18 Февруари, 2020 18:05 11 381 91

Костадин Костадинов пред ФАКТИ: Ще призная Гешев, ако повдигне обвинение на Бойко Борисов

  • костадин костадинов-
  • възраждане-
  • факти-
  • лили маринкова-
  • гешев-
  • борисов

Докато това нещо не се случи, това нещо, което ние от ''Възраждане'' ще казваме, е следното: Иван Гешев е назначен от Бойко Борисов, зависим от Бойко Борисов и изпълнява нарежданията на Бойко Борисов'', категоричен е лидерът на ''Възраждане''

Костадин Костадинов пред ФАКТИ: Ще призная Гешев, ако повдигне обвинение на Бойко Борисов - 1
Снимка: ФАКТИ

''В България популизмът, в България лъжата, в България скандалът, в България некомпетентността и корупцията са издигнати в основно мерило за това дали една политическа сила има шанса да успее в българската политика или не. Ако политическата сила не се държи по този начин, който току-що описах, тя е изкарана извън статуквото. Тя е извадена извън играта. Не крадеш, не лъжеш, не мамиш - нямаш шанс. Не ставаш за политик. При нас - нормалното е ненормално и ненормалното е нормално'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ лидерът на ПП ''Възраждане'' Костадин Костадинов.

''Не е теория, това е практика. България е държава, която е управлявана отвън. Тя не е държава, тя е територия. Държавата, ако е държава, която се самоуважава, има правителство, което изпълнява само и единствено нарежданията на своите избиратели, правителството се води от конкретните национални интереси и т.н. Знаем какви са атрибутите на една независима държава. България няма такива атрибути. В България имаме правителство, което се съобразява с американския посланик. Кога за последно България обслужи нечий руски интерес? Между другото, аз не знам как се казва руският посланик. Ние искаме ние българите да определяме кое е добре и кое е зле за нас. И ако за нас е добре България да има ''Южен поток'' - ще има ''Южен поток''. Ако не е добре, няма да има. Но това ще го решаваме ние. Няма да го решава Брюксел, няма да го решава Вашингтон, няма да го решава Москва'', продължи Костадин Костадинов.

Що се касае до евентуалното влизане на България е еврозоната, лидерът на ПП ''Възраждане'' заяви следното: ''48 млрд. е буферът или резервът на валутния борд. Това е паричната маса, която стои извън обръщение, в готовност. Тя стои затворена, трупа се от 97-ма година насам с нарастването на паричния оборот в страната. Тези 48 млрд. са всъщност тази котва и този спасителен пояс, които едновременно ни държат да не ни отнесе на някъде вълнението и същевременно ни помагат да не потънем. Те се съхраняват в БНБ. Какво ще се случи в момента, в който валутният борд бъде премахнат и влезем в еврозоната? Две неща. Първо тези пари вече стават излишни за съхранение, защото се губи смисълът от тяхното съхраняване. Те влизат директно в резерва на БНБ и стават директно на разположение на българското правителство. Реално погледнато - даваме 48 млрд. на Бойко Борисов. Но не само това. Евентуално при влизане на България в еврозоната, ние сме дължни да депозираме определен депозит, който е в различен размер за всяка една икономика, никой не може да каже колко, но със сигурност няма да са милиони, а ще са милиради. И този депозит ние го депозираме в Европейската централна банка, което нанася финалния удар върху българската независимост.''

''Независимостта има три основни фундамента, тя на това се гради и това отделя държавата от територията или от колонията. Първият фундамент на независимостта е собствена армия. Тоест да си контролираш сам територията и да я отбраняваш, ако се наложи. Вторият фундамент на независимата държава е финансовият - имаш си собствена валута и можеш сам да си определяш финансовата политика. И третият е - общо взето икономиката на държавата, която ти позволява да можеш да развиваш някаква по-експанзивна политика или реално погледнато да зависиш от някой друг'', смята Костадинов.

''Ние сме доведени до такава една ситуация, че България в момента е поставена на прага на своето физическо оцеляване като държава. Геополитиката не търпим вакуум. Няма как да оцелее една държава без държавност, а ние в момента държавност нямаме. Ние имаме едно правителство, което казва: ще изпълняваме това, което казват началниците. Кой ти е началникът, бе?!!! Аз съм ти началникът, не ти е началникът Херо Мустафа, не ти е началникът Доналд Тръмп, или който и да е било, или Ангела Меркел, или където и да е било, или Путин. Айде да ги споменем, да не роптаят русофобите.

Не бива заради псевдопатриоти да намразим патриотизма. Това е много, много инфантилно поведение, което между другото е типично за общества, които са незрели, ръководени и манипулирани. Ние, ако сме силна държава, със своя собствена политика, можем да се превърнем в един фактор. Големите държави искат да няма други фактори освен тях и това е тяхната политика'', допълни лидерът на ''Възраждане'', който в момента е общински съветник във Варна.

За сагата с Васил Божков: ''Най-важното е, че става въпрос за стотици милиони неплатени данъци. Обаче виждаме как само в рамките на една седмица, прокуратурата показва двоен стандарт. От една страна за Божков - добре. Аз не мисля, че някой може да защитава Божков. Определено това, което се случва срещу него, е безкрайно закъсняло. И тук е моментът да кажа, че ударът, който се нанесе срещу неговата хазартна империя, трябва да продължи по отношение въобще на хазартния бизнес в България, защото България в момента е държавата с най-либерално законодателство към хазарта в Европа и в Европейския съюз. Нека да кажем, че в Съединените щати има три града, в които може да се играе хазарт. В по-голямата част от европейските държави хазартът е изцяло забранен. Може само единствено по Интернет. При нас в селата има повече хазартни зали, отколкото има бакалии и селски магазинчета. Това нещо трябва да се промени'', категоричен бе той.

Костадин Костадинов смята, че главният прокурор категорично играе политическа роля. ''Първото нещо, което е, той не е независима институция. От години насам не е така. Трябва ли да припомняме онзи прословутия запис с Роман Романов (бел. ред. става въпрос за Николай Кокинов) към Бойко Борисов: ''Ти си го избра''. За Цацаров. А преди това пък Костов си избра Филчев. Аз ще го призная новия главен прокурор, ако повдигне обвинение на Бойко Борисов. Тогава вече можем да кажем, че има характер и че има желанието да воюва с всички. Докато това нещо не се случи, това нещо, което ние от ''Възраждане'' ще казваме е следното: Иван Гешев е назначен от Бойко Борисов, зависим от Бойко Борисов и изпълнява нарежданията на Бойко Борисов. Всички действия на Иван Гешев, на прокуратурата, показват потвърждението на тези думи. За да ги опровергае той, трябва да направи нещо качествено различно, каквото към настоящия момент не се е случило'', каза още Костадинов.

Според лидера на ''Възраждане'' президентът Румен Радев е човек, при който думите много надвишават делата.

''Аз трябва да ви кажа, че ние от ''Възраждане'' не признаваме това правителство. Защото, нали Бойко Борисов каза същото нещо за президента. И ние не признаваме правителството, за нас това е чужд окупационен режим, който унищожава българската държава и българската народност ден след ден, минута след минута'', декларира лидерът на ПП ''Възраждане'' Костадин Костадинов.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 42 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко

    119 26 Отговор
    Къде ми е армията от тролове и орки да ме защити?За какво им плащам?
  • 2 Смях

    47 158 Отговор
    Костя Копейкин не признава никой в България. За него истината е в Руското посолство. Мунчо от "Под игото". "Русссияннн... Руссияннна жа та закольи"...

    Коментиран от #7

  • 3 Гаргамел

    44 127 Отговор
    ей червен палячо.....по-скоро теб да провери трябва
  • 4 ТТТТ

    140 24 Отговор
    Абе ка ще повдигне обвинение на Бойко Тиквата, та той е поставен от САЩ и вече 10 години стоят плътно зад него! Лошото, че ни излизи МНООГО скъпо управлението 4 милиарда КТБ, 3 милиарда за Ф16 , 3-5 милиарда на Божков, проваления Южен Поток по заповед от началниците, проваления АЕЦ Белене и още много кражби за стотици милиони, дори милиарди ! Гешев също най нагло го поставиха от САЩ на тоя пост, гарван на гарван око не вади!

    Коментиран от #10, #30

  • 5 ВЪЗРАСТЕН

    115 4 Отговор
    А ЗАЩО НЕ И СРЕЩУ ПЕЕВСКИ, ДОГАН , НИНОВА И ЦЯЛАТА БАНДА -БСП , ИВАН КОСТОВ ДА НЕ БИ ДА Е НЕВИНЕН, ВСИЧКИ КОИТО СЕ ИЗВЪРТЯХА ПРЕЗ ТЕЗИ 30 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ ! ЛЕКАРИТЕ КОГА И ТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ, ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА КРАДЕ , КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !
  • 6 Варна

    93 15 Отговор
    Умно момче бори се протестира вав Варна таксиметровите шофьори само тои ни защити ГЕрб ги е страх в ВАрна да взимат решения като Нанков са поддмазвачи

    Коментиран от #16, #21, #82

  • 7 TтТ

    26 84 Отговор

    До коментар #2 от "Смях":

    Тоя тъмен облак: ще призная.., ако!!! Кой си ти бе руско подлого!
  • 8 ЗЕВС

    25 75 Отговор
    Много плямпане, много анализ, само не разбрах защо Гешев да повдигне обвинения срещу Борисов. Даите материали, факти за да може тая прокуратурата да се задейства. С приказки от общ характер не става!

    Коментиран от #24, #38, #48

  • 9 Костя копейкин

    23 71 Отговор
    Предателя на българския род, слуга на чужд народ

    Коментиран от #25

  • 10 ТтТ

    17 69 Отговор

    До коментар #4 от "ТТТТ":

    Ало, драскача на фантастика! До сега да имама 100 разследване срещу ББ, ако има защо! БоклОк
  • 11 Обективно

    27 44 Отговор
    Човек последните месеци да си помисли, че Станишев, Орешарски и Нинова са ангели. Никой никъде не каза нещо против тях ! Те горките сигурно са “работили” безплатно... Има и хубава страна. Червените усещат, че тяхното време свършва и започват масово да манипулират хората.
  • 12 Хаххахаххах

    18 60 Отговор
    А ти кой беше,че твоето признание да ни интересува?Костя?
  • 13 ГОСТ 1

    21 55 Отговор
    Този повтаря думите на Сидеров от преди 15 години.За съжаление и той върви по неговия път и не бива да си мисли,че сме късопаметни.

    Коментиран от #15, #41

  • 14 Име

    12 40 Отговор
    Абе и аз ще го призная ако ти повдигне обвинение след последните ти изстъпления, ама ... също Нинова, Сергейчо, Доган, Пеевски, ама кой ме бръсне мене.
  • 15 Хаххахаххах

    10 43 Отговор

    До коментар #13 от "ГОСТ 1":

    И с тия черни ризки си е Сидеров 2
  • 16 Смях

    16 42 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    Всички ли сте неграмотни във Варна?
  • 17 Оле Завори Очички

    16 56 Отговор
    Дргарю Копеикин вземет се гръмнете в чутурата
  • 18 dido

    16 52 Отговор
    Tози е голям популист чакащ да се докопа до властта!

    Коментиран от #27

  • 19 Vor v Kremle

    13 32 Отговор
    Zashto presata v Bg dava tribuna na tozi bezroden, urodliv rusku bokluk... chovek, koito otkrito sluji na alkashite... triabva da bade v pandelata...!!!
    Ne moje, ti glupako da diktuvash, koi da prasne Geshev i koi ne... no, mislia, che ti, kato predatel, parvi triabva da badesh prasnat, parvo ot Geshev, a sled tova otzad ot panduzchiite

    Коментиран от #20

  • 20 Амин

    4 17 Отговор

    До коментар #19 от "Vor v Kremle":

    АМИН
  • 21 Zodiac

    12 44 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    Долен негодник и подлизурко, сигурно е че Марешки пак ще го маркира.4673
  • 22 1944

    15 47 Отговор
    копейкин , скоро ще те разследват за измяна. ма няма да ти размине както и на оня палячо от копринка.
  • 23 Пашата маргините доган пеевски домуса

    38 4 Отговор
    Генералите от дс кога?
  • 24 котопакси

    64 17 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЕВС":

    Факти ли искаш за престъпленията на Борисов .Ами ето ти ги ,Спрян Южен Поток ,спряна АЕЦ -Белене , спрян тръбопроводът Бургас Александропулис , тайното пробутване на ИК и на Стратегията на детото и на пактът за мигрантите на ООН .Източените язовири , България превърната във сметището на ЕС ,подмяната на учебниците по история и литературата предаването на Българските интереси на чужди държави при изказването му във Брюксел че интересите на ЕС били по важни от националните интереси ,поводът бе че Испания отказа да признае Косово като държава .Шпионирането във полза на чужда държава във случая САЩ .тайно прокарване на еврото без да се допита дали Българският народ е съгласен със тази промяна .Фалшифицирането на изборните резултати като подменя вота на избирателите със симпатични мастила подкупи на Циганите и корпоративният вот .Мога да ти изброя още престъпления на Българоубиеца Борисов но те вече са безчет .

    Коментиран от #26, #31, #91

  • 25 Пипи дългото чорапче

    51 10 Отговор

    До коментар #9 от "Костя копейкин":

    Между другото,този който наричаш Копейки,има много добра обща култура,знае историята на света и е специализирал балканска история.Знае и конфликтните моменти,и перспективи пред региона.Професори му бяха светила специализирали вСащ,Виена и мастити български учени.Ами Вие може ли да се похвалите с няколко езика и много добри знания?

    Коментиран от #65, #75, #77

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Горо

    19 7 Отговор

    До коментар #18 от "dido":

    А Славчо Трифонов от Учиндол, за който се каниш да гласуваш не е ли популист?
  • 28 rikil

    18 2 Отговор
    Абе тоя ТтТ е само Ц.Ц., разкрих го иска пак във властта. Последното апартаменче май стана тясно. Може ама трябва да близнеш бялото голямо дупе
  • 29 12345

    14 21 Отговор
    Пък аз ще го призная ако повдигне на кабинетът Виденов, министрите от там, кредитните милионери, източените държавни предприятия от наши фирми и девалвираните спестявания на хората

    Коментиран от #54

  • 30 12345

    8 29 Отговор

    До коментар #4 от "ТТТТ":

    Поставен е от БСП той им дава властта, те му я връщат с разни изказвания и тъпи идеи от тяхна страна
  • 31 Пипи дългото чорапче

    37 6 Отговор

    До коментар #24 от "котопакси":

    Изброявам и убийства на здрави животни;големи латифундии в Добруджа;унищожението на средния бизнес;назначение на незнаещи но верни нему;бягството на хиляди умни българи;местни феодали и разсипана съдебна система;цигански набези и двоен аршин за български майки и циганки...

    Коментиран от #64

  • 32 БОКОШЕСКУ, ти си знаеш!

    47 5 Отговор
    НАЙ - ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА КРАТУНАТА Е, ЧЕ ИЗБИ ОТ НЕДОИМЪК ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА - ОСТАВИ ГИ БЕЗ ХРАНА, ЛЕКАРСТВА, НА ПРОИЗВОЛА НА БИТОВАТА И ДЪРЖАВНА ПРЕСТЪПНОСТ. ИЗГОНИ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ ОТ РОДИНАТА ИМ, РАЗМНОЖИ ПАРАЗИТИТЕ, ЗА ДА ИМ ПОЛЗВА ГЛАСОВЕТЕ И ВКАРА В СТРАНАТА ОЩЕ ПРЕСТЪПНИЦИ. КРЪСТИ СЕ И СИ МИСЛИ, ЧЕ БОГ ЩЕ МУ ПРОСТИ ГРЕХОВЕТЕ. А БОГ НАКАЗВА ГРЕШНИКА ЧРЕЗ ХОРАТА, ЗАТОВА НАКАЗАНИЕТО МУ ЩЕ Е СТРАШНО
  • 33 Balgarin

    2 21 Отговор
    Razni parzali se rodihav minaloto,a Sega zapocnaha da se Vazragdat.
    Tezi sa po-+ loshi I ot romite-+ te da teroristi,koito iskat nasilstbeno prisaedinyavane na Balgaria Kam Sibir.
  • 34 До Гешев

    15 35 Отговор
    Кога ще повдигните обвинения и задържите националният предател и агент на чужда държава Костадин Костадинов. От такива като него България няма нужда.
  • 35 рикил

    33 4 Отговор
    Води се искрена политика на геноцид срещу собственият си народ,
  • 36 Зайко Байко многознайко

    29 5 Отговор
    Коцка, да не ми четеш постовете това съм го писал от първия ден когато го назначиха а той се правеше на независим!Гешев ако така действа и нагоре към върха на пирамидата ще е много добре! Ще си променя мнението само когато тури в затвора Цвъко КаунЬя, Тиквоций Едно, Пацо Терасата, Балкона, Стефчо мазната усмивка, Натуралния индоевропеец от Драгалевци, Дръндарския ибрик, Мадридското цукало, Божков, Трайков, Вълчев, Юпитата, Батко и Братко, мистър Бийн, пикаещият във Фонтаните, крадлата Поптодорова, Гоце Три#ера, Пешо Коня, СерГей, кака Курни, Р. Овч., Вальо Топлото, Румен Пингвина , които в една или друга степен са виновни за превръщането на Родината ни в безводна пустиня и място за " утилизиране" на европейските боклуци! Скоро гледах документален филм за Швеция, шведите има въпиюща нужда от боклуци за изгаряне, всички вносители на боклуци у нас за техна сметка да извозят контейнерите до Швеция и проблемът ще намери разрешение!

    Коментиран от #39

  • 37 Дада

    8 36 Отговор
    Обвинение срещу Костя Копейкин трябва да се повдигне за антибългарска дейност в полза на вражески настроената русия.
  • 38 Танов

    31 4 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЕВС":

    Мишо бирата. Малко ли е? Мисля, че е достатъчно.

    Коментиран от #51

  • 39 12345

    17 8 Отговор

    До коментар #36 от "Зайко Байко многознайко":

    Ех пропуснал си Гечев и Жан за фалираните банки, девалвирания лев, хилядократно намалените спестявания, източените държавни заводи от наши фирми с милиони долари задължения, доведени до технически фалит и ЧичиБаба за изнесеното зърно тогава
  • 40 Село

    17 0 Отговор
    Когато стане неудобен на Доган и Боко ще погнат !!!!!
  • 41 Пипи дългото чорапче

    9 6 Отговор

    До коментар #13 от "ГОСТ 1":

    Идеите,облеклото си имат своя история отпреди9.09.1944.Погледнете периода от Първата до Втора световна.Когато не харесваш някого,не го плюеш просташки.Има си цивилизовани форми на общуване.Но за човек,с прякор и символ на Вси светии толкова.Треторазредни неуспели комунисти.Неслучайно не са ги допускали до властта.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Аптикадир

    5 14 Отговор
    Помнете ми думата.След време това момче ще е златния пръст на Доган Амедов !
  • 44 Криминално проявен

    28 5 Отговор
    На Гешев му личи чак от САЩ , че е протеже на най големият престъпник срещу народа си Б.Б!!!..... Справил се бил с бетовата престъпност!!!.... Дали си задава въпросът защо например в Швейцария няма такава?...!!!... Та ако беше наистина прокурор трябваше първо да се справи със СОЦИАЛНАТА ПРЕСТЪПНОСТ в държавата, осъществявана под ръководството на същият този Б.Б!!!.......Защо не подгони монополистите дерящи кожите на обикновенният Българин!!!..... Водата в БГ е почти изцяло на собсвена гравитация.....Кое доведе за 30 год д а поскъпне повече от 100 пъти.... Наскоро с гордост се честваше денят на жертвите от комунизма!!!..... Ми сър Гешев, като парадирати с толкова амбициозност, съзнателност, отговорност и безпристрастност!!!..... подхванете въпросът за жертвите от ДЕ МО КРА ЦИ Я ТА!!!...... Десетки самоубили са се семейства!!.....въпрос потънал в тайна..... Навярно от добрият живот!!!.... Защо не подхванеш пътищата???....60-70% от тях са убийци и не са годни за пускане в експлоатация....Кой държавен оргон ще подхванеш за това???.... Аааааа.....нееееее!!!.... там пак трябва да се обърнеш към благодетелят си!!!.... Та ЧАСТЕН ГЛ ПРОКУРОР ли сте???!!!.... Или на България....както жалко се опитвате да твърдите!!!............
  • 45 АТИЛА

    23 3 Отговор
    11 февруари главния прокурор Иван Гешев-" Васил Божков е в ареста на ОАЕ.Слуховете че не е в арест определям като хибридната война която се води срещу прокуратурата"...16 февруари говорителя на главна прокуратура Сийка Милева -" прокуратурата е изненадана че Васил Божков е бил в арест в ОАЕ"....Това не е прокуратура а пародия и карикатура!!! Толкова цинично и нагло никой не се е подигравал с народа на България! Гешев преди дни арогантно се изхвърли че е недосегаем! Иван Стоименов Гешев- имаш 1 седмица да си подадеш оставката и да бъдеш изправен пред съда за престъпления към народа на РБ!!! В противен случай ще бъдеш арестуван и изправен пред народен съд с председател на съдебния състав Васил Крумов Божков!!! Нали помниш какво скандираха хилядите протестиращи преди няколко дни - ГЕШЕВ Е ПОЗОР- ОСТАВКА И ЗАТВОР !!! ВРЕМЕТО ТИ ИЗТИЧА!!!
  • 46 Комсомолката

    6 17 Отговор
    Младежката организация на БСП, благодари предварително на всички, които са написали, или ще напишат негативни коментари за ГЕРБ - Бойко Борисов. Чувствайте се поканени в нашите редици. Възползвайте се от наша промоция, новопостъпилите членове, няма да заплащат членски внос през първите шест месеца, освен това ще получите и знаменце с логото на БСП. И това не е всичко, ще получите и три значки с лика на Корнелия Нинова на цената на една.
    Новопостъпилите членове ще получат допълнително и по 1000 Мегабайта от всички оператори, за да изразяват свободно подкрепата си към нашата партия. Очакваме Ви, обичаме Ви.

    Коментиран от #52

  • 47 русофил ислямист

    8 19 Отговор
    Аз пък ще призная Гешев, ако ви затвори по килиите вас Костадинов цялата рубладжийска гнус, шпиони, предатели, политически терористи, обикновенни гъзолизници и пара-военни формирования тероризиращи гражданите, като цигански банди! А след като си изтърпите присъдите да ви отнемат българското гражданство, и да ви депортират в Русия без право на връщане. Тогава ще знам че сме независима държава!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Усмивката

    16 1 Отговор
    И аз съм за. Да върнем за доразслледване ,,Ало, Танио" и ,,Мишо Бирата" , а през това време тъй като е действащ министър да бъде арестуван и тикнат за постоянно в ареста при Нено Димов и , Горанов
  • 50 ЗЕВС

    2 13 Отговор

    До коментар #48 от "321":

    Ами ти като знаеш за всички далавери от 10 г. насам, напиши ги в една папка и беш при прокуроа. Аман от драскачи!
  • 51 ЗЕВС

    4 10 Отговор

    До коментар #38 от "Танов":

    Спокойно можеш да включиш и Андрей Луканов, Илия Павлов, Карамански и тн. Само плямпане!

    Коментиран от #72

  • 52 ......

    5 3 Отговор

    До коментар #46 от "Комсомолката":

    Скъпа Комсомолка,объркала си форума.С удоволствие биха те чели в ПИК,Днес ,24часа,Телеграф.Има и други.Дерзайте.

    Коментиран от #53

  • 53 Комсомолката

    3 10 Отговор

    До коментар #52 от "......":

    Що бе, не е ли това форума на социалистите, е от такива като теб, млади, ориентирани, знаещи, можещи има нужда столетницата.

    Коментиран от #62

  • 54 стоян

    4 9 Отговор

    До коментар #29 от "12345":

    До 29 ком =Виж колко минуса са ти сложили червените крадливи измамници дето не искат да се раследва приватизацията

    Коментиран от #56

  • 55 123

    4 8 Отговор
    А 3000 лв за долар кога?

    Коментиран от #58

  • 56 Комсомолката

    9 2 Отговор

    До коментар #54 от "стоян":

    Добре, че са "честните" сини, щото ако не бяха те, сега България нямаше да я има! Ама то има ли такава държава?
  • 57 ьфъ

    6 4 Отговор
    Другаре, да разследваме 3000 лв да долар, не сме забравили
  • 58 Комсомолката

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "123":

    Ами ако изберете за министър, такъв като Беров, главен банкер като Тодор Вълчев, може и 6000 лв. за 1$.

    Коментиран от #61

  • 59 123

    6 5 Отговор
    Те източваха държавните заводи десет години поне с наши фирми на входа и изхода и после що Костов ги продал, ми те имаха някои стотици милиони задължения
    ама в долари, пък за нас Виденовите левчета
  • 60 Генерал Иванушка Водков

    2 7 Отговор
    Тия не схванаха ли най после, от светлия пример на бсп, че подобни кампании и политики водят до успехи?
    Или по нареждане свише си лаят колкото да не мълчат?
  • 61 123

    2 4 Отговор

    До коментар #58 от "Комсомолката":

    Ма то при Виденов бре, всеки ден ще е така до победата 04-02-1997, а Беров го крепяха БСП и ДПС
  • 62 ......

    3 5 Отговор

    До коментар #53 от "Комсомолката":

    Дурак,fool.Добре че ви има да се разсмеем.
  • 63 мухаха

    3 13 Отговор
    Koпейкин -Путин вдигнал заплатите в Русия на 318 лева от тази година -изселвай се съсел, бягай при Путин с феновете си!!!
  • 64 yovan

    2 6 Отговор

    До коментар #31 от "Пипи дългото чорапче":

    Най-много е виновен,че е позволил на майка ти и баща ти да създадът и отгледат такъв изрод неполезен на самия себе си.
  • 65 Е и!??

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "Пипи дългото чорапче":

    Това пречи ли му да се намърда във властта, на държавна трапеза, и само да бозае!???Ами нали така и Сайдера влезе в политиката с гръмки слова,голЕм Джурналист!Ами Каракачанов, с големите обещания ,за пенсии и за заплати!!!Та и този сега,съд искал,обвинения за този и онзи искал,това,онова искал!Абе айде, моля ,знаем какво иска!Кокал ама с мръвка!!!Аман от националисти ,гладни,алчни,некадърни ,лъжливи и много крадливи!!!!А за езика,не съди по себе си,всеки себеуважаващ се човек знае ПОНЕ един чужд език!

    Коментиран от #70

  • 66 123

    2 4 Отговор
    Кой източи народната банка
    1 БСП
    2 БКП
    3 Съвместно
  • 67 Кой68

    8 0 Отговор
    Трябва,а е и длъжен да погне и разни сдружения и фондаций които се финансират от чужди държави....

    Коментиран от #68

  • 68 Аааааа

    2 8 Отговор

    До коментар #67 от "Кой68":

    Ясно! Викаш Руслямската педерация,не е чужда нам,и поради тази причина,финансирането на Копейкин от ПутЕн, не подлежи на разследване!!!!
  • 69 КУРнинов

    2 8 Отговор
    Костя копеикин ти си следващия русконагъзен обвинен в шпионаж!
  • 70 Пипи дългото чорапче

    5 1 Отговор

    До коментар #65 от "Е и!??":

    Господине,аз съм била състудентка и го познавам лично.Ако е искал да влезе в политиката,както и аз,не сме го направили и няма да го направим.Историците са повече идеалисти.И между нас имаше по нагли и нахални и които с това се занимаваха професионално.Дълги години,както и сега,Коцето има блог и се занимава професионално с история.Интересува се от балканска.И той,както и всички завършили история трябва да знаем поне 2езика.Идол на Константин си остана Лалков,който винаги ни е казвал на докторантите да не се занимаваме с голяма политика,но да имаме гражданска позиция.За езиците сте прав.Аз съм в частния сектор.Стига ли Ви казаното от мен?Опитах се да бъда изчерпателна
  • 71 Пипи дългото чорапче

    6 1 Отговор
    Продължавам:Сидеров се заиграва с православието,завършил е богословие.Каракачанов влиза с предимство(при соца имаше параграфи за наши хора).Истинския историк се занимава с наука.Двата примера са неуспели в своята професия и затова станали политици.
  • 72 Танов

    7 2 Отговор

    До коментар #51 от "ЗЕВС":

    Е, те не са спирали митническа проверка в бирена фабрика. 😁 Но ти не искаш да разбереш,че това е престъпление. За теб това е просто разговор на бабички от село. И това е, но е възпрепятстване на държавни органи от ганьовци главоци.
  • 73 Алооуу бсп+дпс джендъри..

    4 9 Отговор
    Гешеф няма нужда от вашето признание, още дълго ще виете на умряло, наливам си едно джони, кеф.
  • 74 ИСКО

    2 6 Отговор
    Абе просе ще изквичиш скоро време.
  • 75 Никой си

    2 6 Отговор

    До коментар #25 от "Пипи дългото чорапче":

    Оброзованието не му пречи да е популист и да бръщолеви глупости.За каква независимост говори,за каква армия, как щяла България да решава.Какво ще решава точно тоя..армия няма,слаба икономика, на кого точно ще се репчиш .Празни приказки от селски вечеринки.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Иван

    2 7 Отговор

    До коментар #25 от "Пипи дългото чорапче":

    Пипи ,това че знае 2-3 езика и е умен ,не го прави по малко продажен на чужди интереси.То и луканов знаеше няколко езика ,но си беше обикновен крадец.Така ,че по добре да начел на държавата да е някой някой по "прост",отколкото умните проруски продажници,който не могат нищо друго освен да крадат и обезкървяват България. Пресен пример от новата ни история-А. Луканов-фалит,Жан Виденов -фалит,Цветан Василев,КТБ-4 милярда отидоха в руски джобове,Васил Божков-милярди изтекли към Русия,за това лично шефа на външното руско разузнаване Наришкин се застъпи за него,колкото и да отричат руснаците.А има още много продажни проруски боклуци ,който работят против моята родина България.И вие се възхищавате на Путин и хулите родината си,безродници.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 НАРЕЧЕНА НЕЗАВИСИМА

    6 0 Отговор
    ТОВА СА ИСТИНИТЕ ЗА ГЕОГРАФСКАТА ТЕРИТОРИЯ НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ!
  • 80 КОНСТАНТИНОВ

    3 2 Отговор
    ЕДИНСТВЕНО КОСТАДИНОВ И В.
    ЕНЧЕВ ГОВОРЯТ КАТО ДОСТОИНИ БЪЛГАРИ.ТАКИВА ХОРА ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ,А МЕ КАТО СЛУГАТА БОРИСОВ.
  • 81 Детелина

    5 2 Отговор
    Някой трябва да застане СМЕЛО И ДОСТОЙНО, КАТО ГРАЖДАНИН НА МНОГОВЕКОВНАТА НИ СТРАНА, ДА УДАРИ ПО МАСАТА И ДА ЗАЯВИ КАТЕГОРИЧНО И ОТГОВОРНО ТОВА, КОЕТО ПРАВИ И НАПРАВИ КОСТАДИН КОСТАДИНОВ!!! ДА, В СЕГАШНА БЪЛГАРИЯ - ПРЕДАДЕНА И П-Р-О-Д-А-Д-Е-Н-А, ОГЛОЗГАНА ОТ "БОЙКОВЦИТЕ" ДОСЕГА, НА КОИТО ИМ ТЕКАТ КЪРВАВИТЕ ЛИГИ, НАУЧЕНИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТВЪД ОКЕАНА... УБИВАТ, УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО СЛАВЯНО-БЪЛГАРСКО!!! РЕВЪТ ИМ СРЕЩУ РУСИЯ Е РЕВЪТ НА ХОРА СЪС СЛАБИ УМСТВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ! И ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО ПРИГЛАСЯТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ЗАПАДНИТЕ ПСИХОПАТИ, КОИТО ДОСЕГА НЕ ЩО НОРМАЛНО НЕ СА ПРЕДЛОЖИЛИ НА НАРОДИТЕ ЗА ТЯХНОТО ДОБРУВАНЕ.. ТАЩА, ЧЕ ТАЗИ БЪЛГАРИН, ИЗДИГАЙКИ ГЛАС В ЗАЩИТА НА ИСКОННИТЕ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ!!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ КАКВО НАППАВИХА ОТ НАС - ЕДНА БЕЗВОЛЕВЯ МАСА! ( yutube - " Вставай,СТРАНА огромная! " - РУССКИЙ КАЗАЧИЙ ХОР ). ТА, ПЕСЕНТА Е ЗА ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ НАРОДИ... СЛУШАЙТЕ! СТЪПЕТЕЦЗДРАВО НА КРАКАТА СИ! НУЖНО Е ПРОБУЖДАНЕ! И НАКРАЯ - АЗ СЪЩО СЪМ ИСТОРИК С ИДОЛИ -ПРОФ. МИЛЧО ЛАЛКОВ, ПРОФ. НИКОЛАЙ ГЕНЧЕВ, ПРОФ. БОРИСЛАВ ТРЪНЧАРОВ, ПРОФ.АНДРЕЙ ПАНТЕВ, ПРОФ. ВЛАДИМИР ПОПОВ...ВСЕ Е ИМЕНА - СВЕТИЛА В ИСТОРИЧЕСКАТА НАУКА!!! 2235

    Коментиран от #90

  • 82 Ново

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    Тои е лесен с един автобус цялата партия с ръководството»което е поголямо от членовоте/ в русия с президента
  • 83 За Костя Копейкин

    0 2 Отговор
    Службите да проверят лицето Костадин Костадинов, по известен като Костя Копейкин за връзките му с руското разузнаване и руски олигарси опериращи на територията на Р България. Срещали ли се е лицето със свързан до изгонен руски дипломат/шпионин? Срещал ли се е с така наречените “нелегали”? Взимал ли е материална помощ, включително индиректна от руското разузнаване в България? Получавал ли е наставления как да действа и говори? Обещавали ли са му политическа подкрепа? Вярно ли е, че посещава често района на парк-хотел Москва?
  • 84 Приятели на Русия

    1 1 Отговор
    Харесвам изявите на Нинова и Костадинов. Време е отново да бъдем с Русия партньори. Но ще гласувам за БСП, защото партията на Костадин е малка и няма шанс да управлява. Най-добре е той да се коалира с БСП във формат “БСП за Възраждане на България” и да оформят коалиционен съвет в подкрепа на пенсионерите, работниците и приятелите за мир.

    Не щем повече Америка в България!
  • 85 За Коста

    2 1 Отговор
    Костадинов само играе ролята на русофил, това е просто един селски тарикат, който се облизва около трапезата на големите. Дайте му да яде и ще млъкне. Никаква Русия няма в случая. Дайте му пост, пари и ще мълчи.
  • 86 Ръши

    2 1 Отговор
    Интелигентна водеща, прост и зависим гост.
  • 87 Доцента

    0 1 Отговор
    Тоя руски хрантутник иска да бъде признат за политик
  • 88 Уча се

    1 0 Отговор
    Кому е нужно, твоето признаване на Гешев ?

    Май, доста си се надценил, неизвестний юроде !
  • 89 Страничен наблюдател

    0 0 Отговор
    Партия " Възраждане "с лидер Костадин Костадинов,се ражда в годината в която, умира КТБ .Бившият член на Атака и кандидат за кмет на Варна ,а така също и член на ВМРО преди това,
    в последно време известен и прякора Копейкин .
    В
  • 90 Наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Детелина":

    Ходи се прегледай
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.