Last news in Fakti

15 Юли, 2020 01:11 22 648 76

Ренета Инджова пред ФАКТИ: Правителството ни се дискредитира в международен план

  • българия-
  • протести-
  • ренета инджова

Инджова е критична към пасивността на европейските институции за случващото се в България

Ренета Инджова пред ФАКТИ: Правителството ни се дискредитира в международен план - 1
Снимка: ФАКТИ

''Разчита се на прекъсната връзка. При нас поколенията, всяко живее в своята епоха и в своето време, и в предишния ви събеседник (б.р. визира Осман Октай), който е един добър анализатор. Виждаме тази прекъсната връзка между хората и представители на различни групи в нашето общество. То е една несвързана съвкупност от парчета, които ние никога не събираме заедно и властимащите разчитат на това - всеки път да се повтарят едни и същи неща. Това население тук се държи в такъв статус, който позволява да бъде неграмотно, да бъде използвано, да бъде ограбвано, да бъде манипулирано''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ бившият служебен премиер на България (октомври 1994 - януари 1995 г.) Ренета Инджова.

''Днес отговориха, че не са с широко затворени очи, говорителят на Европейската комисия. Няма да вземат отношение към специфични събития, които се случват в България. И тази комисия, която е за сътрудничество и проверка на върховенство на закона, вижте каква симбиоза в една комисия... Тя ще осъществява едновременно и сътрудничеството, и контрола. Невъзможна работа. Тя щяла да продължи да наблюдава.

Исках да кажа, че нещата се наблюдават с широко затворени очи и съзнателно се толерират. Аз призовавам от няколко дни Европейската комисия и цялата тази плеяда от институции да приеме, че опасността, която представляваме, е и опасност за тях, защото нещата, които са сътворени с европейските фондове и с цялото ни сътрудничество от 2007 г. насам, са риск и за тях. Пазенето е заради това, че ако се вдигне чадърът, може да се разкрият и неща, които от тяхна страна са сътворени'', смята Ренета Инджова.

Тя коментира и искането на оставката на главния прокурор Иван Гешев:

''То, като пожелание, и в дипломатически изящен вид, е в позицията вчера (б.р. завчера) на посолството на Съединените американски щати в България. Казват ни, че при съществуване на държава, която би имала върховенство на закона, те ще окажат подкрепа. Засега подкрепата я оказват чрез подкрепяне на протестите, които вървят в страната''.

''Вариантът, че едно законно избрано правителство пада, когато е извършило беззакония, в съзнанието на нашите управници не съществува. Когато и законовата уредба, българската, и конституционната, е направена така, че властите се показва как се конституират, но как се затварят, как падат, как последиците от техните незаконни действия трябва да бъдат санкционирани, това нещо, вероятно съзнателно, не е предвидено. Така че у нас оставка означавало оставам.

Инджова е на мнение, че протестите на хората са основателни заради дългото издевателство и несъобразяване с тях. Тя призова Борисов да отиде с джипката си в Народното събрание, за да му бъде гласувана оставката от депутатите.

Тя коментира и хипотезата за служебно правителство, както и дали то може да свърши нещо съществено. ''Служебно правителство нищо не може да извърши. Служебният министър-председател и служебните министри могат да извършат нещо. В България, вчера говорих по въпроса, че най-големият проблем е унищожението на институциите и унищожението на самоличностите. Ние вече не знаем кой кой е, така че какви гаранции има, че ще сложат служебно правителство и то ще изпълни задачите на едно правителство, което, примерно, аз съм направила, или може би ще направи каквото Герджиков направи, а може и да не ми стига фантазията какво може да направи. Аз не казвам да не съставя служебно правителство'', каза още Инджова.

''Няма много свободни политически ходове на ситуация, в която правителството се е дискредитирало в международен план, всички знаят кой управлява България, всички снимки са по всички значими вестници, навсякъде се знае какви са корупционните скандали, знае се какво представлява опозицията, че е в симбиоза със съществуващото правителство, знае се, че президентската институция е оголена и обезкостена откъм всякакви прерогативи. Затова и беше целият погром върху нея, защото ''не бива'' да има никакъв коректив към изпълнителната власт'', добави Ренета Инджова, бивш служебен премиер на България в периода от октомври 1994 до януари 1995 г.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 alex

    203 11 Отговор
    За съжаление е права.Сами срещу всички!

    Коментиран от #38, #66

  • 2 Наблюдател

    42 88 Отговор
    Истината е банална-власта и парите трябва да се прелеят в нови корумпирани политици.
  • 3 Маркиз дьо Отзад

    283 19 Отговор
    Г-жа Инджова - единствената свестна личност сред бандата лешояди, крадци и калинки с които сме заобградени всички ние! Затова и навремето Системата я изхвърли, защото не е от Статуквото и не позволи да и стъпят на врата! Респект към нея!!!!
  • 4 Ей,така ми дойде

    204 12 Отговор
    Тази жена има топки...

    Коментиран от #39

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Митко

    167 5 Отговор
    ИЗКАРАЙТЕ ПЪЛНИТЕ ИМЕНА НА ЗАДКУЛИСНИТЕ ФИГУРИ НА ПРЕХОДА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА . ДА ВИДЯТ БЪЛГАРИТЕ КОИ ИМ УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА И КОИ СА ВИНОВНИ ЗА ГЕНОЦИДА .
    Бушоните като Павлов,Доган , Костов, Царя , Тиквата , Пеевски , .... ги знаем .

    Коментиран от #56, #70

  • 7 леля

    185 7 Отговор
    А, ДОМУСЧИЕВИ защо никой не ги закача;Заради тях беше приет нов ЗАКОН за точно 3 дни от ГЕРБ(ГРОП)

    Коментиран от #52

  • 8 КОТарАК

    150 7 Отговор
    свестен човек но поканете и Жан Вид.-той също докрай остана честен

    Коментиран от #65

  • 9 Как не те е срам Инджова,

    33 214 Отговор
    На два пъти те засичат в студия и не мога да повярвам,че си способна да говориш толкова нелепи неща.Между другото ти ако достатъчно уважаваше себе си нямаше да гостуват на Иучиндолската мутра и да му пригласят.ЕК мълчи ,защото е наясно с това което се случва един жаден за власт фатмак,един избягам от правосъдието крадец и убиец в Дубай искат са правят преврат да свалят законно избрано правителство от милион и двеста хиляди. Спирам до тука от уважение към годинитети,но това което правиш не ти отива

    Коментиран от #29, #33, #34, #37

  • 10 Шайка

    31 87 Отговор
    Да си ходят вече,че много се застояха,не може тъй,на Бесепету им отъняха съвсем джобовете,а партийната червена каса паяжина хвана,бая време мина от последното им крадение(пардон управление) и свършиха паричките,не може така безучастно да гледат как Бойко лапа еврофондовете и само да се облизват отстрани,пък и той завалията стиснат,кокалче не им подхвърля даже и всичко сам прилапва.Като е насъбрал толкоз ризи пък не ще да даде ни една на ближния,какво ли друго може да очаква,а уж религиозен го раздава ама само за фасон пред хората май,щото както се вижда нищичко не е вдянал.
  • 11 Да да

    115 6 Отговор
    И ДИСТАНЦИОННО И МАШИННО ГЛАСУВАНЕ. ИСЧИСТВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ ОТ 800 000 МЪРТВИ ДУШИ ГОТОВИ ЗА МАШИНАЦИИ НА ИЗБОРИТЕ. КОЛКОТО ЛИЧНИ КАРТИ ТОЛКОВА ИЗБИРАТЕЛИ. ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ 75 - 85 % . БУДНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО Е ГАРАНЦИЯ ЗА РАЗВИТА И ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА .ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА.

    Коментиран от #49

  • 12 Пришалец

    112 16 Отговор
    Борисов се прави на глух и ням,крие си главата като щраус в пясъка , но срещу народния гняв не може да издържи.Ще падне,това е сигурно!
    Много ясно, че след мирните протести народния гняв ще ескалира и ще се стигне до гражданско неподчинение.Така че, не ЕС, а народа ще го свали!Коя част от "Народа не го иска вече " не му е ясна?Защо се крие и не излезе пред народа по време на протестите?

    Коментиран от #50

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 бат Доналд

    88 5 Отговор
    Ей Каракачанов няма да може да продаде военните имоти. Един почетен човек беше приготвил по левче на квадрат. Тюу язък.....
  • 16 Сигурна

    81 7 Отговор
    бях, че ще изпълзят и защитници на шайката и ще плюят по всеки, който казва истината за безобразията у нас. Респект, госпожо Инджова!
  • 17 Абв

    16 78 Отговор
    И тая чете опорните точки на дубаеца. Ма е взела повече кинти.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Йордан

    97 10 Отговор
    Права е Ренета Инджова! Само тя и Жан Виденов излязоха от властта без чекмеджета с пачки и злато.

    Коментиран от #35, #51

  • 20 Йордан

    56 13 Отговор

    До коментар #17 от "Абв":

    Рано или късно “дубаеца” ще хване тиквата и Влади. Зарече се даже да се прибере бързо,защото е сигурен,че много обвинения са съшити с бели конци. Освен това е задействал и световната менажерия срещу тиквата. Мутрафона ще сложи още един пистолет под възглавницата и сън няма да го хваща.
  • 21 РЕАЛИСТ

    83 9 Отговор
    Уважение към жената. Бих искал да я видя отново начело на служебно правителство, което да разчисти батака в който ни вкараха. Чистеше по входовете жената, за да издържа семейството си. Това значи, че не бъркала в меда , като политик и е била честен и почтен човек

    Коментиран от #22

  • 22 НЕ Е КРАЛА

    53 5 Отговор

    До коментар #21 от "РЕАЛИСТ":

    ТОВА Е 100 %СИГУРНО
  • 23 Какво

    17 40 Отговор
    Е работила десет години, в САЩ, Инджова? Стопанка на българските имоти там ли е била, като един друг , сега в БНБ? Три месеца бе МП и какво? Голям опит, като Нинова , три месеца следовател?!

    Коментиран от #42

  • 24 Когато бе

    12 61 Отговор
    назначена от същото това правителство, лапаше по цял ден мухите на стола си в НСИ. Сега акъл раздаваш. Какооооо, ко не си на държавна ясла, за чеп за зеле не ставаш. И акъл седнала да дава и анализи да прави, неграмотна новозагорска патка!
  • 25 Puri

    15 49 Отговор
    Истината е че радев. Ни показа какво е човек без. Опит. В. Политиката излоложи навсякьде с дрон. И детско мислене
  • 26 kolo

    34 7 Отговор
    Нали делят с лидерите на ЕС, затова и ЕС се прави на нито чул нито видял.
  • 27 Майк Алън Патън

    52 5 Отговор
    Щом човек като Борисов е ЕЛИТА и ГЛАВАТАРЯ на РОДИНАТА ни , значи сме много , много , много зле !

    Коментиран от #48

  • 28 Дфд

    43 6 Отговор
    ДА СЧУПИМ ДЪРЖАВАТА НА БОЙКО И ДОГАН, ДА СЧУПИМ ДЪРЖАВАТА НА БОЙКО И ДОГАН, ДА СЧУПИМ ДЪРЖАВАТА НА БОЙКО И ДОГАН
  • 29 Потресен

    46 2 Отговор

    До коментар #9 от "Как не те е срам Инджова,":

    Не е за вярване колко тъпи хора има в България.Ужас!
  • 30 Един

    49 6 Отговор
    Ало N9! Да наричаш фатмак генерал завършил ВВС с отличие и най-птрестижната военна академия в САЩ също с отличие,значи не си бил в армията защото нещо си сбъркан или си прекалено млад!

    Коментиран от #74

  • 31 Анонимен

    23 6 Отговор
    Щом рр нека и той си отиде. Народа иска, нови хора, с съвременно мислене, а не балканско. Ето, за госпожа Инджова бихме си дали гласа. Качествена жена. Ренета бъди жива и здрава и дай боже много като вас българи ни пидкрепят, и на запад. Не, не го искаме бб, развид ми дай.. Те заедно с дпс, Бойко Борисов е пионката. Пподкрепете ни хора млади от бг и запад българи. Обичаме ви, не искат налите българия завръщане....скаме спикойствие, а не кавги.. Ренета мила бог да те Богослови. Мъка голяма, Ренета. Децата ни са щастливи навън. Не искат за бг да щуят, но ороблем с цигани живущи и пр..
  • 32 Случаен

    14 30 Отговор
    Изпълзяха бивши и забравени “ величия” ,бързайки да се включат в общия хор.Изключително елементарно и откровенно провинциално.
  • 33 Сашо

    25 5 Отговор

    До коментар #9 от "Как не те е срам Инджова,":

    Как си личи че си разгонена герберастка... Ти си знаеш какво.
  • 34 стоян

    5 25 Отговор

    До коментар #9 от "Как не те е срам Инджова,":

    До 9 ком Браво =много точно си описал нещата в България с фатмака и други
  • 35 Роко

    7 22 Отговор

    До коментар #19 от "Йордан":

    За глупака Виденов (но пък той дали поради некадърност или нарочно окраде спестяванията на народа) може би си прав но за Ренета Инджова ще имаш да вземаш (това че е достатъчно умна да не парадира с откраднатото не я прави по - малко крадлива)
  • 36 Ами да

    19 10 Отговор
    Оказа се че много политици са били на хранилка при Бошков,журналисти,медии,отбори,хора от службите.За това ще сме на дъното.Помислете си само колко пари са вървели и от къде са тези пари.Да сте чули той нещо да произвежда освен рекет.
  • 37 Точно така

    6 17 Отговор

    До коментар #9 от "Как не те е срам Инджова,":

    Много точно казано.
  • 38 Цвети.

    7 23 Отговор

    До коментар #1 от "alex":

    ОТ КОЙ МУЗЕЙ ИСКАРАХТЕ ТАЗИ ЗБРЬЧКАНА АЛКОХОЛИЧКА, ПРОСТИ И ГОСПОДИ ТЯ НЕ ЗНАЕ КАКВИ ГИ ДРЬНКА ,ТОЗИ ЧЕРВЕН ДЯВОЛ не трий
  • 39 Истина

    11 21 Отговор

    До коментар #4 от "Ей,така ми дойде":

    ТАЗИ ЖЕНА ИНДЖОВА МИНАЛАТА ВЕЧЕР НА ПРОТЕСТА СЕ СВЬРЗА С ТЕЛЕВИЗИЯТА НА Б.С.П И ДАДЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВДЕНЯ КОГАТО СЕ ИСКА НЕДОВЕРИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ БЛОКИРА ПАРЛАМЕНТА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИ И ДА НЕ СЕ ПУСКАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ДОКАТО НЕ ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ.НЕМОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ.ДО КЬДЕМОЖЕ ДА СТИГНЕ ЧОВЕШКАТА ЗЛОБА ,ЗА ДА ИСКАШ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТАКИВА ГОЛЕМИ СТЬЛКНОВЕНИЯ.
  • 40 666666

    12 4 Отговор
    Има и добри хора, Госпожата е една от едните. На някои хора им трябват благи думи, а не викове и простотия,.. За пари да..
  • 41 Петкан

    17 6 Отговор
    Единствено Инджова казва истината!
  • 42 Трошла

    15 15 Отговор

    До коментар #23 от "Какво":

    Браво! Това е грозното лице на корупцията от 1993 г. Изчезна в Америка, за да се скрие, а при нея мизата на подкуп е била 400 000 долара! Това е лицето на корупцията в приватизацията, а Костов, с когото са работили в една стая повече от 10 години, е лицето на грабежа!
  • 43 Нане

    17 7 Отговор
    Измитайте го това правителство! ОСТАВКА!!!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Чнг

    20 6 Отговор
    Няколко нещастни герберастчета плюват и тука . Не разбраха ли за кого бие камбаната.

    Коментиран от #46, #54

  • 46 Весела Коледа!

    4 3 Отговор

    До коментар #45 от "Чнг":

    Да, за тебе!8563
  • 47 БЪЛГАРИН

    11 16 Отговор
    ЛУМПЕНИТЕ, които искат да свалят правителството са невежи и заблудени! ЛУМПЕНИ - така ги нарича Божков в разговор с депутат от БСП! Същият депутат щял да прави ЩАБ на лумпените, щото били неориентирани! Ха, ха! А Божков имал готовност с още 10000 Лумпена за пред парламента. ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ПРОТЕСТА ДОВЕЧЕРА, за да видя КОИ СА ЛУМПЕНИТЕ на Божков! Най - вече искам да видя ИДЕАЛИСТИТЕ!, апталите на които дори НЕ им е платено! Много е тарикатско да обслужваш интересите на Божков без пари! НАИВНИЦИ! Ах, пардон , той ги нарича ЛУМПЕНИ!
  • 48 Чавето

    22 2 Отговор

    До коментар #27 от "Майк Алън Патън":

    Бих препоръчал да се потърси в гугъл "Гербаджии целуват ръка на Борисов"...невероятно отвратително нещо... истински Капо ди тути капи... и това същество ни управлява!!!
  • 49 Гад

    13 0 Отговор

    До коментар #11 от "Да да":

    Да, да. И да имат право да гласуват само грамотните, само работещите и само пенсионерите с истинска, а не социална пенсия.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Инеговия ред ще дойде

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "леля":

    Има време, може да го гласят за нещо, зоповядано му е да държи гарда ниско долу , че ако цъфне възможност, да я чофнат!
    "Домуса" си е Хунта безподобна, маймунка ,всеки знае ,кой му даде парите да ги къта и къде са сега , седи като на тръни!
    Дали някой, въобще ,може да си представи ,как Гешев разследва Домусчиеви , а има много издънки?
  • 53 Гад

    4 13 Отговор
    Тъй, тъй. Жан Виденов излезе от властта без пачки и чекмеджета, а целия народ беше обеднял като црковна мишка след управлението му.

    Коментиран от #73

  • 54 Верно ли

    6 2 Отговор

    До коментар #45 от "Чнг":

    Ами активизирали са се. Потъва кораба майка, заминава и благата работка, да пишеш неграмотни и злобни коментари, па и да ти плащат :))) После къде ще ходят с този умствен багаж?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ново

    4 9 Отговор

    До коментар #6 от "Митко":

    Всеки които каже нещо трябва да каже тякакво е направила пенсиите заплати работни места и тогава да говори итрябва да пазим мутрите впрезиденството и божков
  • 57 Лора

    10 3 Отговор
    Политик,който наистина заслужава ,не само моето уважение..!
  • 58 БЪЛГАРИН

    1 16 Отговор
    Г-ЖО ИНДЖОВА, ГОВОРИ ПО-БЪРЗО И ОТИВАЙ НА СРЕЩАТА С ДЪЩЕРЯ ТИ В ОРЛАНДОВЦИ.
  • 59 СЕВЕРОЗАПАДА

    3 11 Отговор
    Това дали е тая, която се беше регистрирала в бюрото за безработни.Оставете я на мира.Тя си получи наказанието от Господ.

    Коментиран от #61

  • 60 ТОЧКАТА

    6 5 Отговор
    БОООЖЕ ,ТАЗИ ЛИЧНОСТ!!!!!е още в оперативна пригодност!!!!!!Страшен мозък и МОРАЛ!!!!!!!Ето защо не е ,,партиен член,, и НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ РЕДОВЕН!!!!!ПРЕМИЕР....А то би трябвало НИЕ ДА ГО ИЗБИРАМЕ,НЕ ФОНДАЦИЯТА и мустафата....
  • 61 Шибаният господ все ДОБРИТЕ ХОРА!!!!

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "СЕВЕРОЗАПАДА":

    Точката го казва
  • 62 Анонимен

    5 3 Отговор
    Ренета е много свестен човек.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ааааа

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    Стачкувах срещу него, но накрая май наистина ще се окаже почтен... Но ТРЯБВАШЕ да махне корумпягите около себе си. НЕ ГО направи от партийна солидарност. Кофти компромис и сега СТРАДАМЕ...Не го щъ!
  • 66 Политолог

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "alex":

    Единствено Ренета Инджова,една достойна жена трябва да оглави слгужебно правителство, назначеното Президента Радев!! А Татяна Дончева- министър на вътрешнит работи!! Професионалистка е и много знае!! Тези две жени ще въздадат справедливост!!!

    Коментиран от #75

  • 67 Народен човек

    3 1 Отговор
    Политологът е много прав!!
  • 68 свидетел

    3 3 Отговор
    Честно,не съм и чел прзно-приказването.Може ли някой докрай да изслуша тая виевата реч ,и нищо.Знам я от едно време ,беше временни министър председател и НЕ Я ПОМАСЯ.Тея виевати фрази с това самогодочувствие на велик мислител-не ми допада.Голяма тешкарка.Въздух под налягане.От типа на много приказване а нищо правене.Те впрочем повечето са такива.

    Коментиран от #69

  • 69 Алена

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "свидетел":

    До Свидетел: Извинете, толкова сте неграмотен, че не може да се разбере мисълта Ви. Тъжно! И такива като Вас ще коментират кой и как да помага на изпадналата в колапс държава. Горката България.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 За какво изобщо си говорим

    3 2 Отговор
    Г-жо Инджова, с цялото ми уважение ама не сте права. На Шайката изобщо не й пука в международен план, важни са единствено чекмеджетата, а на Главатаря?- че той им го ...с 200.
  • 72 гост

    3 3 Отговор
    Тази жена беше безпристрастен служебен премиер и караше наред. Всичките бяха пропищели от нея - червени, сини, оранжеви, турско сини ...
    Мойте уважения Госпожо!
  • 73 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Гад":

    Жан Виденов беше комунистическо ренде, но направи нещо което други не направиха. Върна 2 милиарда от главницата на външния ни дълг. Това не мога да не му го призная на този. Дай дао питаме Горанов колко е към момента външния дълг или колко средства трябва да върнем на ЕС след 2021-ва. Отговора може да шокира вас, децата ви и ако имате внуци или правнуци.
  • 74 Ами фатмак е

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Един":

    а, и фигурант
  • 75 Много

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Политолог":

    далеко стигна в мечтите си:резидента да прави служебно правителство начело с Инджова.Забрави я тази угопия-такова нещо няма да се случи.
  • 76 Ицо

    0 0 Отговор
    ОСТАВКА НА СУДЖУЦИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА И ЗАТВОР В БЕЛЯНЕ 2