Last news in Fakti

15 Септември, 2020 19:03 7 811 134

Мая Манолова пред ФАКТИ: Дали новият дълг отново няма да стигне до чекмеджетата на властта

  • мая манолова-
  • бойко борисов-
  • протести-
  • оставка-
  • изборен кодекс-
  • нов дълг

"Мястото на всеки честен и почтен народен представител е на площада", каза Мая Манолова

Мая Манолова пред ФАКТИ: Дали новият дълг отново няма да стигне до чекмеджетата на властта - 1
Снимка: ФАКТИ

„Особено притеснително е, че новите правила в изборното законодателство се приемат на тъмно, непрозрачно и зад гърба на гражданите. Освен нашата организация този път до обсъждане и гласуване на второ четене в Правна комисия не бяха допуснати и някои други граждански организации“.

Това каза Мая Манолова пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

„Изборният кодекс е достатъчно ясен. Бяха проведени избори с машинно гласуване на евровота и тези текстове бяха абсолютно достатъчни, за да се организира то. Разбира се, за месните избори машините бяха отменени, за да могат спокойно да фалшифицират, манипулират и откраднат гласовете на хората. А сега – заради скандала, след месните избори, заради протестите, заради нашето огласяване на този проблем, тъй като сега е невъзможно просто да махнат машините, те са предприели поредица обходни действия, с които да обезсмислят машинния вот“, така Мая Манолова коментира мотивите за промени в Изборния кодекс.

„Много се надявам, че на тези хора – и на Михаил Константинов, и на Томислав Дончев, ще им бъде потърсена отговорност, както и на членовете на ЦИК, защото те нарушават закона. Те открито не изпълняват законовите си ангажименти“, каза Манолова. На допълнението на Лили Маринкова, че председателят на ЦИК подаде оставка, Манолова отговори: „Да, имаме оставка на председателя, но органът продължава да действа и тази оставка едва ли ще ѝ свърши работа в момента, в който се потърси отговорност защо цяла една година нито ЦИК, нито Томислав Дончев - който е министърът от Правителството, определен да отговаря за изборите и за машинното гласуване, не са предприели абсолютно никакви действия за снабдяването с машини“.

Лили Маринкова отбеляза аргументите, който Томислав Дончев дава – че няма уточнение как точно да стане. „Това ще го обяснява, когато му се потърси сметка и когато се направи ревизия на неговите действия. Аз мисля, че е крайно време всеки един министър, всяко едно овластено лице да носи лична отговорност за това как е изпълнил своите задължения. Факт е, че в Изборния кодекс от миналата година, месец август е записано, че изборите след месните избори се провеждат само с машини във всички секции с над 300 избиратели. Фактът, че машинното гласуване е достатъчно добре описано, разписано в Изборния кодекс за евроизборите, на които имаше 3000 машини, снабдени от ЦИК. Гласовете дадени чрез тези машини, не бяха експериментални, бяха действителни. Видя се, че текстовете работят“, каза Манолова.

„Аз ги призовавам утре да не влизат в зала и да не участват в това посегателство“, каза Манолова по повод на участието на БСП в изборните промени. На въпроса възможно ли е да става дума за интереси, Манолова отговори: „Няма да коментирам една или друга политическа партия, един или друг народен представител. Мястото на всеки честен и почтен народен представител е на площада, сред хората“.

„За всеки случай, те приемат текстове, които реално обезсмислят машините, ако ги има. Например досега беше достатъчно протоколът от машинното гласуване да удостовери реалния вот в изборните секции. Сега те въвеждат изискване разписките, които всеки получава след като гласува машинно и пуска в една прозрачна урна да се броят и ако има разминаване между тези разписки и машинния вот, за окончателни, за меродавни, за правилни, да се смятат разписките. Това, от което бягахме – човешка ръчичка, ръчичка на партиен функционер да пипа, да брои и да пише протокол се връща. Да, ще има машина, но в крайна сметка резултатът ще се пише от броя на разписките, които са излезли от тази машина. Тоест все едно е дали ще гласуваш с хартия или ще гласуваш с машини – някой ще брои“, обясни Манолова.

Лили Маринкова коментира, че приемането на тези промени в условия на гражданско недоволство би довело до оспорване на резултатите от така проведени избори. „Със сигурност ще има политическа криза след едни брутално нечестни избори“, категорична беше Манолова.

„Прави се опит да се посегне на преференциите, което много се надявам, че няма да мине в зала. Тоест прагът им да бъде толкова висок, че те да се окажат абсолютно непостижими", това беше един от примерите за промени в Изборния кодекс, които Манолова даде.

„Особено тревожни са предложенията, свързани с мажоритарния вот при Велико народно събрание. В Конституцията е казано, че в изборите на Обикновено народно събрание и за Велико народно събрание правилата трябва да са еднакви, те трябва да се осъществяват по едни и същи правила. Сега обаче се прави опит само изборите на Велико народно събрание, каквото Борисов се готви да свика, да се провеждат при смесена система.

Аз съм привърженик на мажоритарния вот, но този мажоритарен вот, който Борисов се опитва да вкара е опит да бетонира статуквото, да бетонира него и ДПС в техните традиционно силни райони. Защото ако през 1990 година изборите за ВНС бяха на два тура, сега ще бъдат на един. Тоест кандидатът, който е получил най-много гласове в първия тур – те могат да са 10, 15%, той влиза в Парламента. Така огромна част от избирателите ще останат непредставени“, каза Манолова.

„Ако ДПС в последния момент променят своето публично изявление, че няма да подкрепят този проект за Конституция и Велико народно събрание, президентът няма да има никаква друга възможност след това гласуване на 160 души на този проект освен да насрочи избори за ВНС“, допълни тя.

Лили Маринкова отбеляза, че това е най-мрачната фантазия. „Но тя е абсолютно възможна. Хората трябва да го знаят. След един вот на 160 народни представители от този Парламент нещата стават необратими“, категорична беше Манолова.

„Утре призоваваме всички граждани, в 07:30 часа пред фонтана на Президентството да се съберем и да се опитаме да предотвратим посегателството върху Изборния кодекс. Да кажем на депутатите: „Не го правете!“, призова Мая Манолова.

„Наистина е скандално, когато хората са по улиците и площадите, когато гневът на гражданите буквално се излива, зад гърба и въпреки народното недоволство, нагло и безцеремонно да се взимат такива решения като промените в Изборния кодекс в интерес на управляващите и като тегленето на нов дълг от 4 милиарда лева. Днес това се случва, днес се обявява тази емисия и никой от българските граждани не е уведомен надлежно, пълно за какво, как ще бъдат използвани тези пари“, това отговори Манолова на въпрос за идеята на България да емитира дълг от 2 милиарда евро.

„Дотук, ако направим една рекапитулация, се говори за колосални средства, които уж бяха предоставени за справяне с последиците от Covid кризата. Борисов лично обяви едни 4 милиарда и половина за мерки срещу Covid кризата. След това Европейската комисия обяви 2 милиарда и 700 милиона също подкрепа за България срещу Covid кризата, от които стана ясно, че са похарчени 1 милиард и 500 милиона, но по какъв начин са харчени тези пари, до кого са стигнали, никой от нас не разбра.

Притеснението в момента е дали новият дълг отново няма да стигне до чекмеджетата на властта, до чекмеджетата на премиера вместо до масата на българските граждани, за да се осигури хляба на българските семейства. Хората наистина имат нужда от подкрепа. На есен нещата ще станат още по-тежки, но съмнението е, че тези пари ще се похарчат отново за близкия кръг“, каза още Мая Манолова в студиото на ФАКТИ.

Относно тези 4 милиарда лева, Манолова предположи, че „една част ще бъдат откраднати, друга част ще бъдат раздадени предизборно, за да се осигуряват гласове на управляващите“. Тя отново призова депутатите да не влизат в залата при гласуването утре.

Лили Маринкова зададе въпрос дали ако БСП беше излязла от Народното събрание, е могло да се оформи друго положение. „Аз вярвам, че и в БСП, и в другите парламентарни групи има достатъчно почтени хора, които могат да го направят и като личен жест за разбиране, за съгласие, за взаимодействие с техните избиратели“, отговори Манолова.

„Както и да изглеждат протестите, дори и да не са със стотици хиляди души всяка вечер, те имат огромната подкрепа на българското общество“, заяви Манолова. „Хората подкрепят протестите, хората смятат, че Правителството на Борисов вече е изчерпано“, допълни тя. „Хората го подозират, че стои, за да бъдат окрадени и последните пари, които биха спасили България“, каза тя.

„Смятам, че този път е ключово важно на фона на протестите и на гнева на гражданите всеки един политик, който ще се яви на избори да заяви в лично качество: „Аз, Мая Манолова, аз, Нинова, аз, Явор Божанков, няма да участвам в коалиция с Бойко Борисов“, каза Манолова в края на разговора.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-ха

    59 56 Отговор
    Теб и на площада не те искат. Алло

    Коментиран от #125

  • 2 ха ха

    37 29 Отговор
    до твоето няма да стигат със сигурност.
  • 3 Майна

    65 34 Отговор
    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСНЕ СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!! ОСТАВКАТА ТРЯБВА ДА Я ВЗЕМЕМ !
  • 4 Естествено

    57 18 Отговор
    С тези честни управници, къде да отидат, ще бъдат изпрани парите и прилежно прибрани в офшорки, а за народа дългове и ниски доходи.

    Коментиран от #10

  • 5 Последния Софиянец

    46 33 Отговор
    Това е риторичен въпрос Майче.Аз съм от ДБ ,ама ако не бях щях да гласувам за нея.Много смелост показа на втори септември това миньонче.

    Коментиран от #17, #20, #55

  • 6 Пурко

    49 38 Отговор
    И ти кво искаш ма.Да влезне в твойто чекмедже ли?Не се ли наяде. Галеви малко ли те нагушиха

    Коментиран от #66, #99

  • 7 ехаа

    49 36 Отговор
    НЯМА ПАРИЧКИ ЗА ГАЛЕВА И СЕ РАЗПЛАКАЛА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ :))
  • 8 Мнение

    46 30 Отговор
    Отделете някой лев за Майчето, че отвсякъде я отсвириха.
  • 9 ванко

    45 27 Отговор
    Сестра Галева много се е загрижила нещо
  • 10 така е и така ще е

    19 18 Отговор

    До коментар #4 от "Естествено":

    Вcичкo e зa злaтнaтa eврoпeйcкa пoмoщнa кoшницa зa кoятo БOКO ce изтървa тъпo чe щe имa и ceгa вcички гo пoгнaхтe тa дa cи тoпнeтe и виe oт тaм лaкoми пoлитици oт близo и дaлeч, зaщo прeди 8 мeceцa нямaхтe тaкъв мeрaк a.?!! Зaщoтo извeднъж cтe пoумнeли oт пaндeмиятa ли .. нee вcичкo e в € кoитo щe дoйдaт и eтo ви жeртвaтa ББ и извeднъж изcтрaдaлитe нeвинни бългaрчeтa cтрaдaщи нeмили и нeдрaги в мюнхeн , бeрлин, лoндoн и брюкceл USА -милитe тe и тe пoлeкa-лeкa oткритo мнeниe взeхa дa имaт и зa влacт нюхaт нo имa иcтинa eднa и тoвa e eврoпeйcкaтa пaрa.! Тoлкoвa cтe вcички eлeмeнтaрни и плocки чe ce чудя кoя ли eврoпa щe ви ce дoвeри зa нaпрeд cкъпи мoи лaмтящи зa € и влacт уличeн нaрoдe..! НO Бoкo ЗA РAЗЛИКA OТ ,,вac,, НE CИ КРИE € В БУРКAНИ И МAЗEТA a в шкaфa ЗА ДА МУ Е ТОЧНО и го снима некое мекере за да спечели още €€€!
  • 11 Мая, няма чекмеджета.

    44 36 Отговор
    Мая, това с чекмеджетата си го измислихте ти и комунягите, защото няма какво друго да плямпате. Мая, много си смешна. Комуняги - и вие сте много смешни, обаче никой не ви вярва.
  • 12 Тракийска Пепелянка

    25 16 Отговор
    Та нали затова се взима дълг,да обслужи крадливата хунта от бивши комунисти—ренегати.
  • 13 пройчо

    19 8 Отговор
    ".... Това, от което бягахме – човешка ръчичка, ръчичка на партиен функционер да пипа, да брои и да пише протокол се връща...."/***** Ръчичката на наследника на Цветан Цървула !!!!
  • 14 САМО ГЕРБ ЛИ ДА ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА

    19 23 Отговор
    А ДЪЛГЪТ МОЖЕШЕ ДА СТИГНЕ ДО ТЕХНИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА? ЯЗЪК! ТОЯ БОЙКО ЩЕ ГИ ПОБЪРКА, 10 ГОДИНИ ДА НЕ МОГАТ НИЩО ДА ГЕПЯТ?
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 7 Отговор
    коя е тая част от мафията бг ли
  • 16 Behemoth

    6 6 Отговор
    Абе накрая парите отиват у ми.ндилите така ,че всичко е точно ХАХАХА...
  • 17 Епси

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Макрончо политик ще ставаш дб баница ли ти обещаха .не ти се варят чорби вече.кво вика твоя кумир ристо ще има лапане а
  • 18 ИЗМИСЛИ НЕЩО ПО ОРИГИНАЛНО МА

    23 8 Отговор
    ПРЕДИ ПЕЧАТАЛИ ПОВЕЧЕ БЮЛЕТИНИ, СЕГА ПЕЧАТАЛИ БАНКНОТИ ПО 500 ЕВРО И ГИ СКЛАДИРАЛИ В НОЩНОТО ШКАФЧЕ НА БАТ БОЙКО? А ЗЛАТО СИ ГО Е ПРЕСЯЛ В БОЯНСКАТА РЕКА, КОЯТО МИНАВА ПРЕЗ РЕЗИДЕНЦИЯТА
  • 19 ОпПала

    24 15 Отговор
    Много бързо забравя българина щом това крадливо чудо изпълзя, ез да е смачкано при появаването си.Гледам ги по телевизията няма такова лъгане .Лъжат че чак си вярват.Как ще ни управят
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Тази честната

    26 17 Отговор
    и почтената защо не каже какво търсеше в офиса на черепа. И колко й даде той за кметската кампания. Изобщо не е корумпирана,да не си помислите нещо.
  • 22 кипърски офшорки

    15 7 Отговор
    Не, няма да ги видите в чекмедженцето! За целта си има офшорни сметки. Тях никой не ги вижда!
  • 23 Рошко

    25 13 Отговор
    Властта в която е и тя, метресата на галеви, гольовица
  • 24 ???

    2 2 Отговор
    Това, предполагам, е риторичен въпрос.
  • 25 Другия с коня

    25 13 Отговор
    Като председател на секционна комисия разбирам,че тоеа Същество Манолова никога не е била на Избори.Членовете на секционната комисия са от Всички Партии и те ги броят,подреждат по партии и вписват в Протокола.Какъв функционер я гони тази Откачалка...Ако спечели Радев и БСП да Честни изборите,ако спечели друг са Манипулирани...Ти Манипулираш хората Манолова...Ти си Манипулатора...Ти си Проблема...
  • 26 хе хе

    22 11 Отговор
    Майче, Майче ЗАВИСТТА Е ЛОШО НЕЩО!! Слез на земята и се дръж като нормален и образован човек, а не като магистрална труженичка, която постоянно си търси нови източници на средства и нови сътрудничества без оглед на боята им!
  • 27 Жена

    16 15 Отговор
    Ти Мая първа стигна до спалнята на Бойко и първа си облиза пръстите от неговите пачки!!!! Нали така ама стара червена бабичка си Бойко не те иска има млади и апетитни момичета! Това лично отмъщение от теб защото Бойко те изгони от неговата спалня! Омръзна на целия народ с твоето лично отмъщение! Отивай при мъжа ти че и той ти е насъбрал и след изборите е планирал да се разведе с тебе!
  • 28 Умен по цялата глава

    28 11 Отговор
    Когато сваляхме Орешарски и БСП ,Мая беше с блузка с логото му и не беше на площада при Протестиращите...Беше в Народното Събрание депутат от БСП и громеше Врага им на Улицата... ще има Възмездие за това Комунистическо Парвеню,завършило комсомолска школа в Москва...Нагла,нахална,арогантна,цинична и лакома Комунистическа извратеняка....

    Коментиран от #85

  • 29 jorj

    18 8 Отговор
    Сега кой е рицарят на сърчицето ти?! Да не е българският народ, та се загрижила толкова много за големия дълг. Майче голям дълг, не голям дълъг, не се бъркай, че пак че се изложиш.!!!
  • 30 КРОКОДИЛА

    17 11 Отговор
    ДО ТВОЕТА ГОЛЯМО ЧЕКЕМЕЖЕ ЛИ - НЕМА ДА СЕ НАПЪЛНИ НИКОГА - Я СЕ СТЯГАЙ ДА РАБОТИШ - ПЛАМПАШ ПРАЗНИ ДИВОТИЙ ...........
  • 31 Гладни мутри

    25 8 Отговор
    Мая,ти за всичките тези години не се ли накраде, та сега си тръгнала на стари години по "протести" да висиш? То бива лакомия бива, ама ти и приятелите ти наяждане нямате и пак към държавните пари гледате.
  • 32 миро

    7 10 Отговор
    Най-ЯКАТА
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 оня с коня

    10 10 Отговор
    Като малък си мечтаех за лампата на Аладин- Сега си мечтая за шкафчето на Бойко !!!

    Коментиран от #37

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Давид

    9 13 Отговор
    Мая Манолова , Дойче веле , свидетелите на Йехова са едни и същи престъпници , които трябва да изгоним от България . Сергей Станишев , либералите и останалите бандити са част от международната банда - престъпници , които трябва да натирим от България . Вън от този евро съюз и плътно с Русия и Китай .

    Коментиран от #45, #50

  • 41 Давид

    7 12 Отговор
    Мая Манолова , Дойче веле , свидетелите на Йехова са едни и същи престъпници , които трябва да изгоним от България . Сергей Станишев , либералите и останалите бандити са част от международната банда - престъпници , които трябва да натирим от България . Вън от този евро съюз и плътно с Русия и Китай .
  • 42 Перо

    14 12 Отговор
    Манолова е много права. Народа има работа с овластени криминални престъпници,които едно време чукаха камъни за магистрали,а сега прибират милиарди,като собственици за общо 300 км.за 11 г. Даже другият диктатор бай Тошо е правил магистрали и първокласни пътища по 900 км на година. Ако мутрата прокара криминалните поправки на избирателния кодекс е безсмислено да има избори.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Братя Галеви

    10 12 Отговор
    Мерси Майче за всичко.Супер си!
  • 45 Перо

    6 3 Отговор

    До коментар #40 от "Давид":

    Тролчо,какво общо има Мая Манолова с твойте симпантизанти от групата?
  • 46 Бойко

    6 3 Отговор
    Плътно с Русия и Китай ,га ма няма !
  • 47 Българин

    24 10 Отговор
    Мая Манолова като депутат от БСП предложи Пеевски - Шиши за шеф на ДАНС....И тогава ние излезнахме на Улицата ...Прибери се при мъжа си,Мая и ни освободи от себе си Доброволно....А,и виж какво стана с онази нива с Коноп...Може да е станала на марихуана вече,знае ли се....
  • 48 Василева

    11 6 Отговор
    Защо искате властта сле като в хазната няма нищо?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Чудя се

    19 7 Отговор
    Как я търпи в къщи тоя Ангел Найденов, чудна работа!

    Коментиран от #52, #124

  • 52 Перо

    14 3 Отговор

    До коментар #51 от "Чудя се":

    Той е безгръначен охлюв и хамелеон. Не става и за чеп за зеле.

    Коментиран от #53

  • 53 Чудя се

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Перо":

    Сигурно!
  • 54 Найден Ангелов

    17 7 Отговор
    Мая да те питам какво стана с боклуците и конопа на околовръстното.Вземи се скрий вече костинбродска свирко.Хем грозно хем тъпо парче си !

    Коментиран от #96

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Баща на децата

    18 6 Отговор
    Алоо политическата мажоретка с тоя клюн и с тая метла на главата изчезни,че плашиш децата на майките от системата ни убива
  • 58 Електра

    15 7 Отговор
    Костинбродската корвета затова ли не работи нищо, защото чекмеджетата и са пълни, от долу до горе...Ха ха ха ха ха.Дааа!!!
  • 59 Черепа вика Мая Костинбродска

    15 6 Отговор
    Абе боклук смотан и миризлив, нали именно ти докара тоя смут в изборното законодателство, с пачия си акъл.
  • 60 Маджо вика Ристю

    11 5 Отговор
    Само да попитам тоя сайт факти Импексов ли е или само болшевишки.

    Коментиран от #61, #65

  • 61 Катюша

    20 6 Отговор

    До коментар #60 от "Маджо вика Ристю":

    Щом тая лъжлива и воняща пача, и онова БСПдирастче Божанков, са почетни комуняци тук, значи сайта е освен червен, и на Ян Бибиткян..
  • 62 реалист

    4 2 Отговор
    А твоето е на плочките.
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 5 Отговор
    Костинброд беше неуспешен, сега продължава същата помия и пак ще е неуспешно..
  • 64 Не се ли борим

    9 3 Отговор
    против опростачването на нацията? За какъв ... е показвате тая...
  • 65 Другия с коня

    5 4 Отговор

    До коментар #60 от "Маджо вика Ристю":

    Недей пита такива работи,че Мода ще ти сложи БАН поне за седмица...Пиши Оставка,Тикви,Чекмеджета,Пачки,Мутри,Къща в Испания,Съд,Затвор.....Това са Опорките и вече трябва да фантазираш на всяка статия да ги има ...Ае Успех в Демократичното бъдеще на България..
  • 66 Това иска

    10 4 Отговор

    До коментар #6 от "Пурко":

    В нейното чекмедже. Тая е мега отвратяга
  • 67 дългия

    6 0 Отговор
    Местни избори,не месни!Тази грешка я правех в 3 клас,уважаеми джурналисти!
  • 68 Тая е пипала чуждо

    7 2 Отговор
    Който пиша чуждо, трупа болест
  • 69 Е голямо

    3 4 Отговор
    кречетало. Пак клюца за парици. Големи демократи са тези от БСП. Добре, че е Радев да им измие очите ама той не е от тях.
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 11 Отговор
    герб сих заминава
  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 10 Отговор
    БМБпочти цялата страна те мрази
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 11 Отговор
    батальона се строява за последен път герб си заминава в забравата в историятй като ндсв

    Коментиран от #76, #91

  • 73 Няма

    10 3 Отговор
    да съм на площада докато ти си там. Не си нито честна нито почтенна
  • 74 Нямам срам

    8 2 Отговор
    Тая няма ли да скрие ... всички станахте едни лицемери ...
  • 75 Нямам срам

    4 3 Отговор
    Сини червени оранжеви жълти... ама най вече Триото Боко Догам Пеевски плюс бонус трака Гешев в Белене за 5 живота ... Всички се плюете ама ядете на една маса и от държавни пари
  • 76 Нямам срам

    2 7 Отговор

    До коментар #72 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И *урв* сбогом няма джипове джетове е в нов вариант Герб Сбогом няма ги пачките чекмеджета
  • 77 1914

    9 3 Отговор
    Дори не можах да прочета тая дълга и сигурно много интересна статия за тази изключително неприятна персона! Надявам се никога и по никакъв повод да не чувам за нея!!!
  • 78 Ех наивник

    3 4 Отговор
    А аз глупака, си мислех, че ще са безвъзмездно, пък то било подкрепа/помощ=дълг, заем срещу дебела лихва и зависимости.
  • 79 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    11 5 Отговор
    Мамицатааааааа ви гладници Бойко добре ви докара до кофите за смет
  • 80 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    8 5 Отговор
    ПОБЕДААААА ВИНАГИИИИИ
  • 81 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    7 4 Отговор
    ВИНАГИИИИИИ ПОБЕДАААААА
  • 82 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    3 7 Отговор
    МРетеееееее КЛОШАРИИИИИИИ БЕДНИИИИИ
  • 83 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    1 7 Отговор
    СМЪРТТТТТ ЗА БЕДНИТЕ БАЧКАТОРИИИИИ
  • 84 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    9 3 Отговор
    Бойкооооо ВИ РАЗКОСТИИИИИИИИИ

    Коментиран от #92

  • 85 засрами се

    7 10 Отговор

    До коментар #28 от "Умен по цялата глава":

    Грубата грешка беше, че свалихте Орешарски заради това, че бил предложил Пеевски, притиснат от ДПС. И гласувахте за Борисов, та като ви яхна - цели 11 години. Е, Борисов не го предложи за шеф на ДАНС, ама му даде всички бг-медии, не остана почти нищо. Налива му милиарди, от заемите които тегли, и вие плащате. Та, защо се гордееш, че сте протестирали срещу Орешарски, не разбирам. Тогава ме беше срам заради вас, защото виждах мутрата Борисов да идва пак на власт, заради такива идоти като теб. Браво на Мая - всеки почтен човек трябва да е на площада!

    Коментиран от #87, #97

  • 86 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    1 5 Отговор
    ГЕНОЦИДДДДД ЗА ВАССС
  • 87 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    5 4 Отговор

    До коментар #85 от "засрами се":

    МРИИИИИИ ГОЛТАКООООО И ВСИЧКИ КАТО ТЕБЕЕЕ...БОЙКО ИЗТЕГЛИ ЗА 11 ГОДИНИ 73 МИЛИАРДА НО ГЛАДНИЦИ НЕ ВИДЯХТЕ НИЩО ОТ ТЯХ

    Коментиран от #98

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    6 6 Отговор
    ГЕРБ ПОБЕДААА. МОР ЗА БЕДНЯЦИ И БАЧКАТОРИ

    Коментиран от #103, #105

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 не крещи

    5 11 Отговор

    До коментар #84 от "ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ":

    Ние ще победим мутрата Борисов и другарите му, няма нужда да крещиш! Борисов е вече победен! Само той си мисли, че като се изгаври с изборния закон, ще стане чудо. Но ние ще протестираме до победата, не се тревожи! И на света ще отваряме очите - колкото и да му се иска на този свят да сме бедни и смотани, но ние с това приключихме!
  • 93 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    11 5 Отговор
    БОЙКО НИКОГА ОСТАВКА ДОКАТО НЕ ИЗМОРИ ОТ ГЛАД И ПОСЛЕДНИЯ БОКЛУККККК
  • 94 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    11 4 Отговор
    АМА БЕДНИ ЛИ СТЕ ВЕ ЕЙ....АМА ГЛАДНИ ЛИ СТЕ ВЕ ЕЙ....
  • 95 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 9 Отговор
    герб умира
  • 96 Прав си

    5 5 Отговор

    До коментар #54 от "Найден Ангелов":

    И допълвам хем провинциалистка стегнала до спалнята с чекмеджетата! Прелъстена и шзоставена😂😂😂😂😂😂
  • 97 Умен по цялата глава

    11 3 Отговор

    До коментар #85 от "засрами се":

    Ами нали Мая Манолова го предложи и го назначиха за шев на Контраразузнаването Пеевски....Шиши....Абе вие сте пълни ненормалници...Нямам думи просто....

    Коментиран от #101, #102

  • 98 тъпкомент

    2 5 Отговор

    До коментар #87 от "ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ":

    плюс ти сложих, давай все в този дух, дано им се отворят очите и на другите хора и дойдат на площадите.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    до спамещия герб победа я да не обиждаш хората защото никой не знае как ще стигне не обиждай на голтаци защото животът е като колело днес си на мърхът утре на дъното
  • 101 неразбирането

    3 7 Отговор

    До коментар #97 от "Умен по цялата глава":

    Е, да. Но пък Мнолова го направи това 1 път. Бойко ви го позлати Пеевски, но вие това не го виждате. Ама сте паметни и помните това, дето било преди 11 г., но това от вчера и днеска - не.

    Коментиран от #104

  • 102 корекцийка

    3 3 Отговор

    До коментар #97 от "Умен по цялата глава":

    Да те поправя - шиши Не го назначиха за шеф на контраразузнаването, защото имаше протест и Орешарски се отказа от това да назначава шиши. Явно и не помните.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Умен по цялата глава

    10 4 Отговор

    До коментар #101 от "неразбирането":

    Разбери,че Бойко ги Предаде.Те си мислеха,че прост пожарникар ще слуша...Ама ДЕСЕТ червени Олигарха са в Ареста и двама избягали.Ти въобразяваш ли си срещо какъв Финансов Капитал се изправи Бойко..Та само парите на Черепа могат да смажат всеки...Сега чакаме 28 червени Приватизатора и те Варвара като почнеш от Захариев с Кремиковци до Нинова с ТЕХНОИМПЕКС......Трябва Възмездие да ще ги има....
    ..

    Коментиран от #107

  • 105 смехурко

    4 8 Отговор

    До коментар #90 от "ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ":

    Абе троле, като измрат бачкаторите, кой ще пълни чекмеджето на Борисов? Парите да не ги събира от крушите в Банкя, според теб? Ти къде ще си купиш храна, след като измрат бачкаторите? Кой ще ти прави мебели, коли? За къде си без бачкаторите? Или трол не мисли, трол опорки спуска.

    Коментиран от #111, #112

  • 106 вис2

    3 1 Отговор
    животът е кратък правете добро незло
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 микимаус

    12 4 Отговор
    Ама това чекмедже го сънувате бе червени шматки ,толко сте болни за пари че ви се виждат само чекмеджета . а за шкафовете с пари на бизнесмените от вашите нито дума
  • 110 българин

    12 2 Отговор
    Червените тролове са като билетчтата за триене ,имаги на всеки сайт
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 шофер

    5 0 Отговор

    До коментар #105 от "смехурко":

    толкова си зелен че или си платен или не знаеш историята след 90 година
  • 113 хаха

    3 4 Отговор
    Тука пишат хора незнаещи кой кой е ,какво е сторил и какво е бил .затова моле ограмотете се или сте тролове на заплата .
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Електра

    14 2 Отговор
    Костинбродската корвета затова ли не работи нищо, защото чекмеджетата и са пълни, от долу до горе...Ха ха ха ха ха.Дааа!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Млада протестърка

    10 4 Отговор
    Горката МаяМа в нейното чекмедже няма да влезе и едно евро. А има да връща на Черепа и Галеви стотици хиляди. Затова реве по тв знае какво я чака.
  • 118 Психиатъра

    12 2 Отговор
    Моли се Гешев да не те подпука, че тогава отскачането до Сливен ти е в кърпа вързано.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Махай се

    12 3 Отговор
    Тая сестра Галева никъде не я искат. Навсякъде я освиркват.
  • 123 КРОКОДИЛА

    9 2 Отговор
    Я СЕ СКРИЙ ОДИ ДА РАБОТИШ - НЕМА КВО ДА СЕ КРАДЕ ОТ НАРОДА ------------НЕМА ПАРИ ЗА ВАС ..........
  • 124 бай Пешо

    10 1 Отговор

    До коментар #51 от "Чудя се":

    За сведение и Найденов избяга от леглото и. Сама, самотна затова е пред сградата на бившия Партиен дом..Няма ги Галеви, Пеевски не стана шеф на ДАНС, Костинбродската лъжа гръмна като балон...Мая, Мая изпърдян живот имаш
  • 125 Една

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ха-ха":

    Интересно защо Манолова е на площада след като казва , че "мястото на всеки честен човек е на площада", тя какво търси там - ако ме разбирате ?
  • 126 ВЕДНАГА

    1 4 Отговор
    БОЙКО В ПАНДИЗА
  • 127 КРАДЦИ

    0 1 Отговор
    МОЖЕ И ДО ТЕБЕ ДА ДОСТИГНЕ АКО СЛУШКАШ МУТРАТА ВСЕ ТАКА !
  • 128 Мебелист

    2 1 Отговор
    Мая мисли и се бори денонощно за благото на народа, само и само дълга да иде в нейното чекмедже!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Jack Bauer

    0 1 Отговор
    Ееее що за въпрос задава Мая, това си е традиция в България.
  • 132 ГЕСТАПОТО

    1 0 Отговор
    Галева, а твоята щерка и зет ти мутри ли са те също работят за това правителство спорет това което се пише ти си мутрата не Борисов, не се пани никой не те иска, не се натягай че пак ще се наложи Борисов да те праща в Германия.
  • 133 КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА

    2 0 Отговор
    без костилка е сестра Галева. Ти си тъпа шафра_нтия, ела на Кабакум ела, че яйцата те чакат не чакай дълго че пилета ще трябва да ти даряваме
  • 134 Мая Метежа

    1 0 Отговор
    Горкия Ангел Найденов На какво зло е попаднал Не стига че го разведе ами го изостави и хукна по площадите да става за смях на цяла България