Last news in Fakti

7 Юни, 2019 16:11 16 736 141

Разбират ли хората смисъла на София Прайд? (ВИДЕО)

  • лилия драгоева-
  • sofia pride-
  • лгбти-
  • софия прайд

В европейски план левите подкрепят каузите на ЛГБТИ хората, но у нас БСП е сред най-яростните противници на шествието

Разбират ли хората смисъла на София Прайд? (ВИДЕО) - 1
Лилия Драгоева

Все още има много хора, които не разбират смисъла и целите на София Прайд. Те не са тайна и да, прайдът има политически искания, защото ЛГБТИ хората в България са лишени от над 300 права, до които останалите хетеросексуални хора имат достъп. Това каза в студиото на ФАКТИ Лилия Драгоева от Организационния комитет на София Прайд.

"Еднополовите двойки не могат да изтеглят кредит. Институциите не признават този вид партньорство. При хетеросексуалните двойки доходите им може да се разглеждат като общо домакинство, но не и при еднополовите. По същия начин нямат и достъп до медицинска информация за своя партньор, ако той попадне в болница. Същото е и за даряване на тъкани, органи, клетки - медицинските институции не припознават връзката и не може да се дари тъкан или орган при инцидент или болест.

Същевременно стават повече хората и компаниите, бизнесът припознава каузите на София Прайд", каза Лили Драгоева, която е и директор на фондация "Билитис".

Тя обясни, че няма конструктивен диалог с никоя от парламентарно представените партии.

"Наши партньори от чужбина или просто хора, които работят в държавни институции, остават изключително изненадани от факта, че ние нямаме диалог с управляващите или дори с опозицията. Логично е една тема, която е трудна на управляващите да бъде припозната от опозицията. Би следвало и социалистическите, левите партии да подкрепят каузите на малцинствата, включително на ЛГБТИ хората, както е в европейското семейство на социалистите и прогресивните. У нас БСП е една от партиите, които най-яростно се противопоставят на случването на София Прайд и публично заявяват, че не подкрепят теми и каузи, които са пряко свързани с ЛГБТИ хората", коментира Драгоева.

"Утре (8 юни) пред паметника на Съветската армия започва нашия концерт. Ерол от "Уикеда" ще ни подкрепи, IVA, Мила Роберт, Рут Колева, която традиционно подкрепя София Прайд, Михаела Филева, която миналата година за първи път се качи на сцената на София Прайд и обеща, че няма да ѝ е за последно, спази своето обещание. Двете големи изненади на тазгодишното издание са поп фолк певицата Галена и изпълнителката, която спечели миналогодишната Евровизия Нета", разказа тя.

Целия разговор с Лилия Драгоева гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    278 9 Отговор
    Чувствам се дискриминиран от такивакато вас, в това да изрязявам свободно хомофобията си!

    Коментиран от #8, #38

  • 2 Bahti

    232 6 Отговор
    Освен малоумието, също и толерастията ще ни Затрие.

    Коментиран от #9, #12, #116

  • 3 BBTDY

    212 7 Отговор
    Абе ходете някъде, другаде си търсете правата!
  • 4 Краси

    262 7 Отговор
    Да, аз като нормален човек разбирам смисъла и все пак не желая да гледам разни обратни елементи, как парадират с ненормалността си...

    Коментиран от #7

  • 5 сектант

    27 67 Отговор
    от тия съм толерантен само към секси лесботата, защото те го заслужават с толкова много красота на 1 место събрана... направо припадаш каато ги гледаш как се мляскотят

    Коментиран от #6

  • 6 Краси

    64 4 Отговор

    До коментар #5 от "сектант":

    В България такива няма.
  • 7 Сани

    8 136 Отговор

    До коментар #4 от "Краси":

    В теб няма нищо нормално, ти си прост боклук.

    Коментиран от #34, #56

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Костов

    173 6 Отговор
    Всички тези права могат да ви бъдат дадени без прайд и срещу 12лв при всеки нотариус нарича се пълномощно и в него се описва точно какво искате и готово
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Townboy

    179 6 Отговор
    Семейството е съюз между мъжа и жената! Всичко друго е неприемливо и ако искат да живеят законно да отиват в Канада или където там ги приемат по света.
  • 14 ИВАН

    93 4 Отговор
    Какво е прозореца на Овертон и Технологията на унищожението ... унищожението на България например, в пълна сила действа ...

    Коментиран от #26

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ???

    137 2 Отговор
    Обратните като станат повече от нас и ние станем ненормални ще ни защитават ли правата или и ние трябва да правим прайдове?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 1111

    130 5 Отговор
    Очаквайте скоро парад на зоофили, некрофили, педофили и т.н.
  • 19 Госあ

    89 6 Отговор
    Абе ляв, ляв,ама тия са доста противни. То не че и хетеросексуалните ексхибиционисти и миндили са приятни. Да съгласен съм с предния коментар-абе просто не си намирайте разшляканите, миризливи задници в лицата ни. И хомо и хетеро и би и каквито там има. И въпреки че определено съм за закон за защита на детето, хомосексуалистите са последните които трябва да могат да отглеждат деца. Въпреки че определено има много по гнусни хетеросексуални.
  • 20 Нямат насита

    84 3 Отговор
    Курвите и педалите не можеш да ги разбереш.Те имат нежни души и нямат начесване.От там и многото и нестихващи неразбории покрай тях.
  • 21 Хаха

    6 88 Отговор
    А бе кой ви кара насила да ги гледате бе ? от се правите на палячовци ?
  • 22 Чичо АДИ

    88 4 Отговор
    Българите и без това се топим !! За какво са ни и тези толерастко/манафски изцепки ?? Аз като ида да си търся правата по улиците заедно с другите недоволни полицията ни бие ,а тези гейзерчета ги пази ! А обяснете ми че нещо ми се размиват правата !! Това са повечето разни НПОта дето си завират гагата в БГ. работите .Що не направят такъв парад в Иран или Либия Южна африка ,щото ще ги бият дааааа !!! Или някоя "жена /мъж да дигне макара с кабел 2 км мед че дигне друг път .Ма реват за равноправие "" arbeit macht frei"" това им трябва на "Равноправните"
  • 23 Нормален

    82 5 Отговор
    Болни хора парадират, че са здрави... Къде си чичо?????
  • 24 Main Fürher

    51 11 Отговор
    Жалко че нашият велик фюрер не спечели войната,защото ако го беше направил....нека да изписвам 1000000 положителни неща,които щяха да се случат на България!
  • 25 Main Fürher

    52 17 Отговор
    Сега разбирате ли,защо исляма и будизма са най-хубавите религии!Я да видим ако в Япония спретнат един гей парад какво ще стане,или ако го направят в Пакистан.Християнството си е жалка религия(да ме извинявате,ама щом папата целува ръка на еврейте,а юдеизма проповядва омраза към християните кажете ми какво да кажа). БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО,АДОЛФ ХИТЛЕР МОЙ БОГ!!!

    Коментиран от #76, #87

  • 26 среднощен

    52 5 Отговор

    До коментар #14 от "ИВАН":

    Адмирации, колега за Овертон! Но за да пречупят България ще трябва да се "понапънат" още - доста са правили опити, но за сега държим..! "Истанбулска конвенция", "Проектозакон" за "закрила на детето" - все още има разсъдък в българите..! Когато изоставим Православието - тогава ще дойде страшното..!!
  • 27 Оня

    69 2 Отговор
    Никой не ви спира, или ограничава, горепосочените искания. Те се полагат по закон за всеки жител на Република България. Спрете да криете истинските подбуди зад измислени искания. Толерантен съм към вашите наклонности, но престанете да парадирате с тях.
  • 28 Гост

    76 3 Отговор
    Има терминал 2. На който му се прайдосва - да се пръждосва! Свят широк и свободен. Тука - е така!
  • 29 Това е

    63 3 Отговор
    Болестно състояние , тия хора с обратни наклонности трябва да се лекуват ! Никъде в никоя религия не се одобрява или насърчава хомосексуализма а , точно обратното , заклеймява се . Влечение към животните, към умрелите , към деца и т.н. е същото заболяване като влечение към същия пол .
  • 30 гларус кръстоносец

    53 2 Отговор
    Естествено че го разбират Някой си решил да парадира с обратната си сексуална ориентация, като ни я навира нахално в ежедневието , прогласявайки че е мнооого различен Заради това иска да се сепарира ,да се чувства извънреден и да получава допълнителни права . Права които в нормалната природа няма.Това се нарича нахална наглост гарнирана с липса на всякакво чувство за приличие и мяра, къде можеш да си показваш нашарения дърт космат гъз и да го пъчиш в ежедневието на другите Очаквам контра прайд на еб.чите с извадени свободно вирещи се фалоси, защото и те са вече различни - не останаха. Нали и те ще правят любов а не война и никой не мразят
  • 31 Нудист

    35 3 Отговор
    Има много взаимоотношения, които не са хомо, но приличат на тях и също нямат тези права. Ако е толкова зор, единият осиновява другия и така се решават много от проблемите. Но съм твърдо против такива хора да могат да отглеждат деца. Значи на майки им отнемат децата по незнам си кой закон, то и такива двойки също не трябва да могат да отглеждат деца.
  • 32 Тъпня

    47 3 Отговор
    Защо пък трябва някой да ви разбира???Има ли парад на хетеросексуалните ???
  • 33 каблешко

    44 3 Отговор
    по принцип съм толерантен, но не мога да разбера връзката между това че не ги смятат за едно общо домакинство и това да се разхождат по прашки и с пера завяряни отзад
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Фактолог

    38 2 Отговор
    Мъжът и жената идват от Райската градина, тези – от Зоологическата градина. На мъжът и жената е дадено словото, на тези – език.
  • 36 Хитлер

    31 3 Отговор
    Да си хомо не ми пречи но ми пречи публичността на такива хора и изявите им.Влияе ми зле на психиката,а предполагам и на доста други хора.Ако видя е такива да ми се натискат на публично място вадя патлака и ги гърмя.

    Коментиран от #58

  • 37 И аз съм хомофоб

    28 3 Отговор
    Абе не ми пука за тия, стига да не ми се натрапват.Аз единствения смисъл в тоя прайд виждам, че всички се събират на едно място и все някога ще бъде за последен път.Просто не знам кога.
  • 38 бл.134 в Зап. парк

    8 18 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    Отречи се от България и всичко човешко - Бъди Гей .
  • 39 4oko

    27 3 Отговор
    Всеки който е на изпитателен срок и няма договор не може да тегли кредит, от статията разбираме ,че само еднополовите двойки не могат да теглят кредити...Фреди Меркюри беше гей та дрънкаше, в едно интервю не обели и думичка за нощния си свободен и буен живот, защото възпитания човек, та бил той и съдомист не парадира със своята лична история. Хетеро двойките не се тълпят в Гей клубовете и не натрапват на никой своята ориентация... Но понеже първото значение на думата прайд е горд, за жалост третото е стадо, нацията ни е стадо, ако ще да има поход на защитниците на поповите прасета, ще има кой да меца тъпотии.
  • 40 Счетоводител

    16 1 Отговор
    Интересна ми е сумата по гражданския и договр....
    Ако някой нещо знае или е чувал или предполага да отговори
  • 41 ОК но не в БГ

    25 3 Отговор
    Правата на ЛГБТ хората са важни и не трябва да има дискриминация срещу тях. Обаче, в контекста на държавата с най-тежка демографска криза в Европа и на едно от първите места в света, не трябва да се парадира с тези неща. Просто, не в България. Много актуално би било в Африка, Китай, виж на такива места им трябват повече гей двойки.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Конса

    21 2 Отговор
    Не може ли като нормалните мафиоти,да си направят едно лоби в парламента и да си издействат права,ако им липсват някакви?Защо трябва да парадират и да ни осират ежедневието?
  • 44 Без име

    19 3 Отговор
    Що не протестират срещу природата че немогат по естествен начин да си направят дете. Тая напаст която ни се ракламира постоянно е продукт на хетеро сексуална двойка,не на хомо.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Биде

    37 3 Отговор
    Не ви щем прайда и не щем да знаем и смисъла му(ако изобщо има такъв) Писна ми да слушам за мъките и проблемите ви!!! Щом сте се нагърбили да вървите срещу природата носете си кръста без да вдигате толкова истерична врява!!!
  • 47 Антисоциалист

    31 3 Отговор
    Господа, неприемането на половите отклонения не е нито ляво, нито дясно - то е проява на национално и народно съзнание, а и на съзнанието, че те са проява на психични заболявания. Те са лечими вече от около век чрез създаване на условен рефлекс срещу извратеното поведение. Евроимперците, за да унищожат националните държави рушат исторически възникналото самосъзнание на нациите - включително и чрез пропаганда на половите извращения. Това е тяхна политика - тя не е нито лява, нито дясна, тя е вредна за човечеството.

    Коментиран от #83

  • 48 Социумът

    16 3 Отговор
    Зараза
  • 49 гост

    14 1 Отговор

    До коментар #45 от "Borislav Popov":

    А ти от поемащите или от подаващите си?

    Коментиран от #59

  • 50 Тодоров

    29 3 Отговор
    Всичко извън рамките на ПРИРОДНИТЕ ДАДЕНОСТИ на ЧОВЕКА е аномалия. Така, че моля хората от аномалните общности да не ни налагат ценностите си.
  • 51 vasik atanasova

    21 1 Отговор
    пляс пляс педалите водно колело
  • 52 tok da vi hvane

    26 2 Отговор
    като искате да се @б@т@ един друг ок, защо трябва да ни занимавате, кой ви спира да го правите!? Кредит и сега може си изтегли от двама п.... а, в същност като не ви харесва тук що не заминете където ще имате великата си независимост.....
  • 53 хомоидиоТ

    25 2 Отговор
    Изтрещела работа... Кой го боли фара за вас или за който и да било друг, дали е хомо, хетеро или там каквито и други да има?! Всеки си ляга и става с който си иска. Това малко право ли ви е?До преди някое друго десетилетие (че някъде и по-малко) носът си вас нямаше да можете да покажете, сега две седмици държавата ще се тресе около тъпия ви прайд! Пък тоз "хайлайф" дето ще е "гост" на парада, като чета май все позабравени имена... 95% от артистите в музикалния бизнес в БГ са некви дето чеп за зеле не става от тях, па си казали "ми, ши стана певач/ка"... Ерол - кой го помни и с какво - една куха песен, дет се върти до скъсване. IVA - WTF. Мила Роберт- who the hell... ?!?. Рут Колева - тая па дет отиде, все некви изказвания ни в клин, ни в ръкав - помни се само заради малкото си име, едно такова ник'во. Па за оня нерез от Евровизия нема к'во да говорим - само за тренировки преди да почне ловния сезон е!
  • 54 321

    20 2 Отговор
    Разбират. Груба провокация за да се провери търпимостта на обществото към подобни странни демонстрации на атипични форми на живот. Иначе всеки си има право на избор без да бъде критикуван, но няма смисъл да го навира в носа на другите.
  • 55 Иванов

    18 2 Отговор
    Явно не разбирате същността на проблема. Янките се мислят за господари на този свят и като такива се стремят да контролират числеността на цялото човечество чрез войни, епидемии и джендеризъм. Джендерските двойки са бездетни, а джендер се става чрез възпитание и хормони щедро влагани в храната ни. Много ще се радвам когато над Белия дом се развие Червеното знаме и се сложи край на паксамерикана, защото злото е в САЩ!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Иванов

    20 3 Отговор

    До коментар #36 от "Хитлер":

    Явно не разбирате същността на проблема. Янките се мислят за господари на този свят и като такива се стремят да контролират числеността на цялото човечество чрез войни, епидемии и джендеризъм. Джендерските двойки са бездетни, а джендер се става чрез възпитание и хормони щедро влагани в храната ни. Много ще се радвам когато над Белия дом се развее Червеното знаме и се сложи край на паксамерикана, защото злото е в САЩ!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 месара

    8 2 Отговор
    защо ли са избрали паметника на съветската армия?!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Дългият

    22 1 Отговор
    Господ е казал...мъж и жена в свещен брак...не е казал мустаката булка или тем подобни джендъри...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Иванов

    25 2 Отговор
    Дано пендафилите четящи това се опитат да размислят задълбочено какво пиша в горния пост. Хора, отдавайки се на содомия вие попадате под проклятието на Бога и сами се декларирате от всякаква разумна форма на съществуване превръщайки се в едни празни обвивки изпълнени с низши демони. Янките обаче ви поощряват да продължите своето падение и да се бракосъчетаете със същество от вашия пол, ТОЕСТ ДОБРОВОЛНО ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ. Отгоре на всичко те ви подтикват да осиновите дете, което обезателно ще стане гей под вашето ръководство и ще има вашата злочеста и проклета съдба. Аз ви приканвам да си направите проверка за чревни паразити, да се изчистите от глистите и да поддържате висока лична хигиена, като четете Псалтир всеки ден. Така ще имате шанс за нормален човешки живот.
  • 65 Иванов

    4 1 Отговор
    Декларирате да се чете декларирате, гугле клавиатурата го е променила.
  • 66 Иванов

    2 2 Отговор
    Декларирате да се чете декласирате, гугле клавиатурата го е променила.
  • 67 Анонимен

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "Виктор":

    Добре че с мъжа ти не можете да имате деца, че да не се възпроизвеждате.
  • 68 Лудия касапин

    31 1 Отговор
    Какъв е този шум, Джеймс?
    - Гей парад, милорд!
    - И какво искат?
    - Еднополова любов, милорд!
    - Някой забранява ли им?
    - ...Не, милорд!
    - Е, тогава защо вдигат този шум?
    - Еми, педерасти, милорд
  • 69 ми нямаме и намерение да го разбираме

    20 2 Отговор
    аз си падам по женски дупенца, мъжките нещо ни ма кефят ;) прайд било, тия педеруги за лъвове се взели :D

    Коментиран от #79

  • 70 Еднатам

    3 28 Отговор
    Всички които мислят, че това е болест и може да се лекува, са типичната класа общ работник, не са постигнали нищо, защото реално до толкова им е сивото. И когато си роден такъв... и гледаш останалите "нормални", ще се самоубиеш ли какво? Живота ти е един и ще си го живееш някак си. И да аз съм такава и се мъча с много неща, за които на вас ще ви е колкото да си го преместите в другия крачол.

    Коментиран от #71, #108, #121, #124, #129

  • 71 фащай си дърмите

    18 1 Отговор

    До коментар #70 от "Еднатам":

    и да те няма!
  • 72 Хмм

    27 0 Отговор
    Ако аз нямам правото да НЕ харесвам гейските истории, това не е ли само по себе си дискриминация?
  • 73 Фен

    22 2 Отговор
    Аз уча децата си, че обратните са психично болни хора, и съответно трябва да бъдат уважавани като такива.
  • 74 КОНСТАНТИНОВ

    17 1 Отговор
    Изродите нямат място между нормалните хора.

    Коментиран от #78

  • 75 Георги

    18 2 Отговор
    Абе то деца спреха да се раждат, другите бягат в чужбина,правителствата са ни спретнали геноцид последните 30 години, ние тука на педалчетата права ще им даваме, айде ходете където ви искат сбърканяци скапани, виде се като ви пуснат фъндък до къде го докараха- всичките скандинавски държави и всичко от полската граница нататък реве като хималайска мечка от толерастията си...
  • 76 Румяна Костова

    20 2 Отговор

    До коментар #25 от "Main Fürher":

    В исляма е разрешено мъжът да изнасили жена, която не е мюсюлманска, за да я унижи. Това им проповядват не само в джамиите, но и разни техни учени, преподаватели в университети изразяват същото мнение. Има много клипчета по тази тема в Нета на английски. А европейските либерали се правят на глухонеми и не реагират на това законно мюсюлманско право по отношение на белите жени.
  • 77 Венци

    12 2 Отговор
    Извратеняци малоумни! Господ Исус Христос скоро ще дойде и ще отговаряте за развратения си ум! Това което пише в БИБЛИЯТА се отнася и за вас:Римляни 1:21-32 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи.
    22 Като се представяха за мъдри, те глупееха,
    23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.
    24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -
    25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.
    26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.
    27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие.
    28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично,
    29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба;
    30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си,
    31 безразсъдни, верол
  • 78 Този

    1 23 Отговор

    До коментар #74 от "КОНСТАНТИНОВ":

    Я кажи кои са изродите. Хората които не правят нищо нередно, не пречат на никой,искат равни права, само се обичат и искат нормален начин на живот или тези които порати намаления си умствен капацитет си мислят че е лудост и искат да ги спрът с бой и насилие?

    Коментиран от #82, #92

  • 79 моме Лиляно

    18 0 Отговор

    До коментар #69 от "ми нямаме и намерение да го разбираме":

    не се напъвай да правиш калабалък, самичка си тука. Намери си един грездей да те нацепи и може да ти се проясни картинката, че замъгленото зрение е липсата на секс. Най ми е интересно, като сте лесбийки, защо ползвате мъжки изкуствени фалоси за да получите оргазъм? - ей тва ми отговори и друго ми не казвай ;)
  • 80 критик

    23 1 Отговор
    Не е необходимо хората да разбират смисъла на гей парада. Просто, защото в него няма смисъл, той не обогатява с нищо обществото. Напротив, предизвиква възмущение и погнуса в огромното мнозинство от гражданите и освен това противоречи на основните християнски ценности.
  • 81 Румяна Костова

    15 1 Отговор
    Няма да рискуват политиците ни да водят диалог с ЛГБТИ, защото на следващите избори ще бяга народа ни от тях, като от покажени. По вероятно е да забравим апартменгейтовете, отколкото залитането им в нетрадиционната сексуалност. Добре, че поне в това отношение обществото ни е здраво
  • 82 ха ха ха

    8 1 Отговор

    До коментар #78 от "Този":

    никой не ти пречи да си правиш кеф както ти на сърце, ако искаш и прушина си вкарай в анала, ама ако продължаваш да ходиш с голия си задник да ми го демонстрираш по-улиците, аз ще го навра на жена си в путито и ще излезна пред теб да и го мушкам ;)
  • 83 Румяна Костова

    14 1 Отговор

    До коментар #47 от "Антисоциалист":

    Пропагандирането на ЛГБТИ е само един от инструментите за намаляване на населението в световен мащаб и деградацията на материала. По-малко хора на планетата ни ще се управляват по-лесно. Други методи за редуциране на численост са ГМО и войните. Евровизия не за първа година пропагандира това безумие.
  • 84 boticha

    14 1 Отговор
    Скоро и психично болните ще си искат правата и ще има по-голям резон в тяхните искания,защото и те като обратните са. “ различни”,но не осъзнават това,а тия си знаят,че вредят на обществото и са нагли,защото”закона”ги пази.

    Коментиран от #102

  • 85 Румяна Костова

    18 1 Отговор

    До коментар #57 от "Крокодила Гена":

    Толерантна съм към ЛГБТИ докато не почнат да пропагандират сексуалните си предпочитания и да ме учат как да възпитаван децата си.. Между тях има много свестни хора, но точно те не ходят по паради да рзголват кълки. Все пак ние сме културни хора и не ни идва на ум да ги посочване с пръст, само за това, че имат някоя повредена жичка в главата, но и нашето търпение си има граници.

    Коментиран от #104

  • 86 Един от многото

    14 1 Отговор
    По наглост и безочие, съперничите на циганската сган!!! И също като тях, някой ден ще отнесете мастара! Осъзнайте се и не се поддавайте на грубите манипулации. Любете се на воля, ама тихо и кротко, както го правим и ние. Иначе ще се наложи да върнем със сопата в правата вяра.
  • 87 Orthodox

    8 2 Отговор

    До коментар #25 от "Main Fürher":

    Ако смяташ папата и римокатолическата църква като цяло за представители на автентичното християнство, ти си в заблуда. Не са такива вече почти 10 века - от 1054 година, когато са се отделили от Христовата Църква по същество и е останала само външната обвивка, формата без съдържание. Ако видиш православен духовник (бил той свещеник или епископ, или даже патриарх) да целува ръка на евреите, тогава наречи християнството "жалка религия". Не е жалка, а велика и спасителна, защото има велик Основател - Богочовекът Христос.
  • 88 Западните Балкани

    8 1 Отговор
    Не справедливости? Ето някои: аз обичам сестра си или братовчетка ми. Но законът не ми дава възможност дори да съжителствам с тях, камо ли да се оженим и да имаме деца (дори не биологически). Хора като мен със сестри и бравочедки сме много повече от повредените обратни. Значи щом допускаме законът да наказва любимите сестри и браточедки и никой не се възмущава, то защо да се трогнем за обратните, които са далеч по-малко. Аналогичен случай с педофилите. Ако допуснем обратните да имат правата на хетеро двойките, то трябва да допуснем и педофилите да могат да съжителстват с обектите на тяхната любов. Така че да не се жалват и да ни навират техните особености, не са интересни.
  • 89 Бай Мъдурко

    5 1 Отговор
    А стига с тоя педераслък бе кретени недоклатени!
  • 90 Анжела джамбазовска

    4 3 Отговор
    Щяла да е гостзвездата на прайда. Щяла да изиграе голо каракачанско хоро
  • 91 Не е християнско да мразим обратните

    1 13 Отговор
    Дори и първата дружинка първоапостоли са били само мъже неслучайно, затова спасителят казва: обичай ближният си!
  • 92 Голям прос

    18 1 Отговор

    До коментар #78 от "Този":

    Болести! Не ми харесват парадите им, децата да им гледат гъзовете на площадите, не ми харесва родител 1 и 2. Те като не могат да се нарекат майки и бащи да си се пишат както искат. Като им видим абревиатурата ще решим дали да ги приемаме или не. Мразя някой да ми налага неговото мнение. Веганите са същите, "защитниците" на животните и те такива. Кой спаси умиращите коне? Така че развявайте си мненията някъде другаде, не искам да чувам
  • 93 СТАЛИН

    12 1 Отговор
    ПСИХИЧНО БОЛНИ ХОРА.
  • 94 Токо

    9 1 Отговор
    В нашата шибана държавица на пиадестал са качени бездомни кучета и джендари .... Това и техните права са са най важните !
  • 95 Сарматиан

    12 1 Отговор
    Докога ще търпим тези извръщения наречени " гей парад"? Кому е нужно всичко това? Те били дискриминира, те иска ли това или онова. Ами аз също съм дискриминиран. Искам да бъда себе си ама законът не ми позволява и ако започна да парадирам ще трябва да лежа в затвора за убииство на политици и педерасти докато съм жив. Това не е ли дискриминация кажете ми?
  • 96 Който не му харесва гейпарада

    0 18 Отговор
    Потурките феса и на ориент експреса към истамбул!!! България е бяла християнска държава и всеки има право на себеизява!!!! Тук няма диктатура, отивайте в турция там гейпарадите са забранени!!!

    Коментиран от #112

  • 97 Форфу

    14 1 Отговор
    Провеждането на педерастки сбор е абсолютна дискриминация срещу всички нормални хора. По тази логика с дискриминацията ние трябва да дадем права например на масовите убиици, човекоядците, педофилите и дори некрофилите. Ами не може да ги дискриминираме, те също имат права. Нека им дадем възможност за изява като ги съберем с всички политици и правозащитници които подкрепят тези шествия.
  • 98 Тя е

    2 15 Отговор
    Аз пък като жена харесвам авторката на статията. Не ме интересува как ни мразите. Харесвам я и бих могла да я обичам силно.
  • 99 Уффф

    11 1 Отговор
    Само те знаели, другите не ги разбирали... Този начин на мислене е описан ясно в психиятрията. А като не ги разбират, значи нещо не правят както трябва, но за да постигнат този инсайт, трябва да се лекуват. Нормалността не се афишира. Следователно...
  • 100 Дали съм гей

    3 3 Отговор
    От веднъж дали се става ??!
  • 101 Garrincha

    14 0 Отговор
    Нямам някаква фобия към хомо-, транс-, джендър или там каквито са, но ме дразни врявата, която вдигат за права и дрън-дрън ! Истината за мен е следната - природата елиминира по естествен път всичко, което е различно ! Да, днес медицината ви дава шанс и се опитва да използва, какви ли не алабализми за да оправдае различността, но … темата е дълга !
  • 102 vasik atanasova

    0 1 Отговор

    До коментар #84 от "boticha":

    добър коментар хареса ми
  • 103 875

    6 0 Отговор
    Не, хората не разбират прайда, не разбират истамбулската конвенция, не разбират стратегията за детео. Хората са прости и тъпи и не ги разбират тези неща. Така че може всеки ден да ни обеснявате на нас простолюдието тези неща, които не ги разбираме.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Lonecheer

    10 1 Отговор
    Всички дегенерати в лудницата! Ако там не им допада в трудовите лагери да чукат камъни докато се оправят .
  • 107 Мънфводолаз

    7 0 Отговор
    Той беше изключително добре обучен евроатлантически водолаз и с такова усърдие и плсм засмукваше шнорхела, че оставах без дъх
  • 108 Политика

    12 2 Отговор

    До коментар #70 от "Еднатам":

    Добре де няма лошо в това което казваш това е наказание , но защо трябва подобно наказание на една шепа хора да се навира в живота на цяла една държава .По Татово време ходихме на манифестации , не беше лошо много хора на едно място ,запознанства веселия,сладкарници истински сладолед ескимо,лимонада , алтай и някое ново гадже,хванеш някоя съоченичка за задника докато носи знамето понеже няма как да те удари . Като цяло имаше някакъв смисъл от това много хора има създали семеиства благодарение на това.Но вашият парад е просто нещо което насила се стоварва на хората с други убеждения и наклоности и няма ама никакво значение от него.Ми представете си ако ви оставят една държава само на вас какво би станало, колко време ще съществувате и от какво ще се израждате.Сигурно е само едно до 10 години ще се затриете от оргии,дрога и безобразен безпощаден секс.И така господа една територия преминава в ръцете на вашите създатели.Вие сте изпълнили тяхната цел и сте погубили една нация изпълняваики чужди цели и намерения под формата на права, финанси,свобода и още тем подобни робски глупости.Търсете живота си тайно не вдигаите много шум и знаите НИКОЙ за нищо не вие длъжен от останалите нормални хора.
  • 109 Сара

    16 2 Отговор
    Натрапвате ни всички тези извращения а след това ни обяснявате , че ние сме били нетолерантни . Няма как 99 % нормални да се съобразяват с 1 % луди . Това не е демокрация а диктатура на едно психично болно малцинство.
  • 110 име

    3 2 Отговор
    натискът от една страна за прайда ще води толкова силно и за други паради, като този на ген луков. в природата винаги настъпва равновесие. и контра аргументите могат да са същите.
  • 111 xxxxx

    3 0 Отговор
    хетеро, местим ли?!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Питам

    15 0 Отговор
    Според западните проучвания поне 4% от хората са хомо или би-сексуални. Това означава, че в едно училище с 1000 деца поне 40 са "обратни". Или в малък град с 10 000 население трябва да има поне 400 души с "други" наклонности. Възможно ли е това- питам всички в този форум. Или това си е чиста дезинформация?

    Коментиран от #114, #117

  • 114 Бах - нацист

    11 2 Отговор

    До коментар #113 от "Питам":

    Да.Такава е статистика. Но в нашия и в другите европейски парламенти педерастите и други с подобни ненормалности са 40 - 45 % . С една дума това са зависими хора и това е важна причина да сме на този хал , тъй като изпълняват поръчките на олигархията. А ние стадото се измъчваме взаимно. Не разбирате ли , че е нужен нов Хитлер за да оправи този път целият свят , и всички подобни Борисовци , Меркелки и подобните им управници да бъдат унищожени по всички възможни начини включително и наследниците им , защото те носят отровата на тези мърши , които бавно и сигурно унищожават народа ни.
  • 115 Хетеросексуална

    17 0 Отговор
    Докато в Европа си организираме разни прайдове, мюсюлманите не спят, а се множат! Спилбърг го каза във филма "Мюнхен", чрез думите на един палестинец - "Много сме, имаме много деца и нашите деца ще имат много деца, и можем да чакаме". Това звучи заплашително! Милиони от тях вече са в Европа и дори да са мирни и обикновени хора, когато дойде време, ще се намери кой да ги вдигне на "свещена война". Тогава няма да има кой да защити европейските ценности, защото европейците сме много модерни и образовани, и жените са свръх еманципирани, и нямат време за много деца и ...! Умереност трябва да има във всичко.
  • 116 Public Owner Sofia SkinHead 14 88

    1 14 Отговор

    До коментар #2 от "Bahti":

    Също и лайняните роби на комунизма. Позор за тези лайняни хора!

    Коментиран от #118

  • 117 Ариман

    10 2 Отговор

    До коментар #113 от "Питам":

    Глупости ! Педерунгерите са не повече от един процент реално.
  • 118 Любопитко

    12 2 Отговор

    До коментар #116 от "Public Owner Sofia SkinHead 14 88":

    Кога си роден/а? При комунизма имаше какви ли не изг@зици ( съботници, манифестации и т.н.), но паради на левите долни ...(цензурирано) нямаше!
  • 119 Ариман

    16 1 Отговор
    Като един истински хуманист и толераст съм готов да платя една екскурзия на всички педали до Иран или Саудитска Арабия.
  • 120 Марио Ангелов

    10 2 Отговор
    Да направим парад на ебящите трупове и стари бабички ,кво ше кажете!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 draco

    6 1 Отговор
    Интересно дали сте вярващи !? Ходите ли на църква ? Вярвате ли на Библията ?

    Коментиран от #127

  • 123 Всички от БСП в БЕЛЕНЕ

    3 2 Отговор
    Радан Кънев да знаменосец до него другарят му от БСП Вигенин! Само се гаврите с хората и вдигате шум ! Няма как да сте семейства тук ! Ходете в другите държави да си живеете , и там да сеете болести и зарази ! ХИВ и СПИН са процентно носители най- много от вашето общество . В Сингапур и Русия ви кастрират. За мен сте станали такива понеже никога не сте хващали лопата да работите , надписът над Аушвиц е за вас ... Лошо е ,че Борис не е депортирал няколко вагона от тези като вас .
  • 124 Салкъм

    8 2 Отговор

    До коментар #70 от "Еднатам":

    Ние не те занимаваме с нашите проблеми и не се интересуваме от твоите. Като си луда лекувай се, никой не ти е виновен. Има прекрасни психиатрични клиники където ще ти помогнат.
  • 125 гостенин

    12 2 Отговор
    Искам да попитам: ЗАЩО задължават всички НОРМАЛНИ хора да гледат,търпят и да се съобразяват с извратените демонстрации на всякакви ненормалници?! Нали те самите казват,че са с различни ценности,поведение и т.н. Тогава защо се опитват да ни натрапват техните "различия"?! След като живеем в България би било добре ВСИЧКИ да се съобразяваме с БЪЛГАРСКИТЕ закони,традиции и ценности,а като искат да са "различни,не е нужно да ни го натрапват! Не мисля и ,че трябва да се ползват с каквито и да било предимства пред редовите данъкоплатци. Иначе излиза,че в България права имат циганите,хомосексуалните(и техните разновидности) и престъпниците.А нормалните българи сме третирани единствено и само като данъкоплатци!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Джейн Доу

    1 0 Отговор

    До коментар #122 от "draco":

    Много може да се каже за вярата, а религията и църквата са нещо съвсем друго. Едно от нещата за вярата, според мен е ,че ни помага да приемем това, че сме смъртни и да се надяваме на живот след смъртта.Вярата е и лекарство и оръжие - помага на нещастните да приемат съдбата си, а на злодеите оправдава деянията. Но преди вярата е свободният избор на ЧОВЕКА - Казанзакис е казал - "От нищо не се страхувам и на нищо не се надявам!" А религията е голямо зло - тя разделя хората и води човечеството към самоунищожение. Библията е книга, която описва историята на еврейските племена от около 1500 г.пр.хр. до разпъването на Христос - по-голямата част от човечеството е приело еврейската вяра за своя, защото всяка цивилизация се нуждае от някаква такава. Между другото в Библията има много скрити знаци за извънземния произход на хората, пътуване във времето и др. все още необясними за нас неща.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 гост

    5 2 Отговор
    Не разбирам защо някакви хора парадират с болестното си състояние и ни го натриват в лицата. Никой няма нищо да вървят срещу природата, но ние нормалните не трябва да си променяме мисленето заради тяхната болест.
  • 132 Един

    5 1 Отговор
    Еднополовите двойки не могат да и мат поколение ! Следователно природата ги е обрекла ! Защо трябва да се "поправя" действието на природата!?
  • 133 Driving pleasure

    2 1 Отговор
    Това са болни хора и не само не трябва да им се дават нови права, ами трябва да им се отнемат още редица! Трябва да са под запрещение като ментално увредените, вместо да квичат по улиците да ходт да се лекуват!
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Ивайло

    3 0 Отговор
    Смисълът на тая простотия е, че просто НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИМА!!! И тая Лилия Драгоева - хубаво момиче го гледаш, пък се занимава с тия долни отрепки!!!
  • 136 Bubbles

    4 0 Отговор
    НЕ разбирам и никога няма да разбера за какви права реват тия!?
    Харесва ти да гушкаш мъже, да ти ровят в задния двор и да си играеш на кой скри салама? Ми ок, ама що ми го завираш в носа това нещо?
    НИкой не те е спрял да работиш, да учиш, да се развиваш където и в каквото и да било, е тогава?
    Ма искали да се женят и да гледат деца, е айде ся, това вече е гадост, живейте си там и толлкоз.
    Иначе по тая логика утре убийците и педофилите също трябва да си спретнат по един парад, може и наркотрафикантите да помислят по въпроса.
  • 137 Toдор

    0 0 Отговор
    Чичу ги разбираше нещата в дълбочина... :)
  • 138 волен сидеров

    3 0 Отговор
    ужас-лечение за тези извратеняци ,луда работа
  • 139 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ИЗРАЗЪТ ТРАБВА ДА Е : " РАЗБИРАТ ЛИ Н О Р М А Л Н И Т Е ХОРА СМИСЪЛА НА БЕЗМИСЛЕНОТО " !?!?!? НИЕ НОРМАЛНИТЕ УВАЖАВАМЕ НЕНОРМАЛНИТЕ И НЕ ДЕМОНСТРИРАМЕ ,А ТОЛЕРИРАМЕ !!! ДЕМОНСТРАЦИИТЕ НА СЕКСУАЛНОСТ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА СЕ НАКАЗВА ПО ЗАКОН !!!!!!!!!
  • 140 Гост

    0 0 Отговор
    Планираната извратеност!Разврат сред природата има ли!?Били се раждали такива, а от медицинска гледна точка няма по-голяма глупост, а никой не им пречи, но тази гнусна пасмина на нас пречи с настояванията си!А до преди, няколко десетилетия в Европа ги горяха живи, а скоро и педофилията ще е на ход за нещо естествено, а всички педофили са обратни!
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.