Last news in Fakti

9 Септември, 2020 23:17 27 632 172

Арман Бабикян пред ФАКТИ: И Хитлер строеше магистрали. Лицето на мутрата се видя

  • арман бабикян-
  • отровното трио-
  • протест-
  • протести-
  • бойко борисов-
  • иван гешев

''Лицето на диктатора изглежда като полицейска палка и като насълзените очи на пребитите хора. Така изглежда Борисов. Тази кръв е по неговите ръце'', заяви пиар експертът

Арман Бабикян пред ФАКТИ: И Хитлер строеше магистрали. Лицето на мутрата се видя - 1
Снимка: ФАКТИ

''Като при всеки процес на ферментация на обществото, безусловно има грешки, при всички положения има грешки. (б.р. на протеста). Но вижте, грешката на учениците винаги е простима. Ако ние се учим на демокрация днес в гражданския смисъл на думата, на узряване на хора, които настояват и искат правата си, защото те са техни, а властта произтича от тях, а не обратното. Да се държат като поданици в една република, на които им се дават 50 лв., дава им се помощ, дава им се шосе, по-евтин бензин, или ето ви детска градина... Ние сме от страната на плащащите това, ние сме от страната на изискващите да не се краде, ние сме от страната на тези, които искаме правосъдие. Различна е позицията, в която се намират хората, които са склонни да търпят и тези, които искат промяната''. Това заяви пиар експертът Арман Бабикян пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ. Бабикян, както е известно за всички, е част от т.нар. Отровно трио, което организира протестите срещу правителството и главния прокурор, продължаващи над 60 дни.

''Има една друга категория, която не се осмелява да слезе на площада, не се осмелява да изрази откровено мнението си, защото всички знаят, че живеем в диктатура. Не се осмеляват да надигнат глас, но са склонни да презрат тези, които се осмеляват, просто защото те не са като тях. И понеже ето - аз не мога като Стефка Костадинова да скоча 2 метра, и затова трябва да седна и да обяснявам как Стефка Костадинова скача, ама нещо не ми харесва много екипът, с който се e облякла. А пък цифрата, изписана на гърба ѝ, е малко по така. Този вид мърморковци, които населяват социалните мрежи и общественото пространство, а понякога дефилират и в медиите, те са ми по-жалки, отколкото онези, на които някой е дал 5 лева'', продължи с коментара си за съпътстващото протестите Бабикян.

''Евтините проправителствени имиджмейкъри, или Господ знае какви са, наследници на Гьобелс, решиха, че въстанието е въоръжена борба, която трябва да се накаже от закона. Не разбраха, че ''възставам'' може да означава и издигане на достойнство. Да, събиране на много хора на едно място, но ''възставам'' може да бъде продължено и като ''възстановявам най-после държавността'', ''издигам се'', ''вдигам си главата'', ''изправям си кръста''. Гражданинът има нужда от изправяне и гледане на властта очи в очи, а не от приведената поза на молещия, на оцеляващия, на вечно уплашения да не бъде наказан, ударен, оставено детето му без детска градина или уволнен по политически причини. Как се оказахме пак в онази държава, в която органите на държавата нападат бизнесмени, защото са били на протест, органите на ред пребиват журналисти от Франс Прес и от други медии, и от български медии, обгазяват и ги въргалят по улицата. Ама ето, в един къс срок от 60 дни се видя всичко, всичко лъсна, маските паднаха. Всички лъжи на тема: строя мостове, строя шосенца, отварям магистрали, това кого лъже? И Хитлер строеше магистрали. Лицето на мутрата се видя в пълнота, в къс период от време'', заяви още Арман Бабикян.

''Вината е наша обща, моя включително. Аз не изключвам себе си от числото на тези, които са виновни, защото ние търпяхме това толкова време. И не, на нас не ни е виновен Европейският съюз, нито Съединените щати, нито Марс, нито Русия, нито Китай. Ние търпяхме това толкова време, ние го допуснахме да се случи, ние пропуснахме този човек от Ъндърграунда да се окаже в Хиперграунда. Кой да ми е виновен за това? Слушам всякакви версии всяка вечер на площада. Ама, Меркел ли го крепи, еди-кой си го крепи. Не, ние го крепим. Ние го разрешихме, ние разрешихме да се крадат нашите пари, нашите 9000 деца да нямат детски градини в София. По дяволите, не Меркел. Защо нашите деца бягат в Западна Европа в рамките на Европейския съюз? Защо не бягат в Северна Корея? Очевидно децата ни знаят къде европейските ценности работят. И това очевидно не е България. Краката на децата ни винаги сочат правилната посока. Ние непрекъснато се бъркаме, че тъмни сили дебнат над казана на българската съдба и ровят с пръчка, и ни насочват нанякъде, сякаш ние сме пъпът на света, и сме толкова важни за целия свят, че всички Велики сили като едно време са се заели с нас и дърпат с конци различни неща. Не, ние сме тези, които допуснахме всичко това. На мен тази вина ми тежи и аз искам да я изкупя, колкото мога. Защото иначе ще я предам в наследство на децата си. И на внуците си, ако живот и здраве имам такива някой ден. И на децата на приятелите ми, на съседите ми. Не искам да им принеса тази вина, не искам'', категоричен бе той.

''Борисов първо проспа добрия момент, в който да си тръгне в началото. Но аз в кадрила от негови съветници не искам да се меся. Такива има достатъчно и предостатъчно, които се изхранват около шлифера му. Но така или иначе той пропусна този момент. Той е затворник в собствената си нищета и страх в момента. Други хора не му дават да си подаде оставката, той отдавна щеше да си е тръгнал. Той е достатъчно хитър, за да знае от кой момент нататък е вредно да си на власт. Два пъти го е правил вече. Той пропусна този момент, когато сам трябваше да вземе решение. Оттам нататък, съдружникът му и кръговете около него, не му разрешават да си тръгне. В случая положението е ден година храни. В момента от Борисов може да поискаш всичко. Двамата с вас може да отидем да поискаме електроцентрала и ще я получим. Само и само да си мълчим, например.Той е готов да даде всичко, за да има мир и любов и той да остане още и още, и още, и още. Съдружниците му прекрасно знаят, че сега е много доходен момент за тях. И да, те не му дават да си тръгне. Да, страхът от загубата на партията му, или на властта, са притеснителни. Но той никога не се е притеснявал за партията си особено много, или за околните. Той се притеснява за себе си. Този човек за мен е заплашен от нещо много по-лошо и много по-страшно, отколкото загубата на избори или загубата на власт от неговата партия. И той се страхува от това нещо повече, затова не си тръгва'', смята Бабикян.

Според пиар експерта в ГЕРБ има нормални, грамотни и вменяеми хора, които не са злодеи, но вървят надолу заради личния интерес на лидера са и по-едричкия му съдружник.

''Те повтарят 1:1 стъпките на онзи, чиито уши разтриваше охранителят Борисов'', отбеляза Арман Бабикян и допълни с категоричност, че проблемът на Борисов не е с президента Румен Радев, а е с българските граждани.

''Да, има провокатори, има граждани, които казват, че са малтретирани от подобни частни формирования. Информацията не идва от Отровното трио, защото се стремим да казваме нещата, които сме проверили, или за които имаме документи. Какъвто беше казусът с Дом номер 5 в Бояна, когато извадихме на бял свят местоживеенето на главния прокурор Гешев. Впоследствие се наложи той да отговаря на това, впоследствие се наложи Министерски съвет да прехвърля топката към прокуратурата, впоследствие се наложи Свободна Европа да проверява това. Гледаме да казваме неща, за които сме сигурни. А за тези, за които не сме сигурни да задаваме въпроси'', разясни Бабикян.

Представителят на Отровното трио се присмя на полицейските обяснения за провокаторите на 2-ри септември, а след това заяви следното: ''Вижте, това не са полицаите, това е Борисов. Лицето на диктатора изглежда като полицейска палка и като насълзените очи на пребитите хора. Така изглежда Борисов. Тази кръв е по неговите ръце. Да, хората вече не харесват полицаите, защото ги малтретират. Ние 60 дни успяхме да удържим протеста мирен. Ние не сме охранителна фирма, ние сме трима души. И въпреки всичко тези хора са достатъчно интелигентни, дойдоха и се държаха прилично. Ние бяхме тези, които правеха живи вериги пред полицаите, за да не ги удрят.''

Вижте, финалът на Борисов е унизителен. Той можеше да си тръгне с повече достойнство все пак. Можеше да съхрани малко повече достойнство, не само за себе си, но и за партията си. Тази партия вероятно ще продължи да съществува и след него. Всички тези хора не са крали, колкото мафията във върха. Те не са оцапани до лактите, колкото мафията на върха. Не можеш, вместо да спасяваш хората, с които твърдиш, че си в една партия, да ги завличаш към дъното. Грозно е. Много'', каза в заключение Арман Бабикян.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 129 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 az #МУТРИ, ВЪН!

    190 51 Отговор
    МУТРИ, ВЪН!

    Коментиран от #9, #112, #148

  • 2 МРАЗЯ ГЕЙБАРАСТИ

    141 41 Отговор
    Уважайми Герберасти-поднесохте ли цветя на Бузлуджа за празника си?
  • 3 Бай уй

    131 207 Отговор
    Арменците да философстват в Армения!

    Коментиран от #72

  • 4 Триото

    179 78 Отговор
    Давайте момчета, ще бутнем утре смръдлюто бацов
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Арменци вън

    105 191 Отговор
    Арменци вън
  • 7 Последния Софиянец

    141 24 Отговор
    Трябва да се направи граждански комитет който да следи властта .И ако новите управляващи отново я подкарат като старите комитета отново да ни свика под знамената.

    Коментиран от #12, #63, #110

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Радев

    75 17 Отговор

    До коментар #1 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    И Божков избяга в Дубай.
  • 10 армани бабек

    139 24 Отговор
    Хитлер е дошъл на власт с честни избори, интересно защо не го оставиха да си довърши мандата...

    Коментиран от #14, #64, #157

  • 11 Давайте старчета

    103 126 Отговор
    Гешев ви чака и целия български народ ви мрази !Спрете да 💰💰💰💰💰продадохте и българската история (Три стари миризливи старчета)????
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Радев

    85 61 Отговор
    Получи ли превода. Да не гепиш всичко като последния път. Че като се роди арменец, двама евреи заплакват.

    Коментиран от #36

  • 14 Hess

    18 34 Отговор

    До коментар #10 от "армани бабек":

    Мнозина знаем отговора,темата е толкова обширна..Едно само ще кажа-ще дойде време когато ще бъде реабилитиран!
  • 15 Майна

    66 14 Отговор
    СЪС СИГУРНОСТ СИ ИЗГРАДИ ПЪТЯ КЪМ....ЗАТВОРА
  • 16 Добре бе

    83 88 Отговор
    мутрите няма коментирам сега, за тях знаеме повече от достатъчно. но, ти си следващата загадка. с какъв мозък, ти като арменец, който трябва да е признателен на всички българи, насърчаваш разделението между нас, като дори поущряваш евентуално осакатяване на нечий български баща, защо не призова папл.чтта да се спре с бомбите, преди да убие някой българин, защо питам ? ще можеш ли да направиш същото в Армения, а ? почии ръце щеше да е кръвта от взривени човешки останки, а ?

    Коментиран от #40

  • 17 окото на страхъ

    91 119 Отговор
    Aрмaн Бaбикян прeд ФAКТИ: И Хитлeр cтрoeшe мaгиcтрaли. Лицeтo нa мутрaтa ce видя?- Ти ли cи тoя дeтo oпрeдeляш кoй e мутрa бe.. чиcт cрaм зa aрмeнcкaтa увaжaвaнa oбщнocт cи ти ,,хрaнa зa кoшa,, дa нe кaжa бoк..к чe щe мe изтрият , рaхaт дa нe видиш и хрaнa зa кучeтaтa дa cтaнeш!
  • 18 Пешо

    84 81 Отговор
    Мазния арменец защо не ходи с Мара капонката на протестите@
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    77 22 Отговор
    мутри вън

    Коментиран от #28

  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    62 18 Отговор
    змиятахапе лошо умирайки

    Коментиран от #23

  • 21 Видов ден

    77 99 Отговор
    За всички които се наричаха протестиращи а опитваха да свалят власта с преврат!!!!! Арест съд затвор . Лека нощ !!!€
  • 22 Видов ден

    56 81 Отговор
    За всички които се наричаха протестиращи а опитваха да свалят власта с преврат!!!!! Арест съд затвор . Лека нощ !!!€
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Да, но

    112 13 Отговор
    Магистралите на Хитлер все още стоят и се ползват /след 76 години/ а нашите едва издържат до рязането на лентата. Това е разликата и се налага извода, че с п ръдня боя не става.
  • 25 Дълбоко Виждащ

    106 19 Отговор
    На Хитлер магистралите си стоят непоклатимо и на днешния ден,докато бойковите след открването се закриват за нов ремонт!В Германия пътната инфраструктура е перфектна за разлика от бг!Хитлер не е дошъл за да си пълни чекмеджето,а за да реваншира Германия за първата световна война!Не е случайно,а заради него на 7ми празнувахме присъединяването на Южна добруджа към Царство България!За Хитлер никой не е казал-Този крадец,а за бойко борисов и децата знаят за корупцията ,за божков и чекмеджето!За мен сравнението е неправилно! Обидно е да сравнявате-Държавник,като Хитлер с крадеца борисов!
  • 26 Хайл

    109 13 Отговор
    Хитлер правеше магистрали за да имат хората РАБОТА,а не да "усвои" едни пари.Хитлер изправи германия на крака след като парите им били по-евтини от един плик за писма,Хитлер дори да загуби войната пак остави германия богата за да я възтановят за 5 г...не,няма германско икономическо чудо,има злато и авоари оставени от Хитлер,а в България-дай да крадем колкото може,дай да избием поминъка на хората/прасета,кози и пилета/ дай да изпъдим младите за да вдигнем годините за пенсия и да уморим пенсионерите...нека не сравняваме Хитлер /светла му памет/ със бойко,няма как да се сравнят...благодаря за прочита от ваша страна

    Коментиран от #41

  • 27 Радев

    75 81 Отговор
    Триото на е за затвора. Терористи. Хаджи гейчо заплашваше че кръв ще лее, щом не ставало с друго. А тоя мазния арменец дори и с думи не се опита да спре мутрите дето мятаха бомби и павета. Затова пък се радваш че съда на Лозан Панов ги пусна терористите.

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Банкям

    67 81 Отговор
    Я някой да каже, как е кирка или мотика на арменски. За сведение.... Те нямат такива думи. Арменец с кирка е, като Ескимос по бански. Аре стига ясно за какво се напълва... Да вземе едни пари от Божков. Пълен т... ак.

    Коментиран от #67

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Радев

    69 59 Отговор
    Те арменците са все златари, лихвари, ма един не съм виждал да работи. Отдалече надушват парите.

    Коментиран от #69, #70, #133

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Чук и Гек

    49 20 Отговор
    Запомнете! Със скандирания и тояга в ръка се постига много повече, отколкото само със скандирания, лозунги и гейпарад!
  • 35 Чук и Гек

    29 7 Отговор
    հենակ -кирка! խոտ - мотика!
  • 36 Criminal

    76 22 Отговор

    До коментар #13 от "Радев":

    Стига сте спекулирали с Хитлер, той действаше за благото на Германия, а тоя боклук действа против майка България..............

    Коментиран от #117

  • 37 кърти и вози комунисти

    38 46 Отговор
    Бабиакан е тръцнал у кофата.
  • 38 Радев

    58 52 Отговор
    На тоя лично и пет лева не бих поверил. Я му вижте одухотворената мутра.
  • 39 До арменските

    63 45 Отговор
    организации... изключете този мазен , изцъклен , лъжлив, индивид , защото той е някакво изключение от вашите кръгове .Арменците винаги са били едни от най стойностните малцинства в България...
    .
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Фактъ

    58 41 Отговор
    Боко толупа е у несвяст . Абе , къде се крие този каналджийски плъх ? Ще те намерим плъшок миризлив !

    Коментиран от #150

  • 43 3724

    50 43 Отговор
    Бабикяне, Радеф раздаваше такива тениски!
  • 44 Бай Ставри

    56 37 Отговор

    До коментар #33 от "Ало Гешев съм":

    Престъпниците Гешев, Борисов и Пеевски са ПОЗОР!
    Оставка и ЗАТВОР!

    Коментиран от #47

  • 45 Бай уй

    35 44 Отговор

    До коментар #40 от "засрами се":

    Хора като теб,напуснали Родината,нямат право на изразяване на мнение,относно събития,касаещи единствено нас,народа на тая страна!На личности като теб,трябва да им бъде отнето и правото на гласуване,както и да бъде въведена виза,при желание за посещение на България.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 любопитно

    46 20 Отговор
    Само едно ми е интересно! Колко данък лично той е платил последните години?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 незнайко

    57 34 Отговор
    Този пиар експерт къде беше преди две години ? Сега всеки говори срещу Борисов . Защо приди 2 години не се ИЗТЪПАНИ И ДА ГОВОРИ ТЕЗИ НЕЩА ??? Направо не мога да понасям такива ПОДЛИЗУРКОВЦИ !!!

    Коментиран от #143

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Агенция Пиш

    20 7 Отговор
    Грух ...
  • 53 кУмУнист

    41 23 Отговор
    И кумунистите също строяха магистрали. Разликата е, пе тогава фашистките държава в момента са ит най бигатите в света, а няма нито една ссср-ска държава която не е бедна осврт тези които заклеймиха кумунистите и ги ликвидираха, за разлика от нас, които до ден днешен ги боготворим. Бедни с е именно защито ни командват и опозицията са ни червена сган. Както и ти абикянчо.

    Коментиран от #68

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Некой друг

    27 22 Отговор
    Този е много прост, но да е жив и здрав
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Агенция Пиш

    23 9 Отговор
    Квиииик ....
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 МОЧА трябва да се разруши!

    15 14 Отговор
    За да се ликвидира модела Доган-Пеевски-Гешев, МОЧА трябва да се разруши !
  • 62 не съвсем

    22 17 Отговор

    До коментар #40 от "засрами се":

    а бе когато иде реч за разделение на българския народ, всеки би се замислил за поведението, на някой с небългарско име , при такова положение ,,натъртването,, е напълно оправдано
  • 63 Бесен

    21 4 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Наистина, един от изводите от цялата мъка е, че независим граждански контрол е жизнено необходим за властите. Иначе се забравят и самопровъзгласяват за богове и така изкривяват континуума на време-пространството.
  • 64 Не само

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "армани бабек":

    даже е проведен референдум
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 vasik atanasova

    23 16 Отговор

    До коментар #29 от "Банкям":

    ей паляк в армения ти ли ходиш с кирката и лопатата да копаеш
    или там извънземни са им посторили държавата
  • 68 Абсолютно

    9 10 Отговор

    До коментар #53 от "кУмУнист":

    ма кажи им бе, цялата тая пас.ина от едно време трябва да се изрине, изрине, изрине и ей там некъде да си търсят автономност
  • 69 vasik atanasova

    22 10 Отговор

    До коментар #31 от "Радев":

    златари и часовникари да ама лихвари нещо се бъркаш
    ти как мислиш златар да си лесно ли е
    паляк !

    Коментиран от #156

  • 70 Епа

    26 10 Отговор

    До коментар #31 от "Радев":

    вицовете за арменец и евреин не са случайни
  • 71 Наско

    36 33 Отговор
    Г-н Борисов,с Вас сме!Бойко е народа, народа е Бойко!!!!!💙
  • 72 Шуми Марица

    22 16 Отговор

    До коментар #3 от "Бай уй":

    Не говори глупости комунист с комунистите ,арменците се биха наравно с нас ,балканската междусъюзническата първата световна ,втората и лежаха в лагерите на твойте господари червените ,национализираха им наравно с нас бизнеса и къщите,тикви прости комунистически нарекли себе си демократи Гербаджии, крадци и мошенници, МАФИОТИ
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 месара

    21 17 Отговор
    тоя овчар що не си сложи надпис - тъпотията ме убива ?!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Сънчо

    11 1 Отговор
    Респект за Фюрера...
  • 78 Ицо

    21 18 Отговор
    ОСТАВКА НА МУТРИТЕ УТРЕ
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 parnas13

    31 0 Отговор
    Зaщo нaшитe дeцa бягaт в Зaпaднa Eврoпa в рaмкитe нa Eврoпeйcкия cъюз? Зaщo нe бягaт в Ceвeрнa Кoрeя и Русия? Oчeвиднo дeцaтa ни знaят къдe eврoпeйcкитe цeннocти рaбoтят.

    Коментиран от #152

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Мирко

    13 20 Отговор
    Бойко хайде моето момче, разходката свърши. Днес си дежурен баня, отивай да чистиш. - бай Ставри

    Коментиран от #94

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 СКЪПИ ОДИ СИ ОТ ДЕТО СИ ДОШЪЛ

    29 13 Отговор
    Уважавай държавата ,която навремето е спасила живота на близките ти от геноцида.Никаква благодарност,никакво признанаие,напротив ще я рушим,ще я дестабилизираме нали,държавата която спаси хиляди арменски животи вкл. и твя.
  • 89 Тплфрвър

    35 15 Отговор
    Бабикян е просто парче и дъното на морала.Продава се на олигарси,защото може да владее лековерни с колаборастики и фабрикува лъжи ,но средствата и поведението му е гнусно.Каква диктатура,какъв Хитлер ,този на кой свят живее,като ти гледаме методите и призиви за отмъщение към инакомислещите,ами точно ти си ползвач на методите на тоталитарните водачи.А това да нападате полицаии,за да стане вашата,демек да узурпирате власт ,ама моля къде в друга дуржава ще ви дават лице.Това е абсурд.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Млада протестърка

    24 13 Отговор
    Бабикян се сравнява с Хитлер но е по грозен и дърт от него.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Бибиян

    19 12 Отговор
    кога ще е следващото ви велико възсрание в шадраванчето ако днешното не го напълни?
  • 96 Ежко Бежко

    16 17 Отговор

    До коментар #40 от "засрами се":

    Много си точен. И негативните коментари на твоя коментар са доказателство за това. За съжаление разделението на народа продължава. Измества се фокуса. Съд за Борисов и компания.
  • 97 ДЖОТО

    16 21 Отговор
    МУТРИ СТЕ ВИЕ ОТ ГЕРБ!ЗАЩОТО НЕ ТЕЗИ КОИТО СА НА ПЛОЩАДА И ИСКАТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ,ТЕ НЕ СА КРАЛИ КОЛИ И ЛЕЖАЛИ ПО-ЧУЖДИ ЗАТВОРИ!МУТРИ СТЕ ВИЕ ОТ ГЕРБ И О.П.!

    Коментиран от #100

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Яна

    33 19 Отговор
    Българите никога не са живяли по добре от сега.тримата от отровното трио ще ви отрови живота не ги ли оценявате като нищо не струващи злобни отмъстителни готови на всичко за власт но никой няма да им я даде
  • 100 Вън

    14 6 Отговор

    До коментар #97 от "ДЖОТО":

    На такива като теб емигрирай в Северна Корея!!!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Мим33

    17 5 Отговор
    На нас вече е ясно,че малките партийки край тях ги държат,защото знаят,че повече няма да помиришат власт....
  • 104 РепОбликанец

    29 13 Отговор
    Бабикян, Хекимян, Халваджиян ....... хора, стегнете се !!! 15-ти септември наближава, цялата шумкарска/катунджийска сган от площадите ще бъде изметена ! Париците от дОбай привършват и платените анархо-комуняги ще се прибират по комуните/арестите и дупките откъдето са изпълзяли !
  • 105 Наблюдател

    8 10 Отговор
    Много верни неща казват от отровното трио, но да мне забравят, че не те вдигнаха протеста, а с Хр Иванов и Н Младенов само се опитват да го яхнат !
  • 106 Озадачен

    26 12 Отговор
    Не разбирам как се дава трибуна на някакъв бokлyk, за който се знае, че разпространява фалшиви новини.

    Коментиран от #115

  • 107 Реалист

    23 13 Отговор
    Мазен арменски бок-лук!!!
  • 108 Куроператор

    17 13 Отговор
    Мога да почерпя арменчето с безплатна екскурзия до Турция.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 да бе

    12 8 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Вярвай си, те тия идеолози на революцията, ще излязат 2 пъти по-зле от Боко, сигура е . Ама вие калинки им се хващате на репертоара. Тия са толкова нагли , че и с топ не можеш да ги бутнеш повече от властта.
  • 111 Фауст

    10 6 Отговор
    Да, само дето поо пътищата на Хитлер още няма пукнатина и са най-добрите по света, а тия на Борисов никога не са ставали за нищо... ;)
  • 112 Ново

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    Всички ЕС страни не спят заради 500души а този от тримата глупаци не казва че на хитлер поздравил е вдигната ръка както направи кауна
  • 113 Неизвестен

    16 9 Отговор
    Отровното трио на прокорор, съд и в затвора
  • 114 чичо

    14 7 Отговор
    /Публикувано във факти.бг: И Хитлер строеше магистрали. Лицето на мутрата се видя/-първото е просто тъпо сравнение,ама Бабикян толкова си може,второ е вярно,вече два месеца виждаме кои са мутрите.
  • 115 чичо

    4 6 Отговор

    До коментар #106 от "Озадачен":

    Да ти говори нещо-тулупи и мисирки?
  • 116 везувия

    9 16 Отговор
    Абе чудя се какви хора харесват Тиквата? Сигурно са доста облъчени от Чернобил.

    Коментиран от #125

  • 117 Vmz

    13 2 Отговор

    До коментар #36 от "Criminal":

    Наистина си криминал. Да се възхищавам на Хитлер, значи не познаваш историята. Заради него и Сталин загинаха десетки милиони. За благото а Германия! Ми тя загуби войната.
    Да вметна: ако при Хитлер се изказва така за правителството отдавна да си на съпун. "Красиви и умни" ли? Неграмотни и тъпи.

    Коментиран от #128

  • 118 Цоньо

    11 7 Отговор
    От този Бабикян лъха на душевна и физическа мръсотия. Сроден съм с арменка и знам какви сап
  • 119 Грую

    12 5 Отговор
    Грешиш, преди около 30 -тина години работих в Бавария. В градчето вероятно пътищата в населеното място и ж.п. линията бяха още от Втората световна. Пътят си личеше, че правен много отдавна, а на линията траверсите бяха чугунени с надпис KRUPP , релсите бяха безконечни, като не можеш да откриеш къде са съединявани, по пътя нямаше и една дупка, като на местата където минават гумите на автомобилите си личеше силно износване под формата на много плавни коловози, а влакът който идваше един път в годината вървеше по релсите по-безшумно и от трамваите в София и то след последния им наскоро правен ремонт на релсовия път. На Бо'ко магистралите са за ремонт още на другата година след построяването им, а влаковете по ремонтираните ж.п.линии по европейските проекти тракат, като чукове по снадките на релсите. Много е далеч Бо'ко от Хитлер, ама толкоз много, че не можеш да си го представиш колко!
  • 120 ГАДЕН

    13 8 Отговор
    арменец толкова си тъп и противен че няма друг като теб. Мутро проста кой започна войната вие мутрите или полицията. А на Борисов трябва да му целувате ти знаеш кое защото той не разрешава на полицията да ви смели бързо, бързо. А вашата мишка пак се крие или е още в хотела на Златев
  • 121 ОСЪЗНАЛ СЕ ПРОТЕСТЕР

    11 8 Отговор
    ,,Лицето на диктатора изглежда като полицейска палка и като насълзените очи на пребитите хора. Така изглежда Борисов. Тази кръв е по неговите ръце''.ГОСПОДИН БАБИКЯН, ТАЗИ КРЪВ НЕ Е ПО РЪЦЕТЕ НА ТИКВОЧА, НИТО ПО РЪЦЕТЕ НА КАСКЕТА. ТАЗИ КРЪВ Е ПО ВАШИТЕ РЪЦЕ. ПО РЪЦЕТЕ НА ,,ПРЕЗИДЕНТА" РУМЕН РАДЕВ, ОТРОВНОТО ТРИО(БАБИКЯН, МИНЕКОВ, ХАДЖИГЕНОВ ), ХР. ИВАНОВ, М. МАНОЛОВА, ЛИДЕРА НА ,,БОЕЦ" Г. ГЕОРГИЕВ, ЛИДЕРА НА БСП К. НИНОВА, С. ТРИФОНОВ. ВИЕ ПЛАТИХТЕ НА НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ОТ ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ, ДА ДОЙДАТ НА ПРОТЕСТА И ДА ГО ОКЪРВАВЯТ, НАДЯВАЙКИ СЕ, ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ПРИНУДИТЕ БОРИСОВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. КАТО НЕ ВИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА, НАЗНАЧИХТЕ ДРУГА ДАТА, СЛЕД ЕДИН ДЕН, С ЦЕЛ ДА УСПЕЕТЕ ДА ЗАРЕДИТЕ С НОЖОВЕ, МЕТАЛНИ ПРЕДМЕТИ, КАМЪНИ, КОКТЕЙЛИ МОЛОТОВ, ПРАШКИ, ПАВЕТА И ДР. АКСЕСОАРИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ПОЛИЦИЯТА. ЗА ВАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛИЦАИТЕ СЕ РАЗРОВИХА И НАМЕРИХА ГОЛЯМА ЧАСТ(ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО) ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ПРЕДМЕТИ. ТАКА,ЧЕ МАЙ ПАК ГРЕДА. АМА ВИЕ, ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТА НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ. УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗКАРАТЕ ТАКА ДО ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ, СТИГА СПОНСОРИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИ ПЪЛНЯТ ГУШАТА КАКТО ДОСЕГА!
  • 122 киро

    13 6 Отговор
    Някой да е виждал евреин да върви и да хвърля пари , а след него арменец да ги събира и да му ги връща ? Няма и да видите ! Армене май е гладен , ама много гладен .... за власт ...... а и за ПАРИ !
    Така и не разбрах АЛТЕРНАТИВАТА на правителството каква е ?
  • 123 Голем смях

    14 3 Отговор
    А Сталин строеше концлагери в Сибир.Кой е по-добър след като и двамата са на бунището на историята.Германия поне е световен икономически лидер,а Россия ..си е същата клоака от сталиново време.
  • 124 Българин

    5 7 Отговор
    Статията е абсолютно вярна, точна.
  • 125 Ами по-скоро

    7 5 Отговор

    До коментар #116 от "везувия":

    Това което се вижда: мутрите не, направо го мразят, олигарсите не, нали ги подгони Гешев, лумпените не, те са на първа линия, хората около харесваното от тях "красиво отровено трио"- бъдещето на БГ не, РР с пълна о.мраза и ....т.н. някои водени от емоцията че ще направят нещо и те, да хвърлят някой камък на воля. Но като питаш някой, а после какво? Вдига тъпо рамене и казва, а бе .....няма значение! Е хората, които харесват Борисов вероятно оценяват, че има и по лошо, че не се вижда нищо на хоризонта, което да направи градивна промяна, напротив, изплуваха от миналия век какви ли не сбирщайн бита карта политици, та даже и Йоло, болни хора, които не знаят даже къде са,имаше една такава жена, Божков, Василев, фъфлещи адвокати, мляскащи дъвка, хора издигащи едни лозунги, ковчези, бесилки, е това се вижда по ТВ. Всеки има глава на раменете си, но какво има в нея, е това е важно! Бог да пази България!
  • 126 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 7 Отговор
    ..........арменеца е префинен демагог!
  • 127 този

    8 4 Отговор
    не Турция е виновна ако си бяха свършили работата навремето сега нямаше да има такива ояли се некадърници
  • 128 Criminal

    3 5 Отговор

    До коментар #117 от "Vmz":

    Ти май и ти си чел като бочко половин книга и повтаряш, каквото си чул някъде от някой...........
  • 129 Коментатор

    4 5 Отговор
    Много поетично се е изказал, ако сега се запознаваш със ситуацията, може и да си помислиш, как този благ и добър човек се опълчва на тиранията. Само че има една малка подробност и тя е, че на "добрия човек" му се плаща от един борец срещу "тиранията", който се намира на сигурно място в Дубай.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 ГОСТ

    10 5 Отговор
    Стягaйтe жeлeзнитe гaщи чeрвeни пиcaрчeтa, чe зимaтa Дoгaнчo якo щe ви прacкa..... кoaлиция БCП и ДПC c нaчeлo ПEEВCКИ тaкa cи гo пoжeлaхтe хaлaл дa ви e.....
  • 132 НА МУРО

    3 3 Отговор
    Я ПЛАТЕНА ЧЕРВЯСАЛА ЯБЪЛКА,
  • 133 Дай боже

    6 5 Отговор

    До коментар #31 от "Радев":

    Затова турците са извършили геноцид

    Коментиран от #151

  • 134 КОЧО ЧИСТЕМЕНСКИ

    10 3 Отговор
    ТОЯ ТОЛУП ДОСТА МИЛИОНЧЕТА НАПРАВИ ОТ БОЖКОВ И СИЕ,ВСЕКИ ОТ ОКОШАРЕНИТЕ ОЛИГАРСИ СИПЯТ ПАЧКИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ,ЧЕ ИНАК ЩЕ ОСТАНАТ КАТО ВМИРИСАНИ МИШКИ В ЗАТВОРА,ЯКО СЕ ПРАЩАТ ПАЧКИ,ЗАЛОГЪТ Е ГОЛЯМ,ДАЛИ ЩЕ УСПЕЯТ,ГЕШЕВ Е НЕПОКЛАТИМ.ДОБРЕЕ ГО ПРАВИ,БРАВО!
  • 135 666666

    5 6 Отговор
    Само че на Хитлер магистралите не са мръднали .А,на тиквата се правят през месец.
  • 136 Говнян Барбекян

    8 3 Отговор
    Айде за сапун и чао.
  • 137 Reptile

    6 2 Отговор
    Джаба Хатянина иска власт! Отвратително!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Отчаян демократ

    6 4 Отговор
    Бабикян наистина е вреден дори за Отровното трио. А за оставката на Радев и Борисов едновременно гласувам с две ръце. Жалкото ще дойде после - Славистите, комунягите и Пеевските депесари ще довършат България за по-малко от година. Жална ще е България след една година - и политически и икономически. Радостното е, че през 23-24та година всички заблудени протестъри ще се осъзнаят доколкото имат капацитет за това и чак тогава ще започнат да се оглеждат за по-верния път за развитие на държавата.
  • 141 Отчаян демократ

    6 4 Отговор
    Бабикян наистина е вреден дори за Отровното трио. А за оставката на Радев и Борисов едновременно гласувам с две ръце. Жалкото ще дойде после - Славистите, комунягите и Пеевските депесари ще довършат България за по-малко от година. Жална ще е България след една година - и политически и икономически. Радостното е, че през 23-24та година всички заблудени протестъри ще се осъзнаят доколкото имат капацитет за това и чак тогава ще започнат да се оглеждат за по-верния път за развитие на държавата.
  • 142 Градски

    8 5 Отговор
    На фланелката на ДЯДОкян искане МУТРИ ВЪН! А ми г-н ДЯДОкян, свалете фланелката и излезте ВЪН от нея, изпълнете желанието и МУТРИ ВЪН!
  • 143 НЕ ОТ ДВЕ, А ПОНЕ ОТ ПЕТ ГОДИНИ

    7 11 Отговор

    До коментар #50 от "незнайко":

    БАБИКЯН И ВЪОБЩЕ ТРИОТО СА БУДИТЕЛИ! НИТО ЗА МОМЕНТ НЕ СА СПИРАЛИ ДА СА ОПОЗИЦИЯ НА ГЕРБ!
  • 144 Жалко

    9 1 Отговор
    Предпочитам Хитлер да ми строи магистралите поне ще са здрави и ще знам срещу какво се боря.
    А вчера предрекох че ще има 1000 протестиращи днес и така и стана къде е проблема.Пък и Хитлер е имал цел и са го подкрепяли а този няма никакви цели освен своята си и на някои други облага.
  • 145 Кико

    3 2 Отговор
    Вън от България Маимунояни те!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Левски Ботев Раковски

    9 8 Отговор
    Импийчмънт на Кремълския помияр Радеф Грипена
  • 148 АнтиКомуниста

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    откъде на къде бе ахмак!

    Коментиран от #169

  • 149 КАРАКОНДЖУЛ

    3 2 Отговор
    е тоя ако го срещна ,ще му избягам!
  • 150 Де факт

    3 4 Отговор

    До коментар #42 от "Фактъ":

    При кауна които три години една ЕС стране не посети боико си работи а кауна чака инструкции от божков и е на телефана след като е взел пари ще слуша доган го предопреди и вече не се обажда за росенец
  • 151 Рете

    4 4 Отговор

    До коментар #133 от "Дай боже":

    Арменци
    Вън..
    За геноцидът си прав, предетели
  • 152 Д-р Бръкнипутев

    5 1 Отговор

    До коментар #82 от "parnas13":

    По действителен случай.
    На времето имаше лаф искам да избягам в Съвтския съюз, един приятел го беше казал не където трябва, някой го изпя на ДС ония идиоти го прибраха и първата работа извикаха психиятър за мнение.
  • 153 ГОСТ 26

    2 1 Отговор
    До коментар 141.Много добре написано но накрая завършва наивно. Защото заблудените 30г. не могат да се осъзнаят а и не забравяй продажните предатели които не са малко.И заради такива хора още дълго ще сме от най-бедните.
  • 154 Европеец

    4 2 Отговор
    Тоя прост народ още бърка арменци с евреи.

    Коментиран от #159

  • 155 човек от народа

    3 2 Отговор
    по магистралите на Хитлер още пътуват, а по магистралите на бибитко скоро и жипка няма да мине !
  • 156 Радев

    6 2 Отговор

    До коментар #69 от "vasik atanasova":

    Ти къде си видял арменец да работи ,а паляк. И като казвам лихвар значи точно лихвар. А паляк. И не ми давай за пример разни халваджани.
  • 157 Роко

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "армани бабек":

    Хитлер си е довършил мандата той е бил до 37 година но по стар социалистически (защото Хитлер е бил социалист) обичай е забравил да организира нови избори.

    Коментиран от #162

  • 158 Део

    6 3 Отговор
    Отивай си Армения. Не забравяй къде си смешник
  • 159 Део

    3 1 Отговор

    До коментар #154 от "Европеец":

    Така е ама не са българи
  • 160 Antimafia

    3 4 Отговор
    Оставка -Съд -Затвор!!! Мафията да връща заграбените от народа милиарди!!!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Историк

    2 0 Отговор
    И Сергей Станишев построи и откри лот от магистрала Хемус. 39 км от Чирпан до Стара Загора. Ама е на вълни и започва ремонт.
    Бабикян може би тъгува за Тодор Живков? И той построи магистарала от София до Правец
  • 164 Алексей Сергеев

    4 2 Отговор
    Тоя като го видя, започва да ми се повръща от гадост
  • 165 Политолог

    3 4 Отговор
    Бабикян, не свършиха ли парите на Черепа, Цветан Василев и Иво Прокопиев?

    Коментиран от #172

  • 166 войводата

    2 0 Отговор
    ДАВАЙ БАБИКЯН МАЧКАЙ МУТРИТЕ И ПОДЛОГИТЕ ИМ ЯКООО
  • 167 Ицо

    1 0 Отговор
    МУТРИИ ВЪН СТИ ГА СТЕ КРАДНАЛИ ДЪРЖАВАТА А ЗАСРАМЕТЕ СЕ
  • 168 3333

    2 1 Отговор
    Прав е човека, какво като е арменец? Той е сто пъти по-вече българин от многото заспали българи.
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 По отвратителна от твойта мутра-сурат

    0 1 Отговор
    Има ли, а бибитко, ти виждал ли си се в огледалото
  • 172 Явно има все още, синът му

    0 2 Отговор

    До коментар #165 от "Политолог":

    Купил имение в гърция за 380 000 евро