1 Декември, 2020 17:44 14 015 74

Румен Петков пред ФАКТИ: Не разбираме ли, че нямаме главен прокурор, а слуга на Борисов?

  • румен петков-
  • бойко борисов-
  • интервю-
  • кюлчета злато-
  • пачки-
  • евро

''Борисов демонстрира, че му е ампутирано чувството за срам. За приличие не говорим. Той злепоставя държавата ни в очите на цял свят'', смята лидерът на АБВ

Румен Петков пред ФАКТИ: Не разбираме ли, че нямаме главен прокурор, а слуга на Борисов? - 1
Снимка: ФАКТИ

''Няколко думи за самото интервю. Това е шедьовърът на Борисов в дисциплината ''политическа вулгарност''. Това е в стил свободен гьонсуратлък. Такова нещо аз мисля, че нормалният разум не може да приеме. Аз лично обичам Германия, бил съм много пъти там и съм с впечатлението за психически здрав народ, и съм сигурен, че това ще бъде оценено по достойнство. Друг е въпросът дали ще бъде оценено по достойнство от политическата върхушка в Германия''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ лидерът на ПП АБВ - Румен Петков. В днешното участие в медията ни Петков коментира детайлно интервюто на Бойко Борисов за немския вестник ''Франкфуртер алгемайне цайтунг''.

''Лично аз считам, а и ние като партия АБВ считаме, че европейските институции, министър-председателите на Европа трябва да кажат ясно оценката си за това, което се случва. Впрочем, интервюиращият много услужливо пропуска въпроса с аудиозаписите'', добави Петков, който някога бе и вътрешен министър.

''Интервюто само по себе си е низ от лъжи и спекулации. Примерно, Борисов твърди, че има изключително стабилна банкова система, направил невъзможно прането на пари в нея. Е, колко да е стабилна като фалира една банка? Колко да е стабилна като преди няколко месеца нашите пари, без да ни питат, бяха налети в друга банка, за да бъде стабилизирана?'', запита той.

''Той твърди, че е спряна контрабандата на горива, цигари и алкохол. Лъже! Още първите три месеца на първото му правителство те изгониха американо-холандската компания, която мери в цяла Европа контрабандата на цигари. Изгониха ги и той си назначи една шайка негови хора, които както бяха тръгнали да обявяват снижаването на нивата в контрабандата на цигари ние щяхме да излезем на минус. Последните сериозни арести за контрабандата, казвам го със съжаление, бяха 2007/08 г. По Бургас, по Благоевград, по граничните пунктове, вътре в страната за незаконното производство'', продължи лидерът на АБВ с анализа на интервюто на Бойко Борисов за немския вестник ''Франкфуртер алгемайне цайтунг''.

Според Петков Бойко Борисов е част процеса на контрабандата. ''Ако праснат някой дребен гешефтар, той просто не се е отчел, той не участва в пълненето на шкафчето'',допълни бившият вътрешен министър.

''Той е много горд, че сме платили самолетите F-16 напред. То няма завод. Това е плащане на такса спокойствие. Нали основната мисия на този състав на посолството беше подкрепа на България в борбата с корупцията по високите етажи? Ако Съединените щати не кажат ясно, те ще потвърдят това, че Борисов си е платил и те по тази причина няма да се занимават с него. Същото нещо се цели с купуването на бронетехника от Германия. При положение, че ние можем да я произведем и при положение, че немската компания ще ангажира български подизпълнител, който да я направи. Кораби, бронетехника, това е плащане. Каквото и да купуваме в тази ситуация, в която имаме съсипия на отрасъл ''туризъм'', в която ще имаме хиляди и хиляди безработни, да купуваш военна техника... От кого ще се пазим, за какво ще се пазим? Парламентът не проявява никакъв интерес, никаква чувствителност към тези неща. И всичко това минава под егидата да се превъоръжаваме. Толкова се превъоръжихме, че въздушното ни пространство се охранява от чужди самолети. Ние, които сме първата авиация в Европа, ние, които сме извършили първия боен полет е Европа. Такъв срам, такъв позор, и в този позор съучастници са и министърът на отбраната, и председателят на Комисията по отбрана и сигурност. Впрочем, ще остане в историята с една изключителна фраза, че с избора на самолетите F-16 избираме лайв или жизня. Е, той толкова години изкара в жизня, защо сега ще избере да плаща с нашите пари лайв?'', запита Румен Петков

За учебника на КГБ, по който според Борисов са го ''омаскарили'' и който той споменава и във въпросното интервю, Румен Петков заяви следното: ''Това са пълни простотии. Вече много малко от българските работещи в тези служби са чели тези учебници. Борисов може би ги е чел, защото той е завършил Академията на МВР.''

''Има нещо простичко. На 17 юни бяха показани снимките с шкафчето с милион евра и кюлчета злато. На 20 юни аз лично съм казал, че момичетата, направили тези снимки, трябва да бъдат отличени с пулицър, защото за това се иска гръбнак, иска се смелост. Няколко дни по-късно излязоха анализи на лаборатории, че снимките са истински. Пет месеца по-късно казва: ''Да, бе, една жена''. Той човекът, красивата жената лесно го превземала. И решил вече край, жени не понася, ще сменяме ориентацията. Това си е негов избор. Какво занимава германските читатели с това си фундаментално решение. Пет месеца на него му трябваха да си признае, че снимките са истински. Ние сме внесли на 20-ти този месец в Народното събрание искане за тази постоянна комисия, тя иска, освен на снимките, разследване и на аудиозаписите, в които оценката и мнението за редица европейски лидери, колко са лидери е друг въпрос, така се казва, за нашия президент, за онова от Кърджали, са повече от ясни. Обърнали сме го до всички 240 народни представители'', заяви още лидерът на АБВ.

''Аз казах, че не е една, че са повече. Аз съм го казвал и друг път, снимката на спящия ББ, тя е правена от един човек. Но снимките горе - на шкафчето, на другите неща, те са правени, докато някой го ангажира долу. Аз го казах преди повече от три месеца, че снимката на спалнята, на банята, на хола, е правена по силата на това, че: ''Момичето дойде, какво да го правим''? ''Да влезе и да ме чака, аз закъснявам малко''. Той го казва едва в това интервю. И това е логика, тук не става дума за познание. Още повече, да се твърди, че по учебници на КГБ някой внесъл един милион евра... Аз като гледам шкафчето тази жена е вървяла със сак. Дамската ѝ чанта и да не я проверят, сака ще го ще го проверят'', коментира Петков.

''Защо анкетна комисия парламентарна? Защото вика шефа на НСО и му казва: ''Дай ни от 2017 г. насам всички, които са посещавали вилата''. Борисов много добре знае кои са посещавали вилата. Вика и Борисов. Сега, ако с годините е започнал да забравя, това е друг въпрос. Аз считам, че не всички момичета, които са влизали във вилата, са записвани. Както го изисква правилникът на Националната служба за охрана. Аз считам, че той е казвал: ''Не. Колата влиза, вдигате бариерата, човекът слиза пред вилата, влиза вътре, вас това не ви интересува, излезте от вилата''. Достъпът е на Националната служба за охрана и НСО може да каже, че има случаи, в които нерегламентирано са влизали лица, т.е., не са идентифицирани лицата по надлежния ред и Борисов трябва да каже кои са тези лица'', поясни той.

''Какво казва той с това нелепо интервю? Който и от вас - премиери, председатели на Народно събрание и президенти, да дойде в България, нали виждате нашата служба за охрана какво може да направи? Той посяга върху държавата и нейните най-стари институции по един изключително циничен начин. Този с човек, с това интервю, Борисов демонстрира, че му е ампутирано чувството за срам. За приличие не говорим. Той злепоставя държавата ни в очите на цял свят, защото вестникът е авторитетен, вестникът има популярност далеч не само на нашия континент. Той ни злепоставя с една лекота на човек, който няма усещане за вчера, но няма очакване от утре'', каза още Румен Петков.

''Аз искам да използвам Вашата висока трибуна и да се обърна към автора на интервюто. Аз съм готов да направя този анализ пред ''Франкфуртер алгемайне цайтунг''. Не заради друго, а за да се знае, че в България не сме шайка идиоти, които вярват на подобен род нелепици. Защото да свързваш Коминтерна, Москва, Северна Македония, F-16, шкафчето, много голям бъркоч е в горния завършек на тялото на този човек. И всичко това, то удря България. Не че това го интересува'', смята лидерът на АБВ.

''Eвропа, ако не каже баста, значи Европа приема този подход. Впрочем, Туск даде едно много нелепо обяснение. Борисов му се бил изповядал... Братчед, изповядваха се на босовете на мафията. Ако ти се вживяваш като такъв...'', обърна се Румен Петков към Доналд Туск.

Лидерът на АБВ е на мнение, че на Бойко Борисов му е подсказано да даде интервю именно за германска медия, защото в крайна сметка Германия е най-големият фактор в ЕС.

''Не съм изненадан, че няма сериозни анализи по онези 3-4 телевизии, които са в тези 99%, за които вие говорите. Самият факт, че там се бяга от тези анализи, самият факт, че в парламента не се води този дебат, самият факт, че в политическото пространство всички някак си гледат да избягат от темата - шкафче, милион евра, кюлчета злато... Аз питам от два месеца: има ли някаква финансова група, или нещо такова, в България, която да е поръчала десет кюлчета злато с лика на Бойко Борисов? Никой не иска да отговори, в това число самият Борисов. Ние не разбираме ли, че нямаме главен прокурор? Имаме главен слуга на Борисов. Прокуратурата, главният прокурор не разпореди незабавен обиск на вилата на министър-председателя, не го отстрани до приключване на разследването, че беше възложено на една прокурорка, която каза, че ще очаква да получи кюлчетата със злато и еврата, за да започне ефективно разследване, защото това били веществени доказателства'', възмути се политикът.

''Една част от обяснението за не гласуващите хора е погнусата. Аз също имам вина, защото аз 30 години участвам активно в политическия живот на страната. И затова съм казал, че не съм кандидат за нищо - в прекия и в преносния смисъл на думата. Защото хора като мен трябва да имат и достойнството, очите да... Малко по-назад'', обясни Румен Петков.

''Аз не знам дали президентът ще реагира. Както е известно аз съм от тези, които са отправяли критични бележки към президента Радев. Но в случая е толкова просташко това, което Борисов прави, че няма накъде. Ами, на един от най-близките му хора баща му е служител на Първо главно управление. Той самият, нима не се отъркваше около останалите ръководители на Държавна сигурност. На мен примерно Бриго Аспарухов ми е споделял, че той го е предлагал'', разкри лидерът на АБВ.

''Като ги говорим всичките тези неща и като насаждаме, че един човек с две академии в НАТО е обграден с хора от КГБ и Държавна сигурност, няма някой, който да гледа сериозно на нас. Защото това всичкото е - КГБ, учебниците на КГБ. Борисов добре е научил учебниците на КГБ, видимо е. Аз не съм ги чел и не ме и интересуват, честно казано, защото не ми е начинът на мислене, не ми е начинът на живот това. Но когато накисваш по този начин, какво очакваш? Понеже Борисов разбира, че няма как, той е в изолация. И това интервю цели: аз съм един от вас, аз си плащам за самолети, за кораби, приемете ме''. Той неистово търсеше среща с канцлера Меркел по време на председателството сега, германското, и, разбира се, не я получи'', добави още той.

''С тези нелепи мерки, последната заповед на здравния министър, оставям настрани, че ние моловете ги затворихме след като затворихме училищата. Моловете и кръчмите ги затворихме след това. Сега с голямо нетърпение очаквам с какви аргументи ще отворим ресторантите в хотелите в края на тази седмица. Защото част от тези, които пълнят шкафчето и са поръчвали кюлчета, те ще кажат: ''Ей, братчед, 8 декември, какво правим ние?''. И той няма избор, защото когато ти подаряват ски в калъф от крокодилска кожа и ти му се радваш, когато ти дават кюлчета с твоя лик и ти им се радваш, идва моментът на рестото'', загатна Румен Петков.

''Като казвате профил и анфас, започвам да си мисля, че те с (б.р. Бойко Борисов и Иван Гешев) Гешев малко си приличат. Не само по реколтата в горния завършек на тялото, която се стремят да скрият като отсъствие, но малко си приличат като антропология. И така като се замислям за това започвам да се плаша'', сподели той.

Към края на участието си, връщайки се на темата с момичетата, които са нащракали покоите на Борисов, Румен Петков заяви следното: ''Аз ще използвам още веднъж уважаваната ви трибуна. Аз се обръщам към тези момичета. Момичета, излезте с лицата си. Само това може да ви гарантира спокойствие и сигурен живот. Излезте с лицата си сега и кажете кога и как направихте тези записи. Не го ли направите, не е добре. Мен не ме интересува как си вадите хляба, мен не ме интересува личният ви живот, мен не ме интересуват ангажиментите, които имате, но като българин съм убеден, че трябва да излезете, и като човек, който ви мисли добро. Просто трябва да излезете с лицата си и да кажете: направих снимката тогава, направих ги по този начин, той беше в ''такова'' състояние и се чувствам длъжна да се изправя пред обществото, за да го кажа. Мисля, че това би било достойно от тяхна страна, без никакво значение какъв им е бил вчерашният ден.''

Целия разговор на Лили Маринкова с Румен Петков можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави

    79 19 Отговор
    Всички го разбраха, но страха е по-силен!

    Коментиран от #16, #62, #71

  • 2 Последния Софиянец

    60 27 Отговор
    В 19 00 почва Протеста.Останалото са празни приказки на мишки.

    Коментиран от #11, #53, #74

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бомбето

    53 21 Отговор
    Е как да нямаме главен прокурор?А каскета-слуга на ТИКВАТА какъв е?!
  • 5 Ха Ха

    30 53 Отговор
    Всичко , всичко от Москва ми го говорят ;) .
  • 6 999

    53 62 Отговор
    Защо му давате трибуна на този?
    Той и шефа му са най-нечистоплътните политици в историята ни!
  • 7 Експерт

    35 50 Отговор
    Гешев - слуга на Борисов. Петков - слуга на Русия. А за българите един голям среден пръст.
  • 8 Пиш пиш

    31 42 Отговор
    Гаварит Масква
  • 9 учете езици

    29 9 Отговор
    запалката дори и руския е забравил
    между Жизнь и Жизня /от текста/ има разлика
  • 10 смерш

    34 14 Отговор
    Румен Петков прави напъни отново "да намери място под слънцето",да се самолансира пред едно бъдещо управление анти Борисов.Безспорно пишман генерала има крайно неадекватни изяви от доста време насам и е добре да се пенсионира.За съжаление видимо няма такова намерение.Напротив готви се/а това не е проблем при прогнилата изборна машина у нас/за следващ мандат 2021.
  • 11 Предложение

    34 27 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Отидете и ти, и пикаещия във фонтани доброволци в някоя болница. Така ще свършите първото полезно действие в живота си.

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Последния Софиянец

    6 15 Отговор

    До коментар #11 от "Предложение":

    Там искат млади хора и прекарали Короната.Не става.

    Коментиран от #13

  • 13 Е как

    21 3 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Нали казвате и двамата, че няма корона? Давайте смело, няма да ви върнат.
  • 14 Criminal

    6 12 Отговор

    До коментар #11 от "Предложение":

    A ти какво полезно направи в живота си ?????

    Коментиран от #25

  • 15 Стойко

    23 16 Отговор
    Този откри Америка! Във всяка друга страна ако имаше независим главен прокурор би разследвал огромните финансови злоупотреби на премиера,откъде са милионите евро в шкафчетата на Борисов, кюлчетата злато,къщите в Барселона,поршетата и бутиците там и Бугатито Вейрон на дъщерята в САЩ и поръчковото БМВ Х6 на племенника което бяха откраднали и писаха медиите.
  • 16 Румен Пъпков

    22 11 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Надпреварва се с Христо Бойкикев кой от двамата е по-нелеп!
  • 17 РАДИО ЕЛТО

    21 21 Отговор
    герб ни води към дълбока пропаст безработица глад бедност теглят кредити да купуват за изборите цигански гласове дори ФАНДЪКОВА обяви защото ще теглят заем това е далавера заема ще потъне в нечи джобове а БЪЛГАРСКИЯ данъкоплаатец ще връща дълговете с лихви

    Коментиран от #22

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 читател

    25 11 Отговор
    Докога ще прави безполезни опити да се самореанимира, не разбра ли че отдавна е свършил като политик? Пази боже България от безполезни хора като Р.Петков!!!
  • 20 РАДИО ЕЛТО

    24 5 Отговор
    тия ще източат всичко като навремето МИРЧО циганина източи зърното при управлението на ндсв и дпс
  • 21 Емил

    25 11 Отговор
    Щом руската подлога, Гумен, е недоволен - всичко е наред!!!

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Познайте в кой град

    4 9 Отговор
    Ами който гъкне го изтезават като при Хитлер,нищо не може да се направи,имат цял лагер за изтезания!

    Коментиран от #26, #30

  • 24 Радио Ереван

    13 13 Отговор

    До коментар #21 от "Емил":

    А ако е доволен, тогава к'во? Казвай ГЕРБав ТУЛУП?!
  • 25 то е ясно

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Criminal":

    съдейски от ника, е ясно пък ти какво си направил в живота.
  • 26 Врачка

    9 1 Отговор

    До коментар #23 от "Познайте в кой град":

    Абе няколко пъти Фърлях боб, ама нищо не излиза ... :-( НИЩО. :-(
  • 27 УЖ НЕМА ГЛАВ. ПРОКУРОР ПЪК...

    18 14 Отговор
    ЗА ПЪРВИ ПЪТ Е ПЪЛНО С...ЧЕРВЕНИ КОМ-ПРЕСТЪПНИЦИ И ОЛИГАРСИ ВЪВ..КАУША ?!? А... КАНДИДАТ
    ..ПАНДИЗАДЖИИТЕ,.. РЕВАТ ЖАЛНО ОТ СУТРИН ДО МРАК!!✊😂🇻🇳
    АААХАХАААААА...ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ ДОКАРАТ И... ПЕРАЧКАТА НА МИЛИОНИ НС КТБ-- ЛЕНЧЕТО ОФШОР-МИЛИОНЧЕВА!!✊😂
    УДРИИИИ.... УДРРРИИИИИИ ..ГЕШЕЕЕЕВ
  • 28 Тоя па

    4 5 Отговор
    Последен го разбра.
  • 29 АНОНИМЕН

    6 5 Отговор
    да знаете трола МЕЧО краде никове и се гаври с форумсите напоследък МЕЧО краде ника на КОЗЛОДУЙ с цел да го намразят хората
  • 30 !?...,...

    4 6 Отговор

    До коментар #23 от "Познайте в кой град":

    Казват,че в Перник има лагер за изтезания и опити с хора който е посещаван от доста известни личности!
  • 31 Майна

    13 5 Отговор
    КАКВИ МОМИЧЕТА БЕ, РУМЕНЕ, СЕВДЕТО Е ДОКУМЕНТИРАЛА , ЧЕ Е ПОСТАВИЛА НА МЯСТОТО ,,НАЛОГА,,..ЗАТОВА И ИЗТРИ ОТ ФЕЙСА СНИМКИТЕ , НА КОИТО Е С БЕЛИЯ ЧАСОВНИК..КАКВИ МОМИЧЕТА , КЪДЕ ТЪРСИТЕ..,ВИНОВНИКА,, ...ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ТОЛКОВА МЕСЕЦИ...,КВО ЧАКАТЕ БЕ, СЪНАРОНИЦИ, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ЧЕ ВИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ?
  • 32 zity

    9 6 Отговор
    Бат Румене много си прав ъв всичко в това което казваш . А за учебника за КГБ много се съмнявам ББ да го е чел. Това го учеха само и единствено във факултет ДС . Всичко в държавата е вече отблъскващо, отватително, корупция, откупуване , за Ф ки и за друго, шкавчета с евра и злато, лъжи, демагогия, инспекции с жипки , раздаване на пари от жипката. Това никаго в България не е било.
  • 33 the judge

    6 1 Отговор
    и европа ако загърби демократичните ценности и си затвори очите ще трябва да се върнем на поправителен по история
  • 34 Алчността няма граници

    6 4 Отговор
    Верни думи изречени от един неверник. Винаги има алтернатива и не се оставяйте да лансират едни и същи муцуни, които се хапят за участие в разпределянето на общото благо.
  • 35 уууууууууууууу

    13 3 Отговор
    Ай-ай-ай, пикаещият във фонтани.
    Какво направи ти за България освен че беше съосновател на АБВ и подкрепи тегленето на 16 милиарда, въпреки че преди гласуването отричаше, че ще го подкрепиш.
    Аман от лъжци и фурнажийски лопати.
  • 36 Бат Вальо

    15 13 Отговор
    Много ме кефите с вашите истерични изблици!!! Виждате, че въпреки якото плюване срещу ББ /а вероятно и заради това/, рейтингът на ГЕРБ /20%/ е стабилен и леко, но устойчиво се вдига, а на БСП продължава да спада /13.5%/ - разликата вече е повече от 6% ... ДПС и ОП са с по 7%, а всички останали мераклии за власт са AUT - под чертата!!! РИвали нИ рИвали - туй е дИрИджето ... стягайте се за кабинета БОРИСОВ IV !!!

    Коментиран от #39

  • 37 БГ циганин ром

    2 11 Отговор
    Най - добрият българин в БГ е циганинът. Циганите са обичани от българските жени, за предприемчивост. А българските мъже просто нямат какво да предложат на българките, освен заяждането и висящата си наденица. И в бой един циганин ще убие десетима българи.
  • 38 ПЕНКО

    12 4 Отговор
    РУМЕН ПЕТКОВ -ОФИЦИАЛНО ЗАЯВИ ,ЧЕ СИ Е ИЗЛЕКУВАЛ ПРОСТАТАТА И ВЕЧЕ НЕ ПИКАЕ ВЪВ ФОНТАНИТЕ НА ПОЛИТИКАТА И ИМА ПОЛОЖИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПОЛИЦАИТЕ ,КОИТО СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА В ПЛЕВЕН !!! БНБ ПРЕДЛАГА- КЮЛЧЕ ЗЛОБА- Р.ПЕТКОВ - ЮБИЛЕЙНО - ОТ СТИРОПОР !!!!!!!!!!!!!!
  • 39 Стойко

    8 5 Отговор

    До коментар #36 от "Бат Вальо":

    Ти луд ли си? Имал чувство за хумор и цитирал Барометър ! Такава агенция не съществува и не е вписана в регистъра! Социолога Цветозар Томов бе казал че такива са срам за социологията в България. А същите тези съществуват и са на издръжка на ВМРО и преди година бяха дали че на кметските избори в София Джамбазки с 21% отива на балотаж с Фандъкова а той имаше 3%. В действителност ГЕРБ са не повече от 8-10%в момента

    Коментиран от #40

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Петков

    6 2 Отговор
    той е слуга на всички покрай управлението , не само на бойко.
  • 42 Разбирам, че Гуменовците

    7 7 Отговор
    Сте изтрещяли
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бат Вальо

    5 3 Отговор

    До коментар #43 от "Стойко":

    Ама ти нямаш смелост да му го кажеш лично, или ти е трудно да изпълзиш до него ... така, анонимно е безопасно, а ... нееее, само се заблуждаваш ...

    Коментиран от #46, #47

  • 45 КРОКОДИЛА

    8 6 Отговор
    МУМИЯ ПЕТКОВ ОЩЕ ЛИ СИ ЖИВ ....................
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 БУМ

    9 4 Отговор
    По-долни твари от крадливата Тиква могат да бъдат само лакеите-надничари, които още му лижат яката дупара тук във форума!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ЖОРО

    7 2 Отговор
    КВО ПРАВИМ АКО МОМИЧЕТО Е ВЕЧЕ МЪРТВО...МОЖЕ И ОТ КОВИД...В МОМЕНТА ВСИЧКИ МРАТ ОТ КОВИД..НЯМА ИНФАРКТИ , ИНСУЛТИ...КРАЖБАТА ВЪРВИ ЯКО..ОСТАВКА...
  • 52 мъртъв

    2 1 Отговор
    Полей сакасиите в ЛА ПИАЦА!
  • 53 Ироничен

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Това кое поред въстание е?
    Ще има ли нещо изобщо?
  • 54 Ясен

    6 6 Отговор
    БМБ е дебела, разплута и смърдяща гад, изпълзяла от най-мрачните, и влажни ъгли, на АДА
  • 55 радан

    5 2 Отговор
    ти изпика ли се в шадравана преди да се изкажеш
  • 56 Направете преврат

    3 6 Отговор
    Стига само думи
  • 57 Всичките

    7 2 Отговор
    дето сте ги строили в редичка да плюят по Бойко, общо на изборите няма да вземат и 1%. Дерзайте!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Rumen Petkov

    2 0 Отговор
    Г-н Куйович,Уйович,Муйович и всички които завършвате с тая сакрална сричка,защо не се засрамите?
  • 61 Българин

    5 2 Отговор
    Не разбирате ли, че Румен Петков е един алкохолик, политик без никакви реални шансове да се завърне в голямата политика по честен начин и за това търси някакъв скандален и популистки начин да влезе в играта, а може и да получава парички от мафията за активностите си.

    Коментиран от #67

  • 62 Комбина

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Аз друго разбрах, че ви подгони вас и вашите спонсори – руските слуги и подлоги!
  • 63 волен сидеров

    3 1 Отговор
    ХА ХА ХА ХА,ЧОВЕКА ВИ ГО КАЗВА ,НО КОЙ ЛИ ГО СЛУША-ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ВСИЧКИ ЛЪЖИ И ТО СКОРО
  • 64 cpv

    4 0 Отговор
    Трябваше теб да те затворят,когато пусна да избягат силови личности в държави които не връщат бегълци и именно тогава не имало главен прокурора,а не сега!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Енигма

    2 0 Отговор
    Значи тъпак е слуга на баш тъпанар интересно Ада видим кой ще излезе по умения тъпак и при тъпите има по малко тъпа тиква
  • 67 Donzidog

    2 2 Отговор

    До коментар #61 от "Българин":

    Мафията имаш предвид ГРОБ ли?Щото друга мафия тука не остана.Ако и те му плащат да злослови егати либералната мафия имаме.По скоро гледа с това говорене да се качи на общото недоволство ако може някой нещо в коалицийка да го вземе поне до партийна субсидия да се добере и тоя крадец!
  • 68 ЯДРЕНА ПОДВОДНИЦА

    0 0 Отговор
    Ако купуваме такава.ЕВАЛА.
    ЩЕ СТАНЕМ ЯДРЕНА СИЛЪ.
  • 69 Искаме справедливост

    3 0 Отговор
    Дано някога хората си отворят очите и да има справедливост в тая държава. Защото това, че сега едни са на пиедестал, други не, не означава да е вечно. Иска ми се тия дето докараха хората и страната дотук, да минат през това, което цял народ е минал, за да живеят те в лукс и лъжи в някакви порочни палати.
  • 70 За Румен Петков

    2 3 Отговор
    Като политик и реалист Румен Петков е един от малко достойните, който смее да дръзне на властта. Един от малкото, който не е протеже или параван на властта. Така, че в бъдеще може да се молите във властта да има такива хора, а не врътешкари и вашкари като повечето дето пишат тук и повечето от българите днес..
  • 71 Дънов

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Добре де снимките са били истински!
    Но спящият премиер и снимките отблизо на отворените и пълни с пари и кюлчета чекмеджета може да са направени и аранжирани от друго място!
    Да не би какива чекмеджета и такава спалня да има само в Резиденцията на Мин.съевет!
    Иначе защо не са снимани едновременно в един кадър и отворените чекмеджета и спящият Борисов!Най-малкото това говори за недостатъчен професионализъм от фотографа!А че има пазар на компромати,това е много ясно!
  • 72 Иван

    2 0 Отговор
    Руменчо...стига бе майка...стига се излага..престани бе,хептен си се опетлал значи,хайде успокой се вече...че нослето бая се е източило.
  • 73 Херо Мусака

    3 0 Отговор
    Нещо да кажеш за черния ти печат в паспорта Няма да е за пикаенето на публично място
  • 74 Джони

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Румен Петков плевенското фонтанче ако бяхме правова държава само по делото Акрам щеше да лежи дълги години в затвора. А за двете години в които бе министър на Мвр и многобройните гафове които е направил е опозорил европейска България и Бсп. Вместо да лежи в затвора той дава акъл и сипе лъжи на поразия.