Last news in Fakti

5 Януари, 2021 21:49 13 651 130

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Бойко го е страх от законно възмездие

  • адв. николай хаджигенов-
  • адв. хаджигенов-
  • отровното трио-
  • изправи се.бг-
  • има такъв народ

''При наличие на една правова държава и на истински главен прокурор, не на Гешев, този вътрешен министър щеше да дава интервюта, ама от килията'', смята юристът

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Бойко го е страх от законно възмездие - 1
Снимка; ФАКТИ

''Всяка една промяна, особено драстична промяна като тази, която ние бихме искали да направим и върху която работим активно, довежда до паника и страх не малка част от хората (това не е само у нас феномен), защото ги изважда от зоната им на комфорт, от зоната им на познатото. ''Да, бе, той Бойко е лош, диктатор е, краде ни, бие ни, тормози ни, ма си е нашият. Това си е нашата кочинка, верно кал е, ама я каква хубава кал е, нашата кал си е. Малко насмръдва, ама ся... Наше си е, родно е''. Като вица с двата глиста, който ще спестим, щото ще загубим детската аудитория. А ние искаме нещо непознато, искаме реформа, искаме върховенство на закона, т.е., законът да се прилага и спрямо Бойко, и спрямо заместниците на Бойко, и спрямо олигарсите. Ама всичките, не спрямо само вашите олигарси и спрямо нашите, а спрямо всичките. И спрямо бай Пешо, който е откраднал две кози на село. Спрямо всички. Това е непознат феномен, неразбираем фон. ''Сега, аз утре как ще открадна примерно 3 литра бензин, или два болта, или там от каквото работя''. И това довежда до такива неистови писъци''. Така пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Николай Хаджигенов (част от ''Отровното трио'') коментира някои нападки спрямо ''Отровното трио''.

''Освен това, намериха ни кусури. Вие се коалирате с еди-кой си, пък що не с еди-кой си. Ама, чакайте сега, това не е ли наша работа? Отделен въпрос е, че тук се получи малко... Ние поканихме три субекта и всъщност единствените, които проявиха желание, ние се коалирахме с тях. Това е. Другите не проявиха желание. Въпрос на желание е. Манолова и Изправи се.БГ, защото те са мини коалиция също, изявиха желание, а останалите не проявиха желание. И как това някак си се превърна в някакъв страшен упрек срещу нас? Изведнъж, някак, видите ли - не Бойко Борисов е управлявал в последните 11 години, сякаш не той навря България на последно място във всяко едно отношение, с изключение на корупцията, където сме на първо място, а видите ли Отровното трио и Мая Манолова са ги направили всички тези неща и ние сме по-опасни от тях? Това е някакъв интересен феномен'', добави адвокатът от ''Отровното трио''.

''Не съм специалист по темата, ама някакви странни неща се случват в главата на въпросния коментатор. Тоест, ние гражданите, стотици хиляди хора в цялата страна и в целия свят, изведнъж се оказахме някакви инфантилни деца, които си играем и добрият бащица ни позволява добродушно да си играем в двора му. В странен свят живее този човек, позволил си подобно изказване. Аз и това съм го пропуснал някак си, така като ви слушам и по-добре'', така адв. Хаджигенов коментира изказване на Харалан Александров (б.р. цитирано му от Лили Маринкова), който наскоро заяви, че Борисов е оставил протестиращите да се налудуват.

''По време на протестите в последните месеци се случиха неща, които не са се случвали в последните 30 години. Това сме го говорили много пъти вече. Единственото, което не се случи, е, че не постигнахме две от оставките. Едната оставка - тази на прокурора Гешев, не е възможно да се получи с протести и ние това сме го знаели винаги. Влагането му в цел №2 на протеста е символно, защото ние сме там заради това. Но ние знаехме, че оставка на Гешев е непостижима с протести. Това може да стане само със законодателна промяна. По никакъв друг начин. За сметка на това постигнахме страшно много други неща. И това ще се види и сега на изборите, и както виждате Бойко вече на джипката не се качва. Не слиза от хеликоптера. Това е страх, страх от възмездие, законно възмездие, да уточним, че ще напълнят гащите пак всички проправителствени коментатори. Не само аурата му пострада, всичко му пострада. Имиджът му пострада, който беше граден трудно и доста мъчително, защото как градиш образ, пък макар и медиен, на умен държавник в лицето на Бойко Борисов. Ми, няма как, той очевидно не е умен и очевидно не е държавник. Бяха го лустросали, къносали, начервили като турска кадъна, която ще покажат на турския султан и това е. Изглеждаше добре в Ориента, в нашата част на света. По света знаеха, че това е някакъв долнопробен цирк. Е, сега всичките тези мазила и червила ги махнаха и Бойко лъсна по гол задник, с извинение за френския, и нещата изглеждат такива, каквито са. Тоест, имиджът на Бойко Борисов умря безвъзвратно. Само това да беше, е напълно достатъчно. Кражбите и продажбите, извършени от него в продължение на 11-12 години, са вече ясно видими за всички. Имаме достатъчно доказателства. Падането на Бойко Борисов на следващите избори на 28 март няма да е единственото пропадане, което го чака. Той ще продължи и ще пропадне на дъното със сигурност. Ще си изпие горчивата чаша докрай'', каза още юристът.

Адв. Хаджигенов маркира и купуването на медиен комфорт от страна на правителството на Борисов.

''Битка в кална локва... Аз многократно през годините, много преди да нагазя в калната локва, твърдя, че политиката у нас е кална локва и за това сме виновни ние гражданите, защото ние допуснахме в политиката да са Пеевски, Гешев, Цацаров, Борисов, Доган. Само тези изброените имена, а те далеч не са единствените, показват, че политиката по условие е кална локва. Затова сега ще се наложи да влезем ние обикновените граждани там, за да изчистим тази кална локва, да отпушим дупката и да започне водата да изтича, да се избистри локвата и да се превърне в язовир'', добави той.

''Бойко, по възможност, иска изборите да са 2029 година. Сигурен съм. Президентът настоява да са на първата възможна дата, с което аз съм съгласен. Така или иначе никой, освен ГЕРБ, никога няма да е готов за изборите. Те имат и организации, и структури, и милиарди. Ние, опозицията, няма как да бъдем по-готови за избори. 28 март е чудесна дата. Страховете с Румъния са неоснователни. Така или иначе, въпреки тоталния провал в здравеопазването у нас, (благодаря ти, другарю Борисов, за което) хората у нас вече не са толкова уплашени. Вече има ваксини. Да, вирусът е смъртоносен, ама не защото е толкова смъртоносен вирусът, а защото Бойко открадна и уби здравеопазването. Косвено убива българските граждани. Единственият начин да сменим това - да оправим здравеопазването, образованието и сигурността, е да махнем Бойко, Бойковщината, Гешев и Гешевщината. И може би Доган и Доганщината, знам ли, едно по едно'', коментира представителят на ''Отровното трио'' казуса с датата за изборите.

''Аз може би на средата на протестите казах, че за промени в Конституцията не е възможно без гласовете на БСП. Харесва ви, не ви харесва, на мен също не ми харесва, но без техните гласове не е възможно. Проста математика, елементарна математика. Знам, че това на Бойко и сподвижниците му им е сложно. И веднага питам, защото съм гнусен наказателен адвокат. Добре, решаваме, че ще правим промени. Постигаме съгласие и с БСП, и с всички останали, и в този момент ДПС, те са Движение за права и свободи, решават, че искат да се включат в промяната на Конституцията, да гласуват срещу себе си и срещу Гешев. Какво правим? Ще кажем: ''Не, не вашите гласове няма да ги вземем''. Дори да беше възможно, а то не е'', заяви още той.

''Промени в Конституцията ще има, ние ще ги постигнем'', категоричен бе адв. Хаджигенов, който повтори тезата си отпреди, че ДПС е най-умният играч на политическата сцена у нас. Той отбеляза също, че коалиции с ГЕРБ и ДПС, в каквато и да е форма, са изключени. ''Ако те решат да гласуват за правосъдна реформа, за промяна на модела ''главен прокурор'' и т.н., ще вземем техните гласове с удоволствие. Ние българските граждани. Не политическа формация, не коалиция. ние българските гражданите искаме промяна на Конституцията, и то така, че да премахнем Гешев и Гешевщината и да имаме работеща прокуратура'', поясни адвокатът.

''В лицето на ДПС имаме най-умния и опасен враг, политически. И това се вижда през годините. Те никога не са излизали от властта, без значение дали са били пряко в нея. В повечето пъти те не са пряко във властта. Но както виждате, единствените, които никога не се клатят, каквито и тайфуни да има по пътя в политическото пространство те не се отразяват на ДПС никак. ДПС нарастват, сплотяват се, окрупняват, събират много повече ресурси. Чудесен пример е с пристанището, което купиха, и с ТЕЦ-а. Платиха пазарна цена, ако не ме лъже паметта. Не като Пеевски. От една страна имаме ''белия'' Доган и от друга страна имаме ''черния'' Пеевски. Докато единия граби, другият плаща пазарна цена и, забележете - след това, за разлика от Пеевски, действа умно. Пуснаха единия котел, махнаха мръсното производство, направиха го на газ. Следващото нещо, което направиха, е пристанището. Следейки модела на ДПС, ненапразно аз казвам, че те са изключително умен и опасен противник. Най-вероятно това пристанище ще ''глътне'' пристанището на Варна и като обеми, и като обороти, и като работа. Това ги прави изключително опасни и аз затова натъртвам на тези факти, защото трябва да се знае, трябва да се има предвид. Защото друг такъв политически противник няма. От другата страна са ГЕРБ. Ми, те са интелектуални пигмеи във всеки един смисъл на думата. Не политически, интелектуални пигмеи са. Какво точно да им сравняваме на тях с ДПС или с каквото и да било? Те, както виждате, се опитват неистово да устискат още един ден на власт и нищо повече'', сподели адв. Хаджигенов.

Той не смята, че ''Има такъв народ'' и ''Демократична България'' биха се коалирали с ГЕРБ, макар и да съществува такава възможност.

''Социалистите... Това е странна отживелица по начина, по който изглеждат в момента. У нас - за добро или лошо, има страшно много хора, които са с леви убеждения. И които не виждат нищо друго, освен БСП. Което е грешка. БСП се управлява като влак по нанадолнището без ватман на него. По мое мнение. Те не постигат нищо, не правят нищо смислено, дребно се заяждат с тоя и с оня и, забележете, гласуват със статуквото. По всички важни теми, Гешев включително, БСП са ''за'' и са вътре с ГЕРБ. Сега, като ги настъпиха и тях, започнаха да попискват, ама не реват. Не вършат нищо смислено. Така че според мен хората с леви убеждения трябва да се огледат и да намерят друга алтернатива извън БСП. И да, математиката казва, че без БСП, драстичните промени, които ние искаме, не са възможни. Така че, след като влезем в парламента, ще трябва да говорим и с БСП естествено. Нещата са такива, каквито са, и те не са никак приятни. И да, ДПС са кофти играч. Умни са, добри са, богати са, имат много повече от нас. Страшен противник са. Това трябва да се каже отсега. Не е страшно, не боли'', каза специалистът по наказателно право, попитан от водещата за БСП.

Водещата ''извади на масата'' и констатацията на вътрешния министър Христо Терзийски, че на протестите не е имало никакво полицейско насилие спрямо гражданите. Адв. Хаджигенов, от своя страна, коментира така: ''Това е поредният вътрешен министър, който аз бих пратил да пасе патките. Ама не бих му дал повече от три, защото ще се се затрудни с тях и на интелектуално, и на професионално ниво. А в МВР в момента от средно ръководно ниво нагоре сигурно няма нито един, който да има дори базово понятие от право. Това е причина, поради която говорят такива феноменални глупости. По време на протестите, за тези 116 дни, в които аз бях там всеки Божи ден, мога да изброя, имам списък с куп престъпления, извършвани от МВР срещу протестиращите граждани в продължение на 116 дни. При наличие на една правова държава и на истински главен прокурор, не на Гешев, или въобще работеща прокуратура, този вътрешен министър щеше да дава интервюта, ама от килията. Както и заместниците му, както и ръководството на СДВР. И нямаше да са единствените. И не, моля ви се, това не е заплаха, това е обективен факт, обективната истина е това. Дори в сега действащия Наказателен кодекс има престъпление срещу политическите права на гражданите, правото на мирен протест. И понеже тук се спекулира много често, точно както със Сорос, това, което направиха на 2 септември МВР, а именно допуснаха и може би съорганизираха нахлуването на хората с бомбичките, с металните пръти и винкелите, след това ги пуснаха да си излязат след като направиха свинщината си, това е съучастие в престъпление. Това стана с МВР. Без тях не беше възможно.''

Юристът е уверен, че протестиралите граждани, въпреки пандемичната обстановка, ще излязат да гласуват.

''Няма да има провал на политическата система у нас. Тя всъщност работи, макар че работи неправилно и недъгаво, щот възпроизвежда такива като ГЕРБ. Тя ще може да направи този път това, което трябва да направи. Ще прескочим един етап от политическото развитие и сега ще имаме шарен парламент, ще имаме множество партии, които няма да имат никакъв друг избор, освен да работят заедно за първи път в интерес на гражданите и избирателите, а не в собствен интерес. Щото иначе този модел - еднопартиен, двупартиен, трипартиен, виждате какво възпроизвежда. Те се разбират помежду си, дават на избирателните по едно кебапче в деня на изборите и това е. Сега обаче нещата се промениха рязко.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    38 8 Отговор
    И ОТ НЕЗАКОННО ОЩЕ ПОВЕЧЕ!

    Коментиран от #73

  • 2 Българина

    113 35 Отговор
    ЗАТВОР за ГЕРБавата ХУНТА на ЛОЕНИТЕ ТОПКИ.

    Коментиран от #10, #13

  • 3 ТаУмВзе

    74 24 Отговор
    Абе сладур! Мутропитека ще си харчи чекмеджетата на воля! Защото сме си овце.

    Коментиран от #119

  • 4 Последния Софиянец

    67 73 Отговор
    Хаджигенов е време да дойде да се извини на хората на площада.Без нас е никой и скоро ще го разбере.

    Коментиран от #98

  • 5 Мутрите вън!

    93 32 Отговор
    Оставка на корумпираното правителство!
  • 6 шиши

    72 19 Отговор
    Страх го е още от 1.нови записи , 2. засилване на протестите
  • 7 Дельо Хайдутин

    95 21 Отговор
    Днес в Китай е осъден на смърт партиен лидер за чекмеджета с пари и злато и извънбрачно дете.Затова Китай е номер едно в света.А тука ще сме все на дъното.

    Коментиран от #23

  • 8 Стойко

    78 29 Отговор
    Здравейте мили приятели! Да ви зарадвам и информирам. Преди 2 седмици бяха освободени от безпристрастния Български съд всички 45 човека арестувани лятото от прокуратурата на каскета от така наречената "Група на Васил Божков" които бяха обвинени от каскета в различни престъпления като изнудване и заплахи! Последен бе освободен Веселин Балтов бившия началник на охраната на Божков който уж бе обвинен от таен и неизвестен свидетел че лично е стрелял по заповед на Божков по Манол Велев. Доказа се че по време на покушението Балтов е бил в чужбина. Всички съмнения за участие на Божков са отпаднали. Така както края на месец февруари МВР и прокуратурата пуснаха открита телефонна линия с няколко номера да се обадят всички насилени от Божков жени и всички пострадали от Божков хора. И понеже за 7 месеца не се обади никой , миналата седмица откритата телефонна линия бе закрита. Както каза Божков няколко месеца бяха в ареста невинни души но това няма да остане безнаказано. Последователите ,феновете и приятелите на Божков вече са над 112 хиляди човека. Идва края и епилога предстои. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

    Коментиран от #108

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Българина

    49 20 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    Тук има ГЕРБави 'АЙДУЦИ, които не искат затвор за хунтата, а искат още да крадат, затова маркират --- на пост #2.
  • 11 Иван

    70 20 Отговор
    Приятели ! Мили , клети и подтиснати сънародници ! За 4 месеца от правителството на Бойко Борисов бяха изтеглени 6 милиарда лева нов дълг който се води не на Борисов а на гърба на народа ! Края на месец септември 2.5 милиарда евро ( 5 милиарда лева) които в началото на октомври бяха преведени по сметката на БНБ и сега 526 милиона евро ( малко над 1 милиард лева) за справяне с пандемията! 6 милиарда !!!!!! На клетия гръб на Българския народ ! С тези милиарди Борисов си купува време да докрета до изборите през март! Не го интересува ни най малко че ще го връщат с робско тегло вашите деца , с увеличени данъци и осигуровки и ниски доходи ! А да попитам някой от вас ( освен държавните хрантутници , полицаи , учители ,кръчмари и хотелиери ) получи ли финансова помощ от правителството на Борисов за справяне с пандемията?

    Коментиран от #16

  • 12 Диверсант

    29 60 Отговор
    Ей тъпънаааари престанете да пълните главите на хората с глупости.. Нещо което никога няма да се случи. Има си държавни чиновници с гарантиран имунитет, колкото и да ревете няма да стане. Единствено елементарно мислещи ще ви повярват за да влезете в парламента
  • 13 Чичо Мун

    47 73 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    Този пcихaр ХaджиГенчо cъвcем cе побъркa , миcли cе зa нaродния cъд от 1944. Cъд зa хунтaтa нa Оттовното трио. , Румен Решетников.Черепите и техните помaгaчи МaяМa , Пеевcки ,Догaн и Пишльото

    Коментиран от #24

  • 14 Пазарджик ДАНС

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сатъра на Хана":

    Хелоу !

    Коментиран от #25

  • 15 Адвокате

    11 22 Отговор
    Какво, на гешев искаш да му задоволиш егото, малко като подмазване ми прозвуча в сравнение с лятото на протеста
  • 16 Иван Флашката от БлЪц

    4 8 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Хлъц
  • 17 Стойко

    35 20 Отговор
    Васил Крумов Божков благодари за прекрасните пожелания които са му изпратили хиляди Български граждани! Той също Ви пожелава да бъдете преди всичко здрави и уверява че тази година ще бъде преломна за България!

    Коментиран от #21, #22

  • 18 Хандромеда

    9 13 Отговор
    Аналения секс е завладяваш
  • 19 Маг Минчо

    41 34 Отговор
    А бе цървул, ти за адвокат не ставаш,тръгнал си политик..Онези твои две врачански колежки - майка и дъщеря , показаха какво е истински адвокат - царици на шашмите и измамите! А ти делото на една Иванчева не можа да спечелиш! Смотаняк, поне не лъжи народа...
  • 20 Сатъра на Хана

    20 13 Отговор
    Ако не пишехме коментари,
    ами направо бяхме очистили СИКаджииите и ЦК на ДуПиСе ,
    България щеше да спестява на ден по 300 000 лева на ден от ток инадници
    - вестници Боцко , тв - Боцко , интерент - Боцко ....

    Коментиран от #26

  • 21 Стоян

    25 21 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Аз съм един от близо 8-те хиляди Българи които са харесали пожеланието на Божков! Много са му писали с предложения какво да бъде възмездието за тиквата , cвинятa и машата им каскета ! Едни предлагат да бъдат разчленени , други да ги реже къс по къс а трети да ги вари във вряла вода. Божков е отговорил че и на тях пожелава да са здрави за да излежат изцяло присъдите си

    Коментиран от #40

  • 22 Горда съвецка чукча рософил

    31 20 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Пожелаваме на Васил Крумов Божков ,никога да не му плесенясват стените ........на килията в Пазарджишкия карцер
  • 23 Хaн Вун Бин

    24 15 Отговор

    До коментар #7 от "Дельо Хайдутин":

    Не ти препоръчвaм дa cи в.Китaй, ще cе молиш ББ.дa ти е.мониcтър предедaтел

    Коментиран от #29

  • 24 Карлуково

    15 19 Отговор

    До коментар #13 от "Чичо Мун":

    Връщай се чадо.До вчера беше Наполеон, а днес си чичо Мун-чо.Утре може и Ленин да станеш и революция да искаш.Върни се, а санитарите си знаят работата...хахаха, ГЕРБав ЗЛОБЕН и НЕГРАМОТЕН ТУЛУП....хахаха.

    Коментиран от #111

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Запарджик САНД

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Сатъра на Хана":

    Йелоу !
  • 27 Курти Стельов Миленкин - Алтай

    3 8 Отговор
    Мили мой избератели ,и днес кат вчера беше утре ,гоева
  • 28 Потресен

    37 18 Отговор
    Сънародници! Според НСИ държавните служители в страната са 420 хиляди! Според акад.Петър Иванов от БАН те са около 700 хиляди! Борисов още преди 4 години обеща реформи в Държавната ,общинска и областни администрации ,съкращение на ненужните бройки и замяна с електронно обслужване! А реално за тези години те се увеличиха със 70 хиляди. Сигурно сте чели статията "Чиновници в излишък". Президента Радев преди година каза за тях като дойде ново правителство "Всички вън". Реално необходимата бройка чиновници на държавна ясла е 120 хиляди а не 420 хиляди. Скоро Васил Божков увери че когато дойде ново управление ще вдигне първо инвалидните пенсии които са около 200 хиляди в България и ще ги направи по 600 лева. Парите ще дойдат от съкращаване на търтеите на държавна ясла. Сега една проста калкулация- съкращаване на 300 хиляди чиновници които по цял ден не вършат нищо и седят на бюрото с кафе и цигара да мине времето ги слагаме по 1000 лева са 300 милиона лв.икономия на месец ! 200 хиляди инвалиди увеличение с 300 лв.месечно са 60 милиона лв. Остават в излишък още 240 милиона лева. От тези средства се подпомагат общините за да не вдигат данъците на гражданите като данък сгради , такса смет и данъка на автомобилите ! И разбира се за подобряване на инфраструктурата.

    Коментиран от #30, #54, #123, #126

  • 29 Де Факто

    20 11 Отговор

    До коментар #23 от "Хaн Вун Бин":

    Чудех се защо стотици милиони китайци се молят, а то защото искали ТУЛУПА да им бъде премиер....хахахаха, ти буквално разби ТЪПОМЕРА....хахахаха.
  • 30 Иван

    30 15 Отговор

    До коментар #28 от "Потресен":

    Буда не само не съкрати излишните търтеи на държавна ясла а и от 1 август 2020 година увеличи с 30 % заплатите на 38 дирекции държавна администрация които уж били на 1-ва линия в борбата с КОВИД-19 сред които държавни служители "Басейнова дирекция", Корабно и въздушно плаване , НАП ,РЗИ ,дирекция Социално подпомагане ,всички чиновници в здравната каса ,областните и общински администрации и т.н.пе няма да ми стигне полето да изброя всички. Отделно не премахна и техните бонуси. Така че не 300 милиона а близо половин милиард ще спести държавата ,тоест всички трудещи се от съкращаването на ненужните бройки чиновници на държавна ясла. Но разбирам Борисов защо не го прави защото са компактна група от близо половин милион сигурни гласове за ГЕРБ. Но когато вече и със заеми няма да може да ги храни ще избяга от властта и ще остави следващите да се оправят с една опоскана и фалирала държава!

    Коментиран от #33

  • 31 Хандромеда

    13 13 Отговор
    Пожелавам на Васил Крумов Божков ,камилата му да печели надбягванията още дълга годино
  • 32 Иван Флашката от БлЪц

    2 7 Отговор
    Хлъц
  • 33 оня с коня

    21 14 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    И като съкратите тези 300 000 държавни служители и чиновници къде ще отидат?!?! С тези заявки на Божков,президента и други опозиционни партии ще озверите и настървите още повече държавните служители и на идните избори ще излязат да гласуват не 90% от тях както досега а 100% и техните роднини и това са половин милион гласа за ГЕРБ.

    Коментиран от #34

  • 34 Стойко

    26 13 Отговор

    До коментар #33 от "оня с коня":

    Ще отидат на свободния пазар като всички останали Български граждани! Не са длъжни работещите в частния сектор, в производството ,в търговията , в импорта и експорта да хрантутят търтеите на държавната ясла. С високи данъци и осигуровки , със солени глоби , с ниски доходи които стигат на работещите да изкарат месеца само за храна, сметките за битови разходи ( ток,отопление,вода,транспорт,телефон,интернет ,дрехи) и за друго да не им остава. Значи заради търтеите блъскат само за физическо оцеляване. Тиквунн каза преди време който е безработен и не може да си намери работа да се връща на село да става овчар(агнешкото било кът в Европа) , да се връщат на село да садят картофи и да ги продават после на стоковите тържища. Да отиват там , не сме длъжни да ги хрантутим само затова че са компактна маса гласуваща за ГЕРБ. Щели да се озлобят. Ами и ние останалите 6 млн.Българи ще се озлобим и ще излезем масово да гласуваме срещу кликата и хунтата Герб

    Коментиран от #36, #45

  • 35 Адв.АмджикГейов

    11 14 Отговор
    По-добре да не бях го ворил !
  • 36 Горда съвецка чукча рософил

    10 19 Отговор

    До коментар #34 от "Стойко":

    Ще гласуваш ,че и ще почерпиш ,че си гласувал ..за ГЕРБ
  • 37 Шопо

    10 6 Отговор
    Хаджигенов,и да се разберем ! Повече бе МИРНИ въстания !
  • 38 Сатъра на Хана

    8 12 Отговор
    Първите Комунисти Исус от Назарет и братовчед му Йоан са дали на Света 5 принципа :
    - Свобода
    - Равенство
    - Братство
    - Справедливост
    - и Да не се страхуваш да умреш за тия принципи
    ...... Правят Един юмрук
    .....
    Така че Коммунизма в оригинал не е много далече от Християнството . Маркс и Ленин добавят само "малко бой " за мутрите и бейовете :))

    Коментиран от #43

  • 39 Браво

    23 12 Отговор
    Тиквоча си отива ....Безславно ! Страх и ужас тресат туловището му,защото благодетелите му се отказаха от него.Конвулсии на гърчеще се хиена ! Загубени години за България !
  • 40 Диверсант

    15 22 Отговор

    До коментар #21 от "Стоян":

    СМЕШКО, смешно...... Полицията ви накара да се насерете само при една демонстрация . Да колкото и да не понасям Борисов имам глава на раменете си и да си давам сметка че факторите са други. Даже на моменти си мисля че тоя човек е за съжаление.
  • 41 Бацо

    18 5 Отговор
    Мечтае занаропло щото Чери и Сретен го дебнат, че и Галевите 😂
  • 42 гост

    16 15 Отговор
    Оф ,така се бях затъжил , че Хаджигенов днес не сте го отразили, а Бабикян нищо ли не е измъцал днес/
  • 43 Ха ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "Сатъра на Хана":

    ЧАКИ@ТА НА ХАНКО ..
  • 44 Горда съвецка чукча рософил

    7 12 Отговор
    Бекапйе напръод !

    Коментиран от #49, #128

  • 45 Ко Не

    18 11 Отговор

    До коментар #34 от "Стойко":

    Я първо да си сравните тея "високи данъци и осигуровки", колко са високи в сравнение с други евро държави. Или говорите колкото да не заспите.
  • 46 Този човек е доста ядосан

    14 10 Отговор
    Ако му се даде възможност ще ги разкарва по затворите.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Кой68

    17 5 Отговор
    И вие тримцата също щяхте да сте при правова държава.. .
    Не се подценявай.
  • 49 Мани са бе

    4 8 Отговор

    До коментар #44 от "Горда съвецка чукча рософил":

    Живей си за смотаната партия
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 !!!?

    26 18 Отговор
    Този който погази сума закони защото Конституцията била над тях, най-нагло говори за "правова държата" ! Затвор за такива бабаити !!!?

    Коментиран от #67, #127

  • 53 Перо

    21 14 Отговор
    Истински хайдутин . Но какво ли го чака...

  • 54 Не бойте се

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "Потресен":

    Идва новия софтуер .
    РОБОАДМИН.

    ЩЕ ОСТАНАТ 10 ПРОЦЕНТА АДМИНИСТРАЦИЯ.
  • 55 Ива

    17 14 Отговор
    Добра статия на Факти ! Всичко е истина , а троловете на мутрата от СИК можем да си представим , каква категория хора са и какво искат , защитавайки доказан престъпник и мафиот !
  • 56 Кси

    11 8 Отговор
    Безстрашните отровни с галева и сие, да пази Господ
  • 57 jorj

    14 8 Отговор
    Народа е виновен!!! Когато 20 години го крадаха комунистите и съсипаха държавата икономически и демогравски, всички мълчахте!!!
    Сега когато влязахме в европейският коловоз, комунистите крадци пак искат да ни го на бутат!!!! Да ви е добра ваксата.
  • 58 Методи

    20 11 Отговор
    Чета коментарите . Толкова безкрайна омраза както към Бацето вашия палач опоскал ви до шушка и ви докарал да съществувате в бедност и недоимък в 21 век и да блъскате не за живот а за съществуване само за битови разходи като отопление сега зимата,най скъпата, некачествена и канцерогенна храна в Европа,за вода,телефон,интернет ,дрехи и лекарства и транспорт! За друго не ви остава! Но много сте на опашката 9/10 от населението на тази опоскана държава! В предните редици на редицата са оня с прозвище черепа на който присвоиха за тях си с дебелия 30-годишен бизнес , онзи Сретан Йосич който плащаше на Бацето да го закриля в България когато бе гл.секретар на МВР но Холандски полицаи го екстрадираха и Бацката му заграби парите, оня мустака от Белград на който пак с дебелия му опоскаха банката и дебелия не върна близо милиард кредити към нея. Ами онези Бобокови с международния бизнес в цял свят с известните фирми "МОНБАТ" и "ПРИСТА ОЙЛ" и на който на единия брат Бацката бе хвърлил око и ходеше в дома му по заповед иначе ги заплашваше че с фамилията им е свършено. И накрая когато с дебелия и тях удариха Бобоковата Христина показа пачки и злато в шкафовете на Бацката. Ами на опашката за Бацката е и Радослав Каратанчев бащата на Сесил Каратанчева на която Бацката пускаше цинични с смс-и когато бе 14-годишна и точно когато Баща й Радо бе шеф на "Спортни имоти " -София и Бацката мислеше че след като с негови протекции бе назначен няма да писне за смс-те и похотливите ж

    Коментиран от #62

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Методи

    19 9 Отговор
    Бацката мислеше че след като с негови протекции бе назначен няма да писне за смс-те и похотливите желания на Бацката към малолетно дете , не непълнолетно. Радо с дъщеря си избягаха от България докато Бацката е премиер но и те са на опашката. Не смятаме десетките хиляди фирмички които Бацката опропасти с кражбите и алчността си. И аз съм на опашката но едва ли ще се вредя от тези които изброих...
  • 61 Джи

    12 13 Отговор
    Браво!! Е това е човек с Морал и Чест. Казва ви го директно, истината. Напълни ми душата този човек.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Колко спечелиме

    9 3 Отговор
    От балканското поточе.
    ????????????
    Набутаха ли ни?????
  • 64 Май май

    9 2 Отговор
    Хората няма да забравят и няма да мирясат докато някой не плати за далаверите .
    Май май тоя път .
    Или другия път.
    Ще поживеем и ще видим
  • 65 ANONIMEN

    6 6 Отговор
    ЗА ДА СЕ СВАЛИ ИМА ЕДНА ТАКТИКА И ТЯ Е.
    ДА НЕ СЕ ХАРЕСА НА ДПС И ДА СА ПРОТИВ БОЙЧА ДА ГО НАМРАЗЯТ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ И ТОГАВА НЯ МА С КОЙ ДА БЪДЕ
  • 66 Трудно е в чужбината

    9 4 Отговор
    Много трудно.
    Те ни изгониха.
    Тези мръсни Циклополицици.
    Каквото са пожънали това и ще си похапнат.
    Да им е сладко през тази и следващите години.
  • 67 Ко Не

    12 4 Отговор

    До коментар #52 от "!!!?":

    На сниката напомня на някаква турбо чалга-"Аз ще ти покажа мойта жълта прашка" ::))
  • 68 А какво ще правите ако

    8 7 Отговор
    пак са същите на власт следващите 4 години. А .
  • 69 Бобо

    9 2 Отговор
    Това е интересно.
    Едните ще викат оставка а другите ще викат избраха ме чакай следващите избори.
  • 70 Николас

    4 1 Отговор
    Това ще е голяма преебавка
  • 71 Възможно е

    8 0 Отговор
    Много пари се въртят в политиката
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 И то

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    много повече, щото там няма да му искат адвокат и доказателства а директно ще го овъзмездят.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Хаджията от Хаджиментово

    8 12 Отговор
    Правим всичко възможно само и само да се доберем до властта а после ще разберете какво е диктатура ще ревете за Бойко ще оберем цялата държава Жан Виденовата зима е нищо с това което ние ще направим
  • 76 Хайде Хаджи

    4 2 Отговор
    В парламента.шщЛа та изберем.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Катран и пера за тиквата.

    10 7 Отговор
    Някога в дивият запад са имали ясни правила и закони към такива като тиквата от Банкя.
  • 80 Потресен

    13 10 Отговор
    Невероятно, но факт!
    Пред очите ми израсна нов политик- адв.Хаджигенов!!!
    Каква дълбока аналитична мисъл!
    Какъв плам! Ама какво прозрение за Бойко,Доган и Нинова !
    Но ,Уважаеми адвокате,
    Няма как да забравим просташко-ехидната ти усмивка, когато:
    1. Блокираше пътища, улици и площади.
    2. Хвърляше яйца / пъдпъдъчи/, домати и какво ли не още по сгради и полицаи.
    3. Плащаше пари за участие във “на Великите въстания” на хора с регистрирана умствена недостатъчност!!!
    И ти ще седнеш в Парламента и ще решаваш съдбините на България?!?!
    Приеми от мен една съчуствена майна и си остани в помийната яма, която сам си изкопа!!!
  • 81 Комунивирис

    12 8 Отговор
    Падането на Бойко Борисов било факт!?Чакайте бе, да не си врачка,идват избори и факта ще бъде болезнен за теб и другите смехурковци. Само да не се окакаш.
  • 82 Факти

    4 7 Отговор
    Са Агенти от Контртаразузнаването и се смеят на глупаците в сайта и им събират личните данни за Данс

    Коментиран от #85, #87

  • 83 Бойко

    9 8 Отговор
    Адв.Хаджигенов го е страх от незаконно възмездие отзад.
  • 84 Теодор

    8 10 Отговор
    Нека всеки, който е против управляващата София даде гласа си за Мангъров - един мъж с чест и достойнство за разлика от лакеите на крадливия Еднокнижник.

    Коментиран от #88, #112

  • 85 Бравооо

    2 6 Отговор

    До коментар #82 от "Факти":

    Най после един да прозре истината
  • 86 Сатъра на Хана

    4 4 Отговор
    Рапона и Джолана утре са се барикадирал в къщи -
    .....
    рождения ден на Свети Христо Български от Калофер го плаши :))
    ....
    Зайчета , Знаят те кога да спрат джпиките и да се скрият под шумката
  • 87 Кво ти дреме ле

    6 2 Отговор

    До коментар #82 от "Факти":

    Нека се боричкат за власт.
    Да им гледаме и сеира и резила.
  • 88 А и за Мангърката ли ще гласуваме.

    5 5 Отговор

    До коментар #84 от "Теодор":

    Ураааааа.
    Ще правим заедно лицеви опори.
  • 89 666

    15 7 Отговор
    Тоя малоумник Хаджигея що не го прибират в психиатрията. Защо такива болни лица се разхождат по улиците. Те са опасни за хората. 💀💀💀💀
  • 90 Първо ще се ваксинирам

    3 2 Отговор
    И после ще гласувам
  • 91 Март да гладуват абдалите

    2 7 Отговор
    Първо ваксината и после при многото хора . Всички ще пипат химикала.
    Как пък не.
    Никакво гласуване.
    Жалко гербче , губиш ме.
    Или изборите да ги правят всеки месец.
    Само ваксинираните да гласуват.
    Мен ме е шубе .
    Нема да хода
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 В бегето трябва преврат с много избити

    6 7 Отговор
    И последвал жесток диктат за налагане на правилните ценности и посока на развитие и промяна на гена на ганю иначе нема оправия

    Коментиран от #97, #100

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Адвокат Хаджигенов,

    7 7 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    не сте недосегаем.Не са решили,не са ви смачкали.Уверявам ви!Пазете се,бъдете внимателен!
  • 99 Само БСП

    15 7 Отговор
    Най-гнусният адвокат, който погазва законите на страната говори а възмездие! Ти си за затвора червена бесепарска кучкоо!
  • 100 Буха ха

    8 4 Отговор

    До коментар #96 от "В бегето трябва преврат с много избити":

    Историята не познава случай в който овцете да са организирали преврат
  • 101 уфффф

    12 3 Отговор
    Хаджигейов,хаджигейов !
  • 102 Гост

    12 5 Отговор
    Псевдо юристчето и псевдо кик боксьорчето,на черепчето отрочето,имам лоша новина за теб и твоите сподвижничета,тепърва ще разбереш,че имаме работеща прокуратура.Нито една от селските ти семпли простотии,няма да остане ненаказана.Крайно време е да разбереш и че си абсолютно никой и будиш само смях в нас нормалните хора,знаем,че си едно малко и злобно нещо,но това няма да ти помогне!
  • 103 марони

    12 7 Отговор
    Хаджиончо,защо не потърси законово възмездие от любимите ти комуняги,дето ограбваха страната винаги,когато са на власт,направиха долара 3000 лева и мутри се гърмяха всеки ден по улиците?
    Глупака му дай да търси под вила теле и да ни убеждава,че вола е женски!
  • 104 жироскоп

    9 8 Отговор
    Не звучи зле - да се потърси отговорност и затвор за Вожда и ШАЙКАТА му ! Де тоз късмет ?
  • 105 леле КАКО

    13 9 Отговор
    Време е да се разруши КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТТА на Борисов ! Нека признаем , че той е един обикновен ПРОСТАК и бай Ганьо !

    Коментиран от #113

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Реалист

    11 6 Отговор
    Този т.нар. адвокат е един голям палячо! Наглостта му е очевидна, както и избирателното му търсене на отговорност.
  • 108 rule

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Стойко":

    Да ти е жив и здрав Божков!:0 Той, ще оправи не само теб, но и всичкини за по-малко от 800 дни!:) Да не ти пука!:0 Тоя филм вече сме го гледали!:)
  • 109 123

    9 4 Отговор
    провален адвокат, правален протестър, провален политик,абе изобщо провален човек това е хаджигенов който нищо смислено не е направел през живота се
  • 110 111

    10 4 Отговор
    Хаджигенов е за затвора ! Неподвеждането му под отговорност също е наказуемо.Блокира нормалния живот и бизнес в София и цялата държава.
  • 111 Чичо Мун

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Карлуково":

    Първо не cъм Гербaв , но не cъм и Отровен. A зa Ленин и революциятa cе е цaнил ХaджигЕнчо Кaрлуковcки, Нещо Отровнaтa ти логикa cе губи
  • 112 Чичо Мун

    6 5 Отговор

    До коментар #84 от "Теодор":

    Мcнгърa - нaй-голямото недорaзумение нa 2020
  • 113 Чичо Мaнчо

    9 2 Отговор

    До коментар #105 от "леле КАКО":

    Култът към личноcттa нa ББ го cъздaдохa пишмaн критиците нa Боко. чрез пcувни. полуиcтини и откровени фейкове.Cъчетaнието нa комуняги , пcихaри , комплекcaри , ченгетa и откровени мaродери, caмо бетонирaт упрaвлението му.
  • 114 лука брази

    10 5 Отговор
    АДВОКАТА НА МАФИЯТА ....ХАДЖИГЕНЧО , ЗА КАКВО ВЪЗМЕЗДИЕ ПЛЯМПАШ ??? ЗАТОВА , ЧЕ БОРИСОВ ОЗАПТИ ИСТИНСКАТА МАФИЯ , НА КОЯТО ТИ СИ АДВОКАТ И ДАЛАВЕРИТЕ СПРЯХА , СЪОТВЕТНО И ПАРИТЕ ... ХАДЖИГЕНЧО , ТИ АДЕКВАТЕН ЛИ СИ АДВОКАТ ИЛИ ПЛАТЕН МАФИОТ , СЪЩО КАТО КЪНЧО СТОЙЧЕВ ... И ТИ ЛИ ИСКАШ ДА СИ НАПРАВИШ ГОЛФ & СПА ЗА 103 000 000 ЕВРО ???
  • 115 Галфон

    3 2 Отговор
    Няма оправия братлета. Умните не искат да се занимават с политика за да не ги одюкват глупавите. Глупавите пък не могат и умните ги одюкват. И така с тоя рев ще е 40г в пустинята като евреите и Мойсей. В обетованата земя ще влезят само нашите внуци с променени чипове колкото и зле да звучи.
  • 116 БЕЛЕНЕ

    1 1 Отговор
    Работи за тия .
  • 117 любител

    4 4 Отговор
    браво пич но не забравяй че всичките 240 горе са за затвора.
  • 118 5544

    4 3 Отговор
    Хаджигенов е опьрдял кофата.

    Коментиран от #120

  • 119 Банкянски страхлиец

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Освен ако не го свитнат
  • 120 ВъЗмездието Иде

    2 4 Отговор

    До коментар #118 от "5544":

    Тъй кат гледам един друг е опърдял кофатаа и оцапал кюлотите ама не му викат Хаджигенов ами кой знай защо - Тиква ?!?
  • 121 А и как така

    3 5 Отговор
    успя да напишеш толкова простотии,неуспелия в нищо освен в подклаждане на протести платен и неграмотен парцал. Всички знаем от къде идват парите ви за отровните трима глупаци мухоморка такава.
  • 122 Бай Шиле

    5 4 Отговор
    Г-н Хаджегенчов,преди да имитираш голям политик,следваше да убедиш хората,че не си платен от Божков.По вероятното е да влезеш в затвора,а не в Парламента.Нищо лично.
  • 123 Много си

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "Потресен":

    т ъп, да знаеш. На всичките тези уволнени ще трябва да им плащаш обезщетения поне една година. Почти колкото са им заплатите. Съответно и осигуровки. Отделно, парите, които тези хора получават като заплати, влизат директно в обръщение в търговията и услугите, в туризма и т.н. Ако ги оставиш на общините, те ще ги вкарат в ръцете на няколко техни приближени фирмаджии, които ще ги вкарат в шкафчетата на този и онзи башовец под формата на пачки и кюлчета. Инфраструктурата ще я лъснат малко и пак ще си остане почти на сегашното ниво. Това е. Не ги разбираш тези неща, затова по-добре не се прави на умен. Да вземем да разпуснем и армията, защото от 1944 г. не е воювала. К'во ще кажеш?!? Бастун!!!
  • 124 В Европейско

    2 2 Отговор
    Не могат да повярват, че Има такъв народ..Но Такъв народ има и рано напролет ще излезе от оборите да каже едно БЕЕ..на тия дето го стрижат и подхвърлят някоя коричка, а за някоя по засукана овца или мисирка - може и още нещо. И на някои коч може да му излезе късмета. После някоя инатлива овца може и за курбан да иде, но пържоли няма да има малко прасета останаха..три,четири. Но ще има ферарита - едно за теб, едно за мен със цвят....червен.
  • 125 НЯМА ДАВНОСТ

    2 1 Отговор
    ХАДЖИГЕНОВ, голям комунистически плювалник излезе. Първо с неуспелият ви опит за преврат, оплескахте с жълто жълтите павета. Сега започнахте да оплесквате и медийните студия. От колко време сте в певческия хор на "другарката" Нинова, и пригласяте нейната изтърканата песничка :
    "г-н Борисов се страхува, г-н Борисов се страхува от възмездие...!" Сега започнахте старата песен с нов припев: "Народа се страхува, хората се страхуват от Борисов!"... Хей, "другарчета", отровно трио ли сте, или надрискано с жълто, до кога ще ни обиждате?! Запомнете, ние, българите, не сме идиоти! Хаджигенов, като си толкова голям "юрист", може ли да ми кажеш: Има ли давност за носене на съдебна отговорност за убийства на хора по политически причини?! КАКЪВТО И ДА БЪДЕ ОТГОВОРА, ЗА МОРАЛА НЯМА ДАВНОСТ! Кога БКП ще си понесе отговорноста за убитите над 60 000 невинни българи; за репресиите; за издевателствата; за кражбите; за насилственото отнемане на частната собственост под форма на национализация?! Кога!? Днес тези същите / какво говоря, вие сте една обща отровна клетка/ се обединявате с надеждата да влезете в парламента и да управлявате държавата! Ще търсите уж възмездие за какво и от кого, когато истинските престъпници са във вашите редици! Не ни заблуждавайте и обиждайте, ние, обществото, не сме идиоти ," другарю" ,Хаджигенов! Не си въобразявайте, че вие сте най-умните и можещи! След вас, комунистите, винаги следва потоп! С ПРАВО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ: СКОРПИОН!
  • 126 АЛЕН МАК

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Потресен":

    Потресен-нацепен-разцепен, защо не отидеш да се пързаляш в Банско на лифта, Радев-Иванов-Божко. Потресен, но цъфнал като ален мак, самотен нейде в зелена нива е разцъфнал...
  • 127 100 КИЛА

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "!!!?":

    КОЙ Е ТОЗИ НА СНИМКАТА ?! - ГОЛЯМ Е НА ГОДИНИ, КАКТО СЕ ВИЖДА, НО И ВИДИМО ИЗГЛЕЖДА ИЗОСТАНАЛ УМСТВЕНО ХЛАПАК ,НЕНАИГРАЛ СЕ С ЛАСТИЦИ МАЛЪК СОПОЛАНКО! СИГУРНО НА СЪСЕДИТЕ ИМ Е ПИСНАЛО ДА ИМ ЧУПИ ПРОЗОРЦИТЕ! ТИПИЧНО ХУЛИГАНЧЕ - ГАМЕНЧЕ! НА ТОЗИ, ДЯДО МУ Е БИЛ 100% ШУМКАРИН!
  • 128 ЖИВОТ ЗА КОГО

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Горда съвецка чукча рософил":

    По времето на БКП не се е продаваше тоалетна хартия, само лиглин в аптеките за женски нужди. Така че, тогава любящия верен народ на партията, си бършеше задника с вестници. Те и за друго не ставаха! В тях пишеше само за планове и петилетки, с които как ще стигнем и ще задминем "загниващия" капитализъм - Американците! Както пееше Тошко Колев : " КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ АМИРИКАНЦИТЕ ...?! КОЙ МИ ОТКРАДНА ЧИСТАЧКИТЕ!? ..." ВЪРНЕТЕ МИ ГИ, ВЪРНЕТЕ...!" С нашия роден 45-годишен комунизъм вече виждаме, че сме ги "стигнали и задминали" - останали дълбоко затънали в калта! Как ще ги стигнем ли!? Ами, много просто и лесно, нали винаги сме били големи тарикати! Като днес ползваме техните блага, не нашите от "прогресивния" комунизъм! Първо: произведените автомобили; дрехи; като възприехме техния начин на живот; като не искаме рубли, а долари и евро; като изпратихме отрочетата на БКП в този "мръсен, загниващ капитализъм" да се учат, бъдещите нови готованковци-грабители на България, да харчат на воля откраднатите народни пари и много други неща ...! "ЖИВОТ ЗА ПАРТИЯТА ! ЖИВОТ ЗА НАРОДА!", от в. Работническо дело! "Равенство! Братство! Свобода!". Прекрасна, детска приспивна песен за глупаци и една голяма чаша студена вода за Народа! ОСЪЗНАЙ СЕ, ИЗМЪЧЕН, ОГРАБЕН НАРОДЕ! ДО КОГА СМЯТАШ ДА БЪДЕШ РОБ НА ИЛЮЗИИ?! НЕ ВЯРВАЙ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ ОТНОВО КОМУНИСТИТЕ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ! В ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ ВИНАГИ Е ИМАЛО БЕДНИ И БОГАТИ, И ВИНАГИ ЩЕ ИМА ДОКАТО ПАРИТЕ СА ВЛАСТВАЩА СИЛА!!! С п
  • 129 6432

    2 1 Отговор
    Отказвам Хаджигенов и триото да ме представляват! Предатели! Съюзиха се с Бареков и Манолова и ми преставят това като алтернатива?!? Мерзавци! Искам оставката на триото преди да са влезли в следващото НС още!
  • 130 аз съм Веска

    0 2 Отговор
    Има и заек в китайският хороскоп , НО ТОЙ ОБСЛУЖВА ПРЕЗ УШИТЕ КОРОНАТА .МОЖЕ И... МНОГОБРОЙНО ПОКОЛЕНИЕ, НО ББ
    ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЕ .ТРЕТО :ДЪЛГИ УШИ ЗА ЛОКАТОР ..
    ТОВА СИ Е ЖИВО ПОДСЛУШВАНЕ .