14 Февруари, 2020 16:39 8 685 25

Проф. Йонко Мермерски: Еко каузата е последната конвулсия на губещия политик (ВИДЕО)

  • доналд тръмп-
  • демократическа партия-
  • сащ

Реално в САЩ няма Демократическа партия, смята преводачът и учен

Проф. Йонко Мермерски: Еко каузата е последната конвулсия на губещия политик (ВИДЕО) - 1
Проф, д-р Йонко Мермерски

Доналд Тръмп е майстор на посланията. Хората възприемат най-добре между 7 и 20 думи, всички негови изказвания са в такъв размер. Често изглеждат недовършени, но всъщност не е така. Изказванията му са опростени до ниво не да бъдат прости, а да бъдат разбрани от 70-80% от хората. Похватът му е една идея по-арогантен, отколкото трябва да бъде, но ако го намали това ниво, няма да има успех. Това каза в студиото на ФАКТИ ученият и преводач в САЩ проф. д-р Йонко Мермерски.

"При срещата с Борисов се получи много хубаво по отношение на комуникацията с двамата лидери, имаше напасване от първата секунда, от първия момент имаше много спокойна обстановка. Предвидената да е 45 минути среща, продължа час и 40 минути, защото беше смислена и полезна. Президентът Тръмп оказа уважение на Борисов, преди това уволни главнокомндващия на военноморския флот, беше труден ден, но успя да отдели толкова време, имаше и допълнителни срещи с екипите", каза проф. Мермерски.

"Сигналът, който даде американското правителство с отказа за достъп на съдия Андон Миталов е с една дума никакъв. Законът, по който са отнети правата за достъп на Миталов е универсален, в този списък има сигурно над 100 000 души. Ако има послание за ограничаване на руското влияние в България, то ще бъде предадено по съвсем друг канал. Много смешно се тълкува темата, всеки дава от себе си и екстрапулира, експертите се правят на експерти, става какафония и хората, които искат просто да прочетат новините, получават фалшиви новини", коментира той.

"Иран води открита война със САЩ, само че чрез своите терористични групировки в региона. Не е тайна, че политиката на Иран е към експанзия, да стават по-влиятелни. Те постоянно тестват докъде могат да стигнат без да има ответна реакция. Този път им дадоха да разберат, че ако се посегне на американски живот, това няма да се толерира", каза Мермерски.

Според него убийството на ген. Сюлеймани не е политическо.

"Реално в САЩ няма Демократическа партия. Винаги те са били обединените, гласуват в пакет. Републиканците взимат позиции по същество и са били ощетявани, сега са се строили. Автор на какафонията при демократите в момента е Хилари Клинтън. Още на миналите избори те ограбиха Бърни Сандърс. След хакнатите сървъри, когато стана ясно, че са го спирали, започна разделение в партията. Много от поддръжниците на Бърни в знак на протест дори гласуваха за Тръмп. Сега е още по-голяма безредицата.

Опитват се да прокарат за кандидат Джо Байдън, той обаче остава четвърти и пети в силни за тях щати. Вглъбили са се твърде много основната им кауза да е да съборят Доналд Тръмп, обаче те нямат какво да предложат. Сандърс няма шансове срещу Тръмп. Сега ще вкарат и Блумбърг, който е мултимилиардер. Те сменят партийните правила в движение. Ако Блумбърг оглави Демократическата партия, може да покаже, че е кандидат, за който може да се гласува", коментира Мермерски.

"Когато политик се хване за еко каузата, т.к. тя не е измерима и няма да му се търси отговорност, той я ползва като лозунг. Това е крясъкът на последните конвулсии на губещите политици", каза той.

Целия разговор с проф. д-р Йонко Мермерски гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 32 Отговор
    тръмп е психопат

    Коментиран от #3, #19, #23

  • 2 Behemoth

    84 23 Отговор
    Да се възхищаваш от Тръмп и Борисов е признак на малоумие...интересно за какво ли са си говорили час и четиридесет минути двамата идиоти...

    Коментиран от #4, #5, #9, #12, #16

  • 3 Хихо

    22 25 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А ти си селендур.

    Коментиран от #7

  • 4 Даа

    15 46 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    Говорили са си за най-големия идиот. Джуджето Пютин.
  • 5 Пако

    7 11 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    Вярно,учен човек но............
  • 6 Ппп

    9 8 Отговор
    Интересна позиция и мнение.
  • 7 до ХИХО

    8 7 Отговор

    До коментар #3 от "Хихо":

    иди се изкъпи простако
  • 8 Име

    29 3 Отговор
    Абе този къде се бута все. С баща си се възползваха от труда на хората и правят пепалби на техен гръб. Явно е намерил по печеливша ниша, ветропоказател.

    Коментиран от #25

  • 9 Хан Крум

    14 6 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    За нови договори за корита и хамъри от войната в залива!
  • 10 Божинов

    19 7 Отговор
    И тоя не е наред с главата
  • 11 Душко Попов-Цървуля от Ню Йорк

    18 7 Отговор
    Мермерски,баща и и син ,са най обикновени комунистически престъпници,от ДС на ЦК на БКП,никой не се интересува от тях ,но всички псевдомедии ги рекламират
  • 12 ???

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    С изречения от 10-15 думи наистина е интересно. Какво и Тръмп обича журналистите, може да го е открехал за мисирките.
  • 13 Гейдружинката от гейарена

    2 8 Отговор
    Всички банки и малки магазини да се затворят за известно време,тия дни само кражби за спасяването на болшевишко-турското отроче на всяка власт подуяне
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 2 Отговор
    светът се ръководи от психопати
  • 15 321

    14 3 Отговор
    Оди се плякай , бе америчка подлого!
  • 16 Емил

    3 14 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    Основно как да отвъртат Родината ни от русофилистизма!

    Коментиран от #18

  • 17 Гошо

    9 2 Отговор
    Флашив професор!
  • 18 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 16 Отговор

    До коментар #16 от "Емил":

    .........трудно ще бъде с фалшивата ни история, писана под руска диктовка от продажните ни историци.

    Коментиран от #22

  • 19 Черната утайка

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Е@ах Деси от Лом
  • 20 Driving pleasure

    6 1 Отговор
    "Кoгaтo пoлитик ce хвaнe зa eкo кaузaтa, т.к. тя нe e измeримa и нямa дa му ce търcи oтгoвoрнocт, тoй я пoлзвa кaтo лoзунг. Тoвa e кряcъкът нa пocлeднитe кoнвулcии нa губeщитe пoлитици"

    Няма какво да се добави!
  • 21 До 2

    4 1 Отговор
    Говорил е Тръмп. Борисов е кимал.
  • 22 Перночанон

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    А ти знаеш ли истинската истотия бе цървул
    Това е история от 500 г. И няма как да е друга,описана е не само в българия,а и във франция,англия и цяла европа,имало е преговори между великите сили за това робство
    Вземи книги и чети,така е винаги с неграмотните, които не са учили и чели
    Сигурен съм че не знаеш и за арменския народ бе тиквеник
    Като казваш ,че историята ни е изопъчена,се аргументирай,от къде идват тогава хилядите българи избивани през тези години
    Чул си някой нещо да казва и се правиш на знаещ
    Айде като си толкова наясно с историята бе цървул смотан ми кажи коя година е основана българската държава
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Пешо

    2 0 Отговор
    Тоя преводач да разкаже,как са се срещнали Бай Ганьо българина и Бай Ганьо американеца и на кого "мисирките" са по- опитомени.
  • 25 Марта

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Име":

    Тоя така си повярва!Пази Боже,сляпо да прогледне!Няма тема по която да не е компетентен!Сопри се!Баща ти прави разни илачи-пий и кротувай.Умори ни с присъствието си.Айсе!