2 Март, 2021 22:32 42 552 87

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Изчезването на Пеевски значи, че и Доган е в "карантина"

  • копринка червенкова-
  • герб-
  • листи-
  • дпс-
  • делян пеевски-
  • ахмед доган

Според журналистката със забиването встрани на Пеевски и Доган в ДПС се стремят да изчистят имиджа си и да са по-приемливи за обществото

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Изчезването на Пеевски значи, че и Доган е в "карантина" - 1
Снимка: ФАКТИ

''Иска да каже, че това са хора, които са се справили 4 години и са ни довели до тия "големи успехи". Така пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистката Копринка Червенкова отговори на въпроса какво иска да ни каже ГЕРБ с водачите на своите листи, които са предимно бивши и настоящи министри на партията.

''Тая нахалница външната министърка ми заявява, че цяла Европа се учила от нас как се управлява криза. Такова нахалство трябва да ви кажа, че трудно се понася. Но и тя е водачка на листа", допълни Червенкова.

''Този министър на здравеопазването е много странен човек. Той непрекъснато "плаче". Последният път ''плачеше'' за това, че видите ли навсякъде това било управляване на кризата, а само в България го наричали "хаос". Aми, хаос е, разбира се. Това, което се случва, е хаос. Някакви хора седят на едни безкрайни опашки. Казаха, че има първи, втори, трети, четвърти потоци. Къде са тия потоци? Къде са тези възрастни, които трябваше да бъдат имунизирани, включително и аз вътре, макар че аз засега не смятам да се подлагам на ваксинация, но това е мой избор? Обаче те са длъжни да се погрижат за мен. Но не се погрижиха!'', коментира журналистката.

Тя даде своя коментар и за социологията в полза на ГЕРБ, с която ни заливат ежедневно:

''Има нещо гнило в цялата тази работа. Не ми е ясно как изведнъж хората осъзнаха колко е важно да бъдат управлявани от ГЕРБ. Не го разбирам. Това са едни 10 години, в които тази маса, която е гласувала за ГЕРБ - 1 000 000, 1 100 000, които последният път гласуваха - това са хора със семейства. Тези хора всичките са наместени, тук клиентелата е жестоко подредена и те не бързат да си сменят статута, те не искат, защото се страхуват, че нищо няма да им дадат, а ще им вземат. Ще им вземат комфорта, ще им вземат може би парите. Аз виждам и при т.нар. коментатори - политолози и социолози и всякакви такива, които се мотаеха по телевизиите и се чудеха как "да вземат завоя", за да се окажат на страната на прогресивните сили, сега взимат обратния завой, при това доста успешно, както забелязваме".

''Няма да дадат благата (б.р. управляващите). Председателката на парламента беше направила някакво "изключително" изказване, че те вече са спечелили изборите (б.р. ''ГЕРБ са спечелили парламентарните избори''). Но каза, че оттук нататък тяхната задача ще бъде да се готвят за президентските избори. Така че, за тях това е отминал етап (б.р. предстоящите парламентарни избори), край, приключено, и сега от май нататък тръгват да борят Радев. Ще бъде мъчително до есента, много мъчително ще си живеем. Няма край тази работа'', заяви още журналистката.

Според нея все пак е рано да се говори за президентските избори. "По-любопитно е да се види какво ще стане на тези избори. Аз онзи ден с голямо любопитство наблюдавах шоуто, което Слави Трифонов организира и беше събрал тези, които всичките бяха като погребални агенти (б.р. визира експертите на "Има такъв народ"). Така ги беше подредил. Някаква режисура беше направил - три крачки напред, три крачки назад. По тройки се явяваха, само първата група беше четворка, може би за да се заяви, че медицината, здравеопазването е най-важното в тяхната програма. Бяха някакви хора, които стоят, четат аутокюто, не разбират какво четат, ние не разбираме какво те ни четат. Въобще една много странна работа беше. Отново се настоява за директен избор на главен прокурор. Как ще стане тая работа? Как? Освен това, в цялата им програма - медицинската, беше поставен акцент, че ги няма пътеките. Те в общи линии откраднаха доста от програмата на БСП, че всичките тези болници всъщност няма да бъдат търговски предприятия. А какво ще бъдат не е ясно. "Грижа за пациента, грижа за пациента". Това всичките го заявяват. В същото време след това икономистите говориха в съвсем друга посока. Ей такива едни абсурдни сблъсъци на тези, които обаче населението не ги лови. И по-добре, че не ги лови, може би ще се притесни, ако ги лови'', смята Копринка Червенкова.

''Другото, което се вижда тук, е как приплъзват едни символически капитали от един терен на друг. Слави се опитва целия си символически капитал на шоумен да го приплъзне в политиката и смята, че като ги е събрал тези там - 25-30 души, между които доста малко жени, ми направи впечатление, и то странни жени, та той се опитва да изтегли символически капитал от дългогодишния си престой на екрана и да го вкара тук. И ще го направи, но "тя тацанува само едно лято". Толкова ще бъде славата на Трифонов, няма да удържи. Той няма никакъв политически рефлекс, никакъв. Нито момчетата около него'', продължи тя по темата, касаеща Слави Трифонов и партията му.

Според журналистката не е изключено при голяма своя мобилизация ДПС да измести Слави Трифонов от 3-тото място на изборите.

Тя коментира и темата за отсъствието на Делян Пеевски от листите на ДПС:

''Той може би ще си отиде в Дубай. Това, че Пеевски изчезва, означава, че и Доган наистина "е в карантина вкаран", някаква. Ние сме си го говорили това с вас, аз съм го казвала и друг път, не играе ролята (б.р. Доган), която му се приписва и която играеше едно време. Просто той е символ и този символ ще го крепят до края на света. Във всички случаи поне до изборите ще го крепят. Освен това се говореше, че човекът, който настоява на присъствието на Пеевски в тая партия, е Доган. След като Пеевски изчезва значи и Доган е изчезнал. Има една хубава връзка между двамата".

Според нея със забиването встрани на Пеевски и Доган в ДПС се стремят да изчистят имиджа си и да са по-приемливи за обществото.

По казуса Иван Добчев-Мария Бакалова, Копринка Червенкова защити позицията на Иван Добчев за Мария Бакалова. "По-достойно е да отиде да се съблече в списание, отколкото да участва в тази помия. То е скандално бездарие, скандално. Плюс това, това не е никакъв филм. Това са някакви неграмотно направени скечове, които са лошо вързани, много лошо", каза журналистката за участието на българската актриса Мария Бакалова във филма "Борат".

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 122 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илийката

    95 372 Отговор
    Комунистка Червенкова, с нетърпение чакам да чуя коментара ти, след като на 4-ти април първа политическа партия е ГЕРБ и заедно с патриотите направят кабинет Борисов 4.

    Коментиран от #14, #27, #60, #72

  • 2 Asdfg

    303 73 Отговор
    Много правилен точен коментар на Червенкова!

    Коментиран от #7, #25

  • 3 Дръ Ткозел

    36 199 Отговор
    Копринке ,моме ★Премиерът спокойно може да изяде червено бебе в праймтайма по някоя от подопечните му телевизии. ★ Факти.....

    Коментиран от #30

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    118 10 Отговор
    ПЕЕВСКИ е в оръжейния бизнес

    Коментиран от #48, #61

  • 5 Последния Софиянец

    150 11 Отговор
    ДПС се сдобриха с Ердоган и Доган и Шиши стават неудобни.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    204 51 Отговор
    точен верен коментар на госпожа
    ЧЕРВЕНКОВА

    Коментиран от #8

  • 7 ресторант- киоск Копринка - булочки ,бли

    46 103 Отговор

    До коментар #2 от "Asdfg":

    много ясен ,контрастен и изчистен ,без рендери коментар на острието на БКП ,нежното жило на майката партия ,девицата Червекнова
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ТаУмВзе

    159 30 Отговор
    Герберастията си купува изборчетата, после си купува патерицата учиндолския чалгар. Всичко е точно!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мазньо

    44 9 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Филийката,коментарът И ще зависи много от препечените платени филийки...ако това те радва!
  • 15 ПеефскиДоган

    14 33 Отговор
    Вчера ги видях на Хавайските Острови и като кацнах в София - много голямо село и селяните нахални като хлебарки
  • 16 ха ха хаааа

    29 50 Отговор
    Има някакъв знак ... Хем Копринка , хем Червенкова ...
  • 17 Сатъра на Хана

    7 25 Отговор
    Румънеца Ахмет Исмаилов Ахметов ................................................. ............... ............... е най-голямата подигравка на Неговия Шеф Тодор Фердинандов Живков Сакскобургота с Българските Турци :))))
  • 18 Знайко

    70 59 Отговор
    Тази червена бабичка яко наплю Борисов и Трифонов. Малко наплю Доган и Пеевски. Но никак не наплю БСП и ДПС. Нито думичка критика към БСП и ДПС. Ало червената бабичка, Доган, Пеевски, Станишев, Орешарски, Беров, Иван Искров ... ги имаше защото ги имаше БСП и ДПС. Ако ги нямаше БСП и ДПС, нямаше да ги има Доган, Пеевски, Станишев, Орешарски, Беров, Иван Искъров ... Банкера Иван Искъров е рожба на БСП и ДПС, а не на Бойко Борисов. Бойко Борисов само продължи започнатото от БСП и ДПС, като назначи Иван Искъров, за втори мандат.
  • 19 политнекорект

    34 77 Отговор
    Точно защото има добра организация за ваксиниране, затова и ваксините свършват бързо! Просто в цяла Европа има проблеми с доставките. Навсякъде в ЕС, включително и в страните извън него, като Сърбия има дълги опашки, даже при тях бяха още в студа.

    Коментиран от #31

  • 20 Баба Червенка

    65 30 Отговор
    е много смешна бабичка! Но за Славчу и неговата "Няма такава партия" е напълно права. Те са дори по-смешни от нея!
  • 21 филолог

    34 56 Отговор
    Името идва от язовир "Копринка", където "Червените" редовно си правят партийните гуляи.

    Коментиран от #62

  • 22 Обосновано

    9 62 Отговор
    предположение: "Има такъв народ" ще измести ГЕРБ от първото място и ДПС ще измести БСП от третото...

    Коментиран от #24

  • 23 ще гласувам

    62 20 Отговор
    за "Няма такава партия", която "Няма такава програма" и "Няма никаква представа" кво ще прави в НС! Но поне, като излиза на трибуната Славчо ще държи речите си в съпровод на Годжи и Гъмзата!
  • 24 да питам

    12 9 Отговор

    До коментар #22 от "Обосновано":

    Е , колко да е обосновано ? Подскажи ..
  • 25 Умната

    23 21 Отговор

    До коментар #2 от "Asdfg":

    Не подценявайте Сокола! Въпреки всичко е непредвидим и непреодолим Фактор.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 БКП=герп

    51 9 Отговор
    Това е другари!
    борисов - пожарникар, член на БКП
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ха ха

    84 17 Отговор

    До коментар #19 от "политнекорект":

    Ела в Испания да видиш организация.И няма опашки,няма недостиг и ако не искаш не се боцкаш.Убеден съм,че Испания не е изключение,а и не е сред най-добре организираните.Но не слушай тъпата ни министърка,че сме пример за другите.Тя е просто откачена.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Браво

    73 29 Отговор
    -интелекта ,когато го имаш си личи.Дали е комунистка или не не е важно,важното е че има мозък за разлика от простите герберасти.
  • 34 пройчо

    17 7 Отговор
    "... не играе ролята (б.р. Доган), която му се приписва и която играеше едно време. Просто той е символ и този символ ще го крепят до края на света...."****100+.
  • 35 Нямам срам

    17 22 Отговор
    Ти пак коя си ... Да не си прислуга на Доган и Шишо .... А как няма да продава всичко и да се отегля като знае какво го чака след 4.04 затвор Е на теб то е явно и няма да има кранчета и за теб... След Герб по крадливи са червените ушанки

    Коментиран от #36

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Сделано в СССР

    15 26 Отговор
    Избора не ее м/у БСП, ГЕРБ, ВМРО, АБВ, ВЪЗРАЖДАНИЯ ... Те са един и същи продукт. Който и да е от тези ОПГ , наречени партии. да изберете, ще управлява Д(п)С - представителя на руската мафия в България !
  • 40 Болярин

    13 20 Отговор
    Е, ... "ФАКТИ.бг" и вашият модератор - какво пак ... ? Какво не ви хареса, че името на Копринка Червенкова ме е върнало във времето, когато в училище ни задължаваха да носим на вратовете си копринени червени парцали или че мнението на тази журналистка, ще ми дойде като копринено меко разхлабително ? Какъв цинизъм намерихте в моя коментар, Господа от факти.бг и вашия модератор - или си действате ИЗБИРАТЕЛНО ???

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Болярин

    5 3 Отговор
    А аз целият ти род !!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Болярин

    4 4 Отговор

    До коментар #45 от "Валерката":

    Така маркирам тия, дето съм им го слагал !!!

    Коментиран от #47

  • 47 Валерката

    3 5 Отговор

    До коментар #46 от "Болярин":

    Глупи, пропусна да си сложиш плюсчето!
  • 48 От Владимир

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Прекалено е долен ,за да оцелее , в тези опасни води с подводни скали,
    този бранш е извън компетенцията на Ахмед Доган?
  • 49 Потресена

    45 12 Отговор
    Събрани от кол и въже. Караянчева, Захариева, Атанасова, Дариткова Мендичка-крадливи и прости. Затвор за вас заедно с Боко тиквата.
  • 50 Глас за ББ

    22 54 Отговор
    ГЕРБ Е НАЙ-ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДЪТ ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА СИ!!! ПРИ НАСТОЯЩЕТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И В ХОРАТА!!! БОЙКО БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ И ПРАВИ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!!

    Коментиран от #74, #77

  • 51 Другар

    12 28 Отговор
    Другарко Червенкова,как да е рано за президентските избори,когато военния,си откри предизборната кампания първи,обяснете го това на хората,щом сте толкова разбираща от политика до кино.Явно сте тясно профилиран "журналист"-пенкелер.
  • 52 въпросче

    35 1 Отговор
    Защо един богат човек,който не си знае парите да бъде в Парламента? Хем нищо не върши,не се явява на заседания,хем получава заплата,като депутат. Защо?
  • 53 червена коприна

    21 4 Отговор
    Мястото на Шиши не е в Народното Събрание.
  • 54 ле ле

    22 2 Отговор
    Факти..нямате нито едно заглавие за днешния 3 март....има ли при вас поне един българин..просто питам информативно..
  • 55 ЧЕРВЕНАТА

    13 22 Отговор
    Мумия изнася пак урок със словесна диария.
  • 56 Тяната

    11 4 Отговор
    Имате се за сериозни,кви хора викате
  • 57 смок

    9 8 Отговор
    А Сачевата какво измяка по въпроса?
  • 58 ВЕДНАГА

    18 8 Отговор
    ЗАТВОР ЗА БОКО ДОГАН И ПЕЕВСКИ ...
  • 59 Тити

    16 3 Отговор
    Коментари много, ДЕЙСТВИЯ МАЛКО!
    ГЛАСУВАЙТЕ НА 4 АПРИЛ!
  • 60 карамфила

    12 8 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Дори и Ванга не може да предвиди какво ще се случи на 4/4 но вие изглежда сте по добър от нея.За мен на 4/4 ще станем свидетели на природно бедствие след като тълпа от бежанци-гербаджии и МПС на герп се насочи към митническите контролни пунктове за да избегне линча от народа и да си спасят жалките си животи.
  • 61 симо

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не и в Арсенал АД.
  • 62 карамфила

    8 8 Отговор

    До коментар #21 от "филолог":

    Името идва от коприна ама ти си изключително тъпцензор и не можеш да го разбереш НИКОГА.
  • 63 Сър Пичук

    7 16 Отговор
    Само си изгубих времето с тази стара чанта...
    Манталитет и умствен багаж на пертиен пропагандатор от времето на соца, който вдъхновено говори глупости, но "вярно" пречупени през партийната линия.
  • 64 Хем

    9 11 Отговор
    Копринка, хем Червенкова, думи нямам за тоз бабишкер червен!
  • 65 пенков

    9 8 Отговор
    Бог е казал "не кради и не лъжи", а тия двете, не само си затварят очите за истината, ами лъжат на разсипия! Каква интелектуалка е тая, по дъртата, която най долнопробно се занимава с междуличностни отношения.
    "Големите хора говорят за идеи, средните, з нещата от живота а дребните хора, говорят за други хора". Каква деградация!
  • 66 Гост

    12 1 Отговор
    Копринке в много голяма грешка си,че доган бил карантина,просто махнаха пеевски за да поизчистят малко образа на дпс.
  • 67 незнайко

    8 11 Отговор
    Тази изперкала БАБА знае ли къде се намира ? Защо не го говореше това за Пеевски и Доган преди 5 години ? Защо не си гледа пенсията и живота, политиката е за МЛАДИТЕ ?
  • 68 дадф

    4 7 Отговор
    Тая баба говори взаимно изключващи се неща.
  • 69 dedoto

    8 4 Отговор
    Много е права госпожата - и за партията на Д ли, на П ли, за мутрата - за събличането на този млад кадър в най старата професията / разбира се актьорската /!
  • 70 МИМИТА

    9 19 Отговор
    НИЩО НЕ НАПРАВИ КЬОПАВИЯ ПРЕЗИДЕНТ,ШОФЬОРА НА САМОЛЕТ ,ФИГУРАНТЧЕТО РУМЕН РАДЕВ-ИЗПЛ' СЕ ЗЛОБНО ПАК ПО АДРЕС НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,КОЕТО ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО РАБОТИ В ПОЛЗА РОДУ,А НЕ КАТО НЕГО САМО ДА ПЛЮЕ И ПАКОСТИ,ПРИЗОВАВАЙКИ ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,НО КАТО МУ МИНЕ МАНДАТА ЩЕ БЪДЕ РАЗПНАТ ОТ НАКАЗАНИЯ И СЪДЕН,ЩЕ СЕ ВАЙКА В ЗАТВОРА ЩО МУ ТРЯБВАШЕ НА БАИР ЛОЗЕ,И ТОЙ КАТО БОЖКОВ ЧЕРЕПА ЮЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО,ДЕБИЛА Е НАГЪЛ,НО МУ ИДВА КОЛЛЕДА ,КАТО Е ПРАСЕ,ЩЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА,БЪЛГАРИЯ НАЗЕ ГЛЕДА ,НО МУ ГЛЕДА СЕИРА И НЕГОВАТА НАБЛИЖАВА,ПРОСТАКА СИ ЗАСЛУЖАВА САМОЗАБРАВЯНЕТО,А ЛУДАТА МУ ЛЮБОВНИЦА ДЕСА ЩЕ МУ НОСИ КЪРПИ ДА СИ БЪРШЕ ЗЕЛЕНИТЕ СОПОЛИ В ДРАНГОЛНИКА

    Коментиран от #80

  • 71 Арон

    6 9 Отговор
    Тази наистина е червена бабичка. Тя винаги е плюла всички без БСП..Но сега е различно БСП се разпада съвсем и затова пускат всички от нафталита за да се измъкнат от блатото където потъват!!!
  • 72 Емил Станоев

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "илийката":

    Е ! Може да чакаш и да мечтаеш ! Но бъди сигурен че няма да се случи .Повелителят на Чекмеджетата поема по друг път .
  • 73 Дражева

    9 4 Отговор
    Копринка е кръстена на язовир Копринка, щото родителите й са активни борци!

    Коментиран от #79

  • 74 приятел

    4 5 Отговор

    До коментар #50 от "Глас за ББ":

    Да б.б е истински мафиот.
  • 75 Матей

    9 3 Отговор
    За кого да е приемливо ДПС,за българите никога няма да е,това е етническа организация в полза на Турция и нейните имперски интереси,турците тук са нейна пета колона и средство за постепенно превземане на България отвътре.Неслучайно всеки българин при споменаването на дпс ,сякаш прави болезнена или презрителна гримаса.

    Коментиран от #76

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Роко

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "Глас за ББ":

    Ясно , преживял си несполучлива мозъчна операция
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #73 от "Дражева":

    Е И - какво от това ? Всичко което казва жената е истина !

    Коментиран от #83

  • 80 А мо

    3 2 Отговор

    До коментар #70 от "МИМИТА":

    Много си избързала с тоз коментар. Почакай да дойдат другите избори, или викаш, че друг шанс може и да нямаш.
  • 81 пагане

    1 1 Отговор
    Боже мой, толкова ли хрантутници имаме!
  • 82 ГЕРБ

    2 4 Отговор
    КО
    МУНИСТ Е ДУША ДАВА НО НЕ СВОЙТА ДУША БРАТЕ АДУШАТА НА НАРОДА.ПАК ЩЕ ГИ БИЕМ С 10 ПРОЦЕНТА.И ЛЪЖИТЕ НА МУТРИТЕ НА 4 АПРИЛ СВЪРШВАТ.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Фифи

    1 2 Отговор
    Г-жо Червенкова, нито съм клиентка, нито клиентела на ГЕРБ, но ще гласувам за тях, за да не ми мине животът под управлението на червени бабички, на които цял живот сърбам бедната супа и
    Недоимък
  • 85 пламен

    0 2 Отговор
    Копринке, с всяко следващ изказване се излагаш повече и повече. Престани! Не ни отнемай и малкото симпатии, които все още са ни останали за теб!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Иван

    0 1 Отговор
    Коприва Червенкова, комунистически хрантутник. Такива като нея, завършили в СССР, не трябва да ги показват пред медиите, понеже говорят само глупости. Тя е научена, че другите им са длъжници. Мария Бакалова я наградиха от десет места в Америка, а нашата Коприва, която е правила всичко с връзки дава оценка и съди, какво щяло да стане и какво не. Скрий се и не се показвай, СРАМ български.