Last news in Fakti

20 Април, 2021 22:08 11 482 70

Никола Вапцаров за ФАКТИ: Борисов физически се страхува за живота си

  • никола вапцаров-
  • борисов-
  • 45-то народно събрание-
  • промяна-
  • изправи се! мутри вън!-
  • изправи се.бг

"Българите имат нужда от някаква принципност в политиката“, категоричен беше Вапцаров

Никола Вапцаров за ФАКТИ: Борисов физически се страхува за живота си - 1
Снимка: ФАКТИ

„Виждате как конюнктурно биват издигани хората, които просто са имали късмета баща им да е шофьор на някой в ЦК, като Цветанов например или като Бойко Борисов, който просто е бил назначен за охрана на Тодор Живков. Това са конюнкурни ситуации, които издигат не можещите и знаещите, а хората, които просто са удобни“.

Това каза представителят на „Изправи се! Мутри вън!“ Никола Вапцаров пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ. Думите му дойдоха след разказ как в миналото почти станал кандидат за евродепутат от гражданската квота на БСП, но многогодишна семейна вражда между семейството на Вапцаров и Георги Пирински попречила на издигането на кандидатурата му.

„На площада не бях представител на партия, а по-скоро един българин, на когото му беше дошло до гуша“, каза той.

„Това беше един първи напън да изгоним мафията от властта. Разбира се, ГЕРБ останаха първа политическа сила, но имайки предвид методите и средствата, които използваха, за да могат да задържат този резултат, включително побой над кметове в изборната нощ заради лоши резултати. Това са хора, които са готови на всичко, за да останат във властта, защото много добре осъзнават, че ще бъдат подведени под отговорност, ако не са на власт.

Г-н Борисов го е страх да отиде в Парламента. Защо – да не си мисли, че някой там ще го изяде или ще го убие? Просто ще му задават въпроси, на които той няма отговори. Липсата на тези отговори ще доведе до едно разследване, което със сигурност ще завърши с осъдителна присъда за него“, каза още Никола Вапцаров.

На въпроса дали според Вапцаров Борисов мълчи по съвет на адвокатите, той отговори: „Може би просто го е страх тази грозна истина да излезе наяве – това, което хората, които бяхме на протеста, осъзнаваме от много дълго време - че Борисов и неговия кабинет са некомпетентни да управляват България”.

„Говорим за една дълбока некомпетентност, създадена от хиляди калинки, назначени на най-различни постове, които имат единствената задача не да работят за обществения интерес, а да работят за някакъв корпоративен интерес - корпоративният интерес на ГЕРБ“, уточни Вапцаров.

След въпрос на Лили Маринкова, той продължи да говори за държавната администрация у нас. „Самата администрация сама по себе си има страшно много подготвени хора. Въпросът е, че хора на позиция на власт в тази администрация са неподготвени или некомпетентни и недоброжелателни. Сигурен съм, че самата администрация може да излъчи достатъчно добри кадри, които да управляват определени звена и да се отчитат на хората, които имат политическата воля да направят някакви сериозни реформи“, каза той.

„Аз съм работил в България и на ниво министерство, и на ниво община и мога смело да твърдя, че има изключителни кадри в администрацията, които са мачкани ежедневно, с които се гаврят и подиграват, които чакат своя ред да бъдат повишени, но същевременно идва някаква партийна калинка – шофьор на някого си, и го слагат на чело на някакво звено“, допълни Вапцаров.

„Когато работех във МВнР едно от нещата, които си говорихме с професионалистите, с „дипломатите от кариерата“, е, че ако човек прекалено много дава глас на някакви проблеми или е прекалено деен, той пряко рискува да бъде прескочен за следващия мандат в чужбина. Заплатите в МВнР са най-ниските в цялата администрация на всички министерства и хората там разчитат на мандатите в чужбина, за да могат да си докарат достатъчно средства и да могат да живеят един нормален живот през времето, в което не са на мандат. Създава се тази ситуация, в която хората се скатават, не искат да правят реформи и т.н. Едно решение би било уеднаквяване на възнагражденията по време на мандат и извън мандат, но това е конкретно за външно министерство. Става въпрос, че има кадри, има хора в администрацията, които са кадърни и няма нужда тепърва да ковем тези кадри 20 години, за да може да извършим необходимите реформи“, разказа той.

На въпроса на Лили Маринкова дали е реалистично Борисов да има предчувствие, че може да бъде съден, Вапцаров отговори: „Според мен той не толкова се страхува от Парламента, отколкото от това да не би случайно, когато отиде в Парламента и хората знаят, че той е там, да не се събере голям тълпа и да го блокира. Тази сграда е лесна за блокиране, за разлика от другата, от Партийния дом. В него има хиляди входове, изходи, подземния и т.н. Народното събрание е една сграда, която е открита отвсякъде, както един парламент трябва да бъде. Едни 2-3 хиляди добре организирани души биха могли да блокират входовете и изходите и той да остане вътре. Според мен Борисов физически се страхува за живота си и то не от депутатите, а от тълпата. Може би осъзнава, че вече не е желан“.

Относно опитите на ДПС да се измъкне от образа на статуквото, Никола Вапцаров каза: „ДПС никога не са били прекалено идеологически натоварени и за тях взимането на завоите е било много лесно - дали ще работят с ГЕРБ, или с БСП, или с новите партии в парламента. Както се вижда, те са едни от хората, които имат стабилен прираст на гласоподаватели, на места в парламента. Те водят една изключително прагматична и целенасочена политика и не се притесняват от общественото мнение, защото техният електорат е стабилен. Сега могат да си позволят да вземат завоя, защото знаят, че това ще е най-доброто за тях.

А иначе не ги притесняваше в миналия парламент да работят с ГЕРБ. Сега смятам, че няма да ги притесни да пратят Борисов в затвора. Те са прагматични. В прагматизма винаги има жестокост. Те нямат тази емоционалност да кажат: „Колко време работихме хубаво с БСП и как беше по време на Тройната коалиция, после с Орешарски, защо сега не застанем твърдо на тяхна страна…“. Няма да го направят. Те знаят своите интереси и ги защитават. Имат своя електорат, които е непробиваем, и не се влияят от всички тези смущения, които бяха на площада, тези бунтове, въстания, както ги наричахме. Това тях не ги интересува. Те гледат прагматично. В момента вятърът духа в другата посока и те са се преориентирали много добре“.

Вапцаров отрече тезата, че Пеевски е бил пожертван: „В един момент те осъзнаха, че неговото присъствие е изключително дразнещо за българската общественост (…). Естествено, е да го махнат. Въпросът е защо не го махнаха по-рано – това е по-скоро интересният въпрос. Едно нещо трябва да бъде ясно, поне за мен като член на „Изправи се.БГ“ - аз не смятам, че нещата, които са били извършвани в миналото, трябва да бъдат забравяни“, каза той и допълни: „Както каза г-жа Манолова, ние ще подкрепим правителство ако бъде предложено такова от „Има такъв народ“, но няма да подкрепим правителство, свързано с ГЕРБ, ДПС и другите партии, които досега успяха да се проявят достатъчно“.

На въпроса на Лили Маринкова кога ще разберем, че се е случила промяна у нас, Никола Вапцаров отговори: „Промяната според мен ще бъде процес, който ще трае поне един мандат. Ние всички ще усетим промяната, когато от 112-то място по свобода на словото отидем на 60-то място, когато имаме главен прокурор, който няма такива тежки зависимости, както сегашният, когато започнат да се усвояват европейски фондове не за стиропор и асфалт, а за реални социални и икономически дейности, които дават положителен ефект в обществото, когато нормалният работещ предприемач започне да получава същия достъп до тези европейски средства, какъвто имат и приближените до ГЕРБ фирми, когато институциите като Банката за развитие започнат да предоставят средства за развитие, а не средства за фирмите на Делян Пеевски и на Кирил Домусчиев“.

„Сегашният парламент е доста труден за съставяне на мнозинство. Не бих искал да съм в позицията на г-н Трифонов, който трябва да вземе едно много тежко решение – дали да приеме помощ от БСП, която помощ публично отказа, или да я откаже“, каза още Вапцаров. „Много е важно всичко да бъде открито. Според мен българският народ най-много го дразни тази задкулисност и бързата смяна на позиции, на лагери. Българите имат нужда от някаква принципност в политиката“, категоричен беше той.

„Хората не искат вече компромиси. Искат реформи, искат яснота, искат прозрачност. Ако г-н Трифонов успее да предостави тази прозрачност и да представи тези реформи по правилен начин, всичко би могло да се случи“, каза Никола Вапцаров е края на разговора.

Целия разговор можете да видите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Прав е

    71 14 Отговор
    Да се страхува от народната любов. Една прегръдка и край.

    Коментиран от #68

  • 3 ТаУмВзе

    73 15 Отговор
    НА КОЛЕНЕ МУТРО И ЛАЗЕНЕ ДО БЕЛЕНЕ!

    Коментиран от #17

  • 4 Ей голям

    29 45 Отговор
    Гол философ.
  • 5 Няма значение

    32 5 Отговор

    До коментар #1 от "ловец":

    С вестник е достатъчно
  • 6 Шопа

    21 60 Отговор
    Тази фамилия е срам за България

    Коментиран от #18

  • 7 краси

    59 16 Отговор
    Комунистът-милиционер Боко Тиквата е за затвор със строг режим!И да бъде там до края на дните си !
  • 8 баба знае

    51 16 Отговор
    Трябва да му се лее куршум. В неговия случай куршума трябва да е 7.62мм...
  • 9 Кой68

    24 39 Отговор
    Тия ли ще я дадат тази -принципност и морал !!!!
  • 10 Пак лъжете бе

    31 53 Отговор
    Борисов никога не е бил назначен за охрана на ТЖивков, а такива като теб отчаяни от некадърност бълват глупости

    Коментиран от #21, #36

  • 11 Gowo

    49 16 Отговор
    Затооова трябва да бъде вкаран на топло при Бай Ставри.Където Имна денонощ охрана.И Катинар....отвън.Само така щеше го запазим за другите поколения.Мъдростта. През идния век

    Коментиран от #39

  • 12 Перо

    44 16 Отговор
    Тиквата и Домуса нямат право на никаква държавна охрана! Даже Божков го знае!!!
  • 13 Хаха

    16 25 Отговор
    А вие как точно се асоциирате с "ПРИНЦИПИ"?
  • 14 Gowo

    37 14 Отговор

    До коментар #1 от "ловец":

    Аз разбрах че са искали да му се посмеят в Народното събрание и толкоз.Ако го натиснат, ще пищи много.Той и сега не млъква
  • 15 безпартиен

    29 6 Отговор
    Всички решения вкл. и грешните са скрити зад решение на КОЛЕКТИВЕН ОРГАН НА УПРАВЛЕНИЕ-НС,МС,ОбС!!!Няма как да осъдиш колектив,защото вината е персонална!Всяко обвинено лице просто е изпълнило решението на НС,МС,ОбС!!!!Така са се бетонирали и предишни и сегашни а и бъдещите управници!Единственото което може да се търси е наличието на разлика в особено големи размери на приходи и разходи на всяко лице по отделно!Това може да го направи всеки счетоводител за разлика от тези които взимат заплати за това!В тази малка страна се знае всичко за всеки-кога,как,колко,на кого!!!!Липсват хората готови да разкрият информацията която има в специалните служби!!!Тази информация до сега се използва само за изнудване и лични облаги!Вече 32 години се търси човека готов да се жертва за това,защото с едно такова решение слага край на себе си а и на семейство и близки!Примери има!Сетете се сами!

    Коментиран от #54

  • 16 факт

    26 30 Отговор
    Управлява ли ви 10 години управлява ви
    Окраде ли ви
    Окраде ви
    Оправи ли се
    Оправи се
    Прецскани ли сте
    Прецакани
    Ай бегайде да дхате супата
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Маке

    3 11 Отговор
    В ЕС сме тогава ще драпате за македонско гражданство.
  • 20 ГЕРБАР

    6 21 Отговор
    АПОСТОДА БОЙКОЙЕ КАТО КАМАК ЗБДРАФ СЛАВА БОЖЕ СЕ ЛЬЖАТ МИДИИТЕ ЗА ЗБДРАВЕТО НА АПОСТОЛА СЕГА КАТО КАМАК ЗЬДРАФ
  • 21 ограмоти се

    31 10 Отговор

    До коментар #10 от "Пак лъжете бе":

    Борисов е бил назначен за охрана на Тодор Живков от мутри от групировките в началото на 90-те, за благодарност, че по негово време са си "живеели добре", тогава официално като спортисти.
  • 22 Цъцъцъ

    21 28 Отговор
    От къде изкопахте тоя мухлясал задник !?

    Коментиран от #57

  • 23 ФАКТ

    22 30 Отговор
    Българите имат нужда от политици които да мислят повече за народа от колкото за себе си..да крадат колкото се може по малко и да дават колкото се може повече на народа...ей това иска народа...защото преди да дойде "ПРОСТОВАТО ГОВОРЕЩИЯ БОРИСОВ"..ИМАШЕ ЕДНИ ЕНЕТЕЛГЕНТНИ МИНИСТРИ ОТ РОДА НА ВИДЕНОВ,СТАНИШЕВ,ИВАН КОСТОВ,ПЕТЪР СТОЯНОВ,ЦАР БОРИС 5-ТИ ИЛИ 10 ТИ ВСЕ МИ Е ТАЯ НО И ТОЙ БЕШЕ ЕНТЕЛЕГЕНТЕН,А БЕ ВСИЧКИ МИНИСТРИ ПРЕДИ БОРИСОВ БЯХА ВСЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ГОВОРЕЩИ УМНО ОБЕЩАВАЩИ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ..И КАТО ДОЙДЕХА НА ВЛАСТ..СЕ ОКАЗВАШЕ ЧЕ ИЗБУТАТ ЕДНА ДВЕ ГОДИНИ И АЙДЕ ФАЛИТ..ТАКА ЧЕ....ОТ ТОГАВА НАРОДА ПОЧНАХМЕ ДА СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ ТЕЗИ УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ДОБРЕ ГОВОРЕЩИ ЛИЧНОСТИ .. ТА НАРОДА ВЗЕ ЧЕ ИЗБРА "ПРОСТОГОВОРЯЩИЯ БОРИСОВ" ЧОВЕКА ОТ НАРОДА..И 10 ГОДИНИ..ДЪРЖАВАТА ЗА ФАЛИТ НЕ Е ЧУЛА..АКО НЯКОЙ ТВЪРДИ ОБРАТНО НЕКА ДА СИ ГО НАЧ-КА ЗНАЕ КЪДЕ....ДА НЕ СМЕ ПЕРФЕКТНО НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ НИ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ЧАКАМЕ ПРЕД ПРАЗНИ МАГАЗИНИ С ДНИ ЗА ЕДИН ХЛЯБ..ДО КЪДЕТО ТИ ДОКАРВАХА ТЕЗИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ЛИЧНОСТИ ЗА КОИТО ГОВОРИ ТОЗИ "ВЪПЦАРОВ",,,ТАКА ЧЕ..ВЪПРОСА НЕ Е КОЙ КАК ГОВОРИ..ВАЖНОТО Е КОЙ Е ДОБЪР ПОЛИТИК И ЗНАЕ КАК ДА СЕ НАМЕСТВА МЕЖДУ ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ ДА МОЖЕ ДА НИ ДАВАТ ПАРИЧКИ ЗА ДА МОЖЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ..КАТО ДЪРЖАВА...И НАРОДА ДА ЖИВЕЕ ЩО ГОДЕ НОРМАЛЕН ЖИВОТ..ПРОСТО НЯКОИ ХОРА СА СИ РОДЕНИ ЗА ЛИДЕРИ,..МОЖЕ ДА НЕ ГОВОРЯТ 10 ЕЗИКА НО ЗНАЯТ КАК СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА..А ТЕЗИ ДЕТО ГОВОРЯТ УМНО,,,НО ДОКАРВАХА ДО ТАМ..ЧЕ ДА ПРОСИМ ХЛЯБ ПРЕД МАГАЗИНИ..В КОЙТО БЯХА ПРАЗН

    Коментиран от #28, #29, #30, #33, #35

  • 24 MGewehr

    38 10 Отговор
    Народът прост,

    животът, тежък, скучен.

    Живот без маска и без грим

    озъбено, свирепо куче.

    И трябва да се бориш неуморно,

    и трябва да си страшно упорит,

    за да изтръгнеш от зъбите

    на туй настръхнало,

    вбесено псе, парченце хлеб.(Никола Вапцаров)

    Коментиран от #43

  • 25 Бойко може

    17 16 Отговор
    Човеко, погледни се, за нищо не ставаш
  • 26 профито

    19 16 Отговор
    Аз бих заложил, че Борисов ще го свитнат от Расия - задето продаваше аръжия на враговете им.

    Коментиран от #53

  • 27 Ето такива

    25 13 Отговор
    статии искам да чета, а не репортажи за жипки и работа, работа, работа.
  • 28 Gowo

    12 6 Отговор

    До коментар #23 от "ФАКТ":

    Абе кажи го просто.Като видя Борисоф и таван като охлйов
  • 29 Не е трудно

    19 12 Отговор

    До коментар #23 от "ФАКТ":

    Да си омесиш хляб! Даже е по здравословно! Гербаджийски готованец.
  • 30 Gowo

    16 11 Отговор

    До коментар #23 от "ФАКТ":

    Кажи го просто .Борисов ходи благодарение на охлйови като мене
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Българин

    29 18 Отговор
    А защо Станишев, Софиянски, Инджова и т.
    н., като напуснаха премиерските кресла не се плашеха за живота си. Явно Борисов е вършел доста престъпления и се плаши, че ще му отговорят по същия начин. Каквито ги е надробил, да си ги сърба! Видовден рано или късно идва!

    Коментиран от #69

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Амед Азнавур

    14 17 Отговор
    тЪ пак е тоя .тиквата не го е страх иначе да е отлетял на малдивите
    това тук е някаква шугав дописка...

    Коментиран от #38

  • 35 Gowo

    11 7 Отговор

    До коментар #23 от "ФАКТ":

    Това не го ли чете на партийния форум на ГЕРБ.
  • 36 аман от дебили

    14 10 Отговор

    До коментар #10 от "Пак лъжете бе":

    объл, венци шкембето и пашата го представят на правешкия цървул и Иван Славков, да пази дядката от народната любов.
  • 37 Дебилчев

    19 7 Отговор
    На площада си бил, понеже си видял шанс да се натъпчеш в политиката след неуспешните опити в бсп
  • 38 Дебилчев

    16 9 Отговор

    До коментар #34 от "Амед Азнавур":

    Тия червени шамани интересно все знаят за другите, абе говори за себе си, бе от кво те е страх, как тъй знаеш за другите, ейл@йномет

    Коментиран от #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Дали

    5 4 Отговор
    Ще има 3 дена 9 дена 40дена ......
  • 41 Утопия както и името

    12 19 Отговор

    До коментар #1 от "ловец":

    Ние сме Борисов близо 900 000 живи човешки същества! Ние виждаме делата на БМБ в България.Ти не си тоя месия, в чийто име си дошъл и мислиш, че си обречен да носиш кръста МУ! Говори да твоите дела до днес и плановете си за тия които искаш да те последват. Обсебен си и трябва да изгориш лошия дух от теб! Моли се!

    Коментиран от #44

  • 42 оджата

    10 5 Отговор

    До коментар #38 от "Дебилчев":

    този е песоглавец,не виждаш ли че не се справя с граматиката.мюслюман е!
  • 43 Не смей да вадиш кокали от гроба ПУСТ!

    8 4 Отговор

    До коментар #24 от "MGewehr":

    Той отдавна е в АДА!
  • 44 Организирай

    3 2 Отговор

    До коментар #41 от "Утопия както и името":

    3 дена 9 дена 40дена....
  • 45 Шопа

    7 3 Отговор
    ...провидението ке те настигне ..........
  • 46 Доб

    10 5 Отговор
    Тигъра Борисов физически се страхува за живота си след кървавия мач в който загуби менискус и едва бе спасен от светилата на хирургията у нас.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Умрел

    2 2 Отговор

    До коментар #47 от "Шопа":

    си...разбери !!!
  • 50 Язе

    3 1 Отговор
    Е оправи правописа, вместо ме триеш!

    Коментиран от #51

  • 51 Язе да си кажем

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Язе":

    Публикувано във факти.бг: Това са коньонкурни ситуации,
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Размисли и страсти

    5 7 Отговор

    До коментар #26 от "профито":

    Че ще го учистят е 110% сигорно! Да залагаме кога и как ще стане...Моята прогноза е че до една година ще ще му се случи сценария с Мишо Бирата...
  • 54 Адвокатъ

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "безпартиен":

    В грешка си, драги, я питай Каскета как става работата! Един по един не става, да - но можеш да ги обявиш за ОПГ и работата е опечена!
  • 55 ИМА ЗАЩО

    9 3 Отговор
    КОГАТО ВЗЕМАШ ОТ ВСЕКИ , А НА НЯКОЙ И ВСИЧКО , НЕ ЗНАЕШ ОТ КЪДЕ ЩЕ ТИ ДОЙДЕ !
  • 56 Нормално

    12 5 Отговор
    толкова зулуми и клиентелизъм забъркаха Боко, Каскета и Прасунчо, толкова бизнеси разбиха, как няма да се страхуват и тримата за живота си...
  • 57 😁😁😁😁

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Цъцъцъ":

    ...гласят го за депутат...както и Ицо хазарта...😁...
  • 58 САТЪРА НА ХАНА

    13 5 Отговор
    ВАПЦАРОВ ........ ЧИЧО ТИ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА ЧЕ СИ СЕ БОЯДИСАЛ
    ..... ВАПЦАЛ .......
    ................................ ................... ЗА ЕДНА ПАНИЦА ЧОРБА
  • 59 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    10 6 Отговор
    Борисов може да дава интервюта от болницата по мисирските телевизии, а утре ще се включи ли поне по видеовръзка с парламента да отговаря на въпроси?
  • 60 Зайко Байко многознайко

    12 3 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието на ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"

    Коментиран от #66

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Стой

    2 3 Отговор

    До коментар #61 от "Локо-Сф":

    си във "В" окръжна. Бойко е №1 в първа лига.
  • 63 Ало, Факти ....... .

    5 2 Отговор
    Факти, защо публикувате мнения на ненормални (луди,психопати) индивиди ???????????????

    Коментиран от #67

  • 64 Алоу

    2 1 Отговор
    Изборите минаха, да ви кажа, ако не сте забелязали. Или това е събран стар матрял и се чудите какво да го правите.
  • 65 адвокатите

    2 3 Отговор
    на мафията вкарахте в Парламента, вие "умните" млади. Само, че вашите нови "идоли", се ослушват като пръднали в трамвая. Сега трябва да се носи отговорност, а не да се плюе 24х7.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Така е

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Прав е":

    Луканов Кюлев Павлов и още много я осетеха от партията маика Белене беше почивна станция запрогресивни хора /ти с този умствен потенциал до къде си стигнал/явно още искаш да ви оценивать по родителите ви /на кои си дете а не колко си умен /комунизма падне преди 30 год а ти какво постигна без партията
  • 69 Караколю

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    Ми само като си спомни за Йоца Амстердама а.к.а. Сретен Йосич, и сигурно тръпки го побиват и сънува кошмари...Мълвата твърди, че го е завлякъл с много пеньондзе, а е известно, че мафиотите не прощават подобни постъпки...
  • 70 руми

    3 2 Отговор
    име на Никола Вапцаров!!!! и на моят калеко, първи братовчед на поета, който е платил на гешев 50 хил златни бг лева да го освободи! убити- 1943 и 1959 в Чирпан после!!!!!