29 Юли, 2020 14:19 14 044 33

Милен Ганев: Гешев направи голяма беля на Борисов (ВИДЕО)

  • иван гешев-
  • бойко борисов-
  • правителство-
  • протест-
  • протести-
  • прокуратура

Главният прокурор се държи като пакостливо дете, което няма кой да го накаже, смята главният редактор на ФАКТИ

Милен Ганев: Гешев направи голяма беля на Борисов (ВИДЕО) - 1
Кадър: 7/8 ТВ

Главният прокурор Иван Гешев се държи като пакостливо дете, което няма кой да накаже. Направи голяма беля на премиера след последните клипове и записи, които излязоха и щяха да минат и заминат, за съжаление... И точно тогава, когато беше започнало да утихва, Гешев нахлу в президентството и запалиха това, от което тръгна всичко. Това заяви главният редактор на ФАКТИ, журналистът Милен Ганев, в предаването "Студио Х" по телевизия 7/8.

"Все още сегашният главен прокурор не подлежи на анализ, тъй като се държи като пакостливо дете, което няма кой да накаже. Въпрос на време е дали ще се появи такъв. Гешев направи всички възможни демонстративни акции – къде срещу олигарх, къде срещу дядо с 200 литра вино. Това, което направи с президентството, беше безумие", коментира Милен Ганев действията на Специализираната прокуратура, отприщили гражданските протести срещу властта.

"Радев, какъвто и да е, беше тих отдушник на хората, които тихичко роптаеха срещу ГЕРБ. Занимаваха се с него, със съпругата му, как, кой, къде е сниман бос или облечен. В последно време дори беше свил медийните изяви, докато не го ядосаха. Поначало президентският пост у нас страда от политическа вазектомия, той е почти импотентен, но Гешев му вдъхна живот. Когато е нападнат негов приятел и сътрудник, на Радев не му остава нищо друго, да защити достойнството и честта си. Длъжността не му позволява друго. Това беше малката искрица, която запали протестите", заяви още той.

"От своя страна Борисов атакуваше Радев с безумието, че понеже е летец-изтребител, той не може да носи отговорност, тъй като в напечена ситуация ще катапултира, а видиш ли, пилотите, които са от гражданската авиация, нямало как да катапултират. Цветанов от своя страна атакуваше Радев, защото бил разведен. Разведен човек не можел да носи отговорност. Това беше нивото на първите нападки", върна лентата малко по-назад главният редактор на ФАКТИ.

"Предполагам, че Борисов много го е яд на него (бел. ред. на Гешев заради теорията, че именно главният прокурор, с действията си, е обединил всички, които изпитват неприязън към ГЕРБ и ДПС, което е изиграло лоша шега на правителството). Предполагам, че роптае тихичко, но няма как да го покаже. Направи му голяма беля след последните клипове и записи, които излязоха и щяха да минат и заминат, за съжаление. Феновете на ГЕРБ и на Борисов го искат такъв – първичен, краен, да удря по масата, дори гол го харесват, а с пистолета и пачките влиза вече в нискобюджетен филм от 80-те. И точно тогава, когато беше започнало да утихва, Гешев нахлу в президентството и запалиха това, от което тръгна всичко", обясни журналистът.

"Разбира се, много малка част от хората на площада се вълнуват от Радев – върнали се от чужбина студенти, заварени от карантината момчета и момичета, но тук най-хубавото е, че има богатство от присъствие", допълни Милен Ганев.

"Заради това, че внушиха на Борисов, че тези хора, които са свързани с ДПС, министрите, незабавно трябва да си отидат. Дълбоко в себе си той усети това и изгони и тях, а имаше за гонене не по-малко достойни хора. Така той запази още един резервен отбор, може би правейки си планове за октомври – ноември, ако протестите продължат", предположи още той.

Вижте още във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каскетю

    59 4 Отговор
    Ма аз гоня кокошки на село бря
  • 2 Майна

    91 4 Отговор
    КЪДЕ СЕ ФРЪЦКА ОНУЙ? ЗАЩО НЕ Е В ПАРЛАМЕНТА???? ОТ СТРАХ ПРЕПУСКА С ДЖИПКАТА И ПЛЕЩИ ХВАЛЕБСТВИЯ ЗА СЕБЕ СИ..
    РЕЗИЛ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 123

    74 6 Отговор
    Гешев е обединителя на българите ако не беше простотията му нямаше кой да обедини хората
  • 5 БЕН ГЪЗАРА

    7 23 Отговор
    КАК ШЪ КАТАПУЛТИРА СИГУРНО ПРЕВОДАЧКАТА В ИЗТРЕБИТЕЛЯ ЗАД НЕГО ЩЕ МУ ПРЕВЕДЕ .........СЪР
  • 6 заката

    99 2 Отговор
    Огромни части от България са без капка вода в юлската жега, измряха животни от отровената река Марица. Ширят се епидемии, които не са непременно и само Ковид. Села са без ток, без път, без транспорт, без лекарства, без доставка на хляб дори. На този фон от сутрин до вечер ни облъчват министерски мутри и джипарски излияния, колко сме добре, как ни уважават в Европа, колко е поевтинял чадърът на плажа, колко са лоши протестиращите, дето не разбират КОЙ се грижи майчинско-бащински за тях…
  • 7 Боко коплексарЯ

    62 3 Отговор
    Ооо чакай сега да видш, следа като комплексирания тyлyп ит Банкя псува и обижда Президента !!!!
  • 8 Не е Гецата

    49 4 Отговор
    Не е Гешев. Или е самия Бойко или е Пеевски.
    Гешев не прави нищо без да му бъде наредено...
  • 9 Бачо Киро

    54 3 Отговор
    Е щом според Цветанов разведен не може да носи отговорност, Боко кво прай там? Президентът поне няма кой знае какви функции ... Щом разведен човек не бива да е президент, то какво остава за премиер? Ааааа ма аз забравих, то у нас никой не носи отговорност ... Виновни никога няма, вярно ...

    Коментиран от #12

  • 10 Ха ха

    56 3 Отговор
    Тулупа ходи там където Севда може да събере 5-6 измекяри и да инсценира “спонтанна народна подкрепа”. Жалки са
  • 11 Хммм

    29 5 Отговор
    А дали Гешев с нахлуването в Президентството не е целял точно това? Или по-скоро господарите на Гешев не са целяли точно това?

    Коментиран от #16

  • 12 Маке от Симитли

    27 3 Отговор

    До коментар #9 от "Бачо Киро":

    Нйе тъй ба - Бацо е омъжен за нашио кмет! А калъчка де!

    Коментиран от #29

  • 13 Антимилиционер

    21 3 Отговор
    Не Гешев, а Доган и САЩ.
  • 14 Абе

    24 1 Отговор
    държание и чудо ! Резил !
  • 15 fakti,

    42 2 Отговор
    Защо скрихте информацията за последните публикувани записи на afera.bg., в които Борисов псува Президента и го нарича " прост"? Уплашиха ли ви? С какво?

    Коментиран от #28

  • 16 Гокподарите

    20 3 Отговор

    До коментар #11 от "Хммм":

    имат други средства, а Гешев няма нито професионален, нито интелектуален капацитет за такава постановка.

    Коментиран от #26

  • 17 Анонимен

    18 2 Отговор
    Въпросните управляващи за които се иска да подадат оставките са всичко друго,но не и за това,което вземат заплати.
    Държава няма,народ няма,има само далавераджии търсещи келепир и като няма всеки реве и критикува другите.
    Казват катафалката няма ремарке,а всеки само иска да лапа и да има.
    Не е проблема в това да имаш за можеш да живееш и харчиш,а в лакомията колкото повече толкова повече.
  • 18 Райчо циганина

    26 0 Отговор
    всички политици от 30 години насам , направиха голяма беля на България , окрадоха я до косъм,,
  • 19 Гешев

    27 0 Отговор
    Обърках сградите .Нали са близнаци.Вместо в министерството се озовах в президентството.Не било лесно да си прост.
  • 20 За един приятел питам

    10 5 Отговор
    Най-големият проблем на държавата и главния прокурор е да се обикаля из страната и да се бори с престъпността ли?
    Ами ти всичко тръгва от парламента,нали от там се гласуват закони,дирижират се нещата кое как да става и народа трябва да изпълнява,но причината докато не се отсрани Гешев трябва да не се прибира в тях,а да обикаля като падар и да ни пази.
  • 21 Тоз Мамул

    3 25 Отговор
    Ганев толкоз не можа да намери някоя телевизия да си изръси простотиите, ами баш 7/8?!Дребна душица, преливаща от злоба!
  • 22 .........

    4 31 Отговор
    Браво Гешев!! Штурмувайте пак президентството, но този пьт искаме пингвина в белезници закопчан! Давай Гешев, вьведете ред, народа е с вас.
  • 23 справедлив

    21 0 Отговор
    Изгониха министрите на ДПС ама новоназначените са също на ДПС

    Никаква промяна в Шайката

    Коментиран от #30

  • 24 zar izrod

    8 0 Отговор
    bmborisov e nai goliamoto nakazanie za nas bulgarite. hiliada godini da se vurnime nazad nemojem otkri analog. evreite koito Bulgarskia narod spasi, sa mnogo" sthedri"
  • 25 среднощен

    18 0 Отговор
    "..И точно тогава, когато беше започнало да утихва, Гешев нахлу в президентството и запалиха това, от което тръгна всичко..."; Това е пълната истина, ФАКТИ..! Въпросът е - дали това е от "глупост", дали е случайно или пък само изглеждащо "случайно и от глупост"..??
  • 26 Хммм

    17 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гокподарите":

    Добре де, ако господарите на Гешев използват други средства, защо все пак Гешев нахлу в Президентството? Аз не вярвам, че е нахлул на своя глава. Не вярвам Гешев да направи каквото и да е, без да му бъде разрешено/поръчано.
  • 27 Гостъ

    12 3 Отговор
    Как сте бе?...........Кво прайте бе? Работите ли? ..работим, работим......Ааа,е тъй е който работи,не ходи да протестира..............А, тия кво са се събрале,...протест? Аа,не ,подкрепят..........част от диалогичните монолози от Джип Брадър ..........по принцип няма лошо да ходиш да проверяваш за какво се харчат народни и европари ,даже е похвално, но тая последната обиколка си беше чиста автореклама и пиар.
  • 28 Пешо

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "fakti,":

    https://m.fakti.bg/bulgaria/496705-poreden-zapis-s-glasa-na-borisov-problemat-e-radev-18
  • 29 Бачо Киро

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Маке от Симитли":

    Е тъй де, прав си, ама е разведен веднъж ... Румчо и той е женен за Деска, нал тъй ... Демек ни казват, че ако си разведен, ставаш за политик само ако си от другия бряг ли?
  • 30 Бачо Киро

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "справедлив":

    Ми само такива имат, ко да се прай.
  • 31 🧐🤫😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤫🌡️👍

    8 0 Отговор
    Дай на прост човек власт и пари и му гледай сеира . Някой се забавлява с него . Проблема е че този някой се забавлява и с народа 👁️🧐
  • 32 IVANKA

    3 0 Отговор
    Винаги има една Факла на Земята някъде, където е нужно и на място. Може би без да иска Го направи. времето ще покаже. Но има една приказка -Действие и противодействие. Силата на Бумеранга . Това, аз така го виждам ..
  • 33 този

    1 2 Отговор
    ах какъв неземен хубавец с катинарче,бакенбардче и тяло на левент,що не се вземат със Славуца учиндолска тамън ще обединят и медийте