Last news in Fakti

28 Юли, 2020 18:28 16 136 66

Проф. Румен Гечев пред ФАКТИ: Делян Пеевски е подставено лице

  • румен гечев-
  • бсп-
  • герб-
  • дпс-
  • делян пеевски

''Борисов пък, когато стане дума за финансови потоци, не смее да каже ''добро утро'' преди да пита г-н Пеевски'', смята социалистът

Проф. Румен Гечев пред ФАКТИ: Делян Пеевски е подставено лице  - 1
Снимка: ФАКТИ

''В случая Борисов просто вади ново тесте карти, сменя няколко от картите, но той не сменя нищо. Всъщност, Борисов, неговата кадрова политика, се осъществява извън Министерски съвет и извън Банкя. Той може би заслужава, макар и малко, съжаление, тъй като е принуден, разбира се, на висока цена и в лична изгода, да изпълнява чужда воля. Тези назначения са заместници на лицата, които се сменят в момента. Когато говорехме, че всъщност управлява Движението за права и свободи (ДПС), трябва да минем по-нататък и да кажем, че Пеевски управлява Движението за права и свободи, а чрез него той управлява останалите - формално и неформално, участващи в управлението партии, без единствената опозиционна партия в парламента - БСП, което изключително много ги изнервя. Те имат частични пробиви вътре, но няма как, и слава Богу, не са овладели партията''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ народният представител от БСП - проф. Румен Гечев.

''Тези смени показват, че г-н Пеевски продължава да управлява процесите, тъй като той заменя едни лица с други. Просто се променят имената, но те ще изпълняват същите функции. Примерите са съвсем ясни. Около Банката за развитие (ББР) си плуват същите ''крокодили'', хората, които ще вземат решения са същите, само са с различни имена, но те са със същия произход. Те няма да смеят да променят политиката, така че единственото спасение за България е тези хора - вън от управлението. Мутрите вън, ''крокодилите'' вън'', призова ''червеният'' депутат.

''Тези данни за дяловете на кредити и другите, ние ги съобщаваме многократно в парламентарната зала и особено в Бюджетната комисия, и на срещата с ръководството на банките. И още веднъж ще кажа: когато назначаваха новото ръководство на ББР, преди месец някъде беше, поредната смяна в резултат на гнева на г-н Борисов, който каза, че сменя цялото ръководство поради този страхотен фаул с кредита от 75 млн. за ''бухалкаджийската'' фирма. Само че Борисов излъга, както винаги. Той уволни един-двама души, останалите си останаха. В това число и г-н Богданов (б.р. прави лапсус, иска да каже ''Борисов'', а не ''Богданов''), беше зам.-министър на икономиката, той беше и председател на Надзорния съвет (б.р. на ББР). Той си става сега икономически министър, а ръководството на Банката за развитие на смее да шукне преди да и се нареди от министъра на икономиката. А той пък не смее да каже ''добър ден'' преди да му нареди Борисов. Борисов пък, когато стане дума за финансови потоци, не смее да каже ''добро утро'' преди да пита г-н Пеевски. Така че сме в един омагьосан кръг 

Социалистът разказа как на среща с ръководството на Българската банка за развитие (ББР), провела се в рамките на заседание на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание, на която Румен Гечев е зам.-председател, той ги е предупредил да не дават кредита от 75 млн. на колекторската фирма. Припомняме, че заради този кредит бе освободен тогавашният шеф на ББР - Стоян Мавродиев.

''Аз винаги съм казвал, че зад т.нар. коалиционно мнозинство, а то в момента фактически е малцинство... Нека да обясним на хората нещо важно. ГЕРБ в момента са малцинство, което управлява. ГЕРБ и Обединени патриоти нямат конституционните 121 гласа. Това трябва да го повтаряме на хората. Те управляват благодарение на гласовете на ВОЛЯ, на два-три гласа на независими депутати и, разбира се, на Движението за права и свободи. Винаги, когато е било необходимо, те (б.р. ДПС) са им давали, колкото им трябват гласове плюс, за да приемат някой важен закон, или особено Закона за бюджета. Така че центърът, който управлява Пеевски, Движението за права и свободи, Обединени патриоти и други, не само според мен, е един и същ. Един и същ е центърът на тяхното финансиране, един и същ е центърът, който им разработва техните стъпки, и те взаимно се подкрепят. Засилват си влиянието, създават си проблеми уж, втвърдяват се избирателите на ДПС, втвърдяваха се преди на Атака, а сега на т.нар. Обединени патриоти, които са разединени. Но Пеевски и той, разбира се, е един човек по веригата. Той не е много за оплакване в личен план, но той също е в положение на сандвич, трябва да изпълнява това, което искат от него неговите господари. Аз не го познавам лично, но така като човек, който се занимава със студенти и преподаване, той е едно момче, тогава на 28-29 години ли стана зам.-министър, което е завършило, по странична информация, при едни особени обстоятелства право в Югозападния университет. Неговите колеги казват, че е бил нередовен студент, но да допуснем, че има някакви гениални възможности. Но такова момче, без никаква житейска и бизнес практика, да прави такива велики дела, това просто няма как да стане. Той очевидно е подставено лице, което е захранвано с анализи, с подкрепа и с ходове, които той изпълнява'', смята народният представител от БСП.

Проф. Румен Гечев изрази мнение, че ситуацията в България може да се промени, но само в случай, че има честни избори. Той заяви още, че центърът, който управлява България сега, не е бил избиран на избори.

''Мажоритарният избор, специално за България, е изключителен риск. Аз да ви припомня, че ние предложихме част от местата в парламента да се избират мажоритарно - смесената пропорционално-мажоритарна система. И 9-те места бяха спечелени от ГЕРБ. Тези, които проповядват мажоритарната система, някои от тях много ги уважавам, например един от вашите колеги - Валери Найденов, на когото чета всички публикации, той е един много ерудиран журналист, но тук можем да водим спорове. Примерите показват, че не навсякъде този модел сработва. И в най-големите демокрации в света предпочитат пропорционалната системата. Мажоритарната може да бъде въведена в България, когато обаче разкачиме кукловодите от политическата система. Тоест, първо кукловодите и мутрите вън. Тогава вече можеш да разчиташ на честно съревнование с идеи с други. В България в момента касичката решава изборите'', коментира депутатът от левицата мажоритарната избирателна система.

Социалистът коментира и обявените наскоро социални мерки на българското правителството. ''Те не са 2 млрд, той (б.р. визира премиера Борисов) обяви, че са 1 100 000 000 млрд. Две неща искам да кажа. Първо, г-н Борисов, ще кажа за стотен път, като ви каже ''добър ден'', си погледнете часовника. Това е един човек, който или не знае какво говори като числа, или въобще не му пука за нас и мисли, че всички ние сме някакви хора от не знам къде, които са без образование и не знаят за какво става дума. Ама, г-н Борисов, в България има изключително много образовани хора. Недейте по такъв начин да подценявате сънародниците си.

Те обявяват числа, които не изпълняват. От цялата тази работа, всъщност, единственото сигурно са парите, които ще отидат при ''крокодилите''. Второ, те едни и същи числа ги заявяват по десет пъти. Сутринта са 1 млрд., следобед се появяват 2.5 млрд., предният ден са били 3 млрд. Просто там е шизофренична историята.''

''Ние имаме производства, които са структуроопределящи, но Борисов не ги знае кои са. Неговото структуроопределящо производство е Околовръстният път. Там минава, казва ''здравей'' на труженичките по Околовръстния път и ходи при едни и същи багери и валяци по сто пъти. Този човек няма срам, няма такъв министър-председател в света. Вие видели ли сте някъде, да не кажа като какво, някакъв премиер да обикаля с джипката, да си кара джипката? Все едно, че е шофьор на такси. Това първо противоречи на законите и сигурността в България. Той е денонощно по пътищата, като някакъв строителен инженер, от което той нищо не разбира. Той най-вероятно трудно различава валяк от багер. Но той е там, вместо да стои в Министерски съвет, да организира срещи, да се опитат да разработят някаква краткосрочна стратегия. И в Африка няма такова нещо'', възмути се зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси в 44-ото Народно събрание.

Депутатът от БСП коментира и потвърждаването на автентичността на записа с Борисов, публикуван на 12.06.2020 г. Той и неговите колеги са били сигурни в автентичността на снимките, записа и видеото от спалнята на Бойко Борисов, което излезе на по-късен етап. ''Тук голямата загадка е поведението на българската прокуратура. Ние призовахме няколко пъти главния прокурор, а той сега ми обикаля в Шуменско. Отишъл някъде, то си е негова работа, ама главният прокурор, аз не знам този човек не се ли страхува, че укриването на престъпление е престъпление. Аз никого не заплашвам, но главният прокурор, който и да е той, а и неговите заместници, те ще трябва да дават обяснения на следващи прокурори, защото те прикриват престъпление'', каза проф. Румен Гечев.

Гечев, изхождайки от опита си, т.е. посещавал е резиденцията в Бояна, която е ползвана от различни министър-председатели в годините, заяви: ''Там мишка не може да влезне. Там може да влезе само някой, който има личното разрешение на премиера. Затова премиерът казва: ''Не закачайте момчетата от НСО''. Той отлично знае кого е канил вътре. Какви шпиони, какви пет лева?''

''Г-н Борисов не знае ли закона, че пистолетът се държи в каса и че е подсъдно да си държиш пистолета на общодостъпно място? Този човек гази закона. Ние наистина сме в положение, в което аз се срамувам, че съм българин, защото заради този човек се побутват моите колеги в Брюксел, депутатите, ние контактуваме с тях'', завърши депутатът от БСП.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАКА Е,..

    62 18 Отговор
    КАКТО ТВЪРДЯХА ДРУГАРКИТЕ МАЯ, НИНОВА, ОРЕШАРСКИ....,ПЕЕВСКИ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК!!!🇻🇳😂
  • 2 Каза

    41 23 Отговор
    Агент "Економов"
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Васил Левски

    70 23 Отговор
    БорисоФ и гешеФ са слуги на ПееФски,а той е слуга на дУган.

    Коментиран от #10, #22

  • 5 ПАЦО МЕРТЕКА

    40 35 Отговор
    Те го...ТЕ, РУМКАТА ФАЛИТА!
    ОХ КОТЬООООО.....
  • 6 КОТарАК

    68 18 Отговор
    оплели са се като свински черва , това е самата истина. ако се наложи да прецакат някой , даже го предупреждават предварително , както направиха с момчето в Сърбия и другия в Дубай-защото ще се разприказват. при нас има и руски и американски , турски интереси и кашата е пълна. трудно може да се изчисти тая кочина . изхода е здрава президентска република , с честен човек начело

    Коментиран от #8

  • 7 гост

    29 13 Отговор
    Вярно е!
  • 8 Лол

    30 48 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Имаш предвид някой конкретен ли?Само не шапкаря фатмак,който спечели поста си срещу Цецка Цачева...

    Коментиран от #11

  • 9 ЕДИНИЦА ЗА ТЪПОТИЯ!

    53 18 Отговор
    ЕДИНИЦА ЗА ПРОСТАЩИНА: ЕДИН БОРИСОВ!!!
  • 10 Джигиби

    29 18 Отговор

    До коментар #4 от "Васил Левски":

    За КОАЛИЦИОННИЯТ партньор на БСП ли думаш?
    Ние ги гледахме у ..6 ПРАВИТЕЛСТВА на БКП-ДС
  • 11 КОТарАК

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "Лол":

    не-народа трябва да реши/принципно говоря

    Коментиран от #14

  • 12 макдоналдс тръмп

    45 28 Отговор
    МОЖЕ И ДА Е ЧЕРВЕН,НО ГОВОРИ ИСТИНИ И ТО МНОГО АРГУМЕНТИРАНО

    Коментиран от #50

  • 13 РЕАЛИСТ

    39 12 Отговор
    Обърках се вече. Кой беше казал" Държавата- това съм аз'. Бойко Борисов или Луи 14-ти?
  • 14 Аха

    19 3 Отговор

    До коментар #11 от "КОТарАК":

    Е,аз съм от народа и не искам авторитарна власт.

    Коментиран от #19

  • 15 БО-COVID-19

    15 17 Отговор
    Да живее бат' Бойко – баш Тулупа на Републиката!!!

    Коментиран от #39

  • 16 ДА ГИ УВОЛНЯТ

    11 4 Отговор
    РАЗЖАЛВАТ. .ПОРИЦАЯТ. .В УРАНОВИТЕ МИНИ. .САМО НОЩТНА СМЯНА. .А МА ТО. ..ГАРВАН. .ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ. .
  • 17 Борисов казал,

    27 22 Отговор
    че ще вади армията след 1 август срещу протестиращите уж заради коронавируса.Отдавна разбрахме,че ИСКА кръв да се лее.,,СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ" Излизаме и ние клетниците пенсионери до нашите деца и внуци-много сме.Борисов, тогава...Ще затриеш целия народ?Умиране има,отказване няма.МУТРИ,ВЪН!!!

    Коментиран от #44

  • 18 ШИФИОР НА ЛУНОХОД

    31 15 Отговор
    БАЦО СПРИ СА С ТАА ЖИПКА БА,В НАЧАЛОТО БЕШЕ СМЕШЕН АМА СЕГА СИ ЖАЛЪК,И КО СА ХВАЛИШ ТА ХВАЛИШ - ТИ НИЩО НЕ СИ ПОСТРОИЛ ТЕ ДРУГИ ОРА ГО СТРОЯТ АРЕ СЯ БАЛЪЦИ НЯМА
  • 19 КОТарАК

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "Аха":

    е...щом 30 години не са ти достатъчни , лошо няма
  • 20 Селянин без колело

    25 16 Отговор
    Гечев комуняга си ти Гечев.И погледа ти е все едно си обрал мандра преди да дадеш интервюто
  • 21 Стоян

    4 16 Отговор
    Заминаваме цялото семейство на Гърция, тестовете не трябва да се плащат а да са за сметка на българския данъкоплатец.

    Коментиран от #23

  • 22 продължавение

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Васил Левски":

    а дуган на дс задкулисието абе след като славчо пеевски започна да обяснява нещата в истинския им вид ,сега би трябвало да излезе бриго аспарухов и да завършим с мръсния убийствен 30 г преход.признат грях е половин грях.да живее България
  • 23 Сиктирдакис

    12 1 Отговор

    До коментар #21 от "Стоян":

    Кремвирши да ти купим ли и Лук

    Коментиран от #25

  • 24 На такива

    31 8 Отговор
    Народът им казва гьонсурат.Фалира банки,фалира държавата ама излязъл да ни обяснява колко голям икономист е
  • 25 Стоян

    2 9 Отговор

    До коментар #23 от "Сиктирдакис":

    Яденето от мене, но теста и евентуално лечение трябва да е за сметка на българския данъкоплатец
  • 26 Бай бай

    14 6 Отговор
    "Смята социалистът" хахахахаха особено тоя!!!!!!!
    Това наУчна фантастика ли е....хахахахаха
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Да вярно

    3 13 Отговор
    И аз съм извънземен от планетата Тиквуния. Не бях чел по размито мислене от човек. Чешате коня 13 години и нищо. Всички сте Плява за косене и с химикал да Ви минат до девето колято да не се видите повече.

    Коментиран от #29

  • 29 Бай бай

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "Да вярно":

    Другарю...тука говорим за ФАКТИ а не за приказки от 1001 нощ!!!!!
  • 30 Истина

    6 1 Отговор
    Както казват в един филм на Лукас, there is always a bigger fish "винаги има по-голяма риба". Важните хора не ги дават по телевизията, те си стоят в сянка.

    Коментиран от #34

  • 31 АНОНИМЕН

    12 0 Отговор
    Румeн Гечев ce e разприказвал - странно! Oт гoдини e oбщecтвeнa тaйнa, чe Дeлян e куклa! Aми ocтaвa дa кaжe и кoй му e куклoвoдa! Знae гo, aмa cмee ли?
  • 32 Партиец

    21 0 Отговор
    БСП с ДПС избраха Пеевски за шеф на ДАНС при правителството на Орешарски.
  • 33 НЕ НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ

    6 12 Отговор
    ЧЕТЕТЕ ,ИСТИНСКИТЕ,ТОЧНИТЕ НОВИНИ В "ПИК" ..НЯМА ФАЛШИВИ НОВИНИ,НЯМА ФЕЙК ЖУРНАЛИСТИ..ИНФОРМАЦИЯТА Е МНОГО ТОЧНА.

    Коментиран от #37

  • 34 АНОНИм

    10 0 Отговор

    До коментар #30 от "Истина":

    Истина е! Важните хора няма да се покажат! А Делян ще мине по алеята на славата и ще отмине! Нямам представа точно как! Зависи само от него! Ако има малко нещо в това дето е между ушите му, ще си задели малко провизии за после и ще си ги гризка на тихо, скрито място! Ако не - ще страда, а може и да изчезне без следа! Друга кукла ще извадят от ръкава! Желаещи за слава има!
  • 35 Наблюдател

    9 6 Отговор
    Надявам се тоя да е станал професор с някое по-реално откритие, а не с откритието на топлата вода
  • 36 ФАЛИТАДЖИЯТА НА БГ

    14 5 Отговор
    Не си губете времето да му ЧЕТЕТЕ НА ТОЯ ВЪРХОВЕН СПЕЦИСЛИСТ ПО ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА ,КУКУНДЕЛСКИТЕ ИЗЦЕПКИ...КУРНА СИ ГО ДЪРЖИ В ПАРЛАМЕНТА, КАТО СЕ НАДЯВА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТА И ДА ГО НАЗНАЧИ ПАК ФИНАМСОВ МИНИСТЪР ЗА ДА СПРЕДНЕ ПАК ФАЛИТ .
  • 37 АНОНИм

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "НЕ НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ":

    Ама ти сериозно ли?
  • 38 WENKO

    20 7 Отговор
    Помним го СПЕЦИАЛИСТА румен гечев от 1996 в правителството на Виденов дето обраха спестяванията на ВСИЧКИ в България а долара стигна НАД ТРИ ХИЛЯДИ ЛЕВА и ТОЯ СЕ НАТИСКА ДА УПРАВЛЯВА!
    ПАЗИ БОЖЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ КАТО НЕГО !!!
  • 39 ares

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "БО-COVID-19":

    БАШ ТУЛУПА СИ ТИ КРАТУНО ПРАЗНА
  • 40 ares

    10 10 Отговор
    Как не измряха тези гадни комуняги.Мръсна паплач
  • 41 Behemoth

    5 6 Отговор
    Когато прочетохте тоя текст не ви ли стана ясно за жалкия цирк наречен България?Колкото и да го плюете ,няма една дума която да е лъжа или да няма логика в нея....а другото е ВЯРА (АЗ ВЯРВАМ НА БОЙКО БОРИСОВ ХАХАХА)
  • 42 тончо

    12 6 Отговор
    ТЕ НА ТОЯ МУ РАЗГОНВАМ ФАМИЛИЯТА, ДЕТО ПРЕЗ 1997 ЗАПЛАТАТА МИ БЕШЕ 3 ДОЛАРА-АМЕРИКАНСКИ.....И ТИЯ ЕПИЛИРАНИТЕ ТРОЛОВЕ ДА НЕ МИ СЛАГАТ МИНУСИ, ЩОТО НЕ ЗНАЯТ КЪВ ГЛАД БЕШЕ ТОГАВА.............
  • 43 тончо

    10 5 Отговор
    ТЕ НА ТОЯ МУ РАЗГОНВАМ ФАМИЛИЯТА, ДЕТО ПРЕЗ 1997 ЗАПЛАТАТА МИ БЕШЕ 3 ДОЛАРА-АМЕРИКАНСКИ.....И ТИЯ ЕПИЛИРАНИТЕ ТРОЛОВЕ ДА НЕ МИ СЛАГАТ МИНУСИ, ЩОТО НЕ ЗНАЯТ КЪВ ГЛАД БЕШЕ ТОГАВА.............
  • 44 ВНИМАВАЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "Борисов казал,":

    ВНИМАВАЙ, ПУСКАШ ФАЛШИВИ НОВИНИ И СИ ЗА ПРОКУРОР.

    Коментиран от #51

  • 45 ХА ХА ХА ХА

    9 3 Отговор
    БАШ КРАДЦИТЕ, ФАЛИРАЩИ БАНКИ, ВИКАТ : ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!!
  • 46 Тук

    6 6 Отговор
    Хвани единия, удари другия! Колкото и да са верни нещата, които Гечев казва толкова се вбесявам от думите му, че БСП са били единствената опозиция. И те са нагазили в л@йната толкова, колкото и управляващите
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 декларация

    5 2 Отговор
    от БКП-БСП "винаги можете да разчитате на нас,господин Бошков"
  • 49 Аман от такива

    7 2 Отговор
    Този защо си мисли че сме забравили за него.Младите да попитат родителите си.

    Коментиран от #60

  • 50 Алеко КАН

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "макдоналдс тръмп":

    И кога започна да казва истината за Пеевски тоя тарикат , когато Христо Иванов и ДА България отвори очите на народа и започна да го открехва за Хунтата на Пеевски ! Сега всички ще започнат много големи борци срещу Задкулисието да се изкарват , няма що!!! Но ние знаем , че всичките свързани със старата ДС комунисти , а това са върхушките управляващи всички сегашни парламентарно представени партии - не трябва да влизат в новия парламент! Само тогава България ще започне да се оправя в една държава със върховенство на закона , еднакво за всеки неин гражданин!
  • 51 Ти също внимавай

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "ВНИМАВАЙ":

    Защото Бойко и Пеевски официално са със САЩ, НО задкулисно сме си точно следващи указанията на Путин , И ДА НЕ докара и той армията на "военно учене" в центъра на София, както направи пожизнения президент/диктатор малкия Путин в гр.Хабаровск срещу тамошния справедлив протест на тамошните граждани!
  • 52 волен сидеров

    2 0 Отговор
    НА КАБАЛА И ЕВРЕИТЕ-ТАМ Е КЛЮЧА ЗА ПАЛАТКАТА-ТЕ СЪСИПВАТ СВЕТА
  • 53 Бай Пешо

    5 3 Отговор
    До къде я докарахме, др.Румен Гечев-министер на икономиката в правителството на др.Жан Виденов,/1995-1997г./,което на практика фалира България и всички бяхме милионери,сега същият този човек,изваден от нафталина,с цялата си наглост, дава акъл, как да се оправи България!Тези хора са срам и позор за България!
  • 54 Поне да се скрият тези наглеци

    4 2 Отговор
    Доживяхме този който ни доведе до национална катастрофа като икономическо гуро по времето на Виденов а после забягна в Кипър да ни дава акъл? Доводите му са смешни. Цар Борис като е карал влак и той ли е шофьор на такси?

    Коментиран от #55

  • 55 llll

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "Поне да се скрият тези наглеци":

    До националната катастрофа тогава ни доведе Елцин и МВФ. А на Виденов още му е криво като се сети какви хищници има и на изток и запад.
  • 56 batco

    1 1 Отговор
    drugariu lichno vie i vahcata partia zaedo s dps go kachihcte na varhca
  • 57 До коментар 55

    5 2 Отговор
    Тогава до национална катастрофа ни доведе Римската империя и свети Онуфрий и Световната конспирация. Виденов е светец който нищо не е знаел и е позволил на такива като проф. д-р на докторите и на радиотехниката Румен Гечев да си прави икономически експерименти с народа който за благодарност вечно ще го избира в парламента него и сина му.
  • 58 ИЗМЕКЯРА ГЕЧЕВ

    7 1 Отговор
    ЗДРАВЕЙТЕ ДРОГАРКИ И ДРОГАРЕ! ПРЕДИШНИЯ ПЪТ КОГАТО БЯХ МИНИСТЪР ВИ НАПРАВИХ МИЛИОНЕРИ СЕГА СТАНА ЛИ МИНИСТЪР ЩЕ ВИ НАПРАВЯ МИЛИАРДЕРИ ! А ВИЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА СЕ УЧИТЕ ДА БРОЙТЕ МИЛИАРДИ ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕБРОЙТЕ ПОНЕ ПАРИТЕ ЗА ХЛЯБ А НЕ ДА СЕ ЧЕШАТЕ ПО ГЛАВАТА КАТО ВИДИТЕ НУЛИТЕ!
  • 59 Ооо

    0 0 Отговор
    Всички над 55 да ги изринат от парламента и управлението. Нека са съветници, но не и депутати, министри или нещо подобно!!!
  • 60 СТАЛИН

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Аман от такива":

    А Гечев е "оставено" безлице и отривка като Пеевски!
  • 61 ДДД

    2 0 Отговор
    Стига с тия партизански глупости...
  • 62 КГБ

    1 0 Отговор
    За тези които не знаят кой е Румен Василев Гечев - ЕКОНОМОВ
    https://agentibg.com/index.php/bg/2014-02-18-16-15-51/189-2015-01-02-10-13-58
  • 63 ГЕШЕВ ЗАЕМИ СЕ С МЕТЕЖНИКА

    1 1 Отговор
    ПРОФЕСОР Р.ГЕЧЕВ ПО ФАЛИТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
    Брави и какво ДЕБЕЛООЧИЕ ,ТИПИЧНО КУРНЕЛОВСКО -ДА ИЗЛЕЗЕШ И ДА РЪСИШ АКЪЛ, А???????МОЖЕ ЛЛИ ВСЕКИ ДЕБИЛ ДА ГО НАПРАВИ??????КАКВА СРТЕПЕН ДЕБИЛСТВО ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВА ЧОВЕК??????????????ЕТО ТОЗИ Е СЪЩО В ГУПАТА НА ДЕБИЛИТЕ „БИВШИ ПРОВАЛЕНИ ПОЛИТИЦИ,НО "НОВ"КАНДИДАТ ,ОТНОВО ДА ПРИЛОЖИ СХЕМАТА ФАЛИТ.
  • 64 СЪД ЗА МУТРАТА РАДЕВ НАЦ ПРЕДАТЕЛ

    1 1 Отговор
    Тая ,мрънкащата ЛИЛИ ПАРТЕНКОВА ,НЕ СПРЯ ДА КАНИ РЕНЕГАТИ ,ПРОПАДНАЛИ ПОЛУИДИОТИ,ДЕТО ВСЕ СА БИЛИ В УПРАВЛЕНИТО И СА НИ е---бали май---та..НАСКОРО АКО НЕ СЕ ЛЪЖА БЕШЕ ПОКАНИЛА ТАЯ ВИЕВАТА ДАМА РЕНЕТА ИНДЖОВА ,С ГЛАС НА ИЗВЪНЗЕН РОБОТ,И КАТО СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИКА – НА ЕДНО ТЪПО СЛУЖЕБНО КОМ“ПРАВИТЕЛСТВО Я НАПРАВИХА ЗА 3 МЕСЕЦА СЛ.ПРИМИЕР„МА ТО НЕБЕШЕ ВИРЕНЕ НА НОС„НА ГЛАВА ,ГОЛЯМ ДЖИМБИШ.
  • 65 Неможе да бъде ! Виж ти ?

    0 0 Отговор
    Така ли ? А Аз незнаех . И тва ма/на играе " Ситна Радомирска".
  • 66 Дръжте к.адеца !

    0 0 Отговор
    А за ЗМЕЯТ с многото глави , Гечев мълчи !