16 Юни, 2020 22:48 25 409 87

Любомира Ганчева, АБВ, пред ФАКТИ: Всеки повярва, че записът с Борисов е истински

  • запис-
  • бойко борисов-
  • еврохолд-
  • чез-
  • кзк-
  • цени на газа

Зам.-председателят на АБВ е на мнение, че записът с Борисов е много лош сигнал и за чуждестранните инвеститори

Любомира Ганчева, АБВ, пред ФАКТИ: Всеки повярва, че записът с Борисов е истински - 1
Снимка: ФАКТИ

''За дружеството ''ЧЕЗ'' се заговори за пръв път февруари-март месец 2018 г.  Преди повече от две години, когато имаше един първи опит това дружество да бъде продадено на нов собственик - ''Инерком'', г-жа Гинка Върбакова. Много шумно коментиран разговор, страшно много изказвания имаше от различни експерти, политически, граждански организации, че това е подставено лице (б.р. Гинка Върбакова). Това е най-голямото електроразпределително енергийно дружество, то е с 3 милиона абонати. Това значи, че половин България са негови клиенти. Трябва да си даваме сметка, че за ЧЕЗ говорейки, а оттам и за '' Инерком'' или за ''Еврохолд'', без значение, за който иска да ги придобие, става въпрос за дружество, което е гръбнакът на енергийната система и то, освен част от енергетика, е и част от националната сигурност на държавата. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ - Любомира Ганчева, енергиен експерт и зам.-председател на ПП АБВ. С преразказа си за събитията около сделката за ''ЧЕЗ'', Ганчева направи преход към един от скандалните моменти в записа с премиера Борисов, а именно ''размазването на физиономията'' на собственика на ''Еврохолд''. Разбира се, с уговорката, че поне на този етап истинността на този запис не е доказана.

''И веднъж се заговори 2018 г. със скандал, 2019 г. имаше втори опит ''ЧЕЗ'' да бъде продадено на друга българска компания и отново бяха спрени от КЗК. Доколкото разбираме, ако наистина този запис е истина, няма в момента становище на нито една институция, отговорна, а доколкото разбирам няма да има и проверка, но ако наистина думите в записа са истина става въпрос точно за този случай. И показателно за мен в думите на премиера, пак казвам, ако решим, че са истина, но те не са оспорени категорично от институциите, показателно е как премиерът в една държава, правова държава, държава-членка на Европейския съюз, ''ще размаже физиономията'' на бизнес, при това, забележете, през регулаторен орган. Дали ще е КФН, дали ще е КЗК, които спряха на два пъти сделките с ''ЧЕЗ'', това е институционализиране на мутренския стил на поведение, на бухалката, само че под една институционална форма. Това е просто описание на начина, по който ГЕРБ управляват България. Управляват с един мутренски, с един просташки, с един циничен начин на управление и стил. И за мен най-притеснително е, като млад човек, който е избрал да живее в България, и вярвам, че това не е грешка и тук е моето бъдеще, но е потресаващо как всеки, който чу този запис, малко преди да бъде свален от сайтовете, повярва, че е истина. Това означава, че цинизмът, че беззаконието, че наглостта, те дотолкова са се врастнали в нашето ежедневие, че ние вече ги възприемаме за нещо нормално и нещо адекватно'', констатира Любомира Ганчева.

''По-притеснителното за мен е, че премиерът каза: ''Няма лоша реклама, няма лош пиар''. Сигурно е така. Обаче има лоши политици, има лошо управление, имаш лош порочен модел на управление и има българи, които живеят лошо. То е циничност, то е наглост, това е смачкване на институциите. Защото в крайна сметка, поне по Конституция, България трябва да е парламентарна република'', отбеляза тя.

Любомира Ганчева е на мнение, че записът с Борисов е много лош сигнал и за чуждестранните инвеститори.

''2018 г., при опита на г-жа Върбакова да придобие ''ЧЕЗ'', КЗК се намеси. Става въпрос за едно дружество и един представител на това дружество, хора, които са без опит, хора, които са без финансовите възможности и хора, които ще разчитат на заеми, за да управляват, пак казвам, най-голямото дружество в сектора, което е с 3 милиона крайни абонати. На първо място, големият въпрос е защо държавата решава да инвестира, както виждаме в последните месеци, в бензиностанции, решава да подкрепя частни банки, а не си е прибрала основните дружества от енергийния сектор, които са част и от националната сигурност. Но тогава сделката беше спряна от КЗК, които излязоха с едно мотивирано решение. Имаше информация в публичните медии, че ''ЧЕЗ'' възнамеряват, собствениците на компанията възнамеряват да осъдят КЗК. Нямам информация дали това е така, но 2019 г. за втори път КЗК попречиха да бъде продадено дружеството'', добави енергийният експерт.

Ганчева бе попитана от водещата Маринкова и за аргументите, с които КЗК на два пъти е стопирала за сделката за продажба на дружеството ''ЧЕЗ'': ''Имаше тогава аргументи, че може да стане концентрация с власт. В енергийния сектор е прието да има либерализиране, разделяне на дейностите, т.е. никой да не може да вземе в своята сфера на влияние страшно много дейности, да концентрира власт и по този начин да манипулира пазара. Факт е, че г-жа Върбакова не оспори тези твърдения. Мигът, в който беше спряно нейното заявление и предварителен договор за закупването на ''ЧЕЗ'', тя излезе от сделката и повече никой не чу нищо за нея.

2019 г. при ''Еврохолд'' се случи по подобен начин. Разликата беше, че ако в първия случай през 2018 г. на КЗК отне месеци (б.р. което е нормалното заради купищата документи), в случая с ''Еврохолд'' им отне 10 дни, от които работни мисля, че са може би 4-5 дни. За няколко работни дни институциите информирано отказаха дейност и по мое мнение във втория случай през 2019 г. беше много по-притеснително, защото те не забелязаха да има концентрация на сходна дейност. Те казаха, че има голяма опасност в бъдеще ''Еврохолд'' да извършва друга дейност, с която да концентрират много голяма власт, грубо казано, в управлението на сектора. В правния свят няма такова понятие'', каза зам.-председателката на АБВ.

Любомира Ганчева, в качеството си на енергиен експерт, коментира и темата с понижаването на цените на природния газ: ''Трябва да е ясно на нашите зрители, че намаляването на цената на природния газ, е нормалното решение от едно решение на Европейската комисия от април месец 2018 г. Ние го получихме последни от всички държави в Европейския съюз, но обясняваме, че е наша огромна заслуга. Но проблемът в конкретния случай не е толкова, че сме последни, а че го направихме след като беше започнал отоплителният сезон. Оттам идва целият хаос в системата в момента - на кой ще се връщат пари, на кой няма да се връщат, колко се връщат, кой може да прецени колко ще се върнат. Трябваше да се случи както във всички останали страни в Европейския съюз, за които се отнасяше решението на Европейската комисия - преди началото на отоплителния сезон. И на всеки един потребител, на домакинства и на бизнеса им е ясно - такава ми е цената, ще плащам толкова. А сега в момента се прие един закон, ама точно на коляно. С извинение за израза. Точно в последния момент, с лобистки вкарани текстове в закона, и в момента спорят институциите. Премиерът и министърката на енергетиката си спомням на 3 март как обявиха с апломб най-голямото постижение в енергийната сфера. Къде са в момента да отговарят за хаоса? Три месеца по-късно, не че никой не е получил пари, а не е ясно изобщо дали ще получи и кой.''

''Нека нашите зрители да знаят, че тези промени за сметките и как да се връща, бяха приети в Народното събрание без нито един глас против. Така че, прощавайте, къде е опозицията в парламента? Къде са опозиционните партии? Защо тези, които заявяват в момента във всякакви студия: ''Ние сме опозиция'', гласуват не като патерица, те гласуват абсолютно еднакво с ГЕРБ?'', запита на финала зам.-председателят на АБВ.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИСТИНАТА

    165 26 Отговор
    Истински е това е ясно
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 В.В.

    164 19 Отговор
    Истински е , Разбира се...Как да не е...??На Банкянския стил,не може да се имитира,той е Безалтернативен..Тъй каза Харизана и Томата...А иначе ,,,Кой ще инвестира в страната на Тиквата....???Трябва да го е и.ал луд...
  • 6 Стойко

    200 20 Отговор
    Преди години Буда отричаше за записите му с покойните Мишо бирата и Ваньо Танов ,след това отричаше и за записите му в Банкя с градския прокурор на София тогава Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов ,но след като френска лаборатория доказа че са истински Буда най арогантно си призна като каза че на първия запис са изрязали само дето напсувал Първанов. Овце спите ли още ?

    Коментиран от #9

  • 7 Еяеохолд

    112 15 Отговор
    Факт е, ще един от фисшитв функционери в ЕВРОХОЛД , е тясно свързан с Бойко Борисов (кум, кръстник или подобно). Атаката срещу ЕВРОХОЛД е просто роднинска разправа. Извод - напълно мутренска държава и управление.
  • 8 Мето

    161 19 Отговор
    Ало Ваньо...Кажете г-н Премиер...Абе сега ми се обади Мишо бирата в неговата фабрика са влезли митничари ли са , полицаи ли са и правят обиск...Ами г-н Премиер обади ми се министър Дянков и нареди за обиска каза Аз карам влака и поемам случая..Обади му се на министъра и му кажи да изтегли групите , след като съм казал на Мишо че няма да го закачаме значи няма да ги закачане аз да не съм Първанов са не си държа на думата.....ТОВА Е ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ ,ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР И ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ...Още тогава във всяка цивилизована държава подобен техен премиер ще виси на уличен стълб като Наджибула във Афганистан...Народеееее

    Коментиран от #18, #43, #87

  • 9 антрашпиц

    84 9 Отговор

    До коментар #6 от "Стойко":

    Няма шанс да се събудят...НИКОГА!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост

    75 15 Отговор
    В държавата на мафията....
    Няма такава държава!
  • 15 Руски дипломат – първи секретар

    28 85 Отговор
    Експертно мнение от проруската партия абв. Благодаря.Да не сме в детската градина? Борисов мислите ли, че всеки може да го подслушва? Мислите ли, че той не се пази от такива номера? Кой има интерес преди избори, да топи ГЕРБ? Защо няма излязъл запис на Нинова или Манолова или Марешки или Пеевски или трифинов?

    Коментиран от #26

  • 16 Р. Овч.

    20 33 Отговор
    Защото дс ченгетата ит бкп си играят с audacity и утре ще излезе нов хит на пазара.
  • 17 Хаха

    28 10 Отговор

    До коментар #12 от "Миро":

    Супер,Енергиен експерт,ехххааааааа хаха
  • 18 БойкУ БурисоФ

    84 12 Отговор

    До коментар #8 от "Мето":

    За разговорите с ваньо си признах защото нямаше как да отрека...С кокинов също си признах.Ама тука кръв повръщам ,ама не признавам.

    Коментиран от #39

  • 19 вела пеева

    38 3 Отговор
    Браво мойто момиче ТИ ОТКРИ АМЕРИКА -според теб какво означава власт
  • 20 Tayger

    61 17 Отговор
    Обикаля по цял ден с джип който харчи 25 на 100 къща в Барса и телефонче на 10 години ми да му съберем пари за нов

    Коментиран от #25

  • 21 e36

    63 10 Отговор

    До коментар #1 от "Васил Левски":

    Познай кой ще спечели този 'двубой', дали ние дето сме пълни овце и знаем само да пишем по форуми ама нищо да не предприемаме или те дето вече си притежават цялата държава? Само ми е интересно за какъв чеп ще им е след 20-30 години държава, с избягала средна, пълно с циганейшъни и възрастни хора ама бат ти бойко за далечното бъдеще не мисли. Бойко от циганин не може да открадне, освен от възрастните ама то от тях остана ли изобщо какво да се краде?

    Коментиран от #28

  • 22 Кококпко

    28 15 Отговор
    Обикаля по цял ден с джип който харчи 25 на 100 къща в Барса и телефонче на 10 години ми да му съберем пари за нов
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 гост

    42 2 Отговор

    До коментар #20 от "Tayger":

    При използването на смартфон има риск от подслушване и следене чрез операционната система или вируси. Никой държавник не ги ползва.
  • 26 Хамерикански шпион

    33 11 Отговор

    До коментар #15 от "Руски дипломат – първи секретар":

    Защото Боко и сие лапат и крадат и с хъбовете си газови.Героя Мустафа дигна ръце и мисли да се предава на Ердоган.

    Коментиран от #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 цецо апартамента

    48 14 Отговор

    До коментар #21 от "e36":

    Правдата ще възтаржествува рано или късно.ГерПЪ са маша в ръцете на ДПС.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Руски дипломат – първи секретар

    28 58 Отговор

    До коментар #26 от "Хамерикански шпион":

    Колкото и да драскате тук, ГЕРБ ще спечелят изборите. бкп е разцепено. Точка. бсп са крадци. Точка

    Коментиран от #32

  • 31 Усмивката

    48 10 Отговор
    Аз знам кой ще направи разледване. Наесен , след като
    Лаура Кьовеши встъпи в длъжност
  • 32 Усмивката

    38 12 Отговор

    До коментар #30 от "Руски дипломат – първи секретар":

    Ще спечели.... при Бай Ставри. Последната килия , в дясно.Човекът е строг , нооо справедлив.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Само Локо

    18 6 Отговор
    Въъ,тая и тя вълча порода, бетер ангелкова :)
  • 35 Неделко

    64 13 Отговор
    Нещата са прости - да се направи експертиза на записа , лесно е и елементарно , да покажат ритона , да направят ДНК на детето на барселонската и всички българи да прочетат биографията на мутрата от СИК и какви са връзките му с мафията от прехода в България !
  • 36 333

    47 9 Отговор
    То не бяха Янева, Суджук, Апартамент, Върбакова и т.н. гейт, нормално е човек да си помисли, че и този запис е истински.
    А гласът наистина е все едно на самия Борисов.

    Коментиран от #37

  • 37 Бачо Киро

    50 11 Отговор

    До коментар #36 от "333":

    Толкова си приличат, че е направо неговият. Нали се сещаш, че ако не беше няма как да не бъде разследвано. Просто няма такъв вариант да е фалшив, да става такъв гаф и да се каже "абе няма да го разследваме, голям праз". Не и когато става дума за премиер. Не е запис на Пешо комшията как псува Пена от 3тия етаж и Гошо от съседния блок...
  • 38 Гешо Опегето

    42 14 Отговор
    Жалки опити за взимане властта на шайката.Не сте ли наясно че само с тояги по гърбовете и къчове в дзурлите трябват за да си отиде банкянския наглец.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Даааа всеки,

    12 15 Отговор
    но български предател-русофил !
  • 41 Храна за размисъл

    22 8 Отговор
    Относно записа се коментира най-вече дали р истински или фалшив,но никой не говори кой и какво правя има за да подслушва и записва разговори на човек с такъв пост в държавата,което за мен е по-интересно и важно.
    Като цяло технологиите са един голям биг Брадър.
    Преди години ми се смееха,че никой не се вълнува от нас до такава степен да ни следи и наблюдава,а това е факт.Имам приятелка,която преди 8г ми каза,че мъжът и военен американец излишно о е забранил да ползва камера за видео връзка.
    С годините сме свидетели как все повече сме под наблюдение и контрол.
    Препоръчвам ви филма Под наблюдение да видите какво ни показват с него и как от години се знае какво се очаква и прави с нас.
    А вие си пишете каквото искате,друг дърпа конците в затвора наречен от някой си Земя.

    Коментиран от #78, #79, #81

  • 42 туземец

    23 11 Отговор
    Да, така е, правилно е написаното. Следва един много отчайващ и безнадежден въпрос: И КАКВО ОТ ТОВА? С тези избиратели на ГЕРБ и с този заспал народ...

    Коментиран от #49

  • 43 Никола

    10 5 Отговор

    До коментар #8 от "Мето":

    Та по тоя повод на ББ му се обадил тогавашния президент Първанов и го помолил да спре разследването.
  • 44 jorj

    14 26 Отговор
    Фалшификат опорна точка- сигнала е много лош!!!!!!!!!!!!!! Комунистически мръсотия припявани от пРезидента до трола!!!!! Да, ама не !!!!!!!!!!!

    Коментиран от #47

  • 45 Дългият

    27 9 Отговор
    Истината е че Борисов вече трябва да си ходи...въпросът е Кой да дойде...Идеи......Опозицията и тя така се е омаскарила...Кой,Кой,Кой....

    Коментиран от #84

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 туземец от територията на ББ

    25 6 Отговор

    До коментар #44 от "jorj":

    Ако записът е фалшив, какъв е проблемът на идола ти да го даде за експертиза. Имай предвид, че експертизата може да бъде направена и без неговото желание. Благодарение на такива като теб България лети в бездната.
  • 48 Огу Василе

    13 13 Отговор

    До коментар #1 от "Васил Левски":

    Срещата на румен с братя галеви беше другарска за пари и след като боико ги арестува и останахте без спонсор взехте да плюете и ревете

    Коментиран от #52

  • 49 Ново

    14 6 Отговор

    До коментар #42 от "туземец":

    Заспал за бсп мая славчо а за герб си гласуват нормалните хора всеки гласува за този в които вярва а не за търгаши и марионетки
  • 50 Го4о

    12 6 Отговор
    Микроскопичната партийка АБВ не може да обубщава че всеки е повярвал в нещо си! Напротив, само бленуваните ББ да бъде отстранен, чакат нещо което се клати дано да падне. Да ама не пада!
  • 51 Вида

    14 6 Отговор
    Комунета, а ако знаете за кака ви Кури какви записи има ще си ускубите косите.

    Коментиран от #55, #57

  • 52 Чата

    11 6 Отговор

    До коментар #48 от "Огу Василе":

    Срещата беше, че предстоеше да ни вкарват в ЕС и да престанат да правят пакости! И наистина, няколко месеца до януари 2007 г. никакви пакости нямаше по мутренска линия. Сетне дойдоха назначените да усвояват еврофондовете тикви и нещата продължават до момента!
  • 53 1234

    15 8 Отговор
    Прокуратурата трябва да пита ББ зашо продаде 33 пр от ЕРП тата а купува дялове от частна банка и ще строи държавни бвнзиностанции???? Защо концесионира за 35 хчг летище софия
  • 54 Язе

    17 3 Отговор
    Сега сами се издават тези, които получават финансиране от Божков.
  • 55 Чата

    14 11 Отговор

    До коментар #51 от "Вида":

    Да, ама Кури не управлява! А тея имат потресаващи записи и управляват!
  • 56 Ккико

    6 11 Отговор
    А колко фирми фалираха и изнесоха по други държави заради рекета и тъпотийте на бочко и КАРАПИ@@@НА И СИЕ НЯКОИ ЗНАЕ Л ПИТАМ!!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 бахо

    22 7 Отговор
    Ненчо Балабанов е.Ама да не се окаже,че той има къща и л'бовница в БарЦелона и дължи пари на Божков...:)))))))))))))))))))))))))))))
  • 59 Нормален

    11 25 Отговор
    Абсолютно нескопосано менте, което обаче добитъка не може да разбере.
  • 60 и още нещо

    18 7 Отговор
    Как така записите с Президента са истински,а с БоЕко не са,инсинуация и менте били?
  • 61 1234

    23 10 Отговор
    На всички е ясно що за човек е на власт и че записите са истински. Въпросът е как ББ си представя падането от власт, което един ден ще се случи и какво ще последва след това с толкова доказателства за престъпления? За ББ няма щастлив край, невъзможно е!!!! Но той продължава да си въобразява
  • 62 бахо

    16 12 Отговор
    Слушах го току-що.100% е гласът на ББ.Манипулация са изказванията на герПаджиите за менте,скалъпен запис и т.н.Баш те са си менте-политици.Да се скриват по дупките и замажат с кирпич.
  • 63 Грую

    6 7 Отговор
    Че защо да е лош сигнал? Най-големият български инвеститор са мигриралите трудещи се на Запад, които пращат пари на роднини и инвестират, купувайки имоти в България. След подобни изяви на управляващи от ГРЕБ (защото смело гребат от парите на народа) все повече работещи ще забегнат и ще започнат да пращат пари обратно в България и даже това видите ли е много добър сигнал за чуждестранните инвестиции!

    Коментиран от #64

  • 64 Пламен С

    3 1 Отговор

    До коментар #63 от "Грую":

    2 мил/да на година!!! Прав си.
  • 65 елипса

    7 3 Отговор
    бе,това е Ненчо Балабанов бе,ББ само стои и яде филии с мас.

    Коментиран от #66

  • 66 ТОЛЬО

    6 13 Отговор

    До коментар #65 от "елипса":

    И КАКВО ОТ ТОВА,ДОРИ ДА Е БОЙКО,ДА НЕ БИ КОГАТО ГОВОРИТЕ ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ПСУВНИ И ЖАРГОН,ДАНЕБИ БОЙКО ДА ГОВОРИ ПРЕД ХОРАТА,ЧАСТЕН РАЗГОВОР Е,ТО ПЪК РУМЕН ГРОБАРЯ МНОГО ХУБАВИ ПРИВЕТСТВИЯ ПРОИЗНАСЯ,ДА ТИ УМРЕ КОНЯ ОТ ЗАУШКА,АМА ЗА НЕГО НЕ СПОМЕНАВАТЕ,ДЕТО ОТКРИТО ПРИЗОВАВА ЗА ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ И ОТКЪДЕНАКЪДЕ,СЛЕД КАТО ИМАМЕ ЗАКОННО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО.КОЛКОТО И ДА МУ ЯДЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО,ТОЙ Е ПРЪВ,СПРАВЯ СЕ ЧУДЕСНО И ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРТЕ,ЯЖТЕ СИ ...
  • 67 Селянина с колелото

    2 0 Отговор
    Не нееееее, помии скапани мажете мажете
  • 68 pepi 52

    4 2 Отговор
    пак пристгат некадърници и с огромно самочувствие плюят по всички и по всеки,ама не казват пикльото във фонтана как се чувства и кое е верно и кое не ?

    Коментиран от #69

  • 69 Тази работа

    7 3 Отговор

    До коментар #68 от "pepi 52":

    с фонтана си беше измислена с определени цели, но това, че един самовлюбен посредственик препикава цяла България и пре.. ва европейски политици си е сериозен проблем.
  • 70 240 ай дука живот си живеят тука

    8 3 Отговор
    Каскет,махни каскета от очите си и прогледни! Идва Видовден и за теб!
  • 71 Анатема Ай Ду Ци

    10 5 Отговор
    Това - Цаца,Каскет,Пацо _Терасаджияjа),Менда-Мента,Цеки, Цъки (Молитвата),Севди-Мевди,Горанчето,Ниновица,Тиквата и там още други зарзавати - Народен съд и под строй в Белене,Ловеч и Новачане.
  • 72 Всеки от БСП повярва

    9 4 Отговор
    Всеки от БСП повярва на записа но останалите НЕ.
    Тази съвсем се е объркала.
  • 73 Всеки олигофрен

    4 3 Отговор
    вярва на елементарните комунистически лъжи .
  • 74 панчо виля

    7 2 Отговор
    Неприкрита, отявлена простащина. Връх на безобразията на този примат. Диваците от най-затънтените кътчета в Амазония, които дори не носят дрехи са по цивилизовани от този дегенерат.
  • 75 ПСБ умря

    0 1 Отговор
    ГЕРБ
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Гост

    2 3 Отговор
    Защо президента следи бат Бойко с дрон?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 МОЛЯ

    5 1 Отговор
    ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И СЕ ЧУДЯ, ЗАЩО СЕ СЪМНЯВАТ В АВТЕНТИЧНОСТТА НА ЗАПИСИТЕ?
    - ПЪРВО БОРИСОВ ИЗРЕЧЕ ПОРЕДНАТА ЛЪЖА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА, ЗАЩО? - ЗАЩОТО ЗАПИСА НЕ Е ПРАВЕН ОТ ДРОН, АКО БЕШЕ ТАКА, СНИМКАТА ЩЕШЕ ДА ИЗГЛЕЖДА ПО ДРУГ НАЧИН, ЩЕШЕ ДА ИМА ОТРЪЖЕНИЕТО НА СТЪКЛОТО, ЩЕШЕ ДА Е ОТ ВЪНШНАТА СТРАНА НА СТАЯТА КЪМ ВЪТРЕШНОСТТА, А ТЯ Е ОБРАТНО - ПРАВЕНА Е ОТ СРЕДАТА НА СТАЯТА КЪМ ПРОЗОРЦИТЕ, ВИЖДА СЕ НА САМИТЕ СНИМКИТЕ.
    - ВТОРО, АКО ЗАПИСА НЕ Е АВТЕНТИЧЕН, ЗАЩО РАЗПОРЕДИХА ПРОВЕРКА НА ДАНС И НСО, А ТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ОХРАНЯВАТ БОРИСОВ, Т.Е. ТЪРСЯТ СЕ ВИНОВНИТЕ ЗА ПУСКАНЕТО НА ЛИЦЕ КОЙТО ДА НАПРАВИ СНИМКИТЕ В САМАТА МУ СПАЛНЯ, ДАЖЕ БОРИСОВ НЕ ОТРИЧА, ЧЕ СНИМКИТЕ СА АВТЕНТИЧНИ, САМО, ЧЕ ХВЪРЛЯ КАЛ ПО ПРЕЗИДЕНТА, А ПРЕЗИДЕНТА НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНЕ ТОВА.

    Коментиран от #83

  • 81 Тодор

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Храна за размисъл":

    изРИЧно е думата !!!
    не изЛИШно!!!
  • 82 Чапаев

    2 0 Отговор
    Другарко Ганчева , когато пишите свободни СЪЧИНЕНИЯ, забравяте да прочетете предишното изречение ! ( лоша памет -? ) Така съчинението става НЕРАЗБИРАЕМО ! АБВ .....: Кога ще стигнем до Я ???
  • 83 морза

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "МОЛЯ":

    '' ОТР(ЪЪЪ)ЖЕНИЕТО " на МОЗЪКА !!! Лекувай се ГОВЕДО ! ( синДРОнМА на двойното виждане ) е тежко заболяване ! ОтрАжението от огледалото , сенките , източника на осветление ??????? ХАЛЮЦИНАЦИИТЕ на НЕГРАМОТНИТЕ .....!?!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 старото

    2 0 Отговор
    ха а кой и как е разбрал и документирал,че това е глсът на Бойко,мари булка??? хахаха
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 10001

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мето":

    Къде сравняваш този с Наджиб Ула. Наджиб Ула е герой на своя народ. Кой друг би опазил страната си 3-4 години без чужда помощ от талибаните на Бен Ладен.