5 Август, 2020 20:00 19 860 261

Арман Бабикян пред ФАКТИ: Хората не искат повече мафия и мутри да ги управляват

  • арман бабикян-
  • отровното трио-
  • протести-
  • бойко борисов-
  • иван гешев

''Човекът, който стъпка и избърса обувките си в Народното събрание, е точно Бойко Методиев Борисов'', заяви политическият анализатор

Арман Бабикян пред ФАКТИ: Хората не искат повече мафия и мутри да ги управляват - 1
Снимка: ФАКТИ

''Според мен има прекалено качествени хора на този протест. Какво имам предвид? Виждам фантастични лекари, професори, учени от БАН, виждам хора от бизнес, който не е толкова публично мръсно известен като спряганите олигарси, виждам архитекти, инженери, хора на изкуството, определено виждам хора, които не са там, защото са бедни. Много студенти, разбира се, прекалено много млади хора. Тези хора не са на площада, защото искат да си доядат, или пък защото искат още 50 лева върху пенсията. Виждам хора, които са на площада заради ценности, заради начина им на живот, заради сбърканите и потъпкани правила в обществото. Не са се събрали лентяи и тулупи, или пък някакви маргинали, които видиш ли се борят за някаква част от кокал, парче от покривката на масата. Не са такива''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ политическият анализатор Арман Бабикян, който е част от т.нар. ''Отровно трио'', което даде тон за протестите срещу правителството и главния прокурор. С тези си думи Бабикян отговори на въпрос на водещата Маринкова, която го попита защо протестиращите на площада засега не излъчват нова политическа формация.

Политическият анализатор, който е и пиар експерт, коментира и трудността някой да се нагърби с ролята на лидер на протеста. ''Преди месец беше трудно и това, което сега приемаме за даденост, преди месец никой не смееше да си помисли това, което в момента се случва. Властта не ни изчисли, олигархичните кръгове не ни изчислиха, всички, които редяха пасиансите не ни изчислиха. Така че сигурно ще им е трудно да изчислят и това, което ще се случи на втория етап. Аз лично съм ''за'' протестът да излъчи свое лидерство. Казвам протеста, а нямам предвид някоя отделна партия или формация. Да, всички искат да разберат какво ще стане ''във втора серия, в трета серия, дали ще се оженят накрая, ще се роди ли дете'', но не е сега моментът за това, не за друго, а защото този площад е пълен с разноцветни хора - от крайноляво до крайнодясно, патриотичен микс, ''зелени'', безкрайно много безпартийни, и аз мисля, че така е правилно. Когато става дума за фундаментите на демокрацията - те нямат ляв или десен прочит. Или става дума за свобода, или не. Или става дума за законност, или не. Или става дума за разделение на властите, или не. После идва разговорът за лявото и дясното и кой как си представя извървяването на пътя, по който страната ни трябва да стигне до по-добро благосъстояние, повече сигурност, за която все ни говори онзи човек от Министерски съвет. Това са вторични въпроси. Първият въпрос е да си върнем нормалната, демократична, цивилизована уредба на страната.''

''Всичко е потъпкано, смазано е. Преди да се обяви даден търг, в която и да е точка на страната, всички от конкурентната сфера на търга знаят предварително кой ще спечели. Защо тогава да имаме конкурентна пазарна икономика? На какво отгоре? Ако аз знам, че вие ще спечелите, няма да вложа един лев, за да повиша качествата на моите работници, няма да инвестирам в по-нови технологии, безсмислено е. Аз знам, че вие ще спечелите и всички следващи търгове. Така е във всеки сектор, същото е и в медиите, видяхте колко колеги уволниха'', даде пример той.

''Борисов печели време. Извън протестите, извън блокадите, извън обърнатото обществено мнение, извън загубата на рейтинг на партията му, извън огромния отзвук по света - от Ал-Джазира до Ню Йорк Таймс, Файненшъл Таймс, АРД и Политико, той се страхува от две неща, едното от които е да не пропусне да си приключи сделките, които вече е договорил, за да се обогати кръгът около него. И другото, от което ключово се страхува, е да не би някой друг да организира изборите в България, а не той самият. Неистово се страхува от това. Затова и днешната му полуоставка, в която видите ли той можел да се жертва, ама някой друг, ако можело, но в никакъв случай служебен кабинет. Сам да си направи изборите, това се опитва, но няма кой да повярва на това. Всички знаят, че опитът на сравнително неук човек като Борисов да се излегне в ролята на почетен председател на ДПС, т.е. в случая на ГЕРБ, е комичен. Той не може да намери своя Пеевски, той не може да бъде почетен председател на ДПС заради интелектуалния дефицит в сравнение с Ахмед Доган, той не може да се разположи така в ГЕРБ. Никой няма да повярва, че от тази матрьошка ще излезе друга по-голяма'', коментира Арман Бабикян.

''Ако народните представители представляваха народа, а не Борисов, или там другите вождове, които са вътре, трябваше веднага да се върнат, става с 48 подписа, апропо, за да извикат г-н Цацаров в парламента, имат правото, той е шеф на КОНПИ, и да го попитат: ''Вие защо вдигнахте запора над акциите на Виваком срещу толкова малко пари и къде са липсващите 350 млн., г-н Цацаров, защото това са държавни пари, обезщетени за българските граждани''? Трябваше да чуят отговора, трябваше да извикат министъра на финансите и да му зададат същия въпрос. Не, те не си развалиха рахата и коктейлите за 350 млн. Усилие нула. Тези народни представители представляват ли народния интерес? Госпожата от Кърджали със сигурност ще ги свика, за да ни покажат от голяма матрьошка една по-малка матрьошка, която неистово ще стиска със зъби властта по разпореждане на главата на мафията, за да си организират сами избори. Не може в цяла Великобритания да има 25 000 невалидни бюлетини, а в България 300 000'', заяви още активният в протестите пиар експерт.

''Нали смениха четирима министри, кой се успокои? По цял ден раздава пари, днес отново. Вдига заплати, областни управи, производители на зеленчуци и плодове - ето ви пари, туристически фирми - ето ви пари, той хвърля от бюджета пари, нашите пари, а не неговите, за да се опитва да потуши огъня, да успокои хората, смятайки, че те просто са гладни, а не гневни. Не, те са гневни, защото не искат мафия и мутри да ги управляват. Това с нахранения стомах, и видите ли робската психика на българина ще го натисне надолу, за да може да се грижи за стомаха си, да го прикрие добре, няма да се случи. Тапата на недоволството изхвърча и хората искат да показват челата си, а не стомаха си'', категоричен бе той.

Арман Бабикян задочно коментира и изследването на Алфа Рисърч, в което ГЕРБ, макар и с понижение на резултата си, продължава да е първа политическа сила към настоящия момент: ''Не съм убеден, че трябва да коментирам социологически данни, надявам се, че е коректно изследването. Аз лично, ако следя по нагласите хората, по-скоро няма никакво вдигане на БСП, просто защото БСП не е в добро състояние, те са във вътрешно противоречие. Има огромен, много сериозен спад на ГЕРБ, т.е. двете политически сили най-вероятно са почти наравно, или са в рамките на стохастичната грешка, и то не заради повдигането на БСП, а заради рухването на ГЕРБ надолу. Останалите политически сили може би са подредени така. Лично аз смятам процента на ДПС за подценен. Тази партия никога не излиза реално на социологическо изследване, респондентите винаги се прикриват от отговор, но накрая дисциплинирано гласуват. Затова там бих добавил 2% от опит, не от изследване.''

Бабикян бе категоричен, че прокуратурата трябва да изследва съдържанието на записите с Борисов, а не източника им.

''И в момента няма, и при COVID-кризата нямаше Народно събрание. Какво се счупи в държавата? И в момента са на плаж, нищо не се е случило в държавата. Ние сме в една държава, в която премиерът отива и казва на народните представители, че са безделници. Това са негови думи, не мои, не ваши. Той самият не уважава Народното събрание, не ходи на вотове на недоверие, не ходи на смени в неговия кабинет, и изведнъж проплака с горки сълзи за парламентаризма и за републиката, видите ли. Моля ви, човекът, който стъпка и избърса обувките си в Народното събрание, е точно Бойко Методиев Борисов. Той лично отиде в парламента и уволни за 5 минути председателя на парламента Главчев. Той говори за Народно събрание? Не, не, по-скоро ще заговори на немски с конете си. 

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    235 227 Отговор
    Арманчо, кой те е упълномощил да говориш от името на хората? Аман от хора, с мании за водачи и без възможности за това.

    Коментиран от #119, #142, #172, #175, #233

  • 2 български земеделски народен съюз БЗНС

    198 224 Отговор
    Импийчмънт на назначения от Решетников и Малофеев шофъор на самолет Гумен Радев - метежник, коалиционен партнъор на Черепа.
  • 3 Поп

    207 138 Отговор
    Ох пази боже БЪЛГАРИЯ от тези продали се на дубайския демон

    Коментиран от #12

  • 4 Милен

    211 132 Отговор
    Ти ли ще ме управляваш бе, гладник!

    Коментиран от #60, #127, #236

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Петьо Петров

    146 88 Отговор
    Някoй cпoмня ли cи "Кръcтникът"нa Мaриo Пузo? Пoмнитe ли cвaтбaтa нa Кoни,дъщeрятa нa Дoн Кoрлeoнe?Пoмнитe ли cбиркaтa нa вcички глaвни мaфиoти нa eднo мяcтo? Пoмнитe ли кaк ce oтнecoхa към прecaтa,кoятo иcкaшe дa cнимa?
    A ceгa cи cпoмнeтe днeшният дeн и прecкoнфeрeнциятa нa ГEРБ и oткрийтe рaзликитe!
  • 7 Много грозен

    126 114 Отговор
    Арменец,пролича на цокал с очички.!

    Коментиран от #11

  • 8 хаха

    175 128 Отговор
    Хаха точно най-големите мафиоти заедно с Хаджигенов начело с лидера си Васил Божков тръгнали да обясняват кой бил мафия
  • 9 кажете истината

    182 120 Отговор
    Бабикян и Никола Хаджигенов да кажат колко пари взеха от Божков

    Коментиран от #213

  • 10 Националист

    146 107 Отговор
    Някъкъв арменец да казва какво искат хората ,да му вземат паспорта и обратно в Ереван
  • 11 Арман божков

    109 66 Отговор

    До коментар #7 от "Много грозен":

    И мазен
  • 12 гост

    99 35 Отговор

    До коментар #3 от "Поп":

    Попе под дубайски демон аз разбирам Шиши,щото и той прекарва повечето си време в Дубай.

    Коментиран от #18, #28

  • 13 волен сидеров

    32 49 Отговор
    СЗО ДАВА МНОГО ПАРИ НА ВЛАСТТА И НА ЩАБА И НЕ САМО СЗО А КАБАЛА,КОЯТО НИ ДОКАРА ВИРУСА И ВСИЧКИ ЗАБРАНИ КОИТО ТОВА ЩЕ ДОКАРА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО-ЩЕ НИ СЛЕДЯТ КАТО ПИЛЦИ....ПРАВИТЕЛСТВОТО-МАФИЯ КАК МИСЛИТЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТОВА -ВЛАДЕЙ И РАЗДЕЛЯЙ И СИ ПЪЛНИ ГУШАТА И ТО ЯКООО....ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС Е СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ,О ЛЕВСКИ ПРОБОДИ НАРОДА И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО.властта не знаее че и те са в кюпа ама си мислят ,че ще им се размине каквото са намислили кабала....дай БОЖЕ ДА НЕ Е КЪСНО И ЗА ТЯХ И ЗА НАС.

    Коментиран от #235

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 bockom2

    103 66 Отговор
    Арман Барбарикарян Или нешто такова Ма да попитам Аз изобшто па те тоа Българин ли е или вече така ги краштават
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 БАБИКЯНКЕ,.. НИЩО'ЖЕСТВО ГНУСНО

    140 78 Отговор
    ..ОПИТА ЗА ПРЕВРАТ Е...НЕУСПЕШЕН!
    ЧЕРЕПИ,МУСТАЦИ,ФАТМАЦИ, ЧЕРЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И СОРОСПИИ,....ОЧАКВА ВИ.. ЗАТВОР!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Да да

    116 52 Отговор
    Арминетиян, Хаджигенминетин и Минекминетов. Тройката на Черепашкин!
  • 21 Karosel

    95 41 Отговор
    Как съй зачервил като активен алкохолик 🤣

    Коментиран от #33

  • 22 Искам Бойко да ни управлява

    127 59 Отговор
    Бабикян ти да не си по-кадърен да ни управляваш ? И недей говори от името на целия народ.......

    Коментиран от #48

  • 23 Лол

    94 43 Отговор
    Земи се погледни бе шкембе чорба.Ти от младите и красивите ли се взе потен
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Запознат

    118 58 Отговор
    Лошото,че този е изпечен ЛЪЖЕЦ и манипулатор.Къде ги видя тия лекари, архитекти,професори/освен Минетов/.Аз видях хора без трудови навици,от години не хващали работа/обявилия гладна стачка дебелак,ортака на кметицата от Младост,оная без зъби майка на дете в нужда и т.н/.Това ме дразни,не стачките на шестимата от Орлов мост,хората свикнаха и без центъра,има метро.

    Коментиран от #245

  • 26 🐷 Боко ТИКВАТА

    46 46 Отговор
    ТУЛУП, написал си още 15 поста за още три минути.Ще ти дам и малко МАЗНИНКА.....ХАХАХАХА.

    Коментиран от #246

  • 27 Гербава кочина

    77 101 Отговор
    Изключително интервю. Чудесно е описана разградената от Борисов и крадливата му глутница България. Браво г-н Бабикян!

    Коментиран от #29, #43, #227

  • 28 Сиганин

    48 31 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Момче защо се подаваш на пропагандата нито БОРИСОВ ОЩЕ ПО МАЛКО БОЖКОВ МУ ПУКА ЗА ТЕБ в момента е хаус който ще бъде пагубен пак за обикновенните хора не ставай застъпник на чужди интересе освен ако яко са ти платили

    Коментиран от #151

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 БАБИН

    53 33 Отговор
    Тоя не е имал дедо и са го записа̀ли на баба му по фамилия, т.е.само тя е била известна като е дошел у Софийско и сега иска да бабува на всички, а имен ден празнува на бабин ден , а депОтатско място ще докопа на куково лято, щот искат да го напраят синьо с неговия господар .
  • 31 Anadolu Manafesi

    71 22 Отговор
    То и теб хич не те щем . Всички искаме промяна , ама не и водена от такива като теб.
  • 32 Верно е

    59 33 Отговор
    да изчезват тия мутри, както и небългари, такива с арменски произход да изчезват също.
  • 33 🐷 Боко ТИКВАТА

    40 33 Отговор

    До коментар #21 от "Karosel":

    Глупости.Такъв съм си от филиите с МАС.Червеничък🐷 , все пак майката БКП ме е родила.🤣 🤣 🤣
  • 34 ЦЕСЕКАРИ

    82 39 Отговор
    Призовавам Ви след мача за първенството на Орлов мост да изметем хипитата от там.Да освободим София от тримата глупаци.

    Коментиран от #159

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 МУТРИ ВЪН

    31 36 Отговор
    МУТРИ ВЪН

    Коментиран от #38

  • 37 1-20

    50 9 Отговор
    Само ако може тези, които ще управляват поне да са българи.
  • 38 Ушанка

    29 12 Отговор

    До коментар #36 от "МУТРИ ВЪН":

    Кво стана ве да не ти свърши ракията че гониш жена си

    Коментиран от #41

  • 39 Българина

    29 48 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Биячите на протеста били цивилни полицаи.
    Има кадри с PR-ът на ГЕРБ Николов, който им предава гражданин.

    Да "живеят" ГЕРБавите ТИКВИ.
  • 40 висок

    62 22 Отговор
    Лекъри, професори академици, астрофизици.... кат тоя дет гладуваше, а не си е плащал 5 г здравните осигуровки, или лумпените....

    Коментиран от #47

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 само питам

    29 50 Отговор
    един гербаджийски трол ли пише или са няколко ?

    Коментиран от #86

  • 43 Ти коя си?

    15 16 Отговор

    До коментар #27 от "Гербава кочина":

    АдвУкат Гунчова
  • 44 Мнение

    61 19 Отговор
    Не съм видял арменец работник. Всички са прекалено умни, в това число и Бабикян.

    Коментиран от #46

  • 45 Ушанка

    31 18 Отговор

    До коментар #41 от "Кмета на Симитли":

    Ай чистито тугиз сега вземи румен дълбоката
  • 46 Ачо

    48 17 Отговор

    До коментар #44 от "Мнение":

    Тоя е от красивите, не от умните.Те и красивите имат запазен час при Черепа
  • 47 ояден толуп

    27 45 Отговор

    До коментар #40 от "висок":

    Добре е правил , че не е плащал. То и който плаща в герболивата ни държава пак не получава здравни услуги.
    Трябва да спрем всички да си плащаме за да не захранваме октопода крадлив.
    Трябва да се премахне от закона изискването безработните да плащат здравни осигуровки. От къде да ги вземат, да крадат ли?
  • 48 А не

    19 19 Отговор

    До коментар #22 от "Искам Бойко да ни управлява":

    искаш ли Баце да те....такова?!
  • 49 Кой го казва

    66 21 Отговор
    Кой го казва: Платеният от мутри и олигарси Бабикян. Лъжец от класа. Автор на стотици фалшиви новини...
  • 50 jorj

    47 18 Отговор
    Бабичко, много си зле. Върви си в собата, пийни си аспиринчето с водичка и захар и си легни. А, да незабравиш и гинкобилобата, лека нощ.
  • 51 Протестите умряха

    59 31 Отговор
    Протестите умряха. Да живее Демокрацията. Бабикян и Хаджигенов отново стават безработни. Ха ха ха ха ха. Знаех си платените протести от олигарси ще издържат не повече от 3 седмици.
  • 52 Арман божков

    49 17 Отговор
    Арман бибиткян Смрадливия аз ще ви Управя ,исках да кажа че ще се оправя само искам власт
  • 53 американец

    26 38 Отговор
    Който коментира автора ,а не текста, е платен тъпак.За съжаление в повечето случаи е така.
  • 54 Точно ти ли

    51 21 Отговор
    мекотело лъжливо ще говориш от името на народа! Махай се заедно с нефелните ти сподвижници
  • 55 Другия с коня

    58 30 Отговор
    Бабикян,ти ще бъдеш Разследван като Организатот и Подбудител в Престъпление.Вече си Престъпник,Бабикян...! В Наказателния кодекс е ясно посочено, че "Който с цел да отслаби властта или да й създаде затруднения, блокира пътища и ТРАНСПОРТА, се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години

    Коментиран от #57, #99

  • 56 Герб Победa Винаги

    50 22 Отговор
    ★Виждам фантастични лекари, професори, учени от БАН, виждам хора от бизнес, ....★
    През монокъла еднолитровия ли ги виждаш бе Ампарцумян ?
  • 57 Българина

    27 41 Отговор

    До коментар #55 от "Другия с коня":

    Разследвани и в затвора ще са: ТИКВАТА, КАСКЕТА, ЦАЦАта, ШИШИ и такива като Теб......Всички прилики с когото и да било, СА СЛУЧАЙНИ.....хахахахаха.

    Коментиран от #58

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Майна

    36 44 Отговор
    КАКВОТО И ДА ПИШАТ ГЕРБАРИСКИТЕ ТРОЛОВЕ С ТАЗИ ПАРТИЯ Е СВЪРШЕНО. ЩЕ БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ . БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА. ВСИЧКИ, КОИТО СА НА ПРОТЕСТИТЕ ДОКАЗВАТ, ЧЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ!

    Коментиран от #65

  • 60 наблюдател

    46 3 Отговор

    До коментар #4 от "Милен":

    Ще има избори и те ще определят кой ще управлява.
  • 61 Ххх

    9 11 Отговор
    Кометата NEOWISE, която мина през юли е тест за лидерите и тяхната позиция може много да се колебае. Явява се индикатор на големи изменния. Настоящите лидери или трябва да променят начина си на общуване с хората/ ново взаймодействие/или си отиват, при това позорно, а някой дори може да не оцелея физически. Също указва за поява на нови лидери който са готови да поемат отговорност за државата и народа. Лидери родени под близнаци, рак, лъв, дева, там където се е появила кометата през следващата година ги очакват драматични промени. Затова е нужно тези управляващи да подходят по нов начин, с нова политика и радикални реформи. Ако го направят може да станат лидери от ново поколение.
    П.Глоба
    Така че, чакаме кардинални измения.

    Коментиран от #75, #158

  • 62 Иван

    30 30 Отговор
    герп е мафиотска структура изградена на принципите на тоталитаризма.

    Коментиран от #67

  • 63 Гражданин

    42 11 Отговор
    Ама теб също не те искам, даже не мога да те гледам гнycна гангстерска пoдлoгa
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 И ГЕРБ отново бележи !

    21 26 Отговор

    До коментар #59 от "Майна":

    ГЕРБ ще бъдат разследвани ,защото почнаха да ви вадят на светло миналото ,ушанки
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бай Дърт Чапаец

    30 9 Отговор

    До коментар #62 от "Иван":

    БСП е БКП плюс КПСС

    Коментиран от #85

  • 68 Герб Победa Винаги

    47 23 Отговор
    ★Арман Бабикян пред ФАКТИ: Хората не искат повече мафия и мутри да ги управляват★ ТОЧНО ! ОТКАКТО БСП НЕ Е НА ВЛАСТ ,ХОРАТА СА СПОКОЙНИ И НЕ ИСКАТ ТЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ !
    Няма и как д а стане
  • 69 Деса Простакеса

    13 32 Отговор
    Бабикян - президент! Але-хоп!

    Коментиран от #73

  • 70 Лол

    37 16 Отговор
    Не бе,искаме такъв лоясал тип ,дето не е ставал от масата да ни управлява, и ако може не арменец,а некой индианец от племето навахо!
  • 71 И ГЕРБ отново бележи !

    27 18 Отговор
    Днес в ТехноПарка на софиянци ,се носеха шеги и подмятания за бъдещето на опозицията ,която се изложи като пенсионер на жп прелез
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Герб Победa Винаги

    24 17 Отговор

    До коментар #69 от "Деса Простакеса":

    И Черепа шеф на МВР !
  • 74 хаха водачите

    45 18 Отговор
    Бабикян има нужда от премахване на пердетата в очите си и алкохолната мъгла в остатъците от мозък - къде ги видя тези прекалено качествени протестъри от водещи професии? На снимките се вижда точно обратното - надрусани и пияни малоумници, доста от които са и с природно размътени мозъци изпълзели от известни психозаведения!
    И поне да беше вече променил литаниите си - научихме ги наизуст, но не виждаме дори и нищожно съзидателно съдържание! време е да ни запознае с стратегията на протеста за устройството и управлението на "новата" държава, която ще градят - пък може и ние да се ограмотим и променим! И забравете мечтите за президентска република, щото иначе ще видите какво значат наистина протести от стотици хиляди!
  • 75 Фоко Зум

    2 3 Отговор

    До коментар #61 от "Ххх":

    ....брат ,тя не е само тя видима.......ама нейсе

    Коментиран от #106

  • 76 Темерута

    44 15 Отговор
    Хората не искат Ян Бибиян да говори от тяхно име.
  • 77 Самоводи Лясковски

    13 7 Отговор
    А циганите ко да прайми ?
  • 78 Нураир Нурикян

    31 13 Отговор
    Аве ,братчеде Дядюкян ,имаш разкопчан дикян
  • 79 Василева

    45 18 Отговор
    Господин Бабикян,защо употребихте протеста на младите хора? Вас също никой не ви иска но Вие сте нахални.Опорочихте протеста.

    Коментиран от #82

  • 80 Реджепик Ердоганян

    10 17 Отговор
    Подкрепяме братята арменци в борбата за независимос
  • 81 БОИКО

    16 41 Отговор
    ТОЛКОВА ГАДНИ ГЕРБАДЖИИСКИ ТРОЛОВЕ НЕ БЯХ БИЖДАЛ
  • 82 Герб Победa Винаги

    25 12 Отговор

    До коментар #79 от "Василева":

    Щото ,арменеца е евреин на две
  • 83 Буров

    22 29 Отговор
    От 9 юнския преврат през 1923 год. у нас не е била на власт такава диктаторска партия, като гер през последните 10 години.
    Всички парични потоци минават през тях и са само за послушните!
  • 84 Нураир Нурикян

    25 8 Отговор
    Заради тонировката на стъклата и силната музика арменската космическа совалка прелетя покрай Луната и я пропусна.
  • 85 Бай КУРти

    8 20 Отговор

    До коментар #67 от "Бай Дърт Чапаец":

    БКП = герп +БСП

    Коментиран от #91

  • 86 Саруман

    19 28 Отговор

    До коментар #42 от "само питам":

    Освен тролове, има и доста герберски орки и гоблини, а също и от новата порода мисир - хай.

    Коментиран от #89

  • 87 хаха

    36 13 Отговор
    тоя смешник се зема нмого на сериозно ,чак говори от името на нацията , тоя е нелигетимен и е защитник на мафията
  • 88 Реджепик Ердоганян

    32 8 Отговор
    Арменец идва на интервю за работа и показва дипломата си за висше образование. Питат го:
    - Е, къде си купи дипломата?
    Той отговаря:
    - Ееее кат съм арменец, веднага съм я купил ? Подарък ми е !
  • 89 Фродорик Буууу

    4 5 Отговор

    До коментар #86 от "Саруман":

    Найш къв Сароман щи дам ,око !
    Айде да не та задържаме
  • 90 наму

    34 10 Отговор
    Тоя ако знае как го онодват хората никога няма да говори от тяхно име!Най гадното нещо е подлога на комунисти олигарси!Жал ми е за младите хора които вярват на подобни маниполатори алчни безчовечни !
  • 91 Бай Уй

    5 2 Отговор

    До коментар #85 от "Бай КУРти":

    Курте ,ГолВчето държи ли ?
  • 92 Герб Победa Винаги

    31 10 Отговор
    Защо в България най- големите алармаджии са евреи ,арменци ,сирийци и ливанКА ?

    Коментиран от #93

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Бай Дърт Чапаец

    5 3 Отговор
    Де Саруман там и Сиромах ....

    Коментиран от #102

  • 95 ххл

    30 13 Отговор
    ...Хората не искат повече мафия и мутри>>
    По-добре ти кажи колко поиска от черепа да му правиш протестите. Разбраме колко си поискал от боко за пр пушилка, та колко 5-10 мил.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Никодим

    16 29 Отговор

    До коментар #55 от "Другия с коня":

    Значи кражбата на милиарди от данъкоплатците не е престъпление, а блокирането на няколко кръстовища е много сериозно престъпление. Гешев би ти завидил на измекярската логика.
  • 100 Тигъра

    38 13 Отговор
    Абе кой е тоя Бабикян. Един палячо .
  • 101 Възмутен

    31 9 Отговор
    Всички сте от един дол дренки.Само се чудите как да излъжете народа да го яхнете и да бръкнете в меда до лакти
    Заради такива като вас много читав народ избяга в чужбина
    Зашото със силен вятър и хитри и подли хора които мислят народа за прост трудно се преборваш по мирен начин.
    ТОЕСТ по умния за жалост отстъпва
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Боко

    35 8 Отговор
    Бабикян,Уян и Мъдян страотно хомосексуално трио!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Герб Победa Винаги

    8 6 Отговор
    Анжи Ка Са Йбе ?
  • 106 хhhh

    7 15 Отговор

    До коментар #75 от "Фоко Зум":

    Това е на П. Глоба' и се отнася за целият свят. Нашият лидер' май ще е от тези дето ще си отидат позорно. Спомена също ' че нещата ще имат развитие до средата на август' така че още малко остава

    Коментиран от #116

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Горския

    17 3 Отговор
    По добре сиромах, отколкото Из ме кяр.

    Коментиран от #123

  • 109 Лично го познавам

    41 8 Отговор
    Арман Бабикян,още от времето когато беше шеф в Радио Атлантик във Варна,и много добре го знам тоя нечистоплътен арменец що за стока е
  • 110 Дедокян

    27 6 Отговор
    Неслучайно сме извън топ 100 по медийна свобода. Но не заради правителството, защото няма нещо за него вярно или невярно което да не е излязло в медиите. Обаче на царя на фалшивите новини да се дава трибуна нон стоп явно има причина и тя не е в Бойко Борисов. Явно свободата на медиите е окупирана и завладяна от интересите на техните господари- геостратегически играчи обединени с наши олигарси под идейните съображения на новите ППО - НПО.
  • 111 Лаик

    13 28 Отговор
    Брей днес Герберски те тролове са особено активни.Сигурно от речта на вожда Винету.
  • 112 Мнение

    29 8 Отговор
    На този никога не бих му повярвал!
  • 113 Мнение

    29 7 Отговор
    Хора, не разбрахте ли, че зад тези тримата са лилавите устни на Иван Костов.
  • 114 Бабикян

    30 8 Отговор
    Хората не искат повече мафия и мутри да ги управляват- каза царят на фалшивите новини.
  • 115 напред другари

    27 9 Отговор
    да изметем цялата капиталистическа кочина начело с Радев и Бабикян,мръсни капиталисти
  • 116 Фоко Зум

    2 1 Отговор

    До коментар #106 от "хhhh":

    Циганина Глоба кво общо има с Неоуайз ?
  • 117 Дедо Вия

    10 17 Отговор
    Боковите пуйки пак налазиха....
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Протест пред ЕНП!!!

    9 30 Отговор
    ГЕРБ са силни, защото зад тях стои фашистката партия ЕНП!!! Докато ЕНП стои зад ГЕРБ, дотогава герберастите ще издевателстват над държавата! В секундата, в която ЕНП свали доверието си от ГЕРБ, Бойко и КО ще побягнат с 200!!! Затова ПРОТЕСТ ПРЕД ЕНП!!!

    Коментиран от #122

  • 121 Герб Победa Винаги

    7 8 Отговор
    Агентите на Борисов открили че Васил Божков има огромен магнит, на който закача хладилници, купени от различни страни.
  • 122 ххаах

    14 5 Отговор

    До коментар #120 от "Протест пред ЕНП!!!":

    пий си хапчетата

    Коментиран от #144

  • 123 Герб Победa Винаги

    9 6 Отговор

    До коментар #108 от "Горския":

    По- добре щерка курба ,отколкото баща комунист честен сиромах
  • 124 Пешо

    27 10 Отговор
    Тримата отровни днес си направиха погребението. Бог да ги прости. Амин.
  • 125 Гражданин

    28 10 Отговор
    Граждански арест за Бабикян, Хаджигенов и третия. Мисля че тези провъзгласили се лидери без избори прекрачиха границите на НК и ако Гешев не се сезира, наистина народа трябва за свърши тази работа.

    Коментиран от #147

  • 126 Мнение

    11 1 Отговор
    Що, не са ли лилави. Изтрийте ме пак псевдо демократи.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 250

    22 5 Отговор
    Виж се в огледалото на какво приличаш и се откажи от всичко или се гръмни. Какви идеи имаш ти? Безумец....
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Завоевателя

    8 13 Отговор
    Ми защо да не раздава пари на хората ти нещо против ли имаш нали бил крадец сега пък защо давал нама угодия нещастници жалки
  • 133 450

    22 6 Отговор
    Като иска по два милиона да организира кампанията на червените му е добре, ама няма кой да му ги дава. Да си ходи и да не се показва никъде повече тоя
  • 134 Бай Дърт Чапаец

    3 2 Отговор
    Начупиа са да трият някого.....

    Коментиран от #135

  • 135 Герб Победa Винаги

    4 4 Отговор

    До коментар #134 от "Бай Дърт Чапаец":

    Не съм аз днес !
  • 136 А бе ти виждал ли си се в огледалото

    15 5 Отговор
    Каква мутра си че говориш за мутри
  • 137 Завоевателя

    9 3 Отговор
    Или искаш вси4ки да са такава нещастна мутра а като теб
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 8 Отговор
    Затвор за всички които пречат на нормалните хора да живеят и работят, да се придвижват и хранят.
  • 140 Емо

    17 20 Отговор
    Трима хирурзи се хвалят един на друг.
    - На мен ми докараха пилот на 3 части. Заших го и сега пак е пилот - казал американецът.
    - А на мен ми докараха космонавт на 30 части. Заших го и сега пак е космонавт - казал руснакът
    - А на мен ми докараха задник и уши. Заших ги и сега ни е премиер - казал българинът.

    Коментиран от #145

  • 141 Дени

    20 9 Отговор
    Тримата дъртежи провалиха протеста.
  • 142 Daaaa

    26 5 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Прост арменски тумбак
  • 143 СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ на ДЪРЖАВАТА!

    8 23 Отговор
    Спрете да плащате данъци, вноски и други такси към държавата! Трябва Отровното Трио да предложи да се направи такава масова кампания, за да изгуби гражданска легитимност правителството. Това е най-добрия протест! Докато народа си плаща данъците, дотогава ония ще властват и ще си купиват биячи и гласоподаватели!

    Коментиран от #148

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Бате

    13 4 Отговор

    До коментар #140 от "Емо":

    То и за тато имаше много вицове, ама държа 45 години властта, а такива като тебе блъскаха в Кремиковци
  • 146 Амин

    20 8 Отговор
    Само Герб! Най-доброто нещо за България.

    Коментиран от #162

  • 147 Недоумяващ

    21 10 Отговор

    До коментар #125 от "Гражданин":

    Триото днес носи ковчег. Колко трябва да са изпаднали тези хора, за да го правят, а може би господ си знае работата. Щом искат да носят, нека им е честито.
  • 148 Данъчен

    22 8 Отговор

    До коментар #143 от "СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ на ДЪРЖАВАТА!":

    Точно тези по площадите нямат и здравно осигуряване. Ако на тях разчитаме да спрат, то сме го постигнали отдавна. Нормалните трудещи се и плащащи данъци са на работните си места .

    Коментиран от #166

  • 149 Бабикян

    25 8 Отговор
    Бабикян е Мутра
  • 150 Бай Кольо

    26 7 Отговор
    Абе Бабикян,що не си ходиш в Ереван
  • 151 Кочо Честименски

    10 4 Отговор

    До коментар #28 от "Сиганин":

    ГосИн Сиганин , хаус е стил в музиката,това което си искал да кажеш най-вероятно е хаос, но извинявай, не искам да всявам хаос в и без това хаотично- дифузионният мармалад в главата ти ! Бъди здрав!
  • 152 Алексей Сергеев

    27 10 Отговор
    Гладният и алчен Арман се вживява като лидер, надявайки се да попадне в списъка на Президента. НО УВИ,не. От Б.Норисов не можа да измъкне 3,5 милиона лева за пред изборната борба, сега озлобен тича на другата страна на барикадата
    Който му плати, на него служи. Жалко, арменците, които познавам не са такива
  • 153 Бай Кольо

    24 9 Отговор
    Фактии,абе сетих се да ви питам нещо, защо в студиото на Лили Маринкова, се дава трибуна само на празни глави като тоя
  • 154 Бабикян

    24 7 Отговор
    С моите другари Минеков и Хаджигенов накрая с много мъки и усилия успяхме да погребем протеста.
  • 155 Иво Карамански

    12 16 Отговор
    Боко, братиньо, ай да идиш при мен.
  • 156 Ходи си мутро

    9 27 Отговор
    Браво, Армане! За съжаление тази вечер видях лапачи, които са недоволни от желанието на младите и умните хора в България за нормален живот - без нагласени далавери, без тъпи мутри и излагации пред цял свят! Видях решимост да лижат задника на Тулупа, тъй като той ги храни! Това видях, за съжаление... Усетих и отношението на излъганите, които вярват, че Бойко е антиопод и единствен спасител на България от комунистите. Горко ни! Ако дочакаме избори, тариката пак ще си оплете кошницата! И бай Доган, за съжаление, пак ще му помогне. Колкото и да отричат връзката тя е повече от явна! Никой не минава без Доган! Това е най-хитрият и предприемчив политик на новото време. Този, който иска да управлява трябва да е с поне ниво над него, за да успее.
    От протестите е явно едно - народа вече се събуди! Дано това отрезвяване да не бъде купено и изтъргувано както много пъти досега.
    Бог да пази България от Бойко! Той сам няма да си отиде, каза ви го Тулупа просто и ясно. Идат нови пари от Европа, тя си го харесва, ние НЕ! На кой му пука! Кучетата си лаят, кервана с Камиларя си върви. На тези, които го харесвате - няма лошо! Нека ви е идол и бащица. Но вече времената се смениха. Ограмотете се поне малко, прочетете и тогава го защитавайте! Май няма за какво? А, приятели? И вие сте прецакани, нали?

    Коментиран от #173

  • 157 Безработен трол

    14 11 Отговор
    Искам ДА СТАНА ТРОЛ! Мога да пиша на правилен български език, мозъкът работи бързо,имам оригинални идеи.Изисквания:
    -Органически мразя БСП, за тях не работя
    -Писах на Б.Борисов, не ми отговори
    -Писах на момчетата на Иван Костов, те гладни.Иван Костов стиснат, ген.А.Атанасов се охарчил,като купил 3000 декара земя в Добруджа
    -За ДПС ми е малко гнусно да работя,лош пример ми е Данчо салфетката, Шиши и други лакеи-българи
    -Черепът имал доста пари, плащал охотно но нещо не ми харесва
    И какво стана, оставам си безработен, ще ида при протестиращите все ще изкарам 50-100 лв на ден

    Коментиран от #164

  • 158 синя барета

    5 1 Отговор

    До коментар #61 от "Ххх":

    Тутьо марийкин, човек който се осланя на звездите и зодиакалните знаци, за да решава проблеми на земята, без поне да е завършил ''НАСА'' ,да си стои зад телескопа,и да следи да не падне на главата му някой метеорит,да не се занимава с политика, защото тя е извън пространственно времевия континиум на менталните му достъпни възможности ! И нека децата ти надминат възможностите на учителя си!
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 И ГЕРБ отново бележи !

    5 3 Отговор

    До коментар #157 от "Безработен трол":

    Е как си безработен Трол и искаш да станеш ТРОЛ ?????
  • 165 Росен

    7 13 Отговор
    аАма какъв толуп трябва да си за да се хванеш на това хоро преди 10 г...Ами прост тулуп...и си вярваш,че всичко ще ти се размине щом няколко по умни батки са те въдворили в играта.А след като на набиваш к-р (на на някой неграмотен габровси псевдоинтелигент) и ли е-ш с 200 като нищо сега ще видиш какще ти се случи.Заслужаваш си го.
  • 166 Ходи си мутро

    7 12 Отговор

    До коментар #148 от "Данъчен":

    Точно НАП и НОИ станаха новата бухалка в ръцете на Тупупа! Май не е толкоз ПРОЗД...
  • 167 Оставка Мутри!

    9 20 Отговор
    КОЙ УБИ МИЛЕН?Защо свалиха предаването на Милен Цветков от Нова тв, мълчанието на медиите и позорното им притаяване. Унизителното положение на медиите.
    Милен Цветков от Нова тв дума не обелва за свалянето на предаването му, отказва и на Сашо Диков да коментира цензурата, казва му, че … пътувал за Гърция.
    Журналистът Мирослав Иванов пред Сашо Диков, който публикува коментар в медията „Трансмедия“: „По следите на гръцкия остров на Бойко Борисов“.
    Защо премиерът подскача за „гръцкия остров“, а премълча публикациите в поне 50 международни медии, че заради продажбата на БТК е взел 50 000 000, и защо премълча за къщата, която е подарил на любовницата си в Испания, според записите „Ченалова/ Янева“.Николай Гацев, който е бил поканен в сваленото предаване на Милен Цветков и точно заради неговото изказване предаването не вижда бял свят.
    Банков документ от досието на Бойко Борисов /в европейска страна/ за 50 тона злато депозирани през 1982 година от България в централна банка в Европа, на стойност около 2 милиарда долара, на името на Тодор Живков, през 2005 година първия траснсфер от сумата отива към Фондация „Аденауер“, след което от Фондация парите отиват към политическия проект ГЕРБ.

    Коментиран от #169, #177, #178

  • 168 гост

    6 23 Отговор

    До коментар #161 от "Герб Победa Винаги":

    НАЙ МРАЗЕНИЯТ ПОЛИТИК , МАКАР , ЧЕ ТОЙ НЕ Е ТАКЪВ . МУТРА , ЧЕКМЕДЖЕ . БОКО .
  • 169 Облъчен

    19 5 Отговор

    До коментар #167 от "Оставка Мутри!":

    Я си пии хапчето и си лягай.Има и по леки приказки в 1001 нощ.Чукни утре на черепа и Кори да ти разкажат нещо друго, че тва ни омръзна вече.Или Мильончева, нещо ми липсва.Утре ще пусне нещо да се посмеем.
  • 170 истина

    6 20 Отговор

    До коментар #163 от "Истината":

    НИЩО НЕ Е СПРЯЛО , СМЕНЯМЕ СЕ , ЗАЩОТО БОРБАТА ЩЕ Е ДЪЛГА ЗАРАДИ ИНАТЛИВИЯ ТУЛУП . НО НАКРАЯ ЩЕ БЪДЕ ЯСЕН . СЛЕДВА ЗАТВОР ЗА КРАДЛИВИТЕ ГЕРБАДЖИИ .
  • 171 месара

    26 6 Отговор
    верно е бабикянчо , за това бсп не са на власт ! и между другото , на теб и другите двама с мегафоните , кой ви е дал право да говорите от името на всички българи ?
  • 172 Гост

    31 5 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Аман Попикан е типичен пример за това, че уродливата визия на човек, е в корелация с душевната му нечистоплътност. Ведно с пишман адвоката и скулптора, чието име не чухме по повод професионалното му занимание и творчеството му, но за сметка на това ежедневно чуваме като неразделна част от тримата глупаци избрали изключително оригиналния псевдоним "отровното трио". Отровно за кого разбира се е ясно- за добрия вкус, интелекта и моралните нравни на българина от средната класа. Всяка изява на оцъкления чичко с прекрасното българко име, римуващо се с Ян Бибиян, наистина ми дейтва като отровно гнусно- дори ми се повдига само като го видя, а като си отвори вулгарната уста с криви жълти зъбки направо ми иде да взема едина мухобойка и да го ударя по плешивото теме.

    Коментиран от #176

  • 173 ггг.ддд.ттт

    14 6 Отговор

    До коментар #156 от "Ходи си мутро":

    Те тия са слуги на мутрите и то от години.А тези протести в сравнение с предишните от 2014 ,2012 1997.1990. са нищо просто добра работа на операторите и пиарите.Просто трябва да им е ясно че реално нямат подкрепа.Справка97 как се влизаше в НС с мандата на К.Добрев

    Коментиран от #174

  • 174 Ходи си мутро

    11 9 Отговор

    До коментар #173 от "ггг.ддд.ттт":

    Не съм пил с нито един от тях - нищо не мога да кажа. Може и да сте прав. Но недоволството е най-вече сред умните , интелигентни и за радост - млади българи. Те не протестират против ГЕРБ! Те протестират против партийната система, която ограбва бъдещето и децата им. Естесвено е да припознават Бойко като лидер на ГЕРБ във всички злини. Аз съм 3-то поколение антикомунист. Бойко не е! Не защитавам ни най-малко интересите на комунягите и още по-малко на нагъл, подъл и отмъстителен човек, учил се на тарикатлъци от бай Тошо и минал през мутренската месомелачка. На тезата, че няма кой, освен НЕГО казвам - има! И то не един! Млади и образовани хора има. В крайна сметка сме българи, синдрома ни е ясен на всички. Да чакаме пак поредната национална катастрофа ли? Или да дойде някой да ни оправи? Все елементарни въпроси... Въпроса е дали сме се самозабравили или поне малко можем да се вслушаме в мнението на другите без да мислим за тях като врагове, а като сънародници, които не мислят като нас.
  • 175 Биби къде се скри, бе момче ?

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Днес на митинга на ГЕРБ, като видя дебелия се изсухли като пръдня от гащи. Нали сте с телефони-снимащи, като журналя. Ама няма лабаво,не сте канени и добре се получи. Да ти е за урок. Полицията много ви изтърпя. И си навирихте юларя,че кой като вас. Чува се за водни оръдия.Много си отворен да зяпаш, но нямаш цялото време на България. Вземай се в ръце и остави пустите пари и глупостите. Идва след м. Март, Видовден. И Божков, и Божковица, ще си получат от Съда присъдата и ти покрай тях.
  • 176 Какъв политик ще става ?

    22 5 Отговор

    До коментар #172 от "Гост":

    Та той, е кръвожаден за дубайски долари ! Жив мошенник ! Да се изнася от нашата Родина! Вън, миризлив и нечистоплътен п.р ! Отивай си ! Мутра вън !
  • 177 50 т.злато Т.Живков даде на СССР

    18 5 Отговор

    До коментар #167 от "Оставка Мутри!":

    Юроди, за да плати дето ни ,,освободиха", т.е. поробиха. И още ни управляват с такива, като фъркатия фелдфебел и комунист. компания.
  • 178 Комунистите го убиха

    2 3 Отговор

    До коментар #167 от "Оставка Мутри!":

    За да е герой.
  • 179 Тва ма/на иска да кара на ЗАПАД !

    5 16 Отговор
    Аз съм в ИЗТОЧНА посока : Москва, Кремъл, Путин! Народ, Родина, Отечество, Бог, Душа, Съвест и Морал! На Запад Бог Няма ! !

    Коментиран от #181

  • 180 Дедовия

    23 3 Отговор
    А бе не искаме мафиоти ама не искаме и Бабикянци и фатмаци тоже!
  • 181 Дедовия

    11 1 Отговор

    До коментар #179 от "Тва ма/на иска да кара на ЗАПАД !":

    На оная мумия ли се кланяш бе келеш в мавзолея,щото жужето даже не знае да се кръсти и толкова православен колкото и Ердо
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Само да добавя

    25 4 Отговор
    ЕДИН ПОД ЪЛ И ГНУ СЕН ЧОВЕК , БЕЗ МОРАЛ САМО ТАКЪВ ПЛА ЗМО ДИЙ БИ НАСТРОИЛ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ , ТОВА НАПРАВИ НИЩОПРАВЕЦА. КОЙТО Е ХРАНТУТНИК НА ГЪРБА НА ТОЗИ НАРОД !
  • 185 А БЕ

    18 7 Отговор
    НЯМА ДРУГ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРЕН , КАТО ПРЕЦЕДЕНТА , СРАМ ЗА БЪЛГАРИТЕ Е ТОЯ РЕЦИТАТОР !
  • 186 Бивш гербер

    5 19 Отговор
    Познавам герб отвътре много добре.Това е една мутренска червива секта.Тези,които пишат тук в подкрепа на Бойко не са гербаджии а обикновени безделници.Гербаджии почти не останаха в сектата.Тези на конференцията на герб бяха изнасилените,които са си дали задниците под наем на мутрите
  • 187 Бивш гербер

    6 10 Отговор
    Мога да разкажа повече, като му дойде времето за съд и присъди.Тогава ще трябват свидетели,ще я унищожа тая секта веднъж завинаги
  • 188 Abv

    16 2 Отговор
    Бе и теб не те искаме на Орлов мост ама седиш и ни тормозиш. Не искаме и дубаеца дето искаш да го докараш на бял кон. То ако народа беше с вас нямаше да се събирате две три хиляди човека. И то като не вали и не пече много.
  • 189 Гост

    13 2 Отговор
    На бабикян може да клекне пред моя дюкян.
  • 190 насилствен дарител

    0 8 Отговор
    Крал ли е нашия КРАЛ ? Да крал е ,ама много е крал !
  • 191 456321

    16 1 Отговор
    ТОЯ ПЪК КАКЪВ Е И КОЙ ГО Е ЧУВАЛ И ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО.ИМА ЛИ ТОЙ ПОНЕ 1 ГЛАС.
    САМО КОЙТО Е СЪБРАЛ НАРОДНИ ГЛАСОВЕ ТОЙ МОЖЕ ДА ИМА ЛЕГИТИМНОСТ.
  • 192 9656

    11 1 Отговор
    КОЕТО означава, че НЕ ИСКАТ вас, защото вие, със сигурност, СТЕ ТАКИВА!
  • 193 Не протестиращ Софианец

    18 2 Отговор
    Господин Бабикян, вземи си ако искаш и сънародника и също Божковист Хекимян и си вървете в Арменистан, докато още имате възможност. Няма случай някой да не е престъпник и да се бори против прокурор, така че или Арменистан или централния зандан, можеш също да вземеш и Любовника на пиарки на отбраната, също бъдещ съкилииник!
  • 194 До черепни слуги

    20 3 Отговор
    Ако този ян БибиКян, заедно с джендъра хаджигенчов са алтернатива за управление, то по-добре не Бойко, а направо Доган да управлява. БибиКян и хаджито са либерални БОК.луци, мамят хората, а всъщност просто са прислуга на дубайския милиардер
  • 195 5949

    9 1 Отговор
    Не иска също пиар подстрекаващ към насилие 🤬
  • 196 Неблагодарността е порок

    14 3 Отговор
    Докато ни управляват или манипулират арменци, евреи и турци а българите сме разединени все ще е така. Бабикян да вземе отиде на фронта в Армения да се бори с азерите и да пали всеки ден свещи, че сме приели неговите предци в България като сме ги спасили от турското клане. Когато се родил арменецът евреинът плакал.
  • 197 Избори а не безкрайни бунтове

    14 3 Отговор
    Това са организирани политически протести като организаторите дори не се крият. В една държава или има демокрация или не. Въпросите за управлението се решават на изборите а те са предстоящи. Не може партии които не могат да вземат властта чрез избори да я вземат по друг начин. Не може една част протестиращи да пречат на останалите хора да живеят и работят нормално. Това отключва спиралата на протестите които ще продължат от тези които ще загубят властта. Така ли ще го караме до пълното унищожение на страната? Не вярвайте на шепа алчни за власт и пари политици които са готови да жертват дори здравето на хората за да постигнат личните си цели.

    Коментиран от #201

  • 198 Погнусен

    20 1 Отговор
    На хората им дойде до гуша от фалшивите новини на арменеца.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Изборите НЕРЕШАВАТ проблема !

    3 3 Отговор

    До коментар #197 от "Избори а не безкрайни бунтове":

    Партиите са Команди от еднотипни криминално- капиталистически БАНДИ ! В Партиите има ПОЛИТИЦИ - който "дърпат чергата" в партийна и Лична СМЕТКА ! ПОЛИТИКА има само лични Интереси, за него НЯМА : Род, Родина, Отечество , Дълг, БОГ, Доблест, Чест, Морал, Чест, Сван, Грах, Покаяние ! Народа не е обект , цел и грижа на нито една ПАРТИЙНА Банда ! За НАРОДА Е НУЖЕН Лидер , само ТОЙ-Лидерът поставя Общо Националните интереси НАД ЛЕЧНИ И НАД ПАРТИЙНИ ! За Лидера има значение НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ, Народ, Суверенитет, Социална справедливост, Господ и Морал ! Днес ние нямаме Народен ЛИДЕР и народа е като "Заварено дете " ! Протеста е МЕЖДУПАРТИЙНИ АМБИЦИИ за ВЛАСТ ! За Народа отново ще се падне Яловата крава ! Слушай на къде "духа" политикът , на Исток или Запад ! И Помни , на Запад БОГ НЯМА ! Вече трябва да сме го разбрали !
  • 202 ОТСЯВАЙ кой е Лидер и кой Политик

    2 2 Отговор
    Първият цени Човека и Държавата пред личната си сметка ! А Политикът - точно ОБРАТНО ! Слушай и отсявай онзи който ти " ПУДРИ МОЗЪКА" ! Е/и му мамама на ПОЛИТИКА , че хората измряха и селата запустяха !
  • 203 Днес ПАРТИЯТА означава

    9 3 Отговор
    Криминално - Капиталистическа БАНДА , гонеща Облагодетелстване !
  • 204 Днес ЛИДЕ няма !

    11 1 Отговор
    И ще има - " Пременил се е Илия, но ПАК В ТИЯ !" .

    Коментиран от #206

  • 205 оффф

    14 1 Отговор
    Те нормалните хора и теб не искат, но си все по медийте!
  • 206 Днес ЛИДЕР няма !

    2 1 Отговор

    До коментар #204 от "Днес ЛИДЕ няма !":

    И както е било - тъй ще бъде ! Бог високо а "Краля" си чеше Хурката !
  • 207 Ако не разпознаеш

    3 2 Отговор
    Дъвката от Ла/ното , не ще ти бъде сладък живота Народе !
  • 208 "Честно казано" с Джи Джи ПЛЕЗИЧ?

    5 3 Отговор
    Кое е честното ? Стремежът да слезе Пенчо та да се качи наш Генчо и отново в посока на Без Божието : на Запад !
  • 209 777

    13 2 Отговор
    Политическият анализатор, който е и пиар експерт нещо много се е объркал.Този експерт след като подкрепя законноста ясно ли му е че тези протести нарушават чл.57 ал2 от конституцията право на протести"ДА НЕ СЕ НАРУШАВАТ ПРАВАТА НА ОСТАНАЛИТЕ ГРАЖДАНИ". Самия той нарушава основния закон.

    Коментиран от #241

  • 210 хахаха

    17 1 Отговор
    Ако Дедикян и другите маноловчета се разкарат от Протеста, може и аз да отида на него.
  • 211 възпитаник

    1 17 Отговор
    ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ ОТ ГЕРБЕРСКИ КАЛИНКИ,МИСИРКИ,ПРОСТИ КУТКИ И ТУЛУПИ ПОДЪРЖАЩИ ШАЙКАТА И ХУНТАТА ВСИ ГАДОВЕ
  • 212 БИБИКЯН

    13 1 Отговор
    ОХХ ТАКЪВ КЕЛЕПИР НЕ БЯХ ОЧАКВАЛ СЕГА ША СА УЯМ
  • 213 БИБИКЯН

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "кажете истината":

    ЩО БЕ ДА НЕ ИСКАШ ДАНЪЦИ ДА ИМ ПЛАТИМ
  • 214 малкия

    17 0 Отговор
    Колко са тези вашите хора другарю Бабикян? 10-15000 или 20000?Другите не са длъжни да ви слушат как възпалявате глуп@ците =
  • 215 бивш разкаял се ком

    18 1 Отговор
    Мръсно комунистическо лайо
  • 216 софиянец

    17 0 Отговор
    Пак ни излъгаха и употребиха за своя облага и те така вече 30 години
  • 217 8755

    17 1 Отговор
    Тоя Бабиакан нещо май си оди на бритоня.
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 ЧИБА МУТРИ

    6 11 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВО - ТА ТОВА СА УТРЕПКИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО !
  • 220 Пешо

    14 0 Отговор
    Прав си Бабикян затова веднага си прибирай катуна докато народа не е скочил защото тогава не ми се мисли какво ще ви се случи. Жалки Божковци.
  • 221 КОЧА

    12 1 Отговор
    ТИ СИ ЧУЖДЕНЕЦ И МНОГО ПЛАМПАШ ..........................НЕ ДАВАЙ АКЪЛ НА ПО УМНИТЕ ..........
  • 222 Хаджиментов

    14 0 Отговор
    Та за какво му бяха на Бабикян 3.5 милиона, които Бойко Методиев Борисов не му е дал и така го е превърнал в свой заклет враг?!?!?
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 мишо професорчето

    4 2 Отговор
    Ти пък кой си БЕ? Аз "неподкупния " "професор" ти казвам, че си обичам ББ, по същия начин както Любо Левчев обичаше ТЖ.

    Коментиран от #240

  • 226 Срам

    12 0 Отговор
    Този ли е лидер, адвокат, защитаващ престъпници? Че той е по-лош от тях бе и по-измамен. Никога такива на власт!

    Коментиран от #239

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 отврат

    14 0 Отговор
    Колко си долна к..ва мазен Бибиян.
  • 229 АДИО ТРИО

    9 0 Отговор
    Скрийте се гнусове,там де слънце не огрява
  • 230 Ще ни

    1 2 Отговор

    До коментар #218 от "Искаме само нови хора":

    Намерят и нови хора,не бери грижа
  • 231 Овчар бибиткян

    5 2 Отговор
    Блаженни са българските овце
  • 232 Отче Арман

    6 0 Отговор
    Господ здраве да ти дава Божковв ,а ти все така пари да ни даваш Божков
  • 233 СТАЛИН

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Този излага арменците.....?!
  • 234 Део

    10 0 Отговор
    Смях арменец да ни води и то не кадърен

    Коментиран от #237

  • 235 Радецки

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "волен сидеров":

    А тези протистиращи не могат да напълнят кораба но глупости им е голяма

    Коментиран от #238

  • 236 Ако говорим за управляване

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Милен":

    Ето кой кого управлява - Валери Симеонов управлява Бойко Борисов - притиснал го е с възможността да каже " отивам си и ви повличам"; същата е и ролята на Каракачанов - а " Вождът" умира от страх и скимти , натикан в ъгъла от очевидно по- умните от него. Да сте чули Борисов да е взел някое самостоятелно решение? Няма и да вземе, страхува се! Впрочем, привърженици на ГЕРБ, вие за кого гласувахте? Ето ви унижение - за Борисов - и оскърбление - за вас.
  • 237 Още по- смешно е

    1 5 Отговор

    До коментар #234 от "Део":

    да ни води " доктор на науките", без да е доктор и генерал от пожарната, където няма генерали, човек, който полка добре общува на международно ниво, че на въпрос за кафе отговаря с поръчка за торта. Ама да псува може. Смях, голям смях.
  • 238 Ти не знаеш правописа,

    1 2 Отговор

    До коментар #235 от "Радецки":

    а до колко можеш да броиш? Със сигурност са повече от умението ти в тази област, затова ти се виждат малко.
  • 239 Относно защитата на престъпници

    1 4 Отговор

    До коментар #226 от "Срам":

    - всеки адвокат Е ДЛЪЖЕН да го прави. С днешната прокуратура адвокатите ще спечелят много дела.
  • 240 Уточнявам -

    0 4 Отговор

    До коментар #225 от "мишо професорчето":

    коленопреклонно безгранично / Цитат -" "Вие можете всичко - но не и да забраните да Ви обичам!"/ Пък после се сети, че щели да го ликвидират. Дьонметата са еднакви. Почакайте малко -и когато падне,и ще видите, и ще чуете нови откровения и на въпросния, и на Гърневски, Г. Марков / пишман юриста/, и на повечето от днешното обкръжение на Вожда.
  • 241 Ако кой член

    1 5 Отговор

    До коментар #209 от "777":

    на Конституцията дава право на министър- председателя да псува Президента, да назовава с уважаващи определения председателя на Народното събрание и всички български граждани?

    Коментиран от #249

  • 242 Крусман

    6 0 Отговор
    Тъпанар, той щял да оправя България, а бе с президента са на един акъл
  • 243 Онзи

    10 0 Отговор
    Заради тази свиня почвам да не харесвам арменците! Пропуснах Кеворкян и лайното от БТВ!
  • 244 Миро

    8 0 Отговор
    Мазен политически лафкафжия
  • 245 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #25 от "Запознат":

    Много тролове в коментарите, и все неграмотни... Факти ?!?
  • 246 Баба

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    А ти помниш ли истинското си име?
  • 247 Абе

    7 0 Отговор
    Този господин с тази ракиджийска муцуна не ми вдъхва доверие. Не ми харесват и очичките му, едни такива гузни, а и зли, като на другите двама от това трио. Казват, че очите на човека са прозорец към душата му...
  • 248 тиквенсониада

    0 1 Отговор
    Дали бат Бойко вече не съжалява , че изгони Божков ? До това го доведе алчността и самозабравянето ! Сега щеше да си е рахат с ежегодния рекет от по 40-50-60 000 000...... Нали ?
  • 249 Хаджиментов

    3 0 Отговор

    До коментар #241 от "Ако кой член":

    В частен разговор можеш да псуваш всеки, който си поискаш, както и да си говориш каквото си поискаш. Ако не искаш да чуваш неприятни неща, не подслушвай.
    Нямаш си представа какво можеш да чуеш от частни разговори на тримата глупаци, Радев, Нинова, Доган, Пеевски и т.н.
  • 250 Хитър Петър

    4 0 Отговор
    Тоя на снимката изглежда по-голяма мутра и от Бойко!
    Хайде къш, бе! Нали дрона изкомандва "мутри вън!"
  • 251 Българин

    2 1 Отговор
    Този арменец е толкова противен, че в последно време някои български мутри ми станаха симпатични!
  • 252 ТАКА ДЕ

    2 0 Отговор
    ХОРАТА , КОЙ ГИ ПИТА ХОРАТА - ДАЙ НИЕ ДА СЕ НАКРАДЕМЕ ПЪК ХОРАТА ГИ ТУРИ НА .........
  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Гестапото

    1 0 Отговор
    Манголосян ти арменец ли си или циганин защото тук на улицата има едно колело ще го вземеш или ще го открадне. Ти арменецо зощо не си отидеш в Армения там се води война с азърите включи се или пълни потурите още от сега отивай си с мир
  • 255 ГЕРБЕРАСТИИИИИИ

    0 1 Отговор
    ДА МУ ЯДЕТЕ НА БАБИКЯН БАБЕКА

    Коментиран от #256

  • 256 М13

    1 0 Отговор

    До коментар #255 от "ГЕРБЕРАСТИИИИИИ":

    Тоз е луд и той мутрата. Пълен манипулатор. Като имате претенции на интелигентни личности, как не го усещате.
  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 ХА ХА ХА ХА

    0 0 Отговор
    Ще платиш много скъпо !! И няма да има милост !!
  • 259 КОЧА

    2 0 Отговор
    ТИ ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАШ - ГОЛТАК ............. НЯМАШ ЛИ ДРУГО САКО - ВСЕКИ ДЕН ГО НОСИШ ТОВА .........................
  • 260 Българин

    1 0 Отговор
    Армелян Дуду, марш в Армения!
  • 261 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Основно чувство което предначертава съдбата ни това е эабравата, другото чувство е детската ни наивност, эатова простихме на Эелю, на Гоце, на Мадридския айдук, на Р. Овч. на СерГей, на оригиналния индоевропеец Костов, на Божков 10та %, на Стефчо маэната усмивка, Румен Пикльото, на крадлата Поптодорова, на ония маэни ко#еленца сподвижниците на царя , които эамениха неиэгодно външния ни дълг, на Пешо Коня, на Болен Сидеров, на патриотарите на недораэумението наречено ирландска пастирка и мистър Бийн, на Цецо Ушавия Шлифер с апартаментите от тъщата, Владко Портфейла, на Пацо Терасата, на Трайковци, на Батко и братко, на Баневци, на Вътковци (Арабаджиев), на Стайковци и всички надолу по веригата! Накрая не съм эабравил и Премиера "Слънце", великият "сроител" еднокнижник, който раэдава пара и маэнинка , но эа съжаление само на отбрани! Къде се скри " Обединителят на нацията иэлеэе, като аслан с вдигнат юмрук а се върна, като ...... пингвин на топло? Докога бре слепи и глухи народе, докога? Единственото решение е 1. Нов намален на половина Парламент 2. Лустрация , от която и комунисти и либерали и националисти и сини и червени и жълти и пембени бягат, като дявол от тамян! 3. Печеливши отрасли(които ги няма вече), комуникации, желеэници и енергетика да се върнат под контрола на държавата, едва тогава ще има пари эа эаплати, пенсии и эдравеопаэване и други социялни дейности! Не эабравяйте , ако ви эвучи много комунистически спомнете си старата Българска пог