5 Февруари, 2019 18:11 9 628 33

Марешки пръв в листата на коалицията за евродепутати (ВИДЕО)

  • веселин марешки-
  • орхан исмаилов

Втори в листата е лидерът на НПСД Орхан Исмаилов

Марешки пръв в листата на коалицията за евродепутати (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки е пръв в листата за евродепутати на коалиция "Воля"-НПСД. Това разкри в студиото на ФАКТИ зам.-председателят на НПСД д-р Кристиян Йончев и уточни, че това е било част от коалиционното им споразумение.

Втори в листата е лидерът на НПСД Орхан Исмаилов.

Цялото интервю с д-р Йончев гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 варненския месия

    77 7 Отговор
    Драпа да се отърве от съдебното преследване, имунитетче !
  • 2 Ай стига бе

    82 8 Отговор
    Всички се натискат за евродепутати. Сидеров и той, даже тропа с крачета като сърдито дете. От Марешки пък не очаквах да се продаде на турците, ама проблема си е негов. Който се е хванал с турците и пропада на изборите.

    Коментиран от #3, #20

  • 3 така ли бе

    24 40 Отговор

    До коментар #2 от "Ай стига бе":

    Вижда се,че БЕЗ турците НИЩО не става!

    Коментиран от #5

  • 4 Кофти

    37 6 Отговор
    Този защо въобще е на свобода?

    Коментиран от #28

  • 5 а бе тъп

    49 15 Отговор

    До коментар #3 от "така ли бе":

    а защо щом турция и турците сте велики 150 000 от туристите сте напуснали турция където избягахте от бай тошо?? защо ползвате българските паспорти за да ви приемат на запад ??? защо от самата турция има нарастване на исканията за убежище в германия ?? защото сте тъпо племе ...за това . айде върни си българският паспорт и бягай при ердо

    Коментиран от #7, #26

  • 6 бай Коста

    40 0 Отговор
    така , ако върви след 10 години , цяла България ще станем политици и депутати
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГОСТ

    43 4 Отговор
    Тоя си купи изборите за да влезе в парламента с евтиното гориво и претенциите за монопол върху горивата. Къде му е сега евтиното гориво и псевдо претенциите за монопол след като влезна в парламента. Горивата във Варна се върнаха на пазарната си стойност след като влезе в парламента и претенциите му ги няма никакви. Нормален човек се лъжи един път защо си мисли че ще му повярват втори път.

    Коментиран от #21

  • 9 Защо всеки политик или партия

    24 5 Отговор
    Стават авери с турска такава, това нещо задължително ли е за да те има в политиката на България? Кой го диктува това, от къде идва? Хайде да приемаме Турция в ЕС, за да се наситят на европейските ценности!
  • 10 Тарабойша Хитранов

    28 1 Отговор
    Магарешки , Ярешки или Измекярешки и тримата са един дол .
  • 11 гостт

    27 0 Отговор
    Това вече ни е дежавю ,по едно време от нашата СМЕШНА политическа история имаше един плужек БАРЕКОВ
  • 12 Реалист от София на 53 год

    21 0 Отговор
    Е да, понеже вече в България ще гледа парламента по телевизията, затова ще се прави на евродепутат. Хубавото е , че и Европарламента ще го гледа по телевизията. Нали имаш пари? Що ти е евродепутат да ставаш??? Ще си купувам по-голям телевизор. Заповядай при мен. Божеееееееее, колко сме жалки. Че имаме такЪви управници.
  • 13 Meganoob BG

    24 0 Отговор
    Евродепутати, обикновени депутати, министри, консули, общински съветници. Като се замислиш България изобщо не е бедна държава. Народа е беден просто защото има толкова много хора които законно живеят охолен живот с нашите пари. Ако наистина народа имаше право на глас, щяхме да гласуваме за публична екзекуция, защото единият куршум е по-евтин от храна за няколко години в затвора, а те и куршума им е много за годините които са харчили народни пари.
  • 14 Garrincha

    19 0 Отговор
    Съд народен - съд божи !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 МАЦИ

    23 0 Отговор
    КАКЪВ ЕВРО ДЕПУТАТ ЩЕ Е ТОЯ КРИЕ СЕ ЗАД ИМУНИТЕТА ХУБАВА ЗАПЛАТА КАКВИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТИ В БГ ПАРЛАМЕН А СЕГА СКАЧА ЗА ЕВРОПЕИСКИЯ ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕНЕ БЪЛГАРИНО ПОМИСЛИ ЗА КАКВИ ДЕПУТАТИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКИВА СМЕШКОВЦИ
  • 18 Баце

    11 0 Отговор
    Споделям мнението на Реалист от София на 53. И този и Бялата Златка май вече няма да видят Парламент, а искат да са в Играта, а и да не станат бушони на някой орган за борба с ...... специално за тези с каквото се сетите все е вярно.
  • 19 електорална 1

    16 0 Отговор
    Ще го напиша с големи букви, за да го видят всички: ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!
    НАРОДЕ ???
  • 20 бкп дс кгб

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Ай стига бе":

    ДПС, Воля са руски партии, за това се е "продал" на "турците"! Не го ли разбрахте вече!?
    Шефът им е един, Путин!
    Ятагана е агент на ДС, Сава, а ДС е филиал на КГБ (ФСБ)!
    Бивши к*рви и бивши агенти НЯМА!
    Загряваш ли? За това го пращат в ЕП, да работи за интересите на Русия, не за България.
    С няколко стотинки на литър и сме купени, евтини сме, за това ще ни плющи, кой, къде свари!?
    Петролът на варненската мутра, откъде идва според теб?
  • 21 бкп дс кгб

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГОСТ":

    Ами, то, колко прост трябва да си, за да се вържеш на някаква мутра?
    От 90-те години до сега, хората не поумняха, за това си заслужаваме управлението!
    Видите ли мутра, винаги има схема, видите ли, човек с нясни капитали, без опит и образование, значи има нещо гнило и парите идват от престъпна дейност, това е желязната логика, ние българите все чакаме да станат чудеса, ама в реалния живот такива неща няма.
  • 22 Гост 2

    5 0 Отговор
    Всички искат да избягат от България по един или друг начин независимо дали имат или нямат пари.
  • 23 Кольо

    6 0 Отговор
    Не е прост мутрата Марешки. Купи Ви, Варненци за жълти стотинки като започна с бакшишите. Една стотинка печалба ,ама е на печалба ,а Вие си продадохте гласа ,за милионер мутра и си помислихте ,че ще сте като него. Да ама си въртите геврека и псувате както преди ,че и повече щото и вас ви дерат като останалите работещи бедни. Тоя индивид не го искат в собствения му град за кмет и за съветник ,но парата не стои-иска власт и още пари. Стана депутат и кво ? Сега съвсем ще ни оправя в Европата. А е толкова просто . Забрана за гласуване с по-малко от 10-ти завършен клас и всичко ще си дойде на мястото. Отседналост 5 години с доказан доход и данъци в страната . Всичко друго е безсмислено. Изборите не правят нищо ако са наредени , а те са чрез цигани ,коопоративен вот и администрация+ мъртвите души + платена социология и медии. на бюлетините по-добре нарисувайте краставица с два домата висящи под нея и ще разберете какво остава + тези които изобщо няма да отидат.
  • 24 Русенец

    8 1 Отговор
    Така е когато кораба на Демокрацията потъва и идват времена на тотално Герберско мракобесие, плъховете като Марешки и Сидеров първи го напускат и се спасяват в Европарламента на голяма заплата и лайф !
  • 25 СПРАВЕДЛИВИЯТ

    2 0 Отговор
    Е ТАКА ВЕЧЕ СВЕТЪТ ЩЕ ВИДИ СЪС СОБСТВЕННИТЕ СИ ОЧИ КАКВИ АУТСАЙДЕРИ НИ УПРАВЛЯВАТ.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 евродепутат

    3 0 Отговор
    Нямат шанс за 5,8% само Марешки се излага още
  • 28 Твардишки...

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кофти":

    Поредния Български мушенник защитник на циганите
  • 29 Грую

    3 0 Отговор
    Да отива, че както гледам там в този Европарламент много народ има нужда от 'апове!
  • 30 Дрт Прч

    3 0 Отговор
    БРАВО ВЕСО, ЩЕ ПРОДАВАШ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЕВТИНА НАФТА И ЛЕКАРСТВА
  • 31 Цар Вул

    2 0 Отговор
    Има мляко,пие крава!!Няма сам да се сложи на последно или предпоследно място!Да не е луд!!Къде,къде там у Еропата далаверата е огромна в сравнение с тукашната мизерия и мизантропия!Хайде да ни е честит!Дали ще влезе?"Кой знай,ама едва ли?!
  • 32 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    На № 23 "Кольо" Така е ,господине ! Но всичко е нагласено така, че промяна да няма !! И всичките са взаимно зависими и обвързани !Всичките са алчни безбожници !! Къде са 5-6 хиляди лева, къде са двадесет хиляди евро на месец ?? Гласувайте балами....за кебапче - две ,а може и да ги полеем с бира.. !?! Дебелият англичанин го е рекъл много точно : " Ако изборите можеха да решат нещо - щяха да са забранени!" А светът отдавна знае какви хора ни управляват. В по-ново време еталон ни е "Кривата уста" - г-жа М.Кунева. И тъй наречения " свят " / т.е. великите сили/ точно на това разчитат, за да ни въртят на малкия си пръст. Всичко е точно при всичките -германци, руснаци или каубои -- дерат колкото могат. Но поне при социализЪма здравеопазване и образование бяха безплатни.........ДАЖЕ И ОБЩЕСТВЕНИТЕ ТОАЛЕТНИ и никой не ровеше в контейнерите за смет !!! Вероятно това им е гордостта на нашите и уверението , че са направили тук капитализъм + американска демокрация !?
  • 33 Тъй

    0 0 Отговор
    Амчи как!