Last news in Fakti

28 Юли, 2020 20:05 44 775 245

Проф. Минеков пред ФАКТИ: Борисов е непоносим! Гешев ходи да гони избягали кокошки...

  • проф. велислав минеков-
  • проф. минеков-
  • отровното трио-
  • протести-
  • снимки

Проф. Минеков е категоричен, че хората, посещаващи протестите, не намаляват

Проф. Минеков пред ФАКТИ: Борисов е непоносим! Гешев ходи да гони избягали кокошки... - 1
Снимка: ФАКТИ

''Политическото се губи тези дни. Няма удряне върху масата. А би било добре да се съучаства в това, което се случва. И то с призиви. Сега е моментът да се преброят - кои са тези истински партийни членове на партиите, колко са, имат ли достатъчно мощ, така че да подпомогнат нещо, което е от изключително значение за държавата. Каузата я има, но трябва кураж, тъй като някак си тези партии не са свикнали да работят помежду си. Донякъде това е естествено. Но можеше в такъв момент да има повече разбиране помежду им, да я няма постоянната омраза, с която са закърмени, да има цел. А целта е ясна, целта е една. Освен това, моментът е назрял, и както казвам - сега или никога. Не може в такъв миг да се търси политическата разцветка. Няма никакво значение кой е ''червен'', пембен'', ''зелен''  или ''бял''. Никакво значение''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ скулпторът проф. Велислав Минеков. Той е част от т.нар. ''Отровно трио'', допълнено от Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов, което организира протестите в София и координира част от тези в провинцията. Протести, които желаят две оставки, а именно тази на правителството и тази на главния прокурор Иван Гешев.

Проф. Минеков коментира последните социални мерки на правителство, обявени лично от министър-председателя Борисов. ''Този човек наистина интелектуално е силно ограничен. Бедата е, че той е заобиколен от себеподобни и непрекъснато получава лош съвет. С всяка своя дума, всеки път, когато отвори устата си, нещата стават все по-зле и по-зле. И това го виждате, особено в тази криза през последните 20 дни. Всяко едно решение. Накрая, като един фокусник, реши да извади 2 млрд. от нашите джобове, за да ги раздаде на нас. Това е изключителен абсурд. Бърка в данъците, които ние сме създали, бърка в бюджета, който е нашият бюджет, и ще го раздава по усмотрение на ''добрите'' хора. А ''добрите'' хора, може би когато получат това нещо, трябва да върнат обратно поне половината, както сме свикнали по лиценз на корупцията в България да се движат нещата.''

''Хубавото е, че тези, на които се иска оставката вече са силно притеснени. Видяхте как г-н прокурорът Гешев се занимава с битова престъпност, гони избягали кокошки, настъпва зайци. Там би трябвало да има полиция, там би трябвало да има районен прокурор, какво общо има той с преследването на овце и кокошки? Той се захвана със системата ''Борисов'', т.е. да се появяваш всеки ден в телевизията с добри намерения и добри новини. Ако си спомняте Борисов, като главен секретар, той се явяваше на фона на някакъв труп. 140 умишлени убийства не бяха разкрити от същия главен секретар. Същото е в момента и с Гешев. Ако самият Гешев реши да върши нещо, той тогава може да посегне на своя благодетел г-н Пеевски, може да посегне на г-н Борисов. Не очаквайте такова нещо. Не очаквайте той сериозно да търси къде е Черепа и да желае той да бъде върнат. Защото Божков няма да си затвори устата, ако стигне до България. Всъщност, той си замина предупреден, аз съм сигурен в това'', коментира още проф. Велислав Минеков.

Той сподели и очакванията си за времето след протестите и бъдещите оставки. ''Лицензът ''простотия и вярност'' ще бъде изтрит завинаги. Възможно е да се появят морални, нови хора. Тогава какво правим с това нещо? Настава пълна смяна в парламента. Ще се появят нови субекти, ще се появят желани хора и ще се разчита на техния морал. А ако не, хората се научиха, ще излязат отново на улицата. И като казваме, че това е протест на младите, естествено, че е така, защото когато стартира управлението на тази крадлива простотия, те бяха 10-12-годишни. Днес са 20, 24-25-годишни, хора с дипломи в джобовете си, хора с по няколко езика, за разлика от управляващия Борисов и Гешев, и те искат ново бъдеще. Те трудно разбират коя партия каква е, не знаят какво е съдържанието на Народното събрание, може би не са наясно дори и с Конституцията, но са напълно наясно с едно - какво бъдеще желаят да имат. Да видим как ще бъдат спрени.''

Проф. Минеков е категоричен, че хората, посещаващи протестите, не намаляват.

Скулпторът сподели очакванията си към хората в Брюксел и техните представители у нас: ''Очакваме да не бъдат глухи и слепи. Да, той им много верен (б.р. визира премиера Борисов), наш кучи син, както се изразява един американски вицепрезидент, но въпреки всичко той е непоносим. Няма западна медия, която да не излезe с критика върху съществуващата власт. Може би досега те смятаха, че сме напълно забравени, че корупцията е нещо като част от българските традиции, че сме свикнали, че тази държава е наистина негодна. Погледнете свободата на медиите, погледнете свобода на мнението, състоянието на човешките права. Общо взето бяхме изхвърлени на боклука като некадърници по отношение на нашето членство в Европейския съюз, или като хора, които не разбират ползите от това. И изведнъж нещата се промениха за няколко дни''. Според него това се е случило вследствие на натрупване.

''Има голямо натрупване от безобразия. Тези студенти, които обичат природата виждат нейното разрушаване ежедневно. Въпросът не е в онази подпорна цена (б.р. допуска лапсус, иска да каже ''подпорна стена''), видяха как беше унищожено цялото ни Черноморие, как се изсичат горите, как се тровят реките, което се случи и вчера. Биха желали да имат онази нормална държава, за която мечтаят - с чиста природа, без рушвети и подкупи, които да се раздават за каквото и да било, с дипломи в България, които да са истински, а не фалшиви, от истински университети. Много е напрежението. Не са една и две причините. Това е системно натрупване на безобразия. Експлозията беше неизбежна. Съжалявам, аз 12 години обяснявам колко вредно е да се дадем в ръцете на тази организация от крадливи простаци. Много трудно се чуваше. Имаше някаква надежда, че това е човекът от народа, който ще слезе до народа. Това са страшни заблуди, не трябва да се разрешава повече тази измама, не ни трябва такъв'', категоричен бе той.

''Това, което казахме като основна задача, не само свалянето на Борисов, Гешев и правителството, е, че следващите избори трябва да бъдат честни, да не бъдат правени от същите тези мошеници. Ако ги оставим те да правят избори, това означава край, същите ще бъдат во веки веков и внуците ни няма да могат да се порадват'', каза още представителят на ''Отровното трио''.

Скулпторът проф. Минеков разкри, че на настоящите протести има много хора, които лично са пострадали от това управление. Той постави и себе си в тази категория, но уточни, че далеч не е на улицата само заради личния си мотив.

''Според Борисов ще счупим държавата. Държавата е счупена, тя трябва да се започне наново, трябва да се разбере какво е истинска демокрация'', добави той.

Проф. Минеков, който е част от т.нар. ''Отровно трио'', е радостен и се забавлява с това, че премиерът Борисов днес определи него, Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов като ''Смрадливото трио''.

''Надявам се скоро да приключа с тази революция. Чакаме оставките и приключвам, повече сили нямам. Освен това, аз си забравих занаята, 20 дни не съм работил'', заяви още той, а след това добави, че много хора са му споделили, че се страхуват да отидат на протеста, защото са зависими от тази власт.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 174 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    209 515 Отговор
    Герб са единствени които правят нещо за България докато управляват - при другите само разграбване и обедняване. Колкото и да не ви се вярва - това са фактите. Герб са за народа, а тия фейсбукарчета и платени провокаторчета от Божков - те проасто не знаят какъв автогол искат да си вкарат.А тоя мазе чичо яко е скубал през комунизма.

    Коментиран от #6, #7, #18, #27, #162, #166, #180, #198, #211, #218, #229

  • 2 ТРИМАТА СМРАДЛИВЦИ?!?

    124 226 Отговор
    Ха-ха-ха

    Коментиран от #42

  • 3 Ххх

    287 108 Отговор
    Когато си оправят бакийте и замажат всичко което трябва , за да може да няма никакви последствия (затвор) за бацето и компания, чак тогава ще се махнат.
  • 4 XXL

    144 19 Отговор
    Горещниците не прощават!

    Коментиран от #235

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тъжно

    151 47 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Това прилича на копи пейст, явно дори те мързи да си изкараш стоте лева..

    Коментиран от #13, #149

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Българина

    191 68 Отговор
    Протестите са от ПОГНУСЕНТЕ, СРЕЩУ ГНУСНИТЕ.

    Коментиран от #161

  • 11 Мили протестиращи,

    159 316 Отговор
    след този боклук ли сте тръгнали? Отивате направо на бунището!Понеже е много силен,тръгнал да се моли за подкрепа срещу Борисов. Свиква йте, Борисов ще управлява!

    Коментиран от #115, #175, #189

  • 12 Извинете, защо навсякъде в СОФИЯ говорят

    132 252 Отговор
    Че РАДЕВ е Прес'тъпник и ДЕБ'ИЛ?!?

    Коментиран от #59, #110

  • 13 Жоро

    128 270 Отговор

    До коментар #7 от "Тъжно":

    Ти за 30 лева ходиш да викаш по площада ама парите на летеца ще свършат

    Коментиран от #16, #21, #125, #151

  • 14 Бою

    193 56 Отговор
    По-уплашен не съм го виждал, явно разбра колко много хора го мразят, щото инкасова до сега гл послъгваше
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ГЕЙбераски Циганин

    209 72 Отговор

    До коментар #13 от "Жоро":

    А аз съм спокоен, защото парите в чекмеджето, в гардероба и под дюшека на нашия вожд няма как да свършат.Краденето е яко.

    Коментиран от #159

  • 17 РИСТЕ СМОКА

    136 216 Отговор
    Професор МИНЕТков е дърта комуняга и ..роб на МУСТАКА от Белград и Черепа от ДУБАЙ.
    Слушайте записите и се забавлявайте

    Коментиран от #121, #213, #242

  • 18 Behemoth

    130 42 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Ти от лудницата ли пишеш бе?

    Коментиран от #93

  • 19 БОРИСОВ

    67 151 Отговор
    Е ПЕРФЕКТЕН

    Коментиран от #117

  • 20 Бойко

    154 76 Отговор
    Само да окрада милиардите от Европа и ставам почетен председател на партията, като моя учител Аамет Доган.
  • 21 Чичо

    160 68 Отговор

    До коментар #13 от "Жоро":

    Летеца няма шкаф с пачки, ама бою има 😂

    Коментиран от #23, #25, #79, #90

  • 22 4986

    39 38 Отговор
    ЛАСТИЦИ,ЛАСТИЦИ,ЛАСТИЦИ.....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Божков е жалък престъпник

    122 168 Отговор
    Платените от мафиота Божков провокатори опитващи се да дестабилизират държавата са навсякъде в интернет.

    Защо ги нямаше преди 6 месеца когато никой не закачаше Божков?

    Борисов управлява 10 години сега ли се сетихте до го хулите

    Коментиран от #122

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ares

    108 88 Отговор
    факти сте големи подлоги .Добре ли ви плаща Божков.
  • 27 Приемам написаното като ирония

    46 25 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Има такъв похван в литературата, въпрос на майсторство е да го използваш. Буквалното прочитане говори за очевидна глупост, иронията осигурява елегантен присмех.

    Коментиран от #94

  • 28 Фен

    66 49 Отговор
    А тоя незадоволен злобар е направо чуден!
  • 29 Профан Минетков

    105 115 Отговор
    Какъв си ти бе господин никой. За какъв се мислиш. Колкото пари да са ти платили олигарсите няма да стане твоята. Горките хорица дето развяват байраци. Ти лапаш тлъсти пачки от олигарси а за тях само жълти стотинки.
  • 30 А защо живота в държавата

    95 24 Отговор

    До коментар #5 от "месара":

    трябва да се определя от лъжец и клеветник с присъда, проста пу-ка, някакви Мозъци, Ръбъли и специалистки по еротични изживявания на задните седалки на коли на НСО и всякакви други, нуелечили мястото си в обществото, но улучили "правилната" политическа насока??
  • 31 Тримата глупаци

    101 110 Отговор
    Нямам търпение да стане утре да се смея с пълно гърло. Тримата глупаци със 100 четници ще превземат България. Какъв сеир ще бъде само. Ще си пия студена бира и ще ви гледам сеира и ще ви се смея .

    Коментиран от #133, #134

  • 32 Стоян

    132 85 Отговор
    Най-корумпираната и крадлива сбирщина е герп.
    Вън от властта!
  • 33 Ученика

    24 19 Отговор
    Увеличението на човешката популация и настървяването в придобиването на "неща" е показателно за началото на упадъка ни като вид.
    Много е вероятно скоро да има нов вид, който ще доминира на Земята...
  • 34 Българина

    94 48 Отговор
    Прави са протестърите, когато казват, че ХУНТАТА е мобилизирала цялата си крадлива и корумпирана сган да я защитават.Ами защо не отидете на площада и на тях да кажете, колко е читава ХУНТАТА, бе ЖАЛКИ СМЕШНИЦИ?

    Коментиран от #37, #60

  • 35 Шамара

    88 72 Отговор
    Да бе ясно е, че целта е една!' Има едни милиарди давай да сваламе ГЕРБ и да ги украдем! Като сложим служебно правителство виновни няма,, куче влачи самолет " вярно? А що се отнася за кокошките, точно избягалите се гонят, тия дето стоят мирно и тихо в кафеза какво да ги гоним? Капиш? Червени, фатваци ,партии на етническа основа ВЪН!!! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ! Който не се чувства Българин да върви където си иска като лидера ви Божков!

    Коментиран от #40, #45

  • 36 Бай Иван

    90 51 Отговор
    Нещо Радев се покри

    Коментиран от #111, #174

  • 37 По....Софиянец

    41 29 Отговор

    До коментар #34 от "Българина":

    Протестъри ли имало??? :)))))
  • 38 9274

    91 30 Отговор
    Крайно време е заспалата народопсихология да се събуди, стига с това безхаберие, смирение и незаинтерисованост. Втори Левски няма да се роди! Всеки един от нас трябва да бъде будител и да се бори за по - добро бъдеще!
  • 39 БСП София

    80 52 Отговор
    Другари! Предлагаме другарят Минеков, основен организатор на Революцията, за вице премиер, министър на вътрешните работи и на културата! Ура, Другари!

    Коментиран от #46

  • 40 Значи повече от милион

    87 37 Отговор

    До коментар #35 от "Шамара":

    българи, живеещи и работещи в чужбина, не са българи? А нези, които ги прогониха, сте българите? Нещо не се връзва... Например - инженер мие чинии в Англия, защото калинка с недовършено образование е заела мястото му... или -специалист по поцинковани кофи е на позиция, която предполага юридическо образование? Или външен министър се става с недостигащи познания по английски?

    Коментиран от #96, #226

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Дааа

    72 82 Отговор

    До коментар #2 от "ТРИМАТА СМРАДЛИВЦИ?!?":

    Какъв професор е този търбух провокатор
  • 43 Емо

    81 45 Отговор
    Достатъчно е да се ъведе образователен ценз при гласуване и партии като герп и депесе няма да помиришат власт

    Коментиран от #227

  • 44 Питам

    77 50 Отговор
    А Радев и Нинова поносими ли са, че работиш за тях?

    Коментиран от #50

  • 45 Това за отговорността

    72 43 Отговор

    До коментар #35 от "Шамара":

    -че служебното правителство "не носи отговорност" - първо - не е вярно - и второ - сега, като не е служебно, кой носи отговорност за блестящите решения в продължение на десетина години, след които сме на първо място по корупциа и последни по доходи не само в ЕС? ТОВА ЛИ КАЗВАШ - ЧЕ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ бОГОИЗБРАНИЯ И ПОДОПЕЧНИТЕ МУ?

    Коментиран от #98

  • 46 🐷 Боко ТИКВАТА

    42 49 Отговор

    До коментар #39 от "БСП София":

    Трай си ДРУГАРЮ, че когато ГЕНЕРАЛ РАДЕВ назначи Бойко Атанасов за правосъден министър, Веселина Томова за МВР шеф а Богомил Бонев за премиер, тогава ще ни се стъжни другарю.Кокалите ще ни изгният по занданите ДРУГАРЮ-скрит ГЕРБав крадец.

    Коментиран от #132

  • 47 Питане

    60 55 Отговор
    ВЕрно ли е професор тази мишка?

    Коментиран от #51, #66

  • 48 Бай бай

    79 60 Отговор

    До коментар #41 от "Иван":

    Не съм гласувал за Радев, но пак ме е срам от него!!!

    Коментиран от #201

  • 49 Проф МинеТков

    31 27 Отговор
    Аз мога или не мога..
  • 50 ЕСТЕСТВЕНО

    38 32 Отговор

    До коментар #44 от "Питам":

    че би било обида и за тях, и за всички нас, ако бяха поносими за поддръжниците на полуграмотен премиер, осъден за лъжа и продължаващ да лъже.
  • 51 Избирател на ГЕРБ

    34 38 Отговор

    До коментар #47 от "Питане":

    Професор е ТИКВАРЬОВ, а амет доан е доктор.ТИКВАРЬОВ също е доктор.ТИКВАРЬОВ е бил и взводен командир и така стана "генерал" без армия и войски.Абе жалка работа.

    Коментиран от #68

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 мнение

    41 29 Отговор
    Протестите са на грантаджиите, идва нов програмен период и каквото могат да заграбят ...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Георги Господинов

    67 52 Отговор
    Кой сее омраза бе Минеков . Това сте вие ОТРОВНОТО трио . вМЕСТО ДА НАТИСКАТЕ за решаване на определени проблеми ,вий сте решили да решавате проблемите на комплексара Ернесто Че Радев от групата РОТФРОНТ. Ще ми вдига юмруци тоя Фатмак ,ще ми се ежи ,ще ми прави смислови паузи . Кво си въобразява 4 години си избива комплексите от Борисов ,като че ли ний гражданите сме длъжни да водим неговите войни . Говорите за нахалство .Какво по-голямо нахалство от това да използваш служебното си положение за да водиш институционални войни . Предложил ли е нещо на министър председателя като идея ,което да не му е прието . Не , бълва неговите си опорки де се пръкне на някой празник или посети някое поделение . Абсолютен мизерник .Срам

    Коментиран от #61

  • 57 Мокро Дело

    31 17 Отговор

    До коментар #55 от "Русе":

    Не се казва РУСЕ ,казва се РУСИ бе комуне.
  • 58 jorj

    49 29 Отговор
    Това заглавие ли е, ТОВА ПРОФЕСОР ЛИ Е?.! Нека да се говорят сериозни неща от сериозни хора.

    Коментиран от #64

  • 59 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    39 52 Отговор

    До коментар #12 от "Извинете, защо навсякъде в СОФИЯ говорят":

    Къде говорят така по адрес на президента Радев? Единствено в спалнята на топупа от Банкя с пълните чекмеджета злато и пистолета до главата!
  • 60 Мао Цзъ Дун

    60 40 Отговор

    До коментар #34 от "Българина":

    Хунтата е една , на Генерала Радев ,Заобиколил се е с генерали ,все едно е ПИНОЧЕТ .

    Коментиран от #62

  • 61 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    22 31 Отговор

    До коментар #56 от "Георги Господинов":

    Бойко, защо плащаш милионите на Севда - твоята пиарка като й отнемаш работата?
  • 62 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    17 32 Отговор

    До коментар #60 от "Мао Цзъ Дун":

    Ти сам си говориш и сам си слагаш плюсчета при герберското тролене.
  • 63 пак ббб

    54 49 Отговор
    Гнуcя ce дa глeдaм и дa пишa зa този фaлшив прeмиeр - нo нaй-ми e инeрecнo и чуднo , кoлкo бързo ce зaбрaвихa и пaритe и злaтoтo и пиcтoлeтa и ... и прocтaшкoтo и циничнoтo гoвoрeнe и пoвeдeниe нa тoзи oтврaтитeлeн индивид- нe вярвaм, чe хoрaтa ca тoлкoвa мaзoхиcти! Дoкoгa щe гo търпим тoзи Бaрбa Гaньoc и нeгoвитe пoдoбия...

    Коментиран от #69

  • 64 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    25 35 Отговор

    До коментар #58 от "jorj":

    Както "сериозно" говори твоят вожд - докторът по пожарни кофпомпи Бойко Методиев Борисов ли?
  • 65 Майна

    40 36 Отговор
    БЪЛГАРИ, ДЕРЗАЙТЕ И СВАЛЕТЕ ТАЗИ ГЛУТНИЦА! ДЕСНИ ..,ЛЕВИ.., БЪДЕТЕ ДОРИ И БЕСНИ ЗА ДА СПАСИТЕ БЪЛГАРИЯ И ДОРИ ОНЕЗИ , КОИТО ДРЕМАТ ОГЛУПЕЛИ. ДАВАЙТЕ , БЪЛГАРИ!!! ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ УСПЕЕТЕ!!!
  • 66 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    10 26 Отговор

    До коментар #47 от "Питане":

    "Мишката" има повече мозък от твоя мозък на комар!
  • 67 Ха ха

    23 31 Отговор
    Май герберастките тролингени са оставени да се надврякват сами със себе си.
  • 68 Айде бе

    6 5 Отговор

    До коментар #51 от "Избирател на ГЕРБ":

    Ми то никой, слава Богу, не се е проявил в битка, така че как да им сравняваме моженето?
  • 69 И аз да кажа

    42 32 Отговор

    До коментар #63 от "пак ббб":

    Е, ние няма да се годяваме за него - гледаме как върви държавата, че заплатите и пенсиите постепенно вървят нагоре, че българският пенсионер за първи път може да си позволи почивка в Турция, Египет или Гърция. Ако не беше пандемията като цяло , макар със слабости, вървяхме нагоре!

    Коментиран от #119

  • 70 шоуто на боци

    32 40 Отговор
    Бацито си е пич , като по еталон да прост народ , праи се на луд , гепи милиони , трупа милиарди , народа граби , държи го в мизерия , играе го народняк ,всеки му е близък , всеки му е драг.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Емо

    28 30 Отговор
    Тиква с каскет - холандец нарисува карикатура за България
  • 73 Стратегически бързовар

    34 18 Отговор
    Днес няма да се гъбаркам с червените дядовци .....те се автогъбаркат

    Коментиран от #129

  • 74 9572

    35 49 Отговор
    Напълно подкрепям протестите и смятам, че всеки ден оставане на ГЕРБ на власт е пагубен за България и Българският народ, няма нито една институция която да работи нормално, държавната администрация е пред разпад, като над 50% са партийно обвързаните с ГЕРБ! Явно отвън нещата не изглеждат толкова зле колкото са действително отвътре, хората имат 10-20% информация за случващото се в държавата, а то е масово подслушване, масов теч на лични данни, заплахи, рекет, уволнения, кражба на лично и обществено имущество, безразборно налагане на глоби от всяка една институция подчинена на Боко, повдигане на обвинение или разследване на всеки дръзнал да се опълчи срещу тях, записване на протестиращите и обработването им дали чрез работодател, банкова институция или др., ГЕРБ имат информация за влоговете на всеки и изнудват хората - отдавна няма банкова тайна, прословутата наредба Н18 за касовите апарати си бе чиста проба опит на ГЕРБ да краде бизнеси и то масово? Е как да ги оставим тези да ни управляват?

    Коментиран от #97, #103, #104

  • 75 Мордекай

    41 16 Отговор
    Тоз беше от отровените , нали , смешник. Кокошките дето се разбягаха да не бяха с имена като , божков , баневи , василев , арабаджиеви от тоя вид пернати твари , а отровен.

    Коментиран от #123

  • 76 ваню

    49 29 Отговор
    Баце пак джитка с джипа и държи строежите под контрол за да се пукат от яд комунягите.Колкото и да го обиждат само той до сега е направил нещо за България,
  • 77 Гост

    27 40 Отговор
    Служебно правителство - най-големият кошмар на гербавите.
    Нали сте напред според цоциолологическите миндири? Отивате на извънредни избори! Ама организирани от други, не от вас. Тогава ще ви лъсне гърба вият задник - 10%

    Коментиран от #99, #128

  • 78 БАЙ МИТЬО

    58 10 Отговор
    Браво деца борите се мъжки 20 дни,но питам аз ,кои са новите ни спасители,Корнелия,Радев Божков,Бабикян Хр.Иванов,Йончева ??.Помислете добре.

    Коментиран от #86

  • 79 гого

    41 23 Отговор

    До коментар #21 от "Чичо":

    Българският народ поумня от 20 години насам по отношение на политическите ексцесии и няма да допусне да се стигне до служебно правителство!Вие протестиращите искате оставката на човека с пачките? Той управлява България от 15 години, като през това време няколко пъти си подава оставката когато му я поискате и народът пак го избира след няколко месеца! Защо го избира народът? Защото не само чекмеджетата на нощните шкафчета, ами и шкафчетата са му пълни с пачки и гардеробите и секциите са му пълни с пачки, и мазетата и банките и няма къде да ги слага, затова народът го избира! Българският народ е мъдър народ въпреки, че на първо четене изглежда като най-простият народ на планетата, но народът никога няма да избере някой гольо от протестите без пачки за да почне и той да си пълни шкафчетата с пачки! Така че, приятни протести ви пожелава народът и e винаги готов за нови избори и за издигане отново на човека с пачките! България не желае да бъде управлявана от човек без пачки защото е брала ядове вече от такива, а и това не са вашите пачки драги протестиращи, а пачките взети от народните изедници! Вашите пачки ще си ги търсите в Дубай и Белград след края на протестите!

    Коментиран от #101

  • 80 Фактъ

    24 40 Отговор
    Много злобна герберастия тук бе
  • 81 психиатър

    45 24 Отговор
    проф. Минетков, моля ви ,спрете онези хапчета ,които ви предписах, явно не ви понасят! Имам предвид веднага ги спрете!
  • 82 Ицо

    28 37 Отговор
    Днес във Враца около двайсетина платени чиновници плюс още толкова мангупи скандираха името на Тиквата

    Коментиран от #84

  • 83 Тези тримата дано ви управляват хаха

    12 14 Отговор
    Гледам тук доста от изтровеното стадо крави са оцелели ...слефете плюсовете и ще ги видите

    Коментиран от #135

  • 84 Гошко Хубавеца да му,йгкхгбиикнн

    19 7 Отговор

    До коментар #82 от "Ицо":

    Враца кви чиновници бе ,там сте само пущиняци и орли

    Коментиран от #102

  • 85 УДРИИИИИ... ПИК направо КЪРТЯТ

    34 14 Отговор
    Снимки на.. "милионният Протест" и БАБИКЯНКА,....УДРИИИИИИИИИИ
    Ха-ха-ха
  • 86 Децата

    22 37 Отговор

    До коментар #78 от "БАЙ МИТЬО":

    Първо ТИКВАТА и КАСКЕТА в затвора, пък после ще му мислим.Който и клошар да хванем от боклуците, ще бъде по-добър премиер от сегашната Т-ИКВ@.
  • 87 до Нидялко # 85 УДРИИИИИ... ПИК направо

    7 12 Отговор
    Какво къртят?Изчукват глината от кратуната ти?
  • 88 ПРАВ е Минетков, ПРОТЕСТА не намалява

    42 19 Отговор
    Днес са близо...30 пияндета и откачалки..
    Липсва само оня ДЕБ'ИЛ с дрона

    Коментиран от #124, #127

  • 89 Кико

    33 7 Отговор
    Жабока Курмит не му стигат паричките! Но Черепа(да не забравя) никога не дава пари без лихва!
  • 90 Шамара

    26 13 Отговор

    До коментар #21 от "Чичо":

    Ти откъде знаеш? Сигурно си му подлога а ? Борисов няма дрон да го следи и да го шантажира ама фатмака има!

    Коментиран от #105

  • 91 Мутра

    22 5 Отговор
    В Пазарджик е жалка работа излезна ли са шега хора!!!!
  • 92 Никола

    41 16 Отговор
    Много уважавах покойния Божидар Димитров а той каза... Проф. Божидар Димитров към скулптура Минеков: Не знаех, че си такъв задник! Това е достатъчно.
  • 93 Жоро

    18 6 Отговор

    До коментар #18 от "Behemoth":

    Докато ти ходиш да правиш бели аз работа а ти си на готово от тати
  • 94 Жоро

    8 3 Отговор

    До коментар #27 от "Приемам написаното като ирония":

    Да да ама вече е късно започва ми сериала
  • 95 6525

    36 15 Отговор
    Интересно как тези тримата глупаци са си повярвали.Вие не сте никакви,даже не може да се каже че сте обикновенни граждани.Повтаряте едни и същи лъжи които омръзнаха даже и на гаргите.Погледнете се какви изпаднялници сте.По това което правите приличате на терористи.Защо нарушавате правата на останалите хора които се мъчат да работят,затваряте кръстовища,блокирате метрото и правите само боклуци по улиците.

    Коментиран от #120

  • 96 Шамара

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "Значи повече от милион":

    Щом не разбираш какво казвам и дърдориш глупости няма какво да ти обяснявам! Като пораснеш ще разбереш сам!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Шамара

    24 13 Отговор

    До коментар #45 от "Това за отговорността":

    Не, не казвам това разбира се. Аз съм за законност и ред и всички са равни пред закона! И не като фатмака и приближените му да работи против собствения си народ и държава, и в наглостта си да променя конституцията за да спаси определени лица! А служебно правителство е като разграден двор!

    Коментиран от #106, #126

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Някой

    19 11 Отговор
    Пичове внимавайте какво пишете че като дойде служебен кабинет на радев ,нарочно го пиша с малка буква,да не се озовете в белене или скравена.

    Коментиран от #112, #116

  • 101 Бою

    9 15 Отговор

    До коментар #79 от "гого":

    Фърли веднъж оставка заради протести, ма нали плевнека го покри тогаз. Кога му е удобно,служебен кабинет може а?
  • 102 Викаш

    3 1 Отговор

    До коментар #84 от "Гошко Хубавеца да му,йгкхгбиикнн":

    Гарги чернички
  • 103 Пич

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "9572":

    Абе,ти къде живееш?
  • 104 3697

    18 3 Отговор

    До коментар #74 от "9572":

    Съгласен съм да ме подслушват постоянно да има камери на всяко кръстовище,да се следи криминалния контингент и всичко което ще направи страната ни едно по-дабро място за живеене.Ако ти се притесняваш от това си е твой проблем.
  • 105 Дрона

    9 5 Отговор

    До коментар #90 от "Шамара":

    Буха пачките в шкафа
  • 106 Бою

    6 8 Отговор

    До коментар #98 от "Шамара":

    Го устройваха Райков и Онуй професорче там плевнювските служебни, ма вече няма
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Ха ха ха ха ха ха ха

    27 8 Отговор
    Това което си представяте е всъщност 2009г. Няма Герб, няма Гешев, нали? Доходите ли бяха повече, магистралите ли бяха по-качествени, нямаше мафия и корупция?!? Смешни сте и жалки.

    Коментиран от #113, #118

  • 109 Дьорд Шорош

    15 1 Отговор
    Какъв Божков пък тези ... хаха . Още не могат да се усетят ,че аз плащам за всички провокации и манипулации из държавичката ви. Така си правя навсякъде по света и си печеля власт и парички.
  • 110 Архитектор

    10 2 Отговор

    До коментар #12 от "Извинете, защо навсякъде в СОФИЯ говорят":

    Така е, когато долната част от тялото иска, но ума не може! Продължавай да сънуваш просо!
  • 111 Пич

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Бай Иван":

    Чака с нетърпение утрешния ден
  • 112 Стратегически бързовар

    1 4 Отговор

    До коментар #100 от "Някой":

    Като дойде ще му мислим ....Дано пуснат трейлър в ЮТуб...то тийзър ,трейлър ,друг ттейлър ,официален трейлър ,Футболно Първенство трейлър ,и официална Премиера ...къде 2030-та може
  • 113 333

    12 8 Отговор

    До коментар #108 от "Ха ха ха ха ха ха ха":

    Доходите бяха повече, отколкото през 2000 година. Имаше бум на имотите, което не става без доходи. Имотния пазар не се възстанови въпреки ниските лихви в момента. А това е безпогрешен индикатор за състоянието на икономиката. За магистрали не знам, но в едната година преди 2009-та има 10 милиарда чужди инвестиции, сега не можем да докараме по 2. Парите за магистралите идват от ЕС и просто ги нямаше в голяма част от периода преди 2009-та. Пак за доходите да се върнем - бяха по-близо до румънските през 2009-та. Сега изостават значително. Това е свързано с инвестиционния климат и други такива неща, от които не може да се краде, за разлика от магистралите.

    Коментиран от #160

  • 114 ЛИЛАНА

    11 9 Отговор
    И АКО ЗНАЯТ НЯКОЛКО ЕЗИКА И СА ЗАВЪРШИЛИ В ЧУЖБИНА-ДА НЕ СА ПО-УМНИ ОТ БОРИСОВ,ОТ ГЕШЕВ-МИНЕКОВ,КОЛКО СИ ОГРАНИЧЕН,КОМПЛЕКСАР...
  • 115 Архитектор

    12 7 Отговор

    До коментар #11 от "Мили протестиращи,":

    Явно се разбирате с премиерът. Той каза с кои и защо се разбира. Личи си, ха, ха, ха! И за това всеки по умен е боклук. Научете поне още някой епитет, че е досадно и скучно

    Коментиран от #179

  • 116 Архитектор

    5 3 Отговор

    До коментар #100 от "Някой":

    Сбъркал си, не си някой, никой си !
  • 117 Ханибал Лектър

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "БОРИСОВ":

    Пациент!
  • 118 Архитектор

    7 7 Отговор

    До коментар #108 от "Ха ха ха ха ха ха ха":

    С една дума - същото е, нека си останем в кочинката. Поздравления, блестяща мисъл!
  • 119 Мъдьо

    4 4 Отговор

    До коментар #69 от "И аз да кажа":

    Ти живееш в някаква паралелна Вселена, кьотук.
  • 120 Архитектор

    14 1 Отговор

    До коментар #95 от "6525":

    Иди в Северна Корея и ще получиш всичко, което искаш. Нали си необикновен умник, за разлика от тези неграждани, както ги наричаш.
    Защо ли се унижавам да коментирам нищожества?
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Тъпо тролче

    9 15 Отговор

    До коментар #24 от "Божков е жалък престъпник":

    Ей, това селяндурите така не разбраха, че на тях като им плащат по 30 лв. за посещение в София, някой хора не вземат пари за да обичат Вожда, нито да го мразят!!! (Не говоря за честните хора от селата, те не са селяндури, а селяни.) Нали Божков го дебне цялата изпълнителна власт и пак не могат да му хванат парите, които плащал на протестиращите!!! За това "платените" протестиращи искат оставките на Каскета и Вожда, че явно нищо не става от тях.
  • 123 Куроновирус

    17 15 Отговор

    До коментар #75 от "Мордекай":

    Бъркаш,кокошките, дето се разбягаха са Горанов, Маринов, Цветанов, Цачева, Ангелкова, Караиванов. Все "носачки" на Боци.
  • 124 Архитектор

    12 4 Отговор

    До коментар #88 от "ПРАВ е Минетков, ПРОТЕСТА не намалява":

    Отблизо ли ги видя? Ти кой поред от тях беше?
  • 125 Миризлив

    15 12 Отговор

    До коментар #13 от "Жоро":

    Няма страшно, ще Ви мразим съвсем безплатно. Даже ще дадем някой лев за гнили домати и яйца.
  • 126 Швейк

    12 10 Отговор

    До коментар #98 от "Шамара":

    То пък сега много подредено- - " роднина, милиционер". Егати кочината.
  • 127 Мъдьо

    4 4 Отговор

    До коментар #88 от "ПРАВ е Минетков, ПРОТЕСТА не намалява":

    И жена ти.
  • 128 Ели

    15 8 Отговор

    До коментар #77 от "Гост":

    ГЕРБ спечели изборите организирани от РАДЕВ, ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ НЕ СА МАНИПУЛИРАНИ, ЕДВА ЛИ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ ДА СБЪРКА ПРИ МАНИПУЛАЦИЯТА.
  • 129 Ибряма

    2 4 Отговор

    До коментар #73 от "Стратегически бързовар":

    Гъбаркай се отзад.
  • 130 Манаф

    4 4 Отговор

    До коментар #71 от "Хахаха":

    Като гледам тебе вече те е " оправил".
  • 131 az #МУТРИ, ВЪН!

    18 13 Отговор
    Всичко е абсолютно вярно, особенно последното. Стига се дотам, че хора работещи в държавната администрация, а тя наброява армия от 430 000 души ги е страх дори да минат през центъра, когато тече протеста, за да не ги видят случайно техни колеги, които впоследствие да споделят на когото трябва и в резултат първите да загубят работата си.... Лично познавам такива служители в БГ държавната администрация! Тъжно и страшно, а?

    Коментиран от #148

  • 132 Фен

    18 9 Отговор

    До коментар #46 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Е господ да не дава, отново да ни управляват комунисти! Амин!
  • 133 Щастливеца

    8 1 Отговор

    До коментар #31 от "Тримата глупаци":

    На Ганьо му дай сеир, а да и Солунската митница.
  • 134 Щастливеца

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "Тримата глупаци":

    На Ганьо му дай сеир, а да и Солунската митница.
  • 135 Доктор Дулитъл

    7 7 Отговор

    До коментар #83 от "Тези тримата дано ви управляват хаха":

    И доста плюещи кобри са се завъдили. Следи минетите, опа минусите.
  • 136 Червени отрепки

    19 10 Отговор
    Как е възможно хората да се връзват на такива комунистически отрочета които благодарение на бащите си живееха като аристократи и бяха назначени за културтрегери до ден днешен живеещи на наш гръб.
  • 137 Чалгар

    21 10 Отговор
    ,,другаря Минеков е просто Силно Ален таваришч,,.,,..........
  • 138 метател

    15 14 Отговор
    Будните хора са по улиците на цялата страна! Протестират и българите от всички кътчета на земята където и да са,което се случва за пръв път от както пещерния човек се цивилизовал! Случай без прецедент! А в България не са малко пещерните хора,за които е нормално да искат да ги управлява пещерен човек! И то забележете не в пещерната епоха,а в XXI век! Разни хора,разни идеали! С тази разлика,че идеалите трябва да бъдат цивилизационни,а не пещерни! За цивилизационните идеали са въстанали и цивилизованите българи в България и тези,които живеят в чужбина,с надеждата България от пещерна каквато е в момента,да стане отново цивилизована каквато е била,защото има с какво да се гордее в хилядолетната и история и нейната интелигенция е достатъчно будна и силна,за да се пребори с пещерняците,защото дори и да са мнозинство,в крайна сметка цивилизования човек има бъдеще,защото той е този който създава материални и духовни блага! За това става въпрос и за това се борят протестирещите да се случи в България,която в момента се управлява от пещерни хора,като е без прецедент в цялата нейна история

    Коментиран от #145, #153, #165

  • 139 Завоевателя

    14 14 Отговор
    Тоя царвул как може изопщо да го показвате я гоо вижте хубаво къде се мери с Бойко тоя
  • 140 Тонката

    3 6 Отговор
    Гольо
  • 141 Завоевателя

    12 13 Отговор
    Баце е пич а ти ганьо балкански
  • 142 Завоевателя

    16 12 Отговор
    Никакви оставки тия помияри никога
  • 143 Завоевателя

    19 13 Отговор
    Другарю минетов изчезни завинаги
  • 144 МЕТЕЖНИКА НА СЪД

    17 13 Отговор
    Ха,ХА,ХА, Чуйте го бе-Борисов бил непоносим.Скоро софиянци ,знаеш ли как ще ви понасят.Една шепа кресливи дупета ,незаконно спирате движение по кръстовища,а добре че са полицаите ,много трябва да им сте благодарни ,че ви пазят. Я застанете някъде и да няма полиция ,ще ви омета до 2. .Вие сте шайка безделници,мързеливци,успели да подскукоросат наивници . Добре че сте една шепа такива палячовчи.Иначе БОГ ДА ПАЗИ БГ от такова НЕКАДЪРНО ЗЛО,ЛЕНТЯИ ,КАТО ФИГУРАНТА-ЛЕНТЯЙ №1.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 ГЕШЕВ ДЕЙСТВАЙ С ТЕБ СМЕ

    18 10 Отговор
    Четете в ПИК ,разкритието за лъжите на Нинова.Платила е за обучениетио на сина си в САЩ 240 000 долара. А лъжеше че ..........
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 И аз да кажа

    19 8 Отговор

    До коментар #131 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    Абе не зная колко да е страшно- на Мая Манолова дъщерята и зетят работят на високи позиции в държавни учреждения ( назначени от Калфин баш при служебно правителство), пък тя тръгнала с тъпана. Освен това, ако в администрацията назначенията наистина са гербаджийски калинки, както твърдите, не е ли нечистоплътно те да ходят да протестират? Или са решили, че палачинката се обръща и искат да се докарат на следващите? Такива ли са близките ви?

    Коментиран от #152, #155

  • 149 Весело

    18 10 Отговор

    До коментар #7 от "Тъжно":

    Ще стане, когато пак загубите изборите миризливчета. Не сте отровни, само смърдите на болшевизъм т.е. на умряло.
  • 150 ФИГУРАНТА СЛУГА НА ЧЕРЕПА И ТРИОТО СЪЩО

    17 13 Отговор
    МИНЕТКОВ ,по- спокойно много се разгорещи ,успокой се!!!
    ОСТАВКА НЯМА ДА ИМА ..Ние избирателите /милион и половина/на ГРРБ ,НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ НА БОРИСОВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА...КОГАТО ВИЕ ОТ ТРИОТО СЪБЕРЕТЕ ТОЛКОВА ИЗБИРАТЕЛИ НА РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ ,ТОГАВА ЩЕ РЕШАВАТЕ ,КОЙ И КОГА ДА ПОДАВА ОСТАВКА..
    ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ НИКОЙ ОСВЕН НАС НЕ МОЖЕ ДА Я ИСКА..
    ТАКА ,ЧЕ НЕ ИСКАЙТЕ ОСТАВКАТА ОТ НЕГО, ИСКАЙТЕ Я ОТ НАС!!!! ЯСНИ ЛИ СМЕ?????????????

    Коментиран от #156, #199

  • 151 Манги

    12 3 Отговор

    До коментар #13 от "Жоро":

    Че аз ходя за без пари.
    Искаш ли да дадеш някой лев да не ходя?
    Ми дай...
    Ама аз пак ще ходя!
  • 152 Манги

    7 7 Отговор

    До коментар #148 от "И аз да кажа":

    Аз пък да ти кажа, ходят хора от онези, които не ходят обикновено на избори. И аз съм такъв. Заради такива като мен е подменен вота. Защото ГЕРБ спечелиха, но виж колко процента, големият процент непредставени и негласували са на улицата или поне част от тях

    Коментиран от #154, #164

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Предложение

    16 13 Отговор

    До коментар #152 от "Манги":

    Направете си партия начело с "тримата миризливци" и двамата диверсанти "минчо и генчо". Има достатъчно време. Явете се на изборите. Като ги спечелите - управлявайте. Това е демокрацията!
  • 155 az #МУТРИ, ВЪН!

    10 7 Отговор

    До коментар #148 от "И аз да кажа":

    Явно си далеч от реалността, а там всяка администрация като дойде на власт си назначава свойте калинки, особенно в ниво "ръководен кадър", надолу слугите- кучета ги яли, ако не си лоялен изхвърчаш на мига.... и отиваш на борсата, а с доходите от нея си загубен, особено пък ако имаш и семейство. Затова всеки се страхува и трепери за местенцето си. А при правителството на ГЕРБ страха е най- голям. Разсъжденията ти кое било нечистоплътно и кое чистоплътно издават липсата на житейски опит, а оттам и идеалистичните представи за света, в който живеем...

    Коментиран от #163

  • 156 Корупция БГ

    9 7 Отговор

    До коментар #150 от "ФИГУРАНТА СЛУГА НА ЧЕРЕПА И ТРИОТО СЪЩО":

    КОРУПЦИЯТА в Бг...ТИКВА С КАСКЕТ (Международен поздрав)
    https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/tikva-kasket-holandec-narisuva-karikatura-za-bulgariya
  • 157 Блус

    16 11 Отговор
    Минеков е комплексар с неандерталска физиономия! Една свястна скулптура не е направил, ама революция ще прави-"професор"! Мечтае за министър на културата, боже опази! Ако не беше баща му, никой да не го е чувал! Въздух!!!
  • 158 Кака Мара

    12 9 Отговор
    Като го видя тоя опушения с кривата уста и хващам запек Егати шапшала

    Коментиран от #167

  • 159 Ееееее

    19 9 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕЙбераски Циганин":

    Ама не разбрахте ли, че с това за парите в чекмеджета и кюлчетата е тооолкова тъпо, че чак обижда интелекта на българите. Ама то от комунистите нещо по-умно не може и да се очаква. За щастие голямата част от българския народ е интелигентен, затова пред президентството се събира група, която е тооолкова голяма, че ако си тръгнат журналистите, тези които продават знамена и полицията.... и президентът няма да остане...

    Коментиран от #170

  • 160 Дааааа

    16 10 Отговор

    До коментар #113 от "333":

    Този нещастен човече е от "островната тройка"... Каква тройка... Доньо Донев и Елин Пелин отдааавна са им дали име - ТРИМАТА... ГЛ.ПАЦИ. Нещастно смешно човече и две брадат прасета с тъпи физиономии, платени да се показват по БТВ, защото останалите телевизии имат интелигентни зрители.
  • 161 Ахааа

    16 10 Отговор

    До коментар #10 от "Българина":

    Той баща му май го е правил с чука от парче гранит.... Не издълбал черепа кутия и ето резултата... ПРОФЕСОР... Хахаха.. Ми то нееема место за мозък...
  • 162 Уча се

    15 7 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Абсолютно правилно !
    Между другото, този "плювалник" 20 години не бил работил.....?!
    Този ли човек, трябва да слушаме...?!
  • 163 Ахааа

    12 10 Отговор

    До коментар #155 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    А ти дето обясняваш колко е зле при управлението на ГЕРБ, да си наясно, че при всяко управление на комунистите държавата се връща светлинни години назад? При Виденов обяснява на по-макоя си брат какво значи макарони... Обяснявах!!! При Станишев беше най-голямата учителска стачка... Сега като дойде Руменчо... Страх ме е да си помисля...

    Коментиран от #169

  • 164 Еееее, не

    15 7 Отговор

    До коментар #152 от "Манги":

    Какъв процент са на улицата, бе човек? Ми те ако не са тоз мунчо и гледащи лошо Хаджикойси-че му забравих името на смешко, процентът ще е с отрицателен знак...... Ама се пънат "Народът това, народът онова..". Аз лично не си спомням да съм им разрешил да говорят от мое име...
  • 165 Ееее

    7 7 Отговор

    До коментар #138 от "метател":

    Ама сааамо претенциите ти са големи-21 век, 21 век...Те братята роми и червените бабетки стигат до това ниво-повтарят едно и също... Ааа и " на 111 място сме по свобода на словото, ако не дадат пари няма да пускаме децата на училище". Ееех ти, интелектуален капацитет--от всички кътчета на земята.... Смяяяях, голям смях...

    Коментиран от #168

  • 166 Борисов

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Всички гербери са ми съучастници!
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Швейк

    10 9 Отговор

    До коментар #165 от "Ееее":

    Голем смех пада и в Европа, като се появи Ганьо Борисов.
  • 169 Дедо Вия

    4 1 Отговор

    До коментар #163 от "Ахааа":

    Ще си търсиш истинска работа.
  • 170 Кондьо

    6 2 Отговор

    До коментар #159 от "Ееееее":

    Ееееее, тъжно е да си все наведен.
  • 171 Цял живот цицат и тровят народа

    11 8 Отговор
    Това наследствено червено културно недоразумение си намери поредния политически пристан от който не престава да ръси отрова. Как е възможно да съществува толкова зъл човек?
  • 172 Бачкатор Будала

    8 10 Отговор
    Душата е една,като я продадете на Бойко за стотинки после какво?Караянчева е жив пример,тя разбира се му вярва.
  • 173 Гост

    13 8 Отговор
    Много добре го е проумял "професора"-"сега или никога",е никога ялови ми "професоре".А "протестиращите"не намаляват,а направо изчезват,май свършват паричките,а?
  • 174 КУРнинов

    12 4 Отговор

    До коментар #36 от "Бай Иван":

    Чака инструкции от Москва!
  • 175 Lime R

    3 6 Отговор

    До коментар #11 от "Мили протестиращи,":

    Много анонимни плужеци изпълзяха изведнъж.
  • 176 бай Ганьо Банкянски

    6 5 Отговор
    Що така не харесват Борисов ? Ми той е същинско божество ! Закъде сме без неговото височайше благоволение ? Бог е !

    Коментиран от #183

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 ВИЕ

    8 4 Отговор
    сте непоносими, дементни откачалници, колко си мислите, че ще бъдете търпяни? АУТ, разваляте, пейзажа и ПРЕЧИТЕ на нормалните хора да работят и живеят!
  • 179 ТИ ли си

    4 3 Отговор

    До коментар #115 от "Архитектор":

    УМНИЯТ( и красивят!?) , че не си усвоил елементарната българска граматика, ще ми дава препоръки за епитети!

    Коментиран от #193

  • 180 Невски

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Не е така.Просто откакто има еврофондове за България, друг освен герб не е управлявал.Герб облагодетелства, единствено богатите, и то послушните на Бойко.Герб направи винетките 100 лева, герб вдигна данъците на недвижимите имоти двойно,в общините,които управлява ,и герб премахна лихвите по депозитите на гражданите и им наложи данък.Герб е антибългарска партия,също като нфсб и вмро.
  • 181 Бивш левскар

    7 6 Отговор
    Бочко забогатя. Явно се разплати с "последователите" си. Вече са мобилизирани. Остава и един митинг със 100 хил. гербери да спретне. Само да е почивен за администрацията.
  • 182 Честен

    9 6 Отговор
    Днес протестърите ще донесат ли торта за рождения ден на спонсора си Божков ?Или просто подаръкът им ще е "големият протест" който правят?Жалко е че покрай платените му протестъри се увличат заблудени хора които си мислят че като свалят това правителство нещата ще се подобрят.Не,ще бъде хаос а след това ще стане още по-зле!
  • 183 ДО ДЕБ@ИЛ 176

    9 4 Отговор

    До коментар #176 от "бай Ганьо Банкянски":

    Така, както изказвал мнение, защо не опишеш за разграбването, приватизацията чрез РМД-та, откраднатите спестявания и пенсионният фонд. До днес, пенсионерите попитаха ли видната приватизаторка К. ИМПЕКСОВА и Р. ГЕЧЕВ, защо им откраднаха спестяванията и ПФ? ГЛАС В ПУСТИНЯ! Давате ли си с/ка, че ББ винаги след БКП/БСП,започваше с изпразнени хазна. Последният път, вместо + 4 млрд.лв., хазната се оказа на -. Не ми пиши нелепости, думите ти вървят, преди мисълта. Така е, когато мисловната дейност е блокирана. Това е тежко и не лечими заболяване.
  • 184 Историк

    12 5 Отговор
    проф. Минеков да се засрами, защото имам снимки на които се усмихва лакейски и Т.Живков го поздравява
    Лапахте от социализма, сега сте недоволни защото няма от къде
  • 185 Сервитьор

    9 6 Отговор
    Продажен професор, снощи 90 мин. се прибирам уморен от работа, защото тъпаци като вас блокират кръстовища.
    ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА И ВСЕКИ ДЕН НАМАЛЯВАТ ПОДКРЕПЯЩИТЕ ВИ ГРАЖДАНИ
    Само настройвате хората срещу вас, губите !!!!!!!

    Коментиран от #192

  • 186 ОТ МЕН

    8 7 Отговор
    На Минеков и "отровното трио", мястото им е в затвора. Те са срам за Б-Я, но поставиха и българското знаме, което развяват и използват, като "чаршаф". Срам и за всички българи, които са забравили Виденовата зима, пенсиите по 3$, хлабът -300-300 лв., 1$= 3000 лв., мин.заплата 3$., празните магазини, купонната с-ма, ЗАВЕЩАНИЯТ НИ външен дълг от Живков. Ето, това наследихме от деб@инките и корумпирани "соц."комунисти. Дали ще си поставяте - или +, не е от значение. Това е ИСТИНАТА, която трябва да се напомня на паразитите, мързеливите и неграмотни искачи. Образовайте се, ограмотете се.
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Антикомунист

    11 5 Отговор
    Ако Борисов е непоносим то Минеков е отвратителен
  • 189 Гневен язовец

    7 8 Отговор

    До коментар #11 от "Мили протестиращи,":

    Този коментар е от анонимен страхливец, кърлеж,подобен на Боко Тиквата и шайката му!!
  • 190 Народът

    9 8 Отговор
    Ало,подлоги на Тиквата!! Президентът ОБЕДИНИ нацията, срещу престъпниците от ГЕРБ!! Само дебилите не го разбраха!! А

    Коментиран от #204

  • 191 муто

    5 2 Отговор
    Напълно е правза страха вмалките градчета понеже всички се познават е ужас а да не говорим за селата там отцепниците и различно мислещите направо загиват за това и не смеят да ходят на протести защото има хора платени или служебно възнаградени които следят тези неща и после дупе да ти е яко почват веднага да ти търсят колая даже кото че ли се възроди доносничеството заради което толкова много се скачаше
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Архитектор

    2 3 Отговор

    До коментар #179 от "ТИ ли си":

    Поредният превъплъщенец, сега вече е професор по български език, разбира се, отново под друго име.
    Толкова е бързал, че е направил още две грешки. Не си интересен, само си губя времето с теб. Можеш да продължаваш с епистоларните си напъни пред други.. Чао!

    Коментиран от #202

  • 194 Никола Ташев

    5 3 Отговор
    Ами бягай тогава да си вършиш занаята, а не да се занимаваш с неща, които очевидно не разбираш и да се опитваш да правиш нов септемврийски метеж, защото точно това правите. Опитвате се да спасите Божковци, Баневи, Арабаджиеви и другите червени олигарси и онова недоразумение пРезидента, ама няма да ви се получи, защото наистина сте едни "Смрадливо трио" и покрай вас вони на корупция, интереси и мутри, защото истинските мутри всъщност са тези които ви финансират метежа и пРезидентчето ви!
  • 195 ХаХа

    5 3 Отговор
    Падгузники Путина говорит
  • 196 Ооо

    4 2 Отговор
    Ще помоля само - по-малко дядовци да се изказват. Нали искаме нещо ново уж? А те по всяка телевизия дават само полу пенсионери да мърморят. Тоя да го питаш той как живее и от това ще е недоволен...
  • 197 Ввв

    7 3 Отговор
    Боко Тулупът е пътник!!!!
  • 198 Боян

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Чърчил към Сталин :Вземай ги този народ си заслужава участа.
  • 199 Архитектор

    5 1 Отговор

    До коментар #150 от "ФИГУРАНТА СЛУГА НА ЧЕРЕПА И ТРИОТО СЪЩО":

    Алоо, математикът. По твоята логика 1 500 000 ( много преувеличено) гласували за ГЕРБ няма да си дадете властта (, защото сте много ) на гласувалите за "Фигуранта", както го наричате, които са 2 500 000? И то, въпреки манипулациите на власта.. Разбирам, колко много ви боли, не можете да му простите вече толкова години и не спирате, дребни и подчинени душици да хвърляте кал по всеки, който е значително повече стойностен от вас. Съчувствам ви!

    Коментиран от #214

  • 200 МОШЕНИК

    1 2 Отговор
    когато се издъниш ИЗЛИЗАШ ОТПУСК КАТО ................ ГЕШЕФ !
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 ТИ?

    2 0 Отговор

    До коментар #193 от "Архитектор":

    Дежуриш по форумите, няколко поста си регистрирал само тук. И губиш доста време, включително и за да ми покажеш пренебрежението си - писал си повече от мен, за да ми кажеш, че "няма да си губиш времето" с мен.
  • 203 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    3 0 Отговор
    За милиони няма закони , за кокошка няма прошка.Кокошкаря няма как ,ще лежи в затвора пак .Поздрав за всички с песента на група симпатяги
  • 204 Бамбино

    5 0 Отговор

    До коментар #190 от "Народът":

    Абе многоумник , толкова ли си вдлъбнат.Хората не искат никой от старото управление.Радев да не точи лиги ,БСП ДПС и т.н.Всички балабар с президента са долни крадливи мошеници.Вън.....
  • 205 МОЛИ

    6 1 Отговор
    РАЗКАРАЙТЕ ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛТА БОЗАВА ФИЗИОНОМИЯ.ТОЗИ ИСКА ДА БОЗАЕ ОЩЕ 100 ГОДИНИ ОТ ДЪРЖАВАТА.АМА ЩЕ МУ ЗАСЕДНЕ.ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ ПЛОЩАДИТЕ.НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ОТ ВАС!!!!
  • 206 Хаджиментов

    6 2 Отговор
    Минеков, ти доказваш, че никога не е късно да станеш за резил.
  • 207 gost

    4 0 Отговор
    Добре е, че няма свобода на словото!. Не мога да си представя какви простотии щеше да каже този "професор" по всичкология, ако имаше такава.
  • 208 БЪЛГАРИН

    5 0 Отговор
    Е КАК ДА БЪДАТ РАЗКРИТИ 140 УБИЙСТВА, СЛЕД КАТО ТЕ СА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ИЗПЕЧЕНИТЕ УБИЙЦИ, КОМУНИСТИ. ТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАЙСТОРИ /СПРАВКА - "НАРОДНИЯ СЪД"/.
  • 209 СЕВЕРОЗАПАДА

    4 2 Отговор
    Тоя лизльо, изчуквач на каманяци дали да взема да го изчукам, белким му дойде акъла.
  • 210 Телевизора на Елвис

    4 1 Отговор
    Аз па снощи ядох чесън и хлеб и сол и съм се издул като гайда. Искам да ида на заседание на Министерски Съвет и да се оригна "на ужас". Убеден съм, че Премиера ще оцени и ще започне да се състезава с мене.
  • 211 СТАЛИН

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Така е ! А този Проф.(ан) злобее срещу Б.Б. ,който е силен!
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Бибата

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "РИСТЕ СМОКА":

    Точно така.Некадърници скулптури и разни смешници ще ни дават акъл Аре стига вече гумени глави или глинени!!!
  • 214 Небесния файтонджия

    4 2 Отговор

    До коментар #199 от "Архитектор":

    Време е и Радев-небесния файтонджия да си обира крушите да вземе и Деса,където има кабинет в президентството
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 00000000

    1 1 Отговор
    червен боклук
  • 217 Пацо

    0 1 Отговор
    Дъртооо,сменяй памперса и отивай дялкай статуи на Тодор Живков.
  • 218 Доктор охболи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Жореее, кога ти ампутираха мозъка?
  • 219 ГАТАНКА

    2 0 Отговор
    КОЙ Е ПО УМЕН , ПРОФЕСОР ИЛИ ПОЖАРНИКАР -- ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ !
  • 220 ГАТАНКА

    2 0 Отговор
    КОЙ Е ПО - УМЕН ПРОФЕСОР ИЛИ МУТРА , ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ !
  • 221 ГАТАНКА

    3 0 Отговор
    КОЙ Е ПО - УМЕН ; ПРОФЕСОР ИЛИ КРАДЕЦ -- ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ
  • 222 ГАТАНКА

    3 0 Отговор
    КОЙ Е ПО УМЕН ; ПРОФЕСОР ИЛИ МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ ? ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ!

    Коментиран от #231

  • 223 1122

    1 0 Отговор
    Всичко това е вярно но какво от това като управляващите манипулират всичко.Ако има избори пак ще ни излъжат. Колко чували с бюлетини имаше на изборите до кофите за боклук изоставени? Те просто са били подменени с други,колко мъртви души ,,участват" в изборите всеки път? Защо толкова години не се очистиха тия списъци от починалите,,избиратели"? Защото няма да спечелят нито тия,нито ония,защото всички които се явяват на избори искат да са ВЕЧНО на власт,не им се пуска кокала.
  • 224 кака Мара

    1 2 Отговор
    Този е професор колкото аз съм честна
  • 225 Алексей Сергеев

    1 1 Отговор
    А този проф. Минеков ми е отвратителен. Бих му прегризал гръкляна. Тази вечер пак ще ми се налага 2 часа да се прибирам от работа. Ама "отровната тройка" не идва на кръстовищата.. крие се и пращат младите будали

    Коментиран от #234

  • 226 наму

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Значи повече от милион":

    Егати инжинера щом мие чинии!Някой с диплома ,ама некъдърен!Да мие чинии!Такива измислени вишисти натежаха много!И измислени професори.
  • 227 наму

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Емо":

    Кой ще е тоя образован идиот да гласува за БСП ?
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Демократ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Жоро или е пиян или е на хапчета!ГЕРБ са най-крадливата партия,защото е създадена от най-много крадливи комунисти! Тая партия трябва да се забрани с закон да не оправлява близките 100 години.Aко бяха направили нещо , хората нямаше да търсят работа по чужбина. Tия бивши комунисти се бият в гърдите ,че по големи демократи от тях няма!Всички от върхушката си накупиха евтини апартаменти това са фактите. А Божков си плащал такса спокоиствие. За да стане охранител Б.Б.на Тодор Живков е проучен до девето коляно ......
  • 230 Ива

    1 2 Отговор
    Кой си ти бе цървул, че да даваш оценки на Българския Премиер, освен да правиш митинги и да благоговееш пред Русия, за нищо друго не ставсш. Чии интереси защитавсш? В България след 7 месеца ще има избори, какъв ти е интереса от служебен президентски кабинет?

    Коментиран от #233, #237, #238

  • 231 Ели

    0 1 Отговор

    До коментар #222 от "ГАТАНКА":

    Неуспял професор

    Коментиран от #232

  • 232 Мъдьо

    0 0 Отговор

    До коментар #231 от "Ели":

    Не се напъвай да мислиш, а кукни.
  • 233 Кондьо

    1 1 Отговор

    До коментар #230 от "Ива":

    По спокойно, госпожо. Май не са те мандръсали скоро, та си толкоз зла.
  • 234 Куроновирус

    0 0 Отговор

    До коментар #225 от "Алексей Сергеев":

    Скоро ще гризнеш дръвцето.
  • 235 Тримата глупаци

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "XXL":

    Ако не беше тодор живков щеше овце да пасеш глупака винаги дава оценка на поумните
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Тя коментира

    0 0 Отговор
    Всичко добре, ама нощем след "интелигентните" остава такава кочина по улиците, че няма изчистване...
    Не коментираме, че потрошиха колите на хората, дето са били на работа и не могат да си стигнат до къщите...
    Нали това са интелигентните, млади хора с по няколко дипломи и чуждите езици...
  • 240 ПРОФЕСОР СРЕЩУ КРАДЕЦ

    1 0 Отговор
    ПРОФЕСОР ИЛИ МУТРА , ИЗБЕРЕТЕ САМИ !
  • 241 ЗАТВОР ГРОЗИ ГЕРБ

    0 0 Отговор
    БЕСНИ СА В ГЕРБ ЧЕ ОСВЕН КОРЕМНОТО , ОЩЕ ТРИМА СИ ЖОНГЛИРАТ С ТИКВАТА !
  • 242 коко роко

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "РИСТЕ СМОКА":

    Забравил да работи!То голяма файда от неговата некадърна работа...тате го няма от ловната дружинка на бай Тошо....
  • 243 Абе

    1 0 Отговор
    Написах го и в дописката за арменеца, ще го напиша и в тази за адвокатчето, защото явно и тримата по отделно имат участия.

    На тия тримата не ми харесват очичките им, едни такива гузни, а и зли. Казват, че очите са прозорец към душата на човека...
  • 244 Бай Ху

    1 0 Отговор
    Айде разтуряйте седянката! Не ви се получи, но пък изкарахте някой лев.
  • 245 Е дин

    0 0 Отговор
    Извинявайте, тази госпожа по какво е професор?