нормален диалог с никого. Усложниха ни живота толкова, че когато опреш до това да искаш да водиш с някого диалог се стига до положение, че всеки си е прав за него си и в крайна сметка всеки се оправя така , както може, но няма как да разчиташ на друг за разбиране.
  • 21 Преглед

    13 6 Отговор
    Всички апологети на това правителство или са платени, или просто трябва да отидат да се прегледат в Карлуково, пък и да поостанат за малко, белким и дойде някакъв акъл (но едва ли...).

    Коментиран от #24

  • 22 Вуна

    24 9 Отговор

    До коментар #19 от "А БЕ":

    Да ни пази господ от тия престъпнице гроб.

    Дано паднат и никога повече да не идват на власт !!!!!!!!!
  • 23 обречена работа

    11 8 Отговор
    И да падне пак ще дойде с нова хватка и сила,само грешни пари дето ще даваме за избори които са предрешени.Какво ви каза бизнеса:прибирайте се че ще докараме 20000работници-помислете и ще се сетите най после какво става.Правителството отдавна не е в София.Тези коментари тука са само да ни следят кой какво мисли,говори и прави-половината са от ченгета.
  • 24 Защо не убедиш

    7 5 Отговор

    До коментар #21 от "Преглед":

    Олигархията, която е от комунистическата номенклатура, онези с куфарчетата, назначените капиталисти да плащат справедливи заплати, според количеството и качеството на положения труд и полагащите се осигуровки върху труда, а? Някакво Карлуково те гони? Не наглей!

    Коментиран от #25

  • 25 Преглед

    12 3 Отговор

    До коментар #24 от "Защо не убедиш":

    Не виждам това какво общо има с темата, пък и тъкмо олигархията е един от стълбовете на това правителство (основният всъщност), а и не съм казал, че комунисти трябва да идват на власт. Колкото до това последното, замислете се дали в правителството няма "комунисти", както и такива, които са им слугували навремето, аз се сещам поне за двама от раз.
  • 26 Чичо

    19 3 Отговор
    Много, ама наистина много трябва да е заблуден или подходящо заплатен един , уж интелигентен, човек, та да нарече Валери Симеонов "проевропеец"! Абре хора, освестете се! Това е един самозабравил се фарфарон, готов и майка си да продаде за нЕкой лев! Вижта как се развиха отношенията му с Борисов, с Киро-белото ДомуЗчиев, с Волен, с Каракачанов.... А борисов треска го тресе! Готов е на всякакви лупинги , само и само да си запази кожицата и държавната копаня!!!
  • 27 Уууууу

    10 5 Отговор
    Една пържолка за проф. Христова от Боко Т. Направо си я заслужи.Умее да му се подмазва
  • 28 Про

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "А БЕ":

    Най зле си си ти ..Би трябвало да посетиш психиатър може пък нищо да ти няма
  • 29 А БЕ

    11 0 Отговор
    АЗ СЪМ ПСИХИАТЪР, И ТОВА ВИЖДАМ , А ТИ АКО ЖИВЕЕШ В НЯКОЙ ТВОЙ ИЗМИСЛЕН СВЯТ, СИ ЗА ЛУДНИЦАТА ! ЗА 30год МИ КАЖИ НЯКОЯ ПАРТИЯ ДАЛИ Е НАПРАВИЛА НЕЩО СМИСЛЕНО ЗА ТОЗИ НАРОД И ТАЗИ ДЪРЖАВА, ВСИЧКИ САМО КРАДОХА !
  • 30 Калина

    10 4 Отговор
    Подлога и лизачка на ГЕРБ! Ако има правосъдие, доста ще се изпоти в писане на показания! И тя дава оценки и е морален "стожер"! Част от паразитите, преживяващи в гнилостната герберска среда!

    Коментиран от #32

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Миии

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "Калина":

    То правосъдието , ако може да се нарече така , е в ръцете на БСП! А. Томов ли осъди , Овчаров ли , прочутият хидроинженер Доган ли или всички които разграбиха и унищожиха фабриките и заводите 1989год ?!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.