22 Април, 2020 18:12 17 082 58

Красимир Янков пред ФАКТИ: Лустрирането на опитни хора от БСП е голям проблем

  • бсп-
  • красимир янков-
  • корнелия нинова-
  • избор на председател на бсп-
  • кирил добрев

Депутатът от левицата е на мнение, че Корнелия Нинова не е успяла да ангажира капацитета на партията

Красимир Янков пред ФАКТИ: Лустрирането на опитни хора от БСП е голям проблем - 1
Снимка: ФАКТИ

''Цялостното му поведение не е от сега (б.р. на премиера Борисов). Показва, че той пригажда и работата си спрямо свое виждане, а не както е според нормативната уредба. Вземете например и сформирането на тази работна група, титулувана, обявена като Национален оперативен щаб. Има регламент, който още 2006 г. е приет като план на Република България за готовност при грипна пандемия, в който са ангажирани институциите със своите представители. Борисов го неглижира и решава да работи по свой модел. Не идването на парламентарно изслушване е поредното доказателство, че той предпочита в среда, която го е приела още от 2001 г. На брифинги и пресконференции изразява своето виждане, а не институционално поемайки и тежестта на казаното от парламентарната трибуна, той да отговори на въпроси, които може и да се окаже, че са важни. Защото въпросът за неизпълнението на плана на Република България не е поставян от българските журналисти така остро, както е поставян от народни представители. Аз съм задал този въпрос, но формата, под която той отговоря - писмена, не дава възможността тя да бъде широкодостъпна на българските граждани'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ депутатът от БСП Красимир Янков, който има номинации за предстоящия в БСП избор на нов председател на партията.

''Борисов така работи, пригажда си според собствено усмотрение и взема решения, включително и такива, които не са му в правомощията. Надявам се да обърнат внимание, тези отговорните политици от изпълнителната власт, тъй като хората в момента са се вторачили и търсят сигурност именно в институциите - от Народно събрание през министерствата и отделните звена, които са свързани с националната сигурност, със защитата при такава ситуация. Също и Министерски съвет'', добави социалистът.

Красимир Янков е на мнение, че Борисов се влияе силно от обществените реакции. ''Него го е страх не само от парламента, страх го е и от реакция - организирана или спонтанна. И това се доказва нееднократно не в извънредното положение, а погледнете 10-те години на неговото управление. Всеки протест под прозорците на неговия кабинет е имал и реакция, която е свързана с компромис. Сега не е нужно да прави компромис Борисов с мерките, които са адекватни, но за да бъдат адекватни трябва да има много обстоен, ясен анализ на ситуацията, което е свързано с масово тестване.''

''Аз предупреждавам, че върховенството на закона трябва да важи и за министър-председателя. Като има нормативна уредба, като има закони, те трябва да се спазват. Призивът ми е такъв. Не се съобразява с Конституцията (б.р. премиерът Борисов), при условие, че има насрочено заседание на Народното събрание с конкретен дневен ред - изслушване на министър-председателя на Република България. След като може да разпореди на парламентарната група на ГЕРБ, а както се оказа след вчерашното неосъществено пленарно заседание - и на други парламентарни групи, това е несъобразяване с Конституцията. Нямаше присъствие на другите парламентарни групи и на независимите народни представители. Иначе формално, в момента кабинетът ''Борисов'' се крепи на малцинство. 21 народни представители от ''Обединени патриоти'' и 95 от ПП ГЕРБ нямат мнозинство в Народното събрание. Но целево и вчера се демонстрира, че всъщност е мнозинство'', каза народният представител от БСП.

''Цялостното поведение, хаотичните изявления и мерки, показват точно това. И всяването на тази несигурност, недоверието към институционалната възможност за справяне с кризата и капацитета на на отделните институции, всъщност всява един страх и една загриженост от страна на българските граждани, загриженост и от мен самия за това, което предстои и след извънредното положение. Вчера се обявиха мерки, само че те са закъснели. Приемат ги голяма част от тези, които са икономическите ангажирани субекти, защото все пак са някакви мерки. Може да са кредити, но все пак някакви мерки. Но механизма, по който те ще могат да започнат да функционират, го няма. Поне един месец ще е необходимо за установяване на самата система, която ще даде възможност за прилагането на тези мерки'', коментира Янков и добави, че според него правителството работи много бавно.

''Има два пътя след кризата. Единият път е държавата да се ангажира, подкрепяща гражданите, подкрепяща и икономиката. Вторият път, който явно избира Борисов, той е пътят на кредитите. Ще стигнем дотам, че ще дадем възможност на ''големите пари'' да станат още по-големи'', заяви още депутатът от левицата.

Държавата трябва да има възможността да си влезе във функцията тя да е регулатора и чрез политика, след съответния анализ, да бъдат подкрепени конкретни сектори. Бързо да се излезе от тази икономическа криза, която предстои, бързо да бъдат намалени безработните'', добави номинираният за нов председател на БСП.

Вероятно ще иска и нов мандат. След като 10 години вече управлява, няма да се откаже Борисов. Неговият отказ ще бъде продиктуван от обстоятелствата и от волята на българските граждани. Той сам няма да се откаже'', изрази мнение Янков.

''Когато казвам, че желанието на г-н Гешев е да бъде народен обвинител, то е свързано с началото на неговото встъпване във функцията ''главен прокурор''. Той правеше изявления, които се тълкуваха като политически. Сега промени своето поведение. Очакванията към прокуратурата, очакванията към органите, които трябва да съблюдават спазването на законите, остават. Не е необходимо да има популярност, за да има свършена работа'', смята той.

''В партията знаят какво компрометира Кирил Добрев'', заяви Красимир Янков по адрес на своя евентуален опонент за председателското място в БСП. Той обвини Добрев за настоящото състояние на БСП, което според него лошо. ''В този смисъл приемете, че компрометирана е и Корнелия Нинова. С начина, по който ръководи работата на органите на партията и неизпълнените ангажименти отпреди 4 години, които ангажименти доведоха до доверие тя да бъде избрана за председател. Тези ангажименти, които се поемаха, накараха и мен да я подкрепя. И след това стана ясно, че очакванията, които съм имал аз и много други хора, не са се осъществили. Затова и в момента аз имам свое предложение към членовете на партията по какъв път да върви партията. Това, което не предлагат обявилите своите номинации. Аз вече съм направил необходимото. Един широк кръг да застанем зад една платформа, която платформа е за демократичен социализъм. Тя констатира състоянието на партията, къде се намира партията, предлага и път на партията за следващите 4 години. Този път трябва бъде следван, а не партията да се лъкатуши според Корнелия Нинова - от социално-патриотична към социално-консервативна, или социално-екологична. Нашата партия е призвана да отговаря на очакванията на тези, които се нуждаят от подкрепа, тези, за които трябва да има грижи, те са повече от 80% по статистически данни. Ето този път трябва да следва БСП. Аз не критикувам никой от своите опоненти. Корнелия Нинова и Кирил Добрев като ръководители на органите на партията явно толкова могат. Те показаха какво могат.''

Социалистът Красимир Янков се обяви за край на зависимостите в БСП. В хипотеза за свое бъдещо председателстване на Българската социалистическа партия Красимир Янков изключи вариант, при който БСП влиза в коалиция с ГЕРБ.

На въпрос в какво не успя Корнелия Нинова като председател на БСП, депутатът от левицата отговори така: ''Не успя да ангажира капацитета на партията. Лустрирането на голяма част от опитните хора е много голям проблем. Тежките разделителни линии в партията не водят до БСП да е по-силна.''

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опорна точка

    28 27 Отговор
    Да се внушава : " Красимир гАвори глупАсти " !! Спускайте мъгла тролчета изр*** мои !!

    Коментиран от #7, #51

  • 2 Осман

    56 35 Отговор
    Оставка Нинова!

    Коментиран от #5, #8

  • 3 КралиМарко

    65 18 Отговор
    Вие сте еднакви всичките...от -до!ТРи поколения партиици, затрихте държавата, още от Царска България, та до ден днешен със - разклоненията си от ГЕРБ,ДПС,СДСи всички до един Агенти на ДС , деца и внуци на партиини членове!Вашата семка е виновна за всички беди и гадости случили се на тази Държава.Днешната Власт си е ваша - портиера на бай Тошо , ДС го направи началник на държавата, а Вас - милионери, за сметка на обеднелият и оскотял български народ!
  • 4 СКРИЙ СЕ

    64 20 Отговор
    Този до кога ще се ерчи, при положение, че с 5% подкрепа в БСП.

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ВМОРО

    46 17 Отговор
    Лустрация и декомунизация!

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Комунист

    34 12 Отговор

    До коментар #2 от "Осман":

    Османчо, можеш да и искаш оставката , ако си член на БСП.Ти член ли си?Аз също не съм, но мога да те препоръчам в БКП.
  • 9 Алфа Вълкът

    38 23 Отговор

    До коментар #4 от "СКРИЙ СЕ":

    Интересно е, че тоя 5%, ония 10%, другия с 15%, Серго с 20%, печели все г-жа Лъжа. Не правят коалиция срещу нея и всеки дърпа чергата към него.

    Коментиран от #11, #18

  • 10 Евач

    26 11 Отговор

    До коментар #6 от "ВМОРО":

    По-скоро депедализация ни е нужна, но вие " македончаата" сте твърдо "нье" по въпроса!

    Коментиран от #13

  • 11 Комунист

    51 41 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Вълкът":

    Госпожа Лъжа е Менда, това значи и името и, а господин Лъжа е Боко,при това доказан и осъден от български съд!

    Коментиран от #40, #53

  • 12 боби

    57 52 Отговор
    Дано Борисов не се откаже да управлява , че тогава ще стане наистина зле. Всеки се оправдава с някой ,на всеки някой друг му е виновен единствено Борисов се бори без да напада .

    Коментиран от #24, #42, #46

  • 13 ВМОРО

    37 8 Отговор

    До коментар #10 от "Евач":

    Меликов, бегом да обдухваш Станишев!
  • 14 ани

    36 28 Отговор
    Какъв парадокс!Нинова била компроментирана,ами къде е тръгнала да управлява ?
  • 15 Другия с коня

    44 28 Отговор
    Има една хубава приказка за Лъжливото Овчарче....Накрая вълците го изяли,когато наистина нападнали стадото,но никой не повярвал на виковете му за Помощ.След 45 години Демагогия и 30години разграбване на Държавата кой би ви Повярвал за нещо,което искате да реализирате,дори и да е Истина.Лъжливото Овчарче е Обременено с Миналото,което само е сътворило...Колко пъти да вярва Народа...Подценявате хората,които искате да Управлявате....Българина е търпелив,но Прагматичен и повече няма да ви се довери...А след това,което Щаба и Бойко направиха за Пенсионерите и Уязвимите за Вируса нямате шанс поне още 10 години...

    Коментиран от #21, #38

  • 16 Токо

    47 28 Отговор
    Дреме и на Корнелия на шлифера ! За нея е важно да има по кой да хейти и какво да разрушава . Тя полага доста усилия да срине тази партия до основи . И ще успее. Всъщност Корнелия е деструктивна фигура. Ако я направят домакинка на ученически стол в някое училище, тя ще успее конфронтира готвачките със чистачките , учителите със директорите , родителите ще се избият по между им , а учениците ще получат киселини от столовата ..... Те това е вашата Корнелия Техноимпексова.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Българина

    35 34 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Вълкът":

    Вълчо, леля Корни осъди ТИКВАТА за лъжа.И Ленчето Йо. осъди ТИКВАТА от село Банкя за лъжа.Така, че САМО ТИКВАТА е ЛЪЖЕЦ, и цял свят го знае, като ДРУГАРЯ ЛЪЖА от БКП.
  • 19 Тиа

    42 12 Отговор
    Красимир Янков срам за БСП Т о бива, бива жажда за власт ,но трябва да имаш и срам.
  • 20 Ю Кортес

    38 7 Отговор
    Яко се ритат по кокалчетата.
  • 21 Бай Ганьо

    29 21 Отговор

    До коментар #15 от "Другия с коня":

    Бoйкo Бoриcoв нa пoceщeниe в Лoндoн. Пo врeмe нa cрeщaтa c крaлицaтa питa:- Вaшe Вeличecтвo, кaк ce cпрaвятe в тoвa труднo врeмe? - Рaзчитaм нa умни, интeлигeнтни хoрa, г-н Бoриcoв.- Нo кaк рaзбирaтe кoи ca умни? - Зaдaвaм им въпрoc и aкo oтгoвoрят прaвилнo – знaчи ca пoдхoдящи. Звъня нa Бoриc Джoнcън, нaпримeр. Бoриc, мaйкa Ви имa cин. Бaщa Ви cъщo имa cин, нo тoй нe Ви e брaт. Кoй e тoзи cин? „Aз“, - oтвръщa Бoриc Джoнcън. Прaвилeн oтгoвoр, нaли рaзбирaтe. Бoриcoв ce връщa в Coфия, звъни нa гeн. Мутaфчийcки и гo питa:- A бe, Мутaфчийcки, я cлушaй ceгa. Бaщa ти имa cин, мaйкa ти и тя имa cин, oбaчe тoзи cин нe ти e брaт. Кoй e тoй? Гeнeрaлът ce зaтруднявa и мoли зa мaлкo врeмe дa пoмиcли. Cвиквa cпeшнo щaбa и зaдaвa нa вcички въпрoca зa cинa. Тишинa. Притecнeн, гeнeрaлът звъни нa дoц. Мaнгърoв.- Мaнгърoв, мaйкa ти имa cин. Бaщa ти и тoй имa cин, нo тoй нe ти e брaт. Кoй e тoзи cин? - Aз, - oтгoвaря Мaнгърoв. Дoвoлeн гeн. Мутaфчийcки нaбирa прeмиeрa и дoклaдвa:- Знaм oтгoвoрa, г-н прeмиeр. Мaнгърoв e!- Пълни глупocти, бe, Мутaфчийcки! Бoриc Джoнcън e! ... ХАХАХАХАХАХА.
  • 22 Ламбо

    40 21 Отговор
    Тя ако беше свястна Пернишкият кмет (със който тя се гордееше ) нямаше да я отбичи толкова безцеремонно! Да сте я виждали да стои до кмета на Перник по някакъв повод? А е има няма на 30 километра от нея . Не става туй нящо за нищо !

    Коментиран от #23

  • 23 ИСТИНАТА

    20 28 Отговор

    До коментар #22 от "Ламбо":

    Абе най-добре Боко ТИКВАТА да стане шеф на БСП.Той може всичко, а е бил и в редовете на БКП.Приятел е и с кмета на Перник.Абе там му е мястото,когато с шутове го изгонят подлогите му-ГЕЙберасти. :-) :-)

    Коментиран от #26

  • 24 Behemoth

    16 8 Отговор

    До коментар #12 от "боби":

    Ти луд ли си?Мозъка ли ти е увреден?Що ли?

    Коментиран от #45

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Токо

    6 4 Отговор

    До коментар #23 от "ИСТИНАТА":

    Ми си е шеф бе гомньо. На къде повече от това ?? :))
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Коце Коцев Коцаков

    36 12 Отговор
    Корнелия Нинова, най измисления продукт в БСП и като цяло в българския политически живот.
  • 30 КОМУНИСТ

    10 15 Отговор
    БСП ТРЯБВА ДА СЛОЖИ НАЧЕЛО КМЕТА НА
    С БУКОВЛЪК АКО ИСКА ДА МАХНЕ ТИКВАТА ОТ ВЛАСТ ! ОТ ТОЗИ ВИД ПОЛИТИК ТРЯБВА НА ЧЕРВЕНА БЪЛГАРИЯ !НЕ ГАРЖО НЕГО РОДНИЯ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ НЕ ГО ИСКАТ ! ТОЙ ПРИЛЯГА НА ГЕРБ !
  • 31 autoassistance

    12 1 Отговор
    ЗАЩО МЪЛЧА КАТО П...А ДОСЕГА...!!!ТИ СИ МНОГО ГЛАДЕН---КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ СИ КРАДЕЦ...
  • 32 ннн

    12 1 Отговор
    Всички,ама всички ,който лапат народни пари в правителство,парламент,президентство и т.н. са компрометирани и са за затвор.
  • 33 Аз виказвам

    20 10 Отговор
    Ако премахнете хора/не човеци/Като гергов ако не се дърляте като псета за да правите кеф на герб и да натрапватекой от вас е по по най до сега не герб а БСП ЩЕШЕ ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ
  • 34 Мефистофел

    17 4 Отговор
    Ей, тарикат, това казваш ли го в очите на "двата субекта", или по партизански нападащ от засада ?
  • 35 Дръвчо

    22 13 Отговор
    В БСП има прекрасни хора годни да поемат управлението на държавата и изпълняват съвестно задълженията си. Харесвани са от хората и ще могат да соечелвт изборите,ако се премахнат от структорите на партията старите корумпирани и крадливи псевдо социалисти. Вън от партията на Г.Гергов, Р.Овчаров, В.Лечева и подобните им милионерски крадци.

    Коментиран от #37

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Надървен

    22 12 Отговор

    До коментар #35 от "Дръвчо":

    Дай пример за" ТАКИВА ХОРА",смешнико!
    20г. Управление на БСП и Коалиция....6 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ!😂
  • 38 Драги,

    13 10 Отговор

    До коментар #15 от "Другия с коня":

    Когато Б. Борисов, Цецка Цачева, Р. Плевелите, Й. Фъндъкова, Спас Гърневски - списъкът е дълъг -се кълняха в БКП и нейната славна история, миналото на тази партия беше ли по-различно? Сега се кълняха в тези хора, обявявайки ги за връх на принципността и справедливостта. А те са просто омерзително въплъщение на двуличието и нагаждачеството .

    Коментиран от #41

  • 39 Български гражданин

    22 7 Отговор
    ВЪОБЩЕ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е НОМИНИРАН ЗА ПРЕДСЕД. МЯСТО В БСП . ИЗЧЕРПАНА ,БЕЗСИЛНА ,НЕПОПУЛЯРНА ,ЗАГНИВАЩА И ЗАГИВАЩА ПАРТИЯ. ЕДИН ОБИКНОВЕН ПОЖАРНИКАР ВИ ПОБЕЖДАВА НА ВСЕКИ ИЗБОР . СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ЗАЩО , ИЛИ МИСЛИТЕ САМО ЗА ВЛАСТТА -ДОРИ И КОГАТО СТЕ НЕСПОСОБНИ ДА Я УПРАВЛЯВАТЕ
  • 40 гост

    19 7 Отговор

    До коментар #11 от "Комунист":

    Ей комуняга като дойдохте на власт след 9ти септември избихте елита на нацията !От тогава е нарушен генетичният фонд на България,сегашните боклуци които ни управляват са наследници тогавашните мърши,!Няма БСП ,ДПС, ГЕРБ,СДС,........всички са от едно котило!
  • 41 гост

    13 4 Отговор

    До коментар #38 от "Драги,":

    Да защото Нинова е по различна, тя не беше от БКП после от СДС сега от БСП всички са от един дол дренки!
  • 42 Ваклин

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "боби":

    Ти явно не живееш в бг
  • 43 Чики-Рики

    4 2 Отговор
    Цинизмът и безпардонността,нямат граници! Така ще е от тук до края на Света!
  • 44 До Смирненски

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "МАНАФА":

    Много ти е изискан изказа бе другар!
  • 45 Защото

    8 7 Отговор

    До коментар #24 от "Behemoth":

    Са му ясни алтернативните! Това е причината за голямата част от гласуващите за Герб.
    Някои хора могат да се върнат 90 г. та и по-назад във времето и равносметката е проста - при Борисов държавата е стопанисване най-добре. Как Корнелия, или Чалгарчето ще подобрят състоянието на държавата, или благосъстоянието на хората. Омразата към Борисов е очевидна и си има основателни причини, но не може да е водеща при избора на управлението на държавата.
  • 46 Bai nudals

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "боби":

    Боби ти на коояяя земя живееш ве уей.
  • 47 Bai nudals

    5 2 Отговор
    А за ченгето в партията ни ще кажа! Ей Красимирчо ченге,волът кат рине,рине на гърбът си.
  • 48 Да напомня

    4 10 Отговор
    До 12 и 37: През последните 10 години България катастрофира много тежко, почти фатално, заради "държавника и международник" Борисов и неговите калинки. И все са виновни Станишев, Орешарски и патериците в управлението до сега. Че сме най-бедни, най-бързо изчезващи и вече най-неграмотни не е моя констатация. Аман от промити мозъченца.
  • 49 Хаджи Генчо

    12 0 Отговор
    Ей тоя комунист много разбира от държава бе. Значи държавата да вземе заеми и да ги дава на червените олигарси, а после народеца да ги връща. И още нещо - децата на олигарсите да си карат скъпите коли закупени с тези пари и да трепят обикновенните граждани по пътищата. Тая партиика вече е глътнала вода отвсякъде и е пътник за отвъдното.
  • 50 Някой.

    1 1 Отговор
    А е от факти ще се научите ли да пишете. Че и грамотно. Толкова бързайте да пишете че чак не виждате какво грешки допускат.
  • 51 Народа

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    Хора говорите какви ли не общи приказки и никой не пита защо в една партия на работниците на бедните е пълно с милионери.Как може милионерът Гергов да е начело на БСП в Пловдив и не е само той.Чудя се какво е общото между милионерите и бедните,онеправданите и т.н.Според мен това трябва да се оправи в тази партия за да си дойдат нещата на място.Друг е въпроса дали ще можете да се преборите с парите .

    Коментиран от #54

  • 52 Хохо

    8 1 Отговор
    Тази партия отдавна трябваше да бъде закрита.И всички по затворите.Представете си си един от най големите крадци "Станишев" какъв пост заема в момента.Без коментар пунта мара.

    Ъ
  • 53 Иванов

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Комунист":

    И от чешки също. Па и нара е търкал там за известно време. Е разбира се, по нашите медии е човека-слънце. И си го командват от вън. Гробаджиите с антибългарските действията задминаха и депесето. А пък разните му там бсп, псевдо-патриоти и онез незнам какви точно са, на Магарешки формируванието, ми тия са само за лапачката. И всичката измет произлиза от едно място. А и да не обиждаме комунизъма, такъв нямаше. И истинския комунист не е крадец, а тези нашите са.
  • 54 Иванов

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "Народа":

    Е как да няма общо, има и то много. Само се замисли от къде ще натрупат паричките все пак.
  • 55 мурзилка

    7 0 Отговор
    нинова е най добре за бпс,тя е разделяй и владей.нека да остане да доварши за винаги БСП
  • 56 Тихооо

    2 0 Отговор
    Тоя е ченге от службите....доносник бе.
  • 57 Гост

    0 0 Отговор
    Събрали се бабите над 75,80,90 и дядото бкп до тях и плюят ли плюят бтв и бойко. Не винаги гледам, пропуснал, а, но казвам на една, че бб бсп и дсп ще управляват, ти луд ли, искали бсп, а бяха сдс, ндсв, герб, да ги нахрани Ниновица. Герб, бсп, дпс, са едно, но президента старобългари от села са за него. Цирка е на власт, драганке, цял де на скамейката. На вълка му е дебел врата, защото сам се оправя, ако не можеш тук, частника си наема негови хора, теглиш кредит и първоначално на полето. Има начини и пенсионерка с дете ел. Техник и тя против Бойко Борисов. Ша са променим, но не и сега. Навън също са у домовете. Не, лъжеш. Както казват писатели простия няма как. Очакват нинова да им даде екмек. А хора, нито при герб или бсп, един голям брой на жертвите на комунизма, я
  • 58 123

    0 0 Отговор
    Без корона вирус ще се изкълват пенсионерите. И перушина нямат. Искат свобода и навън и нататък не сме гледали снощи БТВ. Нинова, стари са, бе. Кво могат да помогнат те на българия възрастните, освен от вас да искат безплатна топла супа. Не съм от никого, но мисля, че Бб ще спечелят мнозинство. Плюят ме, но така мисля, бсп, дпс и герб.. Светли празници. Живи и здрави. В белите държави никой не ги еня за политици, а искат българи работа, ако ще и най-трудоемката. Лично мое мнение. Не се е родил с дългогодишен стаж, какъвто е.. А и ламята има една глава, а не две.