8 Юли, 2020 16:29 11 341 86

Христо Иванов пред ФАКТИ: Охранителите проектират недосегаемостта на Доган (ВИДЕО)

  • христо иванов-
  • росенец-
  • ахмед доган

НСО увъртат като ученици, хванати в пушкома, каза бившият правосъден министър

Христо Иванов пред ФАКТИ: Охранителите проектират недосегаемостта на Доган (ВИДЕО) - 1

Реакциите на институциите на фона на популярността, която доби видеото наистина са неадекватни, но това не е изненадващо. "Росенец" е място с концентрация на проблемите, които имаме с държавата. Българската държава е просто фасада, зад която действат други сили. Имаме зависими институции, зависим политически елит, който не смее, когато става дума за Доган, за Пеевски, да "мъцне". Това заяви в студиото на ФАКТИ съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов по повод вчерашната акция, при която той заедно с Ивайло Мирчев и Димитър Найденов стигнаха до брега на "Росенец" по вода и бяха гонени и блъскани от цивилни охранители, за които има основателни предположения, че са от НСО.

"Управляват ни едни уплашени и зависими хора, които никога не биха поискали от Доган или от неговия чирак Пеевски да спазва законите на страната. Това личи ясно в "Росенец", който е сложен възел от лъжи, отказ от държавен суверенитет, институционално бездействие и манипулации, за да се получат, за да се получи този анклав в българския законов ред. Това е една територия, почти извадена от България. Гражданите досега са изпитвали нарастващо усещане, че там не се ходи. На това се дължи и тази арогантност, демонстрирана от личната гвардия на Доган. Те се държаха като хора, които са над закона, за които законите не важат, включително и техния собствен за НСО, защото аз нямам съмнения, че поне част от тях бяха от НСО, понеже са доверени лица на Доган от години, те чувстваха, че няма нужда да спазват закона, аз им казах, че са длъжни да се легитимират. Няма ситуация, в която някой с оръжие да дава на друг гражданин указание и да изисква подчиняване, без да се легитимира. Това в НК се нарича самоуправство. Те се чувстват недосегаеми, защото проектират недосегаемостта на Доган. Отбраняват статута на Доган като някой, който е над закона", коментира бившият правосъден министър.

"НСО увъртат като ученици, хванати в пушкома. Обяснението за това увъртане е едно единствено: тези хора са служители на НСО. НСО е абсолютно наясно, че ако признае този факт, следващата стъпка е да ги уволни, но не може да ги уволни, защото това е преторианската гвардия на Доган. Не НСО ги е подбирало тези хора, а Доган, те не могат да ги уволнят, затова не могат да декларират, че са техни служители, не искат и директно да излъжат", коментира Иванов по повод отговора на НСО към журналистическите въпроси.

Целия разговор с Христо Иванов гледайте във видеото:
 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    24 146 Отговор
    Няма, кой да те чуе "другарю", ти си бита карта, с нищо не можеш да блеснеш!

    Коментиран от #8, #13, #14, #19, #35, #36

  • 2 Майна

    58 15 Отговор
    Не отклонявайте вниманието от скандалните записи и снимки.Вчера това беше безпрецедентно , но защо мълчи и ПРЕЗИДЕНТЪТ?
  • 3 Майна

    59 9 Отговор
    Тези вдигане на бройки заразени ще затворят границите на България.НАРОДЕ,ЗАЩО СПИШ. ??БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА, А ТИ КАКВО ЧАКАШ??
  • 4 Георги Димитров

    123 13 Отговор
    Много точен и ясен беше Христо Иванов. Събота хиляди на плаж.
  • 5 Последния Софиянец

    83 4 Отговор
    Боко отнася псувните,а зад гърба му Доган, Пеевски,Домуса и други знайни и не знайни тулупи трупат пачки и имоти.

    Коментиран от #49

  • 6 Гробар съм

    74 1 Отговор
    Трявба една единствена жертвичка от елита, и всички ще се разбягат, като циган видял кръв!!
  • 7 Петър

    73 9 Отговор
    За съжаление е прав Христо.
  • 8 Bai nudals

    32 11 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ти само плюеш бе ,къв тип си ти бе.Ай спирай са че бактън от тебе.

    Коментиран от #12, #25

  • 9 КОТарАК

    52 9 Отговор
    такива хора трябва са се уважават , защото не останаха много
  • 10 Гост4

    21 67 Отговор
    Ристе, Ристе, кой ти ПЛАТИ да излезеш по медиите, защото явно паричките свършиха и е време да заработиш свежи такива?!

    Коментиран от #23

  • 11 АТИЛА

    37 31 Отговор
    Христо,не отвличай вниманието с твоята "акция"? Да не те е пратил лично Боко за да спре да се говори за записите където търгува с влияние и за нощното му шкафче с милиони евро? И не забравяй Христо бивш правосъден министър в кабинета Борисов -2 че твоите съветници в Бургас заедно с 22-мата съветници от ГЕРБ и тези на НФСБ са гласували да се загради плажа! Против са били единствено 2-та съветника от партия Възраждане! Не че тези нискочели бандити и мутри от НСО не са за разстрел! Но пиар акцията ти за отвличане на вниманието от грабежа на страната е много,много плитко строен!
  • 12 Bai nudals

    3 14 Отговор

    До коментар #8 от "Bai nudals":

    Ходи на гости на Майкатиии,и се успокой вече.

    Коментиран от #15

  • 13 Дельо Хайдутин

    27 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Бита карта са всички ратаи и еничари на хунтата.Осъдени да вегетират цял живот.Не благодаря!
  • 14 Последния Софиянец

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Както се пее в една песен:Моят свят не е твоят.Нека за миг поне полетя.
  • 15 Bai nudals

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Bai nudals":

    Гост,евати госта.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 независим

    57 4 Отговор
    Г-н Ивaнoв, щe ви избeрeм зa Миниcтър прeдceдaтeл, НO нacтoявaмe Дoгaн, Пeeвcки и кoмпaния зaeднo c вcички oлигaрcи и тeхнитe пoлитичecки cъдружници дa бъдaт вкaрaни в зaтвoрa и дa им бъдe кoнфиcкувaнo цaлoтo oгрaбeнo oт нaрoдa имущecтвo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Г-н Ивaнoв, aкo убeдиш нaрoдa, чe щe изпълниш гoрнoтo изиcквaнe, и aкo нaиcтинa гo нaпрaвиш, ти гaрaнтирaм, чe щe тe избирaмe зa Миниcтър прeдceдaтeл дo тoгaвa дoкaтo ти жeлaeш тoвa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #53

  • 18 Как

    27 6 Отговор
    така някакве гащатковци , тела , мела , запасали пищови , няма да допускат граждани на България да стъпват на българското крайбрежие и ще ги тласкат към морето ? "Частна територия" било ?!
  • 19 Behemoth

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ти пък като си блесналуууу....направо ни ослепяваш
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Стойко

    15 16 Отговор
    Христо Иванов от дувара на Борисов е отишъл направо на плажа в Росенец! От дувара че нали Борисов бе казал че няколко нощи "висеха на дувара ми като прани гащи за постове"..Имаше предвид за постове в кабинета Борисов 2....И сега и тримата имат полза от този случай. Борисов да се забравят кражбите му и пачките с евро в тях, Доган да втвърди избирателите си от турския етнос че видите ли Българите пак го атакуват та да излязат масово да гласуват да защитят правата си и Иванов да качи някой и друг процент за партията си...
  • 22 Лекар БГ

    48 5 Отговор
    Две неща ме възмутиха наистина много.
    Явно,някъде на изток,България граничи с Ахмед Демир Доган/според турското произношение би трябвало да е Доан/.Едно малко късче българска територия,което е превзето от с.Дръндар.Дали нашите генерали и войници,воювали от 1912 до 1918г.,биха го допуснали?!
    Второто е тоталното мълчание!
    Поругаване на Знамето на България.Липсата на всякакъв коментар от иначе тъй словохотливите"Началници" и подчинените им.
    Няма я"Хвърковатата чета"на Гешев,който щял да ни чисти къщичката.Няма я кърджалийската....Председател на НС.Няма го Президентът.За Премиерът е ясно,защо го няма.
    Няма я българската Държава.
    Има едни мутри,явяващи се"гардове на един Султан",диктуващи правила и определящи територии.Еничари.ДПС също мълчат скришно.
    Потрес.
  • 23 Агенция ПИШ

    14 1 Отговор

    До коментар #10 от "Гост4":

    депесарско тролче заработва ...
  • 24 qwerty

    20 2 Отговор
    Един бус на жандармерията, ако сложат и София ще пламне. Направо всичко ще излезе. Моля ви, отидете на плаж.
  • 25 Лекар БГ

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Bai nudals":

    Ами с татарско самосъзнаие е,платено за куп стотинки-
  • 26 Майна

    5 2 Отговор
    Наистина ни ошашавихте! НА КОГО ВЧЕ ДА ВЯРВАТ , БЪЛГАРИТЕ ??? ВИЕ ГИ УДАВИХТЕ В ЕБЕДНЕВНАТА НОРНА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ И СЕГА ДРЪПНАХТЕ ЕДИН НА ДРУГ ЗАВЕСАТА. РАЗНОГЛЕДИ СТАНАХА..

    И СЛИСАНИ.., НЕ ВЯРВАТ БУДНИ ЛИ СА ИЛИ СЪНУВАТ... СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ, РАЗБЕРИ , ЧЕ АКО СИ НАРОД И МНОЗИНСТВО СИ СИЛА..
  • 27 Майна

    7 1 Отговор
    Пиша с грешки, но не съм в БГ И НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ
  • 28 Верно ли

    7 11 Отговор
    Всичко хубаво, ама аз не съм забравил, че си патеричка на Боко! И тази атака към НСО всъщност не е ли подкрепа към закончето, дето Гробаджиите се опитват да си набутат за нова служба към МВР??? Ристе, Ристе, и ти си едно комунистическо чадо, ама некои не сме безпаметни...
  • 29 Йордан

    24 5 Отговор
    Браво на Президента! Даде кратко и ясно изявление обясняващо всичко със скандала при Доган. Обясни и взетите му правомощия със закона за НСО от 2015 г.,но е разпоредено за пълна проверка на НСО и събиране на комисията,която е на подчинение на Б.Борисов,да прецени необходимостта от охрана на Доган и Пеевски от НСО. Сега Б.Борисов държи двамата да бъдат охранявани от държавната охрана,за сметка на данъкоплатците.
  • 30 мечо

    1 20 Отговор
    пинокио пумисли си пак следващия пат преди да влизаш вав часна сопственос вав любимата ти америка стрелват на месо такива я влес унас да видиш какво щте стане

    Коментиран от #32

  • 31 Ххх

    8 1 Отговор
    Докато Офсете дремят, ще ги стрижат , ще ги доят, ще ги колят........... Време е за Възраждане
  • 32 Bai nudals

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "мечо":

    Ей Рома,Рома,рома,ромалей.
  • 33 РЕАЛИСТ БАЛКАНСКИ

    20 3 Отговор
    В СЪБОТА ХИЛЯДИ НА ПЛАЖ НА БРЕГА НА САРАЯ.
    Според мен, много хубаво би било да се включат и БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ.
  • 34 ха ха

    6 19 Отговор
    Христо Иванов – вярно кученце на ГЕРБ. Прави предизобрна агитация за мижавата си партийка.

    Коментиран от #38

  • 35 Просто природен закон

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Велик е Христо Иванов!

    Коментиран от #50

  • 36 Аааа не е така

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    чуваме го, чуваме го.
  • 37 1944

    14 5 Отговор
    някой да запита конституционния съд дали ""росенец" е още българска територия или анклав на московското блато
  • 38 Ху Ху

    16 2 Отговор

    До коментар #34 от "ха ха":

    А защо не отиде Корнелия Нинова, да си направи реклама на нейната партия? Или другите лидери от другите партии? Защо те не отидоха?

    Коментиран от #40

  • 39 Коментатор

    16 1 Отговор
    По случая трябва да се отбележи, че заслужават уважение хората, които се опитват да размърдат блатото, за да се види позволеното от държавата беззаконие и безмерната наглост и чувство за недосегаемост на задкулисните кукловоди...
  • 40 Коментатор

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "Ху Ху":

    Великолепен въпрос!...
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 мутрата

    11 0 Отговор
    Кои каза че мутренското време е свършило?
    Още си е тук!
  • 43 Електра

    7 19 Отговор
    И тоя смешник взе да се прави на Мая Манолова, за да вдигне с някоя десета рейтинга си, че е на дъното...
  • 44 Катюша

    7 4 Отговор
    Ако има анкета, трябва ли НСО да пази селската прачка на прецедента, какъв ли ще е отговора!!
  • 45 злия

    15 1 Отговор
    прав е всички на плаж
  • 46 независим

    18 0 Отговор
    Няма друга държава в света в която мафията да се охранява от държавна служба за охрана, наравно с Президента и Премиера ???????????????????????
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    мафия мутри до кога ще ни тормозите герб са мутри тормозещи народа а тия нсо били уволнени с задна дата ДОГАН бил изведен от вила росенец мутра добра няма при мутрата доброто е мъртво родено
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    а в полицията ако не им играеш по свирката те отстраняват добрите ченгета отиват на небето лошите ходят навсякъде така бе самоубит Р росен цепенишев капитан ОТ ЗЕЛЕНИТЕ БАРЕТИ рлу Кърджали и рпу КОЗЛОДУЙ
  • 49 Панагюрец

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Нали и тиквата е с тях
  • 50 така така

    6 5 Отговор

    До коментар #35 от "Просто природен закон":

    велик велик... колко може да е велик пинокио?
    ХА ХА ХА ХА ХА
  • 51 ХИТРИТЕ СВРАКИ

    6 10 Отговор
    Ей ,циркаджия!Реши да ни спреднеш малко циркче ,за да си направиш пияр ли?????Та това, за охраната на Доган ,ни е известно от един век ,бе другар.А ми, че ти беше в управлението и какво направи тогава по въприса? -НИЩО..Ха ,и секга реши да ни изиграеш едно театро за да те похвалим какъв боец са справедливост СИ ЛИ???????? ЕЙ,НИ НИ ПРАВЕТЕ НА МАЙМУНИ ,ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЦИРКОВИ ИЗНЕНАДИ ТОЧНО СЕГА.!!!ЦЕЛИТЕ ВИ СА НИ ЯСНИ..НЕУСПЕШНА ТИ Е МАНИПУЛАЦИЯТА ДРУГАРЮОТ ДЪБЪ“

    Коментиран от #59

  • 52 За този

    20 3 Отговор
    Видях откъс от клипа в който един от Недосегаемите Охранителни захвърли българското знаме, като боклук! На този му трябват тояги по гърба, колкото са годините от създаването на България. Това обикаля в момента всички световни новинарски агенции.
  • 53 Хаджи хаджи Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #17 от "независим":

    Ердоган ( Доган& Пеевски от името на Султана и Херо Мустафа- от Ев.Ат.Съюз) назначават правителството, и позволяват всичко това , което се случва в Бг! Тоест, като болест, трябва да разлагат един здрав организъм от вътре!
  • 54 Страничен

    12 2 Отговор
    Браво Христо! Само така, голям пич си! Мушмороците им се стъжни! Цял ден се крият по дупките!
  • 55 999999

    4 7 Отговор
    Не харесвам Доган ама тоя какво прави там ,вдига си рейтинга ,като беше на власт да беше отишъл
  • 56 Хр. Иванов

    6 8 Отговор
    като беше министър на правосъдието, 2014г., знаеше ли, че Доган има там имение, а? Тази къща сигурно онзи ден е построена. Ама на Иванов тогава си му беше добре и не му дремеше. Какво промени като министър? Нищо! Онзи ден е научил за къщата, решил е да я види и Доган да го почерпи една ракия. Трябваше онзи от НСО да го бодне с главата на долу в морето. Голяма постановка играе. Другия път като отиде ще му подариме хавлия и плавници.

    Коментиран от #58

  • 57 АНОНИм

    9 0 Отговор
    Президента каза, че е питал и от НСО са отговорили - наши служители са!
    Какво следва? Кой какво е длъжен по закон да направи!
    Какво има НСО в Росенец да прави?!
  • 58 Агенция ПИШ

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "Хр. Иванов":

    Ами като разбра, че БКП-ГЕРБСП и Д(п)С няма да подкрепят предлаганите от него промени , подаде оставка. От това по доблесно здраве му кажи. Пък ти си защитавай сараите .

    Коментиран от #65

  • 59 Руски еничарин

    5 3 Отговор

    До коментар #51 от "ХИТРИТЕ СВРАКИ":

    Недялко, издаваш се . Само ти ближеш така руските еничари от сараите.

    Коментиран от #69

  • 60 Светослав

    11 5 Отговор
    Най-сетне някой политик да прояви мъжество
  • 61 1234

    11 1 Отговор
    Браво на този мъж само успех
  • 62 Нямам думи

    7 3 Отговор
    Бойко е мръсен лъжец да си ходи
  • 63 Мерси

    2 1 Отговор
    г-н Бойкикиев ще ни каже ли как е гласувал единственият Общински съветник от "Демократична България" в Общинския Парламент на Бургас за това "да има" или "да няма" бариери към Сарая в местност Росенец ???
  • 64 Cvetanov

    11 0 Отговор
    И да триеш и да не триеш коментари Сокола е Сопола, охраната му са жалки шкембета и да - четирима с водолазни костюми ще ги изпозастрелят като пилци преди сопола да си го е извадил от поредната 13 годишна циганка на две мастики и 150мг. виагра.
  • 65 Гледай

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Агенция ПИШ":

    си сапунката. Тия изпълнения да ги пробутва на баламите. Много станаха апостолите на свободата в БГ. Не можеш да се доредиш от тях да целунеш камата и пищова. Със знамето ще превзема Росенец като Колумб. Голямо шоу се играе.

    Коментиран от #68

  • 66 Националист

    3 3 Отговор
    Крайно време е да ликвидираме Тиквата!
  • 67 Лален

    6 0 Отговор
    Еничерииииии!
  • 68 Руски еничарин

    3 3 Отговор

    До коментар #65 от "Гледай":

    Аха ! А не баламите да си подкрепят Д(п)С в лицето на ГЕРБСП ОП. Къде са "патриотите " ? Къде е бела Златка, шкембе войвода, лобиста на Лукойл ревизоро ?

    Коментиран от #73

  • 69 Лален

    1 3 Отговор

    До коментар #59 от "Руски еничарин":

    хахах е такова нещо не бях чувал или виждал( руски еничерин). Пфууу мамъ ви евроатлантическа
  • 70 Кински

    7 0 Отговор
    7 човека охрана на НСО само в този сарай.ама има други сараи имат тия и лични охрани.сигурно над 50 човека на заплати на гърба на народа охраняват тези милионери.без причина без доказателства за заплаха за тях.и това се случва със бивш министър.ако някой обикновен човек е там щеше да яде дървото.и ченгетата и те като насрани не знаят къде се намират.къде е Гешев .ББ .Валерката къде са ББ си мълчи щото някоя къртица от НСО има още сигурно много записи снимки .защо не и видео клипове затова си трае.
  • 71 Диди

    1 0 Отговор
    Браво с удоволствие бих извадил очичките на този с черната тениска

    Коментиран от #85

  • 72 Аааъъъ

    2 1 Отговор
    Каскета дали ще си причини да гледа този репортаж, нещо много се умълча...
  • 73 Яка постановка

    0 2 Отговор

    До коментар #68 от "Руски еничарин":

    и помпане на рейтинг. Като беше министър на правосъдието защо не предприе нещо срещу Доган. Цял министър е бил ама не е имал интерес. Било му е гот.Тогава е бил в отбор А. Сега е изпаднал в отбор Я и е решил с байрак да щурмува Росенец и да ръчка Доган. Ще открива опълчението. Голямо шоу направи за балъците. Кажи кой и какво ти обеща за цирка, че можеше и някой шамар да отнесеш. Тия постановки се плащат и не се правят от патриотизъм.
  • 74 Меди Доганов

    2 0 Отговор
    трябва да бъде поверен на т. нар. "съдебна охрана" и да отива да доизлежи присъдата си....
    Никой в БГ не може да бъде над закона. Да заминава при Бай Ставри ...
    Бог да пази България, щото тези искат да я окрадат ...
  • 75 Сивата котка

    1 0 Отговор
    Тоя дето хвърля знамето за го забучат със същият кол. Нищожества. Охрана с къси гащи сякаш придошли от полицейско управление на Бермуда.
  • 76 36111

    1 0 Отговор
    50 на 50...умен е Доган. Ахмет. Те са замижни малцинствата. Ум не ми побира. Те раборят черната работа, строят, по света и у нас. Това ни го казваха децата преди много години. Бургас не може пиле да префръкне. Всичко е на Доган. Трябва да живееш между тях, за да коментираш. В полицията и навсякъде са от техните, малцинствата. Дори едно младо непознато ченге ми каза заговаряйки се, той ги настройва. Държат се високомерно, защото унищожиха полицай, разградиха, уволниха и много от тях си отидоха много млади... Децата ни остаряха. Излушни са напъните. Иде байрам на 30 юли до 3 август. Живи и здрави. Не очакваме нищо. Къщи, жилиша всичко е закуоено, гаражи, безработица, нищо Ице, ти ди шоп много неща не ги знаеш. Всички живи ченгета ги е страх от доганчо. Назначаване става от доган и бойко. Най-добре стойте си на запад. Но и там безработица и местата за миене на чинии се заема от техните граждани. Живите.. Не ни интересува. Кво искат да правят. Дъсипани човешки съдби. Кво като сме очевидци. Картончетата са при Доган, а колко са достоверни един бог знае. Кажеш ли и веднага следват картончета. От 30 г в мвр се назначават хора на дпс. Бай хасан съм и не закачайте бойко моят любимец на феновете
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Българин

    2 1 Отговор
    Христо Иванов спчели един симпатизант в мое лице.Поздравявам го за куража и будната гражданска съвест.
  • 80 Президент Р

    1 0 Отговор
    От утре разпускам НСО. По яките момчета ще станат за хамали, а офис чиновниците - по библиотеките. Народа ще спести едни 2-3 милиона разходи на месец най малко. Какво ще ги правим тия излишни пари още не е ясно понеже всичко ни е наред но ще ги наместим някак си.
  • 81 НАРОДЕН СЪД

    1 0 Отговор
    В Белене.На плаж.
  • 82 този

    0 0 Отговор
    е аман от това човекоподобно и противно недоразумение всеки ден да го натрапвате на хората

    Коментиран от #83

  • 83 бесен

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "този":

    а ти човеко неподобен доразумение да не си от облажилите се от сарайте или от НСО а я си кажи да не ти се чудим на приказките
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 блаблабла

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Диди":

    на 4 очи и без пищова ще хрупат кости - абе дришльо
  • 86 Демократ

    0 0 Отговор
    За сега само Христо дава решение какво трябва да се прави след като падне правителството. На първо място ссъздаване на независима и работеща съдебна система. Христо знае как да стане това, защото се занимава с проблема от 15 г. След като изградим истинска съдебна система и демокрация, всичко ще се подреди много бързо в държавата.