Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 21:13 23 970 55

Адв. Величков пред ФАКТИ: ДПС и Делян Пеевски преследват оставането на власт

  • адв. велислав величков-
  • ктб-
  • делян пеевски-
  • прокуратура-
  • иван гешев-
  • бойко борисов-
  • подмяната-
  • 10 ноември 1989 г.

Според адв. Величков е много страшно това, че се трупат дългове, които ще плащат следващите поколения

Адв. Величков пред ФАКТИ: ДПС и Делян Пеевски преследват оставането на власт - 1
Снимка: ФАКТИ

''Наистина бележита дата, която даде началото на един много различен период в развитието на България. Трябваше да замени тоталитаризма с демокрацията, безправието с върховенството на правото, цензурата върху медиите със свободата на словото. 30 години и една по-късно дали го направи е много спорен въпрос, който може да бъде отнесен към всяко едно от последните три десетилетия. Може би първото бе най-важното, там се наливаха основите, както се казваше, там трябваше да случи голямата, качествената промяна. Донякъде тя започна, но не се случи''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Велислав Величков, който е председател на неправителствената организация ''Правосъдие за всеки'', а освен това е и бивш народен представител от ОДС.

''Второто десетилетие бих нарекъл десетилетието на застоя, това са годините от 2001 до 2010, когато общо взето нищо не се правеше, използваше се една инерция, останала от управлението на Обединените демократични сили. Развиваше се бизнес и пазарна икономика, но и много се крадеше бизнес. Тогава започна началото на периода на спестяване или извращение с правото. Много се прехвърляше бизнес, по едни тайни канали, много се регулираше и много се натискаше неудобен бизнес. Това беше по време на първия мандат на Симеон Сакскобургготски, когато за 800 дни не бе оправена България, но бяха раздържавени доста видни държавни монополи и създадени много мощни олигархични групировки или развити групировки. И второто, коалиционното правителство, в което премиер бе Станишев, но също бе на 8-5-3, така мисля, че беше формулата - БСП, НДСВ, ДПС, събираха се даже извън парламента в една военна резиденция в Лозенец, където съветът на тримата решаваше вместо изпълнителната власт и вместо парламента, което бе недопустимо. Но най тежката дума, още оттогава, имаше Ахмед Доган. А не Сергей Станишев или Симеон Сакскобургготски. Това беше периодът, в който трябваше да бъде подтиснат средният бизнес, почти ликвидиран дребният бизнес, и да се налее много енергия в едрия олигархичен бизнес. Това беше периодът, в който се създаваха мощни групировки на олигарси, които искаха да командват и променяха успешно в своя полза правилата, нарушаваше се здраво конкуренцията и поне до 2007 г., когато влезнахме в Европейския съюз и нямаше никакви регулации, можем да кажем, че безогледно се крадеше, без мярка от правосъдието, коригираща'', продължи адв. Величков.

''Третото десетилетие, последното, което сега изтича, аз го наричам десетилетието ''ГЕРБ'', когато вече не се спазват никакви правила, когато се командва еднолично, когато властта се намира в изпълнителната власт, начело с три мандата премиер Борисов, и, разбира се, с благия поглед на прокуратурата, която действа избирателно, която може да съсипе едни бизнеси, но да не закача други бизнеси, която разследва дребни престъпления, но не разследва олигарсите, не разследва големите грабежи на Прехода. Когато се случи вторият банков фалит след този от 90-те години, големият фалит на държавно подкрепената и олигархично захранена банка КТБ, там се оказаха виновни общо взето двама-трима души, или петима, най-виновен този, който отсъства от България. Срещу него главен свидетел се оказа този, който всъщност управлявал банката, но той не е обвиняем, а свидетел. А човекът, който пряко или със свързани лица, е взел най-големи кредити от тази банка, и може би има известно участие в затварянето на самата банка, което също се случи с помощта на прокуратурата, влезнала в банката, не присъства по досъдебното производство и по делото.дори и като свидетел. Т.е., той се изпари Делян Пеевски от историята и делото ''КТБ'''', обобщи юристът.

''Гешев сам каза, в парламентарната комисия при неговото изслушване, че не е престъпление да се вземат кредити, с което той призна, че Делян Пеевски е взимал кредити. Въпросът е при какви условия ги е взимал. Той е бил депутат, олигарх с огромно, мощно, бизнес и медийно влияние, огромно влияние във властта. Дали ги е взимал при преференциални условия, дали са били обезпечени, дали е имало свързани лица, как са рефинансирани, дали са били върнати, дали после са отишли в банка рефинансирани тези кредити, на тези въпроси няма отговор. Но и последното десетилетие бе десетилетието на абсолютното безправие, в което прокуратурата се опита да замести съда, а основният в съд държавата се оказаха специализираните, аз бих ги нарекъл извънредни съдилища, в които масово съдии станаха бивши прокурори, хора от Висшия съдебен съвет, и които обслужват властта на червената тога, т.е, на прокуратурата. Като кресчендо на това безправие се стига до сегашното предложение на прокуратурата да се премахне контрола по правото, което трябва да се осъществи от Върховния касационен съд, да премахнат Върховния съд като трета инстанция по тези дела, което наистина вече е скандално'', заяви още председателят на ''Правосъдие за всеки''.

Той коментира и притеснителни факти около ненужния и ограбващ България ''Турски поток'':

''Има ли възможност българската държава да не придобие абсолютно нищо, но да плати едни 3 милиарда срещу нищо? Толкова е инвестицията за тръбите в България. Ако срещу тази инвестиция не стоят транзитни такси, ако зад нея не стои нищо, понеже ние я плащаме, а тръбите са собственост на руско търговско дружество, то тогава излиза, че българската държава плаща за нищо. Това е пряка вреда, нанесена на българската държава - дали в полза на чужда държава, което също е описано в Наказателния кодекс, дали в полза на частни лица, но безспорно някаква облага е реализирана. Забелязах, че този проект се случва изключително скоростно, без никаква прозрачност, без никаква отчетност, без да се отговаря на никакви въпроси. Въртят се огромни суми в публичното пространство, има твърдения на специалисти, че българската държава е силно ощетена, но прокуратурата не проявява никакъв интерес. И вероятно във влиянието, което е свързано с този проект в България, отново са намесени нормалните герои на Прехода, които винаги се въртят около Движението за права и свободи. Аз бих казал, че тук Борисов е просто един изпълнител, който няма къде да ходи.''

''Факт е, че няколко дни преди влизането на прокуратурата в банката и последвалото фактическо затваряне, бяха изтеглени парите от банката на една голяма компания, контролирана от Делян Пеевски. Този факт бе публично и много шумно медийно оповестен'', върна се адв. Величков на казуса ''КТБ''.

''Имаше един опит да се приберат добрите активи на банката като се отделят от пасивите, ако си спомняте. Да се създаде втора банка, малка банка, на фона на банка Виктория, която също бе под контрола на КТБ, там да се изнесат добрите активи, банката да се запази, да мине като държавна собственост, вероятно след това да бъде приватизирана от когото трябва, а всички лоши активи в КТБ и така да се приключи. Т.е., имаше дори опит, който добре е, че не мина, тъй като много специалисти се изказаха по въпроса и предупредиха, имаше опит за вторично ограбване на активите. Между другото, прехвърлянията на т.нар. вземания спрямо някои привилегировани кредитори на банката, или хора, работещи с банката, също е едно вторично ограбване, което се случи и което остана невидимо за родната прокуратура'', допълни той, а след това коментира делото '''КТБ'': ''Това дело няма да свърши в мандата на г-н Гешев, бил той предсрочно прекратен или пълен. Според мен затова той е толкова спокоен. Когато се разбере дали от това дело въобще нещо ще излезе, или ще е поредният шумен провал на прокуратурата, каквито много сме виждали. Г-н Гешев дали ще е посланик някъде, дали ще работи нещо друго, но той няма да носи отговорността. Въобще в цялата история на преходите, главно на Прехода, главните прокурори обичат да прехвърлят ''горещите картофи'' и несвършената си работа в мандата на следващите, така че те да не бъдат питани. И обикновено в мандата на следващия, или по-следващия, излизат развалените манджи на предишния прокурор, но никой не носи отговорност за тях. Както казва г-н Гешев: ''Прокуратурата за пръв път започна да работи на такива обороти и да разследва силните на деня''. Интересно това дали беше критика към г-н Цацаров, фактически той казва, че при Цацаров прокуратурата не е работила. Аз поне така го разбирам.''

Адв. Величков, който бе деен участник в протестите срещу правителството и главния прокурор, коментира и въпроса защо Борисов така и не може да си подаде оставката: ''На първо място, аз бих казал, че може би вече не това е най-важната оставка. Аз имам чувството, че от Борисов вече почти нищо не зависи, за мен той е човек, който от доста време изпълнява чужда воля''.

''Наистина е хубаво, ако политическата промяна замени десетилетията разследвания и подмените, които се случват на почти всички избори. В протестите има една цикличност. През 1997 г. протестите постигнаха своята цел и в крайна сметка се стигна до едно спасително за финансите и икономиката на държавата положение, (не и за правосъдната система) благодарение на което ние години по-късно по силата на инерцията се оказахме членове на Европейския съюз. През 2013 г. протестите избухнаха по подобна причина. Причината пак беше Делян Пеевски и скандалното му назначение за шеф на всички специални служби. Усетиха ''горещия'' и още на другия ден си подаде оставката. Но исканата оставка на правителството на Орешарски не бе допусната, защото той имаше да свърши едни неща. И тези неща може би свършиха с фалита на КТБ, или по-скоро със затварянето на банката, след което ДПС принуди Орешарски да си подаде оставката, властта отново се смени, а протестът отново остана излъган. Нямаше промяна, имаше подмяна. Ако 2013 г. Делян Пеевски тръгна да става изключително силен, не финансово, а политически, държавнически, сега в момента той е най-силната фигура в държавата - не институционално, а фигурата на скритото влияние. Естествено, зад него стои ДПС и Ахмед Доган. Но се оказва, че след 2014, 2015 г., на практика управляват едни партии, определени на избори, а отзад стои една сянка, която никой не е избирал, и извърша фактическото управление. Никой не е гласувал ДПС и Пеевски да управляват България, но от 5 години това се случва. Най-лошото е, че сега се опитват да уредят следващия мач, следващите избори, които е все по-вероятно да са редовни. Да стигнат до следващите избори, да се забравят темите за прокуратурата, за Гешев, за съдебната реформа, да се стигне до голяма мътилка при изборите, в които да бъде необходимо да се формира мнозинство от много партии, да се сключи някаква сделка с тях, да се излъчи някакво уж експертно правителство, независимо с чий мандат, и ДПС и Делян Пеевски да останат на власт - това е нещото, което те преследват'', коментира още бившият народен представител от ОДС.

За съжаление, протестът поддаде. Аз го казвам с огромно съжаление. Поддаде в такъв смисъл, нали знаете, че когато имате камъче в обувката при всяко положение трябва да свалите обувката, за да го махнете, или когато ви гори пръстът да го отдръпнете. Борисов беше много уплашен, политическата система беше натикана в ъгъла и трябваше да направи необходимите промени. Но в момента, в който протестът започна да намалява, в който се разедини, в момента, в който сега протестът, поне този организиран от Триото спря, те получиха вече алиби да подготвят следващия ход. Сами хората от протеста махнаха камъчето от обувката. Това е най-лошото, което се случи, защото сега имат няколко месеца на разположение да формират следващата власт. И точно това гражданите не трябва да допускат, не трябва да допускат поредната фалшива подмяна, подготвяна от политико-олигархични кръгове и кръгове на бившите служби на Държавна сигурност, да успеят да подменят народната воля за генерална промяна. На нас ни е нужна радикална промяна на политическия модел и модела на съдебната власт, иначе всичко ще си остане същото, такова каквото е било, и след 5-6 години пак ще се видим по площадите, докато пак ни излъжат. Това не трябва да позволяваме'', заяви още адвокатът.

За поредната лъжа на властимащите, касаеща този път изборите, адв. Величков заяви следното: ''Не може да има избори през март месец. Мандатът на Народното събрание, 44-ото, е 4 години. Имаше решение на Конституционния съд кога започва и кога завършва мандатът. Това решение бе взето преди 19 години. Започва с датата на изборите и завършва на същата дата след 4 години. Т.е., мандатът е започнал на 26 март и ще завърши на 26 март 2021 г. Редовните избори се провеждат до два месеца след изтичане на мандата. Т.е., началната дата е 27 март, до два месеца означава, че избори ще има през април или май. Те могат да бъдат на 15, 20 април, но те могат да бъдат и на 20 май. Тази дата предстои да бъде определена. Избори, редовни поне, през март не е възможно да има. Но тук властта искаше да каже: ''Оставете ни да работим, остават 3-4 месеца''. В момента, в който го казваха това нещо, оставаха 6-7 месеца. Сега вече можем да кажем, че остават 4-5 месеца и пак не е невъзможно да се проведат предсрочни избори. ''Малко остава'' и ''Дайте да видим дали ще се приеме или не проектът за нова конституция'' беше ''Оставете ни до Нова година, за да не може след това да ни махнете април-май, когато са изборите и парламентът да си отиде со кротце, со благо''. Уплашиха се от третата част на изречението на Андрей Ляпчев: ''Со малко кьотек.''''

Според адв. Величков е много страшно това, че се трупат дългове, които ще плащат следващите поколения, а освен това с тези властимащи, които управляват страната ни в тази здравна криза, буквално става опасно за живота на хората.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЕСТРА СЕЛЕНИЯ

    13 61 Отговор
    Страшно е че се вземат дългове от Борисов които ще плащат децата ви...Аз нямам деца и не ми пука за заемите които взема Бойко..Искам сега да ми дава..За вас не ми пука...

    Коментиран от #4

  • 2 Абухамид Бухамид

    11 38 Отговор
    Къде е туй студио на Факти ,да ида да пия кафе аз ?
  • 3 ГРАД ТРЪН

    13 23 Отговор
    И КОЗЛОДУЙ няма деца така че трябва да се радва че Бойко тегли заеми и му дава по 50 лева към пенсията...Иначе съвсем да е изпукал от глад..

    Коментиран от #10

  • 4 СЕСТРА СЕЛЕНИЯ

    12 13 Отговор

    До коментар #1 от "СЕСТРА СЕЛЕНИЯ":

    Ниско ниво ,Козлик ,ниско .....
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 8 Отговор
    дълговете ще връщат бъдещите поколения герб ни загробва

    Коментиран от #9, #52

  • 6 Лален

    50 4 Отговор
    Величков ни казва това което знаем и виждаме вече 30г. Няма върховенство , няма закони за милиони, няма достъп до здравеопазване нито до образование. Цялата ви измислена демокрация липсва , пфууи плюя на всички които я подкрепят, крадци и мошенници и демократи ни налазиха пфу
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 40 Отговор
    аз винаги ша гласувам за ГОСПОДИН БОРИСОВ зашото ми дава още 50 лева към пенцията от 220 лева и сега земам 270 лева ми се падат по 8 лева на ден да живея с тях се храня 3 пъти плашам си тока вода интернет телефон лекарства и зимата отоплението с тези пари просто РАЗКОШ затова винаги ша гласувам за ппгерб за да живея добре както сега

    Коментиран от #11, #43, #45, #50

  • 9 Стела Мед сестра по жартьерий

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Другарю Тих Трудещ се ,знаете ли колко струва кохлеарния имплант на Астра Зенека ?
    Много ..... И пет хиляди години да сте пенсионер ,не можете си го купи 😉

    Коментиран от #14, #41

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гербер- Богаташ

    5 30 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Напълно си прав мой колега съпартиец от ГЕРБ! Моя доход на ден е колкото твоята пенсия за цял месец затова винаги с теб пак ще гласуваме за ГЕРБ !!!! ПОБЕДА ГЕРБ

    Коментиран от #13, #42

  • 12 Стела Мед сестра по жартьерий

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Еййй,тузар ,съсипа го ..

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 дядо ви от бг

    11 0 Отговор
    да бегат бързо в турция, че идвааме!!!!! нещастници, неучили българаската история !
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 4 Отговор

    До коментар #13 от "Лален":

    някой пише като мой ник аз никога няма да гласувам за гроб това е господин ник ЛАЛЕН

    Коментиран от #18

  • 17 Стела Мед сестра по жартьерий

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ужас ,депресира ма и ма психоизолира ! Сега ще развия синдрома на отворения хладилник !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Кеми Ловато фул инжекция

    2 2 Отговор
    Курте , още ли си на 45 ве ? Супер Марю ли си
  • 20 Нерегистриран

    1 8 Отговор
    Паляк и да гласуваш, аз съм турчин и ти го казвам. Предварително всичко е решено. Кога ще ходим на строежа на агата сокола, да оийнем кафе, или искаш от бойковото, афе

    Коментиран от #39

  • 21 баба ви от бг

    5 3 Отговор
    хора, никой да не купува на астра зенека нищо, " ваксината" им прави възпаление на гръбначния мозък!!!!!!!колониза.......е направили ваксината на аденовирус на маймуни!?!?!то бива, бива, ама такава простотия не бива! чули, че руснаците направили, ама на каквооооооооо! на човешки аденовирус! е за това други правят на шпрей! нямя пстьор, кох за голямо съжаление!

    Коментиран от #38

  • 22 Кариан

    5 5 Отговор
    Дневната дажба която дава Бойко Борисов на Козлодуй е колкото един хотдог плюс половинка вода! Намален от 8.80 лв.на 7.30 кв. Ето с толкова трябва да живее на ден Козлодуй . Без никакви други разходи. Минах и снимах цените от един павилион пред студентските общежития. Как няма да е доволен Козлодуй от управлението на Герб

    Коментиран от #23, #24

  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 6 Отговор

    До коментар #22 от "Кариан":

    глупости оставка на герб съд з БОРИСОВ присъда и ЦСЗ южно крило

    Коментиран от #26

  • 24 ГРАД ТРЪН

    3 10 Отговор

    До коментар #22 от "Кариан":

    Алейййй вярно било! А четох вчера на обяд Козлодуй кани на кафе да се запознаят Стела от Търново. Та дневната му дажба е един бургер и половинка вода а и той желаел кафе с жена. Че то две кафета и един фреш са също дневната му дажба. Но и то търсело жена!!!! Шоуто е неповторимо....

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Кариан

    5 6 Отговор

    До коментар #23 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аааа искаш да кажеш че не си доволен от Бойко че ти се падат на ден по бургер и 500 милиграма вода че искаш да го вкарваш в Централния затвор ли ?
  • 27 ГРАД ТРЪН

    3 7 Отговор

    До коментар #25 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нямаш какво да кажеш че ми желаеш лека нощ ли?! Разгромен си с факти...

    Коментиран от #28

  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор

    До коментар #27 от "ГРАД ТРЪН":

    постова 26 и 27 вие сте садисти и комплексари

    Коментиран от #29

  • 29 Кариан

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Чакай бе човек. Ние ли сме направили така че Борисов да те е подложил на геноцид и да ти се пада на ден по един бургер и половинка вода? Защо да сме садисти? Само написахме какъв доход и стандарт имаш а колегата от Трън написа че с този доход и ти си искало да пиеш кафе с жена!

    Коментиран от #30

  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор

    До коментар #29 от "Кариан":

    имам си средства пенсия странични доходи плащам си тока водата не съм като братята ви роми не плащат ток вода осигуровки здравни данъци точат ной телк здравната каса уж болни а кючек играете не ми плаща твоя БМБ
  • 31 умен простак

    10 0 Отговор
    козлодуй, остави глупаците да дрънкат глупости. ще цитирам една поговорка:"не спори с глупак,защото ще те свали на нивото си и ще те бие с опит"!
  • 32 СЕСТРА СЕЛЕНИЯ

    3 2 Отговор
    Курти ,ти ,като се самозатягаш ,ползваш ли тресчотка ,или караш по инерция ?
  • 33 Стела Мед сестра по жартьерий

    3 5 Отговор
    Курти ,ти закърпи ли ГолВчето ,че си губеше стотинките през дупките
  • 34 МИЛЕЛА от Чолацовки

    2 4 Отговор
    Многу ми й хубаву да ма водят на Мадоналс до Паткикер Велико Търново ! там Соса Сола и шилешки пuшчета е 5.45 лв.

    Коментиран от #35

  • 35 Стела Мед сестра по жартьерий

    1 3 Отговор

    До коментар #34 от "МИЛЕЛА от Чолацовки":

    Аха ,и кът та закарат с такси на Балиту и одиш да пикайш отсреща във парка на Военоту
  • 36 да се чудим

    7 4 Отговор
    Многознайковците по поръчка нямат край !Всеки акъл дава, особено ако е и стимулиран за това!Дълговете се стари и с високи лихви, рефинансират се с изключително изгодни лихви(над 20 пъти по-ниски) - така правят всички държави, така е правила и нашата държави ВИНАГИ досега още от Тошово време! На кого да вярваме - на този самозван експерт или на МВФ? Благодарение на последния впрочем нямаме хиперинфлация като други страни, защото бордът ни пази

    Коментиран от #37

  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор

    До коментар #36 от "да се чудим":

    но с тези дългове ще плащат и връщат с лихвите нашите вашите внуци внучки
  • 38 ха ха

    7 3 Отговор

    До коментар #21 от "баба ви от бг":

    Ваксината още е у производителя, а вие вече определихте и страничните й ефекти! Ами не се ваксинирайте, като не искате, но не пречете на хората, които имат намерение да го направят! ли хем ви е страх, хем им завиждате? Всеки си носи кръста!
    А може би искате да пробвате руската - която била за животни? Може повече да ви приляга! Много обичате фантасмагориите с фатален край - плашите хората и потривате ръце, че да се откажат и да стигне до вас?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор
    герб ни загробва тотално правителството деиствително не мисли за ХОРАТА за обикновения ЧОВЕК теглят милиярди а кой ще ги връща заробват се поколения напред
  • 41 Хаджи Хаджи Българин

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Стела Мед сестра по жартьерий":

    Не виждаш ли, че троловете на Герб са наша сили и медийното пространство!
  • 42 Бсп богаташ

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Гербер- Богаташ":

    Като мързеливахте през комунизма кои ви е виновен аз натрупах пари за 1лв купчих кримиковци смених 1$за 3000лв икупих болници и хотели да са живи и здрави видинов и костов и с хубаво да споминаваме луканов /когато се създаваха групиравки те/ а за одс/сдс развали къща направи колиба

    Коментиран от #47

  • 43 Крали Марко

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "Лелее! Ората немат умор! Надраскале са ти коджа минусье а я ти зацепих майтапо! Мноо са зуе мноо! ". Аз писах плюссс!
  • 44 Баьо

    2 4 Отговор
    На адвокат не се вярва! Каквото и да каже, за пари го прави. Колкото повече говори, толкова повече са му платили, и манипулира наивните.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Едуард Петров-Едо

    1 4 Отговор
    НАВСЯКЪДЕ! Шесто, Възстановяваме Армията по Модела на Израелската армия! И жените служат! Седмо, Връщаме около 3000000 наши сънародници в Родината! Те отдават сили и енергия за ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ДАЙ, БОЖЕ! АМИН!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хаджиментов

    2 1 Отговор
    Хубаво, но нито дума как гражданите биха поели управлението при едни предсрочни избори. А това е същественото. Защото с едно служебно правителство на Радев неминуемо идват БСП и ДПС, които са в основата на всичко случващо се сега.
  • 49 ФАКТ Е, ЧЕ

    3 0 Отговор
    ДПС ПОДКРЕПЯ В МОМЕНТА БСП ЗАЕДНО НАПРАВИХА ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС И ЗАЕДНО ОКРАДОХА НАРОД И ДЪРЖАВА! КОЕ ОТ ВСИЧКО ИЗБРОЕНО НЕ Е ВЯРНО?!
  • 50 само простите

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    некадърници са зле при това правителство. А може би с три долара доход е по приятно, както беше при руското правителство подвизаващи се в политиката, като БСП и ДПС ?
  • 51 stan4o

    2 0 Отговор
    Опозицията е купена. Резултата е ясен. Само чудо може да помогне България да се спаси от безнадежното състояние в което е поставена в резултат на простотията и алчността на тези, които искат да я управляват. Умният не би затрил държавата си и бъдещето на децата си да живеят щастливи в татковината си. Евреите са най-богати, но защо толкова искат да имат държава. Какви ще са българските генерали, след като няма да я има България? Имали ромски генерали?
  • 52 Дидо

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не само ГЕРБ всички досега играеха за мафията
  • 53 Асен

    1 2 Отговор
    За КТБ, че стана пирамида наистина е най-виновен този, който отсъства от България - Цецо Мустака!
  • 54 Токин

    2 0 Отговор
    България няма да се оправи! ДПС и Делян Пеевски преследват оставането си на власт, докато пък уж Демократична България и Иво Прокопиев преследват идването си на власт, за да могат и те да крадат! Така нищо няма да се получи - един олигархичен кръг се заменя с друг!
  • 55 Борис

    0 0 Отговор
    Фалитът на пирамидата КТБ остава най-голямата кражба в съвременната история на България. А главният виновник Цветан Василев и неговите съучастници все още са на свобода.