Last news in Fakti

7 Април, 2021 16:44 13 784 84

Стоян Тончев: Имаше преливане на гласове от ДПС към ИТН и ДБ (ВИДЕО)

  • стоян тончев-
  • парламентарни избори 2021-
  • журналистическа конференция

От Демократична България да отговорят дали са получавали пари от Делян Пеевски, призова разследващият журналист

Стоян Тончев: Имаше преливане на гласове от ДПС към ИТН и ДБ (ВИДЕО) - 1

От ЕК знаят много добре какво се случва у нас и мисля, че нещата започват да се променят. Това го показват и изборните резултати. Най-страшното е, че всички очаквахме една промяна, но имам съмненията, че се случи поредната подмяна от кръговете на статуквото, които винаги са управлявали България. Това заяви в студиото на ФАКТИ разследващият журналист Стоян Тончев.

"Няма как ГЕРБ да не бъде първа политическа сила. Обществените поръчки идват от МС, еврофинансирането по оперативните програми се разпределя между едни фирми, администрацията ни е калинкизирана - хора, които извън държавните служби не могат да се реализират - за тези хора е важно да се запази този модел. Това са избирателите на ГЕРБ.

Аз бях зам.-председател на комисия в Лозенград. Изненадващо, там където гласовете са за ДПС, в моята секция имаше 44 гласа за ДБ (от 418 валидни гласове). За да получи ДБ гласове в Турция, това означава, че те са преляти от ДПС. В три големи областни града у нас в 17,55 ромските гласове изведнъж се изляха за партията на Слави Трифонов. Ромските гласове знаем на кого са - на ГЕРБ и на ДПС. Който управлява МВР, за него гласуват ромите, по една верига вървят", каза той.

"Според мен, скоро няма да има стабилност в България, защото не виждам кой ще направи промяната. ДБ искат да правят съдебна реформа, кой ще я прави - г-н ген. Атанас Атанасов ли, който е родоначалник на политическото подслушване у нас, той трябва да отговаря на много въпроси преди да влязат във властта. Да отговори какви са отношенията му с г-н Теофилов, получава ли през него пари от Делян Пеевски. Отделно те с Христо Иванов трябва да отговорят преди местните избори какво правиха в Банкя, ходили ли са в зайчарника на Бойко Борисов. От ДБ да отговорят изпълнявали ли са поръчка от Делян Пеевски да пуснат сигнал за КТБ. Виктор Димчев призна, че "Протестна мрежа" са получавали пари тогава за сигнала. Това беше законният повод да влязат прокуратура и МВР в КТБ. Отделно кой им даде на тях листа с кредитополучателите. Имат го службите и Цветан Василев, Василев няма да им го е дал.

ДБ е фракция от три части: чуждестранно НПО, ГЕРБ и ДПС. Да отговарят за Росенец, това не е техният протест, това е протестът на българските граждани. Получих информация, че Борисов е казал на кмета на Бургас "айде, пуснете ги да се разходят, да си направят снимките", но нас не ни пуснаха, пуснаха само ДБ, направиха си PR-а, гражданите отвън. Аз влязох, но като журналист. Те казаха "освободихме плажа", нищо не са освободили, освен това идеята за акцията е на Константин Бачийски от СЕК, те откраднаха идеята му, той ги чака, накрая отидоха сами да дебаркират. Казваха на хората да не се бутат в полицията, а изведнъж те скочиха в полицаите, направиха си снимките, защо тогава не ги арестуваха тях за 24 часа. Нас на 2 септември можеше да ни бият полицаите заради бомбички от провокатори, биха журналиста Кенаров и това е подготвено, защото аз получих информация в колко часа да се махна.

Защо секциите в чужбина извън ЕС бяха намалени? Стана ясно, че е имало консолидация между Валери Симеонов, Христо Иванов и РБ, ГЕРБ, всички, да бъдат намалени секциите, затова българите бяха ограничени. Манолова тогава беше омбудсман и подаде жалба в КС срещу това решение, но защо си оттегли жалбата? Получи ли нещо? Кой ѝ се обади?", коментира Тончев.

Той настоя Слави Трифонов да каже дали партията му е "нова партия на Делян Пеевски, или нова партия на ДПС".568960Целия разговор с разследващия журналист Стоян Тончев гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 38 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    62 36 Отговор
    Пеевски ще дърпа конците на дългата кукла и буратино.

    Коментиран от #4

  • 2 Последния Софиянец

    74 24 Отговор
    ДБ,ИТН и Мая имаха 80 процента.Мишо Константинов ги направи 32.

    Коментиран от #3, #14, #58

  • 3 ЛАПАААЙ,....ЛАПАЙ

    20 35 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ЦЕЛИОТ,...Г-ЕЙТАК ГЛИСТАВ

    Коментиран от #5

  • 4 Последния Софиянец

    54 19 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    Имаше тотален спад не само на ГЕРБ ,но и на другите партии на статуквото ДПС и БСП.Затова трите партии се сдушиха в зала Арена Армеец и подмениха вота с помощта на Мишо Константинов, полицията и мисирките от телевизиите.

    Коментиран от #11

  • 5 Последния Софиянец

    42 10 Отговор

    До коментар #3 от "ЛАПАААЙ,....ЛАПАЙ":

    Това е положението.Свиквай!Народа не ви иска.

    Коментиран от #7, #28

  • 6 Че то си знае

    29 22 Отговор
    Славуца ДПС го издигат и за гласовете му е ясно от дека са. Ех бедни ми народе. Спахте или гласувахте6577
  • 7 А сега

    10 8 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Де нии женати сакаме оня биламногодобралаплап
  • 8 Хуарбуса

    50 14 Отговор
    Няколко трола на хунтата ГЕРБ гледам тук се заканват " ако направите правителство ще организираме многохилядни протести и ще ви свалим"..Ако не бе толкова трагично би било комично ! Сега да им напомня няколко факти и добре да си помислят..Края на месец юли миналата година в разгара на протестите срещу шайката ГЕРБ свика " общонационален контрапротест в подкрепа на правителството" като очакваха че само от София ще излязат хиляди столичани в тяхна подкрепа! Отделно докараха около 25 автобуса от провинцията! И оооо изненада..Оказа се че от София не са излезли и 200 души в тяхна подкрепа, а от провинцията автобусите се оказаха с несретни хорица от селата организирани от техните кметове срещу заплащане. Помните вечерта как не можеха да напуснат София и скачаха от автобусите и се криеха във входовете на блоковете . Помните как се наложи в полунощ Димитър Главчев от ГЕРБ да се включи директно по телевизиите и да призове полицията да защити животите на докарани те от провинцията . Как обградени в автобуси и входове гражданите от протеста скандираха за тях " Платени боклуци"...Да не напомням как през 2013г.първия път като свалихме ГЕРБ с протести и как пак се опитаха да свикат контрапротест и какво се случи? Няма да ми стигне полето да напиша..Само ще напомня вица от тогава : Симпатизант на ГЕРБ пита Борисов който е спрял с джипа да го поздрави : "Г-н Борисов къде са нашите привърженици след като не можем да изкараме и 200 човека на митинг", Борисов отговаря " Нем
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Така е

    39 9 Отговор
    Дааа, много добре помня вечерта когато няколко автобуса возещи така наречени "контрапротестиращи" в подкрепа на ГЕРБ от провинцията бяха спрели на кръстовища празни и с включени аварийни светлини а докараните с тях криещи се по входове и разбягали се в близките паркове и градинки! Автобусите обградени от протестиращи срещу хунтата ГЕРБ млади хора . Така че чакаме контрапротестите организирани от ГЕРБ срещу бъдещото правителство. Тъкмо ще приключим с тях завинаги ...
  • 11 ЛЕТ МИ БИЙ

    21 3 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    ЗАДУШЕВНО Е БИЛО В ЗАЛА „АРМЕЕЦ”😂😂😂
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Живко

    37 2 Отговор
    Мен ми странно, че ребупликанците за българия взимат 1%! Много е! В реалния живот няма такъв филм.

    Коментиран от #39

  • 14 Брат още

    13 12 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ли ти плащат 💰💰💰💰
    Спри се с глупости. Ставаш АНТИПАТИЧЕН.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Методи

    47 7 Отговор
    Борисов вечерта в изборния ден пред жипката каза че ако се състави правителство без негово участие " на 20-30 по буйни Гербаджии може да не им издържат нервите и да направят някои поразии'..Това си е чиста заплаха . Но дано изпълни това което му минава през ума че веднъж завинаги да приключим с гербавата хунта от всякакво естество
  • 17 Стоян

    33 11 Отговор
    Какво се учудвате че ГЕРБ когато свика улична подкрепа не може да събере и 1000 човека? Кои да излязат? Купените роми от гетата ли? Та те не знаят за коя партия гласуват само казват " дадуха ни да пусним за нумер 28 ", или да излязат тези тъъркащи някой чиновнически стол за 1200-1500 лева месечно. Та те се плащат дори от сянката си. Или около 200-те хиляди от 2 милиона пенсионери които гласуваха за Герб подведени от 50-те лева добавки, олиото и захарта които едвам ходят. Ето това е електората на ГЕРБ , затова няма нищо странно че нямат улична подкрепа. А думите със заплахи на тиквун са за балами. Та и Божков в един запис казва че " може да налее в протест 15-20 хиляди човека от структурите си" . Едва ли от върхушката на хунтата ще опитат да организират протести защото добре знаят какво ги чака

    Коментиран от #19, #69

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Хххкл

    11 8 Отговор
    Аз не знам защо все още се говори толкова за Пеевски при положение че той вече е бита карта и времето му изтече и много от отдавна не е удобен и много скоро ще изчезне за винаги.( няма да си умре в леглото) А за Да България да имат много въпроси а за циганите са стадо овце и едва 10% са за Слави Трифонов др те 90 да Герб ДПС БСП и тн. Малко не всичко е много точно в стаята ако се замисли човек, но някой неща са коректни също.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Антон

    32 11 Отговор
    Отново изиграха българския народ - такт и висш пилотаж. Все още не е ясно чия кукличка е учиндолския - дали на боко, дали доган, дали на пеевски. Скоро ще се разбере до 6-8 месеца и за съжаление ще има много натъжени избиратели, гласували за учиндолския

    Коментиран от #45

  • 24 Орел

    26 10 Отговор
    Имаше прехвърляне на гласове от ДПС но към ГЕРБ не случайно Борисов обикаляше с джипката турските села постоянно ,в циганските махали традиционен бастион на ДПС , печели масово ГЕРБ, всеки може да провери в сайта на ЦИК.
  • 25 пешо

    18 0 Отговор
    "...дали са получавали пари от делян пеевски"
    ай-ай-ай!
    въх!
  • 26 Да ама не

    19 18 Отговор
    този индивид от как го пребиха му хлопа дъската, жалко - беше добър журналист.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гневен Бургазлия

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Браво Шопе .. кажи му го ..кой е глиста ..щат не щат ще си одят !
  • 29 !!!?

    7 14 Отговор
    "Промяната" на Фигуранта започна да вони преди да е сервирана на Народа и затова той гласува за Борисов !!!?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ГЕРБ=БСП=ДПС

    22 10 Отговор
    Стоян Тончев, имам един въпрос към теб. От ДПС ти плащат заплатата нали? Относно гласовете от Турция за ДБ. Случайно да си чул, че Лютви Местан, призова хората му да гласуват за ДБ. Вместо да говориш глупости да беше попитал Лютви Местан какви са отношенията му с ДПС. И защо призовава хората си да гласуват за ДБ, а не за ДПС.

    Коментиран от #75

  • 33 Четник

    14 12 Отговор
    Браво,много добро интервю с г-н Тончев.Абсолютно всичко се припокрива с изборните резултати и задкулисните схеми.
  • 34 Интересно

    16 9 Отговор
    Ако махнем фалшификациите, корпоративния вот, вота на крепостната армия на администрацията и циганския вот, колко ли ще вземат ГЕРБ??? 8-10 % Не повече! А и бате Мишо математикът помага яко!

    Коментиран от #37, #40, #41, #43

  • 35 Врачка

    19 11 Отговор
    Всички разбраха ,че Месията от Учиндол е платен провокатор на Пеевски и Доган.Чалгапитеците се юрнаха да гласуват за себеподобните си простаци без да осъзнават ,че самата партия се нарича—“Има такива балъци”.

    Коментиран от #61

  • 36 Милия ми той

    11 6 Отговор
    Ха ха голем си смешко бреееее. От ДПС? Лелееееееее. Жива да не бях.
  • 37 Пръц

    8 10 Отговор

    До коментар #34 от "Интересно":

    Бате Мишо К. скри поне 250 000 гласа на БСП и ги пренасочи в чалга дружинката.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ГЕРБ=БСП=ДПС

    5 11 Отговор

    До коментар #13 от "Живко":

    На мен пък ми е странно, че РЗБ не взимат поне 2%-3%. Все пак помня повече от една-две години. И помня как Цветан Цветанов в продължение на 10 години, заради всякакви избори обикаляше по 4-5 месеца годишно из цяла България. И правеше местни организации(комитети) и издигаше разни хора за кметове, общинари, депутати, координатори... И изведнъж 90% от всички тези хора започнаха, да се правят, че не го познават.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Стоян Тончев и Ингилизова!!!

    12 10 Отговор
    Търсите под вола теле, наредено вие да Риете, кажете как е с Ромските гласове За ГЕРБ!!!?? Шиете с бели конци разни теории!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Cyber

    10 6 Отговор
    Докато няма истинско гласуване от смартфони, както в проекта "интелигентна цифрова България" (Смарт-цифровая Болгария), олигархът ще забогатее, хората ще беднеят, а чиновниците ще са несменяеми. По Конституция властта принадлежи на народа, гражданите наемат служители за управление. Така че хората имат право да оттеглят всеки властник, ако в управляваната територия качеството на живот на хората не се подобрява. 100 дни са достатъчни!

    Коментиран от #46

  • 45 Чичо дядко

    11 6 Отговор

    До коментар #23 от "Антон":

    Дайте да си направим наша партия на народа на България и да направим промените, които са нужни. Лустрация на съда с нови съдии и прокурори които ако трябва ще се охраняват за да вкараме всички в затворите . И да променим наказателния кодекс толкова строг , както е в САЩ и Гърция. Няма да си помислят да не спазват законите. Мааац
  • 46 Чичо дядко

    6 8 Отговор

    До коментар #44 от "Cyber":

    Това говоря и аз. Правим го с блокчейн система и всеки може да си лежи у дома и да гласува. Блокчейн системата защитава напълно сигурно изборния процес

    Коментиран от #52

  • 47 Парапланер

    12 5 Отговор
    Тази сложна комбинация е резултат от психическо отклонение на автора. Аз лично не разбрах нищо от този каламбур, кой ,кого и защо.
  • 48 NeXu s

    8 8 Отговор
    Каква партия ще правите, общаци? За такова нещо мозък и образование се искат! Я си гледайте картофите и доматите!

    Коментиран от #54

  • 49 Като

    9 4 Отговор
    ритнала Пеев ски от ДПО, той си плати на Славуца, и си купи пае тия. Честито
  • 50 петър

    6 5 Отговор
    Този май не е платен от мафията
  • 51 Политолог

    10 8 Отговор
    Как БКП и ДС създадоха „Демократична България“
    Кое е общото между тъста на Радан, бащата на Прокопиев и дядото на Христо Иванов?
    Иво Прокопиев (Алфа финанс, Икономедиа) – ръководител в сянка и спонсор на „Демократична България“
    Разследване на в. Труд
  • 52 Шпек

    8 4 Отговор

    До коментар #46 от "Чичо дядко":

    Дедо,чалгапитеците те ожули ха с два минуса докато им обясняваш за блокчейна на простите чалгаджии на Учиндолеца.
  • 53 име

    4 4 Отговор
    тук такива въпроси не се задават. цензурата е желязна и трият наред. тук не може да се критикуват тези нови партии.
  • 54 Чичо дядко

    2 7 Отговор

    До коментар #48 от "NeXu s":

    Ти умреляк прост с какво си допринесъл в този живот. Или си от хейтърите-тролове само и само да изкараш надника на господаря си. Пародия на коментар си

    Коментиран от #55

  • 55 NeXu s

    6 9 Отговор

    До коментар #54 от "Чичо дядко":

    Имам 2 висши образования и работя в една от модерните болници на Юга. Така допринасям.
    А ти какъв си? Какво допринасяш?

    Коментиран от #57

  • 56 Дадеама

    6 3 Отговор
    На всеки 10 години се активира оная част от народа която слага край на поредното крадливо управление
  • 57 Чичо дядко

    6 3 Отговор

    До коментар #55 от "NeXu s":

    Музикант съм също с висше, но съм човек който уважават и харесват обикновените хора в града,в който живея. И не мамя и крада , с което съм заслужил това уважение. А ти ?

    Коментиран от #59

  • 58 Селянин

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти малоуменли си те имахме над120% ЗаГЕРБ няма и един процент Само «тримата глупака»имат 60-70% Нали се видя на протеста 20-30 човека а искат 240 депутата
  • 59 NeXu s

    4 6 Отговор

    До коментар #57 от "Чичо дядко":

    Нали ти казах вече? Работя с пациенти в едно от отделенията. А ти защо псуваш просташки?

    Коментиран от #66

  • 60 Верно ли

    8 4 Отговор
    Това, дето го разправя този го подозирах за Слави, но съм изненадан, че ДПС са прелели гласове към ДБ. Подозирах, че са дръпнали от гласовете, които преотстъпват на БСП и са ги дали на ГЕРБ. Тоя Доган наистина голяма лисица се оказа - придърпа ги даже уж сините от килимчето на Козяк, "да има представителство на протеста" уж. А те хората излязоха когато Гешефта нахлу при президента, а после го разводниха с тоя Росенец.... А да им е честито на всички умни и красиви :))))
  • 61 Грогу

    5 3 Отговор

    До коментар #35 от "Врачка":

    Ще се разбере дали дали на Слави му плаща ДПС...Ако на 3 март и той замрънка за османско "пррисъствие " и учебниците по история останат с тази манипулирана история...то е ясно .
  • 62 Герб

    7 5 Отговор
    Герб вие на умряло, останките от платени мерзавци бълват и бълват, пари от чекмеджетата се раздават за да се покаже, че ББ може и на война. Очакваме да видим онези 30 млади гербери дето ще преследват всеки ден всеки срещу тиквата вожд. ББ е пътник. Може и да го убият, ако Ердоган или Путин не си го приберат или защитят.

    Коментиран от #63

  • 63 NeXu s

    5 8 Отговор

    До коментар #62 от "Герб":

    На умряло виете троловете на Бсп и другите платени подлоги на Черепа, Мая Галева, Отровните педали и др.
    Специално Бсп след 1г ще сте с още по-малко вот, камто на ден умират средно по 100 комунисти.
  • 64 Северозападнал

    5 3 Отговор
    Геп и дпс пазаруваха гласове във видинско и Монтана вижте резултатите.Хората са бедни и вземаха 50лв на ръка полиция нямаше всичко беше купено и корумпирано

    Коментиран от #67

  • 65 СЛАВЕЕЕ,..ЧАЛГАР ЛИСАВ, ВРЪНИ ПАРИТЕ

    5 3 Отговор
    НА ДУАН И БЕГИ ТРЪСКАЙ ГЮБЕЦИ У САРАИТЕ, ТЪ .ПАКО!
    ХА-ХА-ХА
    ИБ'РИК АНАДОЛСКИ
  • 66 Чичо дядко

    6 2 Отговор

    До коментар #59 от "NeXu s":

    Не псувам,а бях по-груб , извинявам се за което. Твоят коментар беше също груб та затова така стана. А и не виждам начин , ако сами не почнем да се управляваме например с гражданска платформа,в която всеки може да даде съвет (пример) как да се случват нещата в държавата. Само ти давам пример със Сингапур , как от една бедна, корумпирана и необразована държава сега са върха в световната икономика

    Коментиран от #68

  • 67 Вервай си

    1 4 Отговор

    До коментар #64 от "Северозападнал":

    Неудачнико :))))
  • 68 NeXu s

    7 5 Отговор

    До коментар #66 от "Чичо дядко":

    Хората в Сингапур имат жестоки бизнес платформи още от студентите, които пък се образоват страшно много.
    Там са в култ образованието и бизнесът, които няма как да сравним с нашия Ганьо, който изкарва студентството по кръчми и няма нощо в главата, а после не му се и работи и виси на гърба на дъртаците си. Няма база за сравнение.
  • 69 Гербаджия

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян":

    Само гледай. Само гледай.
  • 70 ТРЕНД

    2 4 Отговор
    Всички ще подкрепят четвъртата сила какво се чудите? ГЕРБ няма да сформира, Слави ще се откаже, БСП няма с кого, .. Но
  • 71 Чичо дядко

    8 2 Отговор
    Ами затваряме част от университетите , щото не произвеждат нищо , всички преписват , всеки се прави на хитър и затова стават непрофесионалисти. Дайте да го направим както е в модерните страни . Непрекъснато се освобождават от слабите студенти, докато не отсеят най-добрите. Само образованието и правдата (съда) ще ни направят модерно общество
  • 72 ДоСливиците

    3 2 Отговор
    Мишенце, айде фърли топа е ЦИрКаджия! Да ти такоам продажното Д.. На едни орки и хартиени гзпапири се продаде за пореден път. Куха, продънена лейка
  • 73 Асен

    4 2 Отговор
    Демократична България биха взели пари от всеки, само да се мине да им даде!
  • 74 Павел пенев

    3 1 Отговор
    Фактите които изнасяте са изключително важни и притеснителни. Категорично заявявам,че докато ДПС не бъде заличена като партия на корупцията и терора България ще бъде в това състояние-бедна,болна и унижена.
  • 75 Сух

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Ами много хубаво, а за плешивата глава, кой призова да гласуват братята..
  • 76 Ива

    1 4 Отговор
    Хора са гласували за ДеБъ сигурно срещу пари. Няма нормален човек, който да ги подкрепи.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 дсса

    2 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: От ЕК знаят много добре какво се случва у нас и мисля, че нещата започват да се променят. Това го показват и изборните резултати."

    Хайде бе! Откъде знаят? Изпратят група да се запознае с положението, посрещат я, хранят я, поят я, осигуряват и мисири или мисирки (според предпочитанията), получат по някое и друго подаръче (от Патек Филипи нагоре) отиват си и докладват, колко е хубаво тука. Това не е от днес или вчера, а откакто свят светува. След Априлското въстание нали има цяк куп западни наблюдатели и журналисти в България. Всички пишат "буря в чаша вода, напсуваха се, набиха се, нещата се укротиха". Единствен Джануариъс Макгахан обикаля местата на въстанието, включително Батак и е изумен от зверствата на властта. Единствено неговите репортажи казват на света, каква трагедия се е разиграла.
  • 79 Vasso

    1 2 Отговор
    ИТН и ДБ нямат капацитет и сили да управляват, въпреки големите напъни и заявки.
  • 80 Полина

    1 2 Отговор
    ДБ са продажници, които изпълняват обслужват чужди интереси по поръчка.
  • 81 Живка

    1 2 Отговор
    Странно нали? Уж ДПС били купували гласове, а изведнъж тия така наречени купени гласове отидоха в точно в партиите, които ги обвиняваха за това. Ей, ама и ние си имаме едни политици, дето са обсебени само от властта и бързото забогатяване.

    Коментиран от #83

  • 82 Гого

    1 2 Отговор
    Аз не знам колко са били заблудени или колко им е платено на тея хора, че да гласуват за провалите от ДеБъ
  • 83 Сър Пичук

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "Живка":

    Няма нищо странно.
    - ДПС не иска да е на власт. Те искат други да поемат отговорността, а те само да подкрепят и да получават ползите. Така действат вече 30г.
    - Малко повече или по-малко гласове не са от значение за тях. Те си взимат нужната бройка от едно твърдо ядро, а така вършат "услуга", срещу която ще очакват съответно възнаграждение. Няма безплатен обяд.
  • 84 ден на земята

    0 1 Отговор
    помориец, хапчетата.