3 Декември, 2020 15:34 8 475 113

Симов: ГЕРБ вече не са партия, те са култ, Борисов е техният тотем (ВИДЕО)

  • бсп-
  • александър симов-
  • микрофони

Микрофоните на опозицията днес бяха заглушени

Симов: ГЕРБ вече не са партия, те са култ, Борисов е техният тотем (ВИДЕО) - 1

Ние поискахме Бойко Борисов да се появи в парламента, да даде обяснения защо тази тема трябва да минава през парламента, да ни каже като информация в колко други европейски страни това споразумение е минало през националните парламенти, за да разберем има ли смисъл изобщо от гласуването му. Това беше едно сключено споразумение, ние просто трябва да го подпечатаме, за да свалим отговорността от Бойко Борисов и от това тежко вземане на решение. Смисълът на управлението е да поемаш отговорност, но мнозинството за пореден път скри Бойко Борисов и в момента мога да ви кажа, че от близо година и половина Бойко Борисов не е стъпвал в този Парламент, не се е появявал да говори пред депутатите, ние просто поискахме днес Цвета Караянчева да ни каже по коя тема е нормално да викаме премиера и по коя тема неговото небесно тяло ще благоволи да се появи в Народното събрание. Не се появи за водната криза, за която предупреди министър от неговото правителство не дойде днес да ни каже за ваксините, пак не е неговата отговорност, изобщо до момента се държи така сякаш Борисов не носи отговорност, което ме кара да смятам, може да звучи малко крайно, но ГЕРБ вече не са политическа партия, те са култ и техния тотем Бойко Борисов не може да бъде обезпокояван от своето управленско величие по нито една тема. Той се чувства много по-комфортно, когато прави лайфове във фейсбук, защото там няма кой да му задава въпроси, има само обожаваща публика, която му ръкопляска. Това заяви в студиото на ФАКТИ депутатът от БСП Александър Симов във връзка с поредния опит от страна на опозицията Борисов да бъде извикан в парламента.

"Искайки да повикат премиера, микрофоните ни бяха изключени, това говори много мрачно за това какво е състоянието на държавата днес. Съвсем нормално е лидерът на единствената опозиционна партия в този парламент да настоява примиера да изпълни своите задължения, да се появи пред депутатите и в тяхно лице пред избиратели да каже какво предстои за тази държава. България се води парламентарна република и парламентът е този, който дава властта на премиера, ние в момента живеем в някакъв извратен вариант на бойкоборисовщина, в който парламентът трябва да бъде напълно маргинализиран.

За ваксините - това е решение на самата Европейска комисия, България вече се е присъединила към него, но Бойко Борисов отчаяно не иска да носи отговорност, ако нещо се случи. Хората нормално да са притеснени, тъй като се знае, че нормалното време за влизане на една ваксина в употреба е 5 г., в самото споразумение е записано, че фирмите, които произвеждат ваксините не носят отговорност за страничните ефекти, което също е уникално като ситуация. Не обвинявам фирмите, те добре знаят, че всички обичайни процедури са били пренебрегнати заради ситуацията, в която живеем. Но точно, защото виждаме, че обществото е разделено, тук е ролята на лидера, на премиера на държавата, да излезе, да обясни какво ще прави.

Има още един акцент, който мен лично много ме притеснява - излиза здравният министър и казва, че ваксините ще бъдат безплатни и незадължителни, което няма нищо лошо, ние това искаме да чуем. Проблемът е, че когато Корнелия Нинова от името на БСП предложи в събота в споразумението да бъде записано това, че "те ще бъдат безплатни и незадължителни" множеството гласува против. Това или е някакъв чудовищен автогол, ако е просто гласуване напук на опозицията, това е политическа простотия, а другият вариант е наистина да измислят някакъв вариант да направят ваксините и задължителни, и платени", коментира депутатът.

Възможно ли е отлагане на изборите

"Моите подозрения също клонят в тази посока, защото не е случайно, че тезата "изборите могат да бъдат отложени" започнахме да я чуваме все по-често, включително от официални представители на Централната избирателна комисия. Юрист трябва да каже, но дори и в рамките на сега действащото законодателство изборите могат да бъдат преместени с два месеца. Оттук нататък предстои да видим ще бъде ли направен опит изборите да бъдат отложени с още повече и винаги ще се намери добро обяснение. Ситуацията е драматична, има много индикации за това, че изборите ще бъдат отложени, което в интерес на истината пък не работи за управляващите. Защо го правят? - не мога да си обясня, освен, ако не чакат в последния момент да се появи някакъв Бог от машината, който да разреши тежките им политически проблеми, но ние живеем в тежката реалност, в която такива чудеса театрални не стават. Това ще работи срещу тях, тъй като в обществото има натрупано огромно напрежението, което те по никакъв начин не са разредили. Проблемите на здравната система, икономическия хаос, социалния хаос, който виждаме. в крайна сметка все повече висят като Дамоклев меч над ГЕРБ. Не мисля, че това бърка по някакъв начин БСП - казвам го нарочно така хулигански, ние от сега сме започнали да работим, БСП започна да работи върху своята предизборна програма по своята алтернатива, върху своята визия за това как трябва да изглежда България след ГЕРБ и след Бойко Борисов и кои са най-важните стъпки, които трябва да бъдат направени, за да поправим всичко, което виждаме край нас, а когато и да се изборите, ние ще бъдем в кондиция да ги спечелим", каза Симов.

"Отцепниците"

"Не работим по никакъв начин с лакеи на Бойко Борисов. При отцепването си от БСП те деклариха, че няма да правят кворума на Борисов и че за ключови решения няма да гласуват с управляващото мнозинство. Само 3 или 4 седмици продължи този политически театър. Днес вече виждаме как "прогресивните" социалисти всяка сутрин с натискането на копчето удължават живота на този Парламент, дават политически въздух на Бойко Борисов, съучастват на ГЕРБ.

Мога да обясня механизма на купуването на депутати. Разбира се, не мога да кажа дали са взимани пари, не съм присъствал, не съм светил, а и ако кажа, ще има възможност едва ли не да заведат дело срещу мен. Но покупко-продажбата на съвестите на тези хора се състоя пред очите на всички. След като напуснаха ПГ на БСП, "прогресивните" депутати станаха независими, а доскоро правилникът не позволяваше на независими да правят декларации, да имат по-голямо време, да имат по-често възможност за парламентарната трибуна. Това са правила, които ГЕРБ за първи път записаха още 2009 г. Сега, за да могат да купят техните съвести, мнозинството спешно насред пандемия, насред здравна и социална криза, вкараха една точка преди няколко седмици, с която промениха правилника за дейността на НС и дадоха повече време на независимите депутати, дадоха им възможност да правят декларации и новоизпечените слуги на Бойко Борисов с радост приеха тази възможност и започнаха да осигуряват кворум на това мнозинство. Ето това е част от сделката, която се състоя в българския парламент", обясни Симов.

Целия разговор с Александър Симов гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харесващите ГЕРБ намаляват с всяка минут

    96 21 Отговор
    Накрая ще остане само Тиквун с тлъстите корумпета .

    Коментиран от #16, #91, #109

  • 2 Последния Софиянец

    84 13 Отговор
    Как да се появи Бойко в Парламента като го чакаме отпред?

    Коментиран от #47, #110

  • 3 Софиянец

    27 60 Отговор
    Така е, а ти си свинче със звънче а празници идат време е да дадеш фира руско българофилче

    Коментиран от #4

  • 4 Астра Питека

    40 14 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянец":

    Ако ще да похапва малки дечица на закуска , но е прав !
  • 5 Петър

    64 17 Отговор
    Чудя се защо премиерът не стане доброволец в борбата срещу КОВИД19 като шофьор на линейка? Така хем ще задоволи нуждата си от шофиране,хем ще запуши устата на БСП.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 16 Отговор
    оставка мутри
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 21 Отговор
    все повечи БЪЛГАРИ намразват БОРИСОВ
  • 8 ТОЙ милия

    51 17 Отговор
    Няма дупе да се появи, чакаме го с нетърпение и погнуса този БЪЛГАРОУБИЕЦ.
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    50 13 Отговор
    БОЙКО ТИКВОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО оставкааааааааааааааааааааааааааааааааааа
    БЪЛГАРО УБИЕЦО ти не си ЧОВЕК а психопатю

    Коментиран от #50

  • 10 Боко Харам

    43 10 Отговор
    Не е култ, а е секта с крайно религиозен уклон към “божеството Буда”. Всички вкупом към жертвоприношение.
  • 11 Работа на терен

    31 7 Отговор
    Какво да прави в скучния парламент.Да обикаля с джипката сред любимците си е много забавно.
  • 12 ПиПи

    39 6 Отговор
    Измислена Партия от бивши ченгета, сикаджии и тем подобна сган. Партия са грабежите последните 16 години основно. Дано Някога има съд в България и си понесат заслуженото.
  • 13 Тотем

    28 6 Отговор
    Дори е много грешно да бъдат оприличени на нещо. Тотем се поставя за велик вожд на народа, или божество или или, не за крадци!!! Крадците в България трябва да са в затвора. Чакаме и Кьовеши рано пролетта. Ще има да вият като бесни кучета.

    Коментиран от #18

  • 14 чак пък култ

    26 6 Отговор
    Нещата са далеч по-прозаични , Бацката ги е корумпирал тия до ушите и не смеят да шавнат , защото в ръцете са му и ония органи дето аха с двеста.
  • 15 ГЕРБ=БСП

    21 21 Отговор
    Симов един виц специално за теб:

    - Ало централата на ГЕРБ ли сте. - Не тук сме централата на БСП. - И НА ВАС ДА ВИ ЕБ* МАМ***.
  • 16 Голем смях

    16 26 Отговор

    До коментар #1 от "Харесващите ГЕРБ намаляват с всяка минут":

    Що бе,да не би да харесват вече Курнелия приватизаторката ,Слави клоуна ,Мая разпоретината или лайняното трио Бибиткян,Минетчан и ..оня дето никой не е чувал за него.

    Коментиран от #44, #89

  • 17 Русский

    4 14 Отговор
    Моят тотем е Жоро Илиев от ВИС-2.
  • 18 Умен по цялата глава

    16 24 Отговор

    До коментар #13 от "Тотем":

    Преди пролетта пада имунитета на Великата социалистка Йончева като Евродепутат за да и сложат белезници и да отговаря за Офшорки,пране на пари и други далавери с парите на хората...Още един престъпник от БСП до Р.Овчаров ще се подреди в редиците ви,редом с десетте Червени Олигарха в ареста.....

    Коментиран от #24

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Момчил

    18 21 Отговор
    САШО ХОМОТО СЕ Е ВЗЕЛ НА СЕРИОЗНО... А СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕК.. ПЪРВО ОСТАВИ ЖИВА СЛЕДА СЛЕД СЕБЕ СИ... А ДАНО НО НА ДАЛИ КАТО ГЛЕДАМЕ МЕКИЯТ ТИ ПОГЛЕД И ЧУПКИТЕ ТИ В ХАНША
  • 21 не е тайна

    24 6 Отговор
    Те отдавна не са партия , а една КРАДЛИВА ШАЙКА с един тлъсти лаком главатар !!!!

    Коментиран от #23

  • 22 НЕ СТАВА ОТ РАЗ

    20 24 Отговор
    ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗВИ ЗА 10 ГОДИНИ ПРИ ГЕРБ, СЕГА СА ТРОЙНО ПО ВИСОКИ ПЕНСИИТЕ, ЗАПЛАТИТЕ И БВП! ПЕНСИЯТА ПРИ СТАНИШЕВ БЕШЕ 93 ЛВ. А МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА 220 ЛВ. 2009Г. СЛЕД 10 ГОДИНИ ЩЕ СА ДВОЙНО НА СЕГА, СТИГА ГЕРБ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА!
  • 23 Райчо Георгов

    15 19 Отговор

    До коментар #21 от "не е тайна":

    А БСП какво са !?? Малка секта водени от кл€пт0м@нк@ , заприличала след Ковида на сиво искърско г0в€д0, с п0x0тливи п0мисли и д€йствия
  • 24 Мазньо

    12 5 Отговор

    До коментар #18 от "Умен по цялата глава":

    Ще им падне имунитета когато на теб ти падне пърхута от главата

    Коментиран от #35

  • 25 50ЛВ КЪМ ПЕНСИЯ

    19 22 Отговор
    Я КАЖИ БЕ САШКО! КАК СЕ ЖИВЕЕШЕ С ПО 100 ЛВ. ЗА ЦЯЛ МЕСЕЦ ПРИ БСП?

    Коментиран от #27

  • 26 Ленин Пенков

    10 18 Отговор
    Смята ли някой, че Сашо Симов е маж.... Боже мили . Тази хубава ливанка, жена му, с тези голями ц**и... и нае мy стaвa и от тaзи лъвица

    Коментиран от #86

  • 27 Мазньо

    9 6 Отговор

    До коментар #25 от "50ЛВ КЪМ ПЕНСИЯ":

    Ми като гледам си жив,сега колко получаваш - 110....

    Коментиран от #30, #42

  • 28 Бай Стою касапина

    8 16 Отговор
    Симето пак се е запенил.
  • 29 ПЕНСИОНЕР

    15 18 Отговор
    КРИЗИТЕ ПРИ ЛУКАНОВ, ВИДЕНОВ, СТАНИШЕВ НЕ ПОМНЯ ДЪРЖАВАТА ДА Е ДАВАЛА ПАРИ НА ФАЛИРАЛИТЕ ФИРМИ И 50 ЛВ. НА ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР - ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 50 ЛВ.??? И ПО 5 ЛВ. НЕ ДАВАХА.

    Коментиран от #37

  • 30 ПЕНСИОНЕР

    7 18 Отговор

    До коментар #27 от "Мазньо":

    СЕГА С 500 НА МЕСЕЦ - ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ!

    Коментиран от #31, #33

  • 31 ОТ БСП ДПС ЦАРЯ

    12 20 Отговор

    До коментар #30 от "ПЕНСИОНЕР":

    ПЕТ ПЪТИ ПО-ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ ПРИ ГЕРБ!!!
  • 32 ПЕНКО

    11 16 Отговор
    Б С П ВЕЧЕ НЕ СА ПАРТИЯ , А СА БУРЖОАЗНА СЪЮЗЕНА ПЛЕСЕН !!!!
  • 33 Мазньо

    8 5 Отговор

    До коментар #30 от "ПЕНСИОНЕР":

    500!Ти да не си би милиционер бе...

    Коментиран от #34

  • 34 ПЕНСИОНЕР

    10 5 Отговор

    До коментар #33 от "Мазньо":

    НЕ - ИНВАЛИД.

    Коментиран от #36, #60

  • 35 Умен по цялата глава

    5 4 Отговор

    До коментар #24 от "Мазньо":

    Оооо Мазньо,ти Жив ли си все още,бе.. Колко Жалко....

    Коментиран от #39

  • 36 Мазньо

    8 3 Отговор

    До коментар #34 от "ПЕНСИОНЕР":

    Е,поне сте заедно с Бою Простия,той е мозъчен инвалид,ама взема повече от теб...

    Коментиран от #46

  • 37 Умен по цялата глава

    12 12 Отговор

    До коментар #29 от "ПЕНСИОНЕР":

    Да бе...Стани шеф даде по 5 лева към пенсиите и стана минималната 165,за да гласуват за него Пе нсионерите....165 лева....на месец...И даде два милиарда за бетон в Атомната Белене,който така си стои и Шест милиарда за Оборудване,което ГЕРБ изплаща години след него....Осем Милиарда лева заровени в едно Нищо,но даде по ПЕТ лева на Пенсионерите.....
  • 38 мислещ

    7 5 Отговор
    Това ясно, ама то е ясно от самото начало...каква "опозиция" са БСП, след като толкова години участват във фарса? Една истинска опозиция отдавна би напуснала народното събрание за постоянно.

    Коментиран от #43

  • 39 Мазньо

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "Умен по цялата глава":

    Не съжалявай ,ами вземи ползвай Head & Shoulders , ако не са ситно стрити рога,а пърхут,може и да помогне...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 маалата

    4 11 Отговор

    До коментар #27 от "Мазньо":

    Сега получавам 1250 лв, а след нова година 1490 лв!

    Коментиран от #45

  • 43 ПРАВ СИ

    7 8 Отговор

    До коментар #38 от "мислещ":

    Каква опозиция щом 10 години са аут? Да се гръмнат по-добре, за постоянно!
  • 44 Бацо

    4 6 Отговор

    До коментар #16 от "Голем смях":

    С пачките сме го чували че бил от бе ка пе
  • 45 Мазньо

    4 3 Отговор

    До коментар #42 от "маалата":

    Лъжеш кат дърт циганин,ама нейсе,взимай ги...

    Коментиран от #58

  • 46 РАЗБИРАМ ТЕ

    4 6 Отговор

    До коментар #36 от "Мазньо":

    МАЗНЬО, ТИ ЯВНО СИ БЕЗРАБОТЕН И СИ НА ПОМОЩИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ? ПАКЕТ ОТ ЧЕРВЕН КРЪСТ С ЛЕЩА И БРАШНО И ПОМОЩИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ. ТОВА Е ОТ ГЕРБ И КАТО ГИ ПЛЮЕШ КОЛКО ТИ ДАВАТ ОТ БСП?
  • 47 Съвет

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Няма да се появи. Вместо да го чакаш, отиди доброволец в някоя болница. Цялата тая енергия за коментари под всяка статия, я насочи към нещо полезно
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 читател

    12 11 Отговор
    Много е загрижен за ГЕРБ, а защо не помисли за състоянието на БСП? Притрябвал им Бойко в парламента - нека да каже техния президент колко пъти е влизал в парламента за 4-годишното му мързелуване в съседната сграда? И още много други въпроси търсят отговори, но от неадекватната опозиция няма как да ги получим!!!

    Коментиран от #81

  • 50 Бат Вальо

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Наборе, кротни се ... и си смени водоизточника ... тровят те с лъжовна вода ...!!! Много си ми далече, иначе шта черпя с една греяна ракия, знаиш как сгрява, а !?!?!?

    Коментиран от #51, #99, #103

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Мавзолей за живия Вожд от Банкя

    10 4 Отговор
    Култ, култ към личността и всички герберасти положени до него да му служат вечно !

    Коментиран от #56

  • 53 Бат Вальо

    5 8 Отговор

    До коментар #51 от "Стойко":

    След такова изказване ти вече си влязал в едн списък ... кой ще има нервите да ти търпи рева и сополите след изборите, не ми е ясно ...

    Коментиран от #54

  • 54 Стойко

    6 3 Отговор

    До коментар #53 от "Бат Вальо":

    Списъка е ясен...Мисли ти как ще живееш след изборите...Съвет
  • 55 Станко георгиев

    7 8 Отговор
    Саше, кой те брои теб? В Кърджали си нула, а и корнелата и там няма да те пистави за водач... " Отело извърши своето дело и завесата падна" . Използван и захвърлен ще си
  • 56 Бат Вальо

    7 10 Отговор

    До коментар #52 от "Мавзолей за живия Вожд от Банкя":

    Елементарно - ИМА КУЛТ, ЗАЩОТО ИМА ЛИЧНОСТ ... !!!

    Коментиран от #63

  • 57 Сливов

    3 2 Отговор
    Като говорим пфлювам 🤤
  • 58 Умен по цялата глава

    8 10 Отговор

    До коментар #45 от "Мазньо":

    Глей сега Мазньо....БСП повече няма да Управлява.Няма партия с кадровия потенциал на ГЕРБ и като чл .маса и като брой общини в които я избират....Бойко е Лидер и няма достоен,който би го Изместил.Само МеПеФе та наоколо(Междинни Полови Форми - МПФ).....Всички са стари муцуни от Прехода са Компрометирани.....Преориентирай се...За слаб клон си се хванал и пак ще тупнеш на земята на следващите Избори....
  • 59 Бсп с мумия в мавзолей,

    3 5 Отговор
    Ми плямпат за култ, скрий се паляк, знаем,отврати сте, и трева не никне след вас
  • 60 Друг пенсионер

    7 4 Отговор

    До коментар #34 от "ПЕНСИОНЕР":

    ТЕБЕ ДА НЕ ТЕ Е БЛЪСНАЛА ЖИПКАТА НА ТЛЪСТИЯ ЧЕ ТОЛКО МНОГО ВЗЕМАШ ИНВАЛИДНИ , ПА СИ МУ И ДОВОЛЕН ???????????!!!

    Коментиран от #62

  • 61 Станко георгиев

    5 6 Отговор
    Саше, кой те брои теб? В Кърджали си нула, а и корнелата и там няма да те постави за водач... " Отело извърши своето дело и завесата падна" . Използван и захвърлен ще си
  • 62 ПЕНСИОНЕР

    10 8 Отговор

    До коментар #60 от "Друг пенсионер":

    ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА ПЪРВА ГРУПА С ЧУЖДА ПОМОЩ, ПЛЮС ЛИЧЕН АСИСТЕНТ ЗА 500 ЛВ. И ПЕНСИЙКАТА 350, ОТ БОЙКО 50 ЛВ. СЪБИРАТ СЕ КЪМ 900, АМА ДА НЕ ТЕ СТРЕСИРАМ. АСИСТЕНТ МИ Е ЖЕНА МИ. С НЕЙНАТА ПЕНСИЯ И ПЕДЕСЕТТЯХТО ЛЕВА ЗА НЕЯ ОТ БОЙКО, ПРОСТО НЕ МОГА ГИ СМЕТНА!!! КАЖИ МИ КАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП? ВИЖ 2000 ГОД. МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА - 220 ЛВ. ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГОВОРИМ.

    Коментиран от #65

  • 63 Мавзолей за живия Вожд от Банкя

    4 3 Отговор

    До коментар #56 от "Бат Вальо":

    Всички Диктатори са били по своему "личности" !
  • 64 Васил

    9 2 Отговор
    Герб винаги са били мафиотска структура
  • 65 Българин

    5 8 Отговор

    До коментар #62 от "ПЕНСИОНЕР":

    Да си жив и здрав и да си ги ползваш,но това стана възможно с Премахване на Сивата Икономика и укриване на данъци от Тарикатите...Не че ги няма вече,но е свден до минимума и Брутния вътрешен продукт скочи Двойно....Как така стана ,а.....Арестуваха Митничари,Ченгета, затегнаха контрол в Оборота,Осигуровки върху реален доход и ДОО.....Много работа свърши Бойко и за това го мразят.....
  • 66 ПЕНКО

    1 5 Отговор
    АЛТЕРНАТИВИ : ДуПиСе + БеСиПи КЪМ "Граби Е..и Ръби Барай !!! И НЛО С- "ПАРТИИ ЛЮБИМИ ": ... " АЗ ЩЕ БЪДА С ТАЗ -КОЯТО Е НА ВЛАСТ " !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 67 ПРИ БСП

    3 6 Отговор
    12 май 2009 год. От 1 юли минималната пенсия става 136 лв. а средната 288 лв. ????
  • 68 Бат Вальо

    8 6 Отговор
    Ой, на батя сладурите !!! Много ми е готино да ви гледам така - със запенени муцуни от безсилие и злоба ... мила картинка сте !!! Е, ще изтърпите и кабинета БОРИСОВ IV, пък после и V ... пък после ..........

    Коментиран от #75

  • 69 СЕВЕРОЗАПАДА

    4 2 Отговор
    ГЕРП ВЕЧЕ НЕ СА ПАРТИЯ, А ТИ СИ ПЕНДАФИЛ.
  • 70 Гого

    7 1 Отговор
    Ами опелото за ГЕРБ и Борисов звучи още от лятото. Независимо, че сега не звучи така мощно от площадните уредби се усеща клокочене, псувни и кал по управляващото мнозинство. Мисля, че когато дойдат изборите ще избухне един вулкан с кал и фекалии и ще залее управляващите и ще ги погребе под купища смрад. Ще отнеме време да се изчистят всичките калинки по места, но и това ще стане. И тогава се надявам отново да станем нормална държава. Усещайки края си сега са плъзнали много калинки по сайтове и медии да боядисват имиджа на шефа си, ама отдолу винаги наднича чекмеджето на Борисов и с неговия лик в него. Лустрото се отмива бързо като антирадарна боя от корпуса на F 35.
  • 71 Дедо ви

    5 1 Отговор
    Воинаги съм твърдял, че цветарите са бандитска групировка, предстаеяща се като ПП. Това е очевидно за нормалните хора, но за ЕНП не е тъй. Защото начужд гръб са тоягите. Важното е да се пълнят личните шкафове - и тук, и там. Та вижте им главатаря - изпечен бандит, който едва ли има аналог в света. Ето още един наш принос, с акушерството на Германия, която трябваше да бъде ликвидирана след ВСВ! Европа не може да очаква нищо добро под ръководството и диктата на тази държава - измислила нацизма, концлагерите, холокоста....
  • 72 ОСТАВКА ШМЕКЕР!

    10 3 Отговор
    ГЕРБ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ПАРТИЯ! ГЕРБ Е МАФИОТА БОРИСОВ, КАКВОТО КАЖЕ ТОЙ ТОВА Е МНЕНИЕТО НА ГЕРБ! КАТО МАФИЯТА КОЗА НОСТРА
  • 73 Behemoth

    3 2 Отговор
    Баце е четвъртото измерение на БОК....отец,син ,дух и КАРИКАТУРА!
  • 74 Коментатор

    3 7 Отговор
    Не знам защо, членовете на БСП, изказващи се пространно по много въпроси, дразнят и предизвикват отвращение с демагогията си, и създават неприятно чувство само като ги слушаш. В тези хора е насадено някакво ''комсомолско'' светоусещане и тяснопартийно възприемане на света. В тях не виждам нито изявен интелект, нито характер, който да предизвика внимание. Плоските напъни да се покажем колко сме загрижени за обществото, изказани повърхностно и със стила на провинциален партиец, станал висш функционер, са толкова цинични и елеметнарни, че предизвикват усмивка, да не кажа презрение. В тази партия като че ли няма нормални хора, а човеци, израснали в калъпа на партията им, говорещи баналности и бесрамни лъжи. За съжаление, много от горните характеристики са валидни и за управляващите в момента...

    Коментиран от #77, #78, #80

  • 75 Behemoth

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "Бат Вальо":

    Верно ли е,че страдаш от полово безсилие?Импотентните се подкрепяте ....прекрасната госпожа колко ли се е забавлявала с увисналия на Тиквоча...

    Коментиран от #92

  • 76 Кой68

    0 1 Отговор
    Фъ......фъфъфъф.....
  • 77 Behemoth

    2 4 Отговор

    До коментар #74 от "Коментатор":

    На баба ти фърчилото коментаторско...леле колко си умно ....ма ти даже не се усещаш ,че коментара ти е същия като тезата съдържаща се в него...
  • 78 МИ КЪ

    2 0 Отговор

    До коментар #74 от "Коментатор":

    ЗАЩОТО СА ДЕБИЛИ.
  • 79 Не е партия

    3 0 Отговор
    а секта.
  • 80 Развийш ли

    4 2 Отговор

    До коментар #74 от "Коментатор":

    Ами те само некадърниците и обратните стават комунисти по убеждение

    Коментиран от #84

  • 81 ежко

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "читател":

    Защо Президента да влиза в парламетта?Ей...научете се накрая кой какви правомоция има и кой какви функции изпълнява в тази държава!
  • 82 Факт

    6 1 Отговор
    Псевдо партия ГРОБ
  • 83 КАКВО ПАДЕНИЕ

    1 5 Отговор
    КАКВИ СА ГЕРБ? УПРАВЛЯВАЩИ ОТ 10 ГОДИНИ!!! ВИЕ ОТ БСП СЕ ВИЖТЕ! ВЕЧЕ МИЕТЕ КЛОЗЕТИТЕ И ЗАДНИЦИ ЗА ДА ДАДЕТЕ ПРИМЕР НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ЕМИГРИРАТ В ЧУЖБИНА, МОЖЕ БИ?
  • 84 Behemoth

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "Развийш ли":

    И почему така думаеш бе нещо?
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 НАПУСКАМ БСП

    3 5 Отговор
    КОЛКО ГРАДА УПРАВЛЯВА ГЕРБ? КОЙ ГИ ИЗБИРА? МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ. КОЛКО ПЪТИ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ В РБ? БСП И ДПС С КОСТИНБРОДСКАТА МУШИЯ СЕ НАБУТАХА ЗОРЛЕМ ЗА 2 ГОДИНИ ДА "УПРАВЛЯВАТ" И СИ ИЗБРАХА ШИШИ ЗА ШЕФ НА ДАНС??? СЕГА БСП ИМАТ 12% ??? ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА ИМ БЯГА ОТ ПАРЛАМЕНТА, КЪДЕТО СА Я ИЗБРАИ ОТ НАРОДА ДА РАБОТИ И БЪРШЕ Г.ЗОВЕ В БОЛНИЦАТА? КОЛКО Г.ЗА Е ИЗЛЕКУВАЛА ТАКА?
  • 89 Анджело

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Голем смях":

    Да бе, повече ми харесва. И кво?

    Коментиран от #104

  • 90 Анджело

    4 1 Отговор
    Аз искам моят роден град Варна да се прекръсти на Бибитко. Преди се е наричал Сталин. Трябва да се продължи традицията.
  • 91 СПЕШНО

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Харесващите ГЕРБ намаляват с всяка минут":

    Спешен СИГНАЛ:ТРЕВОГА! ОПАСНОСТ!


    До Главния прокурор на Р България


    Копие до Омбудсмана на Р България


    Копие до медии


    На основание чл.208 т.1 и 2 от НПК


    СИГНАЛ


    от Милена Зафирова Пехливанова


    На 29.11.2020 г. излезе публикация на интервю на премиера Бойко Борисов във "Франкфуртер алгемайне цайтунг",
    препечатана от почти всички български медии, излъчена по БТВ и публикувана два пъти на профила на премиера във "Фейсбук".


    Тъй като вероятно Ви е убягнала, считам за свой граждански дълг да съобщя за нея.


    В интервюто г- н Борисов заявява, че знае кое е лицето, направило снимките в спалнята му в правителствената резиденция .
    Нещо повече, премиерът твърди, че въпросните предмети, които се визуализират на снимките като кюлчета злато и пачки от по 500 евро,
    са внесени от дама, която лично той е поканил в резиденцията.


    От друга страна, НСО в отговор на запитвания на медии опроверга премиера, че лицата, които се допускат в резиденцията,
    не биват проверявани, но въпросните предмети от снимките не се считат за опасни средства.


    Очевидно, че и Бойко Борисов, и НСО знаят кое е въпросното лице,
    след като са ясни и датите на направените снимки.


    Г- н Гешев, тъй като имаме признание на премиера, публикувано в чужда и наша преса, че снимките са автентични
    и че той знае с точност кое лице ги е направило, считам, че трябва да наредите незабавна проверка по случая.

    Пробив в националната сигурност по твърдения
  • 92 Бат Вальо

    3 2 Отговор

    До коментар #75 от "Behemoth":

    Най ми е кеф, кат настъпвам с бос крак ПРЕЗРЕЛИ ЧЕРВЕНИ ДОМАТИ /като теб/ - яко джвъкат ...
  • 93 ВИКТОР ДИМЧЕВ: РАДЕВ Е...Л'УД!

    2 5 Отговор
    "ДА СИ ПРИЗНАЕ, ЧЕ НИШО НЕ СТАВА ОТ НЕГО И ОТ ..ЕКИПА МУ.. СМО'ТАНЯ'ЦИ"
    УУУУДДРРРИИИИИИИИИ..... ХО-ХО-ХО
  • 94 Стойко

    5 2 Отговор
    Преди дни за немския в-к ФРАНКФУРТЕР АЛГЕМАЙНЕ ЦАЙТУНГ Борисов каза че снимките с пачките милион евро и кюлчетата злато в шкафчето му ги направила жена "Българската Мата Хари" която канел в тях "защото имал своите нужди". Но отговори уклончиво дали са негови или внесени от тази жена. Сега да погледнем фактите - влиза жена натъпкана с 20 пачки по 500-еврови банкноти и 7 кюлчета 24-каратово злато и Борисов не забелязва това ,правят каквото правят ,той заспива тя ги слага в шкафчето и снима. Другата версия е тя му е доставена , правят това за което идва , той заспива тя отваря шкафчето ахва защото не е виждала в живота си толкова пари и злато и снима. И сега в един момент продава или само предоставя снимките. Според вас коя версия е истинската? Да си припомним и едни други факти! Волен Сидеров при правителството на Орешарски бе избран за председател на комисията по етика и антикорупция в НС. Като такъв бе предложил да има запитване до Сръбската държава да пуснат Сретан Йосич да бъде разпитан в Българския парламент какви суми е давал на Борисов когато е бил гл.секретар на МВР. И как когато е бил арестуван от Български полицаи и ноща преди да бъде екстрадиран в Холандия как по заповед на Борисов шефа на баретите тогава Филко Славов и екип са имали намерение да го освободят. Как Борисов по това време е бил на прием в КЕМПИНСКИ и с тревога е очаквал новините. И как след като операцията се проваля и Йосич е екстрадиран е дал клетва че рано или късно ще му отмъст

    Коментиран от #95

  • 95 ОШЕ от манечок си беше ного Про'ЗДТ

    3 4 Отговор

    До коментар #94 от "Стойко":

    Снимките на Спящият Баце и снимките на Бутафорните пачки и кюлчета са ... от Различни Дати, Ку'хав'елке.
    Покажи поне 1 снимка на която Бойко и "пачките" се.. виждат!
    ;))))) ФЕЙК! ФАКТ!.. ФАТМАК
  • 96 Стойко

    4 1 Отговор
    Продължавам... И как след като операцията се проваля и Йосич е екстрадиран е дал клетва че рано или късно ще му отмъсти. Да си припомним как тогава Сидеров твърдеше че през първия мандат на Борисов е изнасял пари с чували с правителствения ФАЛКОН. Все пак това не го казва баба Пена от Чукурово а лидер на партия коалиционен партньор на Борисов и ГЕРБ в първия му мандат! Да си припомним и как Бареков през 2014 г.когато основа партията си ББЦ по всички телевизии тръбеше че ако се направи обиск в къщата на Борисов ще "се намерят много пачки кеш в шкафове и гардероби"..И го казва не дядо Менчо от Баша Баир а човек на който Борисов е бил кум като кмет на София. Да си припомним и как Васил Божков лятото твърдеше че всяка седмица Борисов е пращал пиарката си Севделина Арнаудова да прибира кеша с който Божков му се е отчитал. И показа снимки как Арнаудова влиза в офиса му. След 2 дни Арнаудова отговори че ходела всяка седмица в офиса му на Божков да му отказва секс защото имал апетити към нея ( хахахааа). Божков който държеше националната ни лотария държи и националните лотарии в Молдова и още 4 държави. Преди месец Герберските сайтове писаха с радост че щели да му национализират лотарията в Молдова. И ...изведнъж замлъкнаха по темата. А фактите са че там му продължиха лиценза за още 3 години. Но там си плаща редовно данъците които влизат в техния държавен бюджет а оттам за тяхното население като пенсии и социални плащания. А тук както призна Божков във видео се е

    Коментиран от #98

  • 97 Стойко

    5 1 Отговор
    Продължавам.....А тук както призна Божков във видео се е поддал на рекета на хунтата и вместо в бюджета милионите отивали в черната каса на ГЕРБ. Божков поиска от хората да му простят и каза " поддадох се на рекета но това бе единствения изход бизнеса ми да оцелее"...Та има ли някой да се съмнява вече защо народа изнемогва след 11 години управление на ГЕРБ? Във всяка друга цивилизована държава подобен премиер би висял на уличен стълб като Наджибула в Афганистан!
  • 98 Бат Вальо

    2 6 Отговор

    До коментар #96 от "Стойко":

    Една баба каза, че са и откраднали мензиса ... и по-големи простотии съм чувал ... освен твоите ...
  • 99 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бат Вальо":

    наборе крадът миника прави го МЕЧО да ме гаври понеже съм с ивсулт и ми се подиграва БЛАГОДАРЯ но алкохол не консумирам някога пиех бира и кафе много вземах се насериозно от несправедливости в живота та ето и резултата инсулт ДОВИЖДАНЕ НАБОРЕ

    Коментиран от #101

  • 100 Бат Вальо

    3 5 Отговор
    Стой мирно бе, Стойко !!! То от първият ти пост стана ясно, че нещо не ти е читаво ... бегай да се лекуваш, шта приемат и без направление ...
  • 101 Бат Вальо

    3 2 Отговор

    До коментар #99 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Споко, наборе, той Господ гледа ... жив и здрав да си и се пази ...

    Коментиран от #102, #105

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 АНОНИМЕН

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бат Вальо":

    защо заплашва спобой хората това с черпня сгреяна ракия е вид да го спукаш от бой та тоя истинския КОЗЛОДУЙ брат му е АНАТОЛИ КУЛТУРИСТА чу ли си за главестия за квиц виж кой са в тубата ии в уикипедия
  • 104 Голем смях

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "Анджело":

    Кой от всичките?Но няма значение.Имаш право да ги харесваш.Нали за това се борихме 45 години.Няма да коментираме извратените вкусове на някои индивиди.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Фантомас

    1 1 Отговор
    Тази обезкосмена подлога нинова, такъв шут ще му забие скоро конярката, че свят ще му се завие на това плешиво мекотело.
    То бива слагачество и миене орално на задните й части, но такова падение е прекалено!

    Коментиран от #107

  • 107 Жан Маре

    1 1 Отговор

    До коментар #106 от "Фантомас":

    Много точен кратък и смислен коментар!
  • 108 великият

    1 0 Отговор
    Зa иднитe пoкoлeния e дoбрe дa ce зaпoмни, дa ce зaпиши c oгрoмни букви, кaк бoрбaтa зa влacт пo врeмe нa кoвид чумa e минaвaлa прeз трупoвe, яки трупoвe. Гoрдeйтe ce пoлитици нa нaшeтo врeмe, c мoрaл, рoдoлюбиe, нрaвcтвeнocт, чoвeкoлюбиe.... Ceгa пишeтe вeликa иcтoрия тaкa, чe дa нe ce нaлaгa дa рoвим нaзaд зa вeличиe. Виe cтe вaлики, якo вeлики!
  • 109 Герб

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Харесващите ГЕРБ намаляват с всяка минут":

    Ще спечели изборите защото опозицията е много изплашена /искат като при баи тошо задължителна имунизация/ ами нали има човешки права и трябва да се спазват честито на борисов народа е с теб
  • 110 Джони

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Другари и другарки протестиращи след като много хора разбраха целта на активното мероприятие провеждано от Бсп, Дс и Дпс за оплюването и подмяната на НЕПОСЛУШНИЯ БОРИСОВ с друг по послушен и с петолъчка на челото. Хората масово се отказаха да участват в това менте протест. Останаха само кадрите на Бсп, Мая Манолова Пеевска, Румен Петков, Шиваров, няколко президентски служители, като Еленко Божков и мутренските приятели на Костадин Копейкин от варненското Възраждане. Лъснаха ви за пореден път червените задници.
  • 111 Другари

    0 0 Отговор
    По-добре култ, отколкото поклонение пред мумии в мавзолей! / Ленин + Димитров/ !
  • 112 Комунивирис

    0 0 Отговор
    Кой ти сложи рогата,бе мазньо.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.