Last news in Fakti

18 Декември, 2019 15:41 7 263 28

Силвия Кацарова: Описах живота си в книга, за да вдъхна вяра у хората (ВИДЕО)

  • силвия кацарова-
  • мой сън-
  • автобиография

Последната песен на изпълнителката се казва "Живот като на кино"

Силвия Кацарова: Описах живота си в книга, за да вдъхна вяра у хората (ВИДЕО) - 1

Описах живота си в книга, защото хората имат една представа за Силвия Кацарова, а сега искам да им предложа моята история, моя живот. Погледнах през един друг ъгъл, моите размишления, събитията, през които съм преминала, изпитания и каква е поуката от тях. Вярата може да промени живота на всички ни, ако човек е достатъчно интелигентен и търси причината за нашето пребиваване на тази земя. Това каза в студиото на ФАКТИ певицата Силвия Кацарова.

„Вече можем да намерим литература за нашето духовно израстване, мисля, че живеем в много хубави времена. В нашето време въобще нямаше този термин „езотерика“, пътувахме из Европа и влачехме книги, но исторически и художествени.

Искам да вдъхна доверие и вяра у хората, че има чудеса. Те се случват благодарение на нашите мисли, които ние кодираме във Вселената и на принципа на бумеранга. Човек като стане сутрин и се зареди положително, с усмивка тръгне към деня, вярвайте много хубави дни ще имате през живота си“, казва изпълнителката, която в края на ноември направи и концерт промоция на книгата си.

„Не ми беше лесно да започна да пиша, някак нямах желание да се върна в миналото си, отново да изпитам всички неприятни преживявания, но кой няма такива? Трябва да ги приемаме много по-борбено, да минаваме през тях победоносно.

Включила съм доста лични моменти, за да покажа как човек може да излезе от неприятни ситуации, как се случват чудеса, но ние трябва да ги поискаме от Вселената, да ги кодираме мисловно. Започнах да кодирам половин година назад посланието за успешна книга и тя просто се изля в съзнанието ми. Сядах с голямо удоволствие да пиша, с желание, с молитва към моите ангели да ми дадат най-вече творческо вдъхновение“, разказа Силвия Кацарова за процеса на писането.

„Животът наистина е филм и ние играем роля. Това човек го осъзнава на една зряла възраст. Простила съм на всички, чиято роля е била да ме накарат да почувствам мъка, обида. Наистина е игрален филм, всеки си изиграва ролята, за да си научи уроците“, разкри тя.

„Отне ни почти 10 години с LZ да стигнем до средствата за масова комуникация и най-вече телевизията. До 1981 г. имахме срещи с публиката и всички много ни обичаха, вече бяхме известни. Информацията се носеше от уста на уста.

Музиката върви успоредно с духовността и осъзнаването. Последната песен, която записах по музика на моята дъщеря Теди Кацарова и по прекрасния текст на Ангел Симеонов - „Живот като на кино“.

„Хората са обезверени, депресирани, колкото и да работят. Ето, аз нямам пенсия, много колеги нямат също. За нас трябва да има друг закон както са пилотите, военните. На концерта си имах цветя от премиера, от президента, от меценати, от кой ли не, а Министерство на културата въобще не отрази, че Кацарова прави 45 години на сцената. Никога не са ме подкрепяли“, призна тя.

*За всички, които са прочели книгата "Мой сън..." и имат въпроси към Силвия Кацарова, може да ги изпращате на [email protected] или на Фейсбук страницата ни. Изпълнителката е готова да отговаря на тях в следващо участие.

Целия разговор с певицата гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 меломан

    72 2 Отговор
    Няма начин да няма пенсия, нали е плащала осигуровки върху всеки един изработен с труд лев?! Или не е плащала?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 filo

    77 9 Отговор
    Всеки, който пише книга, го прави единствено и само за пари.

    Коментиран от #16

  • 6 Рошко

    81 5 Отговор
    И тая стара чанта закъсала за пари
  • 7 Баба Пена

    76 2 Отговор
    Ку-ку! Кодирала! Какво кодира?! Криптовалута ли копае! Тая изперка централно!
  • 8 Боко

    84 2 Отговор
    Кой го интересува твоя живот,че да го предлагаш на хората под формата на книга?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Таня

    10 78 Отговор
    Да е жива и здрава, умна, талантлива, достойна жена. Аз ще си купя книгата. Тя е успяла жена и има какво да се научи от нея!
  • 11 texas

    4 14 Отговор
    In 1986,I was serviceman in army in Grudovo,22210,,after dinner and before night check,,about one hour,Major in duty, play her songs in the base loud speakers.This was so sweet,,kind of touch with civilization.

    Коментиран от #12

  • 12 бокофен

    75 2 Отговор

    До коментар #11 от "texas":

    Не съм сигурен дали има право да се пише Кацарова-тя в момента има друг съпруг.Ако се именува Силвия Тикварова никой няма да я разпознае. Прочел съм някъде че се е омъзила за парите на втория.
  • 13 Jrj

    74 2 Отговор
    Силвер Нури е истинското име на тази българска естрадна певица,наистина с прекрасен глас и запомнящото се творчество.Прекрасна ,като певица и грозничка ,като жена.Щерка и е далече от нея като талант
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Давид

    11 0 Отговор
    Няма да насърчават младите към библиотеките а ще ни рекламират ежедневно живота и мемоарите на артисти , политици и крадци . Както казва Жириновски : всичките артисти сте проститутки . Бас ловя , че тази бабичка не знае кога се сади пипера и не може един стрък домат да отгледа . На какво може да научи младите .
  • 16 milo

    63 0 Отговор

    До коментар #5 от "filo":

    не само за пари, а и от суета. Пък е и модно, нали?
  • 17 бай Кольо

    10 49 Отговор
    Добре бе хора-защо толкова злоба?Тя е много добра певица,нищо лошо не е направила в държавата.Никой не е казал ,че е красавица,тя също не го твърди.Не всеки се е родил красив-природа!Защо тая злоба?Политиците окрадоха и разсипаха държавата която беше доста добра при бай Тошо и нищо,а вие се хванахте да плюете една добра певица.Нито пари е искала ,нито нищо!Защо?
  • 18 Чичо

    65 2 Отговор
    Малко прекали. Ставаш вече смешна
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Анонимен

    57 0 Отговор
    Защото се изкарва повече певица от Лили Иванова - Българската Тина Търнър! Появява се по медии от колкото песни е направила Натриса бездарната си дъщеря и прочие и прочие... Никой няма търпението да вижда изкуствено създадени образи Балона рани или късно се пука а стойностните хора остават неотразени!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 collector

    56 1 Отговор
    каква тина търнър е тая грозотия страсто убийца е само като я видиш нема шанс да го вдигнеш
  • 24 Гост

    53 2 Отговор
    Щом и турската циганка авто книга е издала?Егаси държавата, но и лигавата и дъщеря я надминава по тъпотия!
  • 25 Турчина

    1 44 Отговор
    Не генерализирайте!Няма значение каква е по народност.Тази жена е дала много на България.
    Обещай ми любов...обещай ми тревога...обещай ми любов без която не мога...!
    Топъл дъжд, чакан дъжд, плиснал в миг и отшумял. Как светът изведнъж стана по-красив и бял...?
  • 26 ЕГОИСТА

    44 0 Отговор
    Трябва да си голям егоист за да опишеш своя живот в книгата си. Нямам нищо против Достоевски той замен е голяма личност и съм му прочел всичките книги!
  • 27 Pencso Kubadinski

    41 0 Отговор
    Казва истината.В България хората гладуват.
  • 28 АноНимен

    21 0 Отговор
    Тая жена жива да я оплакваш.....вечно трепери за пари и реве че няма ама иначе живее в лукс пътува по света купува имоти строи къща... как става туй нещо без пари? Много лъжлива и двулична жена. Изперкала е тотално и неможе да разбереш кой кого лансира тя ли лансира лигавата си и некадърна щерка или обратното 😀