10 Март, 2020 20:05 29 995 106

Румен Гечев пред ФАКТИ: Цветан Василев и Васил Божков направиха Бойко Борисов смешен

  • румен гечев-
  • бсп-
  • факти-
  • лили маринкова-
  • васил божков-
  • цветан василев-
  • ктб-
  • бойко борисов

Социалистът вижда сериозни прилики между случилото се с Цветан Василев и това, което се случи с Васил Божков

Румен Гечев пред ФАКТИ: Цветан Василев и Васил Божков направиха Бойко Борисов смешен - 1
Снимка: ФАКТИ

''Обществото се заблуждава с едни и същи трикове. Например при рухването на КТБ и нейното разграбване, очевидно преди поставянето ѝ под особен надзор и след поставянето ѝ под особен надзор, какви бяха тогава фактите? Фактите бяха, че г-н Василев беше оставен, не само според мен, спокойно да напусне страната с частния си самолет, дни преди да бъде извършено поставянето на банката под особен надзор и търсенето на съдебно преследване. Общото между двата случая, както и с частния самолет, с напускането на г-н Божков на страната и неговите интервюта, които той започна да излъчва в деня, в който прокуратурата също нахлу в неговите офиси и неговата резиденция, да я наречем, на Витоша, в деня, в който беше, както беше и в случая с Цветан Василев, нахлуването на прокуратурата, няколко часа по-късно започнаха интервютата на Божков от чужбина. Тук възниква логичен въпрос за всяко дете. Като гледаме филми, четем криминални книги, какво прави полицията, когато се съмнява в престъпления? Тя обгражда къщата или апартамента на извършителя, не му позволява да напусне местоживеенето, или местопрестъплението, залавя го, и тогава започва претърсвания. Докато в България в тези два крещящи случая е налице много странно поведение на държавните институции. Интересно защо държавните институции и в двата случая оставят двете лица спокойно с частните си самолети, с чаша кафе или на чаша уиски с лед, или без лед, да напуснат България'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото ФАКТИ депутатът от БСП в 44-ото Народно събрание Румен Гечев. Според него има сериозна прилика между случилото се с банкера Цветан Василев и това, което се случи на хазартния бос Васил Божков.

''Няма никакво съмнение за мен, и не само за мен надявам се, че в случая определени представители на българската държава и държавни институции са били някакви своеобразни ятаци на тези двама граждани на България (бел. ред. Цветан Василев и Васил Божков). И те умишлено са ги оставили първо да напуснат страната, след което да се ровят в техните фирми, в техните жилища и т.н., което ще рече, че държавата, улеснявайки тяхното излизане от България, всъщност тя е направила един своеобразен реверанс - ние ви даваме възможност да напуснете България, да живеете в чужбина, ние пък ще довършим нашето дело с доразграбване на активите, които вие сте придобили'', продължи по темата Гечев.

''Това не е бизнес, това е един сектор, в който не се създава никаква нова стойност за България, никакви нови стоки, никакви технологии. Това са хора, които не са нарушавали закона, то е разрешено, за съжаление. Но се занимават с бизнес, който е за сметка обикновено на най-бедните български слоеве, на отчаяните българи. В целия свят хазартният бизнес е свързан с наркотици, с проституция, с криминални престъпления, така че няма да се уморя да казвам: ако зависи от мен, това е бизнес, който както в повечето страни по света, трябва да бъде категорично забранен, тъй като загубите за обществото са много по-големи от бюджетните приходи'', изрази мнението си социалистът за хазартния бизнес.

''Този хазарт, нали разбираме ние, че той е захранвал купуването на гласове в България? Защото, след като партия ГЕРБ декларира, че има 19 млн. лв на депозит от субсидия, ако си спомняте, те обявиха, възниква въпросът те с какво финансират своята дейност? Как така цели квартали на наши съграждани от цигански произход гласуват над 90% за ГЕРБ? Ами, аз имам основания да мисля, че има някаква връзка в тези грабежи на държавата и движението на тези средства. И фактически тук опасността за Република България е не само, че крадат парите на данъкоплатците, но те използват част от тези пари, най-вероятно, логически, и за това да ни крадат и от демократичните принципи. Да нарушават тези принципи и да ни налагат отново управляващи, които в такива престъпни схеми крадат от българския народ'', заяви още Румен Гечев.

Депутатът от БСП постави и въпроси, които са насочени към министър-председателя на България Бойко Борисов :''Kак така двамата обвинени (бел ред. Цветан Василев и Васил Божков) са напуснали страната под носа на службите за сигурност? А г-жо Маринкова, кой отговаря за службите за сигурност в България? Отговаря премиерът г-н Борисов. Г-н Борисов дължи обяснение на българската общественост, той като такъв е голям голям експерт, казва, в областта на сигурността, в което аз се съмнявам, и не само аз, но като е такъв голям експерт, те са му на пряко подчинение, г-н Борисов как така вие управлявате службите и под носа на службите..., вие наливате кафето, образно, и уискито, на бегълците, които с частните си самолети излитат от България?! Г-н Борисов, защо вие като шеф на службите допуснахте двама свръх богати българи спокойно да си излетят с частните самолети? Да ви имам и службите тогава, да ви имам и отговорностите, след като ви правят смешен и ви се обаждат с интервюта от страни далеч от България''.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Токо

    82 200 Отговор
    :) Тоя Румен Гечев да не се е напушил трева

    Коментиран от #43, #49

  • 2 Анонимен

    188 8 Отговор
    Ясно е и на децата защо Свинчо да се угои а когато го колят на Коледа да се чува квичене в целия свят.Въпросът е с какво Прасчо държи за топките всички?

    Коментиран от #16

  • 3 ЖАН Виденов

    67 112 Отговор
    Как Си Бе Шматко Пак ли ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ
  • 4 ЦК на ГЕРП

    54 188 Отговор
    Бойко Борисов-велик патриот и държавник !!!

    Коментиран от #40, #79

  • 5 Изчезни

    94 153 Отговор
    Прокуратурата да разследва и този за 1997г. и да го вкарва в затвора!!!!! Как смее тоя въобще да се показва!!!! Стига с тази свобода на словото!!!! Не съм за герб, ама на тия комунистите трябва да им се забрани със закон да се изказват!!!!!!

    Коментиран от #18, #57, #86

  • 6 Усмивката

    207 45 Отговор
    Браво Гечев . Да им таковам службите на Бойко и аз. очевидно е че тия нашите стават за рекетиори по авто пътищатра. Да стряскат обикновенния съвестен гражданин, виновен само за това че газовата му уредба за по 150 лева няма документ..Ето това сме се нагледали от това управление.Мине не мине време се захващат я с автомобили , я с дребните частници , производители, и бабите на село.

    Коментиран от #102

  • 7 Zezo

    57 94 Отговор
    По-добре си трай,щото знаем ти кви ги сътвори в управлението.
  • 8 Ал та фанах Атаопънах

    126 23 Отговор
    Че той Бойко не е ли смешен 24/7? Нали затова не пропускат и ден без да го дават по-телевизията?
  • 9 Голем смех

    146 29 Отговор
    "г-н Бoриcoв кaк тaкa виe упрaвлявaтe cлужбитe и пoд нoca нa cлужбитe..., виe нaливaтe кaфeтo, oбрaзнo, и уиcкитo, нa бeгълцитe, кoитo c чacтнитe cи caмoлeти излитaт oт Бългaрия?! "
    Това е истината.
    Корумпираното правителство трябва да си ходи! Стига грабежи!

    Коментиран от #101

  • 10 розово

    80 22 Отговор
    Коментара е много точен. С нетърпение очакваме втора част където се надяваме да разберем нещо и за руска връзка.

    Коментиран от #90, #103

  • 11 Цървул

    57 71 Отговор
    Благодаря на Факти,че са пуснали и хумористично приложение в сайта.Канете Гечев по-често за интервю,повдига ми... настроението този хубавелко :-)
  • 12 3 долара пенсия

    80 39 Отговор
    Прав си,Гечев!Ама българския народ си е виновен,защото ако се бяхме обединили навремето и раздали народно правосъдие нямаше да те гледаме ни по телевизии,нито в Парламента,а да те отглеждаме в Белене.И едва ли някой след това би си позволил да прави каквото си иска след като седне да управлява тая държава.Сега вече ,където се казва Изтървахме коня!Защото читав човек в близките десетилетия не би рискувал да я управлява тази държава и този разделен народ,които все още не знае какво иска и се задоволява на зрелища и свади кой повече е откраднал и на кой му се иска още да си вземе.

    Коментиран от #21, #55, #56, #105

  • 13 Изчезни

    68 84 Отговор
    Тия дето слагат минуси явно не знаят какво беше през 97г. 3000лв. долара и да имаш купони за хляб, купони за бензин и да чакаш 24 часа да заредиш малко......

    Коментиран от #36, #42, #69

  • 14 Ново

    53 32 Отговор
    Как така от бсп знаят всичко за герб а като ги питаш за бсп незнаят нищо»парите на бсп от субсидиите къде са на спонсорите парите къде са не знае»»
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Евреите са го измислили

    42 8 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    За да станеш политик,трябва да си зависим!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мирен преход Да ама НЕ

    36 32 Отговор
    Дръндарския московски шпионин,кога ще го подкарат???????????
  • 20 Родолюбец

    90 44 Отговор
    Герб е най голямото зло, сполетяло БЪЛГАРИЯ в цялата история. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!!

    Коментиран от #23, #54

  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    35 13 Отговор

    До коментар #12 от "3 долара пенсия":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Стефан

    42 20 Отговор
    Цветан Василев определено се подигра на всички като успя да направи едно огромна пирамида от КТБ, та и да избяга накрая с парите.

    Коментиран от #27, #34

  • 25 Снайперист

    24 8 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 26 Дани илиев

    81 27 Отговор
    Стига с тия платени коментари за нещо преди 23 години .От 17 години ББ е във властта,ето докъде ни докара.Стига оправдания с комунистите,той е комунистически кадър.
    Толкова зле не сме били и 97 година.

    Коментиран от #39

  • 27 кой каза че москва ни е приятел

    27 12 Отговор

    До коментар #24 от "Стефан":

    Бе помощ от Москва няма как да стане! Цеко-мустака,просто няма потенциал за подобна измама та дори и да е в полза на ватенките.
  • 28 Мордекай

    35 13 Отговор
    А , ти направи всички българи по бедни,некадърник.
  • 29 98765

    37 27 Отговор
    Дали някога ще видим Гечев и Видинов заедно на масата за разговор; "Първият признак на глупостта е пълното отсъствие на срам" (познай!). Виденов наистина се срамува, човекът, затова не можем да го наречем глупав, а срамът беше голям, наистина беше много голям (в цялата наша политическа история).

    Коментиран от #106

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Бачо Киро

    51 6 Отговор
    Чшшш алооо, твоята гербава министърка на вътрешните работи Бъчварова обяви пред всички, че Митю ЗъркелитИ е честен бизнесмен. Въобще не се обаждай от коневръза, бастун.

    Коментиран от #35

  • 33 Д123

    19 38 Отговор
    На тоя бастун Гечев го питайте няма ли и той общо с КТБ. Ясно ми е къде и с кого ходи и какво прави и кои хора от КТБ са му приятели
  • 34 Анонимен

    21 3 Отговор

    До коментар #24 от "Стефан":

    ЦВ е направи но друг се възползва и обра парата
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Леле..

    23 39 Отговор

    До коментар #13 от "Изчезни":

    Тоя катър скопен с какви очи се появява? От тия дето слагат минусите съм сигурен някои от тях са припада ли по опашките за хляб. Да си спомнят какво стана и със спестяванията им.
  • 37 8888

    40 1 Отговор
    А с братя Галеви не беше ли същото?!
  • 38 Гого

    58 15 Отговор
    Гечев е прав. В действията на Борисов все повече проличава маниера на сенчестите групировки. Да не забравяме дългите и дълбоки връзки на Борисов с едни от най мрачните фигури от СИК, с които е въртял своя може би сенчест бизнес. Тези, които го направиха главен секретар на МВР по времето на царя и после му помогнаха да стане кмет. Близко е до ума, че те ще си поискат своето и сигурно вече го искат и това са резултатите от това. Мутрата Борисов никога не се е променял. Знаете поговорката за вълка, кожата му и нрава. Затова и управлява по мутренски. Мислехме, че тези времена са отминали, но май сме се лъгали. То САЩ се видя какви "приятели" са. Щом приемат мутри до камината си. Халал да им е Бойко. Ама докога?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 оцелял от турското робство

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "ЦК на ГЕРП":

    и комунист
  • 41 опозицията

    24 9 Отговор
    На опозицията трябва да се вярва. Тя винаги казва истини, докато вземе управлението в свои ръце.
  • 42 Домакин

    50 12 Отговор

    До коментар #13 от "Изчезни":

    Нещо обедини няколко периода в един! През 1997 нямаше купони, нито пък опашки за горива! Това беше през 1990-та! А за 1997 комунистите нямат вина! Кризата бе изкуствено причинена от опозицията, за да се дискредитира правителството и да се махне Виденов, който имаше доблестта да се опълчи на "Отворено общество" на Сорос, и да им спре държавното финансиране!

    Коментиран от #53

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 332дед

    35 3 Отговор
    По същият начин се развиха нещата и с "братя" Галеви от Дупница.. те не бяха толкова богати като тези.. но държаха много ценни и доходоносни канали за амфетамини, оръжие и хероин от изток за Косово и Албания..

    Коментиран от #51

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 до 46

    13 19 Отговор

    До коментар #46 от "Миро":

    Той Гечев сам си казва ,че е подготвил и участвал в Приватизацията и всички които сме били пълнолетни по онова време го знаем само не ми е ясно ти тези глупости където ги пишеш- някъде ги чу или ей така важното е да играеш защита на Гечев? Предполагам ,че не си бил заченат защото след това управляваха НДСВ,Тройната коалиция,ВСП и чак тогава се появи ГЕРБ. Между другото здравната реформа я почнаха НДСВ и я довършиха или направо свършиха с ДПС И БСП 0Тройната коалиция .Вземете прочетете преди да пишете.Или поне имайте малко информация и какви изказвания е правил този който защитавате
  • 48 Критичен

    17 21 Отговор
    тоя некадърник дето фалира държавата зел да плюе, ама то комунягите само това могат, крадене и плюене, те са невинни !!!!!
  • 49 Мушмурок

    16 24 Отговор

    До коментар #1 от "Токо":

    Кой беше тоя ? Не беше ли фин.м-р от Станишково време. И докараха България до фалит ?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Има да чакат да се върне старото време

    12 9 Отговор

    До коментар #45 от "332дед":

    Всички мразят сегашното управление и затова се разбягаха. А,техните създатели са в опозиция сега.
  • 52 Никога не се знае ..

    20 1 Отговор

    До коментар #44 от "льо кокош":

    За предатели и родоотстъпници никога няма давност.
  • 53 Лягай да спиш

    19 16 Отговор

    До коментар #42 от "Домакин":

    Не го усуквай ! Фалирахте България не един път. Сега да бяхме много по-богати държава. Дано си останете винаги в опозиция. След като не ви забраниха партията СДС. Нали трябваше да си споделите заводите.

    Коментиран от #70

  • 54 Рубладжия

    17 17 Отговор

    До коментар #20 от "Родолюбец":

    Социално зло ще стане ако отново някак се докопате до власт. Но, Народа няма да допусне нов фалит на банки и Държава. Може да има избори до дупка но без БКП/БСП + ДПС.
  • 55 Забрана за БСП

    11 12 Отговор

    До коментар #12 от "3 долара пенсия":

    Закон ни трябва, а всички с КАКАТА за Сибир.
  • 56 котопакси

    28 9 Отговор

    До коментар #12 от "3 долара пенсия":

    За трите долара пенсия обвинявай международният престъпник Сорос ,който направи цветната революция във България затова че Жан Виденов се опълчи срещу бандитската приватизация и искаше да запази държавните предприятия от грабежа . на слугите на дъртата маймуна Сорос .
  • 57 Усмивката

    31 7 Отговор

    До коментар #5 от "Изчезни":

    Брачед....Я кажи твоя човек Бойко Методиев ,къде бе през тая трудна за България година 1997. какви ги е вършел. И ще видим ли и с него българската прокуратура някога да се захване.Щото има много показания да дава.Като един от малкото останали основни свидетели на криминалния преход.Оцелял и защитен физически благодарениеа. на неимоверните му усилия да влезе във властта.Ползвайки преференциите на защитен свидетел ....докато е в нея.....засега
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 999

    22 2 Отговор
    ХАЗАРТА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Иванов

    10 8 Отговор
    Рано или късно и двамата престъпници - Цветан Василев и Васил Божков ще бъдат вкарани до живот в затвора! Така приключват всички бандити и обирджии като тях!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Полина

    14 5 Отговор
    Банкерчето вече 6 години си живее в Сърбия и се подиграва на целия български народ, от време на време пуска и сълзливи видеа, в които се опитва да убеди хората, че е невинен, но няма кой да му попвярва. Иначе аз също мисля, че има сериозни прилики между случилото се с Цветан Василев и Васил Божков и двамата откраднаха мнооого големи суми, но се надявам обаче приликите да продължат и в скоро време двамата да се върнат в България с белезници и да си получат заслуженото.
  • 67 Весо

    4 5 Отговор
    Да бе как така осират публично некъви хора без съд и присъда?
  • 68 Гери

    10 2 Отговор
    Стига вече сме толерирали хора, които се знаят, че са излъгали и избягали със сериозни сума пари. И двамата са измамили и двамата ги очаква едно и също. Време е пребъде развръзката им!
  • 69 Po-znaesht

    27 6 Отговор

    До коментар #13 от "Изчезни":

    Плиткоумник си!!Даваш за пример
    САМО 1998 г.!!! С долара 3000 лв?? И,за това били виновни комунистите,а не спряните и заграбени предприятия от "демократите"?????Тогава,защо не даваш за пример кризата и Голямата депресия в САЩ през 1928-30 г.,за която бяха виновни капиталистите и банкерите??А и примера от 2008 г. ,когато средните слоеве,банките и фирмите ЗАГУБИХА 60 % ОТ
    ПАРИТЕ И АКТИВИТЕ СИ?? ЗА ТЕЗИ ПОВТАРЯЩИ СЕ ВСЕ ПО-ЧЕСТО КРИЗИ,СОЦИАЛИСТИТЕ И КОМУНИСТИТЕ ЛИ СА ВИНОВНИ??? Бегай да четеш повече,или си измий двете дупки,да са ти готови за употреба!!!

    Коментиран от #76, #78

  • 70 Po-znaesht

    21 10 Отговор

    До коментар #53 от "Лягай да спиш":

    Нещо си умствено недоразвит,май??Сигурно и Гърция я фалираха комунистите,сега и Италия,с над 1000 милиарда на червено бюджет,следват Поргугалия и Испания със стотици милиарди дефицити и т.н...А България до 1989 г. имаше само 9 милиарда долара дефицит,направен за 35-40 г. общо!!!Докато Гърция/не с комунисти на власт!!!/ направи за 10 г. в ЕС 270 милиарда дълг!!-по 20 милиарда лапаха на година!!Та,не бъркай лозунгаджийската си пропаганда,без факти,с реалната икономика!!! Бегай и ти да доучваш или се подмий!!!Което ти е по-лесно/и приятно.../
  • 71 Леон

    10 13 Отговор
    Тоя мръсен комунист да си наляга парцалите за да не отиде там където му е мястото в затвора.

    Коментиран от #89

  • 72 чиче

    10 9 Отговор
    руменчо забрави 97 с ВИДЕНОВ и долар близо 4 лева.Врьтката на ДРУГАРИТЕ от БКП и ограбения народ
  • 73 коментар

    14 6 Отговор
    Дрогаря """професор""" се изказа много умно по всички въпроси, включително и за банката на Мустака след като с братчето си дпс я обраха мигом щом успяха да извземат властта!Банката е обрана, виновни няма както при двата фалита на България през 90г и 96-7г!Ашколсун ефенди!
  • 74 Аристотел

    6 4 Отговор
    адачата на софиста е „да се представи най-лошият аргумент като най-добър“ по пътя на хитроумните уловки в речта, разсъждението и да се занимава не с истината, а с успеха в спора или чисто практическата изгода ... с други думи казано еднаква е връзката на национално ниво между Цветан Василев и Васил Божков, както и на световно между корона вируса и глобалната рецесия ... Boyana Film Studios и 20th Century Studios
  • 75 Смешник

    3 10 Отговор
    Гечев кажи нещо за 1977г. Добре че има такива като тебе,та да се посмеем. Мястото ти не е в парламента, а зад решетките. Поздрави и другаря Виденов.
  • 76 Отговор

    4 6 Отговор

    До коментар #69 от "Po-znaesht":

    И през 1928г и през 2020г. сто долара са си сто долара . Нема 1 към3000.

    Коментиран от #83

  • 77 цилк баце

    9 1 Отговор
    Пропущил си брата Галеви с 42-та милиона , на тях Цуци май им маха и с носна кърпичка на изпроводяк.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 po-znaesht

    2 2 Отговор

    До коментар #78 от "Zezo":

    Язък...Изобщо не си в час...Кой тука говори за арести и лагери бе,??Аз говоря
    за световни кризи и икономика,ти ми говориш за арести и лагери!!!Само за това ли си компетентен и ти е пълна главата??? Ако те "напълнят"
    с нещо друго,като коледна гъска,може да ти изместят тези налудничави мисли....
  • 82 ОБЩОТО

    2 1 Отговор
    Е ЧЕ ПЕЧАЛБАТА Е СЪЩАТА ИЛИ ПО- ГОЛЯМА ОТ БОЖКОВОТО ИМАНЕ !
  • 83 po-znaesht

    4 3 Отговор

    До коментар #76 от "Отговор":

    Тъпичък коментар и не по темата,Нашия!!Защото всеки знае,че 100 долара са си сто долара,но именно през 2008 година, /заради световната криза!!/тези 100 долара,които ги имаха като спестявания и акции , хората на Запад, СЕ ПРЕВЪРНАХА В 40 ДОЛ
    АРА-ОБЕЗЦЕНИХА СЕ!!ИЗЧЕЗНАХА!!Изфирясаха като това в главата
    ти!!! Напълни я пак с нещо-имаш мнооого празно място...

    Коментиран от #84, #85, #99

  • 84 Zezo

    5 2 Отговор

    До коментар #83 от "po-znaesht":

    Що бе да не скокнаха цените два пъти и половина в САЩ. Това да не е 1997г . Хляба от 0,50 ст. стана 50 лв. Не помня хляба в САЩ да е скочил 100 пъти. Да имат празни рафтове и да си купуват Бензина с купони......
  • 85 Zezo

    5 2 Отговор

    До коментар #83 от "po-znaesht":

    Доларите изчезнаха от банките на САЩ. Дава ли са много невъзвращаеми кредити.Фалираха банки,щото нямаха,финансови резерв. Но доларите влязоха в пазара на САЩ. Затова цените не им скочиха, като в България през 1997г. Много хора си загубиха спестяванията заради фалити на банки в САЩ. Това е казано на обикновен разбираем език. Ако искаш ще ти го кажа и на финансов.
  • 86 Джафер

    7 6 Отговор

    До коментар #5 от "Изчезни":

    Тоя с магарешката мутра да не си въобразява че може да излъже някой.Бенчо Бенчев,Митьо очите ,Цветан Василев,Васил Божков,Пеевски,,ракиените бос от Карнобат,Николай Банев и други изловени и обезглавени са вашата хранилка мамицата ви долна сган ,няма вече пари няма вече спечелени избори гушата ви стисната затова постоянно квичите като прасета когато ги колят ,до крак ще бъдете смачкани .
  • 87 Неразбрал

    6 1 Отговор
    Нещо не ми е ясно в това танго с КТБ. При умишленото фалиране на банката вложителите са изтеглили 1.1 млрд лева. Синдиците оцениха активите на банката на 1.7 млрд лева. Т.е. - общо 2.8 млрд лева.
    Банката е държала на практика по-малко от 200 милиона - всичко това според годишниците на БНБ за 2014 и 2015 години.
    В същото време Барба Ганьос изтегли 3 млрд, за да погаси задължения от...200 милиона. Отделно правителството взе 280 милиона лева от банковия гаранционен фонд!
    Колкото и да не разбирам, тези 3 млрд лева нещо ми се губят от сметките, та си викам - дали някой не е гушнал и тях, а ние да ги плащаме?
    А как от КТБ отлетяха едни 240 милиона към банката на Цветелина Бориславова - това и Шерлок Холмс те може да открие!
  • 88 Неразбрал

    6 1 Отговор
    Нещо не ми е ясно в това танго с КТБ. При умишленото фалиране на банката вложителите са изтеглили 1.1 млрд лева. Синдиците оцениха активите на банката на 1.7 млрд лева. Т.е. - общо 2.8 млрд лева.
    Банката е държала на практика по-малко от 200 милиона - всичко това според годишниците на БНБ за 2014 и 2015 години.
    В същото време Барба Ганьос изтегли 3 млрд, за да погаси задължения от...200 милиона. Отделно правителството взе 280 милиона лева от банковия гаранционен фонд!
    Колкото и да не разбирам, тези 3 млрд лева нещо ми се губят от сметките, та си викам - дали някой не е гушнал и тях, а ние да ги плащаме?
    А как от КТБ отлетяха едни 240 милиона към банката на Цветелина Бориславова - това и Шерлок Холмс те може да открие!
  • 89 Джафер

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Леон":

    Е защо да не отиде
  • 90 Наблюдател

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "розово":

    Точно та точно. Само не питайте Р. Гечев какви ги е вършил като зам. министър под ръководството на знатни кукловоди.
  • 91 ДОКО

    4 3 Отговор
    ГЕНЕРАЛА БОКО НЕ Е САМО СМЕШЕН ТОЙ Е КЛОУН..ЗА ЖАЛОСТ БЪЛГАРИТЕ НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДВЕТЕ..
  • 92 чоко

    4 2 Отговор
    дъртофел комуняга
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Христов

    4 2 Отговор
    Най-добре за България ще бъде, ако успеем да си върнем Цецо Василев и го накарат да върне част от откраднатите милиарди от вложителите в КТБ!?!

    Коментиран от #95

  • 95 Камен

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "Христов":

    Той е вземал малка част тези който вземаха повечето са още тук .Правете си изводите
  • 96 Асассс

    2 0 Отговор
    Само да припомня как избягаха Братя Галеви който бяха под домашен арест
  • 97 Пацо

    0 2 Отговор
    Много се изгаври с властта особено тоя престъпник Василев. 5 години никой не може да го пипне в Сърбия
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Лея

    3 2 Отговор

    До коментар #83 от "po-znaesht":

    Много си агресивен и груб,бе братче! Приличаш досущ на събратята си комуняги-тъпички и нонстоп дрънкащи празни приказки:)По- полека,не се пали толкова,че ще си скинеш някоя жила лол.И ти като тях добре преиначаваш фактите и опитваш да изкараш , че хората са полуидиоти, страдащи от деменция.А Лили Маринкова и Р.Гечев всички ги знаем що за стока са!И те да не се напъват, щото няма да ги огрее да лапат пак сладки народни пари!!!
  • 100 Тамаки

    2 2 Отговор
    Цветан Василев продължава да се подиграва с цяла България. Отмъкна над 4 млрд. лева с фалирането на КТБ и все още си живее на свобода в Сърбия все едно нищо не се е случило.
  • 101 Путарина

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Голем смех":

    прав си, обаче за такива олигарси дори и това притеснение да живеят в чужбина и да имат само 10 % от милиардите си не е никак малко постижение, те бяха богове , сега са мултимилионери като много други
  • 102 Озъбен

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Усмивката":

    Този озъби цяла българия а сега говори да каже какво е направил досега тоне виденов се скри а този нагъл
  • 103 Червено

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "розово":

    След толкова писане нищо не каза за убииството на луканов как никои не знае нищо
  • 104 Пандизчия

    1 1 Отговор
    На тоя ще му стана кум на сватбата Имаме стари ергени чакат булки като него
  • 105 Анти комунист

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "3 долара пенсия":

    Да 3 $пенсия ,това е минало,това ние анти комунистите го преодоляхме,държавата бе стабилизирана и поставена в посока запад ЕВРОПА и НАТО,интересно е вие господине дали подкрепяхте Симеон Мадритски и в последствие,тройната коалиция, която начерта пътя на развитие на днешните политики на правителствата на Борисов, гласувалите за Симеон за Борисов не се разграничават от Румен Генчев,разрешихте ДПС да овладее политическото пространство в дясно център,лявото е лесно там говори Георги Гергов,в дясно има само една про европейска партия и тя бе е в никакъв случай Герб,това че Бойко не е компетентен е ясно и на малките деца, но такъв им е потребен.
  • 106 А Ти....О!

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "98765":

    Виденов се срамувал от това което извърши с грешната си икономическа политика,защо не се отказа ,ние трябваше 3 месеца зимата да протестираме за да го изхвърлим от управлението,клана на станишев го смени 2001 г.заедно с Дпс,Ндсв и проекта Бойко,те спечелиха битката ,българите не бяха до край антикомунисти,това е краят,от тук нататък само простотии,мога да прогнозирам следното,Гергов и хората около него вземат властта в Бсп, заедно с Атака и мафията,която в момента ръководи Бойко,изритан от народното недоволство,ще промени курса на държавата на изток,Герб е партия на ченгета,бивши комунисти и мутри,изпълнява срещу огромни ползи ,които са вредни за нацията,Руски проекти.