Last news in Fakti

26 Януари, 2021 18:07 14 829 78

Ренета Инджова пред ФАКТИ: Бойко Борисов е удобен на всички страни

  • ренета инджова-
  • протести-
  • протест-
  • българия-
  • правителство-
  • бойко борисов-
  • европа

"Какъвто и натиск върху него да се приложи - откупува се'', смята бившият служебен министър-председател на България

Ренета Инджова пред ФАКТИ: Бойко Борисов е удобен на всички страни - 1
Снимка: ФАКТИ

''Протестите са уникално явление. Не само за България, а и за Европа - първо с продължителността, а второ с това, че основната причина за протеста е сваляне на корупцията във властта. Антикорупционен характер на един протест, който да продължи двеста и повече дни е нещо, което е уникално. Тук не става дума нито за определени политически искания на една партия, на една опозиция, а и ние опозиция в същинския смисъл на думата нямаме''. Това заяви пред Лили Маринкова студиото на ФАКТИ някогашният служебен премиер на България Ренета Инджова, която е изключително активна на протестите срещу правителството и главния прокурор на България, започнали през лятото на 2020 г. и продължаващи до ден днешен.

''На следващо място също е много важно, че протестът играе ролята на такъв антиправителствен от гледна точка на осъдителното му отношение към престъпната клика, която управлява страната. По този начин протестът показа на Европа и света неща, за които той си затваряше очите до този момент. Да види, че едно правителство е потънало в престъпления и корупция. Но после пък се оказа, че за света това е една удобна поза, защото Борисов е удобен на всички страни. Ако започнете от изток на запад, на юг, на север, към всички той е еднакво благосклонен. По този начин нашият протест показа, че на света му е по-удобно да ползва благата, които Борисов предлага. А той го прави с широка ръка - като започнете от концесии и стигнете до сделки. Какъвто и натиск върху него да се приложи - откупува се. Това показа протестът. Показа и едно лицемерие. Външните фактори първо подкрепиха протестиращите, а после замълчаха, когато видяха издевателствата и влаченето на хора по улиците от страна на властите. Видяха как е узурпирана властта, безкрайно много полицаи има, 10-15 хиляди командировани, въртят ги непрекъснато, настанени са по хотели. Те също използват ситуацията да се наложат, да правят кариера, видите ли ''Ние знаем по-хубаво да бием едни от други''. Всичкото това нещо показва на света какви средства за удържане на властта използва българският премиер. За това опитите да се отправят сигнали, каквито август имаше от страна на европейския парламент, за търсене на отговорност за поведението на властта спрямо протестиращите, за търсене на отговори на въпроси по записи, снимки, чекмеджета, кюлчета и т.н., се повториха още един път сега през януари. Европа отново поиска да получи отговори от властта, едва ли не автентични ли са записите, гласът, тоест, прокуратурата ще потвърди ли, че това е гласът на премиера. Няма какво да потвърждава, независими експертизи отвън са го потвърдили това нещо. Но излиза, че европейската бюрокрация и политическата конфигурация на силите в Европа са достатъчно заинтересовани да не се променят нещата'', заяви Инджова, а след това добави:

''От една страна има над 20 млрд. за следващия програмен период, които Народната партия (б.р. визира ЕНП) иска да бъдат предоставени на Борисовата клика, което само по себе си говори достатъчно колко внимателно се разходват тези средства, за да се съхрани превесът на Народната партия. Тоест, това не са фондове за развитие на държава, това са фондове за укрепване на подкрепа за европейската администрация. И като се вижда, че в Комисията благосклонността продължава да е на страната на Борисов, той продължава и да издевателства във вътрешен план.''

''Смяната им ще стане необходима, ако се засегне и по някакъв начин се разбере, че Борисов е накърнил интересите на Европа като цяло, че е ползвал парите не така, както трябва. Отдавна, не само от времето на протеста, от 10 години говоря, че фондовете се разходват чрез държавите по един абсолютно неправилен начин. Можеха всички фондове да се разпределят директно от Европа - чрез представителства, чрез афилиации, чрез бюра. Хората да кандидатстват централно, за да не е властта тази, която първо прибира парите, после ги използва по начин, по който да остане на власт, а не да ги разходва в полза на народа'', коментира още тя.

''Ето, вижте, в предизборна ситуация сме и поведението е все едно, че не се е случило нищо, казват: ''Ще правим избори''. При положение, че има нерешен въпрос за корупционния статус на обществото, тъканта на обществото е проядена, ние не говорим за това. Е, какво доверие ще има към изборите, при положение, че целият климат - обществен, политически, социален, е проникнат от корупция. Как ще запазим урните от този климат? 90% от бизнеса смята климата за неблагоприятен. Ако климатът за развитие на бизнес е неблагоприятен, ние не можем да очакваме икономиката да се развива. А ако климатът за правене на избори е корупционен, как ще са честни и демократични изборите? Че те до самите избирателни секции са престъпниците - на продадения вот, на корпоративния вот, на публичните администратори вотът'', каза Ренета Инджова за текущата предизборна ситуация в България.

''Забележете, в момента, в който ''Политико'' казва, че до 2040 ще бъдат 70% (б.р. ваксинираните в България), при сегашните темпове, излиза здравният министър и казва, че темпът е много хубав. Това е пълен непукизъм към онова, което климатът вече представлява. Светът ти дава своята експертна прогноза, а ти отиваш и говориш обратното. Какво значи това? Въобще не им пука какво впечатление ни правят. За това и издевателстват върху психиката и предизвикват непрекъснат стрес с необозрими последици за общественото здраве. Защото най-добре е всички да стоят уплашени, да чакат ваксините, както едно време викаха на децата: ''Ако не слушаш, ще извикаш доктора с инжекцията''. Това е равнището, на което третират емоционалния и психологически статус на населението. Тези неща би могло да получават контра в лицето на специализирани становища на лекарите, на асоциациите на лекарите, на вирусолозите, на епидемиолозите, а не на бюрократите, които са назначавани от Борисов. Но у нас този глас се заглушава. На тези хора им е отнето самочувствието, достойнството и силата да произнесат какви са последиците от едно такова поведение'', анализира бившият служебен премиер на България.

След това тя отново коментира теми, свързани с българските избори:

''Не е късно, подготовката за едни избори може да е прочистване на климата за тях. Ако се смени Михаил Константинов (б.р. шефът на Информационно обслужване) доверието на населението ще се повиши с определен процент. Ако Александър Андреев (б.р. шефът на ЦИК) не стои там на телевизора и се чуди ще се отварят ли секции в чужбина, ама почивни дни ли са, ама сигурно външно министерство е направило всичко възможно, ама те може би властите на съответните държави, понеже ще е Великден, няма да направят каквото е необходимо. Това поведение означава, че никой в България няма интерес българите в чужбина да гласуват. Тази теза - тези, които са навън да не се месят на политическия живот тук, през лятото се оказа, че не е точно така. Защото тези, които излязоха в първите дни на протеста, бяха хора от учащите се и от изселилите се в чужбина. Дойдоха и дадоха много силен старт на протеста. И сега да казваш, че тези хора няма да гласуват, защото ние нямаме желание да се получава резултат, който не е в наша полза, защото да променят резултата могат само отвън, това означава, че ние втори път експулсираме, втори път прогонваме нашите сънародници. А те вероятно ще искат да се върнат, защото ситуацията в чужбина за в бъдеще също не е много по-хубава от това, което се очертава в България. Диаспората на една малка държава е нещото, което е опора, потенциална опора за онези, които са в Родината. Ако и това не искаме, какво искаме? Призовавам всички, които живеят в чужбина, всички, на които им е мило онова, което става с техните родители, с тяхната държава, с начина, по който правителството не може да защити основни граждански права, а аз наскоро казах, че не сме граждани и щом тези ни права не могат да бъдат защитени ние сме роби, да направят всичко възможно да отвърнат по подобаващ начин на циничния глас на Валери Симеонов, който им каза: ''Като толкова много искат да гласуват, да дойдат тук''. Хубаво му беше отвърнато да не си пожелава неща, които може и да му се случат, защото може да се окаже, че българите в чужбина, както през лятото, са направили всичко възможно, за да подкрепят народа си.''

Ренета Инджова, в качеството и на бивш председател на Националния статистически институт (НСИ), коментира и някои странности колко е населението на България:

''Целта да не се знае колко са българите има в основата си проста сметка - властниците искат да представят пред света, че сме много, а да имат на разположение на територията по-малко резиденти. Заради еврофондовете, социалните фондове, осигурителните фондове, публичният сектор с издръжката си, боледуващите. Следователно всички онези разходи, които са на държавата на глава от населението, те биват съхранени, крадени, удържани, използвани за тях, а пък населението го представяме за голямо. Истината в очите ги обслужва. Примерно с ромското население. Там нищо не се знае кое как е. Аз исках да направя корекция, благовидно да се изразя, а то беше опит за ревизия на преброяването през 2011 г. Аз отидох там в 2012 г. (б.р. в НСИ), преброяването беше свършило, но методологията, методиката, целите, амбициите на преброяването бях в контекста на каквото да ви изказвам - да се изкарат нещата надути, по-големи, структурата да е променена. 300 000 бяха изкарали, че са циганите. Можете ли сериозно да се отнесете към един документ за населението, в което се казва, че циганите са 300 000? Тоест, не е искано нито количеството да се знае, нито структурата, нито етническият състав, нито религиозният. Аз не си затворих очите. В Евростат знаят какво исках да направя, защото аз им докладвах и всичко това получи одобрение. След това беше преустановено и за награда на това, че не бива да се правят такива неща, предшественикът ми я направиха директор на Евростат. Тоест и Европа, понеже върти фондове, и тя е заинтересована всички да изглеждаме повече, отколкото сме, защото светът загуби капиталистическите си стимули и мотивация и живее, паразитира върху публичния сектор. Ако има публичен сектор, ако има публични блага, ако има ваксини, ако има инфраструктури върху повече население - всички ще имаме и повече да крадем.''

Бившият служебен министър-председател коментира и контекста около коронавирусната пандемия:

''Целият този процес е взимане на превес върху населението, върху неговите социални стереотипи, върху неговите борби. Борбите се потушават и ''най-важното е да оцелеем''. Как ще оцелеем като си загубихме работата, като си загубихме позициите в износ, в свят, във възможност да ходим да търсим работа навън? Дойде време да се разбере, че по този начин - с развиване на икономики паразитно, с получаване на пари отнякъде, международно, със свръхадминистрации, правенето на капитализъм е невъзможно. Къде видяхме от такова нещо да се правят истински проекти? Като толкова много пари минаха през България, къде са онези предприемачи, които вследствие на това направиха име, кариера, престиж? И хората да кажат, че тези хора са направили съвременна България.''

''Всичките скандали са един начин на взаимен рекет, който те се осъществяват. Ние само можем да подозираме какви сделки, какви мисии стоят зад тези рекети'', смята Инджова за отношенията на българските власти с определени олигарси, които изпаднаха в немилост.

''Европейският съюз е направил една фатална грешка, смятайки, че може да приобщава страни и клики, които се занимават с бандитски схеми. С това не може да се прави нито свързана икономика, нито кохезионни, нито структурни, нито регионални и не знам какви си проекти. Рано или късно ние ще попречим до степен, в която ще предизвикаме криза в тази организация'', допълни Ренета Инджова в самия край на своето участие във ФАКТИ.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 78 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    44 180 Отговор
    Удобен е, Ренетке. за разлика от тебе.. един увехтял б*к*ук.

    Коментиран от #5, #12, #52, #57, #58

  • 2 РАДИО ЕЛТО

    142 41 Отговор
    БОЙКО ще падне в собствения си капан той мрази БЪЛГАРИТЕ

    Коментиран от #10, #55

  • 3 хари

    34 142 Отговор
    След това куку дайте и Нешка!

    Коментиран от #7, #18

  • 4 колю

    17 59 Отговор
    и домакинята
  • 5 Ачкьопек

    77 17 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    И кметът ме Симитли е съгласен с Инджова.
  • 6 РАДИО ЕЛТО

    118 16 Отговор
    господарите на БОЙКО ще го употребят и когато нямат нужда от него ще го хвърлят на кучетата

    Коментиран от #78

  • 7 Врачка

    77 25 Отговор

    До коментар #3 от "хари":

    По—добре да докарат двете ГЕРБави кобили,Дариткова и Карапуткова да цвилят на воля.

    Коментиран от #13

  • 8 Бацо

    56 19 Отговор
    Взе да става като бай Тошо, ама иде 9 Септември, тъй де 10 Ноември
  • 9 Майна

    113 24 Отговор
    БРАВО, ИНДЖОВА! ЧОВЕК АЛЧЕН И БЕЗ ДОСТОЙНСТВО Е УДОБЕН НА ВСИЧКИ, СЪГЛАСЕН!!!
  • 10 ОТ ХУМАТА

    5 35 Отговор

    До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ми , мрази ви бе ..
  • 11 Последния Софиянец

    92 31 Отговор
    Ренета Инджова ще е новият достоен премиер.

    Коментиран от #16, #19, #47

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Или ...

    14 30 Отговор

    До коментар #7 от "Врачка":

    Расовите жребци Сергей и Вагинин ...

    Коментиран от #20

  • 14 БОЗАДЖИЯН

    17 48 Отговор
    Две рекламни лица на алкохола
  • 15 Баце

    68 8 Отговор
    Права е на 100%, но ще се изтърка, омръзнал е и ще дойде момента, в който никой няма да иска да го свързват по някакъв начин с Него, но няма да го свали народа или политическото статукво, а Кукловодите Му, за да останат на сянка, те "свалят и заравят" Нуриега, Саддам, Кадафи, Березовски и т.н. за това Той трепери и пие хапчета. Не Му завиждам.
  • 16 да питам

    20 52 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Ти сериозно ли ?! тази пиянка ?

    Коментиран от #17

  • 17 Последния Софиянец

    53 11 Отговор

    До коментар #16 от "да питам":

    За двеста дни не съм я видял да пие или пияна.Даже като посрещнахме Нова година на площада пиеше сок.

    Коментиран от #23, #46

  • 18 324

    53 11 Отговор

    До коментар #3 от "хари":

    По големи кукувици от гербоидните и техните тролове няма.
  • 19 АНОНИМЕН

    10 33 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    поздрав от ХУМАТА БОЙКО е наш идол ще гасуваме за него
  • 20 324

    36 6 Отговор

    До коментар #13 от "Или ...":

    Друго си е деса общата и мента дъртата.

    Коментиран от #26

  • 21 РАДИО ЕЛТО

    46 4 Отговор
    БОЙКО ще е удобен докато имат нужда от него
  • 22 ЗАЩОТО Е

    46 9 Отговор
    ЗАЩОТО Е ОБРАТЕН И ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ГО МИНАВАТ С 200 ДОКАТО СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ ТОЙ ГИ МИНАВА!!И ПОКРАЙ НЕГО МИНАВАТ И НАС!!!
  • 23 да питам

    10 31 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    Мислиш ли , че ще пие точно пред теб ? Та ти си новият Левски !
  • 24 Българина

    39 8 Отговор
    Той се откупува само за наша сметка, да пукне дано нещастника
  • 25 Народа сме ние 🇧🇬

    52 11 Отговор
    Как вобще допуснахме псевдо партия ГРОБ да имат права ?
  • 26 ми ,

    11 27 Отговор

    До коментар #20 от "324":

    Примери много ... Танчето Дончева , Дърдърева , МаяМа , Курнела ..

    Коментиран от #33

  • 27 Гьонсурат

    19 47 Отговор
    Ренетке, кажи защо японците те уволниха като финансов директор на Токуда и после говори за корупция.
  • 28 ПЕШО

    31 6 Отговор
    Колонията БГ се нуждае от своят Кастро.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 !!!?

    21 38 Отговор
    Тази баба си мечтае Европа да даде парите на Бабикяните и те да ги разпределят - на кум, на сват, на брат !!!?

    Коментиран от #56, #69

  • 32 пагане

    15 5 Отговор
    Диви диви, българи!
  • 33 324

    11 3 Отговор

    До коментар #26 от "ми ,":

    Плегиата ~Лъчо мозъчето, за бико да не говорим
  • 34 Прудо

    25 11 Отговор
    "Радецки" този път ще дойде от Дубай...

    Коментиран от #36, #38

  • 35 човешка тъпотия

    28 3 Отговор
    То целия Брюксел е корумпета , дето за нищо не им дреме освен за пари. Слушам за едни дипломатически куфарчета дето пътуват насам-натам , някой отпуска фондове , друг му връща ресто. Накрая ще стане ''Полет от кукувиче гнездо '' и тогава ще пита някой , ама защо.
  • 36 да бе

    13 4 Отговор

    До коментар #34 от "Прудо":

    Е го па новият Ботев ..🤭🤭
  • 37 Стойко

    39 9 Отговор
    Прав е бившия служебен премиер Ренета Инджова! Борисов се откупува пред всички с милиардите които открадна за 20 години още като главен секретар на МВР. От еврофондове , от обществени поръчки , от рекет и изземване на хиляди бизнеси! Но и неговото време ще дойде защото колкото и милиарди да си ограбил , хиляди човешки съдби разбил и опропастил , възмездието идва !!!

    Коментиран от #43, #49

  • 38 Кънчо

    34 7 Отговор

    До коментар #34 от "Прудо":

    Не само от Дубай очаквайте разплатата за Борисов! А и от хилядите обикновени хорица чийто бизнес с рекета на подчинените му държавни чиновници срина! От милионите ограбени Български граждани които докара да съществуват само за оцеляване ! От близките на убитите от геноцид хора!

    Коментиран от #50

  • 39 Права е

    29 10 Отговор
    Направо си го каза. ББ е оголил задника и който го поиска, той го завърта.
  • 40 Behemoth

    7 16 Отговор
    Навсякъде гонен , навсякъде приет!Новият Левски!

    Коментиран от #41

  • 41 Пенсионер Милиционер

    2 8 Отговор

    До коментар #40 от "Behemoth":

    САМА ЛЕСКИ !!!
  • 42 Корни

    16 26 Отговор
    Баба Рени пак с нейните поеми....
    Писна ми от такива разбирачи.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Патронче

    13 21 Отговор
    Тая е kу ky бенд!!!!😁
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Обектива се смее

    6 11 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Ти ще си вицепремиерът😀
  • 48 Poлков апарат

    9 19 Отговор
    Тази трябва да я слушаш на бързи оборoти за да разберете какво говори😁
  • 49 РАДИО ЕЛТО

    24 8 Отговор

    До коментар #37 от "Стойко":

    прав си СТОЙКО А И ГОСПОЖА ИНДЖОВА е права знаеш ли никой диктатор не е оцелял тръгвайки срещу НАРОДА а НАРОДА е сила ДОВИЖДАНЕ
  • 50 РАДИО ЕЛТО

    2 5 Отговор

    До коментар #38 от "Кънчо":

    така е господин КЪНЧО
  • 51 Мекодонски комарджия

    11 20 Отговор
    Пияната Райна,Ко зее? Тва изкопаемо,що не си гледа пенсията,Ами тръгнало акъл да дава!От пияница и комарджия акъл нещем!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 MOLI

    14 20 Отговор
    Г-ЖО ИНДЖОВА,НЕ МИ СЕ ЩЕ ДА ОБИЖДАМ ДАМА НА ВАШАТА ВЪЗРАСТ.НО,ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТОВА,КОЕТО ИЗРИЧАТЕ СА НЕЛЕПОСТИ.ЧУДЯ СЕ,КАК ЕДНА ИНТЕЛЕГЕНТНА ЖЕНА МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОЛКОВА ЧЕРНОГЛЕДА.МОЖЕ БИ ГРЕША,НО НЕ БЕШЕ ЛИ ТОЗИ,КОЙТО ВИЕ ТОЛКОВА ПЛЮЕТЕ СЕГА ЧОВЕКЪТ ,КОЙТО ВИ ПОДАДЕ РЪКА.АКО,ГРЕША ПОПРАВЕТЕ МЕ.И ДРУГО,ЗА ТЕЗИ ОТ ЧУЖБИНА,КОИТО ПРОТЕСТИРАХА ЛЯТОТО.ЗАИНТЕРЕСУВАХТЕ ЛИ СЕ ВСЕ ПАК ,КОИ СА ТЕ...КОИ СА ТЯХНИТЕ СЕМЕЙСТВА???ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е МАЛОВАЖНО.ВСЪЩНОСТ,КОЯ СТЕ ВИЕ Г-ЖО ИНДЖОВА?????
  • 54 Забележете

    2 10 Отговор
    Всичkи минуси са за коментари срещу гранд мaдър,а всички плюсове са за гранд мaдър!!!! Странно как го постигa това?Явно клубът на анонимните е на нейна страна!
  • 55 лука брази

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":

    Блаженни са вярващите .... ха ха ха ха ха ха ха
  • 56 СТАЛИН

    2 14 Отговор

    До коментар #31 от "!!!?":

    НУЛИ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХУЛИТЕ РЕМИЕРА НА РБ!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Гост

    7 12 Отговор
    Ренка,наздраве,не се занимавай с Борисов,той е голяма чаша за твоята уста.
  • 60 Последния Софиянец

    7 8 Отговор
    Тая не знае на кой свят се намира,те я канят за коментари.
  • 61 ДОКО

    7 5 Отговор
    УДОБЕН УГОДЕН И НЕ САМО ЗА СВЕТА ОКОЛО НЕГО А И ЗА МАФИЯТА НА КОЯТО СЪЩО ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА..А НА ИЗБОРИТЕ БОКО ПЕЧЕЛИ А ВИЕ КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ..
  • 62 гост

    7 7 Отговор
    Беше ли трезвена по време на интервюто?
  • 63 чичо

    7 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: че основната причина за протеста е сваляне на корупцията във властта./Не е вярно.Причината е,че точно Борисов настъпи мутрите и,че БСП разбра,не може да спечели избори по нормален начин.Всички знаете,че Радев,който е в компанията на мутри от прехода,както той ги нарече,предизвика протестите и всички знаете кой плаща за това.Да,мутри вън,начело с Радев.

    Коментиран от #74

  • 64 любител

    7 4 Отговор
    права си всеки който си плаща никой не го закача.затова народа трябва да измете това некадърно крадливо гнусно и безочливо правителство за всички времена.с тоя темп ще ни ваксинират до 2040г. срам и позор за здравния министър.или целта е да останат живи само администрацията на боко а лошият материал да умира.
  • 65 123456

    7 2 Отговор
    ТАЯ НЕ МОЖЕ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ ДА МУ СЕ НАМАЖЕ;НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ Е.МОЖЕ САМО ДА МЪЛЧИ .

    Коментиран от #68

  • 66 ЦЪ ЦЪ ЦЪ

    2 4 Отговор
    СЛЕД НЯКЯ ГОДИНАЕ ДАВАТ ФИЛМА УНИЩОЖИТЕЛЯТ НА ЕДИН НАРОД УНИКАТ ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ СЪС ГЛАВНА БУКВА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА бмб И грб.. КАКТО ФИЛМА ЗАРАЗА КОИТО НЕ ГО Е ГЛЕДАЛ ДА ГЛЕДАА ГУД ХАРАШО ПОСТАНОВКА
  • 67 НАРОДА

    1 4 Отговор
    На нас не е и затова ще го изгоним!
  • 68 сигурно

    4 5 Отговор

    До коментар #65 от "123456":

    За нейните чекмеджета нищо не сме чули.
  • 69 не думай

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "!!!?":

    За простите като вас всичко се върти около парите!
  • 70 Реалист

    7 3 Отговор
    Инджова яко кукурига, критическата я е съсипала тотално! Куп глупости е наговорила, отделно си мисли, че някой би й дал в БСП или сателитите някаква службица...то вече не е като едно време другарко Инджова!
  • 71 Реалист

    8 3 Отговор
    Отделно, алкохолът не прощава, другарко Инджова!
  • 72 НАЗДРАВЕ

    8 3 Отговор
    РЕНЕТКЕ ПРОЛЕМА ВИ ЧЕ БОРИСОВ И ГЕШЕВ ПОДГОНИ ОЛИГАРСИТЕ НА ПРЕХОДА С КРАДЕНИТЕ ДЪРЖАВНИ ПАРИ, СПРЯХА ВИ КОМИСИОННИТЕ ОТ РУСКИЯТ ГАЗ, КТБ, ИМА БАНКОВ НАДЗОР КЛАТЯТ СЕ ОФШОРКИТЕ ВИ НЕ МОЖЕТЕ ДА КРАДЕТЕ, ОЛАФ ИДВА ЩЕ ВИ РАЗСЛЕДВА. ТОВА ВИ ПЛАШИ, ЗА ТОВА Е ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИРК, ГОЛЯМО ВИЕНЕ ПРОТИВ ЗАКОНА.
  • 73 Хмммм

    9 0 Отговор
    Всичко много добре, но да попитам защо никой не протестира за корупция и зависимости, когато:
    - ДПС се регистрира и Конституционния съд още не се е произнесъл за законността и, въпреки че има запитване.
    - беше разрушена държавата за да може безнаказано да се разграби.
    - Борческите групировки безчинстваха и бяха държава в държавата.
    - Създаваха кухи банки с единствената цел да се ограбят вложителите
    - бяха приемани закони за да разрешата източването на държавни фирми и придобиването има за стотинки,
    - бяха приемани закони за приватизиране на държавни предприятия с активи за милиони за пари за семки,
    - народа не взе и стотинка от масовата приватизация, от която се облажиха единици олигарси,
    - повече от 250 поръчкови убийства са все още неразкрити,
    - държавата беше ограбена с милиарди от "заменките" тип "кон за кокошка"
    - 4 милиарда потънаха в Белене
    - От най-евтиния газ в Европа започнахме да плащаме най-скъпия с еднолично решение на министър Овчаров
    - Един човек взе хонорар 1.5 милиона за работа от която си нямаше и идея и която струваше 20-30 000лв с много добра печалба.
    - Българското Черноморие беше бетонирано и природата унищожена.
    - Беше приета конституция, която позолява уж независимата съдебна власт за бъде крайно зависима и корумпирана.
    - Беше приета конституция, която позволява изборният вот да бъде подменян легално.
    Има и още много въпроси, но питам, къде бяха тогава сегашните критици? Приемали са всичко това за нормално или никой
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 този

    4 0 Отговор
    еха това пияно недоразумение скоро не беше се появявало явно докопа пари за пиене и почна с пияните изказвания
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 СТАРА ЧАНТА

    3 0 Отговор
    КЪДЕ СЕ ВРЕШ БЕ КУКУРИГО.ОДИ СИ ПИЙ ПИТИЕТО .КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ СТАВАШ ЗА НЕЩО??????ЗА СМЯХ СИ ,ИЗКУФЯЛ ПЪРДУХАЛ.
  • 78 Да си тръгва

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "РАДИО ЕЛТО":

    Не му ли изтече вече, "срока на годност" на тази гад?