Last news in Fakti

22 Април, 2020 23:07 29 251 163

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Борисов е циник, готов на всичко, за да остане на власт

  • николай хаджигенов-
  • факти-
  • лили маринкова

''Нека да не забравяме, че Борисов десета година управлява, макар и на половинки, четвъртинки мандати. Тоест, ако има някакъв проблем в здравеопазването, това е проблем на Борисов, първо'', заяви адвокатът

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Борисов е циник, готов на всичко, за да остане на власт - 1
Снимка: ФАКТИ

''Това, което описахте преди малко, конкретно с пътуването (б.р. софиянци на излизане и влизане от София), показва по един блестящ начин малоумието на правителството на Борисов. Там, според мен, общият коефициент на интелигентност е сигурно едноцифрено число, съдейки от нещата, които правят в извънредното положение и конкретно по Великден. Нямаше забрана за пътуване, после направиха хората на маймуни, пък после ги наказаха. Защо? За собственото си малоумие. Това е някаква страшна тъпотия и това трябва да спре колкото се може по-скоро, защото това е чудесен пример за тъпотията на правителството и за начина им на управление, но това се случва и във финансите, и в данъците, и в икономиката, във всяко друго нещо. Там не са по-умни, същите са'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Николай Хаджигенов.

''Аз настоятелно съветвам, въобще всички актове, съставени по време на извънредното положение, ако случайно ви издадат наказателни постановления, да бъдат жалени задължително в съответния районен съд. Огромна част от тях, най-вероятно 100% от тях, ако бъдат жалени грамотно, те ще паднат. Най-малкото защото, аз от актовете, които видях до момента, които минаха през мен, може би десетки, нямаше нито един, който въобще да е адекватен. Изобщо да е адекватен. Те принципно, у нас МВР така и не се научи да пише актове и наказателни постановления. Но да кажем, че в нещата, които пишат десетилетия по тях, примерно по Закона за движение по пътищата, там горе-долу им се получават нещата. Но тук в извънредното положение цитират нарушения на Закона за здравето, цитират Наказателния кодекс в акт за административно нарушение, тоест цитират престъпление в акт за административно нарушение. Онзи ден бяха задържали, във Варна ли, в Бургас ли, някакъв, който бил без маска, и те са го задържали по Закона за МВР. Откога извършването на административно нарушение е основание за задържане под стража? И прочее, прочее, прочее тъпотии'', продължи критичният към властта адвокат.

''Няма как да не се получи бъркотия. Има един, който сочи с големия пръст по телевизора - Бойко Борисов. Има един облечен в черна униформа, който е специалист в материята, колкото и аз съм специалист в материята. И резултатът е такъв. Накрая имаме, че борбата с вируса се води не от учени с бели престилки, не от лекари, защото това е заболяване, поне последният път като проверих беше заболяване, а се води от МВР и от армията. Това е моментът, в който аз намирам най-големия възможен бетонен ръб и се засилвам челно срещу него. Извинявайте, нали, ама това е страшна тъпотия. Къде по света армията и полицията се борят с вируса'', запита адв. Хаджигенов.

''Вирусът е политически. Борисов и правителството на Борисов използват вируса, за да се задържи той на власт още два петъка и половина, ако може, и се опитват да превърнат меката диктатура в твърда диктатура. Това е. Просто вирусът им дойде бонус. Ако бяха достатъчно умни да го измислят, сигурен съм щяха да го измислят. Слава Богу те не са. Но естествено ще се възползват от положението. Само ние сме с извънредно положение, от което имаме нужда колкото и от четвърти крак. Каква ни е ползата от това извънредно положение, как то спира вируса? Никак, нали? Елементарно.

Здравните ни заведения имат капацитет, какъвто имат. Нека да не забравяме, че Борисов десета година управлява, макар и на половинки, четвъртинки мандати. Тоест, ако има някакъв проблем в здравеопазването, това е проблем на Борисов, първо. У нас пациентите са потенциални жертви. Второ, здравните ни заведения в момента ни приемат, ни предават, защото всичките се борят с коронавируса. На мен всеки ден ми звънят, сигурно десетки души, които казват, че им е отказано каквото и да е лечение заради коронавируса. Хората кротко започнаха да си мрат по къщите. Един от перитонит, втори от рак и т.н. Не че този от рака щеше да живее три дни повече или пет дни повече, но на него му е отказано каквото и да било лечение, което е абсурд. Отделен въпрос е, че това е престъпление или би могло да бъде престъпление'', коментира адвокатът.

''Борисов си играе с примитивните страхове на хората. У нас хората, или поне в повечето нормални хора, са заложени някакви примитивни страхове'', добави той.

''Борисов е циник абсолютен и той е готов да използва абсолютно всичко, вие виждате как използва собствените си родители, останал бил сирак, пък не знам си какво си, в смисъл говори някакви невероятни глупости по темата. Така че той е готов да направи буквално всичко, за да се задържи на власт'', смята адв. Николай Хаджигенов.

''Деградацията (б.р. спомената от водещата Маринкова) се дължи на това, че образованието ни е под всякаква критика, социалната ни системата е под всякаква критика, благодарение на Борисов. Здравеопазването ни е смях в залата, благодарение на Борисов, защото той десета година подред управлява. Тръгвайки оттук, това са първите три най-важни неща, след това отиваме на тема правосъдие. Каквото и да стане, правосъдието у нас не работи в частта МВР и прокуратура. Затова са и такива циркове и затова всякакво следващо убийство, или трагедия, или каквото и да се случи, вдига хорското недоволство в небивали мащаби. Затова Борисов е уплашен и затова ще се опитат да скрият какво се случи с Милен Цветков, или някак си да го ''удушат'''', заяви още адв. Хаджигенов.

Според него ГЕРБ са превърнали КТБ от банка бутик в банка мастодонт. ''Вярно е, че ГЕРБ си отгледа най-дебелите олигарси във всяко едно отношение'', каза той.

По темата за унижения парламентаризъм, адв. Хаджигенов бе категоричен: ''Че ние нямаме парламентаризъм много от отдавна, правилно са унижени. Лошото е, че аз самите парламентаристи, тези, които са извън парламента, а биха искали да са вътре, бих ги унижавал до посиняване, защото те не заслужават нищо друго, защото те са хората, които позволиха това да се случи заради облаги, заради лична далавера, заради политически дивиденти и за каквато друга глупост се сетите по въпроса. Това е от години, отпреди Борисов, това не го е измислил той. Лошото е, че потърпевши сме ние гражданите, защото без дори това скучно шоу, наречено ''парламент'', ние всъщност ставаме диктатура, телевизионна диктатура, брифингатура.

Според адв. Николай Хаджигенов световното карантиниране, случващо се по идея на политиците, е глупост и грешка.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 163 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мисирка

    51 334 Отговор
    Бойко е велик

    Коментиран от #3, #12, #20, #162

  • 2 Мисирка 2

    249 46 Отговор
    Глупости - еднокнижник, милиционер, комунист
  • 3 Бай Х

    192 15 Отговор

    До коментар #1 от "Мисирка":

    Не знам дали е велик , но е хитър

    Коментиран от #5

  • 4 Факт

    61 218 Отговор
    Извънредно положение има в доста европейски страни, дори и военно положение,Испания, пак му вярвайте!!!!

    Коментиран от #62, #101

  • 5 Asdfg

    104 12 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Х":

    Хитрата сврака...

    Коментиран от #13

  • 6 Той

    325 43 Отговор
    Всеки трети от герб е също толкова тъп,колкото първите двама!

    Коментиран от #15, #123

  • 7 Кокала

    165 22 Отговор
    Така го е захапал,че виси като питбул на въже вързано на клон и всички алчни подли и нагли мазни тави.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Купончо

    59 154 Отговор
    Значи трябва да отворят всички кръчми, дискотеки, ресторанти изобщо всякакъв вид заведения спортни събития да има изобщо всичко по старому а короната короната след това кво я правим ?

    Коментиран от #16, #42, #147

  • 10 Учуден

    21 51 Отговор

    До коментар #8 от "Nadya":

    А къде е голата истина пиленце ???

    Коментиран от #120

  • 11 Гражданин

    181 32 Отговор
    Е това се казва умен човек - просто няма какво да добавя.

    Коментиран от #99, #110

  • 12 леля Цецка

    159 18 Отговор

    До коментар #1 от "Мисирка":

    Само не разбрах , защо нищо не каза за катастрофата и Милен Цветков. И нещо по въпроса за Лъчо мозъка? Нали му е джи пи? Оня горкия няма никаква идея , че трябва да възпитава сина си2 Ма бил от първи брак??? Ало, Борисов, неща за морала на депутатите ти да кажеш? Защо си мисля , че е добре просто да го отстраниш от парламента? Да не петни името на партията? Аме ни можело, защото избирателя ги избирал народните представители. Сериозно ли ? А онзи предишния председател на Народното събрание? Дето го "отстрани" ? Нищо , че по конституция ти се явява началник ? Това ли е моралът? Лъчезар Иванов ? Може ли да бъде депутат? А председател на здравна комисия н парламента?
  • 13 Бачо

    50 8 Отговор

    До коментар #5 от "Asdfg":

    ...точно
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Цецо Цветанов

    12 31 Отговор

    До коментар #6 от "Той":

    Не ме брой мен. Втори няма. Първи, трети, четвърти, пети.............
  • 16 Гражданин

    117 27 Отговор

    До коментар #9 от "Купончо":

    Каквото я правиш и сега короната - мерките да не би да я спират ама ви внушават че ужким я спирали.

    Коментиран от #29

  • 17 алиага

    35 156 Отговор
    евалла бойко, дръж червените още дълги години под робство !!

    Коментиран от #138

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гйгйгй

    192 37 Отговор
    Благодаря на адвоката са смелостта и примера който дава. Благодаря и на Лили Маринкова за страхотните интервюта.

    Коментиран от #86, #125

  • 20 Беновска гълта

    19 97 Отговор

    До коментар #1 от "Мисирка":

    не. Бойко е НАЙ-велик !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Нищо лично

    61 123 Отговор
    Ако този адвокат беше анестезиолог реаниматор в отделение с болни от коронавируса има семейство,което не виждал месец и всеки ден разбира колко от неговите колеги по света са умрели лекувайки заразени дали щеше да се изказва така за мерките?Господине водете си партийните битки с Борисов,с ГЕРБ,но имайте малко уважение към тези от които някой ден може да зависи и вашия живот!

    Коментиран от #26, #28, #35

  • 23 Китайски учен

    65 13 Отговор
    Има прилеп за всеки, нема къде да бяга
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 88888

    91 13 Отговор
    Спасителят обещал на електората си да удължи живота на всеки от тях с толкова, колкото ги е държал заключени. Приели с бурни овации.
  • 26 Гражданин

    89 23 Отговор

    До коментар #22 от "Нищо лично":

    Е и мерките с какво помагат на анестезиолог реаниматор в отделение с болни от коронавируса -можеш ли ми каза или просто си тролиш.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тяната

    82 19 Отговор

    До коментар #22 от "Нищо лично":

    Обаче господинът е прав! Иначе Евала на лекарите, нооо .... професията им е такава, да спасяват животи и всеки ден трябва да им ръкопляскаме, а не само сега. Но ние също сме доста нагли, защото довчера ги плюхме, а сега ооо те не са при семействата си, оооо маските ги измъчват, както не ни пука за всички хора, които умират всекидневно от глад, а сега внезапно се загрижихме за умиращите от грипа. Иначе мерките са тъпи, недомислени и малоумни!

    Коментиран от #67

  • 29 Купончо

    55 15 Отговор

    До коментар #16 от "Гражданин":

    Да ти кажа чесно от края на февруари съм си на вилата и не съм ходил никъде даже маска незнам какво е запазил съм се яко имам градина и животни и така даже и хляб си правя а за ракия вино и мезета да не говоря яко и на шес поне още три четири месеца няма да ми се налага да ходя никъде.

    Коментиран от #37, #116, #136

  • 30 898

    18 6 Отговор

    До коментар #14 от "Болшевик е моя татко":

    Няма такова нещо!
  • 31 Хаджи Генов е прав

    85 20 Отговор
    КОНСТИТУЦИЯТА Е ПОРУГАНА.
  • 32 Zzz

    66 12 Отговор
    След 10 години хората ще поискат промяна. Няма нищо вечно. Пък и все пак сме демокрация време е да се обърне палачинката. Кои ли ще са следващите.
  • 33 Циника

    73 13 Отговор
    Използва всичко и всички ситуации и методи за запазване на власта.
  • 34 Behemoth

    58 13 Отговор
    Ми така е и аз това мисля обаче има едно но....и това е народа ...та те са същите като тоя тъпак и за това го избират...аз живея в квартал от панелни блокове и с всяка изминала година той все повече заприличва на гето ...ми страшно е, та това не са хора бе ...
  • 35 тнт

    54 13 Отговор

    До коментар #22 от "Нищо лично":

    Не прочетох адвоката да казва лошо за медиците!

    Коментиран от #53

  • 36 1234

    105 26 Отговор
    Късмет че преди 9 год избягах и не искам и са чувам за Вашия Бибитко , избираите си го и за в бъдеще .Адвоката е прав на 100 %

    Коментиран от #77, #126

  • 37 Гражданин

    88 14 Отговор

    До коментар #29 от "Купончо":

    Все ще ти се наложи да се покажеш от дупката си - разберете тези мерки с нищо не спират вируса и в цяла България го има.

    Единствено Бойко си въвежда диктатура докато вие се криете наплашени от вируса.

    Коментиран от #59

  • 38 2379

    34 66 Отговор
    Много е важно за българина и икономиката да се отворят ресторанти,кафета,барове,заведения,хотели и пътищата да пътуват и да празнуват.Няма нищо по-важно.Яжте,пийте и се забавлявайте,важно е празниците достойно да отчетете.Кристианчо и компания и те на пък на вируса са отпразнували Великден,но тяхното празненство доведе да смърт.Продължавайте Хаджигенов да призовавате към неспазване на правила и закони,рано или късно всеки стига до въпроса,защо в тази държава всеки я кара през просото и се мисли,че е над закона Нищо,че сте адвокат,не сте Богопозан.

    Коментиран от #41

  • 39 Аз71

    80 16 Отговор

    До коментар #14 от "Болшевик е моя татко":

    Ме забравяй,че Тъпака манипулира изборите. А не го избра народа. Вие сте около 1000 мисирки. Избори така не се печелят. Само с манипулация

    Коментиран от #60

  • 40 2020г. БГ е Колумбия на Балканите.

    90 15 Отговор
    Наркотици, кражби, убийства, изнасилвания, глад, мизерия и страх за утрешния ден. Неспазване на конституцията.
  • 41 Гражданин

    69 14 Отговор

    До коментар #38 от "2379":

    Още един трол - и теб ще питам с какво например КПП-тата спират вируса - всички минават през тях само че с декларация

    Ти като искаш се зазидай в мазето не пречиш на никого.
  • 42 Еразъм

    73 11 Отговор

    До коментар #9 от "Купончо":

    И защо трябва да се променят правилата непрекъснато? С какво тези, които пътуваха между настоящ и постоянен адрес (а не към заведения) на 15.04. нарушаваха правилата, че ги наказват и тях на 17.04. да не могат да се върнат? Не можеш да отговориш естествено!? Следователно всичкото това безумие е проста демонстрация на сила - аз съм властта, мамата ви ще ...! Но както е казано - всеки народ си заслужава управлението. Навсякъде се заговори за разхлабване на мерките, само ние сме по-католици от Папата.
  • 43 Да Бойко го избра народа

    68 16 Отговор

    До коментар #14 от "Болшевик е моя татко":

    Но народа избра ГЕРБ, не за да няма нищо в хазната, за трудни времена с 30млрд. Външен дълг за 11г. ГЕРБ излъгаха народа. Народа не е избирал ГЕРБ да се установява еднолично управление. НЕ сме гласували за това за ГЕРБ. Излъгаха ни.

    Коментиран от #48

  • 44 барцелона

    40 8 Отговор
    циник ма со кАща
  • 45 Бранимира

    64 14 Отговор
    Е няма как по- точно да се опише настоящата ситуация! Много добре казано. За съжаление има обаче хора, които са се поддали изцяло на манипулациите и треперят от страх вменен от Бойчо. Жалко наистина!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 потребител

    75 11 Отговор
    Колкото повече Хаджигенов-ци се появят в България,толкова или много по-малко ще са Бойко-Борисовци-те!

    Коментиран от #54

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Бцйб

    75 12 Отговор
    Имало още истински мъже в държавата. Адв. Хаджигенов, доц. Мангъров и ромите във Факултета.

    Коментиран от #51, #111

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Гггг

    30 7 Отговор

    До коментар #49 от "Бцйб":

    А юнакът балкански си скубе веждите и лакира ноктите.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Нищо лично

    20 46 Отговор

    До коментар #35 от "тнт":

    Те сега не се прибират при семействата,има заразени мед.персонал,броя на заразените се увеличава ако не са тъпите мерки на Борисов едва ли ще има достатъчно лекари да поемат заразените.В момента във всички държави с разхлабването на мерките задължават маските.В Австрия в началото още сложиха КПП и не пускаха да се влиза и излиза в повечето градове.Разликата между другите държави и БГ е,че там обществото изпълнява мерките докато в БГ на инат не се изпълняват и защото там знаят,че наказания и глоби не се разминават,а тук всеки е наясно,че ще му се размине както и на тоя адвокат му е ясно,че в БГ за всичко си има вратичка.Искам да живея в държава със закони и правила-това не е диктатура,писна ми от анархията и безобразията,липсата на уважение,егоизма и постоянното мрънкане и сравнение с други държави.В Германия,Австрия,Белгия,Франция и др.,където има закони,ред и дисциплина,култура на обществото-диктатура ли е?

    Коментиран от #56, #64, #124

  • 54 Гражданин

    56 12 Отговор

    До коментар #47 от "потребител":

    Те Хаджигенов-ците не са малко но Бойко веднага гледа да се справи с тях като тази на фармацевтите, като малки нови партии, репресии навсякъде - даже си назначи прокурор марионетка който само с това се занимава.

    Оградил се е от всякъде - медиите негови, тролове пишат тук, калинки във властта и най лошото е че не допуска опозиция - БСП, ДПС и другите играят с него.

    Коментиран от #61

  • 55 ИСТОРИЯ БГ.

    55 13 Отговор
    След Цар Свинар дойде и ред на Бай Ганьо да управлява България 10 г!

    Коментиран от #80

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Чики-Рики

    50 12 Отговор
    Да ви е сладко с фурмите от ОАЕ!Помислих че и Божков може да е някъде из кашоните, ама не!Важна е сделката!
  • 59 Купончо

    13 32 Отговор

    До коментар #37 от "Гражданин":

    Дупка ли????? В момента да тая дупка на хубаво място с изглед и 5декара двор механа басейн барбекюта и още много екстри ми дават 500 000 лв ако ще и един милион да ми дадът пак няма да я продам ако това за теб е дупка ти явно живееш в нещо като Версайския дворец или пък нещо по голямо и за справка не ме е истрах от корона вируса през живота си не съм се разболявал от нищо така че едва ли короната ще ме събори. А забравих да ти кажа имам и малко язовирче в имота си и утре ще си искарам един хубав шаран и някое друго кило раци хайде наздраве и всичко хубаво да ти кажа чесно може и една година да не изляза навън няма да е голяма загуба.
  • 60 Ронин

    38 13 Отговор

    До коментар #39 от "Аз71":

    То затова сега електората му гладува по махалите да им е за урок и бачкат без трудови договори и на борсара дори не могат да отидат!
  • 61 Всъщност ДПС направи ГЕРБ от

    39 12 Отговор

    До коментар #54 от "Гражданин":

    РАЗПАДНАЛОТО се БЗНС и СДС и се получи ГЕРБ. Това е неоповестената истина.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 оВчара

    52 12 Отговор
    Този ни го завеща Царя обирджия от Мадрид България вече 20 години е на дъното заради Саксите! Прокълнати австрийци.
  • 64 Гггг

    20 5 Отговор

    До коментар #53 от "Нищо лично":

    Работното време не свърши ли?

    Коментиран от #73

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 3828

    22 3 Отговор

    До коментар #28 от "Тяната":

    Защо когато се помага за едно,винаги се намесва и друго.В смисъл пишеш защо мислим за умиращите от вируса,а не за умиращите от глад.Кой те спира преди това и сега да мислиш за умиращите от глад?С мисъл не им помагаш нито на едните, не то на другите.Има кухни,които готвят за бедните и постоянно имат нужда от средства и продукти,помощ при раздаването. Когато искаш да помогнеш на някого,помагаш не мислиш и не гледаш от страни.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Ггггг

    20 49 Отговор
    Точно обратното. К У Рнелия е цин.ик. Висша форма на циниз.ъм. Опропасти партият.а. Диктату.ра. Да не изтърве кокала. Льотчи.ка и той. На хранилка цял живот, а уж им пука за несправедливос.тите. Ей тва са ши..а няци!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Фермер

    54 7 Отговор
    Абе вие не разбрахте ли че държавата се управлява еднолично.Всички останали са Артисти и статисти.Всеки взима своя дял.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Нищо лично

    6 20 Отговор

    До коментар #64 от "Гггг":

    В изолация съм. Работното ми време е no stop.Вашето с прекъсване ли е?Чуждо мнение не ви разрешават да допускате ли?Да не ви режат от надницата като допуснете повече различни мнения?
  • 74 КУЕСЧЪН

    19 30 Отговор
    ЕДИН ВЪПРОС КЪМ АДВОКАТА НА... ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА(ОСЪДЕНА НА 20г),.....ЗАКЪСНЕЛИТЕ МЕРКИ ПРЕДПРИЕТИ ОТ ...ПУТИН,(МНОГО ПО-СЕРИОЗНИ ОТ НАШИТЕ)... НАРУШАВАТ ЛИ ПРАВАТА БА..РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ И...АКО..ДА,..АДВОКАТА БИ ЛИ СЕ АНГАЖИРАЛ СЪС СЪДЕБНИ ДЕЛА СРЕЩУ ПУТИН ПРЕД РУСКИ СЪД??
  • 75 БПФ

    13 0 Отговор
    Помните ли как дребният кeлеш дянков открадна 1 500 000 000 от резерва на здравната каса? Някой да му потърси сметка - и на господаря му бойкоборисов? А сега защо напускаха в началото толкова народ да се върнат без контрол от държавите с най-много заболели? А как криха толкова време, че гетата са огнища на зараза - и не само не въведоха ред там, но и оставиха катунарите да щъкат на воля? А хората, които не ги пускаха да се приберат в домовете си, защото излезли от София ПРЕДИ това да бъде забранено? А това, че сме единствената държава, която НЕ помогна безвъзмездно на гражданите си - или поне на останалите без работа или в неплатени отпуски? Но същевременно на хелектората в гетата се раздават хранителни помощи - САМО за тях НАД безкрайните им социални помощи, докато хиляди българи вече гладуват без пукнат грош !!!

    Управляват ни изроди и още по-лошо, управляват ни малоумници !!! И всеки гласувал за тия или негласувал, носи пряка отговорност !!!
  • 76 Емил

    38 6 Отговор
    Да, но отвреме навреме не е лошо да ни се напомня, че „посткомунизмът“ не е само обезлюдяване (30% по-малко българи), застаряване (25% по-висока средна възраст), отчаяние (40% бедни), обедняване (заплата 78% от 1989) и най-прозаична мизерия (пенсия 47%),

    но нещо безкрайно по-зловещо
  • 77 5678

    3 18 Отговор

    До коментар #36 от "1234":

    Ей,такива където пишат,че даде изнесли са се изнесли ама не от БГ!Да не си от новите софиянци?
  • 78 Блатен Асечки

    25 9 Отговор
    Да живей Боко Барцилонската Фурма!
  • 79 АХАХАХААА....ЧЕТЕЙКИ ТОЗИ ПАСКВИЛ

    16 49 Отговор
    В МЕН ВЪЗНИКВА СЛЕДНАТА.. ДИЛЕМА:
    ДА ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ ИЛИ НА... ПАРТИЯТА ДОКАРАЛА БЪЛГАРИЯ..6 ПЪТИ ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА?!?
    ДА ВЯРВАМ НА ДЕСЕТКИТЕ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ ДАВАЩИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО..ЗА ПРИМЕР В ТАКАВА ТЕЖКА КРИЗА ИЛИ...ДА ВЯРВАМ НА... ДЕЗЕРТЬОРИТЕ(ФЪРЧИЛОТО,ИМОЕКСА,КОПЕЙКИН)....ИЗОСТАВИЛИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЗА ДА СЕ СКРИЯТ..НА ДОБРО И СИГУРНО МЯСТО???
    ЕДВА КОГАТО ОПАСНОСТА ПРЕМИНА...ИЗКОЧИХА ОТ ЗЕМЛЯНКИТЕ ЗА ДА СЕ..."ГРИЖАТ"...ЗА НАС?!??😂😂😂
    ПОЬИТАНО-ФАТМАШКИ ДЕЗЕРТЬОРИ,...ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #82

  • 80 Бай свинар е бил селянин

    25 6 Отговор

    До коментар #55 от "ИСТОРИЯ БГ.":

    В което няма нищо лошо, но СЕЛЯНДУР да си е нещо УЖАСНО.
  • 81 Nerazbral

    13 36 Отговор
    Г-на Хаджи... какво предлага?
    Ако властта не взема мерки, плюене във факти, ако вземе- същата реакция. Много е лесно, когато нищо не зависи от теб, да си поредния"капацитет", даващ оценка и препоръки.
    И това обикновено са хора, които са със съмнителни успехи и постижения.

    Коментиран от #83, #84, #87

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Контра

    17 7 Отговор

    До коментар #81 от "Nerazbral":

    Не носи отговорност и в двата случая печели.И после един куп глупаци ще казват,че е бил прав.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Да, ама не

    5 17 Отговор
    Тоя адвокат е от НБУ.
  • 86 Хаджи Хаджи Българин

    18 18 Отговор

    До коментар #19 от "Гйгйгй":

    Хареса ми коментара, като изключим платените " плъхове на власта! Някой историк би казал! Това е началото на края на Борисовата империя- ГЕРБ! СЪЗДАДЕНА ОТ НИЩОТО, С ПОМОЩА НА ЦРУ!
  • 87 Ффф

    1 8 Отговор

    До коментар #81 от "Nerazbral":

    Нощна смяна е застъпила.

    Коментиран от #117

  • 88 Ужас

    15 33 Отговор
    Кажи му адвокат...на Иванчева и не го обиждай повече. Подставено лице на БСП.

    Коментиран от #90, #92

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Дедо Мъдьо

    5 17 Отговор

    До коментар #88 от "Ужас":

    МАсква в в момента се интересува , избавянето н а въшките! Като наследниците на другарите!

    Коментиран от #91

  • 91 ПЕШО МАСТИКАТА

    13 6 Отговор

    До коментар #90 от "Дедо Мъдьо":

    Па ли си се натаралянкал наборе?
  • 92 БХК

    22 7 Отговор

    До коментар #88 от "Ужас":

    Освен на Иванчева е и на БХК.Съвсем случайно във Филиповци днес се надигнаха,не че някой ги е подтикнал.А иначе на ГЕРБ електората.Всички коментиращи и подкрепящи го да не забравят,че подкрепят и правата на етноса.Когато този адвокат им чете,че имат повече права от вас и когато влизат в домовете ви те не ви крадат,а си вземат необходимото за тях да не му ръкопляскае.

    Коментиран от #93

  • 93 БХК

    6 6 Отговор

    До коментар #92 от "БХК":

    Да му ръкопляскате за правата на етноса!
  • 94 aaa

    26 11 Отговор
    Абе,шайката на борисов да не е спряла парите на платените драскачи,какви са тия статиики против вожда слънце...

    Коментиран от #95

  • 95 Много важно е такива като теб от..

    14 20 Отговор

    До коментар #94 от "aaa":

    Другия бряг (у лЕво) да се надъхвате и през следващите 10-15 години ,че ЩЕ вземете властта.
    Макар,че ще вземете на Бойко....мУРА

    Коментиран от #146

  • 96 ясяшепь кфсэь

    9 12 Отговор
    Бойко да поиска оставката на лозан панов

    Коментиран от #145

  • 97 ГЛАВАНАКА

    24 10 Отговор
    ГЕРБ СЕ СЪЗДАДЕ С ПАРИ ОТ ПОЗИТАНО 20, ЕТО РЕЗУЛТАТА 'Бoриcoв e циник aбcoлютeн и тoй e гoтoв дa изпoлзвa aбcoлютнo вcичкo, виe виждaтe кaк изпoлзвa coбcтвeнитe cи рoдитeли, ocтaнaл бил cирaк, пък нe знaм cи кaквo cи, в cмиcъл гoвoри някaкви нeвeрoятни глупocти пo тeмaтa. Тaкa чe тoй e гoтoв дa нaпрaви буквaлнo вcичкo, зa дa ce зaдържи нa влacт''
  • 98 винету

    26 6 Отговор
    ДАВА НА НАРОДА ФИЛИИ С МАС, А ЗА НЕГО ПАРИТЕ
  • 99 ххх

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Гражданин":

    "гражданин" друг път, иска ти се, ама не може, просто няма как!!!
  • 100 Г.З.

    16 20 Отговор
    Бутаме Бойко, кой идва?Ако е Нинова по-добре танковете да дойдат.

    Коментиран от #142, #155

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Г.З.

    9 13 Отговор
    Карнобатска е на БСП,затова си мълчат телевизиите .Рекламодателите ,Карнобатска гледат.Милен Бог да го прости.7\8 реклама няма очакват рекламодател ,сис индустрия.Не плюят ,не хапят . Това че нямаш реклами Слави те прави зависим и ти го заявяваш.
  • 103 Birkenau

    15 17 Отговор
    Не пишете минуси.Кажете кой идва след Бойко, Нинова,Сидеров,Доган.,????

    Коментиран от #135

  • 104 Мухито

    23 5 Отговор
    Казах ли ви,че помощите ще отидат при техните хора?Сега ако не сте доволни стойте с маски и не протестирайте,че има вирус
  • 105 Гаден

    7 3 Отговор
    Мазен
    Селски
    Тарикат
  • 106 Мисиркин

    24 5 Отговор
    Примитивен човек си играе с примитивните страхове на хората.Докато във властта са хора с основно образование,така ще бъде.Сами си ги избирате.
  • 107 Ганьо

    12 24 Отговор
    Не забравяйте как плюеха Бай Тошо едно време- прост бил,селянин бил,режима му тоталитарен! Сега ,велик бил ,България построил! БЦЖ ваксина ни сложил да ни пази. Това което построил дори не можем да го боядисаме ! Така да не стане след 30 години и Бойко да хвалим,че от вируса ни е спасил!

    Коментиран от #115

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Косе босе

    4 2 Отговор

    До коментар #49 от "Бцйб":

    Застреляй се!
  • 112 колега

    11 23 Отговор
    Не знаам ,как тея телевизии преценяват кой да поканят.Този пърдухал е нещото което срива визията и името на телевизията.По- големи олегофрении не бях чувал до сега.От жажда за власт и от невъзможност да се докопат до нея ,тоя смръдльо,както и сестра Галева ,се изпоразболяха.Така ,че вместо да търчат по студията ,животоспасяващо за тях е да посетят подходящо лечебно заведение.Те наистина имат нужда да направят това.Но ,ако само те двата са -с мед да ги нахраниш.Кака им Курни и тя отдавна е издала багажа,Милиончева и тя и т. н.А при това дърто мрънкало Маринкова /от соц.предаването"РАЗГОВОР С ВАС"/ ,кой свестен би отишъл,с какъв рейтинг е и кой въобще го гледа????
  • 113 Рано будник

    13 30 Отговор
    Aбе как до вчера ББ се радваше на подкрепата на целия народ за да бъде три пъти последователно избиран за Мин.председател и да печели три пъти изборите и факт е че точно при неговото 10 годишно управление българския народ, доволен или не, живя най спокойно, добре и свободно от целия преход И от политиците на цяла Европа бе добре приет и признат за най успешния ръководител и политик на България, А сега се подема някаква активна маргинална кампания за дискридитирането и оплюването му като "циник, готов на всичко, за да остане на власт" дори и в трудното и тежко време на Извънредно положение без хората да си дават сметка че властта не му е самоцел и ББ, може и да си отиде, НО след него, извънредното положение ще бъде продължено, но вече във ВОЕННО положение...

    Коментиран от #118

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 До Коментар #107

    9 1 Отговор

    До коментар #107 от "Ганьо":

    Браво....Много точен коментар...!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Абе

    12 1 Отговор

    До коментар #87 от "Ффф":

    Незнам какво визираш с нощната смяна, но да много хора се налага да работим по 6,7 дни в седмицата, по някога до 18-20 часа. Така е в реалния частния бизнес - конкурира се и нищо не идва наготово. Вероятно не можеш да разбереш за какво става въпрос, но всеки по пътя си
  • 118 Хрис

    13 7 Отговор

    До коментар #113 от "Рано будник":

    Рано будник ( пише се ранобудник), забрави да напишеш колко голям каратист, фудболис, тенесист и полиглот е Бок. Марш към хладилника вземи изпий бирата си, за да ти мини махмурлука !

    Коментиран от #121, #154

  • 119 Николай

    23 9 Отговор
    Много правилно коментира адвоката, тотално малоумие ще направиш времеви прозорец за влизане в София и ще принуждаваш хората да чакат. Други ще ги връщаш по незнайно какви причини. То и това с писането на стотици декларации е пълна глупост.

    Коментиран от #127

  • 120 Пижо

    12 0 Отговор

    До коментар #10 от "Учуден":

    Голата истина е чипът,с който задължително
    ще те “ваксинират”,само че,първо трябва да ни писне от всички тези тъпотии за вируси,и сами
    да тръгнем да се “ваксинираме”с мисълта че,
    най-после ще ни оставят на мира но.........след
    това ще дойде по- лошото.
    Да си спомним Терминатор 1 и 2,денят на
    Страшния съд бе представен за 2025а.......!!!!!!!
    и съвсем не е било Случайно.
  • 121 Храст

    7 0 Отговор

    До коментар #118 от "Хрис":

    Пише се фуТболист
  • 122 АБВГ

    15 8 Отговор
    Абе и аз не харесвам Борисов и Шайката,но според Хаджигенов всичко си е ОК цветя и рози и няма от какво да се притесняваме. С други думи шляй се народе сега му е времето,жалете и обжалвайте всичко. Извънредно положение и ограничения има почти навсякъде. Трябва да се съобразяваме.

    Коментиран от #153

  • 123 Tate

    16 4 Отговор

    До коментар #6 от "Той":

    Всички от герб са еднакво умни с "Краля слънце" !! "Колективният мозък" е така !!
  • 124 По точно

    5 1 Отговор

    До коментар #53 от "Нищо лично":

    си де демократура.А пък на теб като ти харасва-живей там,никой не те спира.
  • 125 Фокси

    12 14 Отговор

    До коментар #19 от "Гйгйгй":

    Е какво му благодариш на този самозван адвокат бращолеват пълни глупости поттиква хората към масова зараза и мор като иска да отпаднат мерките не му пука за човешкия живот и за изнемогващи те лекари я си представете само 10000 болни и кво правим слагаме ги у зала Армеец и ги чакаме да умират ли това ли ни предлага тоя то ако беше измислен вируса европейските държави нямаше да имат дори по строги мерки от нас а за актовете щом е нарушил закона в инзванредно положение ще си плаща
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Боки

    14 5 Отговор

    До коментар #119 от "Николай":

    Щом не спазват закона ще ги връщат те им казват не патувайте ама не Софето са хитри и хоп 60000 коли излизат за Великден в инзванредно положение без грам мозак че ще навредят на хората по провинцията ами че и в къщи ще изядеш агнето не е нужно да патуваш с тази пандемия това в Германия не може да се случи никога там като се каже не патуваи и хората не патуват и за това ще се оправят а ние ще се влачим така до Нова година ако не спазваме някаква дисциплина и морал

    Коментиран от #137, #139

  • 128 Чичо

    9 7 Отговор
    Човека ви каза- съдете се да има хляб за мене.
  • 129 3697

    5 3 Отговор
    Този от етноса ли е?

    Коментиран от #131, #132

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Сигурно не е от етноса

    4 5 Отговор

    До коментар #129 от "3697":

    Циганите направиха големи парични дарения за болница в Североизточна България. Сега по време на техните празници джамиите ще бъдат затворени. Без коментар. Извода : братята цигани с по-достойно държание от нас българите. Това е горчивата истина адвокатче(ако изобщо си ) ! В тоя ред на мисли в следващите избори очаквам отново ДПС в управлението, но без БСП.
  • 133 Фрас-прас

    4 2 Отговор

    До коментар #109 от "Батко":

    Аз на твоя коментар слагам минус. И предлагам изтриване на глупоста която си изходил.
  • 134 Трол

    6 3 Отговор
    Нищо не каза Хаджигенов за скандалния клип в съдебната палата. Или там са нашите хора?

    Коментиран от #144

  • 135 Идва Партята на разума

    3 1 Отговор

    До коментар #103 от "Birkenau":

    ИДВА ДПС по пътя на логиката и премерено вземане на решения. ТОЧКА !

    Коментиран от #140

  • 136 Под навеса до барбекюто

    9 3 Отговор

    До коментар #29 от "Купончо":

    Купончо, ясен си ми, щом имаш градина и животни на "вилата" си, значи си най-обикновен, прост селяндур, живеещ на село.... Риеш помията на прасето, нагазил с ботушите в лай---та, дарадонките на овцете и курешките на кокошките, ама да ме светнеш, с какво ги храниш ?
    Аман от селски тъпанари, които в НЕТ-а се правят на умни и интелигентни баровци !

    Аз съм си на вилата, вчера дойдох, нямам градина или животни, имам само 10-тина овошки, джанки, сливи, вишни, череши, вишнап, ранни круши и ябълки, 2 огромни ореха....и 2 и половина декара двор като тепсия. Направил съм си прекрасен 40 кв.м. навес от дърво и камък, санирал съм къщата (2/12 етажа), всички врати и прозорци са ми ПВЦ, на всеки етаж баня и тоалетна, до навеса барбекю, 2 климатика и т.н.

    В близкия град има магазини, купувам си наденици и пържоли от една частна фермичка, по половин агне от един човек до нас, бабите ми носят пресни яйца и прясно сирене, още безсолно.
    Двора ми е на 3 асфалтови улици от соц. време, а покрай нас минава една кола на ден - сутрин една комшийка отива на работа, вечер се връща... :-)

    Зеленина, дръвчетата цъфтят, птички пеят....да съм жив и здрав, никога не бих се върнал в гнусната София, въпрек, че съм роден там.
  • 137 До Боки

    6 2 Отговор

    До коментар #127 от "Боки":

    Боки, софиянци са по - малко от 1 милион. Останалите до 2 милиона са хора като теб - от провинцията, дошли в София да работят. Така, че обвинявай своите хора, затова, че искат да видят близките си по празниците. Явно и ти без да се замислиш, безпрекословно вярваш на опитите на управляеашите да противопостаВят хората един на друг. Бъдете здрави и хубави празници на всички граждани и селяни.
  • 138 САЛИ

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "алиага":

    От ТЪП ЧОВЕК ТЪПИ КОМЕНТАРИ
  • 139 Под навеса до барбекюто

    8 1 Отговор

    До коментар #127 от "Боки":

    Боки....пише се пЪтувам, не пАтувам, ясен си. Ти в Германия какво правиш - чистиш риба, скубеш кокошки, миеш чинии или носиш тухли и цимент ?
  • 140 Новото следващо управление

    3 3 Отговор

    До коментар #135 от "Идва Партята на разума":

    ИДВА дисциплинираната ДПС по пътя на логиката и премерено вземане на решения. Но, без ,,незабранената" БСП.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 И отново ще гласувам за :

    6 9 Отговор

    До коментар #100 от "Г.З.":

    ГЕРБ 100години, после пак ! Само ГЕРБ ! Никакви миндили !

    Коментиран от #152

  • 143 Кажи си бай фой

    1 1 Отговор

    До коментар #141 от "Месим":

    Ти да не си умрял от това ?
  • 144 Изроди безподобни 7/7

    1 3 Отговор

    До коментар #134 от "Трол":

    Новото поколение ! Олеле майко !
  • 145 Не Е лесно

    2 2 Отговор

    До коментар #96 от "ясяшепь кфсэь":

    Комунифасшичестите не дават.
  • 146 Ванга бог да я прости,такова чудо не каз

    7 2 Отговор

    До коментар #95 от "Много важно е такива като теб от..":

    Даже вътре в партията си и преврат да си направите, Народа власт няма да ви даде. Ужасно е когато сте на власт. Супер мизерии фалити на банки... А вие да си вземете отново заводите, които фалирахте изкуствено и после изкупихте 100 за лев,резиденциите и лайф в чужбина по дестинации !
  • 147 Тебе ли ще съдим бе умник

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Купончо":

    Скрий се ! Изобщо на свободен избор ли са тези новини във Факти ?
  • 148 ФАКТ

    5 3 Отговор
    Бойко че е хитър ..хитър е...явно лицемер..доста хора не го искат на власт....но тези хора не искат и БСП...дори 80 процента от хората които гласуват за Герб....гласуват не защото искат Герб..а защото просто не искат БСП повече да ни управлява,,,,така че ...има варианта..или Бсп трябва да се отстрани като партия от парламента..(което е невъзможно..защото комунистите са като кърлежи където влезе после не изллиза) и другия вариант е народа да се обедини около някаква трета партия..която да изберем..но за съжаление предложените ни нови партии в момента..са пълни само с идиоти...така че..колкото и да не ми се ще да е Герб на власт..10 пъти по толкова не искам да е Бсп..просто докато се появи някаква трета качествена алтернатива..народа ще гласува за Герб..не че ги обича..просто е много много много по добрия вариант от комунистите.това е..колкото и глупости да пишете тук..това е реалността.гласува се против БСП..А НЕ ЧЕ ИСКАМЕ ГЕРБ...И ТАКА Е ПРАВИЛНО...докато има да кажем 100 000 малоумни комунисти..то винаги ще има 200 000 малоумни гербаджии...защото дадем ли властта пак на комунистите вече трябва да стане гражданска война..а е излишно да си съсипваме държавата заради червени боклуци..
  • 149 Кой68

    3 4 Отговор
    То по скоро няма по цинични и лицемерни от адвокатите.Защо ли?
  • 150 Наблюдател

    5 3 Отговор
    Абсолютно е прав!
  • 151 Разбрах

    6 1 Отговор
    Не се прави на интересен.Всичко което пишеш беше коментирано няколко пъти.?????
  • 152 Добре написано

    5 1 Отговор

    До коментар #142 от "И отново ще гласувам за :":

    Ще си седиш вкъщи и после пенсия 100 евро и нямаш пари за мотика(да я удариш по главата си) и разсад!
  • 153 Иванов

    7 2 Отговор

    До коментар #122 от "АБВГ":

    Едно и също се предъвква. От страшния вирус има към 1000 заразени (поне толкова са намерени). От другия грип са стотици хиляди. И починалите са в пъти повече. А е прав адвоката, че от липса на медицински грижи всекидневно умират много хора, а и от страх. Щото оня с чувалите с труповете се появява ежечастно да плещи.
  • 154 Гешева

    1 3 Отговор

    До коментар #118 от "Хрис":

    И ти си неграмотен.

    Коментиран от #158

  • 155 Гешева

    2 4 Отговор

    До коментар #100 от "Г.З.":

    И аз това се питам.Комунистите?Колкото пъти са управлявали,все е било катастрофа.Слави?Би било падение.Тогава?
  • 156 Гешева

    3 6 Отговор
    И аз това се питам.Комунистите?Колкото пъти са управлявали,все е било катастрофа.Слави?Би било падение.Тогава?
  • 157 Kose

    3 9 Отговор
    Всички сме много умни. А бре тъпанар като си толкова умен направи си партия, яви се на избори, спечели ги и тогава да те видя какво можеш. Ама не можеш, защото на две магарета сеното не можеш да разделиш.
  • 158 Гешева

    2 0 Отговор

    До коментар #154 от "Гешева":

    Защо имам минуси,когато неграмотността е очевидна?
  • 159 Хаджиментов

    3 7 Отговор
    Тоя адвокат е много зле!
    Явно и на него спомените му започват с идването на ГЕРБ на власт. Защото според логиката му всичко лошо е станало по време на тяхното управление. Което пък предполага, че преди това всичко е било наред. Верно ли?
    Или е платен плювач или пък е много зле с паметта, логиката и с общата култура. Това е ОК, не е епървият, нито единственият, но защо му се дава трибуна да плещи глупости?
  • 160 Хаджиментов

    1 7 Отговор
    Всеки може да критикува, но без алтернативно решение, това си е чисто плюене срещу вятъра.
    Та какви са предложенията на господина? БСП? ДПС? Слави Трифонов? Волен Сидеров?
    Смях в залата!
  • 161 ЕВАЛЛА

    3 2 Отговор
    ЩОМ АДВОКАТА ИМА ОПОНЕНТИ ЗНАЧИ ДОБРЕ ГОВОРИ И ПЛАШИ КРАДЦИТЕ НИ !

    Коментиран от #163

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.