Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 22:50 60 496 173

Христо Иванов пред ФАКТИ: Корнелия Нинова има биографични допирни точки с Пеевски

  • христо иванов-
  • еп-
  • дебат-
  • бойко борисов-
  • корнелия нинова-
  • делян пеевски

Съпредседателят на ''Демократична България'' отчете факта, че лидерката на БСП не споменава името на Пеевски, когато говори за проблемите в страната

Христо Иванов пред ФАКТИ: Корнелия Нинова има биографични допирни точки с Пеевски - 1
Снимка: ФАКТИ

''Аз гледам, че има много разочарование от поведението на Европейския парламент. Все пак бих искал да внесем нотка на контекст. Трябва да си даваме сметка, че сега благодарение на протеста, на тази активизация, за първи път се поставят по този консолидиран начин проблемите на България в европейските институции и неизбежно ще отнеме време тази нова картина да се наложи. Едва от няколко месеца европейските медии масирано отразяват случващото се в България. Това е голяма промяна и тя ще се случи по-бавно, отколкото на много от нас ни се иска. Но е необратима. И е изключително важно, че се случва. Това, че резолюцията била препоръчителна, точно как ще бъде приета, в какъв вид и пр., и пр., всичките елементи от нейния път, разбира се са нещо, което ние следим и се вълнуваме от него, но голямата промяна, която се случва е, че Бойко Борисов повече никога няма да може да се ползва от удобството европейските политически лидери да могат да се правят, че не знаят с кого си имат работа. Оттук нататък следва периодът, като минимум, на токсичността и на неудобството, а това винаги е пътят към края''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ лидерът на партия ''Да, България'' и съпредседател на политическото обединение ''Демократична България'' - Христо Иванов.

''Както и г-н Радулов обясни, съответните информационни служби, така да ги наречем, събиращи информация, винаги са били наясно с с реалностите в България, и това - европейските и западните ни партньори да са наясно, че когато влизат в една снимка с някого, читателите и зрителите в техните страни реагират по определен начин, са съвършено различни неща. Защото един политик реагира на общественото мнение в своята страна, а не на нещата, които са натрупани в някакви папки и се знаят някъде от някого, три нива по-надолу в администрацията, колкото един посланик и един президент, който стои в Белия дом'', изрази мнението си Христо Иванов.

''Аз просто искам да си даваме сметка за това, че има някои процеси, политически, които отнемат време. Европа е голяма институционална машина. Ние си бяхме позволили да имаме едно наивно очакване, че Европа е като някаква учителка по морал и право, която ще ходи с пръчката и ще наказва, и веднага ще внесе ред у нас, а ние просто трябва да се седим. Не. Европа е една възможност, европейските институции са една възможност за нас ние да успеем да включим в техния дневен ред нашите проблеми и нашата гледна точка. Но тази възможност е толкова добра, колкото ние сме активни. И вие виждате, настъпи тази масова активизация на българското обществено мнение и това започна да има своя ефект. Очакването, че то ще се случи веднага и съответно разочарованието, което в един момент дори леко така прелива в нотки на разочарование от европейския проект, не е разумна реакция в този случай, защото европейският проект и нашата европейска интеграция нямат алтернатива и ние просто трябва, когато искаме европейските институции да работят за нас, както това е и с нашите национални институции, първо да си свършим работата. Да се мобилизираме, да сме готови да налагаме дневен ред, да искаме да ни чуят, да използваме всички възможности в едно демократично общество - дали национално или континентално, няма значение.Тогава ще бъдем чути. Т.е., освен молитва, лозето иска и мотика'', обясни съпредседателят на ''Демократична България''.

Иванов определи действията на ЕНП по време на вчерашния дебат като ''отблъскващи'' и ''жалки''.

''Общественото мнение е чувствително. И когато става дума не просто за лъжи, не просто за такова драстично разминаване между европейските ценности, за които всички много обичаме да говорим и да се кълнем тях, много е лесно по Туитърите и плакатчетата тези неща да се пишат. И когато те видят да се тупаш по раменете с един човек, който с евро си пълни шкафчето и тези евро най-вероятно идват от еврофондове, т.е. това са пари, извадени буквално от джобовете на данъкоплатците, това има определени последици. Включително за тези политици. Ще видите, че желанието им да са в една снимка с Бойко рязко ще намалее. Искам да ви напомня реакцията на Йоурова, която поддържаше иначе един съвсем такъв хипнотизиращ език. Когато някой ѝ каза, че тя е съучастник на Борисов, това, което Радан написа, тя избухна. Забрави за своя хипнотизиращ тон и каза: ''Не ме слагайте в едно изречение с Борисов''. Това, когато престанеш да искаш си в едно изречение и снимка с Борисов, е началото на края на Борисов и от гледна точка на европейската търпимост за него. Европа не е манастир, не е някаква общност от ходещи в бели дрехи морализатори, това е един съюз, основан на интереси. Нашата способност да отстояваме нашите интереси на всички нива е това, върху което трябва да си помислим. Просто да очакваме да си внесем цивилизация от Европа, както си внасяме банани отнякъде, няма да стане. Трябва сами да се преборим и големият извод е, че когато се борим обаче, както това направи Радан и гражданите на улиците на София, благодарение на които това се случи, разбира се, това работи. И Европа започва да работи и за нас, а не само за Бойко'', заяви още Иванов.

Той бе помолен от водещата да коментира и персоналното напрежение между Елена Йончева и Корнелия Нинова в БСП. ''Вижте, не се наемам да интерпретирам вътрешнополитическите събития в БСП. Това, което мога да кажа е, че има една видима разлика между тях двете. И тази видима разлика е, че Елена Йончева се опита да заговори с имена за корупция. Докато г-жа Нинова ѝ трябваше много дълга политическа еволюция и десетки хиляди хора на улиците на София и градовете на България, изобщо, за да спомене името Гешев. И изобщо не е споменавала името Пеевски. Тя има интересни биографични и кариерни допирни точки с Пеевски. Започва като следовател в ерата ''Ангел Александров'' - човекът, който стои зад селекцията на Пеевски, човекът, който стои зад селекцията на Петьо Еврото, впрочем, и човекът, който ужким вкарва Ахмед Доган в затвора, за да го произведе в лидер на турското демократично движение. Изключително интересна фигура (б.р. уточнява се, че Ангел Александров е покойник), която дава изключително интересна допълнителна връзка между биографията на Доган преди 1989 г. и лобито на Доган и ДПС в съдебната власт днес. Свързващата връзка е Ангел Александров. Пак казвам, Пеевски, Петьо Еврото и Гешев, за когото предполагам без да мога да твърдя, Ясен Тодоров, имаше един играч във Висшия съдебен съвет, всичко това са кадри на Ангел Александров в следствието. Корнелия Нинова е минала през тази школа. Нейното нежелание да говори за реформата на прокуратурата, нейното нежелание да споменава тези имена, прави лошо впечатление... За да съм достатъчно дипломатичен. И е в контраст с Елена Йончева. Защото, каквото и да говорим за Елена Йончева, тя е човек, който се опита за първи път в БСП да заговори с конкретика. Ако днес в резолюцията на Европейския парламент се говори за къщата в Барселона, това не се дължи на Корнелия Нинова'', коментира Христо Иванов.

''Аз на мястото на Борисов не бих се успокоявал изобщо, защото се пропука, пак казвам, огромният стъклен таван на мълчание около Борисов на европейската сцена и в европейските медии. Подкрепата на ЕНП беше през зъби, тя се дължи на това, че трябва да бранят своите кучи синове, кучи син, но наш син, само че когато стане ясно, че е кучи син за твърде много хора, това, че е наш започва да става токсично. И точно това наблюдаваме в реално време. ЕНП, това са достатъчно безскрупулни политици, които може да защитават в момента Борисов, но съм сигурен, че в момента мислят как да се отърват от него.

Другият проблем, който те имат, чисто извън факта, че Борисов им носи определени бройки гласове и тези неща са важни, е, че те трябва някак си да намерят начин да се освободят от него без това да личи, защото иначе това ще означава да признаят видимо вина за всичко, което се случва. Аз съм сигурен, че на г-жа Меркел не ѝ се иска в последните месеци на нейното политическо битие казусът ''Борисов'' някак си да успее да ѝ се лепне.

Другият проблем е, че те не искат към двете проблемни страни - Полша и Унгария, да се присъедини трета и стабилно да се залепи там'', заяви още лидерът на партия ''Да, България''.

Той изтъкна това, че има своеобразен пробив с това, че прокуратурата, по сигнал на БОЕЦ за ''Барселонагейт'', както и по сигнал на самия него за записите с Бойко Борисов, все пак е започнала да води някакво разследване.

''Трябва да сме наясно, това, че България влезе в полезрението на Европейския парламент, на една поредица от европейски парламентаристи и медии, е огромна промяна. Тя се дължи на огромна обществена енергия и работа у нас. Трябва да продължим с работата, трябва да продължим с ефективното политическо представителство и затова в крайна сметка въпросът за протестите се превръща все повече във въпрос за това да подкрепим политически сили, които знаят какво правят, които знаят какво говорят, които говорят с имена, конкретни имена, а не просто така за корупцията, и които имат решения и са показали, че могат да се борят за тях.

На въпрос за президентските избори в САЩ, Христо Иванов отговори, че не очаква епохата на Тръмп да приключи през ноември месец тази година.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 115 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много добре

    129 16 Отговор
    Пълен цирк

    Коментиран от #72

  • 2 Последния Софиянец

    97 273 Отговор
    Партията на нашия Христо Иванов е единствената дясна партия която може да управлява България.

    Коментиран от #70, #120, #164, #169

  • 3 Архи Тек

    37 50 Отговор
    Тя и генетически има, 500 години клецянье си казаха своето с афинитета към чалгата...
  • 4 Точкова

    55 28 Отговор
    А ти с Путин
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    60 17 Отговор
    тоест интереса клати феса
  • 6 Евдокия

    143 31 Отговор
    Ице кажи нещо за гейбраковете.

    Коментиран от #12, #34, #42

  • 7 Активист на БКП

    88 155 Отговор
    Крайно време е да дойде Русия и да ни освободи от мрачното ГЕРБерско робство!!!

    Коментиран от #17, #76, #112, #113, #146

  • 8 Кире

    135 116 Отговор
    Браво. Преди не го харесвах, нито партията му, но няма нито един друг български политик, който да назовава точно нещата с баш истинските им имена. Злото за България произлиза от такива като този Александров, бивши служители на ДС, които са създали Доган, който пък днес, заедно с Пеевски, контролира прокуратурата и специализираните съдилища.

    Коментиран от #14, #83, #125

  • 9 User

    104 52 Отговор
    Съжалявам но нищо не каза
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    150 111 Отговор
    ХРИСТО ИВАНОВ много си смешен жалък

    Коментиран от #137

  • 11 Как?

    119 10 Отговор
    Да разберем кои са добрите за България. Тези, които ще ни продадат по-добре, или тези които ще ни изолират от модерния свят. Това трябва да реши всеки българин. И някой да разясни скритите мотиви на всеки политик, ако може преди изборите.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Съвет

    45 28 Отговор

    До коментар #8 от "Кире":

    Кире - не вкарвай хлъзгавата инициатива на недоказали се субекти с нетрайно и беззвучно минало в бъдещи поеми за възхвала на бездушевната "революция", дето ще прави 4-ти кавър на удобната истина!
  • 15 Кажи си Ристе

    89 53 Отговор
    Ристе, оти не продумваш за "мъртвите души"???
    Пак ли се цаниш за министер?
    Борисов по лукашенковски фалшифицира изборите!
    С над милион фалшиви избиратели "мъртви души"!
    Които "гласуват" за ГЕРБ и ДПС!

    ГЕРБ и ДПС са в задкулисна коалиция!
    Борисов е формален премиер, и Гешев е формален главпрокурор.
    Истинските премиер и главпрокурор са Доган и Пеевски!

    Мисирките,"политолозите" и троловете на ГЕРБ твърдят:
    "А колкото до мъртвите души, те нямат никакво значение за изборите..."

    А тогава С КАКВА ЦЕЛ
    фигурират над милион мъртви души в избирателните списъци???
    И по силата КОНКРЕТНО на кой ЧЛЕН, КОНКРЕТНО от КОЙ закон???
    Няма такъв, нали?
    Следователно избирателните списъци с над милион "мъртви души" са НЕЗАКОННИ, нали?
    Следователно и премиерът с Джипката и Шкафчето, Боко Тъпото е НЕЗАКОНЕН, нали?
    Защото е избран не от народа, а сам се е избрал, нали?
    "Побеждавайки" по лукашенковски!
    Чрез незаконни, побългарени и поевропейчени лукашенковски избори!
    С над милион незаконни фантомни избиратели, нали?

    Фалшивата песен на ГЕРБ-мисирките и тролове е,
    че "мъртвите души" били на емигриралите в чужбина.
    Но нали ПО ЗАКОН можеш да фигурираш само в един избирателен списък?
    Иначе всеки може да гласува и по 5 пъти на различни места, нали?
    А това е НЕЗАКОННО, нали?

    НЕВЪЗМОЖНА е просперираща и демократична държава, без ДЕМОКРАТИЧНИ избори,както на Запад!

    С АКТИВНА РЕГИСТРАЦИЯ! Без "мъртви души"!!!

    БЕЗ ПРАГ на ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ! Без "избираем

    Коментиран от #75, #77

  • 16 Моро

    55 90 Отговор
    Другаря Радулов и Ицето се кланят на един бог.
    Кот кажат от Кремль туй ша е!!! Искаме да сме Путиландия.От Россия по велика няма!!!

    Коментиран от #20

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    59 65 Отговор

    До коментар #7 от "Активист на БКП":

    оставка на герб мутри сбогом чао

    Коментиран от #136

  • 18 Стоянски

    61 107 Отговор
    Точно в десятката. ''Демократична България'' е единствената поносима политическата алтернатива пред страната ни. Лустрация!

    Коментиран от #26

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    82 73 Отговор
    ХРИСТО ИВАНОВ КОРНЕЛИЯ НИНОВА струва повече от тебе

    Коментиран от #73, #139

  • 20 Последния Софиянец

    50 24 Отговор

    До коментар #16 от "Моро":

    Само това ли успя да ти роди кратуната?

    Коментиран от #31

  • 21 6669

    46 44 Отговор
    Герб=бсп=дпс= бкп
    Не го ли разбра народе???
    Не им вярвайте и на една дума!
    Лъжат здраво, помислете, не нъдете овце!
  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    43 35 Отговор
    да живе МАЙКА БЪЛГАРИЯ мутри сбоггом

    Коментиран от #148, #151

  • 23 РЕАЛИСТ

    73 41 Отговор
    Абе много е уплашила Бойко тази жена Нинова. Откакто го извика да се разберат по мъжки отвън, сън не го хваща банкянския. Що пари похарчи вътре в БСП да я свалят, ама не стана. Радев с Гергов се сдушиха за да я оскубят. Вярната дружка Елена Йончева тръгна срещу нея. Сега тоя Христо от Отечествения фронт за сваляне на ГЕРБ , вместо да търси начин да унищожи основния враг, насочва като кинжала срещу партньор в борбата.
  • 24 Мдааа

    91 25 Отговор
    Мдааа...Нинова не продумвала за Пеевски...Христо Иванов не продумва за "мъртвите души"... Мдааа...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бойкикиев

    52 30 Отговор

    До коментар #18 от "Стоянски":

    Бойкикиев се прави на умрела лисица...жива патеричка е на бай ТУЛУП!!!
  • 27 Последния Софиянец

    25 21 Отговор

    До коментар #25 от "Евда":

    Това е световният план за намаляване на населението.Кои сме ние да го спрем?
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    63 20 Отговор
    повечето БЪЛГАРИ НЕ желаеми и не искаме И истанбулска конвенция

    Коментиран от #147

  • 29 Ало

    79 16 Отговор
    Ало Маджо , Ицката е!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Кратуната

    20 19 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    Абе Софянска чиканушка, ти са научи да пишеш на български.Туй Дуолинго пасти да яде.Ты взял тебя на сериозно.Поздрави твоя Елена

    Коментиран от #140

  • 32 Вярващ

    19 39 Отговор
    Хората които имат страх от бога, Не гласуват загерб, бсп и дпс!

    Коментиран от #35, #141

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Behemoth

    20 5 Отговор

    До коментар #32 от "Вярващ":

    Блажени са вярващите!
  • 36 Дельо Хайдутин

    18 10 Отговор

    До коментар #33 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    На сън най много мачка Бою.ха ха ха

    Коментиран от #47

  • 37 Зайко Байко многознайко

    12 5 Отговор
    Хасан беэпеперудника си е эаминал, от петък до днес ми беше наложена эабрана! Тоя миэерник, който е редакторче, но повече обича да участва в чата, като Хасан и да манипулира плюсовете и минусите. Нали е беэ#ичник, го бичат да кара дежурствата по цели уикенди! Эатова го поэдравявам с една тлъста Българска попръжня от старовремските!
  • 38 Bbбббб

    49 14 Отговор
    Нинова имала допирни точки с Пеевски, Христо Иванов има общо управление с Борисов. Да обясни защо и как управлява с мутрата.
  • 39 Чистник

    51 10 Отговор
    Ицката Маджов дали се е изкъпал преди да отиде в студиото? Зер да не излага ДБ.

    Коментиран от #43

  • 40 аз съм

    32 3 Отговор
    Боклукът си е боклук !!!
  • 41 Смела жена коментира слабак

    56 18 Отговор
    Ние Ринокио , не съм фен на Нинова но тя поне се бори за всичко ката мъж а ти пол имаш ли смехурко?😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #45

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Смръдльо е той

    35 7 Отговор

    До коментар #39 от "Чистник":

    Той намирисва защото се подпикова ама така е при всички страхливци!!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 АНОНИМЕН

    24 6 Отговор

    До коментар #33 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    с кървави пари щастие се не гради всичко се връща👍👍👍👍👍👍👍

    Коментиран от #50

  • 47 АНОНИМЕН

    24 1 Отговор

    До коментар #36 от "Дельо Хайдутин":

    ДЕЛЮ кървавипари носят проклятия сълзи👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 АНОНИМЕН

    29 37 Отговор
    КОРНЕЛИЯ НИНОВА е номер 1 БОЙКО Е боклук

    Коментиран от #142

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 АНОНИМЕН

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    ти не си БОЙКО БОРИСОВ
  • 54 Катрина

    26 23 Отговор
    До бай курти 45- А моя доход за 2 месеца е колкото една банкнота от едната пачка на БОЙКО в шкафчето , за 100 банкноти колкото е само едната му пачка трябва да работя 200 месеца а за всичките банкноти от пачките само в шкафчето му трябва да имам 3 живота а за парите му в офшорки трябва 8 години да работи половин България. Ко се подиграваш на Козлодуй че е беден , бедността не е порок а сме бедни затова че 11 години герб крадохте като откачени а народа е оставен на произвола

    Коментиран от #55, #56, #131, #144, #155, #160

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 3303

    50 6 Отговор
    А Христо Иванов забрави че и той е имал допирни точки защото е бил в ГЕРБ!
  • 58 Шаро

    52 4 Отговор
    Още не сте земали кокала и вече не можете да го разделите.
  • 59 Разликата

    53 7 Отговор
    Аз пак си мисля,че скритата лимонка - джендърка Йончева има мнооого допирни точки с джендърската партия на Пинокио Бойкиев. Нинова лични войни като Йончева няма, а има партии за политически противници и затова не се занимава със жълтевини, а внесе 5 вота на недоверие. На ДПС нищо не е спестила. Ленчето рови за една къща,а Нинова казва ,че ще разследва всичките над 400 къщи за гости, в това число и 3-те къщи на Йончева. Пинокио направи десант в Росенец,ноооо и не помисля да прави десанти на Буджака срещу вилите на Прокопиевци или на Черноморец срещу вилата на Чехлю Пастирков. Нинова е политик,а Пинокио и Ленка са кокошкари.
  • 60 Бесен

    53 4 Отговор
    Г-н Иванов, имам един въпрос към Вас. Може пак да дадете инервю или да отговорите в писмен вид тук. И така и така говорим за биографични допирни точки, защо на онова прословуто видео относно Маджо казахте "Чекай сега, по-късно, че сега сме в ефир"? Моля, разяснете? Аз бих очаквал да го изгоните онзи или поне да бъдете изненадан какво Ви пита. Не заемам страна, но е необходим честен и коректен отговор пред всички, защото това не е шега работа и заложено много в тази борба. Убедете подозрителните като мен, че може да ви се вярва на изборите да изведете страната по правия път.
  • 61 Днес нов страшен рекорд

    29 9 Отговор
    436 новозаразени с корона вирус! Идва ада наистина а мислехме шега!

    Коментиран от #108, #126

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Герб победа винаги

    8 17 Отговор
    Оня неграмотния простак ,фаткама Боко чочолина,дето ламаринената му тиква служи за равновесие/умело насочван от ДС на ЦК на БКП/пак е налузил кафявите бикини
  • 64 123

    15 24 Отговор
    От всички партии герб е най привлекателната. Христо ви каза за нинова, а аз ви казвам, че беше си много страшно при костов. Чували с пари са се изнасяли ит едно много богато предприятие. И нинова колко ли енамазала български пари в сащ не вървят. Не на нас. Всички сре и а ани от главата до краката, поне бойко е по така, добряк с една дума. Методи е бил шеф, много добър, красимира ориличала на методи по характер, а бойко е бил красиво хлапе. Водел го методи по пожарната, играел мач с пожарникарите. Той го командвст от вън. Търсете амет от туркие. Явно тойбойчето или меркелица. Кюрди има много в германия и по света сащ и наюите турци им работят. Строители са, през ношта почистват чинове в училища. Много работа в германия кой не харесва батето, но без турски или ненски не става, с кюрда няма как, с нашите турци от бг ще се разберете.. Бойко пак ще спечели 4 или За Президент десен го готвят. Мир да има. Без значение кой. Стягайте се за бачкане
  • 65 Стоил

    51 4 Отговор
    Ти нали беше министър, откоя школа си. Ти пребори ли корупцията, що за безсрамие си ти. Искаш пак да ядеш от кокалите на народа. Ами тази Елена, я да и видим къщите за гости. Толкова сте оядени и сте отишли да плюете. Безсрамници!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Радев

    51 6 Отговор
    Този не случайно го наричат Пинокио. Веднага му личи като лъже.
  • 68 да се чудим

    40 1 Отговор
    Когато си стигнал определена възраст, а нямаш практически стаж и опит реално в управлението, а и изобщо - изключен от адвокатурата, да се изтъпаниш и да правиш дълбокомислени "анализи" на ситуации и личности, да даваш оценки и съвети, а не само грандоманско, а и просташко поведение - типично за комунистическо отроче!
  • 69 Мънка

    36 4 Отговор
    Заеква, разтяга локуми и нищо не казва. Лили Маринкова угодно му суфлира... жалка театрална сцена.
  • 70 хи хи

    38 7 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Това новият виц ли беше? Човекът още не се е научил да работи, щото от всякъде е изгонен или напуснал, стаж няма, но е готов напълно да управлява държавата, ха ха! И Корнела все това повтаря, ама като дойде на власт, и се дъни, а коренът им е един - червената майка-кърмилница!

    Коментиран от #110

  • 71 big

    36 1 Отговор
    Когато говориш за свой политически опонент, добре е да се огледаш за себе си! България е малка страна и е много трудно да не се намерят някои по-близки или по-далечни връзки между хората, т.е. може и реално някъде да са се пресекли техните пътища. Проблема му е, че той е директно в киреча: министър на правосъдието в правителството на Тиквун, а всички говорят за зависимостта на това правителство от Пеевски и Доган, той включително! Морално ли е да говориш тогава по тази тема? Всъщност морал и политика са две коренно различни неща!

    Коментиран от #161

  • 72 Зрител

    36 2 Отговор

    До коментар #1 от "Много добре":

    А Иванов е бездарен шут в този цирк.
  • 73 Зрител

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Несравнимо повече.
  • 74 Капиталист

    20 1 Отговор
    По статистически данни,аи в учебниците е записано,че с корупция могат да се преборят само армията с младите офицери! Но след известно време нещата се връщат , защото докато съществуват парите,докато ги има офшорни зони корупцията движи известни лостове за управление!

    Коментиран от #143, #145

  • 75 Роко

    24 11 Отговор

    До коментар #15 от "Кажи си Ристе":

    А бе не знам дали ГЕРБ и ДПС са в неква коалиция, но БСП-ДПС-ДБ определено са в коалиция в опит да свалят Тиквата. ЗАЩО? Ми защото Тиквата и Гешев казаха че ще разследват приватизацията (в продължение на 10 години тиквата краде и с ануса си, но чак когато заплаши, че ще разследва кражбата на века изведнъж се сетиха, че бил крадец). Не че наистина ще я разследват, но както е казал народът: Страх лозе пази. Все пак организаторът на кражбата е основателя на ДБ, Сокола покрай приватизацията стана неприлично богат (въпреки че той нищо не е приватизирал на свое име, но пък е взел много комисионни), виж фюрерката Кури Импекса приватизира предприятието на което беше директор срещу "огромната" сума от 7000 долара, а и да не забравяме че БСП е партията на олигарсите (хора забогатяли по съмнителен начин и в сравнение Делянчо е като младо пионерче до закален в престъпленията комунист). А да не забравяме КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС въпреки че конкретното име ще остане завинаги този човек е в БСП (по това време с достатъчно власт в БСП но не на ръководна длъжност говори се че е жена с очила 😉)

    Коментиран от #89

  • 76 Кузя

    16 14 Отговор

    До коментар #7 от "Активист на БКП":

    Ми що не емигрира в путинленд, и бъди щастлив, не е лошо да се обесиш на сифишистика пред мавзолея да не се мъчиш повече, въже не си носи там ще ти дадат.......

    Коментиран от #78

  • 77 Роко

    19 9 Отговор

    До коментар #15 от "Кажи си Ристе":

    А да приятелю изборите на които спечели Тиквата не бяха организирани от него (за разлика от изборите за президент примерно). ДПС е етническа партия и има твърд постоянно увеличаващ се електорат (не се нуждаят от "мъртви души"), а преди всеки избори се намират "патриоти" които да консолидират вота на избирателите им с някоя анти турска акция. А когато Местан се опита да разцепи ДПС всички започнаха да го нападат докато го унищожиха. Виж коалиционния партньор на ДПС БСП се нуждае от "мъртви души" за да подържа съществуването си защото електоратът им са на преклонна възраст и по естествени причини намалява прогресивно
  • 78 Роко

    20 9 Отговор

    До коментар #76 от "Кузя":

    Човекът не иска в путинленд иска в СССР просто още не е схванал че Русия не е СССР въпреки че там на власт са все същите комунисти. Всъщност и в СССР неще иска да върне времето назад когато мама и тате са крали на воля без да им се налага да работят
  • 79 В.В.П.

    19 2 Отговор
    Тоя е по прост и от Спас Гърнето...Всъщност и те имат връзка.. У СДС..Пълен цирк...Тоя само гледа в очичките САЩ ...А фабрики,работа,частен малък бизнес,среден...КАТО НИЩО БГ ЦЪРВУЛА ШЕ МУ СЕ ВЪРЖЕ...И ЯДРЕНИ ОПИТИ ЩЕ ИМА В БЪЛГАРИЯ....
  • 80 Фаера

    11 13 Отговор
    ЗА какво купувате от големите вериги магазини спрете догога ще храним евро гейовете България вън от ЕС

    Коментиран от #82, #86

  • 81 тц тц

    20 1 Отговор
    Издънихте се пред Европа. Ако те изберат Европейската подкрепа за БГ отпада остава ти мутренската. Ако изберем чалгар ме ми се мисли
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 4636

    24 4 Отговор

    До коментар #8 от "Кире":

    Значи не виждаш нищо лошо в това,че в ЕП ДъБъ,БСП и ДПС са се обединили и се подкрепят в приемането в БГ на ИК,джендър бракове,признаване на македонско малцинство в БГ и приемане на турския език и повече права и свободи за етноса,защото българите ги обиждаме и подтискане?Това ли ви в върховенството на закона?Това ли ви е проблема?Хайде тогава ,които се чувства подтиснат да се прибира към родината си-Турция,С.Македония и Индия,а джендърите има държави,където да си вдигат сватбите!Това признаване на малцинства може да ни коства след време територия.
  • 84 А ти как си позволяваш

    12 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    Скъпи коли жени и бело. От къде пари.
  • 85 МоДжО

    20 2 Отговор
    Съсипахте я тая държава. Хората ги направихте на маймуни. Еволюцията върви на обратно в БГто.
  • 86 Маждуков

    16 2 Отговор

    До коментар #80 от "Фаера":

    Аз пазарувам само в кауфланд и лидъл и искам да отворят Алди и Теско. Не пазарувам от други магазини. Ценя парите си и изкам да получавам за тях това за което плащам. Пък това че е вредно за бизнесът на някой си па Ща ме б'оли к ***ац!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Всичко ще отмине

    11 2 Отговор
    И замине
  • 89 Ами хайде

    20 2 Отговор

    До коментар #75 от "Роко":

    като знаеш толкова, да кажеш кои са забогателите по съмнителен начин - ама не само от БСП, ами и от ГЕРБ, разните там "патриоти4 и под.? А що се отнася до въпросния Христо - ами той къде беше министър на правосъдието и какво направи като такъв, за да бъдат поне изобличени тези незаконно забогатели?

    Коментиран от #152

  • 90 Абе

    25 2 Отговор
    Ристе, къде е Маджо бе
  • 91 аз съм Веска

    29 1 Отговор
    " Христо , кажи си " !? КОЙ ИДИОТ ТИ РЕЖИСИРА РОСЕНЕЦ !
  • 92 Бай Ху (By Who)

    30 3 Отговор
    Не харесвам Христо Иванов, защото е тунеядец без един ден трудов стаж (в широк смисъл), защото съм против Истанбулската конвенция, еднополовите бракове, антибългарската дейност на БХК и всички останали соросоиди, изкуственото създаване на малцинства в България и отричането на българското в Македония. Не на последно място и защото това жалко брадато човече е просто маша в ръцете на кандидат олигарха Прокопиев, който нищо не е дал на България, а само взима и който се опитва да се домогне до политическа власт не за да е полезен за народа си. Тези хора очевидно са готови да предадат родината си за власт и пари.

    Коментиран от #95

  • 93 1984

    23 0 Отговор
    А за варненската групировка ТИМ, кога ще започне да споменава някой?

    Коментиран от #98

  • 94 Българин

    20 4 Отговор
    Не отричам, че Христо Иванов казва истини особено що се отнася до Корнела, но с голямаа част от действията си ще доведе до това БСП да спечели изборите и помислете кой ще е премиер.
  • 95 Какво е тунеядец

    5 3 Отговор

    До коментар #92 от "Бай Ху (By Who)":

    Човек който яде риба тон ли. Че кво и е на рибата тон много си е хубава дрогарю дрожер

    Коментиран от #97

  • 96 Керестаков

    8 0 Отговор
    Луната яко движи и нема грижи и нема грижи
  • 97 Бай Ху (By Who)

    10 1 Отговор

    До коментар #95 от "Какво е тунеядец":

    Може и така да се каже 😊 Седи си по цел ден и си яде риба тон.

    Коментиран от #100

  • 98 Е дин

    5 0 Отговор

    До коментар #93 от "1984":

    Шшшшт
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Мажат я на филии

    8 0 Отговор

    До коментар #97 от "Бай Ху (By Who)":

    С Моджо и ядът
  • 101 Оцелял от "градежа" СДС-арски българин

    4 3 Отговор
    Загрижени за насъщния и страданията си,
    целокупния български народ престана вече тук
    да кълне, псува и проклина всяка сутрин
    Сашо Шер за и ДргалЪФския гърбат Ай дук.
  • 102 Хах

    20 2 Отговор
    Маджоооооооооооов, болшевик такъв. Скрий се вече, не разбра ли, че нормалните българи не те искат.
  • 103 Оцелял от "градежа" СДС-арски българин

    9 3 Отговор
    Загрижени за насъщния и страданията си,
    целокупния български народ престана вече тук,
    да кълне, псува и проклина всяка сутрин
    Сашо Нереза и ДргалЪФския гърбат Ай дук.
  • 104 Партията

    14 9 Отговор
    Не знам за Корнелия, но Л.Павлова и Сачева са биографични близнаци на Пеевски! Вундеркинди, благодарение на комунистическите си родители и дядовци!
  • 105 ТЯ Е

    6 2 Отговор
    АКОКОБИЛКИНА Я ЛАНСИРАТ ЗА ЛИДЕР НА ГЕРБ ИЛИ БСП ПОБЕДАТА ИМ Е 100%.........Нaтaлия Кoбилкинa
    Ceкcoлoжкaтa кoмeнтирa прeд Нoвa тeлeвизия филмът "Пeтдeceт нюaнca cивo":
    Ceгa жeнaтa cи търcи нaчин дa бъдe зaдoвoлeнa. Ceгa или никoгa!

    Коментиран от #149

  • 106 Антикомунист

    10 1 Отговор
    Ами твоите биографични данни ??????
  • 107 Антикомунист

    12 0 Отговор
    Като си антикомунист точно на Лили Маринкова се изповядваш
  • 108 Пропаганда

    10 4 Отговор

    До коментар #61 от "Днес нов страшен рекорд":

    Не идва ад, а кражбата на "Едни пари" ще продължи. Ако корона вируса е страшен, какво са 70000 починали от сърдечно съдови заболявания през миналата година? За този много по страшен проблем и дума не се обелва! Защо махнаха БДС на храните? За да ни тровят с отрови и всевъзможни боклуци законно! Да не говорим, че няма фиктивен контрол на храните. Корупцията там е по страшна, понеже си играят със здравето на хората. За такива проблеми трябва гласност, а не само да мислим как да се очерняме пред света, за лична изгода.
  • 109 Shponka

    22 10 Отговор
    Тоя, тримата арменци, Нинова и Радев да поемат разходите по почистването на обезобразените сгради със счупените яйца. Те подстрекаваха хората да вършат безредици.
  • 110 Гост

    6 8 Отговор

    До коментар #70 от "хи хи":

    Да на всички коренът им е един, само на ГРОБ не е ! Там са най-големите комуняги там в ГРОБ !

    Коментиран от #135

  • 111 Криеш името си страхливец

    17 3 Отговор
    Христо Иванов, вие имате политически допирни точки с Бойко Методиев и финансово допирни с .....? Бареков го разбрахме след фалита на КТБ. А за тебе след изборите ще разберем! Като всяко политическо лице си зависим и не си сам! Въпросът е аз дали ще съм с вас? Малко вероятно!
  • 112 Благодаря

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "Активист на БКП":

    Няма нужда. От какво те "освободила" Русия 180г спъва развитието на България назови един революционер който е харесвал Русия с факти така че благодарим им нема нужда

    Коментиран от #153

  • 113 Неутрален

    12 3 Отговор

    До коментар #7 от "Активист на БКП":

    Както се вижда тук има другари, които с нетърпение очакват червените ескадрони и руските "богатири". Ако това е представителна извадка на обещството, жална ни майка. Искрено се надявам, че поне 70% от тях са съветски тролчета.

    Коментиран от #154

  • 114 Провидението

    15 3 Отговор
    И ти не споменаваш Божков, ама ние си знаем. Понасм ръдваш малко и на фатмака, ама нали сме с маски не те усещаме... Абе, нищо не става от тебе, Христоо...
  • 115 Мария

    15 0 Отговор
    Резили.Разтръгнали се из Европа,защото тук са бити карти.
  • 116 Мушмул

    16 1 Отговор
    А твоите допирни точки са с едни олигарси - спокойно всички ги знаем. Ти каво ще допълниш, Ице?
  • 117 този

    16 1 Отговор
    Е ти чучело продажно като имаш много допирни точки с Маджо защо не говориш за тях
  • 118 Михаела

    14 3 Отговор
    Корнелия Нинова обаче има и много допирни точки с Христо Иванов - и двамата не са стока и трябва да стоят далече от парламента!
  • 119 Виктория

    16 1 Отговор
    А Христо едно нещо умее най-добре - да храни другите. В това е най-добър. А нещо градивно да направи - тогава е нула.
  • 120 НЯМА ТАКЪВ ДЕБ@ИЛ-#2

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    При слепите хора, се изостря слуха, при глухите зрението, при простите, неграмотните и с гладки мозъчни гънки, желанието да се изказват по всички теми. Изгоненият от АК Хр. Бойкикев и нереализирал се както в живота, така и в политиката, се опитва да се домогне до държавните пари и безотговорна депутатска заплатка. Нали трябва да връща на приятелят си Прокопиев. Никой не дава безвъзмездно, а след това да лобира за оправдателни присъди на олигарсите. 1. Интересно, защо се срамува от фамилията си Бойкикев? 2. Странно, че при отиване до Догановският сарай, целенасочено подмина морският лукс имот на Прокопиев! Трябва много да мразиш държавата и достойнството, че да гласуваш за този "соц"комунистически олигофрен, за М. ГАЛЕВА и чалгаджията. Бива да има некомпетентни, прости, неграмотни и мързеливи, но в Б-Я С лопати да ги събираш. Неграмотните и необразованите, да не гласуват и по-малко да си показват простотията. Не си последният софиянец, ти си един от бг паразити!

    Коментиран от #150

  • 121 Знаменосеца

    14 1 Отговор
    Политика си направи реклама с знамето на България.Толкова бил възмутен на росенец не за друго..Знамето,знамето било поругано...Абе ей.... На КОЙ ще ги разправяш тия бе моралист!?Ааа,оня се обади на Маджо да знаеш!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 МОЛИ

    13 2 Отговор
    ГЛУПАКО,ТИ В ЧИЕ ПРАВИТЕЛСТВО БЕШЕ МИНИСТЪР???КОЙ ТЕ ИЗПРАТИ И С КАКВА ЦЕЛ,НО ПОНЕЖЕ СИ ТЪП ,ТЕ НАДУШИХА И ОВРЕВЕМЕ ТЕ ИЗГОНИХА.ГЛАДНА КОКОШКА,ПРОСО СЪНУВА.МНОГО ИМА ДА ЧАКАТЕ!!САМО НЕ СЕ СЕЩАМ ЗАЩО НЕМОЖАХТЕ ДА ПОДУШИТЕ ДОРИ ВРАТИТЕ НА ЕП.ОБИКАЛЯХТЕ КАТО ГЛАДНИ ПОМИЯРИ С ХРАНТУТНИКА МИНЕКОВ-НАГЛЕЦИ БЕЗРОДНИ.ОТИДОХТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЪЛГАРИЯ,НО ВИ ПРИСЕДНА,ЗАДАВИХТЕ СЕ!!!
  • 124 Румен Р

    6 1 Отговор
    Ицо Маджуна-мутрите вън.
  • 125 Пенсионер

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кире":

    Ако някой казва истината и се бори за нея трябва да доведе нещата до край. Христо Иванов нито има такава възможност, нито има за цел. Той всеки ден само хвърля в пространството, във всички посоки някакви негови прозрения и-нищо. Прозират други цели.
  • 126 Корона👑Морона

    1 2 Отговор

    До коментар #61 от "Днес нов страшен рекорд":

    Кажи на теа хора
  • 127 Анонимен

    8 2 Отговор
    Барселона гейт е един балон, също като хората които го надуват. Христова партия наследник на партия виновна за най големия грабеж в България. Толкова ли е къса паметта на народа?
  • 128 Бая допирни

    8 0 Отговор
    Пинокиооооо...,бегай да правиш десант при вилите на Прокопиевците и при вилата на Чехлю на Черноморец ,че с тия имаш бая допирни биографични точки.
  • 129 дядо курчо

    10 0 Отговор
    кристо кристо от теб и от върба свирка не става надуваш заекващи кавали от всички трибуни защото ти се смеят на фалшивата мелодийка която е една и съща надуваш и плачеш
  • 130 Санчо Паса

    5 0 Отговор
    Боклук!!!
  • 131 ДО #54

    9 0 Отговор

    До коментар #54 от "Катрина":

    Сн.с шкафчето е фалш, но фигурантът има 50 млн.в швейцарска банка, да не говоря за откритите военни секретни д-ти в президентството. Защо и с каква цел, като мястото им не би трябвало да е там. Вместо да си плямпаъе глупости, Националната сигурност на Б-Я, не е ли най-важна? За тази тема мълчите, като риби! К. Импексова си приватизира Техноимпекс+имот в Хараре/Зимбабве, лукс имот в Гърция, където е акустирала яхтата на В. Божков+лукс имотите в Б-1. Защо Хр. Бойкикев е изгонен от АС като некадърен? Интересно, как се разходи до сарафите на Доган, а услужливо пропусна да протестира пред финансиращият го приятел, олигарха Прокопиев? Защо се срамува от фамилията си? По същият начин, да обясните за разграбването на д-вата, за приватизацията чрез РМД-та, за откраднатите спестявания и пенсионният фонд, над 200 млрд $, за оставеният заем от Живков над 10 млрд. $+заемите, които раздаде на Либия и др.и не са върнати. Участвалите са и днес в БКП/БСП, К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, Р. ОВЧАРОВ, Огн. ДОНЕВ, Р. ПЕТКОВ, децата и внуците им в партията, без 1 ден трудов стаж, куфарчетата за олигарсите, доносниците на ДС и т.н.). Този период вечно го подминавате, все едно не го е имало. Но той съществува! За милионерите от БКП и ДПС, мълчите. За кредитните милионери на КТБ, мълчите! Бъдете честни, поне пред себе си!
  • 132 Протестър

    4 0 Отговор
    ТВОИТЕ ДОПИРНИ ТОЧКИ СА САМО В УСЛУГА НА ОЛИГАРСИТЕ, ГЪЗОБЛИЗЧО ЧЕРВЕН.
  • 133 Употребените хора

    5 0 Отговор
    От площада те смятат за политически инвалид в агония. Най якия усро в политиката ни. Бегай на далече че ще хапнеш дръвцето.
  • 134 Я ПИНОКИО

    3 0 Отговор
    От къде ипълзя тая ларва акъл да дава. Марш в дуката веднага глист.
  • 135 Медуза Горгона

    4 0 Отговор

    До коментар #110 от "Гост":

    А това да се изкарваш по-свят и чист от ангел небесен, да говориш за демократични ценности, дотолкова да се самозабравиш в това си поведение, че да оплюваш европейски лидери в не морални задкулисни интриги, а да забравиш удобно за собственото си комунистическо семейство и произход! Щял да работи! И какво ще изработи, ако смея да попитам?! Да вдига все народни въстания? Да събира разни платени (не от него) лумпени да крещят и вдигат лозунги? Единственото, което ще постигне е да възцари на власт въпросната Корнелия Нинова, когато "на Борисов му се види края". Окаян нещастник! А може би си има своя си цел човекът, да влезе в следващия парламент и да смуче партийна субсидийка?
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Антирадевист

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Поне мисли, за разлика от тебе, безмозъчна червена грешка на природата.
  • 138 Антирадевист

    1 1 Отговор
    Е, откъде е тази белослатинска коза - там пръскащите червена комунистическа помия са изпуснали варелите.
  • 139 Антирадевист

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да, бе точно тая коза. Ти си тотална откачалка. Просто нямаш нормален мозък. Червената помия го я обхванал тотално. Просто няма място за друго.
  • 140 Антирадевист

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Кратуната":

    Ей от такива не можем да се разминаваме в София. А кой ги докара тук тези селендури неграмотни, а?
  • 141 Антирадевист

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Вярващ":

    Мен не ме е страх, ама няма да гласувам за никого.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Антирадевист

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Капиталист":

    Наивник, битката е лична. КУрнелия е Козирог, а те са силно властолюбиви.
  • 144 Хмм

    5 1 Отговор

    До коментар #54 от "Катрина":

    Ти как ги преброи пачките, че и ги сметна в собствени заплати?! Видя ги, подуши ги, брои ги. Толкова лековерен и прост народ! Лъжат ви, манипулират ви и после ви се подиграват. Заслужавате си го
  • 145 Антирадевист

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "Капиталист":

    За съжаление и младите офицери ги е страх. Не знам от какво, ама ако висшите им началници са фатмаци като фелдфебел Радев, за какво говорим
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Антирадевист

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Неграмотник, не стига, че не можеш да мислиш, но и не можеш да пишеш. Май всички БКП-и и последователите им сте такива.
  • 148 Антирадевист

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Съветска ли бе, гъзолицо северен?
  • 149 Антирадевист

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "ТЯ Е":

    И по-добре ще я ръководят тази партия. Хахахахахаха. Добро предложение :) :) :)
  • 150 Браво

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "НЯМА ТАКЪВ ДЕБ@ИЛ-#2":

    Много точно казано. Подкрепям напълно
  • 151 Антирадевист

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ама като толкова искаш и викаш Сбогом, що си още тук. Леви, леви на север.
  • 152 Роко

    3 2 Отговор

    До коментар #89 от "Ами хайде":

    Мога да ти кажа и кои са забогателите гербаджии и птрЕоте (не сложно и сам да се образоваш информацията е публична). Но коментарът ми беше ЗАЩО протестират СЕГА (което обясних с нагледни примери за по - глупавата част от сънародниците ни). Тиквата краде от години и всички си траеха докато не ги заплаши че ще провери далаверите им (траеха си защото и те крадяха заедно с него, а той не ги гони за минали кражби, но после дойде ковида и парите намаляха и започнаха да си гледат взаимно в канчето и решиха че не е честно Тиквата да краде колкото тях)

    Коментиран от #156, #163

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 ХАХАХА

    4 1 Отговор

    До коментар #113 от "Неутрален":

    Да подадат заявление за получаване пенсиите в рубли. Тогава да преценят,как биха я карали?
  • 155 Роко

    4 0 Отговор

    До коментар #54 от "Катрина":

    Катке мари би ли обяснила кво аджеба работиш та взимаш за ДВА месеца под 1000 лева (само да припомня МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В България е 620 лева както и да го смятам това са поне 1240 лева)
  • 156 ДО РОКО

    7 1 Отговор

    До коментар #152 от "Роко":

    Когато изаминеш дългият и труден път на ББ, заемеш поне 1 от постовете му, направиш поне 1 смислено нещо в интерес на Б-Я, ще имаш право на обидни квалификации. Думите ти вървят, преди мисълта, поради липса на такава. Имаш ли документи, с които да докажеш твърденията си? Но има д-ти за "соц."комунистите, как разграбиха и фалираха д-вата, за приватизацията чрез РМД-та и задкулисните приватизационни сделки (видната приватизаторка К. ИМПЕКСОВА), за банковият фалит (Р. ГЕЧЕВ), за ограбените соестявания и пенсионният фонд, възлизащи над 200 млрд. $. Има д-ти и за оставените над 10 млрд.заеми от Живков, както и изнасянето на златният резерв за Б. СССР на 3 транша, наредено лично от него. Съществуват д-ти и за трите национални катастрофи на Б-Я. Ето защо, страхът разтресе партийните "соц."комунисти от БКП, когато Гешев каза, че започват проверки на приватизационният и следприватизационен период. ият страх разтресе и фигурантът с не до там безупречно минало, когато се откриха военни секретни документи в президентството, записът му с молба за прикриване д-ти във ВВС, лобирането му за назначаване на бг посланици, връзките му с олигарсите, кореспонденция и т.н. Но да ми повтаряте като папагали едно и също, показвате некомпетентността си! Моля, ограмотете се! Колкото до Хр. Бойкикев, той си има лични цели, както и М. ГАЛЕВА и чалгата. Трябва много да мразиш себе си и да си много глупав да очакваш, че ще те направят богат, за да гласуваш за тях. И те така си мислят,
  • 157 Борис

    8 0 Отговор
    Христо Иванов е обвързан с много олигарси, които искат да точат държавата, не гласувайте за него!
  • 158 КРОКОДИЛА

    7 0 Отговор
    УРАН ГУТУН - СКРИЙ СЕ - ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕШ ОЩЕ МНОГО ВРАГОВЕ .................
  • 159 Асен

    8 0 Отговор
    То с Пеевски допирните точки може да са географски, предвид размерите му… Иванов обаче да не се прави на света вода, че и той има едни кирливи ризи
  • 160 ДО КАТРИНА #54

    5 1 Отговор

    До коментар #54 от "Катрина":

    За мен е очудващо, кога успя да пребориш колко пари има, че да ги сравняваш със своя доход? Пускат ви стръвта и шараните се хващат. Прави са някои, че безмозъчните, лесно се манипулират. Той е Министър-председател на Б-Я, а ти...? Фигурантът има 50 млн.лв.в Швейцарска банка, колкото пенсиите на целият бг народ. Изчисли и ги сравни. Първият 10г. работи в интерес на Б-Я, вторият е национален предател. Интересно за 4г.как и от къде, събра 50 млн.лв., когато не е свършил нищо съществено в интерес на Б-Я, освен скъпо платен екскурзиант, вживял се в рокята на северно корейски вожд. Но вероятно, това не си разбрал. Животът е лична придобивка и всеки го живее такъв, какъвто си го направи. Направи си фирма, поеми отговорност и работи за себе си. Никой не тв спира, но трябва и отговорност. Защо? Както се казва в поговорката "Най ми е лесно, ману да намирам", защото некадърните чакат някой друг да носи отговорност, вместо тях. Научи се, вместо да гледаш управляващите, които носят отговорност за цялата д-ва, да не чакаш на някой, а да поемеш отговорност за собственият си живот. С ББ или който и да е, ти ще си останеш неудачник.
  • 161 ОТГОВОР

    4 2 Отговор

    До коментар #71 от "big":

    Преди да обиждаш обиди, се погледни в огледалото. Там ще видиш най-големият тиквун. Какви хора сте? Хора, които никога, нищо не са сътворили в интерес на Б-Я. Хора, които лесно и бързо обиждат, само защото не са постигнали нищо в животът си. Цунами от простотия...!
  • 162 Минаващ

    3 1 Отговор
    Другари, тук продават ли цаца?
  • 163 РОКООО

    5 1 Отговор

    До коментар #152 от "Роко":

    Ако имаше 2 гр.мозък, не би поставял обидни епитети за когото и да е. А ти кой си? С какво си доприесъл в интерес на държавата? Когато постигнеш това, което ББ Е постигнал за Б-Я, тогава се изявяват с остроумните си писания. Ограмоти се, стани Министър-предсрдател на Б-Я, носи отгоеорност за цялата д-ва и след това се изживявай.
  • 164 Пенсионер

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    С Прокопиев, Костов, Маджо?
  • 165 Жони деп

    4 0 Отговор
    А БЕ МАДЖУН Педераски я върви мейната си
  • 166 Пенсионер

    7 0 Отговор
    Мислех, че Нинова е най-досадния и неприятен политик, но Мая, Елена и Христо Иванов я надминаха. Явно ще има и още изненади.
  • 167 Гост.

    5 0 Отговор
    А ти Иванов не споменаваш Сорос, и зщо подкрепя гей браковете и промени закона от затвор на условна за педофилите и изнасилвачите.... И ти си същият боклук... Като беше мин на правосъдието яде заедно с тях... Сега борба за власт.... Ние сме българи с традиции и сем ценности.... Педофили, гейове и лизбийки не ни трябват... Това не е болест, а мода.... Такива хора да си гледат еротика та и да не закачат децата и нормалните семейства.... Боклуци такива...
  • 168 Шоуменът

    3 0 Отговор
    Не се спира да ръси тъпотии, абе човеко пий си хапчетата и ходи си лекувай мозъка, и никой не те бръсне за слива. Ако има такива и те са за лудницата.
  • 169 Ха-ха

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Много - - - - - ясно никой няма в вашата умрела партия вие сте породия на Неуспешният адвокст, министър и бизнесмен като теб. Парашутисти
  • 170 Някоя си

    0 0 Отговор
    ГЕРБ - ПОБЕДА ЗАВИНАГИ
  • 171 Седесар

    1 0 Отговор
    Поредното предателство на пишман-консерватор. Наредил се той с комунисти и утрепки като Мая. Корнелия търси ченове на Политбюро. Продажници като Христо са добре дошли. Румен Рубльов може да го вземе за секретар. Той видимо си пада по корумпирани типове. Дано го вземе та да се отървем от него.
  • 172 Сатъра

    0 0 Отговор
    Спрете да се наоадате един други, обединете се за да свалите тоя и... Д Борисов пък после ако щете се изпотрепайте на всички ви са усрани гъзовете.
  • 173 гого

    0 0 Отговор
    А ти, Христо, имаш допирни точки с Него. Забрави ли?