2 Март, 2021 19:50 23 554 245

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: При Борисов е въпрос на физическо оцеляване

  • адв. николай хаджигенов-
  • изправи се! мутри вън!-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • социология-
  • дпс-
  • делян пеевски

Имайте предвид, че махнат ли Борисов от ГЕРБ, те приключват в рамките на месеци, там няма нищо'', смята адв. Николай Хаджигенов

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: При Борисов е въпрос на физическо оцеляване - 1
Снимка: ФАКТИ

"Това показва, че всичко в ГЕРБ е пропаганда, от ден първи през 2009 г. до ден днешен всичко е пропаганда". Така пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!" коментира факта, че листите на ГЕРБ са водени от нейни бивши и настоящи министри.

''Слушахме за дълга скамейка, млади лица. ГЕРБ лъжат от ден първи, от деня създаването си, от влизането си в политиката лъжат за всичко. Толкова по въпроса какво ще ни предложат ГЕРБ. Още от същото. И те го доказват - още от същото. Тоест, ако някой не е разбрал за последните 12 години каква е цялата тази свинщина и на кого се дължи - ето, заповядайте още от същото'', допълни по темата адвокатът.

Той коментира и персонално един от водачите на листа на ГЕРБ - бившия вътрешен министър Младен Маринов: ''Затваряме си очите за момент и слушаме старшина Петров от Народната милиция едно време. Нищо не се е променило. Нито нивото, нито изказа, нито нищо - "не ме интересува, всичко е вражеска пропаганда". Той и тези като него - тунеядци на заплата на данъкоплатците, те са готови да служат на всеки. Това е, което аз наричам политическа проституция. Те ще служат на всеки по един и същ начин - колкото могат, колкото им позволяват възможностите. И да, те ще бият български граждани, ще ги обгазяват, ще нарушават закона. Но не в полза на гражданите, а в полза на правителството, на ръката, която ги храни, хем ги храним ние гражданите".

''Те са си свършили мръсната работа достатъчно доволно. Второ, аз съм сигурен, че те заслужават да продължават да бъдат на държавна работа. Аз всеки път се изкушавам, слушайки някакъв такъв специалист, дето отдавал живота си в служба на правителство, това иронично, да го пуснем на свободния пазар за 3 минути да се реализира.
По света хората отиват на държавна служба, доказани и успели в някаква степен, те отиват да дадат. Тоест, това са грамотни, компетентни, читави хора, които отиват да дадат на правителството и на собствения си народ, да му служат. Тук отиват хора, които нищо друго не става от тях. За това казах, че са тунеядци, в типичен социалистически стил. На 4-тата минута ще са умрели гладни навън, на свободния пазар. Или ще метат листата. Тогава няма да умрат гладни. Нивото им е такова'', заяви още адв. Хаджигенов.

''Този стил пропаганден е Съветски съюз. Придворната социология е услужлива и тя има своето специфично място. 2019 г. на изборите за кмет в София екзитполовете през деня стигнаха до над 10 пункта разлика, а накрая на деня "изненада" - няма 2% разлика. А?! Пропаганда! Лъжлива и целенасочена, за да откаже избирателите или да ги насочи в друга посока. Гледайки цифрите, които дават, те нямат нищо общо с действителността. На своите хора са надути безобразно, примерно резултатът на ГЕРБ гони този от 2009 г. Сега сме 2021 и трендът им е низходящ от 2009, от ден първи. На останалите трендът им е ей такъв (б.р. показва с пръст), почти не се виждат. На ВМРО не знам защо им е надут резултатът по 3 сигурно. Обикновените хора няма как да проверят тези цифри и за това тече тази пропаганда, вече не смее човек да влезе в тоалетната, че и от там ще протече Бойко и социолозите му. Всички останали имаме възможност да правим собствена социология, независима социология, направена както трябва. Все пак не е Северна Корея все още. Имаме реалните цифри. Не ги публикуваме, защото това не е детска градина - "Нашите домати са по-червени от вашите". От миналата година имаме две социологически проучвания, тази година още две до миналата седмица, и цифрите са коренно различни от публикуваните до момента'', разкри представителят на "Изправи се! Мутри вън!"

Юристът изрази мнение, че на опозиционните сили ще са необходими консултации с тесни специалисти по темата "правосъдна реформа".

''Борисов е готов на всичко. При него е въпрос на физическо оцеляване вече. И то не само защото ние гражданите за пръв път ще потърсим отговорност и ще ревизираме нечие управление в рамките на закона, а защото той е поел всевъзможни ангажименти по целия свят - коренно противоположни, тоест е обещал всичко на всички. Вероятно и е получил съответните облаги за тия си щедри обещания. Тези обещания никой не е в състояние да изпълни, независимо колко мандата още ще остане на власт. Дори хипотетично да предположим, че има още 12 години, циркът ще е същият. Когато говорим за неграмотно, корумпирано управление, резултатът няма как да е различен. Така че той е не само готов, той ще направи всичко, те ще направят всичко. Имайте предвид, че махнат ли Борисов от ГЕРБ, те приключват в рамките на месеци, там няма нищо'', смята адв. Николай Хаджигенов.

За хипотетичния разпад на ГЕРБ, водещата Лили Маринкова даде пример с НДСВ, а гостът ѝ коментира така примера: "НДСВ е добър пример. В НДСВ имаше не толкова ярки личности, но там поне имаше интелект, имаше компетентност, имаше не малък професионализъм. Въпреки всичко те се разпаднаха. В ГЕРБ това го няма. Там има тъпота, некомпетентност, корупция във всичките ѝ възможни проявни форми, послушание, робско мълчание, целуване на ръце и задници според кой час на деня сме. Това е. Махаме Бойко от ГЕРБ и всичко свършва".

Адв. Хаджигенов коментира и хода на ДПС да извади Делян Пеевски от листите за парламентарните избори на 4 април:

"Нито Пеевски може да има добър имидж, нито Бойко, нито Гешев. Това изначално е ясно. Няма как. Протестите миналата година постигнаха поне това. Стана ясно, че Гешев няма как да бъде изпран, няма как да бъде добър, няма как да бъде ефективен. Toй е мръсно, гадно, зло петно. С Пеевски нещата са по същия начин, просто петното е по-голямо и по-смърдящо. Това, което могат да направят ДПС, е да ги прикрият. Както виждате Гешев не се обажда. Все едно го няма, все едно е изчезнал. За да може да продължи злите си дела те го прибраха, защото нивото му е такова, че всеки път като се покаже по телевизията и става мазало. С Пеевски ситуацията е подобна. Него вече го мразят и неродените деца. Неистово при това, а и има защо.

Аз нееднократно заявявам, че ДПС са умен играч, неприятно умен, което ги прави неприятен противник. Аз бях останал с впечатление, че воюват Доган и Делян. При всички положения този им ход (б.р. на ДПС) показва едно - вероятно наблюденията не са били верни, или ако са воювали са постигнали споразумение. И това, което правят е, че прикриват Делян, махат го от там, където се вижда най-много - поразпродадоха му бизнеси, поприкриха го, вероятно ще го изнесат, ако въобще е в България, някъде настрани, за да може и той като Гешев да продължи мръсните си дела тихомълком, да не боде очите на хората. Това означава този им ход".

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 136 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъртият 1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣

    49 51 Отговор
    Моят любимец.

    Коментиран от #34, #244

  • 2 Попот

    161 36 Отговор
    Престъпно ОПГ=ГЕРБ

    Коментиран от #212

  • 3 04.04

    198 44 Отговор
    Мутрите продължават да безчинстват и грабят сега слушах една хурва-мутра по бнт... Трябва да ги изритаме и изрежем тея неграмотници
  • 4 Да си жив и здрав

    170 106 Отговор
    Истински човек, патриот лидер и водач начетен човек много е умен, знае 4 езика и е оратор който омайва с думите си. Бъдещият министър председател на България.

    Коментиран от #23, #52, #122, #201, #205, #227

  • 5 Rado

    44 81 Отговор
    При Путин как е?

    Коментиран от #15, #22, #35, #183

  • 6 Така е

    72 106 Отговор
    Ама,като ти гледам физиономията едва ли си по различен от него един дол дренки сте хайка престъпници
  • 7 Към заглавието

    127 40 Отговор
    Както за ББ, така и за гробарите е въпрос на физическо оцеляване след 04.04, по простата причина, че в местата, в които ще бъдат настанени, пространството е твърде малко,понякога пез прозорци и често с обща тоалетна.

    Коментиран от #13

  • 8 Си ган

    42 90 Отговор
    Какво говориш адвокате? По е при Бойко става въпрос не за политическо а за физическо оцеляевне ли ? Ти шегуваш ли се? И кой ще го ликвидира?

    Коментиран от #20, #67, #89, #93

  • 9 Кой68

    54 44 Отговор
    Що при теб к@кво е ?
    Реклама н@ детски джендърски книжки ?
  • 10 Bai nudals

    87 59 Отговор
    Куражлия,харесвам го.
  • 11 буци е пътник

    115 42 Отговор
    боко вече се страхуваи от сянката си , беше му изписано на физиономитя като го посрещнаха във Варна и он избяга през страничнич вход на "новата" църква , лично съмвидалтам няколко политици да я посещават преди избори
  • 12 Оракул

    103 14 Отговор
    Хората ги вълнува ще има ли пари в касата на държавата след изборите?

    Коментиран от #214

  • 13 Bai nudals

    49 11 Отговор

    До коментар #7 от "Към заглавието":

    Истината е че се ползват кофи,вместо тоалетна на тия места.

    Коментиран от #25

  • 14 Мхмм

    90 25 Отговор
    Хаджигенов дела трябват не приказки ;) писна ни от празни приказки без покритие ;))

    Коментиран от #110

  • 15 Врачка

    94 33 Отговор

    До коментар #5 от "Rado":

    При Путин цялото ОПГ ГЕРБ щеше да реже дърва в Сибир .

    Коментиран от #18, #206, #226

  • 16 Дръ Ткозел

    84 103 Отговор
    Хаджигенов ,ти освен празни и пълни с нищо глупости някаква конструктивна позиция ???????
    Това Бойко долу и мутри вън се наслушахме ,а какво и кого предлагаш ( освен себе си ),а ти си се реализирал ,че си се запилял ..... клоуни

    Коментиран от #29

  • 17 РАДИО ЕЛТО

    52 23 Отговор
    а дали ще оцелее БОРИСОВ ЗАЩОТО СЪДБАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА

    Коментиран от #19, #30

  • 18 Дръ Ткозел

    38 45 Отговор

    До коментар #15 от "Врачка":

    аха ,а амджикгенов щеше да ги весели след вечеря в спалното

    Коментиран от #26, #41

  • 19 paдuo Гъзubapu FM

    45 62 Отговор

    До коментар #17 от "РАДИО ЕЛТО":

    ти борисов не го мисли ,мисли себе си след 4-ти ! имаш метка на портата ,да знаеш !

    Коментиран от #24, #27, #103

  • 20 БЪЛГАРИЯ

    81 36 Отговор

    До коментар #8 от "Си ган":

    БОРИСОВ е престъпник

    Коментиран от #57

  • 21 Не знам

    51 8 Отговор
    дали разбира значението "физическо оцеляване", но практически би трябвало да му е ясно !

    Коментиран от #114

  • 22 тнт

    41 13 Отговор

    До коментар #5 от "Rado":

    Само този нищожен хрип ли излезе от последната опорна точица?!
  • 23 Другия с коня

    65 70 Отговор

    До коментар #4 от "Да си жив и здрав":

    Ако беше толкова Умен,нямаше да е в Коалиция с Мая Манолова.....Сега е Пътник.Даде Фира....

    Коментиран от #28

  • 24 РАДИО ЕЛТО

    46 18 Отговор

    До коментар #19 от "paдuo Гъзubapu FM":

    чупка изчезвай мухал

    Коментиран от #37, #40, #49

  • 25 Към заглавието

    25 7 Отговор

    До коментар #13 от "Bai nudals":

    Ама от злато ли са кофите, че с материал са се запасили?

    Коментиран от #31

  • 26 Bai nudals

    20 22 Отговор

    До коментар #18 от "Дръ Ткозел":

    Много дрънкаш Козльо,много,яре.

    Коментиран от #42

  • 27 Ессерем

    10 14 Отговор

    До коментар #19 от "paдuo Гъзubapu FM":

    Хайде бе,верно?!
  • 28 СОФИЯ

    34 10 Отговор

    До коментар #23 от "Другия с коня":

    и ти ще дадеш фира никой не е вечен всеки си получава заслужено в тоз живот
  • 29 Bai nudals

    19 11 Отговор

    До коментар #16 от "Дръ Ткозел":

    Доста си ограничен,ставаш и банален к...т.

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Bai nudals

    5 3 Отговор

    До коментар #25 от "Към заглавието":

    Пластмаса с капак...

    Коментиран от #84

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Тоя соросоид

    25 19 Отговор
    На какъв се прави?
  • 34 Кой ?

    21 22 Отговор

    До коментар #1 от "Дъртият 1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣":

    Хаджиженчо ли ??!🤭🤭
  • 35 карамфила

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Rado":

    Гешев ли пита?
  • 36 Вижте как Костя

    16 9 Отговор
    Размазва соросоидната чутура нискоинтелигентна

    Коментиран от #99, #137, #184

  • 37 радио Гъдзuбари ФМ

    13 18 Отговор

    До коментар #24 от "РАДИО ЕЛТО":

    СЕЛТО ,чупка ще викаш на комшията ,кат го завариш у вас

    Коментиран от #60

  • 38 1122

    2 4 Отговор
    Така е
  • 39 провинциалист от провинция Тракия

    29 29 Отговор
    Това Изправи се! Мутри вън! ми е твърде напрегнато някак... Ако бяха Отбор Ягодка или Черешка, нещо такова позитивно, веднага гласувам за тях!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Bai nudals

    11 8 Отговор

    До коментар #18 от "Дръ Ткозел":

    Ти си амджик суратлия,гаранция.

    Коментиран от #48

  • 42 да питам

    7 5 Отговор

    До коментар #26 от "Bai nudals":

    Абе , ти от колко ника пишеш бе ?

    Коментиран от #46, #61

  • 43 Бацо

    9 5 Отговор
    Чичо Чери, Сеетен Йосич, Таки Маки
  • 44 Дръ Ткозел

    19 19 Отговор
    Хаджигенчов ,уж да каже некъв умен бисер ,а си бае на менките

    Коментиран от #51

  • 45 ТОТАЛЕН

    10 24 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ ТАЙФУН!!!!
  • 46 Кензи и Завлеченката

    2 10 Отговор

    До коментар #42 от "да питам":

    и той един трол ,сигурно с име Ерол
  • 47 Bai nudals

    9 8 Отговор

    До коментар #32 от "Дръ Ткозел":

    Козльо,да не станеш курбан...

    Коментиран от #50

  • 48 Дръ Ткозел

    9 6 Отговор

    До коментар #41 от "Bai nudals":

    А ти щот си красив кат Каканашева.....

    Коментиран от #58

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Дръ Ткозел

    6 10 Отговор

    До коментар #47 от "Bai nudals":

    дай по същество ,вий кат ме видите не мога са отърва от вас..фенки ,сър ..отде си що си как си 😉😂😂😂

    Коментиран от #56

  • 51 Bai nudals

    19 11 Отговор

    До коментар #44 от "Дръ Ткозел":

    Той човека умно говори,ама ти си ограничен,яре.
  • 52 пфу

    17 13 Отговор

    До коментар #4 от "Да си жив и здрав":

    Е то това само ще остане,омайването.Ще ви омае докато влезне в политиката,и после ще забрави какво е говорил.
  • 53 Добре,ама честно

    17 15 Отговор
    Тоя прилича ли ви на българин ,тоя кюмур?
  • 54 САМО ЕЙ ТАКА ДА ПИТАМ

    11 15 Отговор
    ЗАЩО НА 02.09.21 КОГАТО ПРОТЕСТА ПОБЕЖДАВАШЕ ТОЯ ЗАСТАНА ДА БРАНИ МИЛИЦИЯТА!НИКАДЕ КЪДЕ ТО ИМА БУНТОВЕ НИКОЙ ВОДАЧ НЕ ЗАСТАВА СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!!!

    Коментиран от #207

  • 55 Много тъпо парче

    34 9 Отговор
    Е тоя,а тези ,които му вярват ги съжалявам.
  • 56 Bai nudals

    7 5 Отговор

    До коментар #50 от "Дръ Ткозел":

    Аз живея в тоя град,в който ти си мечтаеш да живееш,така както аз си мечтая да живея в Ню Йорк.
  • 57 пфу

    21 20 Отговор

    До коментар #20 от "БЪЛГАРИЯ":

    Щото пък другите са света вода ненапита.Колко ще има да патите.Ще плачете за Бойко.И е прав човека,лош матрял....

    Коментиран от #62, #64

  • 58 Bai nudals

    7 5 Отговор

    До коментар #48 от "Дръ Ткозел":

    Говори на Български.
  • 59 Го4о

    34 14 Отговор
    Ауууу Хаджи Генчо се страхува за физическото си оцеляване. Утре може да каже, че е политически репресиран, защото Божков му спря яйцата!?!? Ха ха ха ха....
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Bai nudals

    3 3 Отговор

    До коментар #42 от "да питам":

    А ти?

    Коментиран от #104

  • 62 БЪЛГАРИЯ

    14 11 Отговор

    До коментар #57 от "пфу":

    иди утеши БОЙКО в БАНКЯ
  • 63 Гледайте в ютуб

    13 10 Отговор
    Костя Копейкин как го размазва словесно тоя кюмур.
  • 64 Ще поревем

    5 3 Отговор

    До коментар #57 от "пфу":

    поревем, колко да ревем?
  • 65 Гост

    11 1 Отговор
    При вас политиците това е обща болест джендари
  • 66 има ли морал

    13 11 Отговор
    Григор в тениса, Антъни в плуването, Бербатов... и т.н. дори и в спорта и къде ли не е пълно с търтеи които живеят на чужд гръб а Боко се пъчи ...нема ред.... ама народа е сляп ...или тъп...
  • 67 тнт

    25 18 Отговор

    До коментар #8 от "Си ган":

    Я кажи тогава,защо спи с пищов до кратуната и пари в брой и злато в шкафа?!Сигурно защото е много смел и не се готви да отлепи!И те така!
  • 68 Стойко

    21 23 Отговор
    Истинската опозиция на хунтата! Всеки Българин който иска да види главатаря й в затвора гласувайте за триото и Мая !!!! Номер 18

    Коментиран от #72, #76, #107

  • 69 Гост

    20 16 Отговор
    Този ще е първия пример за политически труп,преди да е станал политик,случаен човечец попаднал в торнадото на политиката,съжалявам те адвокатчето ми от НБУ.
  • 70 ПОЗНАВАЧ

    23 10 Отговор
    Хаджиментов си лъже на ангро, по-адвокатски. Какво стана с гражданското движение, което излезе партиен мерак за парламента? Лъжеше вас по площадите, лъжеше и авера си Минеков, който го видя какво чини, ще лъже и занапред.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Дръ Ткозел

    7 6 Отговор

    До коментар #68 от "Стойко":

    копеев ,а колко рубли е кило долари ве

    Коментиран от #80, #92

  • 73 Смях

    14 4 Отговор
    И този си повярвал....
  • 74 радио Гъдзuбари ФМ

    5 5 Отговор
    тоя бай мъдалс е много весело човече с тиквен произход знам аз

    Коментиран от #105

  • 75 радио Гъдзuбари ФМ

    16 9 Отговор
    общо взето АнджиГенчева ще е по телевизията до 4- ти ,и после ще фане дърмите за Патагония ,както и всички пратени тук да лаят месеца
  • 76 Иван

    30 24 Отговор

    До коментар #68 от "Стойко":

    Адвокат Хаджигенов е един от най търсените адвокати в страната! Не само защото е адвокат на Васил Божков и Десислава Иванчева а и защото е кариерата си няма загубено дело! Той заедно с Арман и Мая разкриха и информираха обществото колко пари държавата превежда от нашите данъци и осигуровки на мутрата Станислав Недков Стъки, колко пари крадат и колко връща от субсидията в черната каса на ГЕРБ. Единствените които не само говорят но и действат !

    Коментиран от #78, #79, #82, #120

  • 77 радио Гъдзuбари ФМ

    3 4 Отговор

    До коментар #60 от "РАДИО ЕЛТО":

    гъцигъцигъцигъцарапопарамарабара
  • 78 Стига бе

    5 3 Отговор

    До коментар #76 от "Иван":

    бухааааа
  • 79 Дръ Ткозел

    9 9 Отговор

    До коментар #76 от "Иван":

    оле омрях от смях ,тоя ,както и теб никой ги не беше чувал до първите пари
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Мнение

    21 13 Отговор
    Този и галева няма да влязат в парламента!
  • 82 РАДИО ЕЛТО

    6 3 Отговор

    До коментар #76 от "Иван":

    СТОЙКО ИВАН желая ви приятна вечер И НА СТОЯН
    ЛЕКА ВЕЧЕР НА ДОБРИТЕ ХОРА в БЪЛГАРИЯ и по СВЕТА


    ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #85

  • 83 Иван Гъбаркин Тиквев - тимеруд

    0 3 Отговор
    и съм грод !
  • 84 От джоба

    4 5 Отговор

    До коментар #31 от "Bai nudals":

    Пластмасата е най–вредният в екологично отношение продукт, да не говорим че ако кофата се дезинфекцира както трябва, свет пара ще извадим, за да им плащаме с нашите пари подмяната на съоражението ежемесечно.

    Коментиран от #95

  • 85 Дръ Ткозел

    5 6 Отговор

    До коментар #82 от "РАДИО ЕЛТО":

    ам на мен няма ли ,за мен само блокаж тъй ли гадна таракан
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 РАДИО ЕЛТО

    5 1 Отговор

    До коментар #80 от "Стойко":

    СТОЙКО козела си мени никовете тоя е ИСТИНСКИЯ ЗАЩИТНИК който живее в подлеза на ХОТЕЛ ПЛИСКА сега спами от нета на фоайето на ХОТЕЛА тоз живее с кучета котки под подлеза ПЛИСКА същия беше интубиран заради ковид клошар е
    ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #91

  • 88 Си ган

    19 24 Отговор
    Бойко не е заплашен от нищо! Бойко е боготворен от целия народ ! България е в икономически възход и финансов подем вече 12 години откакто управлява ГЕРБ и е премиер Борисов! Всяко семейство с по 3-4 лични автомобила , с плазми и скъпа техника в домовете си, с по няколко хиляди джобни пари , всеки месец скъпи екскурзии в чужбина , пазаруват дрехи само от известни модни марки в скъпи бутици , заведения ,дискотеки , ресторанти и молове препълнени ! Учители и полицаи вече получават над 2 хиляди лева чисти заплати , пътищата задръстени от автомобили ! Народните веселия и празници в името на ГЕРБ и за ГЕРБ не спират ! Бойко построи магистрали в цялата страна , превърна китната ни природа в Земен рай , навсякъде посрещан като Бог , шапки летят във въздуха във възторг още като се зададе ! След месец идва новия му 4 мандат !

    Коментиран от #94, #147

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 АЗИС

    13 9 Отговор
    ХАЙДЕ, БЕ ХАДЖИЯТА, ОТ СУТРИНТА СЕ НАДПРЕВАРВАШ С МИХАЛЯ. ПОКАЖИ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ТЕ ПОРНА С МЕРАК И ДА СЕ КРОТНЕШ НАЙ-ПОСЛЕ!
  • 91 Стойко

    6 2 Отговор

    До коментар #87 от "РАДИО ЕЛТО":

    Дали е същия! Онзи пишеше с едър шрифт и е по умен от този ! Този сегашния пише несвързано и е неграмотен! Как мислиш дали е онзи клошар ?

    Коментиран от #98

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 КараПутин

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Си ган":

    Ами онези дето го държат на каишка с компроматите..
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Bai nudals

    3 2 Отговор

    До коментар #84 от "От джоба":

    Това е брат реалността,в затвора.
  • 96 миролюбец

    21 12 Отговор
    Такива като тоя, в никакъв случай не трябва да попадат в парламента, защото освен фалшиви личностни нападки и внушения, не могат да предложат нищо конструктивно. Истината е, че те нямат представа от икономика, която е фундамента на държавата и се мъчат чрез скалъпени интриги да превличат вниманието и да се правят на значими. То, само като погледнеш наименованието на партията им, ти става ясно, че за ползотворна работа в името на народа и държавата не може въобще да става дума! Да не говорим, че такова име дискредетира имиджа на българския парламент, както в страната, така и по света!

    Коментиран от #118, #232, #239

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 РАДИО ЕЛТО

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "Стойко":

    с хитрост разбра е някой неща колко до шрифта всеки мож ти изманипулира
  • 99 Стоян

    9 2 Отговор

    До коментар #36 от "Вижте как Костя":

    В това видео Костадинов още като член на ВМРО защитава Каракачанов,Джамбазки и Сиди пред адвокат Хаджигенов !

    Коментиран от #141

  • 100 Непознат

    18 17 Отговор
    Адвокате, това ли ти е политическият анализ за ситуацията в страната. Не можеш да се сравниш с малкия пръст на Бойка Борисов. Той е истински държавник, а ти злобееш от омраза и некадърност. Ако такива като теб влязат в парламента, тежко и горко на народа и на България. Но хората са разумни и ще се сблъскаш с реалността на 04.04.2021 година.
  • 101 Баце

    13 10 Отговор
    Не съм фен на Триото, но по-добре няма как да бъде казано !
  • 102 zapoznat

    23 16 Отговор
    Голям мухльо е тоя. Цялата им клика включително Мая Манолова са компрометирани тролове. Боже опази България от такива говеда.

    Коментиран от #115

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 да питам

    1 3 Отговор

    До коментар #61 от "Bai nudals":

    Ти кажи ..😁

    Коментиран от #106

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Bai nudals

    2 2 Отговор

    До коментар #104 от "да питам":

    Какво те интересува?

    Коментиран от #108

  • 107 да питам

    5 4 Отговор

    До коментар #68 от "Стойко":

    За кое трио ??! За Буфосинхронистите ли бе ...🤭🤭🤭
  • 108 да питам

    1 2 Отговор

    До коментар #106 от "Bai nudals":

    Туй дето ти питаш ...

    Коментиран от #109

  • 109 Bai nudals

    2 1 Отговор

    До коментар #108 от "да питам":

    А аз какво питам?
  • 110 Тартарен

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Мхмм":

    Шпаги,господа,шпаги,а не игли!
  • 111 радио Гъдзuбари ФМ

    0 4 Отговор
    питай си уями мъдалс

    Коментиран от #116

  • 112 Дръ Ткозел

    2 5 Отговор
    СЕЛТО гагара гугара гигири ги
  • 113 ха така

    18 9 Отговор
    Този ляга и става с Борисов на уста и главата - толкова е обсебен! Що не се занимава със собственото си оцеляване - чуждото не е негова грижа, ха ха! Неговите проблеми са космически по-големи от чуждите, да се концентрира върху недалечното си бъдеще, че май не се очертава розово!
  • 114 даскал боню

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Не знам":

    Май разбира,щом избяга във Варна,където щеше да бъде бит.
  • 115 ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #102 от "zapoznat":

    Що обиждаш говедата?
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Стойко

    12 15 Отговор
    Адвоката е прав ! Тъмни облаци надвисват над празната кратуна на тиквата! Затова драпа винаги да е във властта и дори да се скрие след време в президентството с държавна охрана!

    Коментиран от #124, #127

  • 118 споко

    5 3 Отговор

    До коментар #96 от "миролюбец":

    Няма такава опасност - той е космическо разстояние от парламента и властта! И слава богу!
  • 119 plovdiv

    4 4 Отговор
    Всички сте еднакви гадове , ние БЪЛГАРИТЕ , нямаме правилен избор , за жалост .....всички сте от едно котило , мръсници ...
  • 120 о да

    7 5 Отговор

    До коментар #76 от "Иван":

    Първенец по загубени дела - кой като него! Трябва да стане преподавател във ВУЗ -да си предава опита!
  • 121 Ташо Мадуров

    8 7 Отговор
    И този е за Карлуково.
  • 122 леле

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Да си жив и здрав":

    хвани единия, удари другия - явно са малко психиатриите у нас!
  • 123 РАДИО ЕЛТО

    9 5 Отговор
    БОЙКО всичко се връща а има и карма видов ден

    Коментиран от #125

  • 124 Дръ Ткозел

    3 5 Отговор

    До коментар #117 от "Стойко":

    копеев ти от кремъл ли трЪнслираш
  • 125 ГАНКО

    2 6 Отговор

    До коментар #123 от "РАДИО ЕЛТО":

    кека вечер господин бай никнейм РСДИО ЕЛТО ,бог бравя но не заравя

    Коментиран от #130

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 РАДИО ЕЛТО

    7 3 Отговор

    До коментар #117 от "Стойко":

    у нас мафията си има ДЪРЖАВА
    приятельо СТОЙКО

    Коментиран от #131, #144

  • 128 радио Гъдзuбари ФМ

    2 5 Отговор
    пипай си уямиве мъдалс
  • 129 666

    15 9 Отговор
    Хаджигея и МаяМа нямат никакъв шанс за парламента. Остава им само да си дрънкат празни приказки🦧🦧🦧🦧🦧
  • 130 РАДИО ЕЛТО

    5 3 Отговор

    До коментар #125 от "ГАНКО":

    чупка

    Коментиран от #132, #133

  • 131 Дръ Ткозел

    2 3 Отговор

    До коментар #127 от "РАДИО ЕЛТО":

    лек вечер ,приятелю млад , нека Коледа ти донесе щастие и тахан валха
  • 132 ГАНКО

    2 3 Отговор

    До коментар #130 от "РАДИО ЕЛТО":

    лека вечет бай никнейм приятелю РАДИО ЕЛТО ,дай да та цункам по розавкити бузки цунки гунки
  • 133 ГАНКО

    2 4 Отговор

    До коментар #130 от "РАДИО ЕЛТО":

    гунки цунки муцунки ....мму мляц пляц .....

    Коментиран от #140

  • 134 Възмутена

    17 11 Отговор
    Как е възможно този наглец да говори...най силния простак по хвърляне на яйца и домати.безобразен простак нали е адвокат без спечелено дело,да каже за тези изстъпления по улиците на софия какво заслужава.наглец
  • 135 Кънчо

    8 7 Отговор
    Пълен ИДЬОТ!

    Коментиран от #136

  • 136 ГАНКО

    2 3 Отговор

    До коментар #135 от "Кънчо":

    мммляц ппляц
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 ГАНКО

    1 1 Отговор
    ИМА ТРИ ВИДА ЖЕНИ - МАЙКИ ,ЩЕРКИ ,И НА ЩЕРКИТЕ НА МАЙКА ИМ ()
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Стойко

    10 2 Отговор

    До коментар #133 от "ГАНКО":

    Сега разбирам колко е бил прав днес колегата ЕЛТО! Че си изключително прост и не работиш като мазач защото както каза си толкова глупав и ще се самонараниш! А си клошар който проси в подлез уж за храна за своите кучета и котки а всъщност за себе си !!!!

    Коментиран от #142, #146, #148

  • 141 Не знам кой защитава

    10 4 Отговор

    До коментар #99 от "Стоян":

    Не чух имена,но видях как го размаза интелектуално,тоя соросоиден папагал.Даже ме хвана срам да го гледам,тоя хаджикюмур колко е глупав.
  • 142 Дръ Ткозел

    1 8 Отговор

    До коментар #140 от "Стойко":

    копеев ,поеми въздух и забърши пяната ....
  • 143 Да,със сигурност си по-тъп

    0 1 Отговор

    До коментар #137 от "Кузя":

    Важното е,че се досещаш
  • 144 ОТ ХУМАТА

    1 4 Отговор

    До коментар #127 от "РАДИО ЕЛТО":

    Шти прайм - СИКИШБУРМАПАНЕР ! ХЕЛТО ..
  • 145 Р.радев

    10 11 Отговор
    Истината е че пак ГЕРБ ще спечели!А и като гледам предложенията за министри на другите партийки и коалицийки...какво ново има там...стари муцуни от миналото време,никаква алтернатива.Това ли е новата промяна,"бол шет".Хайде хубава вечер.
  • 146 радио Гъдзuбари ФМ

    2 8 Отговор

    До коментар #140 от "Стойко":

    копеев как е камиларя днес ,не си ни информирал за негово светейшество Васил Търкай и не мъркай

    Коментиран от #152

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Българина

    7 3 Отговор

    До коментар #140 от "Стойко":

    ГАНКО не проси, а рови по боклуците и по трамваите джоби хората.Като прочета някой негов пост, след това с часове стоя под душа.Толкова простотия и смрад трудно се побират,освен ако не си ГАНКО.
    Ако той, и такива като тоя изрод са българи, ТО СЪС СИГУРНОСТ АЗ НЕ СЪМ.

    Коментиран от #153

  • 149 ха ха

    9 8 Отговор
    Хаджигенов Хаджипенчович... кой ти плаща??

    Коментиран от #154

  • 150 Кси

    2 2 Отговор
    А, при теб е въпрос на какво?, как пък всеки знае за другия, а за себе си не знае
  • 151 ГАНКО

    2 1 Отговор
    Аааа,ще турна едно ™ на името ,че да давате пари ....... по известен съм вече от Филип Киркоров тук
  • 152 Bai nudals

    6 1 Отговор

    До коментар #146 от "радио Гъдзuбари ФМ":

    Васил теб те е изпил на минерална вода,толкова колкото струваш.

    Коментиран от #155

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Мис долни гащи

    7 4 Отговор

    До коментар #149 от "ха ха":

    На мен ми плаща тоя, КОГОТО ГАЛЕНО НАРИЧАТЕ ТИКВА, ТУЛУП, Барба Ганьос.
    И на теб ли той ти плаща?
    И ти ли имаш от него чаве?
    🤣🤣🤣
  • 155 радио Гъдзuбари ФМ

    2 6 Отговор

    До коментар #152 от "Bai nudals":

    мъдалс теб ли питах ?
    я си пипайси уями

    Коментиран от #159, #164

  • 156 радио Гъдзuбари ФМ

    3 7 Отговор
    Васко е ...изтъркана картичка ....😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 радио Гъдзuбари ФМ

    3 6 Отговор
    И АнджиГенчева и тя ,изтъркана ,и без печалба
  • 159 Bai nudals

    3 1 Отговор

    До коментар #155 от "радио Гъдзuбари ФМ":

    Ти нямаш...
  • 160 Дръ Ткозел

    2 6 Отговор

    До коментар #157 от "Българина":

    Уаххаха ,голям смях ,хихи хуху
  • 161 бомж посран

    5 6 Отговор
    а Хаджьигеньчев ,что скажет
  • 162 Сатъра на Хана

    5 2 Отговор
    Въпрос на Естетика е дали ще е .308 , 7.62 или .338 Лапуа Магнум

    Коментиран от #168

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Bai nudals

    5 1 Отговор

    До коментар #155 от "радио Гъдзuбари ФМ":

    Заповядай в Б-с ща барам много,обещавам. Ще ти дам още подробности,обещавам ти само ела,заповядай.

    Коментиран от #166

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 радио Гъдзuбари ФМ

    1 9 Отговор

    До коментар #164 от "Bai nudals":

    мъдалс ,Хаджигенов покани и го обслужи както подобава за "топ адвокат " ,мен ме остави ,аз ми стига килията

    Коментиран от #169

  • 167 ГАНКО

    1 6 Отговор

    До коментар #163 от "Българина":

    Ало ,запенения ,или всички вън или всички ще се траем !
  • 168 катъра на Османа

    1 1 Отговор

    До коментар #162 от "Сатъра на Хана":

    бренеке как е ,няма естетика ?
  • 169 Bai nudals

    5 0 Отговор

    До коментар #166 от "радио Гъдзuбари ФМ":

    И аз съм бил в килии и то много,може да съм те шибал.

    Коментиран от #172, #187

  • 170 Дръ Ткозел

    1 7 Отговор

    До коментар #163 от "Българина":

    На 04/04 ГЕРБ ,да ви подсетя ,ако сте се отнесли в мечти
  • 171 Иван

    6 10 Отговор
    Ако имахме по-вече хора с интелекта и умственият капацитет на г-н Хаджигенов нямаше да сме последни по всичко.Смел и достоен човек изправил се срещу мафиотизираната ни държава.Много сме ,които Ви подкрепяме и е време тия некъдърници да си ходят.Пачки ,кюлчета ,пистолети,Мата Хари ,ало Ваньо, ще го смачкам оня дето не се съобразява с мен,30 сменени министри за далавери и още 10 несменени за същото, колко още ще търпим?

    Коментиран от #174

  • 172 радио Гъдзuбари ФМ

    1 5 Отговор

    До коментар #169 от "Bai nudals":

    може ,ами ,как да не може ......шибал си и Саманта Фокс и Сашка Васева ...и кого ли още не

    Коментиран от #176

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 ГАНКО

    4 5 Отговор

    До коментар #171 от "Иван":

    аха ,и кога се изправи ,когато оня гламар взе да праща пари от Дубай ,как пък никой нищо не правеше до Божковото изгнание ,не знам
  • 175 Дръ Ткозел

    3 4 Отговор
    Българина ....
    новина във Факти : ★Премиерът спокойно може да изяде бебе в праймтайма по някоя от подопечните му телевизии. ★ Факти.....българина ....деа и изкецак
  • 176 Bai nudals

    4 0 Отговор

    До коментар #172 от "радио Гъдзuбари ФМ":

    Започваш да ме кефиш,май. За Сашка как позна.

    Коментиран от #178

  • 177 радио Гъдзuбари ФМ

    0 5 Отговор
    СЕЛТО ти ли написа ,че Бойко яде бебета ве мушмУрог
  • 178 радио Гъдзuбари ФМ

    1 6 Отговор

    До коментар #176 от "Bai nudals":

    ми вие от тикволандрия сашка и лепа са ви втори майки ,а БМВ 318 92-ра година ви е икона деа и кратуни предбалйански

    Коментиран от #179

  • 179 Bai nudals

    6 0 Отговор

    До коментар #178 от "радио Гъдзuбари ФМ":

    И пак позна,БМВ 318,92 съм карал само че през 92ра. И стига псува,и обижда,не ти отива на интелекта.

    Коментиран от #188

  • 180 Озадачен

    12 12 Отговор
    1. Блокиране на кръстовища и булеварди-гавра с работещите.
    2. Ехидна усмивка на фона на умствено неразвити и платени симпатизанти.
    3. Водач на доматени и яйчани “Влики въстания”.
    4. Съглашение с чрвено-Галева- Божкова и в тежка форма на критическа възраст жена.
    И този човек иска да влезе в парламента?!?!
    Адвокатче, Осени се!!
    4. По
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Номер 29

    0 4 Отговор
    Нема как, гласуваме с 29
  • 183 аман от тролове

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Rado":

    Гешев, ти ли си??? :)))) Пръв ще отлетиш при Путин, като ти припари на г.зягата!
  • 184 Е.С.

    9 8 Отговор

    До коментар #36 от "Вижте как Костя":

    Хаджигенов е една куха лейка!

    Коментиран от #186

  • 185 СЕВДА

    9 7 Отговор
    Този човек освети КУЧЕТАТА от ГЕРБ. Избирателите на ГЕРБ са или КРАДЦИ или ПРОСТИ. Това е . Падне ли Чекмеджан Крадливият пада всичко. МУТРИ ВЪН. ОСТАНАХА 30 ДЕНА.
  • 186 СИСИ

    9 9 Отговор

    До коментар #184 от "Е.С.":

    Хасжигенов освети гнусните ГРОБ. Това е важното. ПРОТЕСТИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА КРАДЦИТЕ И КОМУНИСТИ ОТ ГРОБ.
  • 187 да питам

    0 4 Отговор

    До коментар #169 от "Bai nudals":

    Да не си пчеличка ве ??!
  • 188 да питам

    0 3 Отговор

    До коментар #179 от "Bai nudals":

    Демек , ГОЛЕМЕЦ ... 🤭🤭🤭 Ако искаш истината , трябва потвърждение и от втори източник ..
  • 189 Гледам Октопод

    6 0 Отговор
    Гледайте и вие. Ще ви се види всичко много познато.
  • 190 78884

    9 6 Отговор
    Малееее, да знаете, тези от "изправената, мутра вън" са сложили водач на листа, бивш полицейски, махнат от работата за финансиране на полицейско управление от местния бизнес/съмнения за осигуряване на чадър/ т.е. мутрите викат мутри вън

    Коментиран от #193

  • 191 Сачева

    10 11 Отговор
    КУЧЕТАТА ОТ ГЕРБ ДА СЛУШАТ ВНИМАТЕЛНО:
    В ГEРБ тoвa гo нямa. Тaм имa тъпoтa, нeкoмпeтeнтнocт, кoрупция във вcичкитe ѝ възмoжни прoявни фoрми, пocлушaниe, рoбcкo мълчaниe, цeлувaнe нa ръцe и зaдници cпoрeд кoй чac нa дeня cмe. Тoвa e. Мaхaмe Бoйкo oт ГEРБ и вcичкo cвършвa". И ПРОСТИТЕ ДА МЕТАТ ЛИСТАТА. МУТРИ ВЪН!
  • 192 забрана

    6 4 Отговор
    Кой ще гласува за този турчин, казвайки, че българи тe произхождаме от турски племена това е абсурдно и не вярно

    Коментиран от #194, #197

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 5672

    8 5 Отговор

    До коментар #192 от "забрана":

    Плещеше в тв предаване, от незнание е, той е такъв измислен адвокат, от платен филиал
  • 198 ЦК на ГЕРБ

    4 11 Отговор
    Другарят Борисов е непобедим !!! Венсеремос!!!
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Сбъркан си

    7 7 Отговор
    Хаджигейофф, смешник си!
  • 204 Болярин

    7 8 Отговор
    А при теб, Хаджигенов, какво има, освен желанието да разнасяш бесилки и ковчези ?!!
    При такава природна даденост и за физическо оцеляване ти е много, АДВОКАТЧЕ !!!
  • 205 Роко

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "Да си жив и здрав":

    По - голям виц не можа ли да измислиш. Този дори в парламента няма да влезе. Но пък си свърши перфектно работата за която са го наели така вдигна рейтинга на Тиквата, че бъдещия премиер ще е отново банкянския Тиквоч. Сбъркал си е професията вместо адвокат трябваше да работи пиар. Не е лесно да превърнеш най - мразения човек в държавата в единствената алтернатива. Направо шапка му свалям
  • 206 Роко

    3 6 Отговор

    До коментар #15 от "Врачка":

    Нещо си се объркал в Русия подобната на ГЕРБ структура се нарича Единна Россия в сравнение с корумпираността и крадливостта на която ГЕРБ са като пионерче пред палач от ЧК.

    Коментиран от #208

  • 207 Роко

    3 7 Отговор

    До коментар #54 от "САМО ЕЙ ТАКА ДА ПИТАМ":

    На 2 септември беше проведен стрес тест на протеста и от него стана окончателно ясно че протеста няма да го бъде. Това беше денят когато трябваше народа да избере протеста или Тиквоча и ТОЙ еднозначно избра Тиквата (избора не беше труден след два месеца простотии на протестиращите Тиквата започна да изглежда нормален и приемлив). След месец коалицията стояща зад протеста БСП-ДПС-ДБ в Европарламента удариха едно рамо на правителството приемайки резолюцията срещу България което окончателно доуби протеста и скоро след това той официално беше закрит заради липса на присъстващи (на последния протест присъстваха десет човека и едно куче)
  • 208 М Пенс

    3 4 Отговор

    До коментар #206 от "Роко":

    Единна Русия са националисти и са като НФСБ ,нямат общо с крадците от ЕНП и ГЕРБ. Не лъжи! Жириновски там е крайния вариант.Путин в сравнение с крадливите катили от ЕС които крадат от всичко вкл. и от ваксините е направо с мед да го намажеш!

    Коментиран от #241

  • 209 ФАКТ

    5 7 Отговор
    господин Адвокат Еди кой си...ако ти слушам глупостите излиза че ако ти дойдеш на власт..излиза че всички държавни работници трябва да ходят по улиците да метат листата...щото държавните работници били некадърни и глупави...а тези дето работят частно са умни и знаещи..а не се ли замисляш че може да има глупави и в частния и в държавния сектор..и умни пак в двата сектора..доста директно нападаш държавните служите ли че били тъпи..че само има една подробност..че държавните работят за държавата..а много частни работят за някой бизнесмен..да му пълнят на него хазната вместо на държавата..и в 90 процента от случаите един държавен служител много ама много рядко надхвърля заплата от 900 лв..докато частните работят за над 1500..че дори и стриптизьорка да е....то нали стриптизьорките са много умни и за това сигурно вземат по 2-3000 лв...щото са много умни и знаещи..пък нали си плащат и данъците..мхм...ако всички почнем да работим частно тази държава от кой ще взема данъци като всички частници крият такива по един или друг начин....и не съм видял в частния сектор някаква конкуренция на мозъци...не знаех че сервитьорите или тези по заложните къщи или фармацевтите или компаньонките са много умни..и ги избират по акъл..всичко в България е въпрос на пари и връзки..независимо в частен или държавен сектор..така че не ми говори глупости..същият крадец си като всички горе..просто сега ламтиш да се докопаш и ти до кокала..не че ти пука за народа..или за държавата..
  • 210 ФАКТ

    5 6 Отговор
    ...и с това си интервю единственото което показваш е че ти явно си против държавата и против държавните работници...следователно си против държавата си...знаеш ли че един държавен работник работи за 800 лв..а един общ работник на частен строеж взема 1500...да разбирам че общият работник е много умен и успял и за това е общ работник а държавния работник е прост и затова работи за държавата..браво господин СМЕШНИК АДВОКАТ..МНОГО СИ УМЕН...ЧАК ТЪП...И ПРИ БОРИСОВ БИЛО ЕДНО И СЪЩО АМИ ДА ТАКА Е..ЕДНО И СЪЩО Е..АМА ЕДНО И СЪЩО СЕ СТРОИ И ГРАДИ.....НЕЩО КОЕТО ДО СЕГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО..И ГОВОРИШ ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ РАБОТНИЦИ МУ СЛУЖИЛИ..ЩОТО ИМ ПЛАЩАЛ...А ТИ ЗА КОГО ИСКАШ ДА РАБОТЯТ..ЗАЩОТО ХРАНИ ТЕБ ЛИ..ВСЕКИ РАБОТИ ЗА ТОЗИ КОЙТО ГО ХРАНИ..АКО ТИ РАБОТИШ ЗА НЯКОЙ ДРУГ..А НЕ ЗА СЕБЕ СИ..СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ..ТОГАВА СЕГА НАКРАЯ НА МЕСЕЦА КАТО ВЗЕМЕШ ПАРИТЕ МИ ГИ ДОНЕСИ НА МЕН,..ЩОМ ТИ НЕ РАБОТИШ ЗА СЕБЕ СИ И НЕ ТРЯБВАТ ПАРИ..ДОНЕСИ ГИ НА МЕН..ЩЕ РАБОТЯ И ЗА ТЕБ...ТИ САМО РАБОТИ И ДАВАЙ НА ДРУГИ....МИСЛЕНЕТО ТИ ПЕРФЕКТНО ПРОСТО..АКО ТИ СИ АДВОКАТ АЗ СЪМ САМОЛЕТ..ГОВОРИШ ЗА АКЪЛ..А ТИ САМИЯ СИ ПРОСТ КАТО КАТЪР..
  • 211 ФАКТ

    4 6 Отговор
    ..А И НАЛИ УТРЕШНИЯ ДЕН НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ТАКЪВ ИДИОТ КАТО ТЕБ СТАНЕ МИНИСТЪР..КОЙ ЩЕ ТЕ ПАЗИ БЕ ИДИОТ..ПОЛИЦАИТЕ КОИТО ПАЗЯТ СЕГА БОРИСОВ..СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЩЕ ПАЗЯТ И ТЕБ...ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ Е МИНИСТЪР 1000 ГОДИНИ.НАЛИ СЛЕД 4 ИЛИ СЛЕД 8 ГОДИНИ ЩЕ ДОЙДЕ ДРУГ...ТИ ЧАСТНА ГРУПИРОВКА ЛИ ЩЕ СИ НАПРАВИШ ДА ВИ ПАЗЯТ ПОЛИТИЦИТЕ..КАКТО БЕШЕ ПРИ КОМУНИСТИТЕ...ДА ВИ ПАЗЯТ МУТРИ ЛИ...А УЖ КРЕЩИШ МУТРИ ВЪН...ДО КОЛКОТО ЗНАМ МУТРИТЕ СА ЧАСТНИ ГРУПИРОВКИ..А НЕ ДЪРЖАВНИ РАБОТНИЦИ...НО ТИ ЯВНО ГИ ВИЖДАШ ДРУГО ЯЧЕ НЕЩАТА..ЯВНО СПОРЕД ТЕБ ДЪРЖАВНИТЕ РАБОТНИЦИ СА МУТРИ..И РАБОТЯТ ЗА 800 ЛВ..ДАЛИ..????ХМ.:)..ДРУГА ГЛУПОСТИ ДА ИЗТЪРСИШ НЕ МОЖА ЛИ..
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Кога

    3 4 Отговор
    Йога от ЕВРОПА ТА ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ БОЧКО Е Е ВЪНШЕН ФАКЦЕТИ ТЪП ДО БЕЗОБРАЗИЕ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ
  • 214 Едуард Петров-Едо

    2 5 Отговор

    До коментар #12 от "Оракул":

    Материалните средства са важни, НО БЕЗ ДУХОВНОСТ, ЧЕСТНОСТ, ПОЧТЕНОСТ, ПРАВЕДНОСТ СВИШЕ, КАКТО ВИЖДАМЕ, ТЕ СЕ ОТКРАДВАТ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ШАЙКА И ПАРИТЕ ГИ НЯМА! Слушайте, ако не променим ДОСТА РАДИКАЛНО Политическата Система, ТЯ СЕ САМОВЪЗПРОИЗВЕЖДА! Трябва да отрежем Клона, на който се въдят и подвизават Маймуните от ГЕРБ и другите маймуни! БОГ ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗЛИТЕ РАБОТНИЦИ! ,,Ora et labora!" - е казал Св. Йероним! МОЛИ СЕ И РАБОТИ УСЪРДНО ЗА БЪЛГАРИЯ! АМИН!
  • 215 Тримата които

    7 3 Отговор
    Искат да седнат на държавната софра с помощта на мутресата. А щяха да бъдат коректив на всяка власт. За няма една година как промениха желанията си. А се кълняха че не искат да стават депутати. Даже пуснаха и скечове с темата.
  • 216 Фанфан Лалето

    9 3 Отговор
    Мишок и празнодумец. С нефелните си протести бетонира Борисов, накрая взе че се коалира с Мая... Ако тройката или учиндолския чалгар са алтернативата, по-добре да си стои Тиквата, ако оцелее физически, разбира се.
  • 217 Гост

    5 2 Отговор
    Честният гражданин с чисто сърце, я се гръмни.
  • 218 Нормален човек

    6 4 Отговор
    Ако този шве.стер види власт ще краде като разпран. Освен това ще узакони еднополовите бракове. Казвал го е. Само му вижте ма.зната физиономия. Пред него дори ПКП ми е симпатична!
  • 219 Лудата Мара

    4 2 Отговор
    Оня трепери да не изтърве келепира и властта щото ще Му вземат всичко братята Му от Октопода . Гладни и жадни са и го чакат на пангара
  • 220 аз съм Веска

    5 5 Отговор
    ВИЖТЕ СМЕШКА : ХАДЖИГЕНОВ СИ Е ПРЕВЪРЗАЛ РЪКАТА С ЕЗИЧЕСКИ МИСТИЧЕН ЗНАК - ПИЖО И ПЕНДА .ДА СИ СЛОЖИ И НА ЛЯВАТА .ТАКА ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА БЕЛЕЗНИЦИ ...И ЩЕ СЕ СЕТИМ КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО .
    Я ДА ПИТАМ : ХАДЖИГЕНОВ , ДЕЦАТА ТИ , АМА НАИСТИНА ЛИ РАБОТИЛИ , УЧЕЙКИ !?!
    МИНЕКОВ СЕ СПАСИ.ТИ НЕ ВДЯВАШ .
  • 221 5588

    7 1 Отговор
    Този е на бело.
  • 222 Адвокате,

    9 1 Отговор
    Бихте ли ми казали, кой не лъже в България, повече няма да питам и да разтягам,, локуми,,...!?
  • 223 ПИЖО

    9 5 Отговор
    ИЗАКА СЕ АДВОКАТЧЕТО НЕФЕЛНО,ДЕТО НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ И ЕДНО ДЕЛО,ЗА НИЩО НЕ ГО БИВА,ЩО НЕ СЕ ПРЕГЪРНЕ С РУМЕН РАДЕВ И ДА СИ ТЕГЛЯТ ПО ЕДНА БЪРЗА,АМА И ТОВА НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ-ЧЕРЕПА НЕ ДАВА БАДЕВА МАНГИЗИ,А И НА НЕГО ЩЕ МУ ТРЯБВАТ КАТО РАЗБРА,ЧЕ ТЕЗИ НЕ МОГАТ ДА СМЪКНАТ ГЕРБ,ЗАЩОТО ИДВА ГЕРБ 4 И ГЕШЕВ ЧАКА ДА ГИ ПОДХВАНЕ...
  • 224 Мухал

    7 5 Отговор
    Ти тъпи адвокате, като лапаш пари от Васильоф и Бошкуф теб няма да те мислим. Сега куцо, кьораво и сакато разбра вашата цел с Мая пробовземачката, целта ви от самото начало е влезете в парламента. Да в БГ има прости които могат да ва набутат там и кво от това.
  • 225 Хаджиментов

    6 3 Отговор
    А бе какво стана с отчетите за дарените пари по протестите?
    Питам за един приятел...
  • 226 тц тц

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "Врачка":

    Не нямаше, защото ГЕРБ и сега си и слугинаж на Путин. И тук и там да са, те го умеят дълбокото навеждане, а "Император" Путин много се лъскае от такива жестове - едно към едно са си с Борисов.

    Коментиран от #229

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Хахаха

    1 2 Отговор
    Защо, бе ФАКТИ, триете мнението ми за това недоразумение, решило отново да изрее...?!? ЗАРАДИ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ИЛИ ЗАЩОТО МИ Е ЛЮБОПИТНО КОЯ СЛАДУРАНА ЩЕ РЕВЕ ПОВЕЧЕ НА 05.04.ТАЗИ,КОЯТО Е АДВОКАТ ИЛИ МАЙЧЕТО МАНОЛОВА?!?
  • 229 Ееееее

    1 3 Отговор

    До коментар #226 от "тц тц":

    ПО-ГОЛЯМ СЛУГИНАЖ НА ПУТИН ОТ УШАКА ЛЬОТЧИК НЯМА... ДА ПРЕФВЪРЛЯШ ТОПКАТА НА ГЕРБ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ШЕПАТА СЛАДУРКОВЦИ ЦЯЛО ЛЯТО ГОВОРИХА ЗА ВРЪЩАНЕ Р РУСЛОТО НА МАТЮШКА РУСИЯ.... ЕЕЕ, АЙДЕ МАААЛКО СРАМ...
  • 230 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ЩО БЕ ПИЧ -НЕ БЯХМЕ ЛИ ПО-ДОБРЕ С РУСИЯ !?!?!? СПОРТ;НАУКА; КУЛТУРА; СИГУРНОСТ ; ПАРНО ;ВОДА ;ХРАН;ЖИЛИЩА И ОБЩА ГРИЖА ЗА ДЕЦАТА ..........И Т. Н. ????????????????????????
  • 231 Доц Методиев

    1 1 Отговор
    На тази жена няма ли кой да и каже да отиде на фризьор?
    Ами то страшна работа бре.
    Преди седмица се разминах с нея на улицата...лъхаше на пиене...
    Да вземе да отиде на детоксикация срещу алкохолизъм,да отслабне малко и да си оправи прическата.Моля ви от екипа ви някой да вземе мерки,че то не се издържа.Моля.
  • 232 Истината

    3 1 Отговор

    До коментар #96 от "миролюбец":

    Миролюбец, като си се разпенил толкова ,колко важно е да Хаджигенов да разбира от икономика, да те попитам този индивид ББ от какво точно разбира?

    Коментиран от #234

  • 233 Ваня Давидкова

    3 0 Отговор
    При Борисов не може да оцелее народа, с изключение на мутресите на повикване който ходят при него за секс услиги.
  • 234 ГЕРБ

    1 2 Отговор

    До коментар #232 от "Истината":

    Как за 10 години да построи толкова, колкото комунягите не могат да боядисат за 100. Да увеличи в пъти БВП. Да започне най-накрая истинската диверсификация на енергийните източници и превъоръжаване. Да влезем в ERM 2. Нямаме област, която да не е в подем. Ако имаше само куража да започне истинска декомунизация, да закрие купищата бутафорни болници, които видяхме що за болници са и да не се поддава на шантажа на сулю и пульо щеше да е направо велик.

    Коментиран от #235

  • 235 Ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #234 от "ГЕРБ":

    Те и за 1000 години няма да ги боядисат ама могат да ги окрадат за броени дни. В това да разсипват и крадат нямат равни.
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 МАРТИ

    0 0 Отговор
    Ненапразно храта казват ;Ако не ставаш за нищо,стани политик'.
  • 238 Гоччо

    0 0 Отговор
    Аз лично не очаквам особено различна ситуация в новия парламент. Интересуваме само дали Б. Борисов ще бъде отново министър-председател след създаване на новата коалиция в която ГЕРБ ще участва защото за него това е жизнено важно.
  • 239 Пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #96 от "миролюбец":

    Абсолютно споделям коментара Ви!
  • 240 9876

    1 1 Отговор
    МАЯ И ОТРОВНИТЕ! ГНУС,ГНУС,ГНУС!
  • 241 Роко

    0 1 Отговор

    До коментар #208 от "М Пенс":

    Пич по - голяма глупост не можа ли да измислиш Путин е като брат близнак на Тиквата и като поведение и като кариера (и двамата започват като шапкари Путин е политическо ченге, Тиквата пожарникар след 90-та и двамата стават мутри, след което и двамата влизат в силовите структури, което ги довежда във властта и двамата се отървават от дясната си ръка без сантименти когато те стават противни на народа) и като крадливост съответно и партиите им са като близнаци корупция разхищение популизъм и т.н. Жириновски е руският Валери Симеонов.

    Коментиран от #243

  • 242 1215

    0 0 Отговор
    И Бойко не е цвете, но колко трябва да си заблуден та да гласуваш за този лъжец и Мая, близка с Пеевски и братя Галеви и кой знае с още колко като тях. Борба за кокала и пред нищо не се спират.
  • 243 F16 Block70

    0 0 Отговор

    До коментар #241 от "Роко":

    Борисов ако беше като Путин сега цялото мутринско войнство на Радев, отровното трио, квартет или каквото и да е там, ДА ама НЕ България, Кючек-тариката и подобните им щяха да са по лагери и затвори, а някои вече в отвъдното. Къде в Русия ще видиш тумби изтрещели простаци да обиждат Путин, както го правят с Борисов? И то по най-вулгарен и гнусен начин, включително със заплахи към семейството му. В Русия на мига ще ги попилеят. А от Хаджигенов отдавна да е останал само кофти спомен. По скоро Радев има заложбите да се превърне в български еквивалент на Путин. Той и без това е проект на Русия. И затова всеки достоен българин е протев Радев.
  • 244 Умник

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дъртият 1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣":

    А как завършихте тримата глупака Някои да Ви помни имена а се набутахте за депутати
  • 245 Жоро севлиевски

    0 0 Отговор
    МА КОЙ ТИ КАЗА ТИЯ ГЛУПОСТИ БЕ ЖАДЖИ ГЕНЧО