Last news in Fakti

22 Октомври, 2019 16:39 17 573 22

Неделчо Михайлов: Варна е уморен от очакване за промяна град (ВИДЕО)

  • неделчо михайлов-
  • приморски

Кандидатите на управляващата партия и игра на белот не могат да спечелят сами, каза бившият тв водещ

Неделчо Михайлов: Варна е уморен от очакване за промяна град (ВИДЕО) - 1

Лесно се реших да се кандидатирам за кмет на Район „Приморски“. Аз живея там от 25 години. Това е третият по големина район в България след софийските „Младост“ и „Люлин“, в него живеят 105 000 души. Бил съм районен кмет, познавам работата. Това заяви в студиото на ФАКТИ бившият кмет на „Владислав Варненчик“ и настоящ кандидат за кмет на Район „Приморски“ във Варна Неделчо Михайлов.

„Нищо никога не съм обещавал, занимавам се с местна политика от 16 години. Аз съм първият в историята на община Варна мажоритарно избран независим съветник. Това се случи в далечната 2003 г. Никога не съм обещавал нещо, не сме пионерска организация, аз имам приоритети, предложения, задачи. С риск да бъда скучен ще кажа, че в един от следващите дни програмата ми за район „Приморски“ ще бъде публикувана и варненци ще имат възможност да я оценят“, разказа бившият тв водещ.

Той разказа, че работата във „Владиславово“ е била по-различна, защото това е по-затворен Район: „Там отношението трябва да бъде малко по-лично. И разводи съм предотвратявал, и пожари съм гасил.“

„Последните няколко изречения в уикипедия за „Приморски“ са „Поради неовладяната корупция в местната общинска администрация над 150 декара от Морската градина на Варна са разпродадени за бизнес сгради." Това е едно от нещата, заради които аз лично реших да се кандидатирам. Справянето с проблемите е знак, че един човек изразява себе си правилно“, каза Михайлов.

„В листата ми са хора с история. Всеки един от тях е в центъра на някаква общност. За мен кандидатите на управляващата партия са невидими, резултатите може да са видими, но кандидатите, които предлагат са невидими, те не могат да спечелят и игра на белот, ако не са в тази партия и зад широкия гръб на премиера. А нашите кандидати са си създали живота и той не зависи от политиката, те са някои извън нея и ако са решили да се включат в политиката, то е за да свършат нещо за този град“, коментира той.

„Варна е уморен град. Уморен от очакване за промяна. Процесите, които протичат в двата града – София и Варна – на икономическа миграция, са еднакви. Градът стана шарен, започна да се променя и то на моменти не по начина, по който на мен ми се иска. Някои неща си остават по старому и затова казвам, че е уморен град. Промяна може да дойде от смяна на известно количество политическа кръв“, каза Михайлов.

„Имал съм предложения от всички парламентарно представени партии в момента, освен ДПС. Но аз не вярвам, че личността е уважена в многомилионните партии, тя се подчинява – ние го виждаме това всекидневно това от около 20 и повече години, подчинява се на егото на лидера. За огромно съжаление партиите в България са лидерски“, допълни той.

Какво още каза Неделчо Михайлов за политиката, боксовата кариера, музиката и литературата, които са сред хобитата му, гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОНЗИ

    12 22 Отговор
    Район Южен Пловдив - по постоянен адрес са регистрирани 109995 жители
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гага

    28 11 Отговор
    Тоя е мутра-само взема -нищо не обещава.
  • 5 1944

    35 16 Отговор
    да си върнем варна от руските тимаджийски еничари.

    Коментиран от #10

  • 6 Тим Супер

    31 13 Отговор
    ТИМаджийската лопата, почна да хвърля инструктаж.
  • 7 vasik atanasova

    29 11 Отговор
    само му вижте вида говора изражението
    и от три пъти познайте с какъв човек си имате работа
    а и в коя телевизия работише
    сега не знам къде е
    обедих се че в политиката влизат хора които за нищо не стават
  • 8 Гостилничаря

    18 9 Отговор
    Да се обзаложим ли, че КОЙТО и да дойде на власт там, ситуацията само ще се влошава!? Ако имате поне малко пипетка в кратуните си не би трябвало да питате защо.......

    Коментиран от #9

  • 9 Тим Супер

    28 14 Отговор

    До коментар #8 от "Гостилничаря":

    Властта във Варна е само и единствено на ТИМ! Личностите може да са различни, но властта е на ТИМ. Изпраха парите, чрез холдинги и сега управляват чисти, като сълзи. Този казва, че от ДПС не го ухажвали, защо ли?! Защото ТИМ и ДПС са, като сиамски близнаци в могъща финансова симбиоза. Спомнете си статията за ТЕЦа на Доган ако се съмнявате. Затова го споменава, сякаш не би имал нищо с тях, всъщност е тяхна подлога. Паметник за Пламен Горанов!

    Коментиран от #16

  • 10 Антитиква

    15 7 Отговор

    До коментар #5 от "1944":

    Та, как го виждаш това? Аз лично не го виждам, само с преврат може да се случи, но армия няма, така че, няма да се случи...
  • 11 Антитиква

    25 9 Отговор
    Уморен е от такива като теб и другите тимаджийски подлоги. Точно заради вас, тук няма инвестиции и нови промишлени зони, само корупция и наркодилъри. Трябва народен съд, за съжаление, няма армия, която да го изпълни.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ТИМ

    5 13 Отговор
    Кой беше ти?
  • 14 21 век у бегето се акцентува

    6 5 Отговор
    На кметски избори че ако спечелил кандидата щял да запълни дупките по пътя😂😂😂😂😂😂😂😂иначе вагена да идвал у бегето да прави завода а мартениците дето са 2 омотани конеца се поръчват у китаи😂😂😂😂😂😂😂
  • 15 Емигриране към родината😂😂😂

    4 6 Отговор
    Екстра става в бегето 😂😂😂😂прибираме се в бегето от гурбет😂😂😂😂😂
  • 16 Дончев

    13 5 Отговор

    До коментар #9 от "Тим Супер":

    Това е тотална неистина и всеки в градо го знае, само провинциалиститие и идиотите все още вярват в подобни конспирации.
  • 17 Васко Да Гама

    6 1 Отговор
    Варна е пренаселен град.
  • 18 Селянина с колелото

    7 1 Отговор
    То кой град не е уморен от тея крадливи маймуни които не влагат и стотинка в инфраструктурата а само си прибират в джоба, ма не осъзнават че тоя джоб в гробищата няма да им върши работа. Един ден ще дойде и тяхното време и никой няма да ги помни с нищо, моето дете на 100% за вашите вие си знаете.
  • 19 Боримечката

    10 2 Отговор
    Ха, този пък откри топлата вода! Че то има ли български град, който да не е уморен от корупция, мафия и престъпност?
  • 20 един българин

    3 0 Отговор
    Знам само , че обществата/държавите/ се правят създават и потдържат от народите им!
    Ако обществото/държавата ни , града ни/ върви на зле и затъва в кал - то виновен за това е народа на това общество/държава , град/ - което е излъчило и поддържа управлението на съответната държава!
    Толкова си можем - толкова постигаме - АЙДУЦИ управляват хаймани!!!
  • 21 Гларус

    2 1 Отговор
    Неделчо ти си пич но иначе Варна сте големи селяни човече И по зле ще ставате
  • 22 Бургас

    4 0 Отговор
    Ела в Бургас ве готин Ще те оценим