Last news in Fakti

31 Март, 2021 17:19 38 384 125

Октай: Формацията на Слави Трифонов разваля абсолютно схемата на задкулисието (ВИДЕО)

  • осман октай-
  • парламентарни избори

Президентът да се готви да назначава служебно правителство след изборите, каза пред ФАКТИ политическият анализатор

Октай: Формацията на Слави Трифонов разваля абсолютно схемата на задкулисието (ВИДЕО) - 1

В България продължават Алековите герои да подготвят избори. В нормалните демократични общества политиците не се страхуват от своите избиратели и правят всичко възможно да им създадат условия нормално да гласуват и по всякакъв начин да им помогнат да осъществят своето право на глас. При нас действията са само как да се попречи на хората да гласуват по всевъзможни начини. Това заяви в студиото на ФАКТИ политическият анализатор Осман Октай.

"Не говоря само за номерата им със секциите в чужбина - първо да ги ограничат, второ партийно да наложат секционните членове. Днес изтича срокът за подаване на заявления за гласуване на карантинираните - каква пародия и гавра с избирателите. На приказки всички партии са за висока изборна активност, а изведнъж партиите отказват да излъчват свои представители в тези подвижни секционни комисии под предлог, че нямало желаещи - страхували се. Блокират изпълнението на закона, ЦИК също си измиват ръцете", каза той.

"Гласове се купуват на местни избори. Но за парламентарните избори контролът е различен. Има тревожност последните дни, че се активизират цели контингенти. Цял квартал гласува за определена партия. Това се организира със съдействието на полицейските и прокурорските служби. Органите на реда не противодействат, а съдействат да се случи това. Другото, което се прави - дописаните в списъците - т. нар. "мъртви души", хора, които изобщо не са в България или са починали. На много места, където партиите си сътрудничат - от статуквото - ГЕРБ, БСП, ДПС и други гравитиращи около тях, попълват си взаимно списъците. Това е причината толкова години да не бъдат елиминирани толкова години мъртвите души от списъците.

При нас така е направен ИК и законите, че няма никакъв шанс да бъдат оспорени изборните резултати. Единственото напрежение след изборите може да остане при ниска избирателна активност следващото правителство да е нелегитимно. Но партиите няма как да докажат аномалии извън ИК и извън законите ни", каза Октай.

"Борисов е на дузпата още от снимките с кюлчетата гол, а следващият, който ще бъде премахнат като посредник на задкулисието е Иван Гешев", смята той.

"Формацията на Слави Трифонов разваля абсолютно цялостната схема на задкулисието за програмно експертно правителство, за което се говори. Имам три варианта според избирателната активност. Първи вариант: избирателна активност над 55%, очаквам такава висока активност, влизат 5 партии. Ако е между 50 и 55% влизат 6 политически формации. Ако е под 50% активността - 7.

Демократична България ще реализира между 20-25 мандата при първия вариант. Единствено величината на резултата на "Има такъв народ" варира, но той не само ще влезе в парламента, не само ще бъде трета политическа сила, но може и да изненада с изравняване с първите две партии. Той ще обере наказателния вот. ГЕРБ и БСП не могат да съберат повече от по 70 мандата. Единствена възможност за програмно правителство в този мой първи вариант е Слави да се продаде и да се обедини с ГЕРБ - нещо, което е невъзможно, познавайки бизнеса му.

Във втори вариант с влизането на "Изправи се! Мутри вън!" и ВМРО на първите две партии ще има паднат резултатите. Това означава президентът да се готви да назначава служебно правителство след изборите. Това е най-вероятният вариант", каза той.

Целия разговор с Осман Октай гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 126 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цар Трън

    51 204 Отговор
    ЗА СЛАВИ МАНГЪРОВ ЛИ СТАВА ВЪПРОС?

    Коментиран от #11

  • 2 верваи ми

    149 33 Отговор
    Ми то трябва някои да ги разбърка че инак как ще се оправят нещата. Слави овчарката ще ги дебне отзад.
  • 3 Доган така ли мисли... ?

    42 87 Отговор
    Ей, не пускай димки...
  • 4 Опа

    132 10 Отговор
    Още 4 дни!

    Коментиран от #122

  • 5 верваи ми

    51 128 Отговор
    Слави ще направи грешка с концерта в арената.

    Коментиран от #52, #64

  • 6 Надеждата

    166 121 Отговор
    на народеца е в Слави Трифонов.

    Коментиран от #42

  • 7 Тиква

    56 21 Отговор
    Нещо си объркал схемата друже. Уж си в час, но си испуснал пръча. Помисли пак малко. Имаш два дни.

    Коментиран от #29

  • 8 Браво Октай

    128 68 Отговор
    Дано Слави работи и за българи и за турци.

    Коментиран от #60

  • 9 Овчарник

    102 66 Отговор
    ще го натиснат големите хиени и славчо ще стане като тях... Такива са законите на системата...
  • 10 Ася

    193 98 Отговор
    Явно Герб си намериха майстора в лицето на Слави и "ИТН".Гласувайте за Слави за да спрем мафията Герб.
  • 11 Лейка

    28 13 Отговор

    До коментар #1 от "цар Трън":

    Бих ти го сложил по Трънския начин и на сухо. И там да никне Цвете. Бъди здрав.
  • 12 Пародия

    109 91 Отговор
    Големи глупости!Слави от стататуково и ъндарграунда ще "прекъсне" задкулисието.Е то бива,бива,но точно чалгарията и съмнителните връзки,Османчо скрий се с небивалиците си?Акой плаща да го тикат напред този бушон?

    Коментиран от #14, #54

  • 13 УЖАС

    105 68 Отговор
    ТОЯ ПЪТ СЕ ОБЪРКА. ЧАЛГАРЯ СИ Е РОЖБА НА МУТРИТЕ И ЗАДКОЛИСИЕТО. НО ТЪПИ МЛАДИ ЧАЛГАРЧЕТА ИМА В ИЗОБИЛИЕ И ПОСЛЕ ЩЕ ГЛЕДАТ КАТО В ПАМПЕРСИ ПРЕПЪЛНЕНИ.

    Коментиран от #25, #61

  • 14 Ася

    58 93 Отговор

    До коментар #12 от "Пародия":

    Всички плюете чалгата но в БГ най слушаната музика е чалгата,всички слушате чалга,сигурен съм,че и ти слушаш чалга а сега плюеш Слави,че е чалгар.
  • 15 РЕАЛНО

    67 102 Отговор
    ГЛАСУВЗЙ ЗА СЛАВИ И ПОЛУЧАВАШ ГЕРБ !!!

    Коментиран от #67

  • 16 Мой

    77 18 Отговор
    Дано си прав Османе, дано. Макар, че си мекере на диктаторът от Анкара, пак се надявам да си прав!
  • 17 Просто човек

    100 28 Отговор
    Дано, г-н Октай. Вашите прогнози винаги са верни... Бъдете здрав!
    04.04 #ОСТАВКА МУТРИ!
  • 18 Гугутка

    72 4 Отговор
    Осман ага, малко се увличаш. Но в общи линии е така. Както и да го гледаме, патова е ситуацията.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Трънчо Милчев от Пещера 33

    40 61 Отговор
    Само Мая може да е българския обеденител всички мутри си имат парцел време им е да си одят там! Стига да ни мучили!
  • 21 Карло

    90 26 Отговор
    Народе Гласувай , за който искаш , за по-добро бъдеще за теб и поколенията ти.
    Само без ГЕРБ , БСП , ДПС , Марешки и Валерката.
    ИТН , ДБ , Мутри Вън! , това са хората нужни ни за промяна , ако не ще свалим и тях , докато почнат да работят за народа! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #31

  • 22 Бате Оги

    42 27 Отговор
    Октай като агент на Държавна сигурност под псевдоним „Огнян“много ги разбира нещата. Вятър та вей на бяла кобила, ей другар!

    Коментиран от #124

  • 23 Инфооооо

    111 18 Отговор
    Прав е Октай. Слави заедно с Христо и Мая имат уговорката да свалят Борисов и да не му предлагат никаква подкрепа за съставяне на правителство. Усилено се говори и, че американците са подали информация на Демократична България, че след 04.04 Баце е приключен. Докладът е бил червеният картон баш преди изборите. Само гледайте какво квичене на свине ще има след 04.04.

    Коментиран от #76, #107

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Пожарната

    60 34 Отговор

    До коментар #13 от "УЖАС":

    Ти си объркания.Мутрата е ББ работил с и за мутрите нищо не постигнал в живота без измами.Слави има снимка с мутрите,но всичко е постигнал сам със своя екип от професионалисти и без измами.Бойко не става и за пожарникар,но само за това реално е учил и няма пожарникар,който да го е уважавал или уважава.Разликата между двамата е огромна Слави е на висота пред Бойко вечния самотник и лъжец.За пожарникарската гилдия е обидно да наричат ББ пожарникаря

    Коментиран от #53

  • 26 С Nr. 4

    23 31 Отговор
    На 4.4. с Nr. 4 ..........................................
    Ей българи не забравяйте ЗАВЕТА НА ХАН КУБРАТ за снопа с пръчките.... Както лятото на протеста бяхте единни без разлики в цвят, идеал и партия, бяхте на площада с едничката цел ОСТАВКА И СЪД на бай Т0ЛУП и каскет КАРЕНИН така и сега за да се постигне тази цел трябва да се подкрепи и да се гласува за най голямата опозиционна партия способна да гътне ШАЙКАТА в случая БСП(добра или лоша), която да победи на изборите ГЕРП и да състави коалиционно правителство с ясна и кратка цел..... СВАЛЯНЕ И РЕВИЗИЯ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ на ТОЛУПА и КАСКЕТА....пък после кой от къде е...
    Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП!
    Тоя ПЕЗЕВЕНК бай0ня много ви обича разединени и така се крепи 12 год.
    Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението и гласуването с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП, ДОГАНЯ и КАСКЕТЯ ..... иначе Тиквун ще е вечен!!!
    Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

    Коментиран от #43

  • 27 ЩИРЛИЦ

    49 8 Отговор
    ИМАМ НАЕМАТЕЛИ ТУРЦИ ОТ НЯКАКВО БУРГАСКО СЕЛО. БАЧКАТ ВЪВ ВАЙС ПРОФИЛ, ДАЖЕ И В СЪБОТА И В НЕДЕЛЯ И НИКОГА НЕ СИ ХОДЯТ КОГАТО ИМА ИЗБОРИ. ПИТАМ ГИ - НЯМА ЛИ ДА ГЛАСУВАТЕ? ОТГОВАРЯТ МИ - ТАМ СИ ЗНАЯТ КАК ДА НИ ОТМЕТНАТ И ЗА КОЙТО ТРЯБВА , ЧЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ? ОСМАНЕ - Я КАЖИ, ЩОМ ЗНАЕШ, КАК ФАЛШИФИЦИРАТЕ ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ И НА МЪРТВИТЕ ВИ ДУШИ НА ВАШИТЕ ХОРА?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 уйчо

    44 31 Отговор

    До коментар #7 от "Тиква":

    Ужас,щом на чалгар се надяваме,да вдигам гълъбите към Т2

    Коментиран от #30, #36, #125

  • 30 ПУТИН

    47 33 Отговор

    До коментар #29 от "уйчо":

    МА, ЧАЛГАРЯ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ЛИ ИЛИ ЩЕ НИ ПЕЕ? ТОЙ И ДВЕТЕ НЕ ГИ МОЖЕ.

    Коментиран от #37

  • 31 случаен

    25 59 Отговор

    До коментар #21 от "Карло":

    Гледай да не запееш друга песен след като си изберете тия.Да не дойде ден да ревете за ББ.

    Коментиран от #35, #90

  • 32 Да,бе..

    24 62 Отговор
    КЮЧЕКА НЕ МОЖЕ ДА ОБЪРКА НИЩО, ЗАЩОТО ЧАЛГАРИТЕ ЩЕ СА С 4-ти РЕЗУЛТАТ!
    ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО Е...ГАРАНТИРАНО!
    ЗАЛАГАЙТЕ СМЕЛО, АКО ИСКАТЕ ДА ИЗКАРАЪЕ НЯКОЙ ЛЕВ, ЗАЩОТО ПАРТИЯТА НА ФАТ'МАКА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА
  • 33 кьорфишек

    20 53 Отговор
    Споко народе,Бойко отдавна каза че няма бъде отново министър председател.Вече са си избрали кой ще го замести след 04.04.
    Ще го издигнем за президент,така че дишайте спокойно.
  • 34 Го4о

    34 35 Отговор
    Шкембетата на Иво Мирчев, Ристю и Бабикян са по голямо от това на Пеевски! Да гласувам за тях - НИКОГА!!!!
  • 35 Карло

    13 7 Отговор

    До коментар #31 от "случаен":

    Спокойно няма , той ни разреваха и изнасилиха Родината ни.. по-зле няма накъде :)
  • 36 Тиро вампиро

    21 15 Отговор

    До коментар #29 от "уйчо":

    Ела в сащ веднага ти давам да караш камион пари ще правиш,но искам да говориш англииски,че ченгетата не прощават на тулупите тук искат да се обясняваш.Такова като вашия тулуп никъде го няма

    Коментиран от #39

  • 37 уйчо

    36 15 Отговор

    До коментар #30 от "ПУТИН":

    Ми надявам се че има умни хора които ще гласуват с главата си,ма кат гледам тука що сбирщайн се гласи да гласува за славуца,ми настръхват космите и на шпека.
  • 38 българин

    15 11 Отговор
    Никога не е късно да стане човек за резил, този път професионалният анализатор не позна, би могло да се случи нещо подобно, ако фес доган и тиквун не бяха изритали младото успяло прасе, аз никога не съм гласувал за който и да било от "елита" на червената мафия, но сега съм готов на бас, по едно малеби с шарбет, с г-н пророка, че никой няма да притеснява простакът на републиката и статуквото няма да смени никой от бушоните, та камо ли цялата инсталация, не се налага, овчедушната рая се води и трае, а началниците отвън са доволни.
  • 39 уйчо

    20 7 Отговор

    До коментар #36 от "Тиро вампиро":

    Не мога душа,аз отдавна не живея в България.Благодарение на комунистите се наложи да бягам от БГ....Мерси за поканата.Да си жив и здрав.
  • 40 Електра

    15 9 Отговор
    ТОЯ ОЩЕ СЕ ОРИГВА НА ДОГАНСКИ ХАЙВЕР, НО Е ЖЕЛАН ЯВНО ТУК...
  • 41 Последния софиянец

    16 4 Отговор
    Защо под статията реклама на партия Възраждане коментарите са изключени?

    Коментиран от #88

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Тошко

    20 42 Отговор

    До коментар #26 от "С Nr. 4":

    До четвърти да ревеш все тая! ГЕРБ е най-голяма и всички трябва да се ПОДЧИНИТЕ! България винаги е управлявана и ще бъде управлявана от най- голямата европейска и народна партия! В момента ГЕРБ няма алтернатива!!!!

    Коментиран от #51

  • 44 хан ювиги

    31 24 Отговор
    който иска свобода и справедливост,да гласува за ИТН, а който иска клептоманското статукво да гласува за герб!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Скорпи

    22 17 Отговор
    Какво разваля и той ги приказва едни.Твърдо бях решил да гласувам за него,докато не се оака на метеното че ще подкрепи Фигуранта.До тук...

    Коментиран от #71

  • 47 Присмехулник

    8 3 Отговор

    До коментар #42 от "Не позна":

    За тези думи можеш ли да добиваш уран за медицински цели...
  • 48 Uvgfhj

    8 17 Отговор
    Или служебно, или ДПС ще ударят рамо на ГЕРБ в името на стабилност във време на криза. ГЕРБ искат или не искат не може да спрат някой да гласува в парламента за тях

    Коментиран от #50

  • 49 ПИНЯКА СЕ НАЯДЕ С ШКЕМБЕ ЧОРБА

    17 10 Отговор
    ТО Е ЯСНО КОИ ЩЕ СА ПЪРВИ ГЕРБ И ВТОРИ БСП, НО ПО_ИНТЕРСЕНО КОЙ ЩЕ ТРЕТИ ДПС ИЛИ ИТН И НАЙ_ВАЖНОТО ДА СЕ ВНИМАВА ВМРО ДА НЕ ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА!!!ИНАЧЕ „ВЕЧНИЯ ” НАСТРАДИН ХОДЖА Е НА 90% ПРАВ!!
  • 50 ПРАВ СИ

    13 4 Отговор

    До коментар #48 от "Uvgfhj":

    ИЛИ НА ЕСЕН ИЗБОРИ ДВЕ В ЕДНО!!!
  • 51 баце оттече

    13 4 Отговор

    До коментар #43 от "Тошко":

    ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА
  • 52 Еееее!

    37 17 Отговор

    До коментар #5 от "верваи ми":

    Напротив, напротив! Много умен и добре обмислен ход. Слави ще разтури седянката

    Коментиран от #73

  • 53 радко шишарко

    29 17 Отговор

    До коментар #25 от "Пожарната":

    Виж му погледа на Слави и ще разбереш кой е мутра, чак детето се плаши като го показват по телевизията

    Коментиран от #55, #68

  • 54 Петър

    21 15 Отговор

    До коментар #12 от "Пародия":

    Ако единствения ти довод срещу Слави е че е чалгар, значи нямаш нито един.

    Коментиран от #79

  • 55 Сигурно детето ти

    15 8 Отговор

    До коментар #53 от "радко шишарко":

    Като види Тквата, сърчица, еднорози и пеперудки прелитат на него?
  • 56 666

    10 9 Отговор
    Октай е голям!!!!
  • 57 Играч в живота

    4 7 Отговор
    Хора , които не могат да възприемат факта, че най малкото, което, че Живко от Варна трябва да има бизнес, но и хора да работят за него, а той да не работи изобщо, значи тези хора трябва да се лекуват, явно са тъпи и завистливи, даже и болни мозъци, най добре ше е да гледат в своите "пънички" ! Живота е даден, за да се живее истински, а тва че Живко от Варна не живее истински , тва е заради факта , че няма приятелка, бизнес, много пари, както и други неща !
  • 58 Номер 11, за да си върнем България

    8 15 Отговор
    Ние и Слави ще сформира е правителство

    Коментиран от #77

  • 59 Неда

    12 8 Отговор
    Какъв политически наблюдател е тая депесарска калинка, бе?
  • 60 оня

    12 5 Отговор

    До коментар #8 от "Браво Октай":

    Защо и за турци? Турците са в турция:)) В България живеят българи:))
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Брендица

    12 10 Отговор
    Многоуважаеми от мен Осман Октай, пропускате топ играчът Васил Божков. За сефте е в политиката и то заради някои дето си мислеха, че куршум не ги лови. Че сте гадове и Божков го твърди вече. Хубаво запомнете, че не сте безсмъртни!
  • 63 Cталин

    11 6 Отговор
    Др. Октай се уля....
  • 64 Ку КУ

    3 7 Отговор

    До коментар #5 от "верваи ми":

    Я се обоснови защо ще сгреши с концерта?
  • 65 Истината

    18 16 Отговор
    Чалга не слушам!!?!Слави е последната надежда на народеса, дано да го разбира това!!!! Дано Господи!!!!

    Коментиран от #74

  • 66 Един

    14 16 Отговор
    Ако и американците са зад него, както изглежда, Славчо ще ги попилее тия гадове мръсни!
  • 67 Грешка...

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛНО":

    Дпс, после е Герб
  • 68 Пожарната

    20 11 Отговор

    До коментар #53 от "радко шишарко":

    Бойко го познавам още като студент и треньор по карате,нямаш си на идея кого защитаваш и като го видиш с истинското му лице друго ще говориш.А Слави е прозрачен и прегрешения няма спрямо никого.Бойко беше партиец и такъв си остана маша в ръцете на комунистите
  • 69 някой

    12 7 Отговор
    Гологлавия със обицата значи печели, е токава ще играем кючека
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 перничанин

    12 12 Отговор

    До коментар #46 от "Скорпи":

    И аз така. Чудех се дали да не избера Слави, но след подкрепата за Главния парашутист , се отказвам. Допълнително ме отблъсна и разните му уговорки с оная Галевица и отровните.
  • 72 Зеленоградски

    22 1 Отговор
    Пълни глупости!В Украйна вече се вижда какво означава да те управлява смешник!
  • 73 перничанин

    30 5 Отговор

    До коментар #52 от "Еееее!":

    Направо се чудя от къде ви намират. Така ли не си научихте урока. Първо беше оня "месията" царо. Дойде да разбие статуквото, дойде с ОГРОМНИ очаквания и се измъкна тихо . После оня който щеше да уволнява Боко , а му стана придворна дама, Един друг "месия" драпа и обещава яко , а като стана евро депутат го запомнихме с "перфектния" английски. Сега нов чакате с песни и танци да ни оправи. Така ли не се научихте.

    Коментиран от #104, #114

  • 74 Ниньова

    23 5 Отговор

    До коментар #65 от "Истината":

    Представяте ли си докъде сме я докарали ,че учиндолския Лари да е спасение"Ноевия ковчек за България!

    Коментиран от #78

  • 75 Мех

    11 9 Отговор
    Грешка е, че Слави ще обере наказателният вот. Много хора не виждат нищо в политическата му програма, за която той така и не говори и не отговаря на въпроси. Има само двама човека които могат да се разправят активно със сегашните. ЦВ ЦВ и Васил Божков. От двамата знаем кой никой не го харесва, и кой дава работа на доста хора. Интересно, че нито социолози, нито никой не споменава за тези хора и за това какво мислят, защото знаят и с тях какво ще следва да се случи. Наистина искам всеки да гласува, за който смята за най-подходящ и да видим какво ще стане. Отделно, че никой не споменава за Мангъров, а той е може би най-подкрепяният в обществото в момента от всякакъв тип хора. Много гръмко се опитват да ги набутат старите манафи, обаче тоз път може направо с чергата да ги изхърлят всичките.
  • 76 до 23

    14 4 Отговор

    До коментар #23 от "Инфооооо":

    То пък една Демократична България,подлога на задкулисието!Значи да затваряме държавата или пък Галевица,абсурд .Стига се излагайте,това не са хора за държавни постове.Подали им инфо?Подали или продали,или Бойкикиев се е продал,той това си може!И това подхвърляне на никаквеца Слави,какво очаквате от него ,това което виждате в него,повече няма,че и свързан с пране на пари.Изглежда целта е да смачкат държавата и очакванията на хората,ако излязат глупави.Опичайте си ума и мислете с разум,това не е екшън,последствията са за нас!
  • 77 Прилепало

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Номер 11, за да си върнем България":

    Това сте Вие!
  • 78 Чук и Гек

    5 9 Отговор

    До коментар #74 от "Ниньова":

    Съвсем нормално е точно чалгата да се справи с мутрагените, защото им знае кътните зъби и е не по малко безскрупулна от тях! Не очаквай филхармонията да победи мафията! Точно кючека определя кютека!

    Коментиран от #85, #100

  • 79 до 54

    11 5 Отговор

    До коментар #54 от "Петър":

    30 години чалгар и изпълнител на поръчки на мафиозите,ти какво очакваш?И защо е с две коли охрана един шоумен от кабеларка?Човека от народа?От кого се пази?Всичко около него е много,много криминално!
  • 80 Нормален човек

    19 4 Отговор
    Тъжно е да се четат коментари тук. Направо е мрачно. Средното Ниво на интелект е като на Правец 8. Кошмарна история. Нищо чудно, че тиквич е на власт толкова години, а двуметровия нов тиквич иска да го замести. Прилича на филма идиокрация

    Коментиран от #117

  • 81 Кой68

    7 4 Отговор
    Тоя се оля ....
    Доган защо ли е изпуснал такъв капацитет!?

    Коментиран от #82

  • 82 Цървул

    3 5 Отговор

    До коментар #81 от "Кой68":

    защото е имал теб!
  • 83 Жинов

    4 7 Отговор
    Този нагаждач така се оплел в своите приказки,че не виждам за
    какви прогнози говори.Анализатор на какво е той-на своите
    празнодумия,след като го махнаха от много места стана и коментатор за футбола.Такива като него излизат,като онези
    когато кораба потъва????Цирка е пълен с анализ.като него.
    Да се прегърнат с Мангъра - лика прилика са си.
  • 84 Местан каза за 11

    2 4 Отговор
    Да гласуваме
  • 85 Любен

    7 3 Отговор

    До коментар #78 от "Чук и Гек":

    Грешиш яко. ББ нали е от мутрите. Справи ли се със собствената си мутра е въпросът.
  • 86 Стоян Денчев

    3 1 Отговор
    от Библиотекарския: О да да, напълно си прав.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Хюсеин Бунак

    1 3 Отговор

    До коментар #41 от "Последния софиянец":

    Така е с платежното нареждане. Не може само коли и къщи да купуваш . Трябва малко и реклама да покажеш за отчет.
  • 89 ЛаоДзъ

    4 2 Отговор
    България:"Напънала се планината и родила....мишка!"
    "От фасул и от армея(зелева чорба)
    не излиза,братко,фея!"
  • 90 събуди ли се

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "случаен":

    и виж пръстите да не са в контакта .ВИС< СИК < ТИМ
  • 91 Мичето от5яетаж

    4 7 Отговор
    бай Октай - тоя път сбърка или просто нарочно говориш така. ИТН - има такъв наркоман и той отдавна е в клещите на властта. Това определя ясно бъдещия парламент. Всичко е нагласено - задкулисието не остава свободни електрони. Както винаги до сега!
  • 92 Ю Кортес

    5 6 Отговор
    Чалга партията е втория отбор на Доган.

    Коментиран от #98

  • 93 макробиолог

    7 3 Отговор
    Куку сценаристите ще опраят БГто,ма то и сега си прилича на пошло шоу с тъпи скечове ,чалга и недодялани типове в сериал--строг началник и подопечни подгъзници....в някои държави кандидат оправячите като минимум трябва да имат здраво семейство и полит програма.
  • 94 ГОСТ 1

    6 2 Отговор
    Този "демократичен" сайт единствено дава трибуна на такива пишман анализатори. Каквото и да е казал Октай досега, все е нескопосано, нелогично и дори глупаво. Сегашното не прави изключение.

    Коментиран от #95, #111

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ЗАРАЗНО ЗЛО

    5 1 Отговор
    Довчера държеше бастуна на Доганя, сега се прави на пръднал...
  • 97 Електра

    4 3 Отговор
    Честит празник на лъжата, лъжливи БСПдирасти, пожелавам на Черепа, СС Момата, Импекса, Мая Костинбродска, Ян Бибиткян, Кауна, Гнома, Рада и Ристю, да лъжате още повече тоя все още глупав, но и умен народ...
  • 98 За колко

    1 3 Отговор

    До коментар #92 от "Ю Кортес":

    стотинки си плю на достойнството да ръсиш простотия?
  • 99 ХРИСТО СТОИЧКОВ-КАМАТА

    3 3 Отговор
    ГЕРБЕРАСТИЯТА И ТУРЧОЛЯ ТА СА СЕ НАВЪДИЛИ ЯКО В ТОЯ САЙТ И ЦВЪКАТ ЛИ ЦВЪКАТ СРЕЩУ СЛАВИ ТРЙФОНОВ , МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ СЛАВИ ,И СКОРО М ИДА КАЯ НА ТАЗ МУТРЕНСКО ГЕРБ ДПС ЕПОХА , А ТОЗИ ОСМАН ПАША ДА НЕ СЕ ОБАЖДА ОТ КОНЕВРЪЗА , ЗАЩОТО ТЪРПЕНИЕТО СЕ ИЗЧЕРПА ЗА ВАЗ , НЕ САМО ОТ 31 ГОДИНИ КАКТО СТЕ В ПАРТИЙНАТА КУХНЯ , АМИ И ОТ 500 ГОДИНИ ТУРСКО РОБСТВО , ДА ВИЖДАМ ЧЕ ВИ Е МНОГО СТРАХ И ТО ВИ ПИШЕ НА ОЧИТЕ ВИ , НО НАЙ НАКРАЯ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ЕДИН ТАКЪВ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ И ПЪЛКОВОДЕЦ , ДА НАРИТА ТАЗИ МУТРАЖКА СГАН КОЯТО ГАСТРОЛИРА ПО НАЩЕ ЗЕМИ ОТ ДЕСЙТИЛЕТИЯ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО , НА ВАЗ КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОВТАРЯ ЧЕ , СЛАВИ ЩЕ БЪДЕ ЗАД ПАРАВАН В ПАРЛАМЕНТА , А ЩЕ ВОДЯТ ПАРТИЯТА ТЕЗИ НЕГОВИ ПОСТАВЕНИ ЛИЦА , КОЙТО ТОЙ ПРЕДСТАВИ , И СТИГА С ТАЗ ЧАЛГА ПРЕСТАНЕТЕ , ВИЕ ДА СТЕ ВИЖДАЛИ РОКЕРИ С КОЖЕНИ ДРЕХИ И МОТОРИ ДА ПЕЯТ ЧАЛГА ? СИГУРНО НЕ !!! , НО ЧАЛГАТА Я ТЪРСЕТЕ ДРУГИТЕ ЖАНРОВЕ А НЕ В ТАЯ МУЗИКА И СТИЛ , КАК СЕ ВИЖДАТЕ НАПРИМЕР ФЪНКЙ (ДЙМИТЪР КОВАЧЕВ)ДА ПЕЕ С С АЗЙС ИЛИ ТОНИ СТРУГАРО , НЕ ГИ БЪРКАЙТЕ ТЕЗ НЕЩА МОЛЯ ВИ СЕ ОТ ГОЛЯМО СЪРЦЕ , И НЕ СЕ ВОДЕТЕ ПО ТОЗИ АНАЛИЗАТОР , ЗАЩОТО ТОЙ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОПЛЮВА А НЕ СИ ВИЖДА ТЯХНАТА ПАРТИЯ В ОГЛЕДАЛОТО , ДА СТЕ ВИЖДАЛИ БЪЛГАРИ В ТУРСКИ ПАРЛАМЕНТ СЛУЧАЙНО? , МОЖЕ А М СИГУРЕН ЧЕ НА 100% НЕ СТЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ , ТОГАВА ЗАЩО НА ТАКИВА ИЗРОДИ ИМ СЕ ДАВА ТРИБУНА ТОЧНО ПРЕДИ ЙЗБОРЙ ТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ В НАЙ ВАЖНИЯ МОМЕНТ ЗА БЪЛГАРИЯ , ЗА КОЕТО ИМ ПРЕДСТОЙ ЗА БЪДЕЩЕТО ИМ, НЕКА ВСИЧКИ ДА РАЗМИСЛЯТ БЪЛГАРИ , И НА ЧЕТВЪ

    Коментиран от #102

  • 100 Ниньова

    3 2 Отговор

    До коментар #78 от "Чук и Гек":

    Бе нали на тези сценаристчета като и свирне бат Боко и шъ съ насирът от страх!
  • 101 ТРЕНД

    0 3 Отговор
    Кой ще каже реалните собственици на банките в България? И кои са акционерите на фондовете които управляват ВТОРАТА ПЕНСИЯ? Бъдете сигурни, че Нинова, Бриго, Овчаров, Бойко, са акционери там, и си разпределят всяка година 800 милиона давани за услугата, и разпределящи където им е изгодно 20 милиарда лева - за уж втора пенсия. Така и със парите от здравната каса.. Те ще усвоят всичко, и ще фалират тези фондове, за втора пенсия. ИМА КАКВО ДА ГИ ОБЕДИНЯВА. Ако бойко заплашва тези фондове, то е за да получи по-голям дял. Така американците заплашват Бойко, просто да получат повече. Повече сделки, по-малко руско влияние, повече русофобия, повече СДС, са намеренията на САЩ и исканията им към Борисов. Те го държат за шлифера.... ..
  • 102 ХРИСТО СТОИЧКОВ-КАМАТА

    4 2 Отговор

    До коментар #99 от "ХРИСТО СТОИЧКОВ-КАМАТА":

    ДА СИ ДОПЪЛНЯ ИЗРАЗА , НЕКА ВСИЧКИ ДА РАЗМИСЛЯТ БЪЛГАРИ И НА ЧЕТВЪРТИ АПРИЛ ВСЕКИ ДА ОТИДЕ ДО УРНИТЕ И СИ ДАДЕ СВОЯ ВОТ ,ЗАДА ИЗГОНЙМ ЗАКОСТЕНЯЛА ТА МУТРАЩИ НА В ПАРЛАМЕНТА И ДАДЕМ ПЪТ ЗА МЛАДИТЕ ДА ЙЗВЕДЪТ БЪЛГАРИЯ ОТ БЛАТОТО !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️💕💞💖♥️💗💓❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬!!!!!
  • 103 ВЪЪЪЪЙЙ

    4 2 Отговор
    Най-големите комуниусти се прехвърлиха в гепи герб и абсолютни малоумници сте като говорите, че герб били против комунистите. А нямате предтсва как вожда и саратниците му ви се пресмиват и потърквата довлни ръце както комунист си знае.
  • 104 Мисли малки де

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "перничанин":

    само дето тоя не е като ония, а и той надали изобщо ще става депутат... Плюс това той сигурно 10 години го плюе и с основание се оказва сега. Няма как да стане това където го разправяш.
  • 105 5 лв разходи

    3 3 Отговор
    Славка е представител на задкулисието! Слави винаги е бил фен и се е слагал на мутрите на прехода, вис, сик и който и да е, стига да дава пари!

    Коментиран от #106

  • 106 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    3 2 Отговор

    До коментар #105 от "5 лв разходи":

    НЕ ИМ РАЗКАЗВАЙ НА ХОРАТА ЗА МИНАЛО БЕШАЛО ВРЕМЕ , СЕГА Е ДРУГО ПО ВАЖНО ВРЕМЕ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , А ТИ АКО НЕ СЕ ЧУСТУВАШ БЪЛГАРИН , ТОГАВА СЕ РАЗКАРАЙ ОТ ТУК , ЯВНО СИ НЯКОИ ПРОДАЖЕН ГЕРБЕРАСТ ИЛИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА С ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА , СЕГА ПРОСТО НОМЕРАТА НЯМА ДА ВИ МИНАТ ТОЗИ ПЪТ !!!.
  • 107 Бойчо

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Инфооооо":

    Кой го говори това? Да не е по системата "развален телефон"?
  • 108 Борис

    4 3 Отговор
    Кога ли Октай е казал нещо и то се сбъднало - не си спомням защото няма такъв случай.
  • 109 Валя

    6 3 Отговор
    Мачкай СЛАВИ. Ти си, в теб вярваме само
  • 110 Райна Попгеоргиева

    5 4 Отговор
    Сами Слави !! Всички мои съпартиици от БСП, да подкрепят СЛАВИ ТРИФОНОВ !!!
  • 111 Гьоринг

    4 1 Отговор

    До коментар #94 от "ГОСТ 1":

    Ми не го чети този сайт, чети си ПИК. Там са най-демократични
  • 112 Иван

    3 3 Отговор
    Според мен и формацията на Слави Трифонов, и формацията на Христо Иванов, са част от задкулисието в България!
  • 113 Куърев

    2 2 Отговор
    Най-силния електорат, който неуморно търкаше картончета и гледаше с трепет рекламите на гологлавия Бахаров за национална лотария е факторът който ще наклони везните Божков , с ном ер 14 и Българско лято. Той ще се обедини и коалира със Слави Трифонов и БСП за да смачкат Гроб.

    Коментиран от #116

  • 114 Додо

    0 2 Отговор

    До коментар #73 от "перничанин":

    То път тези,дето не са месии, са много хубави.Докато не се разбърка тестето с карти добре,не чакайте честна игра.В други ден ще видим кой с какви карти ще играе.Само наблюдавайте хубаво Баце колко аса ще извади от ръкава...
  • 115 не е гадател

    1 2 Отговор
    Как пък веднъж не позна с коментарите и анализите си последните години?
  • 116 Слави

    0 1 Отговор

    До коментар #113 от "Куърев":

    никога няма да се коалира с тоя подлец! С бсп, които са подлоги на Доган, също никога няма да се коалира!
  • 117 Мишо

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "Нормален човек":

    Браво, брат. Най-после един умен да каже истината. Тъжно, тъжно... много тъжно
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 МЕРИ

    0 0 Отговор
    УТРЕ МУТРИ ВЪН ДО ДУПКААА
  • 120 Калоян

    1 0 Отговор
    Този Осман Октай,е същият лакей на дълбоката държава ,и ви заблуждава изцяло !!! Слави Трифонов ,е масоно-сатанист ,който е участвал в престъпното - бандитско ,сваляне на единственият честен ,български държавник - Жан Виденов !!! Масонската блудница ,Слави Трифонов е последният кос ,на така нареченото ,сатанинско - юдо-масонско - ционистко задкулисие ....това е истината !!!
  • 121 Евала

    0 0 Отговор
    Най добрия, топ анализатор. Изказването му е 5 дни преди изборите на 100% се покрива с резултата от изборите.
  • 122 СТАЛИН

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Опа":

    Няма ли да млъкнеш, Османски боклук!
  • 123 Аланкоолу!

    0 0 Отговор
    Слави е заложник на ДС-ВКР и руската пета колона.
    Знаеш го много добре но дигаш пушилка и стреляш в обратна посока.
  • 124 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Бате Оги":

    Ама хич не го вей вятъра. Познава човекът. Голям анализатор е .
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.